Min måndag

Publicerat: 2015-08-31 | 21:32:34
Hej!
Min dag har varit späckad som vanligt. Började med skola där vi hade läpplektion, så himla kul. Därefter åkte jag hem och åt lunch innan jag skulle vara på sjukhuset. Vågen var några hekton upp, som förrförra veckan. Så vikten är väl lite hugget som stucket, trots att jag ökar intaget.. pulsen var dock på 44, så den var rätt låg. Jag åkte sedan raka vägen till stallet. Fixade allt i stallet och red ut en sväng på min prinsessa. Hon var pigg o glad och jag blir så himla lycklig av att rida henne. Mina föräldrar var uppe på tjörn så jag förberedde kycklingtacos (så fruktansvärt gott, tusen gånger godare än vanlig tacos) som vi åt när de kom hem. Direkt efter maten FaceTimeade vi med min bror en stund. Dom ska åka till Seattle på onsdag för att spela två matcher, kul för honom. Nu ser jag på Victorias Secret Swin Special, trevligt. 
Rätt fin måndag med andra ord, vi hörs imon!
 
I VS bikini förra sommaren, innan det gick utför på riktigt...
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Molly och en ros

Publicerat: 2015-08-31 | 17:18:00
Igår försökte jag fota Molly med en ros i munnen. Hon ville inte alls, men därav blev bilderna rätt roliga haha..
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Utmaningslista

Publicerat: 2015-08-31 | 15:01:00
Idag är det måndag igen och när detta inlägget publiceras befinner jag mig på sjukhuset. Jag och mina två behandlare har äntligen fått till två tider efter varandra så att jag slipper att åka upp två gånger per vecka. Så måndagar har jag nu som "sjukhus eftermiddag". Sjuksköterskan jag träffar varje vecka gav mig i uppdrag denna vecka att skriva en utmaningslista men saker jag vill äta som ätstörningen sätter stop för. Eftersom jag älskar maten jag äter så är det inte jättemycket jag saknar som monstret sätter stop för (det är mest det ständiga vägandet/kaloriräknandet).
Men här är de punkterna som jag kommer nämna idag, som jag kan sakna;
- Köttbullar
- Bröd
- Majs
- Ananas
- Köttfärs 
- Våfflor
- Nudlar
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Höstens 5 måsten

Publicerat: 2015-08-31 | 09:32:00
 
Imorgon är det ju första september, årets första höstmånad. Det jag gillar allra främst med hösten är just höstmodet. Finns ingen tid på året jag gillar så mycket och som är så inspirerande som just hösten.
 
Här kommer mina 5 höst måsten;
1. Höga stövlar. Så himla snyggt och praktiskt. Jag har ett par (dock endast knähöga) från Rizzo som jag älskar.
2. Hatt. Jag måste verkligen skaffa mig en svart hatt. Det är galet snyggt och perfekt när man har en "Bad Hair Day".
3. Acne halsduk. Jag äger en svart och det är ett av de bästa köpen jag någonsin gjort. Stor, varm, skön och snygg. Jag är riktigt sugen på både en navy och en grå också. De är värda varenda krona!
4. Stickat. Vad mer behöver man säga? Det mysigaste man kan ha på sig och finns i alla varianter, former och färger.
5. Kappor. Det bästa ytterplagget någonsin. Själv har jag en svart, brun och blå. I veckan ska jag klicka hem en grå och då kommer garderoben vara säkrad. Klassiskt, tidlöst och praktiskt. Man känner sig så feminin.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inget ont som inte har något gott..

Publicerat: 2015-08-30 | 21:43:04
Godkväll!
Denna söndagen har varit riktig seg, men jag försöker se det positiva i det hela ändå. Jobbade ju största delen av dagen, dessutom blev det en extra halvtimma då tjejen som skulle jobba efter mig hade migrän så tog en liten extra stund o så fick chatten stå tom sista halvtimman så hon fick en timma mindre av sitt pass. En liten snäll gärnning, dessutom var det inte problem under jobbpasset utan det flöt på bra vilket var skönt. Efter jobbet åkte jag och mamma till stallet. Vi hjälptes åt att fixa allt och sedan skulle jag rida ut var tanken. Då upptäckte vi dock att ponnyn hade dragit sin ena baksko superskev. Så det var bara att dra av den och ta en lugn promenad på travbanan istället där underlaget är mjukt. Men det var inte hela världen för att hovslagaren kommer faktiskt imorgon. Tajming för en gångs skull, det tackar jag för. Huvudvärken och ångesten har besökt mig som en liten ättrig papegoja på min axel men jag har gått emot tankarna och skött mig. Nu är det snart dags för kvällsmat innan en ny vecka drar igång. Jag har flera saker att se fram emot under kommande vecka, och att jag dessutom går min drömutbildning gör ju inte dagarna tråkigare direkt.
Vi hörs imorgon!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit

Publicerat: 2015-08-30 | 17:17:00
 
// Blus - By Malene Birger // Pälsväst - Hollies // Kjol - Twist & Tango // Stövlar - Rizzo // Väska - Marc Jacobs //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 visste ni att..

Publicerat: 2015-08-30 | 14:35:00
* Jag har ett ärr precis ovanför mitt högra ögonbryn som jag fick när jag ramlade i trappan och slog huvudet i en byrå som liten. Dagen innan julafton också så jag var jätteledsen att jag fick ha plåster i pannan på självaste julafton haha.
 
* Jag älskar ordning och reda. Allt ska stå på sin plats (helst i färgkoordination). Det är så mycket finare plus att det går mycket snabbare att hitta det man söker. Igår organsierade jag om kylen, frysen och skafferiet igen. När min bror var hemma i sommras blev det kaos. Men nu är allt i sin ordning igen på de "allmänna ställena". Min walk in closet och mitt rum är alltid i ordning. What so ever!
 
* Förtillfället jobbar jag. Idag har jag ett pass mellan 9-15 (de klassiska söndagspassen). Men med bra OB och att kunna jobba hemifrån klagar jag inte alls. Bästa jobbet och dessutom; cash is king!
 
* Något jag gillar väldigt mycket är att göra business och däför säljer jag mycket på blocket. För några dagar sedan la jag upp 7 skolböcker - redan nu är 4 sålda. Jag brukar också sälja kläder jag inte använder där (fördelen med att köpa något dyrare plagg = bra andra hands värde). Däremot skulle jag själv aldrig köpa kläder därifrån haha. 
 
*  Det senaste halvåret har jag börjat äta mycket vegetariskt och tycker det är så himla gott. Det började främst när jag låg inne och vi blev serverade endel falafel, linsbiffar m.m. Min mamma är inget fan av "sådan mat" och har därför aldrig lagat det hemma. Vi har liksom aldrig ens ätit bönor osv. hemma men nu äter jag helt vegitariska rätter flera gånger i veckan (oftast till lunch då jag äter själv). Dock skulle jag aldrig kunna bli vegetarian på heltid då jag dels tycker att man behöver mer varierat och sedan är ju kyckling bland det godaste som finns hehe.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bröllopsdag igår

Publicerat: 2015-08-30 | 10:13:03
Igår firade vi mina föräldrars 23-åriga bröllopsdag på Posthotellet i stan. Deras restaurang (och bar) är supertrevlig och vi hade en jättemysig kväll. Jag åt en klassisk ceassarsallad vilket var god, lite torr kyckling dock. Mina föräldrar åt en "bröllopstårta" som dessert, det var en miniatyr av den som serverades på Prins Carl-Philips bröllop, spännande. Outfitbilder kommer senare under dagen!
 
 
 
 


 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I bilen atm

Publicerat: 2015-08-29 | 19:11:37
Hej!
Just nu sitter jag i bilen påväg till posthotellet för att fira mina föräldrars 23-åriga bröllopsdag. Så himla mysigt. Har sminkat mamma också innan, hon blev jättefin (som alltid). Krämformer är så mycket bättre än puderformer för "något äldre" hehe.
Vi hörs med bilder imorgon, för kameran är med!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Firade bästis igår

Publicerat: 2015-08-29 | 15:12:00
I torsdags fyllde ju bästa Linda år. Så igår var vi ett härligt gäng tjejer hemma hos henne som hade det trevligt. Linda hade beställt god catering (kött och massa färska frukter) så det var jättegott och gick bra. Dessutom utmanade jag mig med att dricka vin. Hade ju inte druckit på 1,5 år så kände att det verkligen var på tiden. Så skönt att få känna sig lite normal och det var faktiskt riktigt gott. Några av tjejerna drog sedan ut men det var jag inte alls sugen på så åkte hem istället. Men det var en riktigt lyckad kväll och det var så kul att träffa dom andra då jag inte har träffat dom (förutom Linda då) på evigheter typ.
 
 
 
 
// Blus - Michael Kors // Kjol - Åhléns // Plånbok - Karen Millen //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skirt and shirt

Publicerat: 2015-08-29 | 09:43:00
 
 
 
// Skjorta - Ralph Lauren // Kjol - Object Skirt // Stövlar - Rizzo // Väska - Marc Jacobs // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bär scones

Publicerat: 2015-08-28 | 14:44:00
I förrgår blev jag tipsad av en kompis att göra något "nyttigare" scones. Igår testade jag att göra det till mellis vilket var gott. Skulle dock gjort det mindre och högre, Den blev lite tunn. Åt det med 1dl naturell kvarg. Jag har inte ätit mjöl på jättelänge då det verkligen är en fearfood, så det var en utmaning men det gick ändå bra.
 
Receptet på min bärscones;
1 dl dinkel fullkorns mjöl
3 dl frysta hallon/blåbär
0,75 dl  kokosmjölk
1 tsk bakpulver
salt
 
Tina bären ca 1 minut. Blanda allt i en bunke och lägg det på en plåt. Grädda i ca 10-12 minuter mitt i ugnen på 250 grader. Låt svalna, ät och njut!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från i måndags, del 3

Publicerat: 2015-08-28 | 14:41:00
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Under my umbrella

Publicerat: 2015-08-28 | 09:33:00
 
// Stövlar - Hunter // Kappa - Mango // Tröja - Samsoe Samsoe // Kjol - Object Skirt // Sjal - Calvin Klein //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Effektivt jobbpass

Publicerat: 2015-08-27 | 22:05:02
Godkväll!
Nu är jag inne på sista kvarten på jobbet. Mitt jobbpass har varit väldigt effektivt. Jag har hunnit förbereda blogginlägg, göra middag och äta, sålt 3 skolböcker m.m. Föresten, min dator är lagad nu. Jag är så himla glad. Den har inte fungerat såhär bra på superlänge. Så det är fantastiskt. Dessutom så fyller min fina bästis år idag, så imorgon ska det firas. Trots att regnet vräkt ner och jag varit trött och matt har dagen varit rätt bra. Jag har varit hästfri idag också, mamma vill ju att jag har en hästfri dag så hade röd service och ponnyn vilade. Imorgon får ponnyn dock vila igen, fick ett jobbpass 14-17 då den som skulle ha passet är sjuk. Så får åka raka vägen från skolan till stallet och fixa allt innan jobbet kallar. Eftersom Nobless behöver gå upp i vikt så kan jag acceptera att hon vilar, det är svårare med mig själv dock. Konstigt det där..
Men nu är det kvälsmats dags och sedan en date med John Blund, vi hörs imorgon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från i måndags, del 2

Publicerat: 2015-08-27 | 17:35:00
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Månadens Chanel - augusti

Publicerat: 2015-08-27 | 15:03:02
Förra månaden började jag ju med att en gång i månaden unna mig ett nytt Chanel lack. Denna månad blev det nummer 535 May. En jättefin rosa färg. Inte jätte höstig direkt men älskar färgen och är rädd att den snart lär ta slut i butik så var tvunget att köpa det. 




Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sista dagen i barbent

Publicerat: 2015-08-27 | 10:06:52
Gårdagens outfit, definitivt årets sista barbenta dag. Nu är hösten här!




// Sjal - Becksödergård // Tröja - Gant // Kjol - Mexx // Solisar - Rayban // Väska - Marc Jacobs //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Virus på min älskade Mac

Publicerat: 2015-08-26 | 21:15:58
Godkväll!
Eller god och god, jag bloggar från min mobil eftersom min dator har gett med sig helt. Har fått virus på min lilla MacBook. Himla skit! Men pappa mailade vår datortekniker på jobbet så ska ta med mig datorn imorgon till stan och kan förhoppningsvis åka upp till kontoret imorgon efter skolan för att få det fixat. I värsta fall får jag väl gå till macforum, men det kostar ju massa pengar haha. 
Lyckades dock redigera bilder och maila på datorn (bara internet som strular) så kunde justera lite ljus på mina bilder och maila dom till mig själv och tidsinställa några inlägg via mobilen för imorgon. Ambitiöst! 
Idag har jag förövrigt övat på sotade ögon i skolan, varit i stallet och fixat allt + ridit samt lunchat med Eva. Så trots dåligt väder och en kollapsande dator är jag ändå rätt glad.
Vi hörs imorgon! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från i söndags del 2

Publicerat: 2015-08-26 | 17:14:00
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Olika ansiktsformer

Publicerat: 2015-08-26 | 14:41:00
Det finns 7 "typer" av ansiktsformer. Ofta har man inte endast en form utan en kombination av flera olika. När man jobbar med countoring (skuggning och highlight etc.) är det viktigt att tänka på vilken typ av anisiktsform man har. Oval är den "optimala" formen och den man strävar efter. När man tänker så tycker jag att det blir lättare. Har man ett bredare parti minskar man/döljer det med skuggning, 1-3 nyanser mörkare än sin vanliga hudfärg. Skall delar se större/längre ut highlightas det. Tänk på att inte highlighta med skimmer/glitter i panna, haka etc. utan isåfall endast över kindbenen samt under brynet. 
Personligen har jag ett kombinerat ansikte mellan ovalt och hjärta och skuggar generellt bara under kindben samt vid hårfästet. Brukar highlighta under bryn och över kindben. Sedan gillar jag att lägga skugga vid näskanten samt highilighta näsbenet, men det var kinder vi jobbade med på bilderna nedan;
 
 
 
Kom ihåg att alla ansiktsformer är fina och unika!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skoloutfit - no makeup

Publicerat: 2015-08-26 | 09:46:00
 
// Kappa - Gant // Sjal - Marc Jacobs // Kjol - Åhléns // Tröja - Ralph Lauren // Stövlar - Rizzo //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Galoppbilder från igår, del 1

Publicerat: 2015-08-25 | 17:30:00
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit

Publicerat: 2015-08-25 | 14:21:00
 
 
 
 
// Kjol - Object Skirt // Tröja - Hunkdory // Sjal - DKNY // Ballerina - Raplh Lauren // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Noppa ögonbryn

Publicerat: 2015-08-25 | 10:09:00
Noppa bryn är en konst i sig och eftersom jag tycker att ögonbrynen gör en stor del utav ansiktet tycker jag att det är väldigt viktigt. Det finns mängder med olika varianter man kan ha sina bryn på. Personligen gillar jag inte trådsmala bryn som man sedan fyller i så att de ser onaturligt ut. Jag vill att mina bryn ska se så naturliga ut som möjligt. Dessutom gillar jag mer kompakta/något kortare bryn och klipper därför alltid ändarna lite. Man ska vara försiktig med sax och bryn, undantaget är asiater då deras strån växer neråt. När man noppar dom ska man verkligen ta ett strå i taget och kolla i spegel på avstånd. Jag tror att alla någongång har plockat brynen lite för mycket när man bara ska ta lite till och så blir det ojämnt. Hur konsigt det en låter så kan verkligen ett strå göra enorm skillnad. 
Det finns en "mall"/"riktlinje" iallafall hur man bör ha sina bryn. Om man lägger en penna/sminkborste mot näsvingen, så ska man se ögonvrån där ska brynet börja (A). Därefter ska penseln gå diagonalt mot iris, där ska brynets högsta punkt vara (B). Diagonalt med vinkel som underögat, där ska brynet sluta (C). Vill man att ögonen skall upplevas bredare ska man korta A och förlänga C. Vill man istället att ögonen skall upplevas sitta närmare varann kan man förlänga A och förkorta C. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lycka att sitta på hennes rygg

Publicerat: 2015-08-24 | 21:12:04
Idag började jag dagen i skolan där vi gick igenom countoring på olika ansiktsformer. En väldigt rolig lektion där tiden sprang iväg, tänkte visa er någon dag lite info om olika ansiktsformer och hur man ska tänka när man sminkar respektive ansiktsform. Efter att ha ätit lunch hemma åkte jag ner till optikern en snabbis för att göra en synundersökning. Jag har ju haft glasögon/linser i 13 år så synundersökningar går fort nu för tiden. Behövde bara höja styrkan lite på högerögat, vänsterögat var okej så det var väl bra. Därefter åkte jag och mamma upp till östra. Vi hade samtal tillsammans med S. Det blev lite känslosamt men det var skönt att få prata en stund och jag tror att det var behövligt. Direkt efter samtalet gick jag in till A. Eftersom jag hade ökat maten denna veckan (igen!) och dessutom ätit lunch innan jag åkte (och inte gått på toa) var jag helt säker på att vågen skule vara uppåt, men ändå var den några hg neråt. Så himla konstigt. A sa att hon använder mig som "modell" till andra tjejer. Att vissa kan öka i kaloriintag och äta mer än vad en snittkvinna ska göra och ändå gå ner i vikt. Att jag nu äter 800 kalorier mer per dag sedan maj men ändå inte går upp något. Dessutom var pulsen på 47 trots att jag var stressad. Skumma resultat med andra ord, Jag och mamma åkte sedan till stallet där jag var ute och busade med min lilla prinsessa, livsglädje!
 
Härlig bild från idag!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Framridning söndags del 1

Publicerat: 2015-08-24 | 17:06:00
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lördagens sminkning

Publicerat: 2015-08-24 | 14:57:00
 
 
Naturella färger med rosaskimmer. Perfekt för en stilren sminkning men ändå lite extra, lite partymode.
Använde mig utav lite basskuggor samt highlighterskugga från Make Up Store samt den glittriga metallic long-wear cream shadow från Bobbi Brown. Mascaran kommer från Diorshow
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Veckans schema

Publicerat: 2015-08-24 | 09:51:00
Jag ska troligtvis ha en hästfri dag i veckan tror jag, vilken den blir är dock oklar i dagsläget.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Namnskylt

Publicerat: 2015-08-23 | 20:31:22
Igår på min fasters 50-års kalas fick vi alla varsin "namnskylt" med en kort beskrivning om oss själva. Jag tycker det är en kul idé, och jag som har uselt ansikts- och namnminne tycker det är suveränt. Då ser man på håll vad personen man hälsat på heter och kan lite diskret läsa om den och starta en smidig konversation. Såhär såg min lilla "skylt" ut, jag tyckte det var en bra sammanfattning om mig:

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pay & ride

Publicerat: 2015-08-23 | 15:40:30
Idag var jag på grannstallet och red en pay & ride. Det var bara en LB:1. Ritten var trevligare än förra gången jag red, hon saknade dock lite bjudning. Första halten var dessutom kaos men annars flöt det på rätt okej. Jag red på 63,75% vilket jag tyckte ritten var värd och jag klarade vårt mål för dagen. Domaren jag red för har jag ridit klubbtävlingar för innan, dock var det senast 2012. När man rider för henne så får man feedback direkt och får även testa lite justeringar på plats vilket är super. Hon kommenterade idag, liksom för tre år sedan, att min innerhand skulle bli mjukare. Att hon då skulle komma upp i formen vilket skulle ge mig 2 extra poäng på varje moment och att det skulle bli så bra då. Men jag fick beröm att jag hade en så trevlig och lydigt ponny samt att jag satt bra. Det roliga var att hon sa; " ja, jag antar att du rider för någon regelbundet och då kan ju denna påpeka din innerhand..". Mitt svar tillbaka; eh, jag har inte ridit en lektion på 2,5år. Så det var ju skönt att det ändå såg ut som vi var någorlunda tränade, för att ha varit skogsmullar hela sommaren blev jag glad för det.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Outfit från Åh Stiftgård

Publicerat: 2015-08-23 | 09:59:00
 
 
 
 
 
//Blus - Filippa K // Kjol - Samsoe Samsoe // Klackar - Tommy Hilfiger // Väska - Marc Jacobs // Solisar - Rayban//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Släktkalas

Publicerat: 2015-08-22 | 18:09:00
Hej!
Detta är ett tidsinsällt inlägg då jag befinner mig på en stiftgård här på kusten för tillfället. Min faster (eller farbrors fru om man ska vara helt korrekt) fyllde 50år i juni och det firas idag. Det ska vara en stor fest och alla mina kusiner på min pappas sida kommer att vara där. Ser fram emot att träffa mina kusiner, mina äldsta tror jag inte att jag har träffat sen min kusin gifte sig i september förra året så det ska bli kul. Hon som gifte sig är dessutom gravid, excited. Jag har givetvis med kameran och stället vi ska till ligger vid vattnet så det blir nog lite fina bilder.
 
 
Haha, jag, min bror och våra tvillingkusiner (brorsan o kusinerna är ett år yngre än mig), sisådär 9 år emellan
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Färgade bryn och fransar

Publicerat: 2015-08-22 | 14:53:00
Igår på skolan färgade vi bland annat bryn och fransar på varandra. Jag hade inte gjort det tidigare så det var väldigt lärorikt. Vi använde oss utav frisörfärg vilket gjorde att resultatet blev bättre och gick snabbare än kitten man köper själv hemma. När man färgar är det ett par saker man ska vara noga med, tiden och vaselin. På brynen ska färgen bara sitta i 30 sekunder från att det läggs på så då måste man klocka ordentligen. Fransarna ska ha färgen liggandes på i 10 minuter, då är det viktigt att man blundar ordentligt hela tiden. Att lägga rikligt med vaselin runt omkring området man ska färga är viktigt. Väldigt nära tätt intill så att man inte får färg på huden. Dessutom ska man såklart vara noggrann så att all överbliven färg försvinner när man torkar av brynen/fransarna med fuktiga pads.
 
 
Tog ett par bilder igårkväll efter att jag hade jobbat. Då hade jag inte borstat till varken bryn eller fransar och givetvis var jag helt osminkad. Tyckte ändå att resultatet blev bra och kommer att fortsätta att färga bryn själv. Fransarna ska man inte färga på sig själv men kommer defintivt vilja göra det i fortsättningen, skönt med mörka fransar. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdags morgon

Publicerat: 2015-08-22 | 09:44:00
 
 
 




 
// Klänning - Samsoe Samsoe // Solisar - Rayban // Väska - Marc Jacobs // Skor - TOMS //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ridsport EM

Publicerat: 2015-08-21 | 17:45:00
Hej!
Jag sitter förtillfället i soffan och samtidigt som jag börjar jobba startar själva lagklassen i ridsport EM. Sverige ligger dock på tioende plats (sist in i finalen) så det ser väl inte jätte ljust ut. Men individuellt tror jag att Henrik ligger bra till iallafall. Eftersom han har varit sista ryttaren har jag inte hunnit se hans ritter tidigare dagar (bara reprisen från igår) så ser fram emot det idag. På tala om hästar har jag faktiskt varit hästfri idag. Det händer inte var dag men mamma och jag har kommit överens om att jag ska ha en hästfri dag per vecka iallafall för att få en micropaus. I skolan idag färgade vi bryn och fransar. Samt la bas med studiofoundations (kräm och inte liquid). Ytterliggare en lärorik och rolig lektion. Direkt efter det lunchade jag med Emma som jag inte hade träffat på länge och efter det gick jag en härlig promenad i vår fina natur när jag kom hem. 
Nu måste jag börja fixa inför jobbet, vi hörs senare!
 
Random Falsterbo bild
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gainomax apelsinchoklad

Publicerat: 2015-08-21 | 15:08:00
Jag tror att jag nu har smakat alla Gainomax proteinbarer haha. Den sista att prova blev för mig apelsinchoklad och tillsammans med mintchokladen ligger denna på delad första plats. Proteinbaren smakar det den utger sig smaka. Dessutom fanns det några apelsinbitar i, det blev jag positivt överraskad av.
En bar innehåller 230kcal, beroende på hur mycket mellanmål man vill ha kan man ju såklart komplettera den med något mer om man vill. Köper man dom på Coop eller ICA betalar man 16kr för en bar vilket jag tycker är fullt överkomligt! Jag rekommenderar därför denna smaken skarpt!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Yesterdays

Publicerat: 2015-08-21 | 09:55:00

 
// Blus - G by Guess // Kjol - Zalando // Solisar - Rayban // Skor - Toms //
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hudvård

Publicerat: 2015-08-20 | 17:21:00
Idag på min makeupartist utbildning gick vi bland annat igenom hudvård, tänker att jag under utbildningens gång kan dela med mig av delar som vi lär oss då jag kan tänka mig att ni tycker det är intressant också, annars får ni säga till ;)

Huden är kroppens största organ och att vårda den rätt är väldigt viktigt. Huden består av 3 lager; Överhud (döda hudceller), Läderhuden (här ligger solskador m.m.) och Underhuden. Huden är har ett pH-värde på 4,5-5,5 (man kan jämföra det med vanlig tvål som ibland kan ha upp till 10 i pH-värde). Därför är det viktigt att rengöra huden med anpassade produkter. Efter rengöring bör man ta ansiktsvatten då man tvättar bort vanlig rengöring med vanligt vatten och även detta kan komma upp i ett för högt pH. Det är därför man kan känna sig stram efter en dusch. Det finns såkalrt olika typer av ansiktsvatten, de som öppnar vs stänger porerna beroende på vad man ahr för hudtyp. Serum är bra att använda efter det då vanliga krämer inte kommer igenom kroppens överhud (som är 0,1-0,7mm) ner till läderhuden, men det gör ett serum. 
 
Varför används vissa krämer?
Dagkräm - Huden skyddas under dagen.
Nattkräm - Huden repareras
Ögonkräm - Huden runt ögonen är känsligare, porerna mindre. Använder man vanlig dagkräm runt ögonen kan man få påsar underögonen, fettkulor osv. Men det är fortstås väldigt individuellt.
 
Peeling
Man får inte glömma av att peela sig. Helst 1-2 gånger i veckan, för att få bort döda hudceller. Görs inte detta kan man bland annat märka att krämerna inte går in i huden. Dessutom är det ju fantastiskt skönt.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dress for success

Publicerat: 2015-08-20 | 14:47:00
 
// Klänning - Andrea G Design // Sjal - Tommy Hilfiger // Solisar - Rayban // Väska - Marc Jacobs // Skor & Skärp- Raph Lauren //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Michael Kors, new in

Publicerat: 2015-08-20 | 10:09:00
I tisdags köpte jag denna fina blusen från Michael Kors inne på NK. Lite ormskinnsmönster i grå, svart och vit med en silver dragkedja. Älskar den!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En bra dag

Publicerat: 2015-08-19 | 21:59:34
Godkväll!
Dagen har som vanligt varit rätt fullspäckad. Var ju i skolan från 8-12. Idag övade vi på att lägga bra baser. Blanda den rätta foundation, lite countoring osv. Man får mycket tips och tricks som jag inte tänkt på innan så det är väldigt lärorikt och bra. Tycker det är jättekul, verkligen. När jag kom hem gjorde jag mat och maten var klar 13.19. Klockan 13.20 började sändningarna från EM hästhoppningen, tajming! Jag jobbade sedan 14-17 och hann se största delen av laghoppningen under tiden, tyvärr missade jag Henriks ritt och vet inte hur det gick överhuvudtaget. Hann inte titta klart på sändningen då hästen var tvungen att fixas och motioneras. Red igenom programmet inför söndagen igen, det gick ganska bra och överlag är hon faktiskt riktigt trevlig nu. Mitt schema imorgon är pressat som vanligt, så nu blir det kvällsmat och sedan ska jag sova.

Här kommer dagens 3+
* Tycker min utbildning är så himla kul och lärorik. Tänk att jag kommer kunna jobba med något jag älskar sedan, dröm!
* Kombinationen av ridsport EM, jobb och massa annat gjorde att mina jobbtimmar i chatten sprang iväg.
* Jag träffade massor med trevliga människor (som alltid) i stallet. Jag tycker att det är så kul när det är många i stallet samtidigt som jag själv, men det gångna året har jag varit där mycket tidiga tider och varit där nästan själv, så det är skönt att vara där på eftermiddagar nu som alla andra.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens sjukhusbesök och middag

Publicerat: 2015-08-19 | 16:33:00
Igår var jag ju på sjukhuset igen för min veckovisa vikt- samt blodtryck/pulskontroll. Förra veckan var det ju ner en bit fastän jag hade skött mitt matintag vilket troligtvis berodde på toabesök typ (hehe) då jag igår hade vikten jag hade veckan innan det ganska exakt. Jag och min behandlare gick igenom min vikt/bmikurva och att jag hugget som stugget legat still sen i maj. Jag har gått upp några hekton, sedan ner det igen osv. Nu äter jag ändå 500kcal  mer varje dag (jag äter mer än vad snittet för en kvinna äter) och ändå står jag still. Det är egentligen rätt skönt, att veta att min kropp har bra förbränning. 
Fast trots den vetskapen, var middagen igår jobbig och ångestladdad. Men visst ser det gott ut, det var det iallafall. Lite lax, färskpotatis, kvarg (med några räkor i), morötter, haricovert och kokosmjölk. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pink and white

Publicerat: 2015-08-19 | 10:03:00
 
 
 
// Tröja - Gant // Kjol - Pernilla Wahlgren Collection // Väska - Marc Jacobs // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Man kan verkligen fynda

Publicerat: 2015-08-19 | 09:30:00
Våra lärare på skolan sa att man verkligen kunde fynda "concealer och brynborstar" (vanliga penslar)  i syntet på IN-EX här i stan. De kostar verkligen ingenting och ska tydligen vara jättebra. Ibland måste man tänka outside-the-box. Det ska bli jättekul att testa dom iallafall och jag köpte 6 borstar för typ 150kr, haha ett skämt typ, så billigt! 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Färglära

Publicerat: 2015-08-18 | 16:56:00
Idag hade vi bland annat färglära på utbildningen. Det finns ju tre grundfärger (primärfärger); gul, blå och röd. Blandar man primärfärgerna får man sekundärfärgerna (grön, lila och orange). I olika skalor har vi nu hela spektrumet. Sedan finns det ju mängder utav nyanser
Färgerna kan också fungera som komplementfärger; Gul - Lila, Blåa - Orange och Röd-Grön. Har man exempelvis en röd finne kan man tecka den med en concealer åt det gröna hållet. Lider man av rosasia kan man ha en primer med gröna pigment. Är man istället blå under ögat kan man jämna upp det med en concealer åt det orange hållet.  Vi fick idag mixa foundations till varandra med teatersmink i grundfärgerna samt vitt. Det var lärorikt då nyanserna på mixplattan inte alls var som på huden, men efter lite justeringar blev det rätt bra.


 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mua kit

Publicerat: 2015-08-18 | 14:50:00
Här är kittet jag fick från skolan/makeupstore igår. Jag kommer inte att gå in på alla grejer i detaljer, men kittet innehöll bland annat; foundations, puder, rouge, bronzer, bryn, skuggor, concealer, läppennor, läppstift, ögonpennor, mascara, fransar, borstar m.m. Det jag i första hand kommer att kompletera settet med är några skuggpaletter, rougepalett, glitter, concealer sticks, mascaror, läppglans och olika rosa läppstift.
 
 
Kunde lagt det snyggare hehe.. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Måndagens outfit

Publicerat: 2015-08-18 | 09:41:00
 
 
 
 
// Kjol - Twist & Tango // Blus - Filippa K // Väska - Marc Jacobs // Skor - Ralph Lauren // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

FaceTimeat med brorsan

Publicerat: 2015-08-17 | 21:41:09
Godkväll!
Efter dagens förmiddag i skolan åkte jag till hästen. Jag spontananmälde mig igår till en pay and ride i grannstallet på söndag. Ska bara rida en LB:1 men det är dags att börja traggla program igen. Red igenom det två gånger och Nobless var faktiskt väldigt fin andra gången. Hoppas att hon är lika fin på söndag. Jag organiserade mitt nya smink därefter och det är sjukt hur mycket mer plats man får när man lägger allt iordning. Man får plats med tre gåner så mycket mer, minst. Medan pappa var och spelade korpmatch facetimeade jag och mamma med min bror. Han pluggar ju i usa och har precis kommit ner nu för andra året (utav fyra). Han har fått en ny lägenhet på campus som han visade, den var supernice. En stor walkincloset, synd bara att han och hans kompisar inte färgkordinerar som jag gör i min haha. Nu börjar det väl bli dags för kvällsmat, imorgon efter skolan har jag vägning, vågen bör verkligen vara uppåt denna gången, dessutom kommer jag ju ha ätit lunch precis innan så det ökar ju chanserna markant hehe.

Vi hörs imorgon!
 
Har ju ridit en pay & ride iår, red rätt kasst men fick ett hyffsat resultat då iallafall.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

International Makeup Center

Publicerat: 2015-08-17 | 17:18:31
Idag var första dagen på min makeupartist utbildning. Jag ska ju gå 10 veckor på IMC, International Makeup Center för att bli diplomerad makeupartist. IMC har ju huvudsponsoren Makeupstore vilket gör att vi idag fick ett kit med mycket smink därifrån och även fått ett väldigt fint rabattkort. Under förmiddagen på skolan gick vi idag främst igenom upplägget på utbildningen, lite regler och sminket vi fick. Vad kittet innehöll kommer jag att visa imorgon. Jag kommer att komplettera med en del saker och då främst från Makeupstore är tanken. Detta ska bli så himla kul och det känns så rätt. Ni kommer att få följa min resa här, såklart!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hattar

Publicerat: 2015-08-17 | 14:23:00
Något jag kan tycka är så snyggt är hattar. Själv ahr jag bara en enkel vit sommarhatt från Åhléns men är riktigt sugen på att köpa en svart i ull nu till hösten. Tror det hade varit jättsnyggt så ska spana på den från Tiger of Sweden inne på NK. Annars gillde jag den från Miss Selfridge som finns på nelly.com.
 
Jag i min hatt och lillebror. Det är vid 9/11 memorial därav våra stonefaces..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Veckans schema

Publicerat: 2015-08-17 | 09:59:00
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nymålade naglar

Publicerat: 2015-08-16 | 21:24:00
Godkväll!
Nu sitter jag med nymålade naglar och försöker att blogga kladdfritt haha. Min söndag har bestått av 6h jobb och därefter stallhäng. Jag spontanmälde mig och ponnyn till en grej nästa söndag, jättekul. Men mer om det i veckan. Imorgon börjar jag ju min makeupartist utbildning, det ska bli så himla kul. Just nu är jag faktiskt inte särskilt nervös, men det kommer nog hehe. Kommande vecka är fullspäckad, dessutom kommer jag att "behöva" shoppa massor med smink och kläder, inte mig emot. Min skola ligger dessutom 100m från mitt favoritvaruhus, NK. Mitt svarta nyckelkort kommer gå varmt har jag en känsla av haha. Sommaren har förövrigt dykt upp på riktigt och kommande vecka ska tydligen vara superfin. Ytterliggare en vecka med barbent och sommarkläder, wiie. Jag har haft en gnagande mat-ångest som vanligt men allt positivt känns som det trycker bort det onda!
 
Vi hörs imorgon, jag har förberett några inlägg och sedan kommer givetvis informtion om min första dag på min mua utbildning!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Top 10 favorit ätbara saker

Publicerat: 2015-08-16 | 17:34:00
Dessa är mina top 10 favoritsaker att äta. Jag äter allt detta regelbundet och oftast varje vecka, så det mesta är nu mer säker mat också vilket är väldigt bra eftersom det är så fantastiskt gott.
 
1. Kvarg och müsli
2. Färska jordgubbar och hallon
3. Sushi
4. Morötter
5. Kyckling
6. Havregrynsgröt
7. Questbars
8. Pink Lady äpplen
9. Rödbetor 
10. Kikärtor
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Epic kabinväska

Publicerat: 2015-08-16 | 15:08:00
Imorgon börjar jag min makeupartist utbildning, jag är så taggad! Vi har fått ett mail med saker som vi bör ha, där ibland givetvis en bra väska att frakta och förvara vårt smink i. De rekommenderade bland annat kabinväskor och då jag  reser med 4-hjulade Epic väskor blev valet därför enkelt att införskaffa mig en svart i storlek S (55cm). Då dom är snygga, smidiga och hållbara rekommenderar jag verkligen Epic.
Nu la jag bara ett par saker i för att visa hur den ser ut med ett par saker i den. Men tanken är att hela högersidan ska bestå av olika neccessärer med sminkprodukter. På nätsidan på vänstersidan kommer mitt borstbälte att finnas och i facket bakom ska jag ha rengöring och tillbehör. Min förhoppning är att jag packar såpass praktiskt att vikten blir jämnfördelad och att jag kommer kunna ha väska stående då den är relativt stabil. Men det återstår att se helt enkelt.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Göteborgs Wok

Publicerat: 2015-08-16 | 09:23:00
Igår var jag och Linda (läs hennes blogg HÄR) och åt middag på Göteborgs Wok. Vi hade inte träffats på ett par veckor så vi hade mängder att ta igen och timmarna bara flög iväg. Supermyisgt, verkligen! Dom har ju en stor asiatisk buffe, jag åt endast sushin, vilket var ganska god. Eftersom det var kväll var det rätt dyrt, för att bara äta sushibitar, men den övriga buffen såg god ut den med. Fräsch lokal och mycket personal så det var bra och dessutom slapp vi åka in till stan vilket var skönt eftersom vi åkte dit senare.
 
 
 


 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 visste ni att..

Publicerat: 2015-08-15 | 17:24:00
* I högstadiet gick jag på en privatskola, ska man gå på den i grundskolan krävs det typ att man har haft släktingar som gått på skolan. Min pappa och flera andra släktingar har gått där och därför kom jag också in.
 
* När jag var som sjukast i min anorexi, under förra hösten, och skulle äta en questbar stod det olika kaloriinnehåll på baren och på hemsidan där dom var köpta (skiljde liksom max 20 kalorier..). Då var jag tvungen att ringa butiken och fråga vad som var rätt.. hur sjukt?!

* Trots att jag har haft mitt körkort i ungefär 2,5år tänker jag varje dag att jag är så tacksam att jag har mitt körkort. Att ta det där kortet var så mycket ångest och jag är så glad att jag tog det när jag var 18år och klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. Jag hade aldrig klarat mitt liv utan mitt körkort.
 
* Första gången jag skalade en banan var faktiskt när jag var inlagd i höstas.. Eftersom jag aldrig gillat smaken hade jag aldrig skalat/ätit en hel banan innan. Jag tycker fortfarande inte att det är gott men nu kan jag iallafall både skala och äta en om det krisar haha.
 
* Jag klarar inte av att ha tyst runt omkring mig, och jag har alltid tv/radio/musik på i bakgrunden. Oavsett om jag rider, jobbar, eller äter osv. Jag tror att det beror på att jag är rätt rädd utav mig och hatar när man hör knakande/andra ljud. Då tror jag alltid att det är någon där..
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sommar outfit

Publicerat: 2015-08-15 | 14:27:00
 
 
 
 
 
//Klänning - Andrea G Design // Sjal - Becksöndergaard // Skor & väska - Michael Kors // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Swebar

Publicerat: 2015-08-15 | 09:24:00
Jag och mina proteinbarer till mellanmål haha. Som ni vet sedan tidigare är ju questbars mina favoriter, jag har dessutom börjat äta gainomax vilket jag också gillar väldigt mycket. Min bror har däremot helt varit inne på Swebarerna. Då dom innehåller mer kolhydrater än mina vanliga har jag inte velat testa dessa. Men han övertalade mig och sa att jag skulle gilla jordgubb. 
I onsdags testade jag den och jordgubbssmaken smakade något bekant, någon glassort i från barndomen typ. Det gjorde att jag tyckte att den var rätt så god. Överlag tycker jag att chokladsmakande barer är godast då bäriga smaker är rätt svåra att få naturlig i smaken. Denna smakade inte helt naturligt men var heller inte sötsliskig vilket är ett väldigt plus. Det var en helt okej bar, jag ger den 3,5/5 och kommer nog att köpa den igen.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tur i oturen

Publicerat: 2015-08-14 | 21:49:47
Hejsan!
Just nu sitter jag i min ensamhet och lyssnar på min spotify-lista för att jag inte orkar höra på tvns ljud. Mina föräldrar åkte till landet imorse och ska ha gäster där så de kommer inte förrän på söndag. Men jag har inte jätteont av att vara ensam, det kan vara rätt skönt ibland. Imorgon ska jag o bästis ut och äta också så det blir mysigt. Imorse blev det dock lite kaos haha. Jag skulle åka till stallet, mina föräldrar hade åkt tidigare och var redan på landet, och mammas bil startar inte. Batterilampan lyser och jag inser att batteriet är dött. Jag som inte kan någonting om bilar fick lite lätt panik eftersom jag måste ha bil för att ta mig till stallet. Lyckades iallafall lösa det så att Nobless fick röd service (allt mockat/fixat) och sedan kunde jag ta bussen till mormor och morfar (dom bor bara 10 minuter bort som tur är) och så kunde jag låna deras bil. Men det var inte förrän vid 12-tiden eftersom dom alltid handlar fredag förmiddag hehe. Jag jobbade ju mellan 14-17 så fick åka till stallet och rida efter det. Solen strålade dock och det var väldigt mysigt så det löste sig bra ändå. Till middag åt jag "frukostmat", dubbel portion gröt, med hallonkvarg och massor med bär. Så himla gott, det gör jag ibland när jag är hemma själv. Mina föräldrar tycker ju inte det är riktigt "middagsmat", vilket det i och för sig inte är, men så länge jag får i mig rätt kalorier så äter jag vad jag vill! 
Dagens 3 +
* Att jag kunde låna mormor o mofars bil, sån himla tur.
* Jobbet flöt på lika bra idag, bästa kunderna!
* Jag fick hem två 20% erbjudande på Kicks, nu kan jag fynda lite mer haha.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Det där med metabolismen..

Publicerat: 2015-08-14 | 17:56:00
Min metabolism (ungefär ämnesomsättning/förbränning) är något jag och min behandlare/sjuksköterska Annika pratar om varje vecka typ. Jag har alltid haft väldigt bra förbränning, kunnat äta vad jag vill utan att gå upp någonting (under högstadiet vägde jag ju mig hos skolsköterskan varje månad för att jag var så underviktig naturligt). Dessutom är ju jag 183cm vilket gör att bara min basala omsättning är högre än snittet. När jag sedan blev sjuk i anorexi "stängdes ju förbränningen av lite", när man minskar intaget så gör kroppen allt för att hjärtat ska orka slå. Nu äter jag normalt kalorimässigt (flera hundra mer än snitt för en kvinna) och ändå ökar jag inte i vikt. Eftersom jag fortfarande räknar kalorier har jag koll på det hela. Om jag ligger på samma kalorimängd i flera veckor ökar min förbränning och jag tappar i vikt, då ökar jag kalorimängden ytterliggare. Då går jag upp några hekton och sedan när jag legat på den mängden kalorier i några veckor tappar jag de små hektona och "börjar om på noll igen". Vilket gör att jag hela tiden ökar kalorimängden men kommer inget viktmässigt typ.
När jag låg inne var det lite liknande. Inte i början då jag gick upp rätt mycket. Men då var kroppen heller inte van vid mycket mat och dessutom drack jag 3 näringsdrycker om dagen utöver maten samt att jag inte fick röra mig något. I slutet av slutenvården stod jag still i flera veckor trots näringsdryck, då var min kropp igång. Denna gången, i öppenvården, ökar jag mitt matintag successivt. Lite i taget vilket gör att jag hänger med mentalt och mår mycket bättre. Det gör också att min kropp hinner hänga med med förbränningen hela tiden och i slutändan kommer det troligtvis leda till att jag kommer kunna äta mycket mycket mer än snittet utan att gå upp i vikt alls. Mycket tack vare min längd. Det tycker jag är bra, det som för tillfället känns lite jobbigt dock är för att jag verkligen kämpar med maten och när jag kommer lite framåt backar vikten helt plötsligt igen. Fastän jag sköter mig till hundra och gör det jag ska. Det gör att det känns som jag står i lera och trampar. Men överlag är jag väldigt tacksam över att min kropp har så bra förbränning. 
#livetmedanorexi
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Outfit från igår

Publicerat: 2015-08-14 | 14:24:00
 
 
 
 
// Tröja - Raplh Lauren // Kjol - Belle Shoes? // Skor - Marenas // Solisar - Rayban // Väska - Marc Jacobs //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Höstens måste

Publicerat: 2015-08-14 | 09:19:00
Kappor och trenchcoats är de optimala plaget för att vara varm, välklädd och trendsäker haha. Det, kombinerat med lite päls, poncho och skinnjacka och hösten är räddad. Själv har jag en sålänge endast 3 kappor, en svart från Mango, en blå från Gant och en brun från Zara. Jag har varit helt inne på att skaffa en grå kappa nu till hösten. Hittade en snygg från Mango till ett grymt pris (se HÄR) så tänkte besätlla den i månadsskiftet, det känns lite tidigt ännu. Så väntar 2 veckor för att få ännu mer höstfeelings. Hösten är verkligen min favoritårstid gällande mode, det finns så galet mycket fint och jag är alltid så inspirerad och taggad på hösten.
 


Svart kappa från Mango och blå trenchcoat från Gant.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu är brorsan på andra sidan jorden igen

Publicerat: 2015-08-13 | 21:53:10
Godkväll!
Jag skippade faktiskt att åka med upp till Landvetter imorse, men gick upp vid klockan fem och gav en hejdå kram till min lillebror. Nu borde han ha landat i Los Angeles och ska börja sitt år två på college. De första dagarna känns alltid jobbigast och det känns som en evighet innan vi kommer att träffas igen. Vid halv 8 åkte jag och mamma iallafall till stallet. Medan hon fixade allting gick jag ut och promenerade Nobless. Jag hade nämligen möte med min behandlare Sandra idag på sjukhuset. Vi har inte träffats på över en månad då hon varit på semester så det var väldigt skönt att få prata med henne. Jag föreslog att vi skulle lägga mina samtal/viktkontroller på samma dag (har ju dubbla behandlare) så från och med nästnästa vecka skulle det försökas fixas så att jag bara behöver åka upp till sjukhuset en dag i veckan. Dessutom sprang jag på E där, underbart. Vi har befunnit oss på två olika ställen på västkusten under sommaren och inte hunnit träffas så det var så kul att våra tider klaffade.
Under eftermiddagen jobbade jag hemifrån. Solen sken och kunderna var glada. Allt flöt på oförskämt bra vilket gjorde passet väldigt lätt och skönt. Jag åkte därefter in till stan och åt sushimiddag med Linn på NK. Jättehärligt sätt att avsluta dagen och jag kan därför sammanfatta min torsdag som väldigt bra. Nu måste jag äta kvällsmat, det blir; kvarg, müsli och äpple, mums. 
Vi hörs imorgon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mac och MakeUpStore

Publicerat: 2015-08-13 | 17:54:00
Jag har varit storkund de senaste månaderna på Kicks hemsida då dom haft 15% rabatt. Dessutom kommer varorna på 2 dagar vilket är grymt. Igår fick jag hem ett nytt paket. Innehållande Mac Prep + Prime, Mac Mineralize Charged Water, refill på mitt Mac Studio Mix. För summan jag sparade på rabatten klickade jag även hem en t-zons primer samt ett rosa glitter (syns ej på bilden då jag inte öppnade det då jag inte ville ha glitter öerallt) från Make Up Store. 

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

PROPUD

Publicerat: 2015-08-13 | 14:45:00
När vi var och handlade mat i tisdags hittade jag till min stora glädje äntligen proteinpudding. Så himla komiskt, min mamma sa "åh, hade tänkt att överraska dig med den då flera på jobbet pratade om hur nyttigt det var". Jag testade den igår, och för min del var den på tok för rinnig och inte alls pudding stuket. Smaken var helt okej då det som vägde upp det för min del var att den inte var sötsliskig över huvudtaget vilket var bra. En sån burk innehåller endast 144kcal vilket betyder att jag fick komplettera det mellanmålet.
Jag ger den endast betyget 2,5/5 just för konsestensen. Dock kommer jag att köpa den en gång till och testa att frysa den ett par timmar innan jag ska äta den för att se om den blir fastare.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Outfit från i tisdags

Publicerat: 2015-08-13 | 09:40:00
 
 
 
 
// Kjol - Zara // Blus - Stockholm LM // Skor -  Vagabond // Solisar - Rayban // Väska - Marc Jacobs //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagen vände

Publicerat: 2015-08-12 | 21:44:15
Godkväll mina vänner!
Dagen började dåligt, blev sämre och hade en djup dipp. Därefter vände det och det har varit bättre och bättre iallafall. Jag hade som sagt vägning idag, jag har ätit det jag ska hela veckan (väger ju och mäter min mat) men ändå hade jag gått ner rätt mycket.. Jag har ju ätit samma kalorimängd i tre veckor nu (eftersom vågen varit uppåt) men jag har en kropp med väldigt bra förbränning så efter ett par veckor med samma kalorimängd måste jag öka intaget annars går jag ner. Det vet jag ju egentligen och idag blev det svart på vitt, igen. Efter ytterliggare en incident åkte jag ledsen och arg ut till stallet. Idag var det himla skönt att jag var själv i stallet. Var dock väldigt snabb eftersom jag var så arg haha.. men red ut en härlig tur med min lilla ponny och musik i öronen. Det är verkligen balsam för själen. Jättemycket mer har jag inte gjort mer än att äta massor och fixa blogginlägg. Jag fick hem ett paket också. Samt sminkade mig/övade med lösögonfransar m.m. Vilket är behövligt och kul.
Imorgon har jag massor planerat. Dagen börjar i on redan  i ottan då min bror åker tillbaka till usa igen för att plugga år 2 på college. Jag hoppas verkligen att jag kan åka ner till honom i höst, för annars träffas vi inte förrän vid jul. Nu har dom snart packat klart hans bagage så det blir väl kvällsmat och förhoppningsvis är hela familjen med på yatzy sen, det är så mys när alla spelar.
Vi hörs imorgon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Attackerar rullen

Publicerat: 2015-08-12 | 17:45:00
Förra onsdagen hade Molly fått en rulle utav mamma, hon tyckte den var väldigt god haha.. se och njut!
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Serena Look-a-like?

Publicerat: 2015-08-12 | 14:54:00
Jag har många gånger fått höra att jag är lik Blake Lively (Serena i GossipGirl). Senaste gången jag fick den kommentaren var i måndags faktiskt. Jag tar det givetvis som en komplimang med tanke på att jag tycker hon är sjukt snygg. Dessvärre ser jag själv inga likheter mellan oss haha..  
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kvällsbilder

Publicerat: 2015-08-12 | 09:19:00
Här kommer ett gäng bilder från kvällen i Lysekil i söndags. Så himla fint med solnedgång och hav!
 






 




 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Evighets dag

Publicerat: 2015-08-11 | 21:52:27
Godkväll!
Det känns som denna tisdagen aldrig tar slut haha. Morgonen spenderades ju på landet, jag och brorsan åkte ju upp dit igen igår efter att ha åkt hem och tränat samt att jag var på middag under gårdagskvällen. Efter lunchen åkte jag och mamma raka vägen till stallet. Jag har ju ridit ut i flera veckor nu varje dag så idag tog jag tag i det hela och red ett pass i manegen. Stallägaren hade satt upp bokstäver i ridhuset så idag övade vi lydnade och övergånger till tusen. Och gud vad fin hon var i slutet, jag var helt genomsvettig, vi båda kämpade och jag var konsekvent,  vilket gav resultat. När jag ridit klart kom en ny häst till stallet, riktigt kul. Jag har träffat dom tidigare, jag och dottern tränade tillsammans under 2009 och sedan tränade jag i manegen där hon stod under ett par år. Medan övriga familjen åkte ner till mormor och morfar för fika åkte jag en snabbis till stan och köpte lite brynvax samt ett par neccessärer från Face för organisation till utbildningen. Vi åkte därefter och handlade massor med mat. Fick med mig massor med proteinbarer, samt antecknings tillbehör till skolan osv. trevligt. Middagen därefter var egentligen safe-food men det gav mig massor av ångest tyvärr. Men jag och pappa satt sedan och pratade om allt från jobb, boende och ätstörningen sedan så det var skönt. Nu har jag sminkat av mig och fixat lite bilder så snart är det väl dags för dagens sista mål.
Imorgon har jag vägning igen, håll tummarna att vågen inte är neråt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Norra Hamnen 5

Publicerat: 2015-08-11 | 17:25:00
Vår middag i söndags innetogs på Norra Hamnen 5 i Lysekil. Vi satt i Loungemöblen på utsidan eftersom vi hade hunden med oss. Solen strålade, utsikten var magisk och soffan mjuk. Jag beställde ankbröst med rotfrukter. Tyvärr var rotfrukterna väldigt oljiga och jag fick i mig 1/3 av morötterna kanske.. men allt kött gick bra. Vi hade iallafall en jättemysig middag.

 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Eget hus

Publicerat: 2015-08-11 | 14:57:00
Jag har ju varit lite hemlig när det gäller hus och bostäder det senaste. Egentligen behöver jag inte vara det längre för nu är allt bestämt och vi alla är så taggade. Jag la ju upp härom veckan att vårt sommarställe är tillsalu. Vi har nämligen köpt en tomt. Vårt permanenta hus ska säljas också, samt så ska  mina föräldrar dessutom köpa en fin lägnhet nere i Göteborg till dom. Men på tomten kommer vi att bygga 2 hus. Ett till mina föräldrar och ett mycket mindre till mig. Tänk att få ett eget, helt nybyggt hus med havsutsikt. Få klara sig helt själv, det ska bli så skönt. Eftersom husen ska arkitektritas (i samverkan med mina föräldrar och mig) så beräknar vi att det är klart nästa sommar. Jag är så taggad! Här nedan ser ni några bilder på mig när jag sitter på tomten;
 
 


// Klänning - Suzanne Nilsson // Skärp - Karen Millen // Solisar - Rayban // Sjal - Marc Jacobs // Skor - Toms //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ridbilder från förra veckan, del 2

Publicerat: 2015-08-11 | 09:00:00
 
 
 




 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-08-10 | 23:27:39
* Dagens middag hos Torun. Det var jättekul att träffa fina vänner och även nya människor. Dessutom gick maten bra vilken kändes som en stor vinst. Ett stort steg i rätt riktning.

* Jag nätshoppade ju imorse, alltid kul med smink, kläder och accessoarer.

* I stallet hade vi rödservice, vilket betyder att jag bara behövde rida, så skönt. Red ut en runda som gick kasst förra veckan och idag gick det bättre vilket var skönt. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Outfit i Lysekil

Publicerat: 2015-08-10 | 17:14:00








 
// Kjol - Samsoe Samsoe // Blus - Twist & Tango // Ballerina - Vagabond // Solisar - Rayban // Väska - Michael Kors // 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Seche Vite

Publicerat: 2015-08-10 | 14:26:00
När jag låg inlagd var en av grejerna vi patienter gjorde på varandra hela tiden var att måla naglarna haha. En tjej hade ett överlack från Seche Vite som jag testade flera gånger och det var galet bra. Var därför tvungen att köpa det själv. Naglarna torkar på några få minuter med detta. Dessutom håller lacket länge. Detta rekommenderar jag därför varmt. Kostar endast ca 130kr och finns på bland annat Kicks och Åhléns. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nätshopping

Publicerat: 2015-08-10 | 09:10:49
Godmorgon!
Just nu ligger jag i min säng på landet. Jag har precis nätshoppat lite smink och kollat igenom gårdagens bilder. Kicks har ju haft 15% på nätköpen vilket gjort att jag kunnat fynda en hel del de senaste månaderna. Idag blev det endel från Mac samt även lite från MakeUpStore som fick följa med hem. Idag är det exakt en vecka till jag börjar min utbildning till makeupartist, är så himla taggad! 
Om en liten stund är det frukostdax, sedan tror jag vi ska upp en liten sväng till vår nya tomt. Jag och brorsan åker hem en stund efter lunch. Jag måste rida och sedan ska jag till Torun och Adrian på middag, medan min bror ska träna. Vi åker sedan tillbaka till landet ikväll för att kunna nyttja morgondagen en stund här igen. Vädret ser ut att vara med oss även idag. Det har verkligen vart en skitsommar vädermässigt och jag har inte badat en enda gång(!)  men de dagarna jag har haft flera dagars sammahängande ledighet har faktiskt väddret strålat.
 
 
Två bilder på mig och min bror ifrån igår.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bästkusten

Publicerat: 2015-08-09 | 21:33:25
Godkväll!
Nu har vi precis kommit tillbaka till landet och jag har sminkat av mig och bytt om till myskläder, skönt. Vi har spenderat hela dagen på vår fina kust. Min bror har ju jobbat som budlämnare hela sommaren och haft distriktet Uddevalla - Lysekil - Brastad. Så han visade oss runt längs kusten, solen har strålat och Sverige är verkligen så galet fint. Vi spenderade många timmar i Lysekil, njöt på bryggan, spelade minigolf och åt middag. Jag har massor med bilder att visa (tror jag, har inte fört in dom i datorn men när jag tittat på dom ser det bra ut). Om en liten stund blir det kvällsmat och familjespel. Riktigt mysigt att spendera helgen på kusten med familjen. 
Vi hörs imorgon! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Outfit på Klädesholmen

Publicerat: 2015-08-09 | 17:38:00
 
 
 
// Tröja - Gant // Kjol - Zalando // Solisar - Rayban // Skor - Toms // Väska - Michael Kors //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kryolan

Publicerat: 2015-08-09 | 14:32:00
För ett litet tag sedan fick jag höra om Kryolan. Den ligger i anknytning till Perukmakeriet här i Göteborg på Stora Nygatan 11. Det var ett perfekt ställe för makeupartister, och jag kommer besöka det många gånger om, garanterat. Denna gången fick jag med mig ett borstbälte, mixplatta, spatel och mascaraborstar. Jag har letat runt hos olika märken som har bra storlek på bland annat egna mixpaletter. Dessa hade med 8 färger vilket är perfekt, har nämligen skisser på 3 olika modeller (8x3=24 nyanser) vilket jag tror blir en bra grund.

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Porträttbilder del 2

Publicerat: 2015-08-09 | 09:45:00
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Räkmacka på klädesholmen

Publicerat: 2015-08-08 | 20:52:51
Hej!
Nu har vi precis kommit tillbaka till landet efter en mysig med blåsig middag ute på Klädesholmen. Min bror har pratat om restaurang Kylens räkmackor i flera år. Min familj har varit där flera gånger och pratat så varmt om deras räkmackor och eftersom jag inte varit där innan har jag varit sugen att testa deras räkmackor. De var absolut goda, åt som vanligt utan smör och majonäs men fick tyvärr inga grönsaker på min som min bror och pappa fick på sin konstigt nog hehe. Bättre outfit bilder från idag kommer imorgon!
 
 
 
Pappa och jag <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ridbilder från i torsdags del 1

Publicerat: 2015-08-08 | 14:52:00
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Middag i förrgår

Publicerat: 2015-08-08 | 09:38:00
Kycklingsallad, med massor utav grönsaker, kvarg och rotfruktsbröd. MUMS!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kneg och krök

Publicerat: 2015-08-07 | 22:11:26
Hej igen!
Nu har jag precis loggat ut från jobbet och kan därmed njuta utav 5 dagars ledighet, det ska bli så himla skönt! Har nämligen tackat nej till lite jobb i helgen o början av nästa vecka då min bror åker tillbaka till usa på torsdag så hela familjen är lediga tills dess och vi ska göra massa myssaker tillsammans. På tala om min bror, hela huset dunkar av musik och han har drygt 10 vänner över på förkrök haha. Det har varit sjukt underhållande att sitta på övervåningen och jobba och höra alla fulla tjejer där nere snacka om sina killproblem haha. Det verkar inte som om dom ska dra sig förrän om knappt en timma, så det blir kvällsmat först då. Antingen ska jag sätta på ett avsnitt av orange is the new black nu eller ta en liten promenad med hunden som skäller hysteriskt..  
Imorgon ska jag först rida ut med en tjej till stallet, sedan ska vi upp till landet. På söndag åker vi ut till Lysekil också. Solen ska stråla och jag är ledig,  helgen ska spenderas vid kusten på massa mysiga restauranger. Det låter riktigt lovande.
 
Vi hörs under morgondagen, jag har som vanligt förberett masa tidsinställda inlägg!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

"Du ser ut som en flygvärdinna"

Publicerat: 2015-08-07 | 17:19:00
 
 
 
// Klänning - Tommy Hilfiger // Sjal & Väska - Marc Jacobs // Solisar - Rayban // Skor - Ralph Lauren //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Porträttbilder del 1

Publicerat: 2015-08-07 | 14:40:00
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

First Autumn Arrivals

Publicerat: 2015-08-07 | 09:43:00
Som ni vet är jag verkligen en kjol- och klänningstjej. Jag älskar att känna mig välklädd och kvinnlig. Trots att det precis har blivit augusti har alla märken börjat komma ut med de första delarna i sina höstkollektioner. Jag älskar höstens mode och efter en sommar med kasst väder är jag mer än redo att börja klä mig i snyggt stickat, höga stövlar och kappor. Filippa K är ju som jag tidigare nämnt ett av mina favorit märken och när jag satt och spanade på deras hemisda härom dagen hittade jag stickade tunikor i deras höstkollektion. Jag ska prova dom nästa gång jag kommer till NK och min plånbok tackar att den bara finns i två färger.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Härliga porträttbilder och ångest

Publicerat: 2015-08-06 | 21:56:18
Godkväll!
Idag har vädret varit strålande. Jobbet var extremt chill, satt mest och ritade hus och kollade på dyra väskor haha. Fick sluta när jag ville så gick en timma tidigare, någon måtta får det vara haha. Jag och mamma åkte sedan direkt till stallet. Red på en äng när solen fortfarande sken. Ridbilderna blev dock rätt oskarpa och inte jättemånga bra, men det blev däremot ett gäng jättehärliga porträttbilder. Det blev en sen middag idag, god och nyttig men ändå ångestgivande tyvärr. Nu är det snart dax för kvällsmat och imorgon ska jag jobba massor hemifrån. Jag har massor med olika bilder och inlägg planerade så kommande dagar kommer ha bra uppdatering, hörs imon!
 
Sneakpeak från idag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sminkning

Publicerat: 2015-08-06 | 17:40:00
Gjorde en guldbrunaktig sminkning lite snabbt igår. Ville testa min nya guldiga skugga från Urban Decay. Tyckte faktiskt att det blev rätt bra.
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit - rätt fula bilder dock..

Publicerat: 2015-08-06 | 14:36:00
 
 
 
// Klänning - Samsoe Samsoe // Sjal - DKNY // Stövlar - Hunters // Solisar - Rayban // Väska - Marc Jacobs //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Reselista

Publicerat: 2015-08-06 | 09:53:00
Vilka platser har du besökt?
Danmark (flera ställen), Tyskland (flera ställen), London, Gran Canaria, Mallorca x2, Kreta x2, Rhodos, Cypern, Kroatien, Österrike x2, New York, Florida, Los Angeles x2.. vad jag minns.
 
Favorit stad och land?
New York är min favoritstad. Usa är lätt mitt favoritland, men Österrike är galet fint också, om man bara vill njuta av fin natur.  
 
Roliga minnen från några resor?
När jag var yngre bilade vi till Österrike två gånger med endel av släkten, några av mina kusiner m.m. Då red vi, forspaddlade och gjorde massor med andra skoj saker.
Vi har varit på musikal i London, jätteroligt även det.
Att bo på ett lyxhotell mitt på Miamibeach, det är härliga minnen det. 
 
Senaste resan?
Vi var i Köpenhamn för någon månad sedan.
 
Kommande resa?
I höst planerar jag att åka ner till min bror i Los Angeles. Annars kanske åka en helg till London eller så, lite närmare.
 
Drömresemål?
Las Vegas, Hawaii, Dubai, Paris, Milano. Det är ställen som står högst upp på platser jag vill besöka som jag aldrig besökt. Sedan åker jag gärna tillbaka till ställena i USA jag besökt, även Österrike och Grekland.  
 
Jag, min kusin Jenny och faster Anna efter att ha flygit fallskärm bakom båt i Cypern 2009.
 
Haha, jag, min bror, mina tvillingkusiner Bella och Jacob i Österrike 2005.
 
Lillebror och jag på Rhodos 2006 (?)
 
Brorsan och jag i New York förra sommaren.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En väldigt bra dag

Publicerat: 2015-08-05 | 21:59:06
Godkväll!
Just nu har jag precis suttit och förberett massa blogginlägg för kommande dagar. Idag har jag fotat några riktiga fina bilder, dessutom ska jag o mamma ha en photoshoot med Nobless imorgon på en äng i solnedgången efter jobbet. Det blir inte fel det, har redan bilderna i huvudet haha.  
Min dag har faktiskt varit riktigt bra. Jag började dagen med att åka till sjukhuset. Vågen var (nu i vanlig ordning haha) 0,4kg upp vilket känns överkomligt. Visst gav det mig ångest, men ändå hanterbart. Min puls var dock superhög idag vilket var chockande. Åkte sedan in till stan iallafall och mötte upp fina Jennifer en stund. Vi satt och pratade lite och sedan gick jag vidare och shoppade lite. Köpte lite sminkrelaterat till min makeuputbildning vilket var kul. Mindre kul dock att gå in på apoteket och lägga 218 spänn för kalk.. 180 tabletter går i ett naffs tyvärr. Men solen sken så var på strålande humör. Ponnyns motion stod sedan på schemat och vi red ut och busade i skogen som vanligt vilket var kul. Det är så himla skönt med vanliga rutiner i stallet igen, under juli är ju alla tjänster "stängda" vilket gör att man fått sköta lite antagande samt mocka + fylla på vatten i hagen (det värsta). Så nu när man inte behöver släpa vatten till hagen och tänka på fodringar osv. känns allt så mycket enklare. Kvällen har sprungit iväg och jag har inte hunnit se ett ända avsnitt på någon serie vilket jag brukar försöka hinna med under min lediga dag. Imorgon är det jobb igen, men solen ska stråla, jag har chatten hela förmiddagen och jag har redan tänkt ut morgondagens outfit. 
Nu blir det kvällsmat och yatzy i vanlig ordning, vi hörs imorgon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens mellis

Publicerat: 2015-08-05 | 18:13:50
Kvarg med melon, kiwi, blåbär och jordgubbar. MUMS!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit

Publicerat: 2015-08-05 | 14:31:00
 


// Blus - Soaked in Luxury // Kjol - Twist & Tango // Skor - TOMs // Väska - Calvin Klein // Solisar - Rayban // Armband - Juicy Couture //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Anorexi motivation

Publicerat: 2015-08-05 | 09:40:00
Idag är det onsdag, jag är ledig från jobbet och när detta inlägget publiceras har jag troligtvis precis vägt mig och tagit puls+blodtryck på sjukhuset. Jag hoppas på en liten viktuppgång. Nu har vågen varit några hekton plus i två veckor, vilket är det längsta jag kunnat hålla en viktuppgång i öppenvård innan det börjat gå neråt igen. Jag har 5kg som jag måste gå upp då jag når min setpoint (jag är inte normalviktig då enligt bmi gräns men min kropp fungerar och jag varit nöjd). Så det är det jag och mina behandlare strävar efter. Som motivation har jag därför bestämt mig för att belöna mig för varje kilo jag går upp. Jag älskar ju att shoppa och gör det rätt mycket, men vissa saker prioriterar jag före andra. Detta är mina "belöningstrappa" vid viktuppgång:  
+ 1kg = Elizabeth Arden puderborste
+ 2kg = Chanel Highlighter
+ 3kg = Nya svarta UGGs
+ 4kg = Dolce & Gabbanas the one parfym
+ 5kg = Mulberry väska
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-08-04 | 21:40:11
* Idag har det varit så himla varmt. Jätteskönt att inte frysa ihjäl ute för en gång skull.
 
* Min uteritt på kvällen var mysig och efter ett tag blev ponnyn riktigt pigg.
 
* Jobbet flöt på bra. Det var lugnt och glada och snälla kunder. När man inte är stressad känner man själv att man ger bättre service. En kund förtjänar alltid bästa serivce, för den betalar för en produkt/tjänst!
 
Min motivation att rida på banan är tyvärr nere på noll, men att rida ut är det bästa jag och ponnyn vet, ibland kan jag dock sakna att träna och tävla så mycket som jag gjorde när jag var yngre.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

13 dagar kvar

Publicerat: 2015-08-04 | 17:26:34
Idag är det 13 dagar kvar tills jag börjar min utbildning som MakeUpArtist. Jag är verkligen så glad att jag tog mod i mig att ansöka. Direkt efter gymnasiet började jag ju plugga ekonomi, vilket jag tycker är kul. Men den största anledningen till varför jag tycker ekonomi är kul för jag älskar att göra affärer. Jag har så länge jag kan minnas velat starta eget. Innan visste jag bara att jag ville hålla mig inom "mode och skönhets kategorin", för det är det jag brinner för. Därför ger denna utbildningen en möjlighet att dels hålla på med något jag älskar och sedan möjlighet att frilansa. Min bror flyttade ju till USA direkt efter studenten och har bott där ett år hittills (hans utbildning är fyra år). Han tog tag i sin dröm och nu ska jag göra likaså, följa min dröm. Det ger mig också möjligheten att kanske i framtiden spendera ett halvår i världens bästa stad, New York. Jag har alltid varit säker på att jag vill lyckas karriärsmässigt, med något jag älskar.
If you can dream it, you can do it!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I´m a nightmare dressed like a daydream

Publicerat: 2015-08-04 | 14:28:00
 
 
 
// Skjorta - Ralph Lauren // Väska - DKNY // Kjol - Twist & Tango // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Landet till salu

Publicerat: 2015-08-04 | 09:43:00
Jag har ju pikat lite här och där att vi håller på att ändra bostadssituation. Vad det innebär till fullo tänker jag inte gå in på ännu på bloggen, men nu är vårt fina landställe till salu iallafall, besök det -> HÄR
 
 
 


 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Måndagkväll

Publicerat: 2015-08-03 | 21:54:09
Hej igen mina vänner!
Vid detta laget vet ni nog vad jag gör såhär på kvällskvisten, förbereder lite blogginlägg och ska snart äta kvällsmat i vanlig ordning. Jobbet flöt på bra idag, trots yrhet och värkande huvud var det lugnt vilket var väldigt skönt. Vi betade av både mailen och telefonkön efektivt och jag fick åka hem en halvtimma tidigare. Kvällen spenderades i stallet med mamma och min lilla ponny. Vi hade en jätte härlig kväll och var ute och busade massor på en äng i närheten. Idag hostade hon inte en enda gång heller, så himla skönt. Jag vet ju till 100% att det berodde på lite torrare hö, men det gjorde nog gott för henne att ta det lugnt några dagar. 
Imorgon ska det bli helt galet bra väder enligt prognosen, att jag ska spendera den 8h inne på ett kontor då känns väl kanske inte superlockande. Jag mår dock mycket bättre av sol och som jag alltid säger, cash is king. Så det blir nog bra. Efter det ska givitvis stallet och hästen fixas. Men nu är jag en dag i förväg. Titta in här imorgon i vanlig ordning så kommer det bjudas på lite inlägg.
 
Bild från ikväll med min lilla prinsessa.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Samsoe Samsoe

Publicerat: 2015-08-03 | 14:37:00
Fyndade ju en aprikosaktig kjol från Samsoe Samsoe för ett litet tag sedan. Gillar den mycket (har dock inte använt den ännu haha..) men hittade den även i färger Gray Dawn på rean så jag var tvungen att slå till. Såg nu dock att den var nedsatt ännu mer, men men. Är nöjd med mitt köp!
 
Bilden är väl dock inte den bästa..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Karlson´s Garage och Bar + Starbowling

Publicerat: 2015-08-03 | 10:15:00
I lördags var vi ju ute med familjen. Först åt vi lite på Karlson´s Garage och Bar uppe i Linné. Jag har varit där tidigare med lite kompisar och min bror ville äta i Linné. Då vi alla var hungriga och gick förbi stället gick vi in och åt där. Billig mat och ganska så god. Åt en ceasarsallad vilket var god, inte baconen dock.
 
 
 
 
Efter det åkte vi bort till Star Bowling. Tanken var att spela bowling, men då vi inte bokat bana och det var fullt spelade vi Shuffelboard istället. Sedan passade jag givetvis på att rida mekanisk tjur, tycker det är så kul.
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Svimmat och veglunch

Publicerat: 2015-08-02 | 21:12:00
Hej!
Jag började dagen med jobb i 6h. Mitt under mitt pass dock när jag höll på att fixa lunch under tiden så slog jag i knäet i diskmaskinen. När jag slår i mina knän/armbågar så tappar jag alltid synen i ca 30sek och börjar skaka, så har det varit många år. Men idag svimmade jag. Vaknade upp med glas överallt då jag råkade välta ner 3 tallrikar som stod framme inför lunchen. Det var verkligen jätteläskigt och vaknade upp helt skakis. Har haft ont i ryggen, huvudet och vart yr sedan dess. Efter mitt jobbpass åkte jag o mamma iallafall till stallet. Mamma ville inte att jag skulle rida ut själv i mitt skick så hon gick med medan jag o ponnyn busade i skogen, kul. 
Imorgon jobbar jag från kontoret. Förtillfället är jag jättetrött och matt så är inte direkt taggad inför det. Men det är bara att göra det bästa av situationen. Det ska bli kul att träffa lite kollegor iallafall. Nu hoppas jag få lite massage i min onda rygg innan det blir kvällsmat.
Vi hörs imorgon helt enkelt, jag har varit duktig och planerat lite tidsinställda inlägg!
 
Dagens vegetariska lunch; vegbiff, morötter, kidneybönor och hummus. Supergott.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

YAG minerals

Publicerat: 2015-08-02 | 15:02:00
Jag skrev ju förra söndagen att jag vann en bloggtävling. Det jag vann från denna bloggen var ett mineral solpuder ifrån YAG mineral. Jag har inte testat märket och har heller inte hunnit testa pudret men det ska bli jättekul att göra. Älskar att testa olika märken och produkter och hitta nya favorit så jag blev jätteglad.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit

Publicerat: 2015-08-02 | 09:52:48
 
 
 
 
 
// Klänning - Filippa K // Sjal - DKNY // Väska - Marc Jacobs // Solisar - Rayban // Stövlar - Rizzo //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bra dag

Publicerat: 2015-08-01 | 22:23:18
Hej!
Just nu sitter jag i bilen påväg hem från stan. Vi har nämligen varit på restaurang och sedan spelat shuffelboard, så himla
mysigt. Väldigt otippat så sprang vi även på min moster och hennes sambo, kul. Jag har haft med mig kameran så har lite bilder att visa. Dagen började förövrigt med jobb i 5h och sedan åkte jag o mamma till stallet. Vi promenerade Nobless i 40 minuter och sedan fixade allt innan det var fika/eftermiddags mellis med dom i stallet. Nu är vi snart hemma, ska äta kvällis och spela yatzy. 
Hörs imon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rabarber

Publicerat: 2015-08-01 | 14:53:00
Härom dagen när jag jobbade snackade vi paj haha. Några kunder kommenterade hur gott rabarberpaj var och jag kom på att jag inte ätit det på över 10år. Jag mindes verkligen inte hur rabarber smakade förutom att det var surt haha. Väldigt läskigt dock att man vet att man ätit något rätt mycket som liten (åt alltid rabarber på somrana som liten) och nu hade jag ingen aning om hur de smakade. När jag då var och handlade lite i onsdags och var på grönsaksavdelning sprang jag då på rabarber och köpte lite. Åt det tillsammans igår som kvällsmat, med jordgubbar, kvarg och müsli. När jag väl fick själva rabarbersmak så tyckte jag det var gott, men mestadels smakade det bara rätt surt. Konstigt faktiskt att det inte smakade rabarber hela tiden. Mamma hade skrämt upp mig att det skulle vara sååå surt, det var absolut surt, men helt överkomligt. Kommer dock inte äta upp resten av rabarben jag har hemma tror jag.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Make Up by Åsa Jungnelius

Publicerat: 2015-08-01 | 09:35:21
Igår fick jag ju en "belönings/uppmuntrings" present av mamma. Ett glas nagellack från Åsa Jungnelius kollektion för Kosta Boda. Jättefint och jag har tittat på några av föremålen från kollektionen så jag blev superglad.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-08-01 | 00:00:39
* Jag fick en jättefin present av mamma som typ belöning att jag gått upp lite i vikt, så himla snällt.

* Min kväll spenderades hemma hos min bästis Linda. Så himla härligt att bara umgås med henne.

* Pappa köpte sushi till mig till middag. Det är bland det godaste jag vet.

Nu ska jag försöka sova. Min bror kommer att ringa mig i natt för att få skjuts från krogen som jag lovat, kul.. Morgondagen kommer sedan att börja med 5h jobb, men därefter blir det roligare saker. Men mer om det imorgon, godnatt! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!