Staden, stallet och övningskörning

Publicerat: 2012-09-29 | 21:49:00
Vid 10 åkte jag och mamma in till stan. Hon skulle uppdatera sin garderob vilket resulterade till över 5h i stan. Men hon fick med sig fina saker och vart nöjd :)
Jag köpte ett par Dr Denim jeans och underkläder, inget kul att visa med andra ord.

När vi kom hem lämnade vi bara de vi köpt, hämtade hunden och åkte till stallet. Nobless är ju inte där nu men vi ville bara umgås lite och checka av det vi missat typ haha.

Efter stallet var det mat och övningskörning. Kärde upp till GFRK och tillbaka. Körde faktiskt bara fel en gång (y) och jag körde hela vägen utan instruktioner om vägen!

Hade egentligen bestämmt att gå ut idag med ett par kompisar. Men när jag hade övningskört var jag så sjukt trött och har haft ont i magen sen dess så bangade faktiskt utgång. Känner mig extremt tråkig,men det ska bli skönt att bara krypa ner i sängen i vettig tid och vakna utan huvudvärk imon :)

Jag och Nobless på GFRK i våras (februari). Imon ska jag få pussa på mitt hjärta igen <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rastlös

Publicerat: 2012-09-28 | 20:03:58
Vad tusan gör ungdomar som inte är i stallet varje dag? Är så fruktansvärt rastlös va. Hade planer att gå ut ikväll, men det sket sig. Har inte vart ute på superlänge, är as taggad! Får se vad morgondagen erbjuder...
Jag tog en promenad med mina föräldrar efter middagen, skönt!

Nu funderar jag på om jag ska göra mig en smoothie, päron. Har aldrig gjort med päron men vi har piggelinmjukglas (om ingen har ätit upp den) och päron hemma så det kan nog bli bra!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min lilla ponny <3

Publicerat: 2012-09-28 | 14:47:36
Åh, får inte hämta henne förrän mitten på nästa vecka tidigast..När min veterinär skulle leda henne idag hade hon vart jättehalt. Då hade dom tagit av gipset och hittat massa slem inne i hoven typ så nu går hon på antibiotika...
Saknar min skrutt <3

Fick ett sms av min underbara kompis som undrade om jag ville rida hennes ponny :) Blev så himla glad, har sån ridabstinens så det är helt sinnes. Har ridit den ponnyn för flera år sen, men sen min kompis köpte henne har hon blivit superfin så det ska bli as kul o testa henne :) <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Naturplugg

Publicerat: 2012-09-27 | 19:55:00
Har precis suttit i 3 timmar och pluggat matte och fysik. Är precis klar och nöjer mig för ikväll. Fattar faktiskt matten hyffsat och lite på fysiken. Läser ju matte d och fysik b så det börjar bli svårt. Det gör ju inte heller saken bättre att jag har missat massa lektioner då jag vart hos veterinären m.m.

Nu ska jag slösurfa ett tag innan jag kryper ner under en filt framför tvn. Ska se på "Hela Sverige Bakar" kl 9, andra avsnittet idag, såg det första på play och det var riktigt imponerande.

Kanske slänger in ngt vettigt inlägg ikväll, annars hörs vi imorgon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sovmorgon

Publicerat: 2012-09-27 | 09:03:00
Hej! Förlåt för dålig uppdatering. I måndags åkte vi upp till veterinären med Nobless. I tisdags sövdes hon och opererades... operationen har gått bra. Jag jobbade även heöla tisdagen och min bror fyllde år.
Igår var jag och mamma uppe och hälsade på min sessi hos veterinären. Hon blev glad av att se oss :)
Nu fick ni lite uppdatering om läget med min stjärna!

Idag är fösta lektionen inställd. As gött, börjar efter lunch så vaknade för tio minuter sedan!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ingen skola idag

Publicerat: 2012-09-24 | 09:23:00
Har egentligen as lång sovmorgon idag. Men mamma ringde och hade fått ännu en akuttid hos veterinären. Vilket betyder att jag inte hinner gå till skolan idag. Ponny ska dit och sova över;o Mamma sa det iaf, lite nervös, hon har inte sovit borta ngn gång min lilla plutt. Hoppas verkligen att dom inte skär mer i hoven, men det tror jag =(
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Landet

Publicerat: 2012-09-23 | 18:33:49
Idag har jag varit på landet större delen av dagen. Jag hjälpte mina föräldrar att lasta på massa skit de hade slängt ut samt packa in alla utemöbler. På hemvägen åkte vi till tippen och slängde all skit.

Sen vare bara hem och vända sen åkte jag o mamma till stallet. Kan bara tillägga att min ponny inte mår bra =(
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagen

Publicerat: 2012-09-22 | 20:48:00
Har varit sjukt slapp. Har pluggat lite, vart i stallet och sen har jag tillbringat övrig tid framför "16 år och gravid" typ. Påtala om gravid, igår när vi var hos veterinären var jag ju med inne på röntgen o då frågade veterinären migförst om jag var 18, och det svarade jag såklart ja på. Sedan om jag var gravid haha, då sa mamma att det hoppas hon inte ;)
 
Om en kvart börjar det hoppning från Österrike på Eurosport. Härligt, jag vet vart jag och mamma kommer att spendera kvällen. Dock är det biljard före och den sporten(?!) kan dra ut sjukt mkt på tiden -.-
 
Haha här är jag i Österrike (påtala om tävlingen) 2005. Och ja, mitt hår är uppsatt!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

22 mars 2009 kom du hem till mig och var min på riktigt!

Publicerat: 2012-09-22 | 12:00:00
 Den 22 mars 2009 åkte vi ner och hämtade min lilla prinsessa nere i Varberg, en dryg timma hemifrån. Då var hon långhårig med skav på både bog och rygg (efter täcken och schabrak). För att försäkra oss om att hon gick på transporten var den tvungen att parkeras intill en vägg, men hon traskade så snällt på. Och det var där vår resa började... för 3,5 år sedan :)
Nobless har alltså varit min i 3,5 år nu <3
 
2009:
 
 
 
 
 
2010:
 
 
 
 
 
2011:
 
 
 
 
 
2012:
 
 

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

God morgon världen!

Publicerat: 2012-09-22 | 09:08:00
Vaknade tidigt imorse, så passade på att plugga direkt, ett arbete mindre - check! :)
Nu sitter jag och slösurfar lite. Ska väl äta frukost snart innan jag tar tag i matten och min ponnyplutt! Idag är det ngt speciellt med Nobless, lägger upp det i ett tidsinställt till sen :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rubrik

Publicerat: 2012-09-21 | 23:15:48
Började som sagt lite med mitt projektarbete förut, satt en knapp halvtimma o skrev 2 a4. Kommer bli förvånad om arbetet blir under 20 sidor när det är klart haha ;)

Nu ska jag strax sova, ska bara göra en to do lista. Älskar när man prickar av saker, då känner man sig så duktig. Har en hel del plugg att ta tag i under helgen, likasåväl att göra det med en gång. Kommer man efter är det typ kört. Och nu sista året är det liksom sista chansen, och är man inte nöjd med ett betyg och vill komplettera upp det kan man ju inte ha massa annat skit efter sig. Jag ligger iprincip aldrig efter med saker, men jag gör allt i sista sekund. Så nu tänkte jag att jag skulle fixa allt i helgen som ska vara klart i veckan, då blir man inte lika stressad under vardagarna!

Funderar på om jag ska gå ut imon med. Det är ju så kul, men så segt att dricka upp massa pengar.. lägger hellre de på kläder och skor och sånt kul. Men såklart måste man ju gå ut oxå o vara social haha.

Ilandsproblem,
GodNatt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gips igen

Publicerat: 2012-09-21 | 20:00:56
Fml, eller snarare min ponnys life. Nu står mitt hjärta med gips för TREJDE gången på tre veckor. Himla skit, och hjälper inte detta kommer det ta sjukt lång tid, är nervös och ledsen, men hoppas självklart på det bästa!
Nu ska jag börja med mitt projektarbete.
Hejsålänge!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullt upp

Publicerat: 2012-09-20 | 20:49:34
Har verkligen fullt upp. Är hemma vid fem på eftermiddagarna. Då är det mat, sen stallet. På kvälllen är det plugg som gäller.
Men imon är det ju fredag, då ska jag uppdatera mer!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Cashflow

Publicerat: 2012-09-18 | 22:37:43
Eftersom vi är lediga på tisdagar passar jag på att jobba då. Imorse ringde klockan på 05.50 och sedan kom jag inte hem förrän 17.00. Då var det matdax sen stalltid. Promenerade min ängel i typ 40 minuter idag. Då hon inte får vara i hagen när det regnar(hon har ju gips) så tyckte jag så synd om henne hehe.
Sedan kom jag hem och det blev soffläge framför Ung och Bortskämd och Hollywoodgfruar. Den 4 oktober börjar Revenge igen, kann knappt berga mig. Världens bästa serie genom ALLA tider. Den slår tillochmed GossipGirl, då är den bra!

Har lite sovmorgon imon men tänkte endå ta en dejt med min säng nu!

Juste, anmälda mig till högskoleprovet igår, börjar känna mig gammal! Eller snarare säkrar upp min framtid ;)

GodNatt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

From New York

Publicerat: 2012-09-17 | 21:19:46
Min snälla pappa var ju i New York. Så jag hade beställt ett par Juicy Couture byxor av honom (som jag såklart betala). Detta fixade han. När jag ringde och prata med han var han inne på Abercrombie & Fitch. Vaddå lycka?? Bad han köpa med sig en jacka och en tröja som jag skulle betala. Han fixa jackan men sa att tröjan var slut. En dag senare ringde han och frågade om jag och min bror ville ha Converse för dom är ju skitbilliga där, såklart sa vi ja. Så när han kom hem så fick jag mina byxor, jackan och converse. men när jag skulle ner och äta, tror ni inte tröjan ligger på min tallrik (+ en massa godis). LYCKLIG TJEJ :D Det är därför inte tröjan är med på "helbilden" för jag fick den sen. Bilderna är rätt dåliga, men jag tror att ni överlever! ;)
 
 
 

Bilden är verkligen inte till tröjans fördel. Men ni fattar ju, en sån klassisk tröja, med typ jeans och converse!
 
Kan inflika att hela mitt rum just nu luktar Abercrombie, klagar inte!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grå,svart & vit

Publicerat: 2012-09-17 | 10:37:39
Extremt färglad outfit...
Kofta - Gant
Jenas - Dr Denim
Linne - H&M
Örhängen - Åhlens
Ring - Raglady
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Excited

Publicerat: 2012-09-17 | 08:47:06
Om en liten stund (typ en halvtimma om planet var i tid) kommer min pappa hem från New York :) Han har köpt några saker till mig (som jag såklart betalar) men ska bli kul och testa allt o se så det passar och färgnyanser osv ;) Sen vet man ju aldrig om han har skojat till det och köpt ngt mer :) Återstår att se...

Visar vad han kommer hem med ikväll! Nu ska jag slösurfa till pappis kommer. Har jättelång sovmorgon idag så behöver inte stressa för fem öre.

Kram!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mitt rum

Publicerat: 2012-09-16 | 17:39:58
Såhär ser mitt rum ut, tycker det är supermysigt och samtidigt modernt.
 


 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gordagens shopping

Publicerat: 2012-09-16 | 09:07:14


Jag blir så tokig på mig själv, jag snöar in mig på ett märke och köper massa plagg därifrån. Så nu är det Gant stopp för ett tag haha! Iaf deras kabelstickade grejer!

Iallafall så är jag väldigt nöjd med denna, en grå, härlig höstkofta från Gant! Myyyys! :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tråkig lördag

Publicerat: 2012-09-15 | 21:08:04
Just nu sitter jag och har sjukt ont i magen. Är även väldigt arg och ledsen vilket inte gör kvällen roligare. Bangade därför att gå ut, trots att två av mina härliga vänner försökte locka ut mig.

Var i stan förut med en annan underbar vän. Vi shoppade lite, fikade och bara pratade. Mysigt.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Todays

Publicerat: 2012-09-15 | 12:49:00
(snyggt med min gylf haha)
 
Solglasögon - Rayban
Jacka - H&M
Linne - H&M
Kofta - Hunkydory
Byxor - Dr Denim
Väska - Longchamp
Armband - Dag & Natt
Skor - Converse (ej på bild)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Om ni inte visste det...

Publicerat: 2012-09-14 | 22:24:24
så är jag extremt kvällstrött. På helger brukar jag lägga mig vid typ halv 11 (om jag inte är med kompisar då såklart) haha. En sak som är bra med att vara kvällstrött är att man inte sover bort kommande dag.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Missoni sammarbete med Lindex

Publicerat: 2012-09-14 | 20:30:00
Som många säkert vet så sammarbetear Missoni med Lindex nu i höst vilket gör att Missonis saftiga priser kommer att vara betydligt billigare.
Jag själv är inte så mycket för Missoni-ränderna. Visst jag tycker de är fina, men att jag är lite för ung för att bära de ränderna.Tycker dock att deras intrednings kollektion är fin, till vita, moderna hem. Samt en bikini som är superfin!
Jag tycker det är kul att dom ska sammarbeta i höst, hoppas dock att det inte kommer bli Missioni-feber och att alla kommer gå runt i deras ränder haha.

Eftersom jag har väldigt dålig syn så bär jag linser. När jag var yngre hade jag glasögon dagligen (nu har jag abra när jag är slapp) men då hade jag ett par från Missoni ett tag. Dom gillade jag då :) Annars äger jag inget från Missoni och det kommer nog dröja några år innan jag gör (om det inte blir en sådan bikini till sommaren).
 

Haha, för 4år sen i Missoni brillor!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hovböld..

Publicerat: 2012-09-14 | 19:58:50
Efter endel letande hittade veterinären + hovslagaren en hovböld. Det var dock ingen "vanlig hovböld" utan hon har fått den från en söm från början. Nu har hon iaf nytt gips och återbesök om en vecka..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu gäller det

Publicerat: 2012-09-14 | 12:28:00
Detta är ett tidinställt inlägg. När detta publiceras är jag hos veterinären och undersöker min lilla polle ;) Hoppas verkligen det går vägen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Trötter

Publicerat: 2012-09-13 | 19:27:44
Snart är praktiken snart slut för denna terminen. Vart väldigt lärorikt iaf :) Bra inlägg känner jag... har 0 ork, ska snart sätta mig med lite lantchips framför tvn!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mobilbilder från London

Publicerat: 2012-09-13 | 11:03:00

Påväg ner mot England.
 

Dubbeldäckare.
 

Musikalen "Rock of ages" var faktiskt ganska bra.
 

Buckingham Palace.
 
Big Ben.
 

Hästisar.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bloggar

Publicerat: 2012-09-12 | 10:46:00
Jag läser mängder med bloggar, stora som små. Ett gäng modebloggar och ett gäng hästbloggar. För att jag ska tycka en blogg är bra ska den ha många intressanta och varierande inlägg. Det ska även vara mycket bilder i en bra blogg. Bra uppdatering tycker jag också är väldigt viktigt.
Här får ni några exempel på bloggar jag läser, och varför:
 
www.sandralinder.blogg.se - det är en tjej som är ett år äldre än mig. Hon har en söt treårig dotter. Sandra är väldigt modeintresserad både till sig själv och sin dotter. Även mycket inredningstips. Nya och fräsha bilder varje dag och intressanta inlägg :)
 
www.truestoryoflinda.blogg.se - klasskompis, stallkompis, vän m.m. Ja Linda, vad ska man säga? En kompis jag träffar iprincip dagligen och vi kan prata om allting. Hennes blogg är rolig och intressant med fina bilder. Det är även Linda som har gjort min snygga design på bloggen :)
 
www.johannagrant.se - En ridtjej ifrån Kalmar som jag har följt i kanske 1,5år. Jag böejade följa den för att hon hade en jättefräck d-ponny, sen fick den tyvärr tas bort och hon har nu två unghästar. Deras egna uppfödning och en 4-åring. Fina, nya bilder och balla outfits :)
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Praktik

Publicerat: 2012-09-11 | 18:53:59
Idag hade jag yttligare en praktikdag på 4H-gården jag är på. Går ju på en naturbruksskola (då jag gick häst i ettan) så vi måste göra sån här praktik. Idag har vi tagit hand om dom små djuren som vanligt samt rensat en pool. Vet ni det, när jag skulle lyfta på en pall låg 7 PADDOR ;o helt sjukt vad jag skrek och hoppa runt, as äckligt! Höll även på att bli attackerad av ,assa baggar, dom blir galna när man kommer ut med mat haha ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Michael Kors <3

Publicerat: 2012-09-11 | 10:34:00
Sitter inne på nätet och kollar på Michael Kors väskor, så sjuuuukt snygga! Var inne i flera MK butiker i London o bara drömde typ. Köpte ju en ny handväska i somras, en Longchamp, som jag är jättenöjd med. Dessa jag har på bilden är ju samma modell typ som min Longchampså om jag inte tröttnat på den modellen i vår/sommar får det bli en Michael Kors :D Är riktigt sugen på den vita eller den rosa. Fast den gråa och lila är inte helt fel heller :)
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rum tjöt

Publicerat: 2012-09-10 | 21:05:28
Nu har vi fixat i mitt rum och det blir superfint =) Det är bara en hylla typ som ska upp, samt ett par krokar som ska upp :) Dock är inte krokarna köpta än för jag hitta inga snygga, men det görs nog i veckan, så bilder på rummet kommer i slutet av veckan :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skendräktig hund

Publicerat: 2012-09-10 | 12:25:00
Molly är just nu skendräktig vilket innebär att hon tror att hon är mamma till ett pipben. Sånhär är hon två gånger om året, i samband med löpningen.
 
Eftersom att Molly är en ganska blyg hund och inte alltid jätte gosvänlig så är detta en underbar period. Hon gosar med en konstant, hoppar upp i knät och ska ligga på sin "bebis" och bara gosa. Ur mysigt! :)
 
Dock blir hon väldigt stressad om man piper med benet, eller om hon har gömt det i tryggt förvar i en soffa eller säng. Så det bör man undvika haha .
 
Ett extremt viktigt inlägg kände jag ;)
 

HAHA, en extremt random bild när hon fyllde år 2007. Och nej, hon är inte så tjock, pälsen är bara ny fluffad!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kemiplugg + läggdags

Publicerat: 2012-09-09 | 22:27:37
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite kemi innan jag somnar. Varför låter man hela helgen gå och sen börjar man plugga på söndag kväll?!
 
Har iallafall gjord ett tidsinställt inlägg per dag måndag - torsdag ifall att uppdateringen blir kass med tanke på att jag har praktik från och med på tisdag igen ;)
 
God Natt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inredning

Publicerat: 2012-09-09 | 20:18:35
Har vart iväg med mamma och handlat mattor till mitt rum. Men vi kunde inte bestämma oss hur vi skulle göra med de andra sakerna. Nu har vi varit hemma och diskuterat och tänkt så imon åker vi ut till ikea igen och köper det sista. Tror det kommer bli jättefint :) Modernt och stilrent med lite färg samtidigt, och såklart lite Nobless bilder :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens me

Publicerat: 2012-09-09 | 18:31:23
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gosar

Publicerat: 2012-09-09 | 12:01:02
Har precis käkat pannkakor som brunch. Mamma är på brunch med sina vänninor o min pappa är påväg till Kanada så jag o min bror orkade inte både äta frukost och lunch så vi slog ihop det, smarta som vi är :)
Nu sitter jag vid datan o myser med Molly!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min fina <3

Publicerat: 2012-09-08 | 18:42:07
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Teoriplugg och pw

Publicerat: 2012-09-08 | 14:08:33
Har precis pluggat körteori, gjorde ett test med 70 frågor och fick 65 rätt = godkänt :) Så nu ska jag bara fortsätta i den takten så har jag nog snart mitt körkort :)

Nu ska jag byta om och stoppa in musik i öronen och gå på en powerwalk! I eftermiddag åker jag ut till stallet en snabbis, tänkte be mamma ta några gose bilder på mig o Nobless :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kul grej

Publicerat: 2012-09-08 | 12:03:22
När jag var i London hände två saker som förvånade mig.

Det första var när jag var inne på Abercrombie & Fitch och det kom fram en tjej som jobbade där om jag bodde i London. Jag svarade såklart nej, eftersom jag inte gör det. Men hon ville att jag skulle modellfotas för dom, men eftersom jag åkte hem 2 dagar senare och vi hade fullbokat schema så funkade det inte, men det var kul att bli tillfrågad ;)
 
Andra dagen när jag var inne på Victoria Secret så höll dom på med en tv-inspelning. Då kom en av dom som jobbade där fram och frågade om dom fick intervjuva mig i tv haha. Men eftersom jag är totalt värdelös på engelska och skulle garanterat stå där som ett fån så tackade jag nej till det med ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens utgång

Publicerat: 2012-09-08 | 09:45:00
Igår gick jag och två kompisar ut för att fira min ena kompis 18-årsdag förra veckan. Först stack vi till Berså för att få stäpel så vi skulle kunna komma in dit igen om det blev tråkigt. Men jag gillar inte Berså så vi stack till Trädgår´n istället. Dock vare sjuuuukt lång kö så vi stod ute nästan 1h. Vi hade fri entré till midnatt och vi var inne där tio minuter efter, typiskt.  Men där tog inte riktigt problemen slut haha. Volvo hade haft någonting på Trädgår´n innan så 50% var typ 40 + haha. Men annars var det trevligt! :)
 
Såhär knatade jag runt:
 
Blus - Abercrombie & Fitch
Byxor - Dr Denim
Väska/plånbok - Karen Millen
Armband - Dag & Natt
Örhängen - Glitter?
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens shopping

Publicerat: 2012-09-07 | 18:37:21
Värdelös bild haha, men det är iaf en marinblå, kabelstickad tröja ifrån Gant :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens outfit

Publicerat: 2012-09-07 | 17:04:27
 
Idag hade jag ingen praktik utan var i skolan, såhär såg jag ut;
 
* Blus från Odd Molly
* Kofta från Hunky Dory
* Jeansleggins från Dr Denim
* Silverörhängen från Åhlens
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Veterinärbesök

Publicerat: 2012-09-06 | 19:42:01
Åh är sååå glad!
Fick en akuttid idag hos veterinären (hade egentligen tid på tisdag). Jag trodde verkligen att det skulle vara inflamation i benet och att det skulle sprutas och allt det där. Sånt tar ju sån tid. Men det konstaterades att det satt i hoven, inga bölder syntes till och röntgen såg fin ut. Men hon har lite knepiga hovar så dom tror bara hon har blivit rejält ömfotad. Nu står hon med gips i en vecka och om hon är ren när jag är tillbaka med henne då så är det bara att köra på som vanligt :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Praktik

Publicerat: 2012-09-05 | 21:43:50
Hej på er!

Värdelös uppdatering pg.a. att jag har praktik denna och nästa vecka. Börjar tidigt och slutar sent (+ att jag cyklar fram och tillbaka). Därefter åer jag till stallet (till min förövrigt halta häst som ska till veterinären snart..) Kvällen spenderas med plugg och övningskörning.

Vi hörs snart!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu är helgen snart slut

Publicerat: 2012-09-02 | 20:46:43
Dagen har gått väldigt snabbt. Red ut en sväng i regnet på Nobless, det gick ganska så bra. Lät även en liten flicka klappa henne och hon blev jätteglad :D

Sen var det fika hos min kusin, som vi förövrigt kom en halvtimma försent till... pinsamt!

Jag övningskörde hem och sen har det vart data och soffläge. Nu ska jag se på spårlöst!

Hejsvejs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Så tidigt blev det inte...

Publicerat: 2012-09-02 | 11:38:28
Vaknade kl 11, skönt att få sova ut. Ringde mamma direkt och hon sa att dom skulle precis åka från landet då, så ska göra mig iordning strax så åker vi ut till stallet.
Det regnar ute och uteritt står på schemat, sådär taggad va?! Kanske blir en barbacka tur, så mysigt. Det beror på hur blöt hon är haha ;)

Nu ska jag byta om, hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inrednings koll

Publicerat: 2012-09-01 | 23:29:19
Sitter och kollar på massa inredningssidor. Hade tänkt att fixa till mitt rum lite, det är rätt bra som det är, men lite nya mattor, kuddar, en ny stol och sen en grej till mina kläder typ. Massa fina detaljer helt enkelt.
Tror jag har bestämt hur jag vill ha det och det kommer nog bli sjukt snyggt! :) Visar självklart när det är klart men drar nog med mamma till IKEA nästa vecka och handlar mysdetaljer, o massa ljus och sånt såklart. Välkommen hösten 2012 :)

Nu ska jag nog gå o ta mig ett till glas oboy oxh sen sova, rätt så trött ;) Imon måste jag fixa hästen på förmiddagen då vi ska till min kusin på eftermiddagen på fika och se hur han bor :)

Nä nu ska jag göra mig iordning, kram!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Onlinepizza och körteori

Publicerat: 2012-09-01 | 18:13:47
Just nu har jag precis pluggat klart lite körtoeri. Jag gjorde dock ett test och blev underkänd hehe :( fick 61 av 70 vilket jag inte tyckte var så dåligt men tydligen var det det.

Jag och min bror är ensama ikväll och vi skulle då stå i middagen. Vilket resulterade att vi klickade oss in på onlinepizza och sitter just nu och väntar på våra pizzor =)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Resultat

Publicerat: 2012-09-01 | 16:52:59
Var på grannklubben idag och red en pay and ride. Deras är dock lite annorlunda, på ett superbra sätt. Man rider programmet, sedan får man feedback från domaren och får rida några minuter för henne. Har gjort detta tre gånger och tycker det funkar bra, domaren är på mig att jag är för hård i min innerhand bl.a. vilket stämmer. Sedan får man självklart ett protokoll oxå.
 
Idag red jag en LB:2. Hon var väldigt pigg på framridningen. På banan dog hon lite, hon var fortfarande pigg men inte den piggheten som jag vill ha i henne. Tyckte även att jag red dåliga vägar och att Nobless var spänd så är inte särskillt nöjd med ritten. Red på 60,67% vilket jag tyckte ritten var värd.
 
Här kommer ett gäng bilder min mor tog:
 
 
 
 

Haha älskar bilden, har precis skrittat på långa tyglar och kortar dom, poni vet att det är galopp nästa som gäller ;)
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens shopping

Publicerat: 2012-09-01 | 14:39:00
 
* Kofta från Hunky Dory
* Silvirg plånbok (ska användas som fest clutch bag) från Karen Millen
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!