Mulberry Mini Lily

Publicerat: 2016-11-05 | 14:51:00
I torsdags köpte jag en supersnygg Mini Lily i färgen dark beige. Köpte den på Mulberry NK här i Göteborg och det blir min andra Mulberry väska. Älskar Mulberry och tror denna kommer komma väl till användning.
 
 




 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sen uppdatering

Publicerat: 2016-11-04 | 22:48:03
Hej!
Jag har verkligen inte hunnit uppdatera idag förrän nu. Gick upp runt 8 idag och åkte efter lite frukost ut i kylan
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sjuk?

Publicerat: 2016-11-03 | 09:55:13
Godmorgon!
Hoppas ni mår bra idag, själv mår jag mycket bättre än igår. När jag var på jobbet igår blev jag väldigt kall och hade huvudvärk. Sedan jobbade jag ju kvällspasset 18-22 och då hade jag frossa utav bara den. Satt och hackade tänder, skakade m.m. Igårkväll skrev jag då till min medryttare o frågade om hon kunde ta henne idag också så jag kunde ta det lugnt innan jag börjar jobba vid 12. Så imorse gick jag upp vid 8, yogade lite och drack lite c-vitamin. Jag knatade ner en sväng till ica och hämtade ut ett stort paket med proteinbars, perfekt mellanmål då jag hela tiden är på språng. Jag har precis ätit frukost och gjort lite Mary Kay jobb. Nu ska jag dammsuga, ta en dusch och sminka mig innan jag ska åka in till NK Mulberry och hämta ut något riktigt nice ;) Det var nog nyttigt för mig med en lugn morgon i mitt hektiska liv och hoppas att inte jag blir sjukare. Helgen är nämligen späckad! 
 
20st barer haha, kokos är godast. Beställer dom från MMsports, så smidigt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vegetariskt @ Port Arthur

Publicerat: 2016-11-02 | 12:17:00
I söndags åt jag o mina föräldrar middag på Port Arthur, som ligger ett stenkast från deras lägenhet. Det är ett mysigt ställe, inte alls pretentiöst men perfekt chilställe med god mat. Jag åt maten på översta bilden, vegetariskt. Mina föräldrar som inte är lika vegopositiva åt hamburgare o fläskfilé. En trevlig middag, 

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rosa och grått

Publicerat: 2016-11-01 | 12:56:00
Något jag tycker är riktigt snyggt är kombinationen utav rosa och grått. I min lägenhet går ju inredningen i grå bas med rosa och silverdetaljer vilket jag älskar. Min sänghörna är inget undantag och jag vill verkligen tipsa om Mios kuddar. Alla, förutom den zickzack som är från Missoni Home köpt på NK, är köpta på Mio. Grå och rosa i sammettstyg typ, jättesnyggt och så sköna. I min soffa har jag även en rosa från samma serie, men mer om det i ett annat inlägg. Jag rekommenderar verkligen Mio om ni vill ha snygg inredning som prisvärd. Missonis inredning är ju också rktigt snyggt, men inte lika prisvärt ;)  

 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Outfit i söndags

Publicerat: 2016-11-01 | 12:10:00
I söndags spenderade jag störtsta delen av dagen men mina föräldrar. Jag mötte vid 14 tiden upp mamma och vi åkte in till stan några timmar, shoppade och fikade, så mysigt. På kvällen gick vi ut och åt vid en restaurang nära dem och sedan facetimeade vi med brorsan, en perfekt söndag. Mamma o pappa har ju köpt lägenhet precis vid vattnet (de håller på att bygga ett arkitektritat hus också det med havsutsikt) så passade på att ta lite outfitbilder.
 
//Kjol*Object//Tröja*RalphLauren//Stövlar*Rizzo//Kappa*Mango*//Halsduk*Acne//Väska*Mulberry//
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!