Liknanade ridpass var dag

Publicerat: 2013-10-31 | 21:13:59
Mina ridpass i paddock ser precis likadana ut just nu. I början är hon stel och tittig. Låtsas som hon är rädd och håller på och hoppar runt. Idag var hon kort i steget också. Men efter att jag galopperar henne så släpper det. Idag blev hon som vanligt mycket mer energisk, mjuk och följsamt. Steget blev även mycket bättre i slutet av passet. Det är alltid en skön känsla när man avslutar bra men samtidigt så blir jag så irriterad att hon "dummar" sig först. Men jag vet ju vad det beror på.. hon har ju vart skadad i över ett år och är väldigt omusklad. Vilket gör att hon inte är lika mjuk från start som vanligt. Jag längtar så till man får drömpassen på henne igen. När hon är i sin bästa form så är hon verkligen en dröm att rida från man sitter upp till man kliver av. Jag rider nämligen alltid med väldigt mjuka hjälper så när hon är fullt igång så är ju mina hjälper ännu mer mjuka och fina och man känner sig ännu mer som ett. 
 
Då det är Halloween idag bjuder jag på en bild från Halloweenhoppning 2009, jag vann faktikst den hoppningen.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sova med lång hår

Publicerat: 2013-10-31 | 09:44:49
Jag har ju tidigare sagt att jag alltid sover med håret i en fläta. Dels för att det blir mindre slitet och dels för att mitt hår är rätt långt s det är jobbigt att sova med hela utsläppt. Men mest för slitaget. Jag har blivit slapp och bara gjort en sne fläta när jag ska sova vilket resulterat till att håret ändå varit rätt trasligt och tovigt när jag vaknat. Nu den senaste veckan har jag därför sagt upp håret i en hög tofs och utifrån det gjort en fläta. Det har gjort att håret inte alls varit trassligt på morgonen och dessutom har man fått lockar hela vägen upp. 
Så det är mitt tips denna morgon. Imorgon är det ju ny månad vilket betyder "hår jämföring". Jag fotar ju håret första varje månad och ser hur mycket det har växt..
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

It´s...

Publicerat: 2013-10-30 | 19:57:32
Kardashian time @ kanal 11, now!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gamla vs nyare bilder

Publicerat: 2013-10-30 | 09:20:00
2009
2012
 
 
2009
2012
 
 
2010
2013
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New in

Publicerat: 2013-10-29 | 16:09:55
Nu har min Kardashian klänning kommit. Jag beställde den i tordagskväll och idag fanns den i brevlådan. Det blir att den var här på den tredje arbetsdagen, för att fraktas från England tycker jag att det var sjukt bra.
Det är iallafall en svart klänning som har ett "mönster" / "öppen" där framme och är väldigt fin. Även samma stuk där bak samt en guldig dragkedja. En slimmad modell som satt väldigt bra. Kommer att ha den i helgen och då får ni se outfit bilder med den. Är iallafall jättenöjd med den och med frakten så kommer beställa minst en sak till från deras kollektion till jul.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ponnydax

Publicerat: 2013-10-29 | 13:04:12
Hejsan!
Började dagen med att jobba 1,5h på chatten, göttgött. Sedan har jag pluggat fram tills nu (okej 2,5h) men jag har faktiskt fått gjort mycket. Nu ska jag ta och byta om och åka till stallet. Tror jag är sugen på att rida barbacka idag, det var ett himla tag sedan. Jag ska eventuellt plugga lite till när jag kommer hem, vet inte, för har gjort det jag planerat typ. Sedan ska vi även äta tacos ikväll och så kommer Montazamis nya program. Bra dag helt enkelt. Nej nu kallar plikten.
 
Hörs!
Min flicka förra året <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mina frukost

Publicerat: 2013-10-29 | 09:20:00
Jag brukar alltid ha olika frukost perioder där jag äter samma sak. Just nu är jag inne i en period där jag alltid äter yoghurt med bär. Såå gott och går att mixa med så mycket, dessutom är det lätt att äta och går snabbt att göra.

Det här innehåller min klassiska frukost:
* Valios laktosfria vaniljyoghurt.
* Special K - redberries.
* Frysta hallon (som jag tinar).
* Valnötter.
 
 
Mums
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min walk in closet

Publicerat: 2013-10-28 | 15:55:00
Här kommer lite bilder från min och min brors walk in closet. Jag visar bara bilder på min del (alltså halva) eftersom hans del inte är lika städad som min..
Alla mina kläder får inte plats här men helt klart majoriteten så tycker de tär väldigt bra och skönt. 

 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Detta ska jag göra i veckan:

Publicerat: 2013-10-28 | 09:38:00
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3, 2, 1.. kör

Publicerat: 2013-10-27 | 20:04:49
3 länder jag besökt:
* USA (1 gång, nästa sommar 2).
* Österrike (2 gånger).
* Grekland (3 gånger).
 
2 personer jag litar på:
* Linn
* Linda
Mina två bästa vänner! <3
 
1 konstig sak med mig:
* Jag hatar att gå runt med strumpor inomhus. Det är alltid det sista jag tar på mig när jag går och det första jag tar av mig när jag kommer hem. När jag är hos andra brukar jag dock ha på mig strumpor då många andra tycker det är äckligt att gå barfota inomhus hehe.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ur min garderob - Rayban

Publicerat: 2013-10-27 | 10:27:15
Nu har jag skapat en ny kategori som heter "Ur min garderob". Idag tänkte jag visa mina två par Rayban.
 
 
Mitt första par köpte jag förra våren, mina bruna Wayfarer. Dom tycker jag är väldigt fina. Problemet var att jag slarvit provade ut storleken när jag köpte dem så dom är lite förstora. Jag har böjt till dom hos optiker några gånger (vilket syns på bågarna) så nu är de rätt bra.

Mitt andra par köpte jag denna våren och är mina guldiga Aviator. Dom sitter jättebra och jag tycker dom är jättefina. Ibörjan tyckte jag inte modellen passade mig men nu trivs jag i dem. 
 
Båda paren är köpta i Göteborg hos två optiker (Specsavers och Synsam har jag för mig). 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min dag

Publicerat: 2013-10-26 | 18:44:18
Dagen började med gossipgirl i sängen. Sen åkte jag ut till stallet och red ett dressyrpass på min prinsessa. Hon blev bra i slutet och en dressyrtränare sa att hon såg fräsch ut - score. Efter det åkte jag in och åt god grekisk lunch med en vän. Vi gick runt och pratade och vi gick även förbi Butterix där jag köpte en halloween grej. En mycket trevlig stund med andra ord. När jag kom hem pluggade jag en stund och nu har jag sett avsnitt av gossipgirl. Pratade förnågon timma sen med några gamla klasskompisar och väldigt spontant ska jag möta upp dom vid 8. Jag tänkte dock vara nykter och bara vara där några timmar för att catcha up. Men nu tänkte jag äta middag innan jag ska byta om. 
 
Vi hörs!
 
<3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skickade tillbaka det jag beställde

Publicerat: 2013-10-26 | 09:55:02
Skickade tillbaka det jag beställde i veckan, detta var det. 
 
Sjukt ful bild btw.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Försov mig

Publicerat: 2013-10-25 | 19:16:01
Imorse vaknade jag av att pappa kom in i rummet 06.20 och frågade om jag inte skulle upp för en timma sen. Ouups, hade råkat stänga av mitt alarm i sömnen. När pappa väkte mig var det mindre än 10 minuter till min buss skulle gå så pappa var snäll och körde mig till tåget så att jag inte skulle missa min föreläsning. 

När jag kom hem åkte jag ut till stallet och fixade allt och gav min prinsessa några pussar. Vila stod på hennes schema idag. Nu ligger jag i sängen med en fet skål popcorn och ska börja kvällens gossipgirl maraton. Kunde inte kommit mer passande!

Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Några favorit bilder

Publicerat: 2013-10-25 | 15:18:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kardashian for Lipsy

Publicerat: 2013-10-25 | 10:11:00
Igår släppte ju Khloé, Kim och Kourtney släppte sin kollektion i England. Jag gick självklart in på www.lipsy.co.uk och checkade in kollektionen. Hittade flera godingar, som ni ser nedan, och jag beställde faktiskt hem en av sakerna. Spännande hörrni! Som ni vet är jag ju en äkta Kardashian nörd och att kunna beställa från europa är ju super. Jag har beställt en gång från USA (från Juicy) men jag tycker inte det är så najs att betala typ 700kr i frakt och tull. Inom europa slipper man ju tullen och vet exakt vad det går på när man beställer det. Jag tyckte de hade snygga grejer till bra priser i kollektionen. HISS helt enkelt från mig.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nostalgi

Publicerat: 2013-10-24 | 19:10:48
Idag var min gamla hopptränare Camilla ute i stallet och hade hopplektion för Linda och Bea. Eller gamla och gamla men jag red för henne innan Nobless blev skadad så det var ju inte såå länge sedan (1,5 år sen). Flera gånger i veckan är det träningar i stallet men med andra dressyrtränare och då brukar jag inte "känna något". Min dressyrtränare kom endast till vårt stall för mig och oftast åkte jag till han så han är ju inte hos oss nu och jag är aldrig uppe på klubben längre. Camilla tränade vi för på hennes gård i Kungsbacka och på vintern på Kungsbacka RK. Så henne har jag inte sett i stallet heller sen Nobless blev skadad men idag hade hon som sagt lektion hemma och gud vad jag saknade det kände jag. Camilla gjorde underverk med min sist och mitt självförtroende i hoppning och idag märkte jag verkligen hur mycket jag saknade hennes träningar. Eller att hoppa och träna överhuvudtaget. 
 
Camilla träning hemma, 2012.
 
Camilla träning Kungsbacka RK, 2012.
 
Camilla träning hemma hos henne, 2012.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

God förmiddag

Publicerat: 2013-10-24 | 12:30:22
Hej!
 
Nu har jag precis jobbat klart och varit ute med hunden. 3h jobbpass hemifrån är helt perfekt. Nu väntar jag att mina tortelinis ska koka klart så jag kan äta lunch. Tänkte sedan plugga till typ kl 3. Då tänkte jag slänga på ett Gossip Girl avsnitt och sedan gå ut med hunden och sen ett till Gossip Girl avsnitt. Sedan är det nog lagom till mamma kommer hem och då är det middag och hästen. 
Lovade ju att visa bilder på min walk in closet, det kommer i helgen då mamma inte tyckte jag skulle fota innan vi får in en matta vilket hon skulle köpa i helgen. Tänkte även fota det som jag fick hem igår för jag tror jag behåller det ändå.
Blair och Serena, dödens snygga!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min dag

Publicerat: 2013-10-23 | 21:06:57
Hej!
 
Började dagen med sovmorgon och att jag tog det lugnt. Har börjat kolla på netflix via datorn nu och drog igång första säsongen av GossipGirl då det var ett tag sen man såg det. Har plöjt igenom 4 avsnitt hitills  och ska strax sätta på ett till. Sedan pluggade jag lite och red ut med Jannika och Linda, mysigt. Fick även hem två grejer jag beställt från nätet, vet dock inte om jag ska ha kvar det än, behåller jag det visar jag självklart bilder. Nu har jag precis sett på veckans bästa program, Kardashian snackar jag om såklart.
 
Imorgon är det jobb på förmiddagen hemifrån. Sedan plugg och hästen. Lagom ansträngande dag helt enkelt. 
 
Hörs imorgon!
Bild från förra hösten.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Polotröjan

Publicerat: 2013-10-23 | 10:10:00
Något som har blivit väldigt populärt och som dessutom är väldigt mysigt är den stora stickade polotröjan. Polotröjan är något som kommer tillbaka varje höst men innan har jag inte fallit för den särskilt mycket. Men nu har jag sett fler och fler som anväder en stor oversize polotröja till ett par mörka (ibland lackade) leggins alternativt jeans och har börjat tycka det är riktigt snyggt. Därför tror jag att jag ska skaffa mig en sådan cozy nu nästa månad. Den jag är mest sugen på har jag dock inte med i collaget för att det fanns inga produktbilder på den utan att någon hade på sig den. 
 
Jag tycker iallfall man ska matcha en oversize stickad polo med antingen svarta leggins eller jeans. Och på fötterna ha ett par primeboots alternativt uggs. Cozy och fashion.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mina bästa dressyrstarter

Publicerat: 2013-10-22 | 20:54:51
Jag har gjort många dressyrstarter tillsammans med Nobless. Jag har två starter som jag fortfarande minns och som är mina absolut favoritstarter.

Storås RK, 2012. Jag tror det var på våren 2012, vi åkte till Storås för att rida en dressyr clearround. Jag red en LB:1 om jag inte minns fel. Framridningspaddocken var katastrof. Det var fruktansvärt ojämnt vilket gjorde att jag i princip bara skrittade hela framridning. Travade och galopperade något varv bara, då var hon fin. I manegen var hon sjukt fin, hon blev spänd en kortsida i galoppen annars gick hon som drottningens drottning. Jag red på lite drygt 69% vilket också är det bästa jag har ridit på med henne. Vi fick även bäst procent för hela dagen av alla ekipage. 
 
Tanums RK 2012. Detta är den senaste riktiga starten jag gjorde på henne, augusti 2012. Red1. Kort däefter blev hon skadad. Red en LB:1. Vi var uppe på Tanum redan på förmiddagen då jag skulle rida lag men då det strulade blev det inte så och jag fick vänta 7-8h från att vi kom dit till att jag fick starta. Många gånger under dagen höll jag på att åka hem då det var väldigt lång väntan. På framridningen var hon fin men på banan då tusan. Hon var pigg och energisk och gick så himla bra. Även detta var en inomhus start och hon har alltid gått som bäst inomhus. Jag har för mig jag red på drygt 67% och vi blev iallafall 3e placerade. 
 
Fortfarande tänker jag ibland när jag rider på känslan jag hade under dessa två ritter, magisk. 
 
Framridningen på Storås.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Odd Molly

Publicerat: 2013-10-22 | 10:17:00
Odd Molly är det märket som jag har flest kläder ifrån. Jag tycker att deras kollektioner brukar innehålla både mycket hissar och mycket dissar.  Det är nog det märket som jag brukar tycka ha mest mixade kollektioner. När det är bra så är det väldigt bra men när det är dåligt så är det också väldigt dåligt. Odd Molly utmärker sig ofta med broderier, rosetter och "Odd Molly" lappen längst ner. Blusarna brukar ligga på ca 800-1200kr. Koftorna och klänningarna mellan 1200-2000kr. Jackorna för lite mer och t-shirts, mössor etc. lite billigare. Jag brukar köpa mina Odd Molly plagg på NK, Åhlens eller på www.nelly.com.

Här kommer mina favoritplagg från deras senaste kollektioner (den rosa längst ner är från en äldre kollektion):
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Podcaster

Publicerat: 2013-10-21 | 21:27:34
Något som har blivit väldigt populärt är podcaster. De flesta poddarna har bloggare som grund men de pratar om väldigt skilda saker beroende på vad det är för podd. De flesta släpper poddarna 1 gång i veckan och de allra flesta kan man ladda ner från iTunes eller via Podcast appen via appstore. Poddarna brukar vara mellan 30-50 minuter. Jag lyssnar främst på podcast när jag rider/proemenerar med Nobless. Jag brukar alltid ha musik eller andra saker när jag rider för jag tycker det brukar bli så tyst annars och nu när det finns många bra podcasts ute på marknaden så brukar det bli det jag har i öronen.

Det är 4 podcasts som jag regelbundet lyssnar på och sedan finns det de som jag lyssnar på någon gång ibland. Här tänkte jag rekomendera de 4 jag lyssnar på varje vecka:
 
1. Isabel och Rebeccas podcast. Hollywood frun Isabel Adrian som är gift med Steve i fd. SHM. Rebecca Simonsson är desginer m.m En fasion podd helt enkelt men med mycket kärlekstips m.m. 
 
 
2. Economista. Blondinbella & Pingis har en ekonomi podd. Mycket ekonomi och business snack. Kul och inspirerande.
 
3. Linn och Ebbas podcast. Två hästtjejer i Göteborgsområdet. Snackar dock mer vardagssnack och mycket inspiration och motivation. Man blir mycket motiverad helt enkelt.
 
4. Kissie och Peter08s podcast. Mest för att den är komisk och för att det är mycket åsikter. Intressant helt enkel. Dock ligger detas podd på youtube bilket gör det jobbigare att lyssna på via mobilen då man inte kan "släcka ner den".
 
  
 
Podcast loggan i appstore.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobbmorgon

Publicerat: 2013-10-21 | 12:26:34
Vaknade halv 10 och kollade på mobilen och såg att hon som skulle jobba 9-12 var sjuk och att ingen annan kunde ta hennes pass. Jag jobbar ju hemifrån och jobbade därför 9.30-12 härligt med 2,5h oplanerat jobbande med lön. Det är skitkul det jag gör så tiden flyger iväg. Nu kokar jag tortelini och ska strax börja plugga. Kunderna var jättesnälla idag och skrev att jag gjorde ett bra jobb m.m. vilket är väldigt kul eftersom det var mitt andra pass idag. Har ju jobbat på konotret i 4 år men nu börjat jobba hemifrån på chatten då dessa tiderna passar mig mycket bättre med tanke på att jag pluggar. Att då kunna jobba några timmar på helgerna är super.
 
Vi hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ny design

Publicerat: 2013-10-20 | 21:25:01
Nu har jag skaffat en ny design. Linda hjälpte mig som vanligt och jag är jättenöjd :)
 
 
Linda och hennes ponny Jackie <3
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hej från pluggandet

Publicerat: 2013-10-20 | 16:01:01
Hej!
Nu har jag precis pluggat klart. Har pluggat sen jag vaknade imorse så nu får det räcka för idag. Jag är faktiskt ledig på måndag och onsdag så då har jag  två heldagar med plugg framför mig, yeey haha..
Nu ska ta och byta om och åka ut till stallet och rida. Har kommit på att jag inte visat er bilder på min och min brors nya walk in closet. Mina föräldrar har varit och köpt det sista till den idag (lite hyllor osv) så om pappa får upp de idag så kan jag fota det ikväll och visa det ikväll eller imorgon. Ska även redigera klart min film från gårdagens ridpass och se om jag kan få upp den på youtube och länka den här isåfall. Linda ska även fixa ny design på bloggen så det kommer komma lite roliga saker här inom en snar framtid.

Hörs sen!
 
En av mina favoritbilder <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Längtar

Publicerat: 2013-10-19 | 22:28:58
Nu är det några saker som jag längtar efter och som jag tänkte dela med mig av. Jag tar det i ordning som grejerna kommer. Jag längtar självklart mest till att min ponny ska bli helt ridbar och frisk men då detta ej är säkert och ej har något "datum" fick det inte vara med.  
 
* Min order kommer som jag beställde nyss. Nätshopping (L)
 
* Nästa Kardashian avsnitt (ons 20.00). Ni kanske är trötta på allt det tjatet, men det är bästa programmet ever. 
 
* Halloween. Vi (min familj) ska ha fest hemma men då ska jag bara vara med och äta sen ska jag möta upp lite kompisar och så ska vi på Chalmersfesten som det ser ut nu. 
 
* Stockholm 22-24 november. Poängen att vi ska upp är för att se på en rockkonsert vilket är sådär kul. Men vi får 1-2 heldagar med shopping, resturangmat, hotellfrukost m.m. Mys på hög nivå. 
 
* December. Mysigaste månaden någonsin. Särskilt jul. Vill ha snö, mysigt pynt och stämmning. Pepparkakor och Carolas julalbum. 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hektiskt

Publicerat: 2013-10-19 | 20:41:08
Hej!

Gårdagen på Tjörn var trevlig. Problemet uppstod dock när vi skulle åka hem. Vi kom till Kode där det precis hade blivit en stor trafikolycka. Det gjorde att det tog 2,5h timma hem istället för 1h. Jag var inte hemma förrän 02.30. När vi dessutom satt fast och väntade på att räddningstjänsten skulle flytta på allt så blev Linns bil urladdad. Det gjorde att vi i kylan fick gå ut och putta den och ragga startkablar. Men det var lärofyllt, hade ingen aning om hur man gjorde sånt innan. 
 
Imorse kom mormor och morfar på fika så snackade med dom en stund. Sedan åkte jag ut till stallet och red. Mamma filmade även så håller på att klippa ihop det, kvaliten förstördes dock när den kom in i imovie och den började hacka. Så ska se hur jag löser det. Efter stallet pluggade jag en stund och nu har jag precis jobbat klart mitt första pass som chattvärd, det var väldigt kul.

Nu är jag väldigt trött och ska slappa en stund framför tvn. 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 måsten i din höstgarderob

Publicerat: 2013-10-18 | 15:21:00
Hösten är ju den årstid när man kan ha de snyggaste och mysigaste kläderna. Det finns nog inget som är så mysigt som när det börjar bli höst och man måste uppdatera sin garderob med massa mys. Detta är mina höstmåsten:
 
1. UGGS. Jag har sagt det så många gånger. Minst ett par äkta UGGS bör finnas i allas garderober. Finns inga skönare skor. 
 
2. Stickade tröjor. Stickade oversize tröjor, hur mer höst kan det bli? Jag har både grovt stickade tröjor (ex. min svarta Twist& Tango) och mer fin stickade (ex. mina Gant tröjor).
 
3. Ett par svarta  snygga jeans. Vad mer behöver man säga? Svart är alltid svart. 
 
4. En snygg mössa. I Sverige är ju temperaturen under vintern inte så trevlig. Därför är en snygg mössa ett måste tycker jag. Så snyggt om man matchar det rätt och framförallt så skönt. Jag köpte ju en svart från FWSS samt har även en sk. "fjortismössa", beige med pälsboll haha. 
 
5. Stickade mysiga halsdukar. Mina favoriter är från Ester Eleonora. Snygga accessoarer piffar verkligen upp en outfit samtidigt som det är varmt och skönt. Halsdukar och sjalar är något jag använder i princip vardagligen året om och tycker det är väldigt fint. 
 
Annars kommer jag att bära min pälskrage, snygga skärp, boots och skjortor. En snygg skinnjacka är också något jag tycker man ska äga. Färgerna brunt och beiget är det jag fokuserar på som grund och tycker det är en snygg och stabil grund. 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu är det fredag =)

Publicerat: 2013-10-18 | 10:01:00
I helgen tänkte jag vila ungefär såhär:
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Visste ni att?

Publicerat: 2013-10-17 | 15:53:00
Visste ni att Västtrafik kan dra in linjer p.g.a. att man inte stämplar sina busskort?
 
Varje stämpling påverkar nämligen statistiken. Min kompis berättade att hennes ena buss drogs in för att ingen stämplade. I och med att ingen stämplade på bussen så såg det ut för Västtrafik som om ingen människa åkte den linjen. Jag tror att mina bussar lite är ute för samma öde. Jag bor nämligen lite off och har aldrig varit särskilt noga med att stämpla på min buss. Alla "här ute" har gett busschaufören ett leende på morgonen och så har det inte varit mer med det. Men efter att jag fick veta detta så har jag börjat att stämpla på mina bussar då jag inte vill att dom ska gå mer sällan än vad dom gör. Samma sak gäller tågen, där behöver man inte stämpla (vi som har Regionen Runt kort) men konduktörerna ber oss stämpla för att det påverkar deras statistik vilket i sin tur påverkar deras jobb. 

Jag tycker i och för sig att det är ganska logiskt när jag tänker efter. Västtrafik måste ju ha statistik på vilka linjer som det åks mest med etc. Det finns ju inte direkt något annat sätt att gå efter än just busskortsstämplingen. Det är ju inte riktigt så att chauffören kan sitta och räkna alla som går på och av vid viss hållplatser. Om vissa linjer visar att de inte har någon som åker på den är det rätt självklart att den dras in i behov av pengar. Dock tycker jag man att man bör kolla med de som kör linjerna om det verkligen inte är några som åker den innan de drar in den. 
 
Vad jag tycker om västtrafik kan vi dock ta i ett annat inlägg..
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New in

Publicerat: 2013-10-17 | 10:37:00
Jag har ju länge letat efter någon fin jeanskjol. Kollat på alla möjliga affärer (NK, jc, Levis, Åhlens m.m.) men konstigt nog inte hittat någon överhuvudtaget. Hade hittat någon inne på Zalandos hemsida men kjolar är något jag tycker är väldigt riskfyllt att beställda då jag har smal midja / liten rumpa men är väldigt lång. Ofta blir de för stora i midjan eller för kort. Men igår hittade jag faktiskt en inne på Åhlens från Mexx. Den hade dock några svarta och silvriga stenar på kanten men då de satt högt upp och jag främst kommer ha det till stickade tröjor så går det bra. Annars är det ju inte hela världen om det syns lite. Är iallfall nöjd då jag letat efter en enkel jeanskjol länge men inte hittat en enda i hela Göteborg..
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

How sweet?

Publicerat: 2013-10-16 | 15:16:00
I måndags när jag var i stallet möttes jag av den sötaste accessoaren till en bil jag någonsin sett. Nämligen "lös ögonfransar" till framlyktorna. Hur sött? Jag vet inte om det är lagligt eller liknande (men det borde det väl vara?!). Vet inte om man kan köpa dessa i någon butik då jag aldrig sett det tidigare och jag frågade faktiskt inte Julia vart de var köpta men om de hade funnits i butik så kan jag tänka mig att de hade varit vanligare. Jag googlade det däremot precis (ögonfransar till bil) och hittade flera olika som sålde det. Dessutom så hade hon lila fälgar på bilen och även blommor inuti, alltså en riktig tjejig bil. Personligen hade jag väl inte velat ha de fälgarna, men ögonfransarna hade jag lätt kunnat tänka mig om jag hade haft en liten söt bild. Fett ball bil, plus plus helt klart!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

ATM

Publicerat: 2013-10-16 | 14:09:46

Väntar på bussen hem nu. Ponnyn är motionerad, jag har fikat och pluggat med en kompis samt shoppat. Nu ska jag hem och plugga lite till och ikväll är det kardashian. Bra dag helt enkelt.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Söndagsbilder del 2

Publicerat: 2013-10-16 | 10:45:00
Här kommer lite mer ridbilder från i söndags. Jag tycker att det ser trevligt ut med tanke på domen hon fick för några veckor sedan.. Första bilden är mamma och Molly med på. Och ja, jackan blåser upp sig i vinden. Det vet ni med KL bomberjacka.. för har inte väst på mig trots att det kan se ut som det på vissa bilder hehe.

 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 pudel bekännelser

Publicerat: 2013-10-15 | 15:09:00
1. Molly kommer från Norge och mina föräldrar köpte henne därifrån när hon bara var valp, 2002.
 
2. Hon är väldigt duktig på att hoppa och har hoppat betydligt högre än vad hon själv är.
 
3. Hennes mamma heter Stanlej Bitch From Bitch To Bitch..
 
4. Hon var sist kvar i kullen när vi köpte henne.
 
5. Det bästa hon vet är att få sova ostört i en skön säng.
 
Bild från i söndags.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pink chic

Publicerat: 2013-10-15 | 10:50:00
// UGGS // Belstaff // Odd Molly // Marc Jacobs // FWSS // Replay // 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Måndag

Publicerat: 2013-10-14 | 20:11:50
Har varit en seg måndag idag. I skolan vare inte så kul, ett dålig resultat samt en dålig föreläsning som jag lämnade efter 2/3.. Nu behöver jag dock inte åka in till skolan förrän på tordag vilket är skönt. Har dock endel att plugga så någon ro blir det knappt. Denna dagen bjöd även på magont som pricken över iet. Det bästa var dock dagens ridpass som gick bra, jag har verkligen en liten prinsessa. 

Nu ser jag på tonårsbossen och tänkte även skriva lite blogginlägg för imorgon samt skriva några plugg/jobb mail. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från igår del 1

Publicerat: 2013-10-14 | 10:29:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sneakpeak

Publicerat: 2013-10-13 | 16:20:42
Här kommer en sneakpeak från dagens ridpass. Pappa tog över 450 bilder och jag har kvar ungefär 100st. Kommer lägga upp några i ett par tidsinställda till veckan med lite bilder från idag.  
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fashion

Publicerat: 2013-10-13 | 09:45:09
 
 
// Olsen Twins // Kardashian Sisters // Kenza //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

OOTD

Publicerat: 2013-10-12 | 20:03:00
 
// Solglasögon - Rayban // Jacka - Kiomi //  Halsduk - Ester Eleonora // Blus - Suzanne Nilsson // 
Skärp - Legend (Raglady) // Väska - Marc Jacobs // Byxor - Diesel // Skor - UGG Australia //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tidsbrist as usual

Publicerat: 2013-10-12 | 16:58:19
Hej!

Har som vanligt fullt upp så bloggandet blir dessvärre därefter. Efter tentan igår åkte jag ju som sagt hem en stund och sedan vidare till stallet. Red ett ridpass i paddocken vilket gick bra. Senare var det snabba ryck att byta om och sedan iväg in till stan och möta upp mina gamla klasskompisar. Har insett att jag på 20 minuter hinner hem från stallet, duscha, sminka mig, byta om och ta outfitbilder. Inte illa det ni. Har gjort det flera gånger också så det finns empiriska studier på det (försöker låta smart..). Kvällen började med att jag mötte upp Linn och vi drog efter lite promenerande till Viktoria. Där mötte vi upp våra gamla klasskompisar och förade lite, åt även min middag i form av en skagentoast. Efter det drog vi till Trägårn där vi var... först... haha. Vi var ett gäng som ville till Excet men då inte alla skulle kommit in då vi var 11 (10 gick vidare) 94or och några hade fixat att vi alla kom in gratis på Trägårn så då kände vi why not. Jag fick dock dödens ont i mina fötter efter promenerande i pumps så det slutade med att jag inte ens kunde dansa haha.. Men vi hade väldigt trevligt ändå. Jag och Linda tog sista bussen hem så det blev inte så sent. 
 
Idag så började jag med ett pass i paddocken på min fina lilla ponny. Efter det var det snabba ryck igen in till stan för att fika och äta lunch med en kompis. Det var väldigt trevligt. Jag åkte direkt och köpte lite mat sen (hade bilen) och kom hem för en kvart sen. Om drygt en timma kommer några kompisar på lite middag så måste börja göra i ordning snart. Ska iallafall bli väldigt trevligt. Blir då en lugn kväll ikväll med mys hemma med kompisar som sagt. Imorgon måste jag verkligen plugga redovisning och sen ska jag rida hem till mig där mamma och pappa skulle gå med på en promenad. Då kommer jag se till att kameran åker med så kommer ni att få lite fina höstbilder. Just nu får ni nöja er med en bild från gårdagens outfit och jag kommer även nu lägga upp ett tidsinställt med dagens. Sedan måste jag sätta fart. 
 
Hörs kanske ikväll eller annars imorgon, men det kommer som sagt ett tidsinställt senare så don´t forget that!
 
// Blus - Åhlens // Byxor - Dr Denim // Skärp - Tiger of Sweden // Clutch - Ralph Lauren // Pumps - Oscaria //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Roar

Publicerat: 2013-10-11 | 19:14:00
Har ni inte lyssnat, gör det!
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

That feeling

Publicerat: 2013-10-11 | 15:30:08
Hej!

Idag gjorde jag min livs första tenta. Gjorde ju en dugga för några veckor sedan men idag var det tenta dags i ett annat ämne (organisation och vetenskapsteori). Jag har pluggat väldigt väldigt mycket till denna tentan men när jag gick från salen idag kändes det SÅ bra. Ska inte ropa hej än men jag borde verkligen åtminstonde få godkänt. Jag är en person som alltid varit ambitiös och pluggat innan prov osv. Det är så värt det, särskilt när du går ut genom salen (eller får tillbaka det) och det känns så bra. Man märker verkligen att det lönar sig att plugga. Idag ska jag därför belöna mig med att inte öppna någon skolbok överhuvudtaget. Om en stund ska jag åka ut till stallet och rida ett pass på min lilla ponny och sedan ska jag möta upp Linn på lite mat innan vi drar vidare igen för att möta vår gamla gymnasieklass.
Ska se om jag kan lösa outfit bilder senare, men då kommer de antagligen upp först imorgon. Tänkte dock skriva något inlägg strax som kommer upp senare.
 
Säger som vanligt, vi hörs!
I somras.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Filmtajm

Publicerat: 2013-10-10 | 12:45:49
Nu har jag läst sammanfattningar i över 3h så jag ska bara gå igenom de mest vässentliga sammanfattningarna sen igen men det går fort (max max 1h) sen är jag redo för tentan imon hoppas jag. Så nu ska jag se på lite film tänkte jag, ligger i sängen med hunden brevid mig. Såå mys. Tänkte ta hästen när mamma kommer hem så jag kan ta bilen. Dels är det väldigt skönt att få pluggat klart allt innan man tar hästen, sen är det väldigt skänt att ta bilen dit och för det tredje så slipper Molly vara ensam. 
 
Hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pluggplugg

Publicerat: 2013-10-09 | 17:36:30
Vid kvart över 4 stängde jag ihop min bok för dagen och nu tänker jag inte plugga något mer idag. Har ju tenta på fredag så de senaste dagarna har jag pluggat minst 6h/dag. Nu väntar jag på att mamma strax ska komma hem så jag kan jag äta lite innan hästen ska motioneras. Red förövrigt ut med Linda igår, vi hade sjukt kul. Mest skritt och lite trav, I slutet släppte vi dom på en perfekt väg, herregud vad dom sprang. Var flera årsedan jag galopperade så snabbt på henne. Låg ju bakom Linda och Jackie och höll igen henne i början så hennes ända mission var att komma ikapp dem haha. Så idag blir det något lugnt för henne. Det är ju onsdag idag också, vilket såklart betyder Kardashians. 20.00 på kanal 11, don´t miss it!
 
På fredagkväll ska jag förövrigt ut med min gamla gymnasieklass och på lördag händer andra roligheter. Skoj skoj. Jag har även börjat fundera på vad jag ska ha på mig på halloween men inte kommit på något än. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Antagligen blir det någon fest med mina vänner. Annars annordnar min familj halloweenfest med våra grannar så det får bli en backup. 
 
Här red vi igår :)
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Höstbilder

Publicerat: 2013-10-09 | 12:44:00
Nu har jag tagit en lunchpaus från pluggandet men ska strax börja igen. Lagade färskpasta med skinsås vilket blev gott. När jag var ute med Molly förut klickade jag lite höstbilder, enjoy:
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gamla godingar

Publicerat: 2013-10-08 | 15:23:00
Här kommer några gamla härliga badbilder på mig och min bror:
 
Grekland (Rhodos) 2006 tror jag.
 
Österrike 2007
 
USA (Los Angeles) 2008
 
Grekland (Kreta) 2011
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

"Ledig"

Publicerat: 2013-10-08 | 11:24:00
Hej!
Just nu har jag pluggat i två timmar och har inte riktigt hunnit med det jag planerade. Vi har ju tenta på fredag så är "ledig" fram tills dess. Dock har jag feting mycket plugg att göra så något slappande blir det inte. Nu ska jag däremot sätta i linser, äta en natchotallrik, byta om och gå ut med hunden. Sedan ska jag åka till stallet och rida ut med Linda. Ska bli riktigt mysigt. Vi har kännt varandra ganska många år nu, även gått i samma klass i gymnasiet och står i samma stall. Hon är en av de få personerna som verkligen känner mig och som jag litar på till 100%. Nu ska jag skynda mig, hörs sen!
 
Jag och Linda på balen <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Filippa K

Publicerat: 2013-10-08 | 10:42:00
Filippa K är ett märke med mycket klassiskt och snyggt. Jag är sugen på att köpa den blåa blusen som en fest blus. Tänkt med ett stor fett halsband, classy men snyggt. Även den vita/beiga blusen har jag haft ett öga på sen jag såg den men inte fått tummen ur att köpa den. Det är kanske något att ha på jul? I Göteborg hittar ni deras kläder på bl.a. NK, Åhlens och i deras egna Filippa K butik såklart. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nobless update

Publicerat: 2013-10-07 | 21:03:34
Just nu rider jag ju mest ut på Nobless, men idag red jag henne i paddocken. Konstigt nog känns hon faktiskt fräsch fortfarande, ibland blir några steg knackliga men inte mer än så. Jag klagar ju verkligen inte, men jag blir lika förvånad varje dag verkligen. Jag rider ju henne som jag sagt för några dagar sedan mest på hennes villkor. Men självklart arbetar jag henne också så måste hon ju såklart lyssna också. 
 
Bild från i våras.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ester Elenora

Publicerat: 2013-10-07 | 10:19:00
Igår fick jag med mig en sjal/halsduk från Ester Eleonora. Jag använder i princip alltid sjalar/halsdukar så nya behövs alltid. Detta blir de  fjärde (egentligen femte men en är borttappad) sjalen/halsduken från Ester Eleonora som jag har men de andra är de klassiska "triangelsjalarna" med spets. Jag fick ju ett presentkort på Raglady av min moster förra helgen och igår fick jag syn på denna fina (hade sett den på internet innan bara). Den är iallafall rosa/brun/beige/guld/silver
 
 
aktig och lite Missoni inspirerad.
 


Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sammanfattning på 116 sidor?

Publicerat: 2013-10-06 | 21:08:00
Hej!
 
Gårdagen var trevlig. Först var jag hemma hos Linn med Alice och Rebecca, Evelina kom även förbi en stund. Vi gjorde kycklingtacos och hade mysigt :). Sedan drog vi in till Chez där vi mötte upp mina klasskompisar Emma och Alice med deras kompisar. Vi tog några glas innan jag, Linn, Alice och Rebecca drog vidare till Excet. (De andra skulle till Trägårn, tror dock de hamnade på Bryggeriet tillslut). Vi hade iallafall en mycket trevlig kväll och klockan tre så kom jag hem med bultande fötter. 
 
Vakade imorse vid halv 11 och vid 1 drog jag och min familj in till stan. Vi började med lunch på Hard Rock (hamburgare såklart, vad annars där?). Sedan passerade vi NK där min bror köpte sig en Ralph Lauren skjorta. Medan övriga familjen gick vidare till en klockaffär så passerade jag en butik och kom ut med en påse. Vad det var i den kommer upp i ett tidsinställt inlägg imorgon. Jag gick iallafall vidare till klockbutiken och min bror kom tillslut ut med en väldigt fin klocka. Vi åkte hem och jag och mamma åkte ut till stallet. Red ut på min lilla prinsessa vilket var mysigt. Nu har jag precis pluggat lite. Några i klassen länkande en sammanfattning på boken vi har tenta på på fredag. Sammanfattningen var dock på 116 sidor, hur kan en sammanfattning ens vara 116 sidor? Tror någon misssat poängen med sammanfattning. Nu ska jag iallafall snart göra iordning allt för imon och sen sova. Klockan ringer 5:20 så tänker inte läga mig sent ikväll.
 
Hörs imorgon!
Detaljer från igår.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Utgång på ingång

Publicerat: 2013-10-05 | 16:13:05
Hola!

Just nu har jag precis pluggat klart och ätit lite godis. Om en liten stund tänkte jag börja fixa iordning mig så smått. Ska först åka iväg till Linn, vi ska köpa med oss lite mat och föra lite hemma hos henne. Hennes kompis Alice skulle också vara där. Sedan så ska jag in och möta upp några klasskompisar och kanske några till kompisar och sen äre utgångs dax. Är faktiskt riktigt taggad, det ska bli svinkul. Det som är mindre kul är att mina föräldrar inte är hemma och kan hämta mig vilket betyder att jag måste åka taxi hem, helt själv :(. Min buss slutar nämligen gå 12.30 så tro inte att jag inte vill åka det, men jag måste därför alltid bli hämtad. Hatar också att vakna hos någon kompis bakis, har dessutom alldeles för mycket att göra för att hinna med sånt. Försökte flirta att min bror skulle gå ut med sina kompisar så vi kunde dela taxi hem men han var sådär road på det, ska försöka övertala han en gång till. För hur kul kan tv-spel vara på en skala? Ska även se om min bror kan ta lite outfitbilder på mig. 
 
Vi hörs!
 
Jag just nu, osminkad och ruffsig i min Abercrombie tröja. Den miniräknaren räddade min gymnasietid.. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

USA

Publicerat: 2013-10-05 | 09:03:00
 
Vi håller på att planera en ny, stor USA resa till nästa sommar. Problemet är bara att vi inte riktigt kan bestämma oss. Vi ska till flera destinatoner, det är säkert. Los Angeles är en självklarhet för min faster bor där, men då vi varit där en gång vill vi gärna till lite andra ställen också såklart. Jag vill till New York för det är ju världens shoppingstad och extremt coolt att uppleva. Min bror vill till Miami då han troligtvis ska flytta till Florida och plugga där. Jag bangar iofs inte Miami heller för den delen men då täänkte vi ta alla de tre ställena. Men då har vi yttligare ett problem, pappa vill till Vegas igen (som han redan vart) samt besöka Grand Canyon. Hur man ska hinna med alla dessa ställen på ungefär 3 veckor som jag tror att vi räknar med att vara borta har jag ingen aning om. Sist var vi borta cs 3 veckor och då var vi bara i LA områderna men hade fullt upp ändå. Jag kan iof tänka mig att skippa NY (fastän jag gärna vill dit) för dit kan jag ju åka som en weekend med någon kompis.
Om ni har varit på någon av dessa ställen får ni gärna kommentera om vad som var mest värt eller inte. Familjen har ju som sagt bara vart i LA men pappa har varti New York och Vegas av dessa ställen och han gillar alla.  Här bjuder jag på några bilder från LA 2008:
 
Min fasters pool (som hon delar med några grannar).
 
Six Flags Magic Mountains, åk dit om ni är i Kalifornien!
 
Universal Studios (tror jag). Fett värt att besöka iallafall. 
 
På något hotell vid Disneyland har jag för mig.
 
Min familj (inkl. min faster och hennes man) på Venice Beach efter lite vollyboll spel. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tänk positivt

Publicerat: 2013-10-04 | 16:22:14
Under mina två sista år på gymnasiet så hade vi en väldigt bra mentor. Hon lärde oss att alltid när det uppstår ett problem så ska vi hitta lösningen till problemet, inte bara klaga. Hon sa jämt "lös problemet". Hon sa även att man ska ta bort saker som tar energi från sig och sitt liv och fokusera på positiva saker. Försöka se ljuspunkter och peppa varann. 
 
Jag har tidigare varit väldigt negativt och lätt klagat fastän jag haft det bra. Har klagat på de sjukaste i-landsproblemen man kan ha osv. I år har mitt liv varit en riktig berg- och dalbana. Det har gjort att jag verkligen försöker tänka på allt som är bra i mitt liv och uppskatta det jag har. Det är något jag tänker på mycket man kanske inte säger så ofta, vilket jag kanske borde göra? Därför tänkte jag säga tre saker som har gjort mig glad de senaste dagarna (utan inbördes ordning):
 
* Jag har bokat upp lite chattjobb nu, både kul och ger cash.
 
* Nobless har känts fräsch de senaste :)
 
* Imorgon ska jag gå ut med några kompisar. 
 
Tänk positivt och LE... då kommer mina smilegripar fram haha..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Collage

Publicerat: 2013-10-03 | 14:23:00
// OPI // Primeboots // Michael Kors // Hunkydory // Ester Elenoroa // Marc Jacobs // Daniel Wellington // Hollies //
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

"Ledig dag"

Publicerat: 2013-10-03 | 09:13:46
Hej!
Idag skulle vi bara haft gruppseminarie i 45 minuter men min grupp bangade det. Jag har 3h restid fram och tillbaka till skolan så att vara i skolan 45 minuter, nejtack. Så nu har jag tagit mig en sovmorgon och ska gå ner och dyka ner i min organisation och vetenskapsteori bok. Har ju stor tenta nästa fredag så måste verkligen plugga idag. Jag har även lagt upp ett collage som tidsinställt någon gång under eftermiddagen har jag för mig (gjorde det igår) så det kommer att dyka upp senare. 
 
See you later aligator!
 
Gammal bild från förra hösten. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Redo för kyla

Publicerat: 2013-10-02 | 20:14:34
Nu har jag äntligen fått skaffat en mössa och ett par vantar nu när kylan börjar komma.

Vantarna har en spetsaktig grej som inte gick att få fram på bild men är fina. De kommer från Åhlens egna märke.
Mössan är svart och mysig från FWSS och är köpt på NK. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hår dokumentation - 1 månad

Publicerat: 2013-10-01 | 17:47:04
 
Såhär har mitt hår växt på en månad. Inte en överdriven extra längd men några centimetrar (kanske 3-4cm). Dock ser mitt hår mycket mindre slitet ut nu än för en månad sedan. För er som undrar använder jag hårinpackning kanske 2-3 gånger i veckan och olja 1-2 gånger i veckan.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Könsdebatten

Publicerat: 2013-10-01 | 15:37:05
Något jag tycker har gått alldeles för långt är kön- och hendebatten. Igår satt jag och lyssnade på P3 (mobba mig inte, orkade inte byta kanal) och då var den eviga könsdebatten igång igen. Då var det någon tjej som skulle strida om att det skulle vara mer kvinnliga artister på festivaler. Men ärligt talat, det finns en anledning att det på house/rock festivaler har fler män som artister. Nu förtiden ska man heller inte få ha rosa kläder på sina flickor och blåa på sina killar. Ens döttrar ska heller inte få leka med dockor och sönerna med bilar. Man bara wtf. Vi är TVÅ olika kön och det SKA vara skillnader på oss. 
Sen tycker jag absolut kvinnor ska ha lika lön som män för samma jobb eller om man vill älska samma kön, fine. Det håller jag helt med om. Men jag menar det är skillnader på kvinnor och män. Män är bättre fysiskt sätt och behöver därför exempelvis äta mer än kvinnor. Sen finns det kvinnor som är snabbare och starkare än män också såklart men dom är naturligt byggda så. Kvinnor däremot är mer ordningsamma och ambitiösa än många män, men det finns såklart undantag också. 
 
I media och överallt så ser man att det är mer män än kvinnor på alla möjliga ställen vilket sjäääälvklart är jätteorättvist ;) Men om man tillexempel kollar inom ridsporten eller på sjukhus bland sjuksköterskor, hur många män ser man då? Men det är inget media skriver om inte..
 
Jag säger såklart inte att jag tycker det är okej att kvinnor ska få lägre lön för samma yrke eller att kvinnor inte ska kunna leda företag osv. för självklart ska kvinnor ha samma rättigheter. Men det jag försökt få fram med detta inlägget är att jag tycker det ha gått alldeles för långt. Vi är ju nämligen två olika kön, just nu gör media det till något negativt och varför det? Varför är det dåligt att vi har två olika kön? Vi är två unika kön, hur kul hade det varit om alla gick runt i könsneutrala plagg och om barnen barnen inte ska få leka med de leksaker de vill?
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!