En dag kvar

Publicerat: 2014-07-31 | 22:10:32
Hej!
Nu har jag precis ätit yoghurt efter att ha tagit sista kvällspasset i stallet. Dagen har varit bra. På jobbet har vi knappt haft någonting alls att göra så vi har kunnat jobba med extra grejer och pratat hela dagen typ. Då har vi fått gjort "extrajobbet" samtidigt som timmarna sprungit förbi för vi har socialiserat med varandra. När jag kom hem hade min bror gjort en salladsbuffé med massor med god sallad till middag, glad syster kan jag säga att jag var. Åkte sedan direkt till stallet, promenerade mitt hjärta och sedan hem och se på en så bra dokumentär, tänkte skriva om den till imorgon. Stallet stod på tur efter det igen och nu är det strax dax att sova. Fick föresten hem en klänning förut. Dock var den stlk S och bred som jag vet inte vad. Hade utan problem fått plats två av mig själv i den midjan. Så det blir en retur på den tyvärr.
 
Imorgon jobbar jag den sista dagen för denna sommaren på kontoret. Blir dock antagligen någon extra dag kanske om ett tag om jag känner dem rätt. Efter det är det middag hos våra grannar och stall såklart. 
 
Sov sött så hörs vi imorgon!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Resa

Publicerat: 2014-07-30 | 19:25:32
Såg att många bloggar börjat lista alla länder de besökt och några favoriter, så tänkte göra detsamma..
 
- Danmark (massa gånger när jag var liten)
- Tyskland (flera gånger)
- Österrike x 2
- Slovenien (bilat igenom/ätit i..)
- Grekland x 3 
- Spanien x 4
- Italien (över dagen)
- Kroatien
- Cypern
- USA x 2
- England 
 
Mina favoritländer är hitills USA och Österrike. Båda länderna har jag varit i 2 gånger /styck och jag älskar dem båda. Österrike har helt magisk natur. Vi har varit där två år med släkten och vi gjorde då såklart massa "äventyrssaker" som att forspaddla och bestiga alptoppar. Vi red även båda åren i fantastisk miljö. Österrike är ett land jag vill besöka igen, helt klart.
USA har jag också varit i två gånger och det är landet utan gränser. Där kan man göra och köpa allt. Love love love. Kan inte beskriva det landet, det är som tusen olika land i ett, du måste besöka det.
 
Jag har redan börjat planera kommande önskeresemål. New York kommer antagligen bli nästa (var ju dock där senast för ca en månad sedan).  Bora Bora och Dubai är även två resmål som jag definitivt kommer att besöka inom en 5-års plan. Jag är även riktigt sugen på att besöka Hawaii. Jag är fett trött på Europa och vill ut och se världen när jag reser. Längre bort, helt annan kultur, magiska platser och  bättre shopping!
 
Jag i Österrike 2005
 
Jag i New York för ca 1 månad sedan
 
 Bora Bora, hit ska jag inom 5 år, det vet jag!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blod överallt

Publicerat: 2014-07-29 | 19:12:35
Hej!
Just nu sitter jag framför tvn, skall dock alldeles strax röra på mig. Ska göra lite lunchlåda inför imorgon (räksallad) samt sedan åka till stallet. Ponnyn ska motioneras och fixas med som vanligt.
När jag kom hem så råkade jag dock skära av mig ena tumnageln, vilket har gjort att blodet har sprutat och jag har gasbinda över hela handen för att hålla ihop skiten.. Nu är det dessutom bara 3 jobbdagar kvar innan lite ledighet igen, yeeey! =)
 
Kort och koncist inlägg haha,
vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

CBU

Publicerat: 2014-07-28 | 11:59:00
Om ca 3 veckor flyttar ju min bror till USA för att plugga business och spela fotboll i 4 år. CBU som han ska gå på är ett privat collage och ligger ganska exakt 1h från LA (från min fasters lägenhet)  med bil om trafiken är väldigt lugn. Skolan var iallafall superfin och här kommer lite bilder från dagen!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pappa härmar..

Publicerat: 2014-07-28 | 07:25:55
Hej! Nu sitter jag i bilen på väg mot sista jobbveckan. Jag klär alltid på mig bland det första jag gör på morgonen och idag körde pappa på en väldigt lik look kan jag säga haha. Ja, vi är på samma jobb;)


Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Object skirts

Publicerat: 2014-07-27 | 13:16:51
I veckan fick jag hem två fina kjolar från Object. Den ena beställde jag från Miinto och den andra från Nelly. Jag har en svart därifrån och gillar den mycket, de är perfekta baskjolar, med en dragledja där bak somen  snygg detalj. Så beställde en navy och en grå, perfekta till hösten. Misstaget jag gjorde var dock att ta i storlek S. Den jag har är i XS och till och med den är lite stor i midjan men den trycker lite så tänkte att nu tar jag S.. och de var sviiiinstora. Men, om jag viker dem ett varv i midjan så kan jag ha de lågt, på höftbenen. Då blir de perfekta i längden och storleken. Så det blir kalasbra ändå.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Strax middag

Publicerat: 2014-07-26 | 19:16:45
Hej!
Sitter på vagnen och ska strax möta upp Victoria för middag. Vi skippar dock bar himmel för regnet har vräkt över Göteborg en bra stund nu. Dagen började som sagt i stallet, red ut barbacka i shorts så mysigt. Rebecca stella och Tony Irving har btw en nu sommarpodd. Lyssnade på första avsnittet under ridturen och får helt enkelt plöja igenom de missade i veckan. 
Åkte även förbi Ikea, Jysk och Coop förut. Jag och min bror har bråkat i flera(!) dagar för han vill ha mina galgar, han har "lagen" på sin sida då jag har mer än dubbel av alla galgar så drog och köpte nya plus jordgubbar. 
Nu ska jag hoppa av! Hörs
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lördag morgon

Publicerat: 2014-07-26 | 08:35:14
Godmorgon!
Ligger just nu i sängen och har sett klart på förra veckans Kardashian avsnitt, vaknade med andra ord väldigt tidigt imorse. Planen för dagen är att nu gå upp och äta frukost, yoghurt och massa färska jordgubbar, för att sedan masa mig ut till stallet. Ridning och fix av allt står på schemat. Ikväll ska jag och Victoria till Bar Himmel och äta lite middag. Har faktiskt inte varit där än i år så det är verkligen på tiden. Dock skulle mamma och pappa ut så måste ta kvällsinsläppet av hästen vid 10.. kul, jättekul. 
Igårkväll, innan insläppet, var jag hos Linda några timmar. Vi snackade igenom det vi missat i varandras liv de senaste 5 dagarna, vilket var ganska mycket. Älskar att bara ligga och prata med henne. Så avslappnat och mysigt!
 
Tänkte försöka visa lite vad jag fick hem på posten för några dagar sedan under dagen. Men det fixar jag efter första omgången av stallet.

Hörs senare!

Förra sommaren
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

LA shopping

Publicerat: 2014-07-25 | 11:27:00
Grå sjal och brun väska från Calvin Klein
 
Svarta stumpor, navy nyckelring och shorts från Tommy Hilfiger
 
Blus, grå sjal och parfym & body lotion från DKNY
 
Nevy keps och kabelstickad kofta från Ralph Lauren
 
Ett puder och en highlighter från Bare Minerals, lite svampar (från Sephora), en sminkborste med gethår, ett EOS läppbalsam samt en hårborste
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fredag

Publicerat: 2014-07-25 | 07:22:15
Godmorgon! 
Idag är det fredag, så himla skönt med helg ska det bli. Det blir kompishäng hela helgen enligt mina planer samt häst såklart. 
Solen strålar fortfarande över Göteborg, sjukt att vi har haft över 30 grader i flera veckor. Igår hade vi klass 2 varning för värmen och i norrare delar var det till och med klass 3 varning. Okej, nu ska jag sluta skriva om vädret som värsta pensionären aka typical svennebanan ;)

Vi hörs! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

4th of July

Publicerat: 2014-07-24 | 11:14:00
Sista kvällen i Miami spenderades under 4th of July innan det bar av till LA. Det var andra gången jag firade USAs nationaldag i landet men denna gången blev jag lite besviken. Förra gången var vi i Santa Barbara på beachen och där var det ett himla drag. Denna gången missade vi dock det stora fyrverkeriet. Vi började vår middag vid 21-tiden och det var då det stora fyrverkeriet drog igång. Vi hade hoppats på att dem var senare. Dock gick det inte att jämföra med Santa Barbaras. När vi gick ner till stranden några timmar senare så var den helt öde. Trodde det skulle vara värsta partyt. Vi borde ju dock på South beach och jag vet att det skulle vara ett ordentligt partay på Nikki beach. Men det var en trevlig kväll och här kommer lite ballare bilder än vad jag vanligtvis brukar bju på ;)

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stall insläpp på ingång

Publicerat: 2014-07-23 | 21:55:55
Hej!
Igår hade jag som sagt fullt upp. Var väldigt trött när kvällspasset var slut kan jag säga. Mamma var dock snäll och tog kvällsinsläppet igår. Idag har jag dock den tjänsten och skall alldeles strax byta om och sticka ut till stallet. Direkt efter jobbet idag åkte jag till stallet. Mamma hade gjort iordning Nobless och jag bytte bara om och hoppade upp barbacka. Skrittarbetade henne barbacka i paddocken över massa bommar som låg framme inför några som skulle ha hoppträning. Ponnyn blev glad över att traska över bommar iallafall! :) Direkt när jag kom hem från stallet bytte jag om (och duschade av kroppen)  och åkte till Fiskebäck med familjen. Vi badade och åt tacos (åt dock bara lite köttfärs och grönsaker..). Mysig kväll helt enkelt.

Men nu måste jag sticka till hästen och efter det duscha och sova.
Godnatt!
 
BIld från New York
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Busch Gardens

Publicerat: 2014-07-23 | 11:40:00
Busch Gardens är en park vid Tampa (en del i Florida). Den ena delen är ett nöjesfält med ett gäng berg- och dalbanor och andra delen är ett zoo. Jag såg mängder med djur som jag nu kan pricka av på min "sett live"- lista. Här är lite bilder från dagen!
 
 




 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb och häst dag

Publicerat: 2014-07-22 | 15:41:00
Hej!
Detta inlägget skriver jag en dag före (måndag kväll). Idag kommer jag nämligen inte ha en sekund över. Såhär ser dagens schema ut:
07.45-16.30 Jobbar jag på kontoret.
16.30-17.00 Kör raka vägen ut till stallet.
17.00-17.40 Promenerar Nobless (mamma är med och fixar det andra).
17.40-18.00 Åker hem och byter om och startar datorn.
18.00-22.00 Jobbar jag som chattvärd hemifrån.
22.00-22.30 Insläpp av Nobless.
22.30-23.00 Förbereda lunchlåda, duscha osv.
23.00 SOVA 
 
#cashfloooow
#hästnörd
#vilaäronödigt
 
Bild från första kvällen i Miami om jag inte har helt fel.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Florida shopping

Publicerat: 2014-07-22 | 10:28:00
Från Sawgrass Mills (en outlet):
Ralph Lauren - 4 t-shirts, två kabelstickade tröjor, en oxford skjorta, ett par gummiskor och ett par flipflops.
UGGs - Ett par bruna låga.
Tommy Hilfiger - Ett par sandaler, ett par ballerina samt tre-pack strumpor.
Micheal Kors - En liten clutchbag.
Tory Burch - En plånbok.
G by Guess - Ett par svarta jeans.
Levis - Ett par blåa jeans. 
Victoria´s Secret -  En bikini överdel samt ett par trosor. 

 
Samma dag vi skulle åka till LA så sprang jag förbi Guess butik inne i Miami och fick med mig denna söta blusen.
 
Jag var i behov av ett par pjamasshorts. Gick in i närmsta souvenir-shop och tog ett par S utan att prova. Lite korta men sköna!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hemma

Publicerat: 2014-07-21 | 20:23:08
Hej!
Nu är jag precis nyduschad efter ett par timmar i stallet. Satt på henne för första gången på en månad idag. Skrittarbetade henne en stund i paddocken, vilket gick ganska bra. Hon var lite stark och störde sig på flugorna men övrigt mjuk och fin. Jag tror att jag slipper kvällsfodringen idag. Mamma pratade om att hon skulle ta det passet så hoppas på det. Hon och pappa har vart på en lägenhetsvisning nu förövrigt (!). Jag blir galna på mina föräldrar, vi har två hus och det är ett för mycke enligt mig.. mina föräldrar säger dock att de bara kollar på det för skoj skull. Jo, men visst.. igår kollade de på en hustomt. Suck, medelålderskris.se??
Imorgon har jag ett hektiskt schema som bara kommer innehålla häst och jobb, men mer om det imorgon.
Nu tänkte jag fixa lite mer tidsinställda inlägg från när vi var i USA samt kolla på lite garderobsinredning.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Havshäng med bästi

Publicerat: 2014-07-20 | 00:19:16
Hej!
Har precis kommit hem efter en super mysig kväll med Linda vid havet. Jag slutade 21 idag istället för 22 så då åkte jag raka vägen till stallet och tog in ponnyn innan jag åkte upp och hämtade Linda. Vi satt vid havet några timmar och åt jordgubbar, melon och snackade om livet, en riktigt mysig kväll!
Imorgon (idag) tar mamma ponnyn på morgonen så jag slipper utsläppet. Har dock andra fordringen samt ska då promenera henne. Efter det skulle vi köpa med oss sallad och åka och bada och på kvällen blir det middag någonstans med Linn och Maria samt ett kvälls insläpp i stallet antar jag. Har en riktigt mysig dag att se fram emot, så nu önskar jag er alla en god natt! 


Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Miami - badbilder

Publicerat: 2014-07-19 | 10:20:00
I Miami bodde vi helt fantastiskt. På ett jättefint hotell mitt på stranden ipincip. Att ta en morgon pw på beachpromenaden var inte helt fel (och inte heller i Central Park där vi morgonmotinerade en dag). Miami beach ser verkligen ut som på bilderna jag sett tidigare, magiskt.
 
Bilden tagen från vårt hotellrum
 
 
 
 
 
 
Haha, har jag inte Nobless att rida på så får jag "rida" på min bror. Shit vad fel det lät, men han simmade under vattnet och jag satt på, jag dränkte honom inte så som det kan se ut på bilden..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon

Publicerat: 2014-07-19 | 09:25:36
Hej!
Ligger i sängen efter att precis ha ätit frukost. Första gången på hela sommaren jag typ vaknar vid 9, så skönt. Uppdaterade inget igår för var hemma från stallet strax efter 8 från veterinären (som förövrigt gick bra, så jag är superglad för det) och sedan tog jag insläppet vid halv 10 för att mamma skulle ta morgonen idag hehe. Nu tänkte jag surfa på lite kläder (att jag aldrig blir "mätt" på det?..) och om lite mindre än en timma ska jag till stallet. En promenad i det fina vädret med lite go musik och med min bättre halva. Klockan 14 börjar jag jobbet och slutar 22. Med andra ord hinner jag inte med något kompishäng idag heller tyvärr. Antagligen åker jag till stallet direkt efter mitt jobbpass också och tar in henne om mamma inte fixar det. Men jag jobbar ju hemifrån så det är sjukt skönt, kan ju liksom se på tv samtidigt om jag vill ;)
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ground Zero

Publicerat: 2014-07-18 | 11:27:00
Att besöka 9/11 platsen och memorial var en självklar "sevärdhet". Byggnaderna var helt galet häftiga och till minne utav alla de som omkom fanns det två fyrkantiga djupa fontäner där man inte såg botten. Alla de omkomnas namn fanns även inristade, väldigt fint och det känns bra att ha besökt och fått sett det. 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Back in business

Publicerat: 2014-07-18 | 07:23:57
Hej! 
Sitter i bilen påväg till jobbet idag igen. Det är fredag vilket är skönt, dock jobbar jag 8h imorgon med. Fast det är hemifrån så det är hundra gånger bättre. Efter jobbet idag blir det stressigt, ska nämligen till veterinären med N. Jag är egentligen inte alls orolig då det är ett "återbesök" men bara för att jag inte är orolig så känns det som jag inte kommer få sätta igång henne.. 
Igår gjorde jag en väldigt exited sak som jag är så glad för, men det får ni veta om några veckor typ. Förövrigt så borde min kjol komma idag, jag har sallad till lunch som vanligt och solen skiner mestadels. Bra fredag med andra ord!

Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New York shopping

Publicerat: 2014-07-17 | 11:19:00
 
Som ni ser så höll jag i mina pengar i New York, men detta fick jag med mig:
Shorts - Abercrombie
Jeanskjol - Armani Exchange 
Brunt skärp - Massimo Dutti
Trosor, bikini och bodyspash - Victoria's Secret
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I bilen

Publicerat: 2014-07-17 | 07:53:09
Hej!
Tror jag har missat att säga att jag har börjat jobba nu igen efter USA resan. Första jobbpasset gjorde jag igår och det var nice. Kul människor jobbar nu och då blir allt så mycket roligare. 
Kvällarna består av stallhäng, måste ju både fodra och promenera vid 7 och fixa insläppet senare. Eller det är ju min ponny så inte så konstigt egentligen. Igår fick jag hem en kjol och idag hoppas jag den andra kjolen kommer, slänger upp bilder på det någon dag. Men har ju iallafall förberett så det kommer upp ett USA inlägg varje dag när jag jobbar så bli inte för ledsna att bloggen skulle stå tom haha. Nu ska jag snacka med pappa som kör!
Hörs 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Empire State Building

Publicerat: 2014-07-16 | 10:12:00
I New York så åkte min bror och pappa upp i Empire State Building för att se på den magiska utsikten. Då min mamma är väldigt höjdrädd och jag inte var superintresserad passade jag och mamma på att kika runt på Macys ett par timmar istället (som är ett jättestort varuhus). Pappa hade däremot med sig kameran och tog några magiska bilder. Jag såg byggnaden från turistbussen som vi åkte tidigare under den dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hemmafru?

Publicerat: 2014-07-15 | 13:22:42
Hej på er!
Snart ska jag ut till stallet för tredje gången idag. Hon står ju i liten hage själv (de andra i beteshagen brevid) så jag o mamma måste ut till stallet 5 gånger / dag och fodra, sköta in- och utsläpp osv. Jag tänke ta cykeln ut denna gången och innan hon får mat går vi en halvtimma typ med en podd i öronen tänkte jag. På hemvägen ska jag passera och plocka lite färska hallon tror jag. Mamma sa igår att det hade kommit jättemycket hallon på ett ställe så det blir nog bra. Jag sitter just nu framför tvn och har ätit en omelett, jag glömde dock ha i vätska i så den blev lite för fast, men ganska god trots det. Nu piper tvättmaskinen så det är dags att tömma den igen. Jag skulle bli en utmärkt hemmafru tror jag. Funderar på om jag även ska ha middagen klar när mamma kommer hem och göra henne glad. 
I eftermiddag blir det även pw med Linda och snacka ihop det vi missat medan jag var i USA. Igår tog jag och Linn en sushilunch. Älskar att få umgås med mina fina bästisar :)
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New York

Publicerat: 2014-07-15 | 10:59:00
Det var första gången jag besökte New York och jag kan säga att jag blev imponerad, men ändå lite halvt "besviken". Det var inte som jag tänkt mig, mycket mer kaotiskt och mycket mer folk. NY är verkligen staden som aldrig sover. Kläd- och skobutiker var öppet vid midnatt och det var människor överallt, när som helst. Om ni inte visste det är NY en stad man bara går i eller åker taxi. Det var bara taxibilar ute och dom körde verkligen som galningar. Man åkte med hjärtat i halsgruppen varje gång man åkte i dom gula bilarna, men det var skönt att man bara kunde sticka ut arman och så stannade det en taxi.
En annan grej som var extra typiskt NY (men dock överallt i USA också) är Deli. Det finns i varje gatuhörn och det är ett ställe där man äter frukost. Mängder med färska bär, färska baguetter och såklart ameriikanska pannkakor samt ägg och bacon om man nu skulle vilja ha det..  
'
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens middag

Publicerat: 2014-07-14 | 18:13:32
 
Grillad fläskfilé med ungsrostade morötter (salt + basilika på), avokado med sesamfrön samt en liten klick av mammas hemmagjorda tsatziki. MUUUUMS!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Såhär gick vår USA resa till - snabbt

Publicerat: 2014-07-14 | 10:44:00
Först flög vi från Göteborg till New York (vi mellanlandade i London). Vi var i New York i två heldagar och två halvdagar, där vi turistade och shoppade.
 
Från New York flög vi sedan vidare till Miami. Vi var i Florida i 8 dagar, varav fem dagar i Miami och resten i Tampa. I Florida var det sol, bad, shopping och parkbesök. 
 
Efter att ha spenderat en dryg vecka i Florida satte vi oss på flyget ännu en gång och begav oss nu till Karlifornien. Vi spenderade 6 av 7 nätter hos min faster och hennes man i Los Angeles och en natt i Santa Barbara där vi hälsade på min fasters mans son och fru (vi bodde på hotell). I LA var det shopping, parkbesök, collage besök m.m.
 
Sedan bar det av hemåt med två mellanlandningar (NY och London). Vi har haft jätteroligt och jag har haft med mig kameran i princip varje dag på våra äventyr. Jag kommer att lägga upp ett inlägg varje dag (vardag åtminstonde) med bilder, text och tips!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

På svensk mark

Publicerat: 2014-07-13 | 14:09:39
Heeeejsan!!
Nu är jag hemma igen efter 19 dagar i USA. Vi har haft det fantastiskt och jag har mängder med bilder och inlägg som jag kommer kunna bomba ut de närmsta veckorna. För tillfället har jag varit vaken i 26 timmar, får heller inte somna förrän ikväll då det blir helt fel i jetlag systemet annars. Jag kom precis hem från stallet (ska dock ut 3 gånger till idag..) och innan det var jag duktig och packade upp alla mina saker och började tvätta. För tillfället snurrar mitt huvud av trötter och hunger men jag ville bara kika in här och säga hej. Uppdaterar imorgon när jag är lite piggare!
Bild från i New York, bara början av allt det jag har köpt :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hoooome sweet home

Publicerat: 2014-07-13 | 11:42:00
Idag kommer vi hem efter 19 dagar i USA om allt går som planerat. Detta skriver jag den 19 juni haha och alla inlägg de tidigare veckorna har varit tidsinställda jag har gjort i förväg. Mina föräldrar har inte velat att jag ska ha gått ut med datum osv. när vi har varit borta vilket jag förstår till fullo. Samtidigt som det skulle varit rätt uppenbart om bloggen stod helt tom i nästan tre veckor.
De närmsta dagarna kommer det komma upp massor med bilder från våran resa och massa shoppingbilder såklart också. Här kommer en liten bild sålänge från senast vi var i USA iallafall.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Khloé Kardashian - stilikon, ibland iallafall

Publicerat: 2014-07-12 | 14:09:00
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ur min garderob - Nolita

Publicerat: 2014-07-11 | 10:14:00
Stundtals har Nolita prickat rätt. Här är de plagg jag har från märket:
 
 
 
* Blåa jeans med väldigt låg midja. Köpt på Tara.
* Rosa/röd/aprikos blus med vida ärmar. Köpt på NK.
* Navy blus med vida ärmar (samma modell som den andra). Köpt på NK.  
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bror flyttar till USA

Publicerat: 2014-07-10 | 12:40:00
I mitten av augusti kör vi ner min bror till Köpenhamn. Därifrån åker han direkt till Los Angeles. Min faster, som bor 10 minuter från LAX hämtar honom och han tillbringar en natt där. Efter det åker han 1h till ett College där han kommer tillbringa 4 år om allt går som planerat. Han kommer att läsa Business (alltså ekonomi) och spela fotboll 2-3h varje dag. Han är nämligen uttagen till Collegelaget i Soccer (europeisk fotboll) vilket är superkul. Med tanke på att han är mitt enda syskon kommer det att bli sjukt tomt här hemma. Men man får alltid se allt från den ljusa sidan och här kommer tre positiva saker med att han flyttar:
 
1. Jag kommer att åka till USA två gånger per år (en gång / termin). Har redan bestämt när jag åker dit i höst (dock inte bokat än) men det är jag riktigt taggad inför.
 
2. Jag får hela vår walk in closet för mig själv. Han har i dagsläget 50% av ytan (trots att jag har mer än 3 gånger så mycket kläder..). Så när han flyttar kommer det åka upp massa skohyllor på ena väggen och mina klänningar och blusar kommer slippa trängas så fasligt. 
 
3. Vi kommer sakna varann. Det skiljer ju bara 1,5 år mellan oss. Trots att vi bråkar mindre än vad vi gjorde när vi var små går vi varandra fortfarande på nerverna ibland och att vara ifrån varandra mycket tror jag (och hoppas) kommer göra att vi kommer att sakna varandra och komma närmare.
 
Min snygga bror (till höger) och hans bästa kompis Simon på deras studentbal, samt Poseidons skrev haha..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 mode dissar

Publicerat: 2014-07-09 | 15:22:00
Det finns tre grejer (bl.a.)  jag verkligen inte tycker är snyggt. Det är många som har det och antagligen tycker dom att det är snyggt. Jag vet att det garanterat inte är folk som tycker allt jag har på mig är snyggt heller, och det är det som är så bra och roligt med stil och smak. Att man tycker olika. 
 
1. Den långa capen. Det är väldigt många som har en sådan nu, det är jag medveten om. Men jag tycker verkligen inte att det är snyggt. Men jag har också svårt med långa cardigans osv. också.
 
2. De vita (och svarta) "tantlegginsen". Många har de här tygaktiga legginsen under klänningar och tunikor. De slutar vid fotknölarna typ (oftast, ibland kortare med spets också..) och jag tror egentligen det är för att dölja ådror och liknande på sina ben. Nej, ha tunna strumpbyxor eller var barbent!
 
3. Boho-stilen. Den är väääldigt populär nu och det är inte min grej alls. Tycker det känns alldeles för hippie. Några få lyckas dock få till stilen riktigt snyggt.
 
Bild från nelly.com. Tycker verkligen inte det är snyggt, tyvärr.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mellis-tips

Publicerat: 2014-07-08 | 13:08:00
Är du, som jag, alltid lite små hungrig. Men inte vill äta skit-grejer så tänkte jag tipsa om vad jag brukar göra.
 
* Om jag är rätt hungrig brukar jag äta yoghurt med cornflakes och bär, såå gott och snabbt att fixa
 
* Proteinpudding med frysta hallon mättar svinmycket. Du ska ha 1dl proteinpulver (choklad), 0.5dl vatten, 2msk kakao och 1tsk bakpulver. Blanda allt jättenoga. Värm 20sek i micron. Blanda igen, supernoga. Värm 10-20sek till. Lägg på tinade hallon. Supersmidigt och gott.
 
* Morot och gurkstavar. Supersnabbt och mumsigt. Funkar även perfekt som plugg- och tvsnacks.
 
* Goda frukter. Jag brukar skära e persika och några jordgubbar. Det är mer gott än vad det mättar dock..
 
* Bananpannkaka. Något som jag själv inte äter då jag inte äter banan, men har hört att det ska vara superlätt och även gott. Googla det om ni tycker om banan. 
 
* Ägg. Det kan man göra så himla mycket med, koka, mosa eller stek det. jag gillar väl saltade och kokta ägg. 
 
Haha, Karl Lagerfeldt (Chanel) och massa fruuukt i deras Supermarket visning.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Detta är inspiration för mig

Publicerat: 2014-07-07 | 14:06:00
// VOGUE // O.P.I. lack // Make Up Store skugga // Dolce & Gabbana parfym //
 
Brunt, beiget och guld är de färger jag gillar mest (och rosa såklart haha). Som ni vet är jag ju en Kardashian nörd. I ett hörn fick givetvis världens absolut godaste parfym vara med, Dolce & Gabbanas The One, Därför tycker jag denna bild jag tog representerar riktigt bra vad jag blir inspirerad av. Fashion & Lyx.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 visste ni att

Publicerat: 2014-07-06 | 11:13:00
1. Jag har jätteproblem att stava endå/ändå. Stavar alltid fel på de orden.
 
2. Jag älskar att ha städat runt omkring mig. Mina kläder hänger till och med efter färg, modell och märke.
 
3. Det är väldigt sällan jag tackar nej till jobb vilket har gjort att jag många gånger varit sjukt stressad. Men som jag alltid säger, cash is king!
 
4. Ett av mina större mål är att min första lägenhet (tänkte flytta hemifrån om 2-3år) ska vara en bostadsrätt som jag själv äger. That feeling.
 
5. Mina fötter är väldigt känsliga. Jag får superduper lätt blåsor och skoskav. En kväll med klackar kan utan problem leda till 5-10 blåsor. 
 
 Gammal bild
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ur min garderob - Twist & Tango

Publicerat: 2014-07-05 | 14:08:00
Twist & Tango började jag få upp ögonen för i höstas. De har en hel del snygga saker för rimliga priser. Här är det jag har från märket hittills:
 
 
* Svart stickad tjocktröja. Köpt på Design Only.
* Vit/grå/rosa blus. Köpt i deras butik på Vallgatan.
* Grått linne. Köpt i deras butik på Vallgatan.
* Sjal. Beställd från Miinto som portal.
* Paljettkjol. Köpt i deras butik på Vallgatan.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Några av mina favoritbilder med min lilla ponny

Publicerat: 2014-07-05 | 13:25:00
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 
 
 
 
 
 
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3  
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bra appar - topp 5

Publicerat: 2014-07-03 | 11:27:00
I dagsläget har i princip alla en smartphone. Jag använder mig utav en Iphone 5 och jag skulle aldrig klara mig utan Apple. Jag tycker helt klart det är de bästa produkterna på så väl dator som padda, telefon och tv-system. 
Jag tänkte tipsa er om mina topp 5 appar som jag har laddat ner från Appstore och som jag inte klarar mig utan:
 
1. Instagram De allra flesta vet nog vad Instagram är, en fotoapp där man laddar upp bilder och ser andras bilder kort och gott. Superkul app, för en bild säger ju mer en tusen ord.
 
2. BankID Att slippa logga in med sin bankdosa är guld värd. Denna app synkar direkt med datorn, supersmidigt!
 
3. Översätt (Google Translate) Efter att ha läst hela våren på engelska på högskolan kan jag säga att denna appen har räddat mig. Fungerar snabbt och bra. Man behöver inte bara skriva orden utan kan säga dom om man inte riktigt vet hur det stavas så översätter den. Dock så är talfunktionen inte helt hundra alltid hehe..
 
4. tv.nu Att få upp hela den aktuella tv-tablån i ett flöde är mycket lättare än att bläddra kanal för kanal på tvn.
 
5. Västtrafik Enkelt och bra att kunna få upp buss och tågtider snabbt i mobilen. Jag gillar också att det står om det är i tid/tidigt/sent, ibland stämmer just den funktionen dock inte.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Klänningsproblem inför bröllop

Publicerat: 2014-07-02 | 15:17:00
I slutet av september gifter sig min kusin (den första av alla mina kusiner som gifter sig). Jag har såklart redan börjat fundera på vilken klänning jag ska ha haha. När jag hade min studentbal förra året så sa jag att jag ska ha min balklänning på nästa bröllop jag går på. Dock är mitt problem att jag inte tycker man kan ha en ljusrosa klänning i slutet av september, för det känns för somrigt. Givetvis har jag börjat titta runt lite på nätet och hittade en annan superfin, men den var också ljusrosa. Kanske är det bara jag som tänker så himla mycket på sånt och så lång tid i förväg.. Det skulle vara lättare klädsel också (kavaj tror jag)  så en kort klänning går ju också bra. Himla svårt det här..
#tjejproblem
 
 Jag ser verkligen jätteliten ut (ansiktet - åldersmässigt) på denna bilden..
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fynda det billigare

Publicerat: 2014-07-01 | 10:56:00
Som ni vet så älskar jag ju att shoppa. Jag köper ju väldigt mycket på nätet nu för tiden dessutom vilket jag tycker är så himla smidigt. Med åren (haha låter som jag är svingammal) så har jag lärt mig de knepen som man kan göra riktigt kap på. Här kommer tre tips:
 
* Vänta ut rean. När exempelvis NK startar sina sommar/vinterreor så har de nästan alltid 30% i början. Om man väntar ungefär två veckor är samma plagg senare nere på 50-70% och man kan göra galna fynd. Så ha lite is i magen. Om du dock är på jakt efter skjortor/väskor osv. måste du ha svartnyckel och hänga på låset, de grejerna ryker på 5 minuter.
 
* Sök rabattkoder. Beställer jag på nätet brukar jag alltid bara googla "hemsidans namn" och "rabattkod". Det har hänt att jag fått upp aktuella rabatkoder på 5-15% och gör man lite större köp kan det löna sig rejält.
 
* Bli medlem i kundklubbar. Nu förtiden behöver man oftast bara ange sitt personnummer och slipper ha ett fysiskt kort i plånboken. Men om man har kopplat sitt medlemsnummer till sin telefon och mail brukar man få bra rabatter och/eller förmåner. Vissa ställen (ex. NK) så får man ju rabatt/pengar (alltså plaggen blir billigare) ju mer poäng man samlat in (beroende hur mycket man köpt för).
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!