Kardashian på tvn

Publicerat: 2014-09-30 | 13:52:00
Hej!
Just nu sitter jag med datorn i knät och en Kardashian repris i bakgrunden. Dagen började i stallet 8 imorse, red ut i det kalla, men fina vädret. Hade en härlig tur och sedan fixade jag såklart allt innan jag åkte hem och promenerade hunden. Nu har jag pluggat i några timmar och är klar för idag. De två kommande veckorna är rätt lugna när det gäller plugg vilket är skönt med tanke på att mitt huvud dunkar och bokstäverna hoppar efter bara ha läst en liten stund. Yrsel är jobbigt. 
På tala om yrsel, igår när jag var hos läkaren hade jag fått ännu lägre blodtryck.. inte bra alls. Läkaren ökade mitt matschema och jag ska tillbaka på torsdag för vägning, samtal och ekg. Hon försökte få mig att ta näringsdrycker men jag tänker inte dricka kalorier, där går min gräns. Hade dock velat klara av det, men fixar inte det..
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Porträttbilder från i söndags

Publicerat: 2014-09-30 | 10:33:00
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens NK shopping

Publicerat: 2014-09-29 | 15:15:00
Grå stickad poncho från Lauren Ralph Lauren
 
Svart halsduk från Acne Studios 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bröllops outfit

Publicerat: 2014-09-29 | 10:10:00
 
// Klänning - Tommy Hilfiger // Clutch - Michael Kors // Armband & öghängen - Marc by Marc Jacobs //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ridbilder från idag

Publicerat: 2014-09-28 | 19:58:42
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Massor med nya bilder

Publicerat: 2014-09-28 | 17:44:58
Hej!
Gårdagens bröllop var superfint. Min kusin och hennes man var så glada och min farfar höll i vigseln, magiskt. Min farfar är 90år och har vigt alla sina barn (4st), döpt 4 av sina barnbarn (bl.a. mig och min bror) och igår så gifte sig min första kusin och då var han som sagt vigselförrättare. Igår insåg jag verkligen att jag önskar att farfar ska viga mig också, men då jag inte ens har någon kille nu plus att farfar är 90år så känns det mörkt. Men man ska aldrig säga aldrig. Fotade lite under dagen så har bilder att visa. 
 
Idag så åkte jag o mina föräldrar först till stallet. Jag red ut barbacka i skogen och pappa fotade massor och jag har en hel del fina bilder att visa. Nobless skötte sig superbra så då är det extra kul att titta tillbaka på bilderna. Efter att ha varit i stallet drog jag och Linda in till stan en sväng. Kom hem med två påsar ifrån NK så har även lite nytt att visa er.
 
Så ska förbereda massa tidsinställda för kommande dagar nu med andra ord!
 
Molly var givetvis också med idag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt läppstift

Publicerat: 2014-09-26 | 16:50:11
Idag när jag var på jakt efter hundens medicin sprang jag in på Kicks och köpte ett nytt läppstift från Make Up Store. Majoriteten av mitt smink är från det märket och jag älskar det. Detta läppstiftet är mer nude vilket var det jag sökte efter då alla mina läpp produkter typ är rosa vilket inte alltid passar. Det var dock svårt att se nyansen på mig då jag testade det när jag kom hem och jag frös så mina läppar var blåa haha. 
Men jag ska ha det imorgon på bröllopet och det kommer outfit bilder därifrån så ni lär få se det på.
 
Bilden är rätt dålig dock, tog den med mobilen som inte ville autofokusera. Orkade inte hämta systemkameran..
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Duktig djurägare

Publicerat: 2014-09-26 | 15:53:41
Hej i regnet!
Dagen började med stallet som vanligt. Red dressyr i manegen vilket gick bra (tacka gud för manegen) och fixade allt, sedan kom hovslagaren och skodde min prinssessa. Det var bara hem och slänga i sig lite lunch innan jag tog med mig hunden till veterinären. Hon hade en böld på ryggen och lite andra små krämpor typ. Men det gick väl överlag bra och besöket gick snabbt. Nästa uppdrag var att finna hundens mediciner, efter 2 apotekbesök hade jag hittat 3 av 4 saker som jag skulle ha. Så passerade mammas jobb så hon åker förbi ett tredje apotek på väg hem från jobbet. Jag orkade verkligen inte åka till yttliggare ett apotek i regnet, var helt slut och hunden var ledsen. 
Nu har jag suttit och pluggat en liten stund och ska ta det lite lugnt. Måste fixa allt inför imorgon (ska ju på bröllop) sedan. Kläderna är klara men har inte bestämt accessoarer och sådant helt hundra än. Dessutom måste brynen noppras lite till och naglarna målas. Ikväll blir det häng med Linda, myys.
 
Vi hörs sen!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

TBT

Publicerat: 2014-09-25 | 21:11:18
ThrowBackThursday, Österrike 2005
 
 
Jag och brorsan
 
 
Farmor och Farfar
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BROR

Publicerat: 2014-09-25 | 10:58:00


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min underbara brors födelsedag HURRA HURRA HURRA! Detta är första gången vi inte firar hans födelsedag hela familjen eftersom han befinner sig i USA och lever sin dröm. Ikväll ska vi iallafall Skypea med honom så det ska bli supermysigt.
 
Du får ha en jättebra födelsedag brorsan, jag saknar dig mer än vad jag någonsin kunde ana <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Matschema

Publicerat: 2014-09-24 | 13:41:00
Hej!
Just nu sitter jag och har precis beställt en klänning och skrivit klart mitt arbete jag skulle bli klar med i skolan. Om en halvtimma jobbar jag (dock bara 1h) så tänkte slinka in här och skriva lite innan. 
 
Idag var jag som sagt på östra igen. Vägde mig (hade gått ner flera kilo sedan sist så dom var sådär nöjda..) och fick ett matschema. Vi gick igenom det noga och med tanke på att jag äter så himla lite vanligtvis blir schemat en stor omställning. Så nu ska jag typ äta 1/3 av allt som står på schemat (vilket är mer än vad jag äter i dagsläget) till nästa vecka. Måste föra matdagbok och äter jag inte enligt schemat får jag ridförbud. Egentligen har jag träningsförbud men vem annars ska ta hand om min häst?! Läkaren sa även att om jag tappar mer så måste jag bli inlagd så nu får jag bannemig verkligen försöka. För egentligen sa läkaren att hon hade velat att jag åt aaaallt på schemat + näringsdrycker. Men då det typ är som natt och dag mot vad jag får i mig nu är det omöjligt att sätta ett sådant mål nu. 
 
#fuckanorexia
#nukörvi
#recovery
 
Depp inlägg kanske, men men. Det är ju trots allt min blogg om mitt liv. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nya tänder

Publicerat: 2014-09-23 | 10:30:00
Igår fick jag äntligen fixat mina tänder. Något jag velat göra och tjatat på min tandläkare i flera år är att fylla ut mina små tänder. I augusti var jag hos tandhygienisten 2 gånger, ena gången att ta bort tandsten och sånt, rutinkontroll. Att göra de finare typ. Andra besöket var att bara checka så jag skött tandborstningen så att jag kunde få tid hos tandläkaren. Jag är så himla nöjd med dom. Jag har nämligen haft komplex för mina tänder superlänge eftersom dom verkligen gjort att jag sett yngre ut. En sak mindre att ha komplex över iallafall :)
 
Före bilden är från augusti, innan alla besök. Efter bilden är från igår.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nude and pearls

Publicerat: 2014-09-22 | 11:19:00
 
- Mössa från FWSS köpt på NK. Den är beige, lite ljust rosa.

- Pärl/guldaktigt diadem jag kanske ska ha på min kusins bröllop. Köpt på Åhléns.
 
- Pärlarmband från Snö of Sweden som min snälla farmor och farfar hade köpt till mig när de var på besök i lördags, tack så jättemycket!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5,5 år

Publicerat: 2014-09-22 | 10:34:00
Idag har jag haft min prinsessa i 5,5år. Tänk att hon vart bara min så länge. Det har verkligen varit blod svett och tårar med den ponnyn. Vi har verkligen kämpat tillsammans, men ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar henne. Hon är min klippa i mitt liv, min livs kärlek.

NOBLESS JAG ÄLSKAR DIG <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Imorgon får jag nya tänder

Publicerat: 2014-09-21 | 19:12:02
Hej!
Nu har jag hamnat i soffan, äntligen. Började dagen med ett dressyrpass på min lilla ponny. Stundtals gick det riktigt bra iallfall. Åkte hem och åt lite innan jag åkte in till stan och mötte en kompis. Vi shoppade lite (visar det mest intressanta imorgon) och bara gick runt och pratade i flera timmar, så mysigt och behövligt. 
När jag kom hem tog jag det lugnt innan jag gjorde morgondagens "läxa". Det var längesen man sa läxa men nu har jag ju fått det så då får jag ju kalla det. Fixade även lite plugg, städat och plockat lite. 
 
Tänk att det är måndag imorgon igen. Veckorna springer förbi och denna veckan som kommer har jag en hel del saker för mig:
* Ett tandläkarbesök imorgon och om jag har skött mina tänder som dom vill (har varit pendatisk) så ska dock göra en grej jag har velat i fleeera år. Excited till tusen!!
* Minst två läkarbesök ang. min anorexia..
* Jobbar flera pass i veckan, som det ser ut nu bara i chatten. Blir kanske även på telefon? 
* Hästen 7 dagar som vanligt.
* Plugg, dock ganska lugnt denna vecka. Måste få in ett inlägg till fredag bara så det tänkte jag göra tisdag o onsdag.
* Bröllop, min kusin gifter ju sig. Ska bli superduper kul.
* Bästis häng med Linda någon dag! 
 
Blandade jobbiga och mindre jobbiga saker den kommande veckan. Men ser fram emot den och "What doesn´t kill you makes you stronger" ;)
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Så trött

Publicerat: 2014-09-19 | 21:37:55
Hej!
Nu håller mina ögon på att gå i kors iprincip. Igår började jag dagen med att vara i stallet redan innan 8. Var där ett par timmar och promenerade en timme av dessa i terrängen med mitt hjärta. Sedan var det bara hem och fixa mig innan jag åkte till jobbet. Först hade jag och en klasskamrat intervjuer på jobbet inför en rapport vi gör. Därefter jobbade jag 14-17 på chatten. Åkte raka vägen hem och sedan jobbade 18-22 i chatten igen haha. Massa jobb.
Klockan 8 imorse befann jag mig på jobbet igen. Satt i telefon fram till 17. Åkte därifrån raka vägen till stallet och red ut på min sessi. Har bara ätit lite nu när jag kom hem och bakat inför imorgon. Imorgon är också en stressad dag för mig.
Jag ska befinna mig tidigt på klubben för att hjäpa till i cafet och seketariatet på vår hoppning. Därefter måste jag raka vägen till Sahlgrenska för att göra en magnetröntgen. Från sjukhuset sedag sedan direkt på dansträning. Min kusin gifter ju sig nästa helg och hon går i någon dans. Den ska man tydligen kunna dansa och jag har inte ens sett ett klipp på det på youtube så har ingen aning om hur det går till. Kvällen kommer iallafall umgås med min underbara bästis Linda.
 
Nu ska jag fixa iordning starlistorna inför imorgon igen tänkte jag. Det är flera ändringar så kan vara bra att ha de på de listorna vi har för hand imorgon.
 
Vi hörs!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Haha politikerna i paradiset ;)

Publicerat: 2014-09-18 | 11:35:00



Hah
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rida bättre

Publicerat: 2014-09-17 | 19:19:09
Hej!
Nu sitter jag nyduschad och utslagen i soffan framför Family Guy haha. Inte det mest kulturella programet, men rätt underhållande. Innan det var jag i stallet. Idag red jag dressyr i manegen igen. Det var en ny, supertrevlig tjej i stallet. Hon hade en jättefin häst som gick MSVB och vi red tillsammans inne idag. Det är ett sjukt bra motivering när man ska rida. Hon hade aldrig sett mig rida henne (det var ju första gången jag träffade henne) och hennes häst hade såå fin gång. Då blir jag ännu mer motiverad att verkligen rida bra. Nobless gick riktigt bra stundtals så jag var väldigt nöjd. Ibland kan jag bli lite slapp när jag rider själv, inte rider mitt yttersta liksom. Men man ska alltid tänka att det är någon som observerar en, då vill man prestera.
Nu ska jag knåpa ihop starlistan inför lördagens Pay and Jump, är ju ansvarig för det.
 
Vi hörs!
Vårt ridhus har fibersand, bästa underlaget, värsta lyxen :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 did you know that

Publicerat: 2014-09-16 | 19:00:01
* På lördag ska jag iväg och dansa inför min kusins bröllop helgen efter. Hon och alla hennes vänner dansar tydligen någon dans som man bör kunna på bröllopet. Så det är bara för mig och mina föräldrar att öva haha..
 
* Mina föräldrar har bokat sin resa till USA om en månad. Jag ska stanna hemma och rida, jobba, plugga och behandlas. Skulle hellre åkt till LA och träffat min bror.
 
* Idag drack min första droppe vatten idag vid middagen strax efter 18.. jag är bara inte törstig.
 
* Jag är sjukt shoppingsugen. Hoppas på att få ta mig in till stan på söndag och shoppa lite och sedan nästa vecka är det löning.. :)
 
* När jag inte längre har häst (ska ha Nobless till hennes sista andetag) då kommer jag skaffa en helt egen liten hund och ställa ut den massor. 
 
Bästa bror när vi var på CBU i somras, miss you <3
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

#bitterövervalet

Publicerat: 2014-09-15 | 19:49:38
Hej!
Fredagen bestod bl.a. över grannfest (och med Linda) vilket var superkul.
Jobbade hela lördagen iprincip förutom när jag var i stallet.
Söndagen besto först av val och sedan bästis häng med Linda. Jag är helt chockad över valet. Sossarna vann, helt sjukt. Men Löfven har för tillfället har bara Miljöpartiet. Jag fattar inte hur dom som röstade på dom rödgröna tänkte? Vänstern är ju inte enad för fem öre. Jag är på riktigt rädd och hoppas på allt att det blir ett omval. Kan inte se hur Sverige kommer kunna drivas annars. Alla blir drabbade. Ingen tjänar på det. Att dessutom SD blev Sveriges tredje största besked gav mig yttligare magont. KAOS. Gör om gör rätt. Snälla Sverige. Det ända som gladde mig var att Fi inte kom med i riksdagen. 
Dagen har bestått av stall, plugg och möte på östra. 
 
Nu ska jag intervjua pappa om företagskultur och fortsätta att skumma på tvn där de pratar om valet. Blir bara arg, irriterad och orolig.
 
Vi hörs!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Detta sjuka samhälle..

Publicerat: 2014-09-12 | 13:47:48
Igårkväll gick jag in på Kissies blogg. Brukar främst läsa den för att jag tycker det är så ironiskt hur hon provocerar och hur många vrickade människor det dinns som kommenterar. Men igår skrev hon faktiskt ett riktigt bra inlägg, läs det här.
 
Om dagens samhällsideal med träningsfixeringen. Jag kan inget annat än att hålla med.
 
* För det första så har det blivit någon sådan extrem träningshysteri på sociala medier så det inte är sant. Det är det som jag tror gör att de flesta hamnar i just ät/träningsproblem. Jag vill bara börja med att pointera att givetvis är träning och en sund hälsa viktigt. Men i rätt mängd. Nu ska alla exempelvis äta proteinprodukter som om dom vore elitidrottare. Jag ska inte neka det, hemma hos oss har vi både en stor burk proteinpulver och bars i skåpen. Det är inget jag äter alls för tillfället, men när min bror bodde hemma var det mer. Han gymmade varje dag (försäsongen inför sin collage säsong som var stirkt) men både innan och efter träning drack han proteindrycker. TIll frukost var det en burk kvarg osv. Jag menar, vad hände med att bara äta och träna rimligt utan massa kosttillskott som gör att man ska se ut som man ska se ut som om man ska tävla fitness? Vill bara påpeka att min bror dock höll det på en rimlig nivå och inte alls gick för långt. Jag klandrar definitivt inte min bror utan det är dagens samhälle som gör att man ska gymma så himla mycket och äta enligt strikta regler och hälla i sig mängder med pulver varje dag. Samtidigt som man givetvis uppdaterar instagram med hashtagen #aldrigvila och #fitness. Jag har börjat se det här med andra ögon sen jag fick anorexia..
 
* Alexandra jämförde i sitt blogginlägg "fitness" (ortodoxi) och anorexia. Vissa av hennes läsare gick bananas och sa att nej, det handlar om en livsstil och det går inte att jämföra då man är sjuk om man ahr anorexia. Om man tränar 3-4 dagar/vecka för att hålla igång och för att det är kul. Då ser jag inga som helst problem. Det är så det ska vara, då är det sunt. Att banta är heller ingen sjukdom. Tills det går för långt. Då förstår jag fullkomligt Alexandras inlägg. Många får ångest när de inte gymmar. Bara för att man äter mycket mat som man gör om man sysslar med "fitness" betyder det inte att det inte är ett problem. Har man stenkoll på vad man äter och bara äter enformigt och proteinmat, då är det påväg i fel riktning. Jag följer flera instagrams med tjejer som är i sin tillfriskningsfas från anorexia. Några påstår sig till och med vara "friska". Det som är gemensamt med dessa är att de äter mycket, dock mest nyttig mat, men de gymmar jättemycket och alla frukostar/mellanmål osv består av olika proteinfluffs osv. Visst de påstår att de inte längre räknar kalorier och det är ju superbra. Men fortfarande med för mycket fokus på sina kroppar. Nu vill de bygga upp dem själva istället och bli biffiga/healthy/fitness. De har fortfarande den himla kontrollen men med ett annat mål. Men kontrollen kommer man nog alltid ha om man varit sjuk tror jag, tillviss del iallafall. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mina fina djur

Publicerat: 2014-09-11 | 15:08:27
Hittade två bilder på mina söta små djur på julafton förra året. Mycket snö och julfina, så det ska vara :)
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

11 september

Publicerat: 2014-09-11 | 11:35:00
Idag är det 11 september, då 9/11 hände. Jag tror alla minns vad de gjorde den dagen för 13 år sedan, trots att jag då bara var 7 år och inte fattade det riktigt så minns jag hur alla vuxna pratade om det. Hur alla kollade på alla nyhetssändningar och sa att det skett en förfärlig olycka.
När vi var i New York i somras så besökte vi givetvis Ground Zero. Det var jobbigt att veta att så många har mist sina nära och kära på just den platsen.
 
Alla tankar går idag till New York bor och alla drabbade!
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ponchon

Publicerat: 2014-09-10 | 11:47:28
Jag har börjat tycka ponchos är så himla snyggt och så rätt i höst. Nästa löning så ska jag köpa mig en snygg stickad grå som jag har spanat in. Jag kommer att matcha den med uggs eller ett par höga stövlar. Jag tycker stickade och kashmirponchos är snyggast.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vann en fototävling

Publicerat: 2014-09-09 | 20:32:17
Hej!
Gårdagen började väldigt bra. Började med en mysig pw med min favorit ponny. När jag kom hem såg jag att jag kom 2a i en fototävling vilket gjorde att jag vann ett presentkort på 1000kr på en sida med häst- och hundtäcken, nice. Nobless behöver ett stalltäcke så köper nog det. Annars blir det nog ett snyggt ridtäcke samt ett litet täcke till Molly. Därefter plugagde jag några timmar innan jag åkte till östra. Det gick bra men jag insåg att jag har en lång väg att vandra..
 
I natt sov jag jätteryckigt. Det brukar jag inte göra så det var jobbigt. Klockan 7 ringde klockan i vilket fall och jag pluggade 1,5h i sängen inan jag startade datorn. Låg sedan i sängen och jobbade 3h, ibland är det riktig gött att kunna jobba hemifrån i sängen. Hunden fick lite promenader och jag pluggade endel innan jag åkte till stallet. Red ett dressyrpass i manegen idag vilket gick helt okej. I slutet var hon jättefin =).
Nu har jag suttit och sett ikapp på Paradise Hotel och nu är det dags att kolla i kapp på Rich Kids of Beverly Hills..
 
VI hörs!
Samma dag denna bilden togs, samma dag togs bilden jag vann med ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skype med lillebror

Publicerat: 2014-09-07 | 20:38:00
Godkväll!
Vm finalen gick inte svensk väg. Himla typiskt och jag är fortfarande lite irriterad för jag tyckte Roffe fick ner åtminstone en bom för mycket. Men hatten av till Jeroen Dubbeldam som är nuvarande världsmästare. 4 nollor idag på 3 helt nya hästar för han, sehr gut. Jag skippade styrelsemötet då jag känner mig lite krasslig och istället skypeade vi med brorsan. Vad jag saknar han känner man, men han verkar ha det superbra. Mina föräldrar åker nog ner om drygt en månad, sjukt avis. Men jag känner att jag kommer flyga ner strax efter min födelsedag (i mars) nästa vår och tar Vegas då också. Just nu har jag ju börjat min nya kurs, min "behandling" samt att jag har ju häst. Så blir svårt att lämna detta nu om lite mer än månad dessvärre. 
 
Just nu har Freddan och Löfven en debatt på SVT1. Om en vecka är det valet och jag håller alla mina tummar att Alliansen vinner. Jag vill inte ens tänka på hur Sverige kommer se ut annars..
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon

Publicerat: 2014-09-07 | 09:49:14
Hej!
Just nu sitter jag på landet ochtittar ut över havet. Jag har legat och läst organisations metaforer hela morgonen, ganska intressant faktiskt så det är skönt att ha en "kul" kurslitteratur. Precis innan jag satte mig här åt jag lite frukost, yoghurt med färska jordgubbar och hallon. Så himla gott med färska bär, can´t deal typ. Om en liten stund ska vi gå ut och promenera och sedan måste jag åka hem och rida innan vm finalen där kung Roffe är med. Har även ett styrelsemöte ikväll på klubben som jag borde gå på.. får dock se hur eftermiddagen utformar sig. 
 
Detta inlägget var väldigt tråkigt och kort kanske. Ska läsa lite bloggar och modeinspiration nu.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Höstmåsten i garderoben för mig

Publicerat: 2014-09-06 | 11:13:00
// UGGs // Stickat // Päls // Stora halsband // Kjolar //
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Duktig idag

Publicerat: 2014-09-05 | 20:32:31
Hej!
Min förmiddag började väldigt mysigt (förutom att vågen visade minus igen..). Jag red ut i morgonsolen på mitt favorithjärta. Vi hade en supermysig ridtur på morgonen och galopperade genom skogen på slingan medan solen gick upp. Kvalitetstid på högsta nivå. Därefter fick pudeln en promenad innan jag pluggade lite. Efter det har jag jobbat hemifrån på chatten i 6h. Det är både väldigt skönt och tråkigt att jobba hemifrån. Kunna sitta i mjukiskläder och ha tvn på är inte helt fel. Men samtidigt älskar jag att klä upp mig och umgås med människor och kollegor. Så ett mellanting hade varit bra. 
Imorgon jobbar jag också, fast då 9-14. Hör och häpna tar mamma hästen imorgon. Hon har inte ridit henne på ett halvår så ska bli spännande att se vad hon säger efter passet. En hästfri dag blir faktiskt skönt. Mina föräldrar vill att jag hänger med till landet sen så kanske gör det. Ni får heller inte missa hästhoppning imorgon, det är ju semifinal och vi har med både Roffe och Alexander (om han tog sin plats..).

Men jag uppdaterar mer imorgon,
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Molly Sandén

Publicerat: 2014-09-04 | 11:12:10
Jag har alltid älskat Mollys låtar sen hon var med i lilla melodifestivalen för hundra år sedan. Hennes nya låt Freak träffade mig rakt in i hjärtat som en pil och den är fantastiskt bra och betydelsefull. Lyssna på den HÄR
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

VM Hoppning dag 2

Publicerat: 2014-09-03 | 09:50:00
Om 10 minuter börjar hästhoppningen från Frankrike igen på SVT. Första omgången var igår och svenskarna presterade super. Roffe, peder och Henke var nolla och de alla tre ligger på plats 15 och bättre. Alexander fick ett pet men ligger på plats 29 inför dagen. Av totalt 153 ekipage, hur bra? Dessutom ligger Sverige på andra plats av lagen.
 
KEEP UP GOING!
 
 Hittade ingen bid på någon av ryttarna som jag själv tagit för tillfället så blir en bild på mina VIP band från GHS senare  ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Häst morgon

Publicerat: 2014-09-02 | 11:25:07
Hej!
Just nu sitter jag ny duschad  och ser på hoppningen från VM. Har redan varit i stallet och ridit och fixat allt, så himla skönt. Man har ju antingen utsläpp eller insläpp av sin häst (eller betala mer) så jag väljer alltid att planera mitt stallbesök efter det. Både igår och idag har jag ju grejer att göra på eftermiddagen så då åker jag ut till stallet vid 8 på morgonen och rider. Tycker det är så härligt  att vara ute i stallet på morgonen, när det är lite kyligt och solen skiner samtidigt som man vet att man har hela dagen framför sig. Om några timmar ska jag faktiskt åka till skolan. Idag drar ju kurserna igång igen. Men denna terminen kommer jag läsa halvtid distans så att jag hinner jobba lite mer och slipper pendla. Så vi ska egentligen bara upp på "upprop" och info, och sedan en gång i november på seminarium. Ska bli intressant att se vad det är för andra kursdeltagare, dom flesta kommer nog vara väldigt gamla (40 +..) men jag hoppas att det finns några i 20-års åldern. Kommer garanterat vara yngst med tanke på att de tär en fortsättningskurs och jag läste ju grundkursen direkt efter gymnasiet (nu är det ju andra året). Kunde ju var kul att hitta någon annan i Göteborg man kunde plugga tillsammans med ibland. Efter skolan ska jag iallafall hem till Linda en stund och bara umgås och prata. Hon åker ju till Turkiet på torsdag så då kommer jag inte kunna träffa henne på en vecka :(
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobbig eftermiddag

Publicerat: 2014-09-01 | 16:30:00
Just nu jag och mina föräldar på östrasjukhuset, på anorexiakliniken, för första gruppsamtalet. Jag har varit extremt tveksam om jag ska skriva ut detta på nätet. Men jag tänkte att det kan vara så himla skönt att få reflektera mina tankar ibland i skrivande format utan att behöva förklara för någon annan. 
Som jag har skrivit tidigare har jag haft problem med kosten ett tag. Det började med att jag skulle bli av med mitt sockerberoende. Det var väldigt lätt och socker tycker jag inte ens är gott längre. Jag har nästan bara ätit sallader/grönsaker/frukt de senaste månaderna för att jag helt enkelt tycker det är godast. Men det har gjort att jag får ångest av pasta/potatis/ris osv. (tycker inte ens det är gott längre..). När man väl kommer in i räkna sitt kaloriintag blir man helt beroende vilket är det jag tycker är jobbigast med det här.

Jag vet att min kropp inte mår bra, den har markerat sen i början av året men nu har det gått så långt att jag ibland håller på att svimma när jag mockar Nobless box samt att varje ridpass gör ont för att min rumpa är benig..
 
Under sommaren har jag gått till en dietist samt några olika läkare vilket inte har hjälpt. Så nu hoppas jag verkligen att detta hjälper mig, fast egentligen hänger ju allt på mig.. Jag var på östra för ett par veckor sen där jag blev mätt, vägd samt "intervjuad" av 3 läkare typ och de bestämde att jag skulle få gå med i deras "program".. 
 
När jag såg denna bilden såg jag faktiskt sjuk mycket skillnad. Plus att jag tappat flera kilo till sen i juni.. :(
 
#recovery #letsgo
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens shopping

Publicerat: 2014-09-01 | 12:06:24
Har ju inte vart på stan på superlänge så igår blev det lite shopping + att jag hittade supermycket mer fint som jag blev extremt sugen på.
 

Det blev shopping på NK och Åhléns  

Två nya skuggor (guld och grå), en ny rouge samt en vit kajal (till undre vattenlinjen), från Make Up Store / Åhlens.
 
Sneakpeak på en navy klänning från Tommy Hilfiger till min kusins bröllop. Köpt på NK. 

Supersnygga läderstövlar från Rizzo. Köpt på NK.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!