Såhär vil jag se ut i vår

Publicerat: 2014-01-31 | 15:32:02
// Ralph Lauren // Primeboots // Rayban // Abercrombie // Ester Eleonora // Marc Jacobs // 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Promenaddag

Publicerat: 2014-01-31 | 13:58:24
Hejsan!
Oj, vad jag har gått idag. Började med en promenad i stallet. Väl där fixade jag N:s hö och släppte ut alla hästar tillsammans med Leif. Därefter promenerade jag och Linda våra hästar i ca en timma tror jag i backar och snö. Pratade om allt mellan himmel och jord och det var som vanligt trevligt att få bolla allt möjligt med Linda. Kom tillbaka och fixade allt innan jag gick hem igen och därefter direkt ut med Molly en sväng. Det som var jobbigt med att gå idag var att jag hade mängder med kläder på mig och att det är snö ute, det gör ju allt mycket tyngre. Nu har jag precis pluggat klart microekonomi samtidigt som jag åt torelini med parmaskinka. Resten av dagen ska jag göra absolut ingenting, så himla skönt! Ska förresten kolla med mamma om vi kan göra en vinter photoshoot med Nobless imorgon, måste ju passa på när det finns massor med snö ute.
 
Vi hörs!
På landet i våras.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min mage är omvänd

Publicerat: 2014-01-30 | 19:05:44
Hej!
Dagen började med ett frisörbesök. Min frisör klippte ca 15cm så känns som jag inte har något hår kvar, dock vet jag att jag fortfarande har längre hår än de allra flesta plus att det nu är super fräscht. Efter att jag hade åkt hem och ätit lite, promenerat med hunden och pluggat en stund så åkte jag till stallet. Tänkte rida men när jag insåg vilka snöstyltor Nobless fick bara i hagen struntade jag i det. Då jag var själv i stallet släppte jag henne lös i paddocken istället och körde lite frihetsdressyr faktiskt. Har inte kört det på flera flera år men hon var jätteduktig och lyssnade på minsta kommando. Sedan fick hon stå inne då jag inte ville att hon skulle få mer styltor (hon fick massor i paddocken) och belasta sina hovar och leder ännu mer. Är lite nojig sedan skadan, extra försiktig med belastning på lederna och hovarna. Inte så konstigt faktiskt, då jag var extremt nära på att förlora henne..
Nu har jag precis ätit middag. Jag var inte alls hungrig innan. Men nu, efter jag ätit är jag vrålhungig. Hur konsitgt? Så måste ta något till nu, himla typiskt. 
 
Vi hörs!
Typ sist vi körde frihetsdressyr, 2011.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gamla tävlingsbilder

Publicerat: 2014-01-30 | 14:56:00
Gick in på min gamla blogg och hittade massa gamla tävlingsbilder från våren 2012. Startade ju en hel del dressyrer då och det var verkligen jättekul. Har börjat kolla in vårens erbjudande och eventuellt blir första starten om drygt 2 veckor. Gaaah, så taggad. Har dock inte anmält mig ännu då underlaget hemma endast är skrittbart. Vill inte åka ut när hon inte vart ute på 1,5 år och skrittat ca 1 månad.. Som Astrid sa, det är dumt att leka med elden, hehe.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

K quotes

Publicerat: 2014-01-30 | 09:31:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 




 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vårskor

Publicerat: 2014-01-29 | 15:44:00
Nu har jag fått ett beroende på skor och sitter och kollar massor. Jag gillar att strukturera och ha koll så att jag inte implusköper något när jag mer behöver något annat etc. Skorna jag planerar att köpa till våren är: ett par kilklackar och ett par ballerina, båda från Tommy Hilfiger, samt ett par Toms. Färgerna är inte riktigt bestämt än men tror det blir mest beiget/brunt/blått. Klassiska färger som fungerar till allt. Eventuellt blir något av paren i färg, i sådanafall självklart rosa. Dessa är de jag spanat in iallfall.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 random saker

Publicerat: 2014-01-29 | 09:58:00
1. Jag är sjukt bakterienojig och tvättar mina händer mängder med gånger per dag. Försöker dock att skärpa till mig så att jag inte ska bli extrem.
 
2. Min farmor och farfar har varit på "kalas" hos Astrid Lindgrens pappa när han fyllde år och träffade då Astrid. 
 
3. Jag längtar sjukt mycket till USA i sommar. 
 
4. När jag skulle köpa häst så ville jag inte provrida Nobless men min mamma tvingade mig, vilket var tur nu i efterhand.
 
5. Jag har kroppskomplex som alla typ har. Tror mina beror på att jag var så fruktansvärt underviktig när jag var yngre och nu för tiden är jag bara "precis underviktig".. Försöker dock att inte tänka på det och äta mycket ändå.
 
Bild från 2009.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Frisörtid bokat

Publicerat: 2014-01-28 | 18:52:42
Efter några om och men så har jag äntligen fixat en frisörstid på torsdag. Min plan var att inte klippa det förrän efter sommaren och istället totalt vårda det med inpackningar, olja och flätor. Det är något jag sköter regelbundet och mitt hår är faktiskt inte jätteslitet. Men jag har insett att det är mycket snyggare när det är helrakt än "halvrakt" som det blir när man inte klippt sig på ett tag. Dessutom är ju mitt hår rätt långt så ett par centimetrar kan jag offra om det blir fräschare och snyggare. Tänker dock inte slinga det eller liknande. Min frisör vågar knappt det eftersom det är så långt och det sliter ju på håret så jag vill ha det så naturligt som möjligt. 
 
Bild från i höstas, nu är det dock längre.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jeffrey Campbell

Publicerat: 2014-01-28 | 10:00:00
Igår kom mitt andra par Jeffrey Campbell skor på posten. De är beigea, dock mycket mörkare än vad jag räknade med. Men de är i perfekt nyans till min Michael Kors clutch så det är så bra. De är 13cm som alla Lita skorma och dessa är i mocca. Snygga och sköna, hiss!
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snön vräker ner

Publicerat: 2014-01-27 | 22:29:00
Godkväll!
Just nu sitter jag och min bror och ser på Paradise Hotel. Dagen har flytit på, stallet bjöd på barbacka dressyr med podcast i örat. Jag hade ju mammas bil förut och därför var jag tvungen att åka och hämta henne, passerade då ICA och hämtade ut ett paket var innehåll kommer upp i ett tidsinställt iinlägg morgon. Passerade även HM och köpte ett par oversize sovtröjor, men det är ju inget att visa direkt. På kvällen firade vi pappa, han fyller ju år idag, grattis grattis! Så det blev en god tre-rätters as usual när någon fyller år. 
Ute vräker snön ner, det har kommit massor med snö och det ska tydligen fortsätta. Håller tummarna att tågen går som de ska imorgon. Får iallafall skjuts till tåget av min snälla pappa imorgonbitti. Att försöka tajma min buss med tåget imorgon lär vara omöjligt.
 
Hörs imon!
Nobless på en NH-kurs med mig 2010.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

P-hus

Publicerat: 2014-01-26 | 23:20:40
Godkväll!
Dagen har gått i ett. Började med att åka ut till stallet och promenera min lilla söta ponny. Sedan åkte jag hem och bakade tårtbotten. Efter det tog jag bilen in till stan, ställde mig faktiskt för första gången i ett p-hus. Min mamma är inget fan av sånna direkt och jag har aldrig betalat i p-automater osv. så är osäker, men då det är gratis parkering där på söndagar så tänkte jag att då kan det ju inte bli något fel vid parkeringen. Mötte iallafall upp Alexandra och vi åkte och mötte upp Erica innan vi gick till ett ställe där Sofia jobbar och efter en stund där kom Linn. Så mysigt var det. De tjejerna är så snälla och goa, har lärt känna dom genom Linn och det är väldigt kul. Åkte sedan direkt hem och strax därefter kom den äldre generationen på middag för min pappa. När de hade gått hem läste jag lite mikroekonomi innan jag fastnade framför datorn och nu har jag förflyttat mig med den till sängen och ska snart sova.
Morgondagen blir nog rätt lugn, blir uteritt med Linda om våra tider stämmer. Har inte träffat henne på över en vecka, vet verkligen inte när det hände senast. Tror hon har massa news som jag vill veta.

Hörs!
Förra våren
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

IQ 112

Publicerat: 2014-01-25 | 23:09:43
Hej!
Dagen har varit trevlig, kall som tusan men mysig. Just nu ligger jag i sängen och försöker värma upp mig. Ska se ett avsnitt till av Kourtney and Khloe innan det är dags att sova. Gjorde förövrigt nyss Mensas IQ-test haha. Hörde om det på radion och ville se vad jag hade. Detta är ju abra på ett ungefär men fick 112 vilket betyder att jag är smartare än 78% av befolkning, det ni. 

Imorgon ska jag rida, möte Linn (och Alexandra?) samt Andreas. Sedan klockan 4 ska vi ha middag med mormor och morfar samt farmor och farfar för att pappa fyller år på måndag. Så det blir mysig. När jag är i stan ska jag troligtvis också köpa en/två saker som jag spanade in idag, spännande. 
 
Nu ska jag återgå till serien, hörs!
Molly
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kvällsinlägg

Publicerat: 2014-01-24 | 23:18:46
Godkväll!
Jag är ingen sådan som gör kvällsinlägg, men ikväll är en sån kväll tydligen. Jag har suttit hela kvällen och sett på min favoritserie, Kdash. Skall se ett avsnitt till innan jag ska sova. Just nu är jag iallafall väldigt glad att jag har min Mac med självlysande tangenter. Morgondagen blir iallafall rolig. Först ska jag rida (as usual), sedan möta upp Andreas för sushilunch. Tänkte även se om jag kunde hitta en kofta eller liknande, dock innan jag möter upp A om jag hinner p.g.a. han inte ska behöva släpas med efter mig i affärer. Sedan tänkte jag läsa lite microekonomi, faktiskt lärande då allt är på engelska. På kvällen ska jag och min familj ut och äta middag, hur cozy?!
HIttade dessa snygga solbrillorna inne på Marc Jacobs hemsida, hoppas dom får in dom på NK till våren. Älskar mina RayBans men vill ha ett par lite rundare, större också.
 
Godnatt!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sängläge

Publicerat: 2014-01-24 | 17:50:21
Hejsan!
Nu ligger jag i sängläge - igen. Dagen började med Kardash-tittande i sängen. Såå härligt och inspirerande. Sedan åt jag lunch, promenerade hunden och pluggade lite. Åkte därefter ut till stallet och promenerade med Nobless. När jag kom hem så såg min bror på senaste avnittet av Paradise på tvn och då jag inte sett det hakade jag på och såg det innan jag åkte och hämtade mamma. Hon skulle storhandla idag och i och med att jag hade hennes bil så fick jag joina. Men när man själv är med blir det alltid massa extra gott så det är nice. Idag fick jag bland annat med mig färska jordgubbar, så himla gott. Nu ska jag se på K. 
Hörs sen!
Jättegammal bild från Kungsbacka, tror det var typ feb 2011.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Make Up Store

Publicerat: 2014-01-23 | 17:13:12
Jag har börjat prenumerera på VeckoRevyn. Eller man fick tre nummer, tre produkter från Make Up Store samt en clutch (som jag ska ge till någon som vill ha den..) för endast 99kr. Tyckte det var ett riktigt kap.
Sminket jag fick hem var iallafall två ögonskuggor och ett nagellack. Den ena skuggan var vit, lite mer benvit en den vita M.U.S. skuggan jag redan har. Den andra var beigeaktig, dock mycket ljusare än de jag har plus väldigt glittrig, den kommer att komma väl till användning. Nagellacken är grå/blått/grönt, vilket är fint. Så jag är nöjd, det där är värda mycket mer än priset jag betalade plus att jag får tre modetidningar. 
 
  
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Woop woop

Publicerat: 2014-01-23 | 11:56:11
Godmogon!
Dagen har börjat med massa Kardashian tittande, så skönt. Nu precis gjorde jag även en order på ett par skor som jag velat ha såå länge. Har lagt upp flera bilder på dessa i "wantie" collage och har ett par andra från samma märke, dock inte samma modell. Säger bara heels och jag tror ni förstår ;) Är iallafall sjukt excited haha. Nu ska jag iallafall ta och sätta på ett ägg och äta två knäckemackor med ägg och avokado på till lunch och medan ägget kokar ska jag gå ut med hunden. Tänke plugga lite innan jag tar bilen ut till stallet sen. Har fått hem lite nytt smink från MakeUpStore på posten i och med en tidninsprenumeration jag startade så tänkte visa er det sen. Det kanske låter som jag startar prenumerationer hela tiden, men jag hade bara två innan, Glossybox och Mary Kay mascara men har sagt upp båda. Visst är det ansvarsfullt att inte bara låta det ticka på?!
 
Nu har jag lite saker att ta tag i, vi hörs!
Ledtråd, från min garderob..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kourtney & Kim i Miami

Publicerat: 2014-01-22 | 09:39:00
Ikväll, är det som jag alltid påpekar, Kardashian time. Kourtney & Kim i Miami på kanal 11 klockan 20.00. Därför bjuder jag på en (tre) bilder på deras syster Khloé haha. Hon syns ju mycket även i deras show. Kardashian systrarna tycker jag är ett levande exempel på att man inte behöver vara size 0 för att vara snygg, de alla har kurvor men samtidigt tighta och nice stil. +++

 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min dag

Publicerat: 2014-01-21 | 21:15:23
Hej!
Denna dagen började ju, som jag skrev imorse, stressigt med tanke på att jag försov mig. Sedan fortsatte dagen med 6h föreläsning på engelska inom microekonomi. För att krydda den fantastiska (..) föreläsning passade jag även på att köpa tillhörande kurslitteratur för 600kr. På bussen hem mötte jag iallafall Astrid som var påväg till stallet och vi bestämde då att vi skulle rida ut tillsammans. Jag passerade dock hemma först och åt hemmagjord pizza, mums. Sedan åkte jag som sagt ut till stallet och skrittade ut med Astrid och HP. Det var jättemysigt som vanligt när man rider och umgås med Astrid, trots att det var svinkallt och att Nobless var väldigt bitter. 
Nu tänkte jag se ett Kardashian avsnitt innan Paradise Hotel (har hitat en hemsida där man kan se alla gamla avsnitt typ) vet dock inte om jag hinner det. Eller ska skynda mig.
 
Vi hörs! Jag har gjort ett tidsinställt inlägg tills imorgon och hoppas morgonen börjar lugnare än dagens.
2012
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 mål/förhoppningar inför framtiden

Publicerat: 2014-01-21 | 10:05:00
* Jag vill ska bli färdigutbildad civilekonom, beräknat 2016.
 
* Jag vill starta eget företag senare i framtiden.
 
* Jag hoppas att jag kan få bilda en frisk familj med minst 3 barn.
 
* Jag tänker skapa min dröm garderob, innehållande bl.a. en Celine väska. 
 
* Jag kommer besöka Dubai, USA (minst 10 gånger) samt Malaysia eller Malidiverna eller liknande.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Försov mig

Publicerat: 2014-01-21 | 07:50:10
Godmorgon! 
Just nu sitter jag på centralen och väntar på mina vänner och mitt tåg. Blev faktiskt väckt för mindre än en timma sen, hade bara stängt av klockan.. På drygt 20min hann jag sätta i linser, sminka mig, klä på mig, äta frukost samt borsta håret och tänderna. Imponerande eller hur! Idag ska jag ha introduktion på min nya kurs, på engelska. Men det går nog bra. Har förberett ett tidsinställt till om ett par timmar, hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Karen Millen

Publicerat: 2014-01-20 | 19:42:30
Nu har jag köpt detta snygga skärp från Karen Millen, på NK. Jag har ju ett "belöningssystem" och när jag presterar bra i skolan får jag unna mig något efter allt slit. Detta är belöningen för allt slit innan jul (klarade ju mina två tenor jag gjorde precis innan jul) och lite för allt tetaplugg nu förra veckan. Skärpet är iallafall svart med guldaktiga detaljer. De blänker dock och funkar därför till silver också. Gillar det typet av spännet då de sitter som bäst samt den runda detaljen med Karen texten på. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Världens snällaste syster

Publicerat: 2014-01-19 | 10:15:29
Hej!
Gårdagskvällen var jättemysig. Jag var hemma hos Linda och vi såg på film, pratade och åt grönsaker. Vid midnatt åkte jag hem och då hade precis snöflingor börjat falla. Strax innan halv tre vaknade jag av att mobilen ringde. Jag hade erbjudit min bror och vår granne skjuts hem från krogen, vilket jag vid den stunden ångrade extremt mycket. Min bror sa medan jag mumlade till han att det hade kommit massa snö och att jag skulle köra försiktigt. Och shit vad mycket snö det kommit, höll på att köra fast och bromsarna tog mycket sämre än vanligt. Min bror och hans kompis var iallafall glada så då kunde jag somna om med gott samvete.
 
Just nu jobbar jag, trots att det är hemifrån i sängen var det segt att vakna när klockan ringde. Men jag har trots allt världens bästa och roligaste jobb så jag ska inte klaga. Nu ska jag strax slänga ut en ny fråga till kunderna. Ska se om någon kan ta lite snöbilder sen. Kanske även kan göra en photoshoot med min häst imorgon?
 
Hörs sen!
Gammal bild, vad kort mitt hår var där..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Myskväll på ingång

Publicerat: 2014-01-18 | 17:01:04
Hej!
Nu har jag precis kommit ur en varm dusch. Jag red ut förut och gud vad kallt det var, det riktigt isade i hela ansiktet. Jag blir typ alltid "förlamad" när jag varit ute i kylan (en längre stund) och får jättesvårt att prata när jag kommer in i värmen sen, för att mitt ansikte blir så fruset/stelt. Jag tänkte iallafall sätta mig och se på Revenge nu då jag ligger fyra avsnitt back. Dom har sänt dubbelavsnitt två veckor på raken men då jag missade de två förra veckan så kunde jag inte med och se veckans avsnitt innan jag sett ikapp de missade. Sedan ska jag och min bror göra middag innan jag ska ta bilen 3 minuter och ha en myskväll med Linda. Min bror skulle ha förkrök o ville ha huset för sig själv och vad passar då bättre än mys hos Linda? 
 
Imorgon är det som sagt jobb som gäller även den förmiddagen. Sedan ska jag förbi stan tänkte jag. Jag brukar nämligen köra ett "belöningssystem" om jag gör/får tillbaka bra tentor så unnar jag mig något haha. Denna veckan har jag fått tillbaka två godkända och skrivit två som kändes bra = massa belöning är jag värd. Sedan ska vi äta middag med familjen på någon resturang. Min medryttare tar som jag nämnde min ponny imorgon. Härlig söndag planerat med andra ord. Men jag kommer såklart slinka in med uppdatering och tänkte kanske även förbereda ett senare. 

Vi hörs!
Jag 2012, vill ha vår och värme.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobbar

Publicerat: 2014-01-18 | 09:52:28
Hejsan!
Igår skrev jag min sista tenta för denna veckan och för 5 veckor framåt, sååå skönt. Dessutom kändes även den rätt bra, härligt. Kvällen spenderades i sängen med Linn och en godisskål. Linn ska nämligen flytta till Stockholm på söndag, hur ledsen är jag inte? :( Men hon kommer säkert komma hem en del plus att då får jag en super anledning att åka till Stockholm. Det kommer lösa sig oavsett och det viktigaste är att Linn trivs där uppe.
 
Just nu ligger jag i sängen och jobbar och ska strax slänga ut ett nytt chattspel. Dom har förlängt morgonpassen med två timmar så jobbar till två både idag och imorgon, men det är ob och jag har inget plugg så det är hel lugnt. Imorgon är jag dessutom hästfri.
 
Hörs sen!
Det har kommit snö nu.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Helens små underverk

Publicerat: 2014-01-17 | 12:10:00
Jag är ju verkligen ingen filmmänniska någonstans. Har verkligen ingen ro att se på filmer och kommer ofta mitt i en och går sedan och då fattar man ju inte så mycket. Men i onsdags när jag sett på Kardashian så började "Helens små underverk" direkt efter. Min mamma tyckte den verkade bra och ville se den och efter några minuter  tittade jag upp från mobilen och blev fast i filmen. Den var till och med så bra att jag såg om den igår via nätet (detta är tidsinställt). Jag har aldrig sett om en film så tätt någongång innan. 

Den handlar iallafall om Helen som jobbar inom modebranshen. Hon har två systrar som är äldre än henne och plötsligt dör hennes ena syster samt hennes man. Det gjorde att deras 3 barn blev föräldralösa och hennes syster hade angivit Helen som vårdnadshavare. Det blev en liten tvist mellan systrarna som levde men det löste sig som vanligt (amerikanska filmer alltså..). Men barnen var såå söta och Helen så snygg. Jag blev så blödig när det gällde barnen. Jag är annars en ganska "känslokall" människa men när det gäller barn så blir jag så ledsen när man ser dom sorgsna. 

Så jag rekomenderar er varmt att se den. Jag såg om den på swefilmer, så där finns den. Dock var replikerna och bilderna inte riktigt synkade där utan tv versionen var bättre, men inget man störde sig på jättemycket iallafall. 
En Malin film
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lycka för 35kr

Publicerat: 2014-01-16 | 14:07:03
I julklapp gav jag Molly en liten pipleksak i form av en hund. Den kostade endast 35kr och är Mollys nya favoritleksak helt klart. Hon börjar ju bli till åren (12 år i mars) och är oftast ganska trött och stelare. Men så fort man piper med denna får hon galen energi och springer runt. Man måste ju självklart döpa alla leksaker så hon vet vilken som är vilken och denna heleter "Vovven" och frågar man henne bara vart den är så springer hon och hämtar den. Jag visste inte att man kunde göra någon såå glad för endast 35kr (materialistiska ting) så det var väl investerade kronor haha. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nyttigt mellanmål

Publicerat: 2014-01-15 | 16:27:00
Hej!
Just nu sitter jag och knaprar på några morotsstavar och dricker färskpressad apelsinjuice. Hur gott och nyttigt är inte det? Ja, jag pressade juicen själv med enbart apelsin, alltså inga tillsatta ämnen. Jag ska nämligen, såfort mamma kommer hem, ta bilen till stallet och röra på mig och ponnyn. Det göra att jag inte kommer äta middag förrän senare och därför passade att hälsosamt mellanmål bra. Om det är ridbart i paddocken blir det ett dressyrpass, tror dock bara det är skrittbart och då blir det tömkörning. 
 
Jag har pluggat hela dagen inför tentan på fredag, hur segt? När jag var yngre (och i gymnasiet med..) fick jag höra att "åh men du tycker det är kul att plugga så det är därför du gör det". Eh, nej inte riktigt så va. Men jag vill ha en framtid där jag kan välja vad jag själv vill jobba med och kunna tjäna bra. Jag fattar inte dem som inte lägger manken till i gymnasiet. Dessutom, hur kul är det inte att få bland dom bästa resultaten i klassen? Okej det får man inte nu på högskolan men på gymnasiet och grundskolan var det inte så svårt.. Jag har aldrig känt mig totalt lost på ett prov/tenta och fattar inte hur man kan sätta sig i den sitsen. Det är inte alltid kul att plugga men man får tänka lite på sin framtid också tycker jag.
 
Nu ska jag gå ut med hunden, vi hörs!
 
In action, förra vintern..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tenta

Publicerat: 2014-01-14 | 12:39:27
Sitter i skolan och tentan börjar om en halvtimma. Dock så hade jag glömt anmäla mig så får komma in 40min senare. Jag och Emma var tidigt uppe så vi blev först på reservlistan = vi får plats. Hämtade även ut min tenta och dugga jag gjorde innan jul och klarade båda så nu går jag in med boost inför denna. Nu ska jag sista minuten plugga, hörs sen! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min kjollösning

Publicerat: 2014-01-14 | 10:56:00
Tidigare har jag ju haft mina kjolar liggande i ett skåp samt några på min byxställning i min walk in closet. Jag har ju haft en tom hängare i garderoben men som jag tyckt varit för smal för att ha kläder på. Men så kom jag på den briljanta idén att hänga mina kjolar där. Tyvärr har jag olika galgar vilket jag stör mig sjukt mycket på haha, men vi hade några hemma så behövde bara några få till och då fanns det inte den modellen jag hade hemma. Såhär ser det ut nu:


 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Andrea G Design

Publicerat: 2014-01-13 | 14:49:41
För några veckor sedan beställde jag en tunika från Andrea G Design (Miinto som portal):
BIlden gör inte färgen riktigt rättvis. Den är brun/beige med lite kortare ärmar och lite öppen rygg. Det som är bra med den är att man verkligen kan klä upp/ner den. Nu tänker jag ha den med kofta och ett skärp till skolan, men till sommaren kan man ha den till bruna ben och ett par klackar till middag. Den ser bredare ut än vad den är, den är i storlek Small. 
 
GÅVA
Jag fick även med en t-shirt p.g.a. försenad leverans. Den är inte alls min stil men otroligt skön så jag behåller den som slapp t-shirt här hemma. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

USA bokat

Publicerat: 2014-01-12 | 16:33:41
Nu har vi äntligen bokat och fått bekräftelse för vår resa till USA i sommar. Vi har ju haft diskussioner hemma om vilka delar vi ska besöka etc. men nu har vi som sagt bestämt oss och bokat.
Jag har inte stenkoll på precis dagar på varje ställe men på ett ungefär (pappa har sagt det men jag har glömt det..).
 
* Vi börjar med ca 3 dagar i New York, som främst kommer att bjuda på shopping och lite sevärdheter (frihetsgudinnan etc).
* Sedan flyger vi till Florida. Tror vi skulle vara där i ca 7-8 dagar. Vi börjar i Miami (östkusten) och är där några dagar. Sedan åker vi till Floridas västkust St. Petersburg. Efter några dagar där åker vi tillbaka till Miami. Florida kommer att bjuda på sol, bad och shopping. Även besöka någon nöjespark och andra sevärdheter. 
* Från Miami flyger vi sedan vidare till Kalifornien och spenderar ca en vecka hos min faster och hennes man i Los Angeles. Los Angeles kommer även det att erbjuda shopping, bad och sol. Sedan kommer vi att besöka Six Flags (nöjespark) och Universial Studios (där de spelar in massa filmer etc.) som sist. Det ska även bli jättekul att träffa min faster, hennes man och deras hund (som jag inte träffat faktiskt).    
 
Jag är så sjukt taggad. Jag har ju bara varit i staterna en gång innan och det var längesen (2008) då var vi dessutom "bara" i Kalifornien. Sol, bad, shopping, massa utflyker och träffa min faster. Kan en sådan resa bli annat en lyckad? Vi ska vara där i 18 dagar tror jag det var och det är lagom. Man hinner inte göra det på endast två veckor men tre veckor kan eventuellt bli lite för länge. 
 
Vid min fasters pool 2008, jag och min bror.
 
En berg- och dalbana på Six Flags.  
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mot stallet

Publicerat: 2014-01-11 | 11:46:57
Hej!
Nu ligger jag i sängen och har pluggat i ett par timmar men tänkte masa mig ut till stallet. Blir nog ett pass i paddocken med tanke på att det ska bli kallare och frost imorgon. Då är det bättre att utnyttja när paddocken väl är mjuk och rida ut när underlagen är lite sämre. Om det inte är någon i paddocken kanske jag sätter fram lite bommar och kör markarbete. Jag har varit sugen på att dra igång tömkörningen igen (drömde till och med om det inatt..) så ska nog göra det nästa vecka om det ändå blir hårdare underlag. På tala om hästen, vi ska nu testa och lägga in pellets i boxen (mamma ska köpa det idag). Alla i stallet utan vi använder oss utav det och vi förbrukar mest torv. Anledningen till att vi inte använt det är dock för att Nobless äter torv och får hon då i sig pelletsen så kan ju de svälla i magen. Men det går ju att blöta upp pelletsen så att den inte går att äta. 
 
Idag blir en relativt lugn dag. Min plan är att möta upp Linn också och catcha upp med henne någongång mellan häst och tentapluggandet. Ikväll tänkte jag bara chilla framför Revenge då jag missat de två senaste avsnitten. Fick även hem en grej jag beställt igår (+ en gåva p.g.a. försenad leverans) så jag kanske visar er det senare. Men nu kallar hästen.
 
2011, tror jag <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Körkort i ett år

Publicerat: 2014-01-10 | 07:40:26
Idag har jag haft mitt bilkörkort i ett år, vilket betyder att halva prövotiden är över, skönt. Jag vet faktiskt inte hur jag klarade mig utan körkort innan (okej, jag var ju bara 18 när jag tog körkort) men det är världens frihet och smidigt som tusan. 
Under detta året som går har jag bl.a. Lyckas få parkeringsböter, aldrig tankat (vet inte hur man gör..) samt varit 5cm från att backa på en bil. Men jag är ett år visare och har mer erfarenhet. Ser fram emot framtiden bakom ratten då jag tycker det är väldigt kul att köra bil.

Här kommer en bild när jag kör fyrhjuling, har ju körkort för det med. 


Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tenta vecka på ingång

Publicerat: 2014-01-08 | 21:57:47
Hej!
Förlåt för dålig uppdatering, men bara så ni vet så kommer det bli sämre. Har ju dubbla tentor nästa vecka och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Imorgonkväll ska jag även catcha upp med Linn en liten stund och äta middag med Andreas. På fredag måste jag upp till skolan för en redovisning innan jag ska jobba. Några timmars plugg måste jag även på något mirakulöst sätt få in mellan skolan och jobbet.
Något som inte heller underlättar är att min medryttare har tre tentor nästa vecka, då kan jag ju inte besvära henne med Nobless också.. Vilket betyder att ponnyn måste motioneras alla dagar av mig också..?! 

Nu ska jag se på paradise hotell innan jag måste sova, för snart är det dax att gå upp igen innan nästa hektiska dag börjar. Ibland undrar jag hur jag orkar.. 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu börjar vardag igen

Publicerat: 2014-01-08 | 08:41:00
Hej!
Detta är ett tidsinställt inlägg. Förhoppningsvis har jag masat mig upp ur sängen och hunnit med bussen och sitter nu på tåget. Om inte så är jag försenad och kommer inte hinna med min grupps redovisning i ekonomistyrning.. 

Jullovet är redan slut och det har sprungit iväg som vanligt. Detta jullovet har jag tyvärr inte fått sova ut såå länge som jag velat. Tror nämligen det bara är 3 dagar som min klocka inte ringt. I början av lovet jobbade jag så då var jag ju tvungen att vakna. Sedan har jag ställt klockan runt kvart i 10 typ (okej det är ju inte jättetidigt direkt..) men det är bara för jag inte vill slappa bort mina dagar haha. Nu har jag ju två tentor nästa vecka vilket är segt men sedan tror jag vårterminen vara super. Visst, vi ska läsa jättetråkiga kurser. Men jag läser bara en kurs i taget vilket nog kommer leda till mindre plugg.. iallafall ännu mindre tid i skolan. Sedan är det ljusare tider, taggad inför sommaren och USA. Vårens tävlingar och utveckling med Nobless ser jag också fram emot mycket. Annars fyller jag 20 år i vår och jag ska verkligen njuta av denna våren och spendera massa tid med mina nära och kära. 

Så nu kör vi igång vardagen igen med en klackspark! Försök att se allt från en positiv synvinkel och med ett leende på läpparna. Tänk alltid på det positiva som hänt under dagen :)
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tävlingssugen

Publicerat: 2014-01-07 | 19:36:31
Hejsan!
Förlåt för lite dålig uppdatering. Jag har ju två tentor nästa vecka så skulle säga att det är dit mina mesta timmar går. Sedan hinner jag även med min ponny och träffar lite vänner. Sedan är dygnen slut för länge sedan.
 
Just nu är jag, som jag redan sagt, galet tävlingssugen. Har bestämt att årets debut blir i februari (om jag inte hittar ngt bättre). Idag red jag igenom ett program (det jag kom ihåg i huvudet, red nog lite fel dock). Men Nobless fattade verkligen. Så fort jag började vända upp och göra uppridningar så blev hon taggad och kom ihåg det, kändes väldigt kul. Visst hon är inte lika stark och fin som när hon varit i toppform. Men hon måste ju byggas upp och då kan man lika gärna göra det på tävlingsbanan. Dessutom måste jag passa på sålänge det är inomhussäsong, hon går alltid 100 gånger bättre inomhus. Alla mina toppstarter har jag ridit i manege då hon inte blir lika ofukuserad m.m.
 
 Ser ut som vi är utomlands haha. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu har julen dansat ut

Publicerat: 2014-01-05 | 18:47:57
Äntligen så har vi städat ut julen här hemma. Iår (och dom allra flesta åren) vill jag ha ut julpyntet så fort nyår är över. I mellandagarna har man ju fortfarande julfeeling men efter nyår blir jag alltid så pepp och fokuserad på våren. Iår har vi ju faktiskt inte haft någon snö (okej, typ 2 dagar max) så då har man ju ingen vinterfeeling heller. Det är ju varmt ute, runt 5-7 plus, i januari vilket jag inte tycker det bör vara?! Det handlar ju dock om våra miljöförstörelser och det kan jag kommentera någon annan gång. Men då blir man ju inte så sugen att fira jul när det inte är snö och minusgrader. Sedan kommer det säkert komma snö innan jag kan ta på mig mina sommarkläder men då kan man iallafall fokusera och se ljuset i tunneln om man inte har massa tomtar hemma. Så jag är glad att allt julpynt är ute för denna gången. Jag vet dock att jag kommer vara sugen på det runt oktober-november, men det tar vi då.
2010, då hade vi massa snö.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Uppdaterat garderoben, igen..

Publicerat: 2014-01-05 | 12:17:00
Jag och min bror drog in på NKs rea imorse. Ska dock ta och gå igenom Tigers sortiment sen om några dagar när jag är lite friskare och mindre människor där inne. Fick dock med mig en beige American Vintage t-shirt. Såå skön. Gick sedan in på Tara och fick tag på ett par Nolita jeans för 50%. Jag kan det där med att fynda. De var väldigt låga i midjan och lite kortare så de blir nog jättesnygga till våren. Passerade även Åhléns innan jag åkte hem och köpte en hårinpackning. Tog dock inte kort på den.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New Years lack

Publicerat: 2014-01-04 | 18:21:00
Jag har ju börjat att måla naglarna titt som tätt nu. Tycker det är jättekul med lite färg på naglarna och man ser så ordninggjord ut med en sån lite grej. Självklart vill jag då ha många färger och nyanser att välja mellan haha. Mina favoriter kommer från O.P.I och Make Up Store. Hittade detta lacket från MUS några dagar innan nyår. Matt silvrigt för halva priset inne på Åhléns = 65kr. Kap kap kap. Så detta hade jag på nyår på mina små naglar. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New in

Publicerat: 2014-01-04 | 17:12:40
Nu har jag faktiskt tagit mig och skaffat en svart pälsväst från Hollies. Innan har jag varit väldigt anti till päls, och jag tycker verkligen inte industrin är okej. Men förra året insåg jag att jag använder ju UGGs, har skinn skor, läderstövlar i stallet (och massa andra skinn/läder produkter). Vi har duntäcken och jag äter kött.. Då kan jag lika bra ge upp och skaffa västen som är så snygg och fashion också.. 
Jag tycker faktiskt inte man kan klandra de som bär päls om man själva äter kött / bär dun / bär skinn. Djuren lider minst lika mycket vid dun produktion (flås levande..) så tänk på det.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Helgens planer

Publicerat: 2014-01-04 | 09:26:00
Det blir en väldigt lugn helg. Ska försöka tillfriskna helt. Är ju fortfarande matt och väldigt förkyld.
 
LÖRDAG
- Plugga marknadsföring.
- Gå en PW (med Linda?).
- Hämta ut paket?
(Min medryttare tar Nobless)
 
SÖNDAG
- Plugga marknadsföring.
- Gå på NKs VIP rea med min bror.
- Träffa Andreas.
- Rida Nobless.  
 
Molly + Abercrombie haha
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Wanties

Publicerat: 2014-01-03 | 19:14:45
Lite saker som gärna hade fått flytta in i min walk in closet!

// Skärp - Karen Millen // Blus - Odd Molly // Klänning - Filippa K // Byxor - Juicy Couture // Bruna låga UGGs // Kjol - Hunkydory // T-shirt - American Vintage // Klackar - Jeffrey Campbell //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 bekännelser

Publicerat: 2014-01-03 | 15:35:55
- Jag får väldigt lätt blåmärken. Bara jag går in i saker så får jag ett blåmärke haha.
 
- Detta året ska bli bäst, jag bara känner det på mig,
 
- Igår skrev jag ett CV och personligtbrev, bara för att.
 
- Om jag bor i Göteborg när jag får barn så kommer jag att se till så dom går på Samskolan, bästa skolan.
 
- Jag älskar att gå i klackskor, trots att jag är 183cm utan klackar. Så snyggt och kvinnligt.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sjuk..

Publicerat: 2014-01-03 | 12:03:44
Hej!
Mitt mobilalarm ringde kvart i 10 idag så vid tio gick jag upp och satte mig och började plugga samtidigt som jag åt frukost. ja, jag ställer mitt alarm fastän jag är helt ledig.. Nu har jag precis pluggat klart och ska sätta på mig träningskläderna och gå ut på en powerwalk. Jag är dock sjuk, tror jag har feber och är snuvig och matt. Men en promenad fixar jag, är stallfri idag och imorgon då min medryttare tar henne så får passa på att röra på mig på annat sätt. Annars tänker jag inte göra många knop idag förutom att vila. Förhoppningsvis kommer min ena sak jag besätllt idag (den andra hade det blvit ngt fel på så den skickas imorgon). I sådanafall får jag nog hämta den på torget sen och då ska jag passa på att köpa ny hårinpackning och en modetidning. 
 
Nu är det motion som gäller med en podcast i öronen och sedan någon god och nyttig lunch. Det är ju nytt år så iår ska jag skärpa till mig ordentligt. Jag åt faktiskt inte alls mycket onyttigt i jul (vågen visade faktiskt minus efter julhelgen, vilket iof inte var planen) men ska fortsätta med daglig motion, mycket sallader och frukt och lite socker så ska det allt bli något av mig med haha. 
 
Älskar bilden på min fina ponny <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Revenge

Publicerat: 2014-01-02 | 12:25:57
Idag är det säsongsstart av ett av mina absoluta favoritprogram, nämligen revenge. Det är nog fjärde säsongen som startar idag tror jag. De sänder även dubbelavsnitt (alltså 2h) nu idag. Jag tycker det är lite komplicerat att förklara vad Revenge handlar om, men det är överklass (fina fester och dyra hus) blandat med intriger från det förflutna och mord. Emily som är huvudkaraktären heter egentligen Amanda Clarke (men bytte namn p.g.a. sitt efternamn..) och är dotter från en man som dog för många år sedan och anklagad för att vara terrorist. Emily är nära med den famijen som satte dit pappan och jobbar hela tiden med hämnd. Alla som skadade hennes pappa m.m. i det förflutna ska hon hämnas på. 
 
Det drar igång kl 21.00 på TV 3.
 
Emily Thorne
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

GP fyrverkerierna igår

Publicerat: 2014-01-01 | 14:24:00
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

1 januari 2014

Publicerat: 2014-01-01 | 11:06:39
Godmorgon!
Vaknade ni nyss precis också med världens huvudvärk? Gårdagskvällen var iallafall jättebra. Jag hade superduper kul hos Linn med massa goa vänner. De enda jag inte hade träffat (en kompis kompisar) hade jag gått tillsammans i högstadiet, där ser man. Världen är liten. Tyvärr åkte jag och Linda hem tidigt, vi fick skjuts hem och då jag inte kunde ta mig hem på annat sett fick jag anpassa mig helt enkelt. Gick iallafall ner och forsatte parta med mina grannar haha så kom i säng halv 4. Lyckat nyår och idag ska jag inte göra någonting som tar någon energi!
 
Gårdens outfit (dåliga bilder):
Jag och mamma <3
 
 
 
Haha
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!