Gårdagens programridning

Publicerat: 2016-02-29 | 17:19:00
Igår red jag ju som jag tidigare nämt en programridning på grannstallet. Det var bara en LB:1 men första för året, vilket var skoj. Jag är inte nöjd med travdelen, tyckte inte hon gick fram så mycket för min skänkel som jag önskat och det resulterade att hon blev lite för djup. Dessutom red jag lite för slarviga volter tycker jag. Galoppdelen är jag däremot nöjdare med, där hade hon bättre bjudning och jag fick henne mer på plats.
Eftersom det var en programridning fick man lite tips efter direkt från domaren vilket alltid är kul. Det första Sofia sa till mig när jag sa att jag inte var nöjd med travdelen var att jag skulle sluta vara så självkritisk haha. Lättare sagt en gjort. Annars ville hon främst få upp henne i en lite mer öppnare form, inget nytt under solen. Jag red på 67% vilket jag är nöjd över. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Korthållare från Michael Kors

Publicerat: 2016-02-29 | 14:37:00
Fick med mig en guldig korthållare från Michael Kors, köpt på NK. Superpraktiskt, och dessutom rätt snygg!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Business-outfit

Publicerat: 2016-02-29 | 09:25:00
 
 
 
 
//Tröja*Gant//Skjorta*RalphLauren//Kjol*ObjectSkirt//Stävöar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min söndag

Publicerat: 2016-02-28 | 18:10:31
Hej mina vänner!
Just nu sitter jag och fixar med lite bilder, gör lite tidsinställda inlägg samt promotning för lite Mary Kay produkter. Min söndag började i stallet där jag red en progamridning, en utvärdering av det kommer imorgon samt bilder kommer under veckans gång. Därefter åkte jag ner till apoteket och hämtade ut lite mediciner och sedan har jag hållt på att fixa hela eftermiddagen. Packat Mary Kay ordrar, tvättat sminkborstar, fotat m.m. Nu håller mamma på att fixa dagens midddag bestående av enchilladas, mums. Men innan den åker in i ugnen ska vi göra kommande veckas matplanering samt beställa hem mat från coop.se. Måste också fixa iordning morgondagens lunchlåda, man måste alltid ligga steget före. Ikväll ska vi Facetimea med min bror som spelade match igår. Har ingen aning om hur det gick men måste motvilligt säga att jag är lite avundsjuk på värmen. Samt att jag saknar min bror, förstår dock att han trivs i bästa landet. Skolan slutar redan om 2 månader där, fast han ska till sin tjej i Florida några veckor innan han kommer hem, lyxgliraren haha. Men det är iallafall inte så länge tills vi träffas igen.
Nu måste vi planera mat!
 
En bild från framridningen idag!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 outfit favoriter

Publicerat: 2016-02-28 | 14:33:00
Nu börjar årets andra månad gå mot sitt slut, här är tre utav mina favoritoutfits från februari. Vilken är din favorit?
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Programridning idag

Publicerat: 2016-02-28 | 10:06:00
Just nu bör jag befinna mig i stallet. Idag ska jag nämligen rida en programridning för min tränare på grannstallet. När jag hade ponnyåldern inne tävlade jag ju ganska mycket men de senaste åren har det blivit väldigt lite pg.a. sjukdomar och skador. "Klubbtävlingar" ser jag ju verkligen inte som tävlingar utan en träning för att ha skoj. Ska bara rida en LB:1, red igenom programet två gånger i torsdags och en gång i onsdags och det är så mycket jag har gjort sedan förra pay&riden förra sommaren på grannstallet även den gången haha. Mina förhoppningar är att ha en allert och kvick liten ponny samtidigt som hon inte blir för stark. När jag har henne i handen det är då jag blir missnöjd och börjar greja och då blir det skit. Rider jag ordentligt ligger vi på mellan 65-70% så över 60% ska vi utan tvekan ha iallafall!
 
Förra året på grannstallet.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Makeup by me

Publicerat: 2016-02-27 | 19:51:25
Igår fick jag lite fler bilder från fotografen Peter Nyström från en tfp med modellen Mikaela Dahlén som jag gjorde för ett tag sedan. Här ser ni lite bilder från dom!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snäll matte

Publicerat: 2016-02-27 | 14:51:00
Mina föräldrar har varit på spa nu fredag till lördag vilket innebär att jag har haft helansvaret för hunden. Att jag alltid har helansvaret för min häst är inga konstigheter, men hon ligger o andra sidan inte på kudden o snarkar. När jag åkte från stallet igår och skulle hämta upp Molly hos mormor & morfar passerade jag Myone en snabbis. Köpte med mig bland annat en leksak och lite godis till hunden och jag steg då lite på matteskalan. Viktigt viktigt. Tänk att lilla prinsessan fyller 14år om mindre än en månad. Hon har funnits i mitt liv ca 2/3 av det. Makalöst.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Solig lördag

Publicerat: 2016-02-27 | 08:35:08
Godmorgon helg!
Jag sitter just nu och äter en god frukost innan jag bara ska byta om, rasta hunden och sedan åka till stallet. Eftersom det är lördag och manegen harvas 9-11 blir det en härlig uteritt idag. Solen skiner och jag har en av mina favoritpoddar sparade, jag är taggad med andra ord. Vid lunchtid ska jag möta upp Josefine i Haga och äta på något mysigt ställe. Jag är iprincip aldrig i Haga men de har ju himla mycket mysiga caféer så det blir nog någon god sallad där inne. Tänkte passera NK en snabbis innan jag ska träffa Linda. Om vi ska vara hos henne eller mig är oklart, men att vi ska träffas är något som är klarare. Jag tror sedan att det blir en lugn hemmakväll framför lite serier. En arbetskompis ville dock att jag skulle följa med till Gasquen (chalmers klubb för er icke-göteborgare) där hans kompis tydligen skulle spela. Så eventuellt blir det något sådant istället.
 
Nu måste jag ta tag i dagen, vi hörs!
Time to Carpe Diem ;)
  
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Flash Back Friday

Publicerat: 2016-02-26 | 17:26:00
En flashbackfriday från i somras när vi var i Köpenhamn en helg. Det var den helgen det var 30grader och galet varmt för att vara norden. Vi var på Tivoli, kollade runt i Nyhamn, shoppade och massa annat mysigt! 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nötchoklad kvarg

Publicerat: 2016-02-26 | 14:40:00
Förra veckan hittade jag lindahls laktosfria nötchokladkvarg, 150g när jag o mamma handlade och jag blev överlycklig. Köpte två burkar och har ätit det som mellanmål på jobbet. Kan dock inte säga att jag blev annat än besviken. Smaken var inte alls god och den smakar mest konstig nöt. Ibland fick man väldigt lite (god) nätchokladsmak. Jag tänkte att den kanske skulle vara godare andra dagen då jag hade sjukt låga förväntningar då men det hjälpte inte. Den var inte god. Kanske kan den bli något bättre med lite müsli och bär.
Men jag ger den 1/5 i betyg och kommer inte köpa den igen!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sunny outfit

Publicerat: 2016-02-26 | 09:37:00
Inte min snyggaste outfit direkt, tröjan var väldigt v-ringad trots att det är en small. Ingen jobboutfit, då blir det att kombinera med en skjorta istället!

 
 
 
//Kjol*FilippaK//Tröja*SamsoeSamsoe//BH*Twist&Tango//Solisar*Rayban//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vegetarisk gryta

Publicerat: 2016-02-25 | 17:57:00
Mamma hittade ett recept på en vegetarisk gryta på arla som vi åt till middag förra torsdagen. Det skulle dock vara zucchini i men vi hade missat att beställa hem det så vi bytte ut det mot broccoli vilket gick lika bra. Maten var iallafall jättegod och här bjuder jag på receptet!

 
1. Fräs broccoli, en gul paprika och en gul lök.
 
2. Tillsätt en burk kikärtor.
 
3. Häll i en burk hela tomtater, salt + peppar + färsk timjan.
 
4. Gör en "gremolata" med en burk keso, skal från en citron, en vitlöksklyfta och persilja. Samt servera med ett ungsrostat bröd.
 
BON APITIT!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pudel rockare

Publicerat: 2016-02-25 | 14:18:00
 
 
 
 
Min pudel är lite coolare än snittet haha!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens träning

Publicerat: 2016-02-25 | 09:52:00
Igår red jag min andra träning för Sofia. Förra träningen jobbade vi mycket med mina händer och hel rakriktning vilket hon sa hade blivit mycket bättre. Vi inledde passet genom att jobba med uppridningar på meddellinjen och öppnor i trav vilket gick ganska så bra men som Nobless tyckte var riktigt jobbigt då det är ju mycket mer noggrannt när man är på medellinjen än på spåret. Efter det jobbade vi med samlingar och ökningar på fyrkanten i trav och galopp och i högergaloppen var hon magisk fin. Hade en helt fantastisk känsla då. Sedan red vi igenom ett LB program, ska ju rida en programridning (faktiskt för Sofia) på söndag. Tyckte Nobless var lite för stark och var inte riktigt där jag ville ha henne, hon sa dock att det inte syntes. Vi jobbade sedan lite med längning och överstrykningar. 
Min känsla var inte toppen direkt, men stundtals ganska godkänt (jag är så himla kritisk mot mig själv). Men det är ju därför man tränar, för att få hjälp med sina svagheter och bli bättre. Ponnyn var iallafall genomsvettig på varenda liten del så hon var trött och nöjd tror jag allt när passet var slut.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ny kvarg

Publicerat: 2016-02-24 | 17:36:00
Förra veckan kom mamma hem och överraskade mig med en kvarg jag inte ens visste hadde kommit ut. Lindahls laktosfria med blåbärssmak. Kul med ytterliggare en ny. Älskar ju nämligen Lindahls kvarger. Denna var väldigt god, än av de fastare kvargerna men det gillar ju jag. Den var inte allt för söt, dock tyckte jag smaken tog över lite och man kände inte riktigt müslin o bären. Jag ger den iallafall 4/5 och kommer garanterat äta den igen. 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hairband

Publicerat: 2016-02-24 | 14:27:00
 
 
 
//Klänning*SuzanneNilsson//Kofta*SamsoeSamsoe//Skärp*KarenMillen//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Onsdagmorgon

Publicerat: 2016-02-24 | 07:44:26
Godmorgon!
Just nu sitter jag och äter frukost lite effektivt för att sedan åka direkt till jobbet som vanligt. Igår hann jag även med att åka till tandläkaren innan jobbet. Ikväll åker jag raka vägen till stallet för att ha Sofia-träning med Nobless, det ska bli jättekul. Sist sa hon ju till mig att träna på mina händer. Jag tycker själv att det känns som det har blivit mycket bättre så det ska bli roligt att se vad Sofia säger. Imorgonbitti kommer en utvärdering av lektionen som jag ska försöka hinna skriva när jag kommer hem. Vi ska tydligen också FaceTimea med brorsan. Idag lär också lönespecen komma, vilket jag älskar. Tycker det är galet kul (och viktigt!) att spara, prioritera och göra budget. I mars fyller jag ju år så då ska jag ge mig själv en Mulberry väska i present. Det tycker jag att jag är värd. Det är så himla skönt att slippa väga/mäta maten för jag känner mig så mycket friare vilket gör att jag mår väldigt bra typ alla dagar. Hinner inte tänka så mycket vilket gör att jag knappt har någon ångest. Dessutom har snön smält och vi är i mitten av veckan. 
Nu måste jag åka, vi hörs senare!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hjärt-sminkning

Publicerat: 2016-02-23 | 17:06:00
Tycker det är så kul att vara kreativ och med smink är möjligheterna oändliga. En snabb sminkning jag gjorde i lördags morse innan jag åkte till stallet hehe.
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

FCB proteinbar

Publicerat: 2016-02-23 | 14:42:00
Jag gillar ju FCBs proteinbar. När jag beställde mat sist så hittade jag en i toffee/caramel som jag inte komihåg om jag smakat eller inte (haha). Den smakar iallafall det den säger att den ska göra, men eftersom jag inte tycker om caramel smak var det ingen hit. Konsistensen var bra men den får betyget 1/5. Med andra ord rekomenderar jag den inte och kommer heller inte köpa den igen.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Outfit last week

Publicerat: 2016-02-23 | 10:17:00
 
 
 
 
 
//Klänning*AndreaGDesign//Halsduk*Missoni//Skor*UGGs//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New in from Twist & Tango

Publicerat: 2016-02-22 | 17:45:00
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Slängt bort måtten

Publicerat: 2016-02-22 | 14:36:00
I torsdags när jag var på östra kom vi fram till att jag efter det besöket (vilket jag givetvis har hållt) inte får väga eller mäta någon mat mer. Jag räknar fortfarande kalorier, det är sjukt svårt att få bort efter en lång tid. Men nu är det ungefärligt. Vilket är så himla skönt och ett stort kliv för mig och jag känner mig så mycket friare. Under en period nu har jag inte vägt bär/grönsaker osv. men ändå mina frukostar/kvällsmats samt vägt protein o kolhydrater. Jag kände att nu är det på tiden att släppa det helt. Vi pratade dessutom om att jag ville sluta väga mig helt. A skulle höra med min andra behandlare men om jag fortsätter äta bra så får jag nog det. Det är siffrorna som triggar mig och jag vet att nu när jag inte väger/mäter mat blir jag friare. Slipper jag dessutom väga mig är jag dessutom säker på att mina ätstörda tankar kommer försvinna mer och mer. Jag har under hösten/vintern vågat lita mer och mer på min kropp. Jag vet att jag inte rusar upp i vikt utan är ganska still. Jag har alltid varit underviktig hur mycket jag ätit, det är min kroppstyp. Jag kan faktiskt vara nöjd över min kropp idag. Visst, jag behöver gå upp lite mer. Men jag är väldigt säker på att om jag släpper mått och vikter och äter mer kommer de i sådanafall ske naturligt. Dessutom slipper jag ångesten av att se siffrorna öka, för något kilo på min långa kropp syns inte. A sa att det är galet hur långt mentalt jag har kommit på ett år, sen jag skrevs ut. Att jag är som en annan människa och det är så sant. Idag mår jag så galet mycket bättre.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blue outfit

Publicerat: 2016-02-22 | 10:08:00
 
 
 
 
//Kjol*Twist&Tango//Tröja*SamsoeSamsoe//Halsduk*Acne//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fake it until you make it

Publicerat: 2016-02-21 | 17:55:42
Hej!
Min söndag har varit riktigt bra hittills. Jag började dagen i stallet o Nobless var superfin och det var så himla kul att rida. Den lilla mina vilan/promenad veckan hon hade när hon var lite oren gjorde verkligen susen för hon har vart jättefin alla pass sen dess. Hon har så mycket mer energi nu vilket är väldigt roligt. Efter att ha fixat iordning mig åkte sedan jag och mina föräldrar till Ikea. Vi inledde med en lunch som bestod av bland annat köttbullar för mig, jättegott verkligen. Sedan gick vi ett varv i varuhuset och jag fick med mig lite plast-tulpaner haha. Det är det enda jag kan köpa fake, och som dessutom håller bättre än orginalet. Jag är urkass på att hålla blommor vid liv, därför är plastisar perfekt för mig. Mina föräldrar åkte direkt till farmor o farfar sedan så jag har spenderat eftermiddagen med huden, målat naglarna, putsat skor, städat och sett på Kardashian. Dessutom har jag gjort ytterliggare lite blocketförsäljningar.  
Om en stund är det dags att göra middag och sedan får jag väl börja planera kommande lönings-vecka. Mitt schema är späckat som vanligt, jobb, tandläkarbesök, stallet (jag ska bland annat träna för sofia igen samt rida en pay and ride), hålla en Mary Kay klass, vara hundvakt och försöka hinna träffa vänner. Men ingen söndagsångest här inte, vilket är himla skönt.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Do it now!

Publicerat: 2016-02-21 | 14:17:00
När jag går på unitmöten med andra Mary Kay-kvinnor är det alltid mycket pepptalk och motivation vilket är himla kul och man går alltid därifrån med massa ny energi. Min sales direcor Linnea säger väldigt många kloka ord och en mening som hon ofta säger som jag har fått inkört i mitt huvud som jag tänker på flera gånger per dag är;
 
"Gör det nu så har du gjort det senare"
 
Det kan vara allt ifrån att om jag ska hänga upp lite kläder i closeten till att packa produkter eller lägga in en ny spånbal i stallet. Jag har aldrig varit slö men har tidigare ofta skjutit på tråkiga saker. Men den senaste tiden har jag verkligen tagit till mig den meningen och har jag saker jag behöver göra skriver jag upp det i min to-do app och chillar inte förrän mina saker är avbockade. Jag har blivit en riktig do:er och det är så himla skönt. Jag får ut mycket mer av livet då!
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Söndag frukost

Publicerat: 2016-02-21 | 10:07:00
Denna frukosten åt jag för precis en vecka sedan, mums! Jag blir så inspirerad av alla smoothie-bowls som cirkulerar på instagram, tyvärr gillar jag ju inte smoothies så mycket då det är för löst men garneringen var lite inspirerad därefter iallafall.
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Svar på kommenter

Publicerat: 2016-02-20 | 17:47:00
Jag måste ju tyvärr erkänna att jag trodde att det innebar att man nästan inte åt något/ alls om man led av anorexi... Känner mig lite dum hehe men det tyder ju verkligen på hur lite jag kan om ämnet! Tycker det är fantastiskt hur du har valt att öppna upp dig och dela med dig om vad du har och går igenom nu!! Hjälpsamt på så många olika plan.... 

Men med tanke på min lilla ögonöppnnare att man visst äter men väldigt strängt, du nämner en del om fearfoods som du inte åt, men vad åt du då? För mig som inte kan så mycket om ämnet som sagt så undrar jag VAD och HUR mycket du åt..?
 
 
Fick denna kommentaren nyligen och tänkte att jag kunde besvara den i ett inlägg.
Först och främst tack för det positiva, det är mina förhoppningar med dessa fördjupande inlägg att öka förståelsen för människor, för som du säger så tror många att anorekiter inte äter över huvudtaget, vilket i 99% av fallen inte stämmer. När jag var som sjukast åt jag ungefär 1300kcal om dagen har jag för mig, vilket är på tok för lite. Att lägga till att jag tränade minst 3h om dagen också samt att jag är 183cm lång och har en väldigt bra förbränning gör det att jag tappade i vikt hela tiden på det innehållet. Mina fearfoods har framförallt varit kolhydrater och fett. Oftast åt jag torsk/quorn/kyckling tillsammans med lite grönsaker. Aldrig någon sås och i princip aldrig kolhydrater. Den enda kolhydrat mina föräldrar kunde tvinga i mig var kokt potatis och då var det aldrig mer än en jag åt. Verums vaniljyoghurt åt jag mycket också (för den hade lägst kaloriinehåll, suuuck) med lite fibercornflakes och bär. Och qeustbars. Jag har trängt bort/minns inte det mesta från den tiden just för att jag mådde så himla dåligt. När jag var som sjukast åt jag ändå 7 mål om dagen (order från sjukhuset) men väldigt små mål som ni kanske förstår med tanke på kalorimängden. 

Det är viktigt att komma ihåg att man måste äta från alla delar i kostcirkeln. Dessutom får man inte glömma av att hjärnan blir helt knäpp när den får för lite näring. Jag minns hur mycket jag satt och försökte övertala läkarna att det "inte var så allvarligt" för jag åt ju många gånger per dag. Men jag kan säga att det är många läkare och behandlare som talade om att jag var i svältläge då och inte kunde förstå. Nu förstår jag. Hur galet sjuk jag var. Jag åt inte ens tillräckligt för att täcka kroppens egna förbränning (för att alla organ ska fungera), inte konstigt jag hade hjärtsvikt och all möjlig skit.
 
Hoppas det var svar på din fråga, kram!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

TBT Joshua Tree

Publicerat: 2016-02-20 | 16:05:57
I höstas när vi var i LA och Vegas var i en dag i nationalparken Joshua Tree. Det var superhäftigt och galet gigantiskt. Vi besökte bara en millidel av området men här bjuder jag på lite bilder från tillfället.
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lördag morgon

Publicerat: 2016-02-20 | 09:57:15
Godmorgon lördag!
Jag sitter just nu och äter frukost med en fancy sminkning som jag strax ska sminka av innan jag ska byta om till stallkläder. Snön vräker utanför vilket gör att jag vill vara i manegen idag, det är alltid underhåll i manegen lördagar 9-11 så då passade jag på att göra en sminkning såhär på morgonkvisten. I stallet ska jag dessutom fixa för en annan häst vars ägare är sjuk så jag sitter nog i sadeln lagom till halv 12 tippar jag på. Ikväll kommer Idah hit sedan vilket ska bli kul. Efter jobbet igår plockade jag upp Karro som hängde med mig till stallet där vi bara gjorde stallarbetet då Nobless fick en vilodag. Sedan hade vi myskväll, under kvällen kom dessutom en tjej förbi och köpte min gamla balklänning. Jag är ju blocketproffs och sålde min klänning för endast 1000kr, den var ju köpt för det tredubbla och bara använd en gång så tjejen var supernöjd. Jag med hehe. 
Nu ska jag ta tag i dagens to-do list, vi hörs senare!

På min studentbal 2013, tänk vad åren går fort. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hattar

Publicerat: 2016-02-19 | 17:43:00
Något jag börjat älska är hattar. I Sverige använder ju väldigt få människor hatt vilket gör att man blir uttittad när man bär en. I exempelvis usa däremot är det normalt och det är ju bra det, för det är ju så sjukt snyggt. Varför ska svenskar vara så rädda för att sticka ut? Jag är den ända på mitt jobb som jag sett bära hatt, varje gång jag gör det dock får jag komplimanger för det är så snyggt. Våga bär hatt gott folk!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fruit art again

Publicerat: 2016-02-19 | 14:35:00
I helgen var jag i farten igen och skapade konst utav mat. Denna gången blev det ett gulligt (dock rinnigt) litet keso-lamm. Med jordgubbar som ben och huvud. Givetvis åt jag mycket mer till mellis, men allt för bilden. Har ni några mer kreativa förslag som man gör utav mat som ska likna djur får ni mer än gärna hojta till.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Guldig sotning

Publicerat: 2016-02-19 | 10:10:00
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Torsdag kväll

Publicerat: 2016-02-18 | 21:08:37
Godkväll!
Det är redan torsdag, helt galet hur fort veckan går. Idag gick jag redan från jobbet vid 14-tiden för att åka till sjukhuset, det gick bra och jag känner mig allt friare. Jag håller på att förbereda lite tidsinställda inlägg med bland annat utmaningar och utvecklingen ätstörnignsmässigt. Om min andra behandlare godkänner det jag och A pratade om idag tror jag det kommer bli ett jättekliv i min behandling och mötena blir bara färre och färre på sjukhuset vilket är så skönt. 
Just nu sitter jag och gör lite blocket-förhandlingar, ska skicka ett jobbrelaterat mail och försöka fixa lite inlägg innan brorsan ringer på facetime om mindre än en halvtimma. Imorgon efter jobbet hänger Karro med mig till stallet där vi bara ska pyssla lite med Nobless innan vi ska ha fredagshäng. På lördag kommer Idah hit och lördagsmyser o på söndag ska vi till Ikea. Rolig helg att se fram emot helt enkelt, ska givetvis till stallet också, göra någon sminkning o försöka jobba lite.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Söndagens outfit

Publicerat: 2016-02-18 | 17:31:00
 
 
 
 
//Kappa*Kiomi//Stövlar*Rizzo//Halsduk*FilippaK//Kjol*AndreaGDesign//Tröja*RalphLauren//Solisar*Rayban//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

How to be single

Publicerat: 2016-02-18 | 14:35:00
Det finns rätt sätt att vara singel och fel sätt och sen finns… Alice. Och Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York är fullt av singlar som söker rätt partner, oavsett om det är kärlek eller något tillfälligt. Någonstans mellan flörtiga sms och one-night stands behöver dessa ogifta människor en manual på HUR man är singel i en värld där definitionen av vad kärlek är ständigt förändras. Att ligga runt i staden som aldrig sover har aldrig varit roligare.
 
I lördags var jag och såg filmen How to be single tillsammans med Idah. Det var en komedi som utspelade sig i min favoritstad, New York. Egentligen handlade den inte om något vettigt, mer fest, onenithstand och tankar om förhållanden samt att försöka hitta den rätte. Men många gånger i filmen skrattade man och det kändes lite bättre att ha alla hjärtans dag framför sig och vara singel haha. Jag ger den iallafall betyget 3,5/5 och skulle rekomendera att se den tillsammans med en tjejkompis.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 favoriter - smycken

Publicerat: 2016-02-18 | 10:08:00
Jag använder inte smycken supermycket - förutom ett och det använder jag dygnet runt. Det är mitt signatursmycke och jag tycker det är lika viktigt att ha det som att ha en signaturdoft.
Här kommer mina tre favoritsmycken iallafall;
 
* Min fjäderberlock från Thomas Sabo, har satt den på en silverkedja och använder det dygnet runt. Älskar detta!
* Ett svart armband med "guld och  silver"detaljer från Juicy Couture, passar till allt. Supersnyggt är det.
* Ett stort guldfärgat halsband köpt på Design Only, minns inte vilket märke det är ifrån med har man en trist klänning piggar detta upp hela outfiten. Det har räddat många utekvällar.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Alla hjärtans dag middag

Publicerat: 2016-02-17 | 17:49:00
I söndags stod jag i köket, mina föräldrar är värda en fin middag varje dag av mig dock. Men det har jag tyvärr inte tid att skämma bort dom med. 
Jag gjorde iallafall en stor hjärt-skagentoast till dom som förrätt och medan de åt klart det gjorde jag broccolimos med lax och rostade grönsaker. Jag tyckte att det smakade bra och broccolimoset var över förväntan och en nygrej jag improviserade. Mina föräldrar sa att de tyckte om det och åt upp allt (de säger i och för sig alltid att maten jag lagar är god så litar inte helt hundra på det). Men vi hade en supermysig kväll jag och mina föräldrar <3
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Molly med RL keps

Publicerat: 2016-02-17 | 14:42:00
Här snackar vi streetstyle, visst är hon bara för söt min lilla vovve.
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min biooutfit

Publicerat: 2016-02-17 | 09:27:00
 
 
//Klänning*Mango//Halsduk*Missoni//Skor*UGGs//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mellanmåls "kakor"

Publicerat: 2016-02-16 | 17:01:00
I helgen testade jag att blanda ihop 1,5dl havregryn med 1dl hallonkvarg. Stoppade sedan i lite blåbär och satte in de i ugnen på 220grader i ca 15minuter. Resultatet blev ett ganska torrt mellanmål men som ändå var rätt gott. Det blev lite scones-känsla och med något krämigare som tillbehör hade det varit lite godare.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Follow your dreams

Publicerat: 2016-02-16 | 14:20:00
Jag valde att hoppa av min trygga ekonomiutbildning på högskolan. Istället tog jag en relativt stor summa pengar från mitt sparkonto, ansökte och utbildade mig till makeupartist. Att kombinera det tillsammans med att hjälpa kvinnor med hudvård och kosmetik som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay är drömmen. Just nu gör jag ju inte detta på heltid, utan jobbar på kontor på heltid och har detts som sidojobb. Men att vid 21 års ålder, precis veta vad jag vill göra, brinna för det OCH vara färdigutbildad inom det. Det gör att jag känner lite stolthet faktiskt. När jag gör en sminkning, eller säljar en Mary Kay produkt är det inte någon som helst ångest utan bara glädje. Make your passion your paycheck!
Jag älskar det jag gör, och vet vad jag vill göra. Det gör att det bara är jag som angöra om framtiden ska bli fantastisk och jag ska jobba med det jag vill. Vet ni, det SKA jag. Våga uppfyll era drömmar, only sky is the limit.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Georg Jensen

Publicerat: 2016-02-16 | 10:27:00
Köpte mig häromdagen en "brödkorg" från Gerog Jensen som jag kommer använda som frukostskål när jag flyttar hemifrån. Jag vet precis vilken typ av inredning jag vill ha i min framtida lägenhet så jag köper på lite pö om pö. Den är köpt inne på NK, varuhuset jag älskar.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Foodart - lion

Publicerat: 2016-02-15 | 16:47:00
När man börjar googla på fruitart/foodart blir man så inspirerad av att göra massa konstverk med maten. Jag är verkligen inte för gammal för att sluta "leka" med maten. Men jag tycker att det är mycket roligare att äta när maten ligger snyggt. I och försig äter jag ju mer än det på bilden, men då hade det inte blivit något "snyggt" lejon..
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Outfit last week

Publicerat: 2016-02-15 | 14:19:00
 
 
 
 
//Klänning*Mbym//Skärp*KarenMillen//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 favoriter - skärp

Publicerat: 2016-02-15 | 09:56:00
Skärp är en perfekt accessoar. Eftersom jag iprincip aldrig bär jeans har jag det som en detalj till klänningar rätt ofta. Det gör att klänningen får lite mer figur och det blir snyggt att matcha med exempelvis ett par ballerina (sommaren) eller en sjal. Outfiten får helt enkelt det lilla extra. Här kommer mina tre favoriter ur garderoben;
 
* Ett svart lackat från Karen Millen, detta använder jag mest. Köpt på NK.
* Ett rosa från Ralph Lauren, det köpte jag online. 
* Ett brunt med ett bett från Massimodutti. Köpt i New York.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Alla hjärtans dag

Publicerat: 2016-02-14 | 17:52:16
Hej mina vänner!
Glad alla hjärtans dag, eller säger man ens det på denna hypade dag? Jag började dagen iallafall i stallet, efter att ha varit hos bonden o köpt hö. Jag red ett kortare pass i manegen och hon var pigg men ganska så fin min lilla ponny. Efter lite blocket försäljning åkte jag in till stan och tog en sushilunch med Eva, väldigt trevligt. Tog en sväg förbi vår möteslokal och hämtade upp lite Mary Kay produkter  och sedan jag kom hem har jag ätit mellis, gjort flera blocketannonser (jag är grym på att sälja massa saker), packat lite sälj-ordrar m.m. Nu ska jag laga en fin alla hjärtans dag middag till mig och mina föräldrar som jag lovat. Bilder kommer givetvis komma senare under veckan. Dags att kavla upp ärmarna, på med kockmössan och fram med hjärt-formar!
 
Gammal bild från någon middag hemma
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Övervinn dina rädslor

Publicerat: 2016-02-14 | 14:22:00
Jag har hela mina uppväxt varit extremt mörkrädd. Då menar jag att jag sprungit i panik från busshållplatsen som tar 30sek och måste låsa bilen när jag kör, tittar bak konstant och blir superstressad. Nu under 2016 har jag dock lagt in två vardagspromenader i veckan för Nobless, för att få komma ut i skogen, inte gå lika hårt (hon behöver upp lite i vikt) samt att spara lite tid. Eftersom det är kolmörkt ute på ridslingorna utan lampor har det bara varit att ta tjuren i hornen. Min räddning har varit podcasts. Från början gick jag bara på ridvägarna (dock i skogen utan att se mer än 1m framför mig). Nu har jag gjort det flera gånger i veckan, då Nobless även varit skadad nu det senaste har jag gått varje dag. Jag övertalar mig hela tiden att det är på landet jag är och bara hästmänniskor o jägare i skogarna. Men det senaste har jag faktiskt vågat gå från vårt torg, 2km i en betydligt läskigare miljö. Det handlar om att träna på det. Lyssnar jag på podcast känner jag mig inte ensam och så får jag inte hålla på att titta bak osv. Jag är fortfarande rädd, men jag trycker undan tankarna. På samma sak gäller det att hitta sina knep för ätsörningen. Något som distraherar än så man står ut i det läskiga. Ju mer gånger man gör det, desto mindre läskigt blir sakerna.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Carolina Gynning Collection

Publicerat: 2016-02-14 | 10:06:00
Carolina Gynning har en väldigt annorlunda design. De som går i mycket rosa tycker jag är läckra, vissa är för grova dock för min smak. Men hennes fjärils-linje är fin och jag blev helt förälskad i handukarna. Jag som var inne på att köpa handdukar från Gant/Lexington till min lägenhet jag ska köpa, jag får nog tänka om. I julklapp fick jag en bricka ur Gynnings collection, tycker den är riktigt häftig!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ponnyn behöver inte åka till doktorn

Publicerat: 2016-02-13 | 16:58:31
Jag är så glad, Nobless är nämligen helt fresh igen. Förra lördagen när jag var ute och red blev hon helt plötsligt väldigt halt. Från ingenstans. Men jag har under veckan promenerat henne ca 45 minuter varje dag. De första dagarna såg hon fortfarande halt ut (dock ingen svullnad eller feber). I onsdags longerade jag henne och då såg hon fresh ut. Mamma och jag beslutade att hon ändå skulle promeneras tills idag. Vi var ute i stallet tidigt på morgonen då manegen dock alltid harvas/vattnas under lördagmorgonen blev det att rida ut i den nya snön. Jag travade och galopperade henne bara på en rak grusväg men hon var fin och kändes inte oren på något sätt. Väldigt skönt är det iallafall och troligtvis trampade hon bara på någon sten förra lördagen så att det blev ett blåmärke på sulan i några dagar. 
 
Busponi <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Linda Hallberg

Publicerat: 2016-02-13 | 14:50:00
Om man är något intresserad utav smink har man nog inte missat den grymma makeupartisten Linda Hallberg. Hon är nog den största förebilden jag har som mua och jag blir så galet inspirerad av att följa henne. Här kommer några utav hennes sminkningar, makalösa;
 

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit

Publicerat: 2016-02-13 | 09:46:00
 
 
 
 
//Kappa*Zara//Kjol*FilippaK//Tröja*RalphLauren//Halsduk*Acne//Hatt*Gant//Skor*Primeboots//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fin fredag

Publicerat: 2016-02-12 | 21:35:09
Godkväll mina vänner!
Min fredag har varit väldigt bra, trots att jag har haft en hästfri dag. Jobbet gick väldigt bra, det var väldigt lugnt och jag hade ett möte en timma och även chatten ett par. Dessutom hade jag hälsotid idag, en timma betald att vara ute och gå i solskenet och en bra podd, rena lyxen. På lunchen snodde jag pappas bil och åkte jag till Mary Kays huvudkontor och hämtade lite produkter. Det gjorde att jag fick äta lunchen vid mitt skrivbort, morötter i kombination med telefonprat är inte det bästa haha. Men det gick, givetvis. Jag åkte bussen tillsammans med ett gäng kollegor o hoppade sedan av vid NK och shoppade lite. Mamma tog hästen idag då hon varit stallfri hela veckan. Longerade henne i förrgår och hon såg riktigt fräsch ut. Ska testa att rida imorgon och förhoppningsvis behöver vi inte åka till kliniken på söndag. Gårdagkvällen (efter jobb o häst) spenderades med bästis, imorgon ska jag på bio o på söndag luncha med lite vänner. Blandat med häst och lite sminkfix o annat smått o gott. 
Nu ska jag se på Kardashians innan det är kvällsmat dax!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

FCB Protein Pro

Publicerat: 2016-02-12 | 17:28:00
Jag har tidigare smakat FCBs protienbar i smak tofee som jag jag älskade. Därför blev jag väldigt glad när jag hittade smaken mandel/vanilj. Dock blev det en liten besvikelse, den smakar nämligen inte alls vanilj. Ibland fick man lite mandelsmak. Jag tycker generellt sätt att den smakade mycket mindre än tofeen. Men att säga att den är äcklig stämmer inte, den är god men var inte det jag  hoppats på. Betyget blir 3/5.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skjortklänning

Publicerat: 2016-02-12 | 14:18:00
Fyndade en skjortklänning härom dagen från mbym. Den var väldigt casual och egentligen inte min stil till hundra. Men jag tänker matcha den med ett blått Karen Millen skärp, ett par svarta höga stövlar och håret i en donuts. Då tror jag att det kommer bli himla snyggt, helt plötsligt lite mer stil på det hela!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Släppa vikthetsen

Publicerat: 2016-02-12 | 10:08:00
Jag har insett att ju mer sällan jag väger mig, desto mer släpper vikt och sifferångesten vilket är fantastiskt skönt. När jag var som sjukast vägde jag mig flera gånger om dagen och om det skiljde något hekto mellan gångerna fick jag ren panik. Mellan mina vägningar på sjukhuset är det förtillfället 3 veckor, vilket gör att ångesten är mycket mindre. Dessutom vet jag ju att min vikt är väldigt stabilt, det kan skilja några hekton mellan vägningarna men det är ju helt normalt att vikten varierar lite pga vätska och allt möjligt. För mig känns det verkligen som ett friskhetstecken för en av de viktigaste sakerna för mig är att just släppa siffrorna. Jag känner verkligen att jag accepterar min kropp lite mer för varje dag. Det tror jag beror på att jag inte ställer mig på den himla metallplattan var eviga dag. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tisdagens outfit

Publicerat: 2016-02-11 | 17:41:00
 
 
//Tröja*RalphLauren//Kjol*AndreaGDesign//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

ThrowBackThursday Las Vegas

Publicerat: 2016-02-11 | 14:58:00
I november befann jag ju mig i Las Vegas, en riktigt häftig stad som man måste uppleva någon gång under sitt liv. I staterna är det verkligen the more the better. Nu i regnrusket saknar man det landet samt brorsan extra mycket!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

ProPud Vanilj

Publicerat: 2016-02-11 | 10:11:00
Nu har det kommit ut en ny smak av ProPud, nämligen vanilj. Jag har inte tyckt de tidigare smakerna varit något att hänga i granen just för att de varit för lösa. Denna gången stoppade jag dock den i frysen i 45minuter och konsistensen blev perfekt. Smaken var också bra, den smakade vanilj men var inte jättesöt vilket jag gillar. Vaniljsmaken var helt klart den godaste av alla tre smaker som finns och jag ger den faktiskt 4,5/5 i betyg, som fryst. Jag kommer garanterat att köpa denna igen!
 
 
Blev ett litet halloninspirerat mellis. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min söndagsoutfit

Publicerat: 2016-02-10 | 17:15:00
 
 
 
 
 
//Tröja*Massimodutti//Kjol*Zalando//Halsduk*Acne//Stövlar*Rizzo//Solisar*Rayban//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Wow-kunder

Publicerat: 2016-02-10 | 14:30:00
På vår kickoff förra veckan hade vi en föreläsning med författaren och föreläsaren Tomas Lydahl. Föreläsningen handlade om att skapa Wow-kunder. Tomas hade bott i usa i många år och det märktes på hans föreläsningsstil, den var sädär typsikt amerikanisk, vilket jag gillar. 
Jag som dessutom är egenföretagare och nu under 2016 vill dra igång och verkligen få en stabil kundkrets tyckte verkligen att Tomas sa många kloka saker och jag tar med mig mycket kloka ord. 
 
Något som verkligen fastnade i mig var att: Nöjda kunder kommer inte alltid tillbaka, men det gör wow-kunder!
 
En annan sak som sades och som jag verkligen tänkte på utifrån min fristående hudvårdskarriär var att; kunder säger inte alltid om de är missnöjda, de byter bara till konkurrenterna. Det stämmer så bra för hur många gånger har man inte riktigt varit nöjd med en vara och bara bytt till något annat. Då måste man själv som företagare fråga kunden vad de tycker, är de då missnöjda har man ju alltid chansen att rätta till det. Dessutom ska man alltid få kunden att känna sig som vinnare.
 
Work can be okey, work can be wow, time to decide it now!
 
 Pappa fick ett gäng med böcker så jag nappade åt mig en, ser fram emot att läsa den!
 
 Ta beslut av inspiration, aldrig utav desperation.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 favoriter - halsdukar

Publicerat: 2016-02-10 | 09:51:00
Jag är en riktigt halsduks- och sjalmänniska. Dock snurrar jag de aldrig runt halsen utan har de bara hängande, lite värmande och mest som en snygg accessoar. Mina favoriter i garderoben är:
1. Min svarta ullhalsduk från Acne. Passar till allt, stor och varm. Köpt på NK.
2. En halsduk i naturmönster från Missoni, supersnygg. Den köptes på Tara tror jag (fick den i present).
3. Grå/svart sjal från DKNY. Jag köpte denna i Los Angeles har jag för mig.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tisdag

Publicerat: 2016-02-09 | 20:53:37
Godkväll!
Jag satte mig precis i soffan efter att ha duschat och ätit en sen middag. Nu ska jag betala en faktura,fixa lite blogginlägg och läsa lite bloggar medan jag slöser på slutet av Parneviks samt Ung o Bortskämd. Eventuellt ska vi FaceTimea med brorsan om en liten stund också.
Min tisdag har varit ganska så bra, började dagen med att registreringsavdelningen hade fått in ett brev från en kund där jag fick beröm för min service, trevligt! Dagen flöt sedan på bra och det var rätt lugnt.  Jag åkte raka vägen från jobbet till stallet. Nobless har ju varit halt i tre dagar nu, så mamma bokade en veterinärtid till på söndag. Dock så tyckte jag att hon såg fräschare ut idag under våran promenad i mörker, ösregn och en podd. Så förhoppningsvis slipper vi åka till kliniken till helgen. Hade även fått ett paket på posten när jag kom hem, nätshopping piggar verkligen upp vardagen. Veckan springer iväg och imorgon är det mitten på jobb-veckan, crazy. Vi hörs imorgon helt enkelt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit

Publicerat: 2016-02-09 | 17:38:00
 
 
 
 
//Klänning*Twist&Tango//Pälsväst*Hollies//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt i garderoben

Publicerat: 2016-02-09 | 13:53:00
Fyndade en beige/vit v-ringad tröja från Samse Samsoe på rean. Den var dock väldigt djup i uringningen. Kommer nog köpa en spets BH och ha under när jag ska till stan och ha en över en skjorta till jobbet.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 saker jag blir stressad utav

Publicerat: 2016-02-09 | 10:14:00
* Att åka till stallet sent (dvs. efter klockan 10) när jag är ledig. Älskar att åka till stallet tidigt.
 
* När kläder inte är färgkoordinerade. Det är ju mycket snyggare och lättare att hitta, fattar inte alla det?
 
* Om ett rum är stökigt, det kryper i hela kroppen på mig. Mattor ska ligga rakt, inget onödigt framme. Var sak på sin plats.
 
* Oplanerade situationer. Att inte veta vad som väntar, när jag gick i högstadiet minns jag att jag ibland försökte låtsas vara spontan för det såg så chill ut, men jag hade redan planerat min spontanhet haha..
 
* Personer som säger att de ska göra saker och så sker inget. Det kan bero på att jag avskyr när människor är oproduktiva och oeffektiva.  
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mary Kay ögonskuggepenna

Publicerat: 2016-02-08 | 17:38:00
Jag är ju fristående hudvårds konsult för Mary Kay, i en order i december beställde jag hem ögonskuggepennor. Under helgen testade jag en och de var verkligen jättebra, extremt enkla att använda och utan kladd gav det en jämn och fin sotning. De finns i guld, silver, brons, lila och blå o jag säljer de för endast 125kr. Är du intresserad kan du maila mig HÄR  
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Questbar Mint

Publicerat: 2016-02-08 | 14:27:00
En questbar i Mint Chocolate Chunk smak som är en nyhet. Jag hade aldrig smakat den förrän min mamma köpte en till mig. Det var längesedan jag åt questisar innan men förra veckan smakade jag två nya smaker. Denna mintbaren var betydligt godare än strawberry & cheesecake iallafall. Men eftersom det var cohkladbas blev jag inte så förvånad. Dock var den väldigt torr, jag tror dock att jag fick ett måndagsexemplar för jag tycker aldrig Questbar är torra annars. Det var gröna mintbitar vilket gjorde att den såg lite läskig/fake ut men den smakade inte för mycket mint och heller inte så mycket sött. Postivt helt enkelt. Jag ger den 3,5/5 och kommer köpa den igen.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mycket skuggor som vanligt..

Publicerat: 2016-02-08 | 10:18:00
 
 
 
//Blus*DKNY//Kofta*J Lindeberg//Kjol*Object//Stövlar*Rizzo//
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mulberry

Publicerat: 2016-02-07 | 17:44:00
Mulberry är ett riktigt snyggt märke tycker jag. Jag har ju sagt att jag ska unna mig två riktigt fina väskor i år. En vid min födelsedag (om mindre än 1,5 månad, taggad) och en som julklapp. Som en födelsedagspresent från mig själv, till mig själv kommer jag iallafall köpa en Mulberry Blossom Tote. Om det blir en Mini Lily, någon annan shoulderbag, eller en Luis Vuitton eller liknande som julklapp återstår att se. Men toten till min födelsedag är iallafall spikad! Can´t wait!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grå söndag

Publicerat: 2016-02-07 | 14:42:35
Hej mina vänner!
Veckans sista dag är här och jag har börjat planera för kommande, jobb, häst och vänner lär den bestå av precis som vanligt. Jag började min dag i stallet, tycker det är så skönt att vara där tidigt. Tog det lugnt och fixade allt medan Nobless åt klart sin frukost och dammsög boxen haha. Därefter gick vi ut på en promenad med Fredagspodden i lurarna. De är äntligen tillbaka efter sitt uppehåll på dryga månaden. Hannah o Amandas podd var faktiskt den första podden jag fastnade för tror jag om jag inte minns fel. Sprang lite med N också, hon såg fortfarande inte helt fräsch ut men förhoppningsvis är det bara någon vrickning som blir bra om hon tar det lugnt några dagar. Jag och mina föräldrar var sedan på en lägenhetsvisning. Jag ska ju inte köpa lägenhet förrän till hösten men det är bra att få koll på områden, planlösningar, priser m.m. så man vet vad man verkligen söker. Om tre timmar ungefär ska jag vara hos bästis för lite söndagsmys. 
Nu tänkte jag fixa lite mer blogginlägg och sedan kanske streama förra veckan av Kardashian, vi hörs senare!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tre favoriter ur garderoben - blusar

Publicerat: 2016-02-07 | 09:39:00
Förr gjorde jag ibland inlägg med lite favorit klädesplagg från min garderob. Tänkte att det kanske kunde vara en kul grej så nu tänkte jag börja visa mina tre favoritblusar!
 
1. Min svarta blus från Filippa K. Passar till allt! Köpt på NK. 
 
2. En rosa jättefin blus från By Malene Birger. Även den köpt på NK.
 
3. En grå/blått blus från G by Guess. Köpt i Miami.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobbkväll och bortgång

Publicerat: 2016-02-06 | 18:00:15
Hej!
Jag har precis förberett massa frågor inför kvällens jobbpass, jobbar 18-21.30 idag och ska ha ett schlagerkryss för kunderna, kul. Förmiddagen spenderades i stallet där ponnyn helt plötsligt blev halt när jag var ute i skogen. Superkonstigt, hoppas det bara är något vrickning. Därefter åkte jag och gjorde massa ärendet och sedan har jag fotat massor, sminkat mig och fixat blogginlägg. Nobless hälta känns dock inte så allvarligt idag då lilla Sol i stallet tragiskt gick bort idag. Han fick någon form av kolik (?) i torsdags natt och blev körd till Slöinge och har stått där sedan dess. Fruktansvärt sorgligt iallafall och mina tankar går till Jessica och Charlotte <3
 
För ca 3 veckor sedan var jag o Jessica ute i snön och busade med Nobless o Sol. Idag finns han inte mer, ofattbart.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kycklingspett

Publicerat: 2016-02-06 | 14:57:00
Vi beställer ju alltid mat på nätet. Sist hade dom felpackat vilket resulterade till att vi fick grillade kycklingspett istället för kyckling filéer. Givetvis kunde vi inte låta dem gå till spillo så vi körde in ett gäng i ugnen till middag och de var faktiskt rätt goda. Jag åt det tillsammas med ett paket (250g) keso och massa morötter. En god maträtt som var väldigt mättande. Rekomenderar det helt enkelt.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Idina Menzel - Let It Go

Publicerat: 2016-02-06 | 10:06:00

The snow glows white on the mountain tonight,
not a footprint to be seen.
A kingdom of isolation and it looks like I'm the queen.
The wind is howling like this swirling storm inside.
Couldn't keep it in, Heaven knows I tried.
Don't let them in, don't let them see.
Be the good girl you always have to be.
Conceal, don't feel, don't let them know.
Well, now they know!

Let it go, let it go!
Can't hold it back any more.
Let it go, let it go!
Turn away and slam the door.
I don't care what they're going to say.
Let the storm rage on.
The cold never bothered me anyway.

It's funny how some distance,
makes everything seem small.
And the fears that once controlled me, can't get to me at all
It's time to see what I can do,
to test the limits and break through.
No right, no wrong, no rules for me.
I'm free!

Let it go, let it go.
I am one with the wind and sky.
Let it go, let it go.
You'll never see me cry.
Here I'll stand, and here I'll stay.
Let the storm rage on.

My power flurries through the air into the ground.
My soul is spiraling in frozen fractals all around
And one thought crystallizes like an icy blast
I'm never going back; the past is in the past!

Let it go, let it go.
And I'll rise like the break of dawn.
Let it go, let it go
That perfect girl is gone
Here I stand, in the light of day.

Let the storm rage on!
The cold never bothered me anyway...

 
Så himla fin låt. Känner igen mig mycket i texten!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En hatt och en fläta

Publicerat: 2016-02-05 | 17:48:00
 
 
 
 
// Kjol & Blus * FilippaK // Hatt * online // Stövlar * Rizzo //  
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Red lips

Publicerat: 2016-02-05 | 14:25:00
Här kommer lite fler bilder från sminkningen på Mikaela Dahlén med fotografen Peter Nyström.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ciabatta lunch

Publicerat: 2016-02-05 | 09:46:00
Förr älskade jag varma bröd i ugn, det var ipricip det ända brödet jag tyckte var gott med tanke på att jag aldrig gillat pålägg och dessa kunde man äta som dom är utan att dom är torra liksom. I helgen gjorde jag en räkröra och hade köpt ciabattabröd jag värmde i ugn. Jättegott verkligen, har aldrig tänkt kombinationen räkröra på varmt bröd med det fungerade toppen. Dessutom vägde varken brödet eller röran så tycler jag kommer längre mot min ätstörning hela tiden.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Georg Jensen

Publicerat: 2016-02-04 | 17:21:00
Jag har ju gjort inrednings-collage med mycket från Gerog Jensen, så snyggt och det är mycket inredning därifrån jag vill ha när jag ska flytta hemifrån. I söndags när det var ett år sedan jag skrevs ut fick jag som pepp/belöningspresent att jag kämpar en skål från Gerog Jensen från mina föräldrar. Blev superglad.
Tusen tack mamma och pappa <3
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Questbar Strawberry & Cheesecake

Publicerat: 2016-02-04 | 14:29:00
På namnet låter denna jättegod. Jag som älskar jordgubbar tyckte en Strawberry & Cheesecake lät mycket lovade. Av tidigare erfarenheter vet jag dock att barer som ska smaka frukt mest smakar konstgjord. Likaså gjorde denna och jag blev väldigt besviken. Ibland fick man lite jordgubbssmak vilket var gott. Men det var väldigt få tuggor, jag ger den 2/5 tyvärr och kommer inte köpa den igen.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon!

Publicerat: 2016-02-04 | 07:33:14
Hej torsdag!
Jag sitter just nu och äter min supergoda kvarg, müsli och bär frukost innan jag ska åka till jobbet. Igår hade vi kickoff och Liseberg, dels med en väldigt motiverande föreläsare som jag kommer skriva mer om lite senare. Därefter var vi i spelhallen och spelade massor eftersom jag jobbar på ett spelföretag. En väldigt lyckad kickoff med andra ord. Dessutom slutade vi lite tidigare så var hemma från stallet redan 18.50, mamma frågade om jag jobbade halvtid haha ;) Det blir sena middagar varje dag eftersom jag ofta åker direkt till stallet efter jobbet. Men för mig för det ingenting, gillar att äta sent. Idag ska jag gå tidigare från jobbet eftersom jag har samtal på östra. Mamma kommer också möta upp mig där och vara med, hoppas det går bra!
 
Vi hörs senare!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kiwi björn

Publicerat: 2016-02-03 | 18:02:00
För ett par veckor sedan gjorde jag ju ett inlägg om fruitart. Hittade sedan bilder på en söt björn (många gjort det med banan o blåbär på macka). Men jag tog det jag tyckte om istället, kiwi, blåbär och keso och kombinerade en liten björn själv. Sedan åt jag ju mer bär efteråt, men då hade det ju inte blivit en björn ;) Visst blev den söt?!

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vassare sotning

Publicerat: 2016-02-03 | 14:51:00
Jag fick fär ett tag sedan en kommentar om jag kunde visa mer sminktips, hur man gör olika sotningar, contour m.m. Som makeupartist tycler jag givetvis det är superkul så i helgen gjorde jag en sminkning för att visa lite tips och trix hur man får en "vass sotning".
 
1. Efter att bara ha smörjt ansiktet med fukt + serum sätter jag en tejpbit längs ögat. Var noga med att vinkeln blir lika stor på båda ögonen.
 
2. Lägg primer under så skuggorna håller bättre och sedan lägg de nyanser du själv vill ha. Jag tycker en ljusare highligting skugga precis i ögonvrån och sen inte mer än 2-3 nyanser utöver det. Då blir det ofta för grötigt.
 
3. Ta bort tejpen och lägg foundation + concealer.  Har du tejp försörs basen om den läggs först och gör du en vanlig mörkare sotning faller ofta skuggorna ner och därför är det lättare att göra basen efter ögonen.
 
4. Lägg lite skugga under fransraden, vit ögonpenna i vattenlinje + contouring och rouge.
 
5. Mascara + fyll i ögonbrynen. Sedan är det bara läpparna kvar och sedan är du redo.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Horseshow biljetterna bokade

Publicerat: 2016-02-03 | 09:55:00
I helgen bokade jag och mamma äntligen biljetterna till Göteborg Horse Show. Det blev biljetter till måndagen annandag påsk, då går nämligen världscupfinalen i hoppning. Jag är så taggad. Scandinavium är alltid något speciellet och särskilt under finalerna. Jag har gått på GHS så många år som jag kan minnas, i många år har jag o mammsen suttit i VIPen via hennes jobb, jag har även stått i min gymnasieskolas monter på mässan m.m. När jag var yngre brukade jag alltid köpa biljetter till en dag och det slutade ändå alltid att jag gick varenda dag då jag fick biljetter från kompisar m.m. haha. Så det förvånar mig inte om jag är där på typ långfredagen också.
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Black and white

Publicerat: 2016-02-02 | 17:27:00
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tv-tisdag

Publicerat: 2016-02-02 | 15:07:00
Jag följer inga tv-serier (utan bara Kardashian som måste streamas). Men idag börjar två bra/roliga program på tv3. Klockan 20.00 börjar säsong 2 utav den härliga familjen Parneviks och direkt efter börjar Ung och Bortskämd haha. Tisdagar kommer helt enkelt bli min tv-dag. Ikväll ska jag dock träffa Linda så får streama ikapp de avsnitten, men därefter kommer det få bli min soff-kväl!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ridskoletiden

Publicerat: 2016-02-02 | 10:10:00
Jag red ju på Alleby ridskola mellan typ 2002-2009 (när jag köpte Nobless). Det var riktigt roliga år på busiga små ponnysar och hästar och det var där jag lärde mig grunden i ridning och hästhantering. Under flera år tävlade jag för Alleby och jag har fortfarande mycket vänner från den tiden. Ibland saknar jag den tiden när det pirrade i hela magen för att det var dags för ridlektion och man var alltid så spänd på vilken häst man skulle ha. Första bilden är från 2005 tror jag och resten typ 2007-2008 då jag hoppade mycket små klubbtävlingar. 

Jag och Ronja.
Jag och Ivan.
 
Tiffany och jag, Tiffany var min favorithäst i flera år. Var så ledsen när hon avlivades.
 
 
Aramiz och jag under barn-treornas cup tror jag det hette haha.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Makeupbyme

Publicerat: 2016-02-01 | 17:15:00
Gjorde en sminkning på Mikaela Dahlén förra söndagen. Fotograf är Peter Nyström, här ser ni lite utav resultatet;
 
 
 
 
Glad att jag vet vad jag vill göra resten av mitt liv, frilansa som makeupartist.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Be proud of your body

Publicerat: 2016-02-01 | 14:44:00
I fredags när jag vaknade upp kände jag verkligen "fuck kroppskomplex". Nu ska jag skita i det, jag vet att jag är smal, så varför ska jag skämmas för det känns som jag är fet? Det är bara en dum jäkla känsla. Under 2015 tror jag att jag hade jeans på mig en gång i allmänheten, jag är en kjol/klänningsmänniska men jeans ger mig ångest. Så jag tog på mig ett par jeans, stundtals hade jag absolut ångest, men jag överlevde och mestadels kändes det faktiskt rätt bra. 
 
 
//Jeans*Fornarnia//Skor*Primeboots//Skärp*KarenMillen//Halsduk*Acne//Blus*Åhlens//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Omelett muffins

Publicerat: 2016-02-01 | 09:58:00
Blev inspirerad av ett inlägg Kissie gjorde angående omelett-muffins. Testade det och det blev väldigt gott. Supersmidigt och kul med variation.
 
1, Till mig blandade jag 4 ägg (haha), skinka, persilja och salt.
 
2. Hällde smeten i 3 cup-cake formar.
 
3. In i ugnen på 220grader cs 15 min (mät med en sån muffins-sticka)
 
4. Servera tillsammans med morötter, såklart!
 
Bon Apitit!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!