New in - Filippa K

Publicerat: 2014-10-31 | 21:22:39
 
Brown knit.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens outfit

Publicerat: 2014-10-31 | 15:44:52
 
// Poncho - Lauren Ralph Lauren // Vantar - UGGs Australia // Väska - Marc by Marc Jacobs // Stövlar - Rizzo //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Allt går emot mig

Publicerat: 2014-10-31 | 10:12:21
Hej!
Gårdagens besök hos läkaren var dåligt.. hade ju ätit bättre under onsdagen än vad jag gjort på länge innan men ändå visade vågen flera hekto ner sedan besöket i tisdags. Dom var allvarligt oroliga då mitt bmi börjar bli rätt lågt nu.. (och mitt hjärta gär ont) så förtillfället snacka dom att det inte var frågan om "om" jag blir inlagd utan "när" typ.. så måste verkligen försöka få i mig mer till nästa besök på tisdag. Då ska jag träffa ännu fler olika läkare för jag tänker inte läggas in, Men min enda medicin är som dom sa mat.. typiskt att jag inte vill ha det då! Eller mitt hjärnspöke vill inte det iallfall. 
 
Idag ska jag in o luncha med Lollo, har inte träffat henne på jättelänge så det ska bli mysigt. Dock alltid jobbigt att äta särskilt ute men vi ska gå till en salladdsbar där man får plocka maten själv, perfa. Åker nog in till stan lite tidigare och shoppar lite. Har spanat in en tröja från Filippa K som jag vill ha och så behöver jag sturmpbyxor och sånt. Shopping gör mig alltid glad hehe..
 
Vi hörs senare, tänkte även be pappa fota outfit bild på mig innan jag åker till stan då han är ledig idag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Samsoe Samsoe

Publicerat: 2014-10-30 | 10:37:00
I helgen beställde jag hem en grå klänning från Danmark, Samsoe Samsoe. Den är lite djupare i ryggen och lite längre men en bra klänning som man både kan klä upp till fest och klä ner till vardags. Beställde S och som vanligt är den för bred, för stor i ryggen/axlarna och på gränsen i ärmarna haha. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vaccinering och rapportskrivning

Publicerat: 2014-10-29 | 12:38:41
Hej!
Gårdagens läkarbesök gick sådär. Vikten hade gått lite ner och även blodtrycket och pulsen. Var tvungen att äta ett extra mellanmål med A där haha, ångest. Ska tillbaka imorgon igen och hon skulle ringa senare idag för att kontrollera så jag ätit det vi kommit överens om..
Morgonen började i stallet iallafall. Veterinären skulle komma ut halv 10 (trodde jag..) o vaccinera Nobless men han kom sedan halv 12 så åkte hem en stund o pluggade lite emellan. Hon får tyvärr stå idag då hon inte rids efter vaccination och jag fick inte rida innan. Var busig o fixade allt dock iallafall. Just nu sitter jag och äter lite lunch och ska snart fortsätta med rapportskrivandet. Sedan blir det lite serietittande innan jag ska möta upp mamma och vi ska åka och handla mat. Jag väntar på ett paket som jag besätllde i helgen och såg idag på sökningen att plagget nu var på svenskmark så förhoppningsvis kommer det idag också.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sur ponny

Publicerat: 2014-10-28 | 12:30:21
Hej!
Dagen har börjat rätt bra. Endel ångest men annars mysig. Började med lite serietittande. Sedan åkte jag in och sålde två skolböcker, härligt med ännu mer plus på kontot. Åkte därefter direkt till stallet. Idag har jag "rödservice" vilket innebär att de i stallet sköter allt. Mamma lovade ju min läkare att jag inte skulle rida tills idag åtminstone (eller jag har ju egentligen heeelt ridförbud) men jag red ju i söndags o tänkte att det är dumt att utsätta mitt hjärta för mer idag då det är ju nya provtagningar o vill ju inte ha sämre värden på den fronten. Gosade en stund i hagen med min lilla tjej iallafall. Hon är så söt, när hon hade fått sina morotsbitar var hon "jättesur". Men så fort man kom nära henne så spetsade hon öronen ändå. Hon spelar sur men sedan så kan hon inte motstå mig ändå haha. Mitt hjärta, älskar den ponnyn. 
Nu ska jag iallafall äta lite lunch och se på en film tänkte jag. Sedan blir det läkaren som jag redan sagt och därefter direkt hem till mormor och morfar. Morfar fyller nämligen 78år idag, grattis! :)
 
Bild på mormor, morfar och Peter (min ena mosters sambo) i våras. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grå dag.

Publicerat: 2014-10-27 | 16:19:08
Lugn dag idag .. mestadels sett på serier och en film. Hunden har dock fått två promenader och jag har pluggat en knapp timma. Alltid något iallafall. Just nu sitter jag med världens ångest. Känner mig skitfet och äcklig.. jag hatar anorexia. Jag vet ju att jag ändå ätit alldeles för lite kalorier för att vikten ens ska ligga stabilt. Så varför tusan för jag ångest då? Imorgon ska jag iallafall till läkaren igen. Vägning och blodtryck samt pulstagning som vanligt. Samt en massa kostsnack. Kan ju inte tänka mig att vågen visar uppåt, monstret i mitt huvud blir glad.. alla andra ledsna. Det återstår att se helt enkelt.
Ikväll ska jag iallafall träffa bästa Linda. Så mysigt och underbart att få träffa henne en stund <3  

Min finaste lilla ponny <3
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tory Burch - love

Publicerat: 2014-10-26 | 16:46:26
Tory Burch är ett märke som jag älskar. Dessvärre äger jag förtillfället bara en plånbok  från märket men till våren kommer det garanterat bli både väska och skor. I Göteborg kan man hitta märket på NK och Tara iallafall.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Regnet vräker ner

Publicerat: 2014-10-26 | 13:15:36
Hejsan i ösregnet!
Blev inte så mycket till uppdatering igår. Hade ju förberett mitt åsiktsinlägg (haha) i fredags så det kom upp iallfall. Annars var jag allmänt sur och nedstämt igår och dessutom jobbade jag 14-21.30 och igår var det full rulle hela passet typ så hann inte kika in här. Nu under oktober har jag jobbat ganska mycket faktiskt och det är ju kalasbra eftersom nästa lönen kommer gå åt till julklappar och nya festoutfits till december. Gillar att kunna köpa fina presenter till mina nära och till mig själv haha. 
Dagen började med stallhäng. Jag har ju strikt ridförbud till tisdag (var ju på sjukhuset i fredags) så mamma red henne idag. Hoppade dock upp och red 10 minuter i slutet i trav och galopp haha. Jag kan verkligen inte hålla mig borta från min prinsessas rygg. Nobless var iallfall mjuk och trevlig så när jag var klar hoppade jag av henne med ett stort leende. Det gjorde hela min dag (okej förmiddag hittills) lättare och ljusare. Resterande av dagen blir nog hemmamys med lite serier. Vädret är ju inte det roligaste och jag får ju egentligen inte röra på mig och dessutom är jag rätt matt så det passar bra.
 
Vi hörs senare!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Det lönar sig att vara arbetslös

Publicerat: 2014-10-25 | 14:41:00
Ingen har väl missat sossarnas budgetförslag som kom ut härom dagen. Jag blev inte det minsta förvånad (tyvärr) men säger bara att man blir mörkrädd. Tydligen ska det löna sig att vara arbetslös och vara sjuk och så ska man straffas för att ha en fin utbildning och tjäna väl. Det är få saker som gör mig så arg som detta. Det ska LÖNA sig att slita häcken av sig. Dessutom så förstår jag inte varför höginkomsttagare ska betala mer procentuellt. För att det ska vara LIKA så ska man betala samma procentsats anser jag. Då får man betala mer om man tjänar mer men i full proportion. Jag anser utan att blinka att man ska få behålla majoriteten av sina egna pengar som man tjänar. För ett tag sedan läste jag det här uttalandet och kunde inte hålla med mer: "Jag förstod aldrig varför det är girighet a tt vilja behålla pengarna du tjönat, men inte girighet a tt vilja ta någon annans pengar". 
 
Sverige, landet där man som slapp belömas. Där stadsskulderna växer för att folk får bidrag på bidrag. I mitt drömscenarium så blir det omval men då det inte är troligt (mellanmjölks Sverige..) så får helt enkelt hoppas att landet inte kraschar totalt under dessa fyra år och att det blir ett maktskifte så snabbt som det bara är möjligt!
 
USA, landet där medborarna får bestämma över sin egen ekonomi. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lite internet shopping

Publicerat: 2014-10-24 | 19:55:04
Godkväll!
Dagen har varit rätt grå och tung. Tog det allmänt lugnt hela förmiddagen med bara en liten promenad med hunden innan jag åkte upp till östra. Vikten var stabil (sen i tisdags haha) dock var mina blodvärden sämre idag igen.. suck. Idag pratade jag bara med sjuksköterskan, i en timma dock och det var jobbigt. Dock gillar jag verkligen den sköterskan så himla mycket, bästa personen på avdelningen som jag har just nu så det var inte mig emot att prata med henne. Efter det åkte jag till mammas jobb en stund innan vi åkte och handlade massa mat. Fick med mig ett par questsbars nu som jag ska testa. Äter ju massa mellanmål varje dag enligt mitt schema så då kan en sån vara check. Nu har jag precis shoppat lite från ett danskt märke som jag älskar och det piggade som vanligt upp min dag. 
 
Nu blir det lite serietittning och mellanmålsätning.. suuuuck.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

My beautiful family

Publicerat: 2014-10-24 | 09:10:00
Här kommer lite bilder på min bror och mina föräldrar som de tog nu när dom var i USA. Här kan ni se mer bilder på själva skolan, som jag tog, när vi var där i somras.

 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gifts from USA

Publicerat: 2014-10-23 | 17:00:05

* Ralph Lauren - Tshirt samt kabelstickat
* Ugg Australia - Två par vantar
* Victorias Secret - Fem par trosor
* Bath & Body Works
 - 5 handsprits
 
Tack världens bästa föräldrar <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

De har landat i europa nu

Publicerat: 2014-10-23 | 11:51:39
Hej!
Hela morgonen har spenderats i stallet med ridning och stallfix. Jag känner verkligen att jag följer mitt ridförbud bra.. men jag hade en mysig stund i stallet iallafall trots att jag frös som tusan. Men det är som vanligt alltså. 
Fick förövrigt ett sms från pappa för en stund sedan och de har äntligen landat i europa. Mina föräldrar har ju varit hos min bror i LA i 8 dagar nu medan jag och Molly har hållt ställningen här hemma. Det ska bli skönt att träffa dem och jag ska åka till flygplatsen om en stund och hämta dem. Jag har ju bara haft smskontakt med dom under veckan så är nyfiken att höra hur dom haft det. De har haft med sig min kamera ner så det kommer komma upp bilder här. Dessutom fick de med sig en shoppinglista ner utav mig så förhoppningsvis har jag lite nya grejer till min garderob att visa. Tror min mamma hade gått loss och köpt en ny väska till sig själv, hon har börjat älska väskor, så himla kul haha.

Vi hörs senare helt enkelt med lite bilder!
 
Jag i LA senast, i somras. Man kan skymta Hollywood-skylten svaaagt
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb, hemmafru och serier

Publicerat: 2014-10-22 | 20:16:18
Hej!
Dagens ljusa (gråa) timmar har jag spenderats på jobbet och prata med våra kunder. Det är faktiskt ett väldigt kul jobb, förutom när dom blir arga haha. När jag kom hem städade jag, gjorde mat, putsade skor m.m. Massa hemmafux helt enkelt. Slängde mig i soffan och såg måndagens avsnitt av Paradise Hotel och just nu är det Kardashian på tvn innan jag ska se gårdagens mexiko avsnitt. Småäter lite på mitt mellanmål just nu och sedan är planen (enligt schemat..) att äta ett kvällsmål (vid 10) innan jag stupar i säng. Inatt varknade jag av att Molly landade rakt i mitt aniskte och började spratla. Jättekul, verkligen..
 
Vi hörs imorgon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I fight for you <3

Publicerat: 2014-10-22 | 12:41:00
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Läkarbesök - check

Publicerat: 2014-10-21 | 11:46:00
Nu har jag varit hemma från läkaren en stund, jag har faktiskt hunnit plugga lite. Besöket gick väl sådär. Igår var jag jätte nedstämd hemma och kände mig så dålig. Jag har ju fortfarande ätit för dåligt och mina värden var väl inte superbra direkt om man säger så.. Vikten var iallafall still. Som vanligt ökar dom kosten till varje besök och jag får panik bara genom att tänka på det. Jag har ju ett schema där jag äter 7 mål om dagen haha. Dock äter jag väldigt lite varje mål (kalorimässigt) så det är det allt handlar om att öka näringsvärdet som det så fint heter. Får se hur det går till nästa besök som är på fredag då både dagen och tordagen kommer innefatta ridning hehe..
Träffade E en liten stund efter då våra tider äntligen klaffade. Bra att få prata av sig lite. Den här jäkla sjukdomen är verkligen sjuk. Man vill så gärna bli frisk samtidigt som rädslan att gå upp i vikt är så stor. Konstigt nog blir det knappt ett wake up call trots att alla möjliga ben (revben, höftben, ryggrad, svanskota osv..) sticker ut och man har till och med ont av att sitta i en soffa stundtals. Man tycker att man är tjock ändå. Sinnes galet. 
Nu är det dags att förbereda lunchen.. suuuck. #ätabörmanannarsdörman #fuckanorexia
 
Liten, glad och frisk. Saknar det. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snart dax för pass 2

Publicerat: 2014-10-20 | 13:35:06
Hejsan!
Just nu har jag satt mig i soffan, efter att ha ätit lunch, promenerat hunden och förberett kommande mål.. suck. Jobbade 9-12 imorse och snart även 14-17. Ibland är det så himla skönt att kunna jobba hemifrån. Det blir inget stall idag dessvärre.. hon får vila och vi har köpt "röd service" vilket betyder att de i stallet fixar allt. Även imon har vi röd service men då kommer jag att rida. Jag ska ju göra så lite som möjligt.. vilket är sjukt segt. Igårkväll när jag tog en kortis med hunden var det så höstigt och mysigt väder. Hade sån himla lust att bara sätta på en podd och gå en bra stund. Dock hade jag ju redan ridit och fixat allt i stallet så någon mer motion var tyvärr uteslutet. Hoppas jag snart får motionera lite mer.. egentligen vet jag ju att läkarna inte låter än motionera förrän man har ett normalt bmi. Jag är väldigt långt ifrån det och dessutom så har jag som målvikt vid ett bmi på 18 och det är många kilon dit. Men bara min puls är bättre så kommer jag köra igång med mer ridning igen. Imorgon ska jag förövrigt till Östra igen för vägning, pulsmätning och samtal. 

Vi hörs!
Saknar att tävla!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ridit

Publicerat: 2014-10-19 | 12:45:35
Hej!
Är så himla trött nu va. Gårdagskvällen spenderdes hos Emma och vi hade riktigt mysigt som vanligt. Var inte hemma förrän efter 1 i natt så det blev sent mot vad jag brukar vara uppe (har blivit värsta pensionären haha). Imorse stod det stall på schemat, äntligen. Red ut en stund på Nobless vilket var riktigt mysigt, vi klarade oss från både regn och älgar, score. Sedan fixade jag allt i stallet innan jag åkte hem och nu har jag precis gått ut med hunden och duschar och sitter och äter lite. Mina förhoppningar är att äta lite mer idag med tanke på mitt fysiska arbete. Tanken var/är även att en kompis ska komma hit sen. Har dock ingen ork alls för det för tillfället så vi får se hur det blir med det. Nu tänkte jag iallfall se på en serie som jag hann ett avsnitt på igår innan jag åkte till Emma.
 
Vi hörs väl sen!
    
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fashion

Publicerat: 2014-10-18 | 13:17:03
Hej!
Dagen började med at tjag såg en dokumenter om Vogues chefsredaktör, The September Issue, på netflix. Massa mode och jag blir såklart jättemotiverad och inspirerad. Jag älskar hösten i klädväg. Det finns så himla mycket snygga kläder, skor och accessoarer ute på marknaden nu. Så de senaste timmarna har jag suttit men mitt inspoblock, min dator och en Elle tidning framför mig och skissat upp mina höstmåsten som är kvar på listan för hösten/vintern. Den blev rätt lång som vanligt haha men med rimliga saker. Mycket grått på min lista förövrigt, har börjat älska den färgen, särskilt nu till hösten. Jag som verkligen är en klännings- och kjoltjej har även några sådana på min lista. Jag måste även köpa lite tjocka strumpbyxor också för nu börjar det bli riktigt kallt, det har jag dock inte skrivit upp, hur tråkigt?! 
 
Taget av mig i somras i LA.

olsen_twins-2.jpgFör mig är Olsen tvillingarna stora stilikoner. Alltid så snygga!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

#FlashBackFriday

Publicerat: 2014-10-17 | 21:28:23
Lilla Suppe, en ponny som mina grannar ägde som jag skulle köpa (innan Nobless) men som inte gick igenom besiktningen. I efterhand var jag väldigt glad att han inte gjorde det, bland annat för att han bara hade en mankhöjd på 143cm. Suppe är förövrigt en New Forest med ganska fin stam och som hoppade bra samt var trevlig i dressyren också. Första bilden är när jag tog med han till min tränare Mikael innan jag helt hade bestämt att jag skulle köpa honom. Efter det passet bestämde jag mig dock för det. Bilden under är när jag red precis hade ridit honom ett par år senare, min kompis Nadine var nämligen medryttare på honom så åkte med en gång och red han. 

2008/2009?
 
2010/2011?
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon

Publicerat: 2014-10-17 | 07:29:12
Hejsan!
Förlåt att jag inte uppdaterade igår. Jobbade hela dagen på kontoret och var jättetrött när jag kom hem. Just nu sitter jag och äter lite frukost. Ska om en liten stund upp till östra för vägning, pulstagning och kostprat. På vägen hem tänkte jag ta vägen förbi stallet en snabbis och ge min prinsessa några pussar och en morot.  Sandra rider henne idag och imorgon så det är väl bra. På söndag har jag henne så tänkte rida då (hihi). Så himla kul, bara vikten är stabil tillsdess..
Ikväll kommer Linda hit på middag. Så himla mysigt. Har inte bestämt helt vad jag ska bjuda på ännu. Min dumma anorexi måste baa räkna kalorier först..
Nu måste jag skynda mig lite, hunden måste ju ut i det fantastiska svenska höstvädret innan jag åker.
 
Vi hörs sen med något kul inlägg istället!
  
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grymt Linda

Publicerat: 2014-10-15 | 16:09:36
Hej!
Idag vräker regnet ner över staden.. precis som vanligt i detta avlånga land med andra ord. Har tagit det rätt lugnt idag, pluggat lite, sett lite serier och promenerat hunden några gånger. Sandra har Nobless idag men ville åka o pussa på henne. Så åkte dit, var dock ute i kanske 3 min då det hällregna. Men hon fick en morot och några pussar så hon var glad och jag med hehe. Precis när jag skulle åka ut så ringde Linda, hon berättade att hon klarade teorin och har nu tagit körkort. Så himla grymt :D GRATTIS <3 Blev verkligen jätteglad för jag vet själv vilken press och klump i magen man hade tills man klarade det. 
 
Jag har verkligen inget vettigt att skriva nu så här och nu avslutar jag detta inlägget. 
Hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Älgjakten - se upp!

Publicerat: 2014-10-14 | 21:10:45
Jag antar att ingen har missat att jakten dragit igång nu igen? Det är något som berör mig relativt mycket eftersom jag inte bor i centrala stan och dessutom har häst. Jag har endast en gång *peppar pappar* mött en älg när jag ridit och det var flera år sedan. Men både älg och rådjur (och för några år sedan varg?!) finns i min närhet.
Så glöm inte, rid på de anläagda ridvägarna och inte löst i skogen och använd reflexer. Skulle man bli jagad av en älg så ska man rida i störa serpentiner. Då snubblar nämligen älgen tillslut på sig själv haha, det lärde jag mig i skolan iallafall.. När man kör bil så får man vara extra noggrann vid skogsområden och ännu mer observant i mörker och vid gryning!
 
Haha, för massa år sedan. Reflexer ska man ha i mörker och jakttider!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

100 frågor.

Publicerat: 2014-10-14 | 11:20:00

1. Namn? – Malin

2. Exakt ålder? – 20år och 7 månader o 2 dagar haha

3. Vart bor du? – I Götebirg

4. Bor tillsammans med? – Mina föräldrar och min hund

5. Husdjur? – Hunf och häst.

6. Färg på ditt hus? – Rött och vitt (har två)

7. När är du född?- 12 mars

8. Klass? – Läser distanskurs

9. Vilket år tar du studenten?- Tog studenten 2013

10. Något jobb? – Japp, chattmoderator och telefonist.

11. När ska du sova ikväll? – Vet inte, vid 22-23 tiden antar jag.

12. När ska du upp imorgon? - Innan 4... 

13. Duschat idag? – Detta är tidsinställt, men tror inte det. 

14. Kramat någon idag? –  Tidsinställt så vet inte haha..

15. Pussat någon idag? – Tidsinställt så vet inte haha..

16. Vad har du ätit?- Enligt mitt matschema hoppas jag..  

17. Dagens klädsel? – Tror det blir kjol och en blus från Filippa K. 

18. Dagens smink? – Puder, mascara, ögonbrynspenna, lite kajal och rouge kanske?

19. Dagens sötnos? – Antagligen någon snäll kollega. 

20. Dagens roligaste? – Haha antagligen samma svar som ovanstående.  

21. Har du många vänner? – "Många"? jag har endel riktigt fina vänner.

22. Vilken sov du med senast? - Hihi, vad räkans med "sova"? ;)

23. Vem kramade du senast? – Ska till stallet ikväll så Nobless antar jag.

24. Vem pussade du senast? – Haha Nobless eller Molly, kul svar..

25. Hur många har varit otrogna mot dig? – Ingen mot mig i ett förhållande.

26. Hur länge varade ditt senaste förhållande? - Har inte haft något seriöst direkt.. någon månad haha..

27. Har du pojk-/flickvän? – Nej

28. Vem pratade du med i telefon senast? – Mamma tror jag.

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Emma.. tänker inte skriva vad det stod.

30. Vem skrev du senast med på Facebook? - Sofia, en kollega.

31. Film? – Favorit eller senaste? Senaste var En dag i New York med the Olsen Twins

32. Låt? – Molly Sandéns Freak är en favorit.

33. Mat? – Jag gillar fräsch och nyttig mat..

34. Dryck? – Vatten.

35. Person? - Ni vet vilka ni är.. <3

36. Program? - Alla varianter av Kardashians, såklart.

37. Stad? – New York är min favoritstad.

38. Land? – USA, ländernas land.

39. Ämne i skolan? – Marknadsföring

40. År? – 2010 tror jag.

 

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? – Mamma, läste precis ett mail från henne.

42. Drickan du drack? – Vatten

43. Gången du spydde? – Längesen. 

44. Gången du grät? – Igår.

45. Pizzan du åt? –  Tror jag åt en liten bit på en flygplats i somras..???

46. Gången du var i göteborg?-  Bor i Göteborg!

47. Gången du var i stockholm? – Förra året i november. 

48. Gången du var hög? – Aldrig varit.

49. Personen som såg dig gråta? – Mina föräldrar.

 

ANTINGEN ELLER:

50. Stan eller landet? - Båda

51. Svart eller vitt? – Vitt.

52. Hund eller katt? – Hund givetvis

53. Ut och festa eller hemma och mysa? – Myyysa.

54. Tv-spel eller datorspel? – Tv-spel är väl rätt kul?!

55. Singel eller upptagen? – Är singel och det är nog bäst nu..

56. Serier eller film? - Serier! Filmer är alldeles för långa.

57. Lunarstorm, helgon eller playahead? – Haha verkligen inget.

58. Ragga eller bli uppraggad? –  Uppraggad såklart.

59. Big Brother eller Paradise Hotel? – PH

60. Svart hår eller blondt? – Blondt, I´m a blondiiiie.

61. Blåa ögon eller bruna? – Jag har blåa ögon och gillar det, bruna kan vara fint på andra.

62. Choklad eller lakrits? – Har aldrig ätit lakrits, just nu äter jag ju inte choklad men det väljer jag ju framför lakrits iallafall. 

63. Göteborg eller stockholm? – Götet såklart.

64. Högerhänt eller vänsterhänt? – Jag är högerhänt.

65. Coca-Cola eller Fanta? – Inget!!

66. Pizza eller kebab? – Inget för tillfället.

67. Randigt eller prickigt? – Randigt utan tvekan.

68. Älska eller älskas? – Alltid kul att älskas, men en balans givetvis.

69. Leva eller dö? – Leva, yolo...

 

ANTAL:

70. Personer du älskar? – Ganska många.

71. Personer du hatar? – 2 personer tror jag..

72. Personer som sagt jag älskar dig? – Endel, om man räknar med vänner osv.

73. Personer som hatat dig? – Det vet jag inte haha.

74. Glassar du ätit på en dag? – När man var liten åt man ju många, nu äter jag inte glass..

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? – Inga

76. Gånger du haft minnesluckor? – Mitt minne är skrämmande dåligt just nu.. men minnesluckor.. hmm

77. Piercingar har du? – 2-3 i öronen (vet inte om det tredje är igen växt..).

78. Personer du saknar just nu? – Flera vänner som jag inte träffat på länge. Men mest min bror. 

79. Gånger ditt hjärta brustit? – Med killar? 0.. är rätt känslokall..

 

VEM:

80. Vill du kyssa nu? – Det ni..

81. Ska du träffa imorgon? – Hm, jag har ingen aning.

82. Sjöng du senast för? – Jag vet inte.

83. Hade du senast en MSN-konversation med? – Haha, no idea, det var inte igår iallafall..

84. Spelade du tv-spel med senast? – Det var nog med min bror innan han flyttade. 

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – Haha mina vänner.

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? – Haha, det finns några stycken..

87. Förtjänar att dö? – 

88. Tycker du om? - Gillar alla jag frivilligt umgås med ;)

89. Vill du sova bredvid inatt? – Inatt vill jag nog sova själv.

 

VAD:

90. Gör dig glad? – Få sms/meddelanden från mina vänner som visar att de bryr sig. Min familj och min häst.

91. Gör dig ledsen? – Att jag har anorexia, himla skit. 

92. Vad vill du helst göra nu? - Detta är ju tidsinställt, sitter på jobbet nu och därför vill jag nog hem.

93. Önskar du att du slapp göra? - Gå upp i vikt..

94. Vill du ha nu? – Ridtillstånd och kläder.

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Inte planerat så långt, julen kommer ju innan haha.

96. Längtar du till? – Jag vet faktiskt inte.. tills jag blir frisk?

97. Tycker du om dina betyg? – Jadå..

98. Ångrar du i ditt liv? – Jag ångrar att jag fastnade i anorexiaträsket.

99. Är det bästa som har hänt dig? – Min ponny, vet inte vad jag hade gjort utan henne, helt ärligt.

100. Varför gjorde du detta? – För att jag ar extremt uttråkad och ville ha ett tidsinställd inlägg under mitt jobbpass. 

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens outfit

Publicerat: 2014-10-13 | 10:28:30
 
 
 
// Poncho - Ralph Lauren // Jacka - Kiomi // Skor - UGGs // Väska - Marc Jacobs // Kjol - Object //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Spontanjobb

Publicerat: 2014-10-12 | 15:37:14
Hej!
Dagen har varit väldigt lugn. Har mått väldigt dåligt idag dock, varit superyr, illamående, fryst osv.. Vid 12 frågade en kollega om jag kunde ta över hans pass på chetten 12.30-15 så tackade trots allt ja till det. Det var ju hemifrån och söndag = massa ob. Så nu har jag jobbat och ska krypa ner framför tvn o koppla upp någon bra film via netflix. Är hästfri idag, Sandra red henne och det hade gått jättebra. Vi måste dock ta in henne idag då hon var där tidigare, så antingen gör mamma det på hemvägen (tänkte jag.. hon vet inte om det än), eller så åker jag ut o fixar det. Funderar på att åka ut själv och göra det för vill pussa på min lilla snäcka. Ska ju dock egentligen ligga helt still och det är vägning imorgon så idaf försöker jag förbränna så lite som möjligt.. Annars kan jag ju alltid skriva i vår Facebook grupp o be någon ta in henne.. får höra med mamma. 
Gårdagskvällen spenderades med Linda iallafall och vi hade mysigt som vanligt. Hon har köpt sig en bil, riktigt nice. Nej nu blir det slappstund, igen!

Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Höstbilder

Publicerat: 2014-10-11 | 17:54:39
Vi köpte ju ett nytt täcke till Molly idag. Jag tyckte dessutom det var dax att få lite nya bilder på henne så gick ut till en glänta i närheten och tog lite fina höstbilder. Mamma tog även några bilder på mig. Tyvärr var ljuset lite jobbigt på både bilderna på mig o Molly, men här kommer några favoriter iallfall.
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Trotsade läkaren

Publicerat: 2014-10-11 | 15:26:02
Hej!
Idag trotsade jag mitt ridförbud och satt i sadeln igen. Efter att inte ridit på en vecka var absitnensen för hög. Red ut en sväng, så tog det rätt lugnt. Dock var jag väldigt yr hela passet så kände att det kanske inte var helt optimalt. Men roligt var det iallafall. I stallet satt en lapp uppe att den 1 november skulle grannstallet (vi snackar 100m bort typ) ha clearround. Blev så himla sugen på att vara med o mamma sa att det berodde på mina värden då. Så får verkligen försöka nu. När vi kom hem o hade ätit lite åkte jag och mamma iväg och köpte ett varmt täcke till mig, ett extra varmt termotäcke hette det typ. Sedan passerade vi även hööks och köpte lite reflexer, varma vantar och ett hundtäcke. 
Gårdagen var superduper mysig med Emma. Så glad över att ha henne i mitt liv. Ikväll blir det att umgås med Linda. Jag är lycklig lottad med fina vänner som bryr sig om mig, love you all <3
 
Vi hörs!
Påskhoppningen i våras.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fick pussat på min ponny

Publicerat: 2014-10-10 | 16:09:40
Hej!
Just nu sitter jag i soffan med Family Guy i bakgrunden haha, högkulturellt till max. Dagen har hittills varit lugn, vid 11-tiden åkte jag däremot ut till stallet o pussade lite på min ponny. Det suger totalt att ha ridförbud på sin egna häst. Och det som är mest irriterande är att jag, trots att jag verkligen vill rida, inte kan äta mer. Den här sjukdomen är helt sjuk. 
Om ett tag kommer Emma iallfall, vi ska ha tacomys, är så taggad. Ska bli underbart att träffa henne o bara umgås och snacka. 
 
L O V E <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Black is always black

Publicerat: 2014-10-10 | 09:19:50
Igår var jag ju en stund inne på NK och fick med mig två bra och fina saker. Svarta plagg ser ju dock alltid så stora ut på bild, båda är i storlek S (alldeles för breda men p.g.a. mina långa armar, as usual). 
 
En parkas från Sasmoe Samsoe. Behövde verkligen en varm jacka. 
 
En svart, fin blus från Filippa K. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inget blir som planerat

Publicerat: 2014-10-09 | 17:37:15
Hej igen!
Nu sitter jag vid datorn igen.. tog som sagt en runda förbi stan idag och fick med mig två påsar från NK.. ooops det blev visst både en jacka och en blus hehe. Trots att jag inte var på stan mer än 1,5h så kände jag mig så matt och yr. Fick sån huvudvärk och kände att jag borde tagit det lugnare trots att jag typ bara var inne på NK. Fick en jobbförfrågan för kvällspasset precis när jag kom hem så kände att det var bättre att sitta hemma och jobba några timmar än att åka till stallet och förbränna mer kalorier.. dock fick jag sån ångest att jag inte varit i stallet på 2 dagar nu. Åker dock ut imorgon på förmiddagen och myser med henne lite i hagen iallafall, det ser jag fram emot. 
Visar er bilder på inköpen imorgon då jag strax börjar jobba som sagt. Imorgon blir det, förutom mys med ponnyn, dessutom myskväll med Emma. Ser fram emot morgondagen med andra ord.

Men nu måste jag börja förbereda jobbet, skall man hålla sin svarta NK-nyckel glänsande får man knega ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon

Publicerat: 2014-10-09 | 10:02:39
Hejsan!
Gårdagen var extremt lugn. var hos läkaren efter lunch. Det gick sådär.. eller rätt dåligt om jag ska vara ärlig. Vågen visade ner, pulsen var väldigt låg och jag hade leverförändringar.. Så det enda som är fokus nu är att äta mer typ.. trots försök igår var inte vågen med mig imorse. Läkarna vill ju princip bara att jag ligger still under massa filtar. Så igår kom Linda över en stund och vi bara snackade, så himla mysigt.
Efter lunch tänkte jag åka in en snabbis till NK. Måste få lite variation. Ska köpa en blus och kolla på en jacka (eller tvärt om..). Ikväll ska jag med till stallet. Dock varken ridning eller stallarbete för min del idag så får typ bara pussa på min lilla tjej. Jag har ignet plugg kvar denna veckan och ska inte jobba förrän nästa vecka så det blir recovery mestadels för mig. Till helgen blir det lite socialisering med vänner också är planen. Om jag orkar.
 
Vi hörs senare, med förhoppningsvis något nytt in till garderoben att visa er!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bästa halsduken

Publicerat: 2014-10-08 | 10:14:53
För drygt en vecka sedan köpte jag ju en Acne halsduk. Jag älskar den redan, den är helt fantastisk. Många kan tycka att 1000kr är för mycket för en halsduk, men den var värd vartenda öre och jag är nu sugen på en navy och en grå haha. Det är en perfekt varm halsduk som alltid funkar på höst och vinter. Så himla bred vilket är det jag gillar mest med den. Deb är dessutom i bra kvalité så den håller ju dessutom några säsonger, hoppas jag i allafall ;)
 
Så funderar du på att köpa en ny halsduk, lägg några extra hundralappar och köp en från Acne Studios, du kommer inte att ångra dig!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Himla skiiiiiit

Publicerat: 2014-10-07 | 14:00:24
Hej!
Orkade inte blogga igår när jag kom hem från sjukhuset. Var så himla ledsen.. fick ridförbud och de ville lägga in mig på heldygn. De var nämligen rädda för mitt hjärta (trots att inte resultatet från ekgt har kommit än, eller jag vet i vilket fall inte svaret..). Men jag lär få reda på resultatet imorgon iallafall då jag ska upp till sjukhuset igen. Om mitt ekg visar bra kommer jag däremot trotsa läkarna lite o rida ett par dagar i veckan. Men oavsett om jag gör det så får jag egentligen inte göra stallarbete eller något. Känner mig helt handikappad. Det är så himla svårt för jag vill inget annat än att rida typ (nööördi) men jag vill ju heller inte att mitt hjärta ska krascha helt. Men ett par dagar i veckan är ju ingenting.. rider ju vanligtvis varje dag så..
Idag ska min kompis testa henne vilket blir bra. Jag har känt S sedan jag var 13år och litar på henne fullt ut, hon är jätteduktig. Bara för jag inte får göra fysiskt arbete kan jag ju alltid vara i stallet och gosa med mitt hjärta.. måste helt enkelt gå upp ett par kilon så det mest akuta stoppas. Lättare sagt en gjort dock.
Ska åka till stallet om 3h och innan dess måste jag få i mig TVÅ mål mat till (mellanmål och middag). Dags att börja äta helt enkelt, jag som fortfarande har lunchen i halsen..
 
Tycker det är skönt att skriva av mig ibland, dessutom är det skönt att inte behöva berätta läget för alla hela tiden. Utan istället kan dom läsa läget här typ. Dock uppskattar jag sjukt mycket mina vänner som skickar peppande sms, det betyder mer än vad ni tror <3.
 
Jätterandom bild från typ februari
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mobilblogg

Publicerat: 2014-10-06 | 13:44:08
Hej!
Just nu sitter jag i bilen på väg till sjukhuset.. Det är vägning (som jag är orolig för), blodprovstagning, EKG och prattid idag på schemat. Jag är rätt glad idag men har en känsla av att läkarna kommer vara missnöjd med mitt matintag.. Hoppas bara att hjärtat är bra på EKGn.
Var iallafall i stallet tidigt imorse och promenerade henne. Lyssnade på en podd och hade mysigt. När jag kom hem pluggade jag en stund och nu sitter jag här i bilen (mamma kör). Eftermiddagen bjuder än så länge bara på plugg som det ser ut nu.. Har lite andra eventuella planer också annars får jag väl ta och se ikapp paradise hotel haha.

Vi hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hawaii

Publicerat: 2014-10-05 | 10:48:48
Om ni har missat det så pluggar ju min bror i USA. Han är ju med i collagelaget i soccer. Skolan ligger ju ca 1h från LA men dom resor ju mycket med laget och han är oftast borta torsdag-söndag, hittills har dom varit i bl.a. Vegas o San Francisco. I torsdags (eller fredags) hoppade dom på planet och åkte till Hawaii. Där ska dom nu spendera 10 dagar och spela matcher och chilla. I natt spelade de första matchen, vilket dom vann, kul. Brorsan snapar med mig lite varje dag och det ser helt underbart ut. Bilden som kom upp när jag sökte på Hawaii på google stämmer verkligen och jag är lite smått avundsjuk på min bror. #Lyxlivet
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Time to work

Publicerat: 2014-10-04 | 15:42:21
Hej!
Dagen har mest bjudit på stall, en uteritt barbacka, och sedan hemmafix. Just nu snurrar mitt huvud så jag måste ta ett av alla dagliga mellanmål mitt matschema säger innan jag börjar jobba hel. Jobbar massa timmar både idag och imorgon, men det är skönt med ob och eftersom det är oktober nu är det lönen som kommer i slutet av november. Då är det ju massa utgifter med julklappar och outfits så det är bra att knega på från start. 
Torsdagens läkarbesök gick sådär.. vågen var minus (??!!)  dessutom var mitt blodtryck inte så bra. Sköterskan ringde igår o sa att jag fick mitt ekg på måndag iallafall och hon ville att jag inte skulle rida i helgen. Red ju idag iallfall hehe men imorgon rider mamma henne då. Ska även träffa Linda imorgonkväll.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Wanties

Publicerat: 2014-10-03 | 13:30:49
Mina senaste wanties och troligtvis nästa köpen.
 
//Blus o klänning - Filippa K//Tröja o Pannband - SamsoeSamsoe//Väska - Tiger of Sweden//Kjol - Twist & Tango//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

2 oktober

Publicerat: 2014-10-02 | 08:59:26
Godmorgon!
Just nu sitter jag och äter lite frukost.. om en liten stund ska jag till sjukhuset. Jag hoppas inte deras våg står minus idag.. min är rätt stabil för tillfället. Men jag går ju inte upp vilket är det alla vill. Förhoppningsvis blir det ett ekg idag också. Jag har inte stenkoll men det hade varit bra att göra det snart känner jag. Inte för jag vet vad det innebär men de kollar mitt hjärta oavsett vilket är bra. 
 
På tala om ingenting.. det är redan oktober. Jag vet inte vad som hände.. var försvann september? Snart kommer det vara jul. Men det ser jag fram emot.. december är så himla mysig och dessutom kommer min bror hem då. Saknar honom så himla mycket.
 
Vi hörs senare! Med ett modeinlägg kanske? Har hittat så himla mycket snygga saker det senaste så min shoppinglista är lååång.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Budgetfynd från Nelly

Publicerat: 2014-10-01 | 15:42:00
Igår fick jag hem en klänning från nelly.com. Har aldrig tidigare köpt från deras egna märke då jag mycket hellre lägger mer pengar och köper mer kvalitéts grejer. Men härom veckan ahde dom massa klänningar nedsatta till 100kr så då slog jag till. Ett riktigt budgetfynd!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 visste du att

Publicerat: 2014-10-01 | 10:58:00
1. Jag måste alltid ställa ett alarm innan jag ska sova. Även om jag inte har något planerande för nästa morgon. Dessutom vaknar jag aldrig senare än klockan 7 men jag får panik av tanken att jag eventuellt "försover mig".
 
2. Direkt när jag har målat mina naglar och dom torkat så måste jag tvätta händerna. Känns som det är så mycket kemikalier som är kvar om jag inte tvättar händerna. Många gånger har dock inte naglarna torkat helt hundra vilket gör att skiten smetas ut. Hände senast i fredags haha..
 
3. Nobless går före min hälsa. Älskar henne så mycket och måste ta hand om henne och rida henne varje dag.. trots att min läkare och kropp kanske inte önskar det.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!