Dagens 3+

Publicerat: 2015-04-30 | 23:22:47
* Timmarna i stallet idag var så mysiga trots det dåliga vädret.

* Träffade Eva och åt sushi med henne, en perfekt Valborg.

* Fick ett vykort av min farmor och farfar där dom skrev att dom tänkte på mig och älskade mig. Så himla gulligt och omtänksamt! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Valborg

Publicerat: 2015-04-30 | 14:58:14
Hej!
Denna dag började som vanligt när jag är ledig, i stallet. Jag jobbar ju vanligtvis på torsdagar men dagen innan röd dag har vi alltid halvdag på jobbet och igår var det extremt lugnt så vi timanställda behövdes inte idag. Red iallafall ett pass i manegen och övade på programet inför imorgon. Det gick iallafall rätt bra och jag är taggad inför imorgon, ska bli kul. Min hovslagare var iallafall en ängel och kom ut igår, snabba ryck. Det tackar vi för! Idag är det ju valborg, vilket betyder regn och kyla. Dom senaste åren har jag alltid spenderat med att bland annat se på cortegen och fryst ihjäl. Det är ju alltid svinkallt och dåligt väder den 30 april, så konstigt. Så ikväll skippar jag att vara utomhus och ska istället in och äta sushi med Eva, så mysigt.
Nu är det strax mellis time.. alla dessa måltider..! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-04-30 | 09:16:00
 
 
 
 
// Kofta - J. Lindeberg // Blus - DKNY // Kjol - Object // Solglasögon - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Långkjol

Publicerat: 2015-04-29 | 14:56:00
Beställde en svart, enkel långkjol från Zalando härom dagen och igår kom den. Perfekt för syftet. Ett basplagg!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Make Up hörna

Publicerat: 2015-04-29 | 10:11:00
Nytt i mitt rum;
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-04-28 | 22:44:32
Jag tycker faktiskt jag är rätt duktig på att avsluta dagen i ett positivt mood, men om jag ska vara helt ärlig så är det nästan varje dag riktigt svårt att komma på tre bra saker medan jag kommer på massor med negativa, men dom försöker jag att inte skriva ner. Tror man mår mycket bättre om man fokuserar på ljusglimtarna.

* Jag och Alice hade en trevlig uteritt (till Nobless drog på sig en tappsko..).

* Hämtade ut ett paket på posten idag, alltid kul. Vad det innehöll visas imorgon. 

* Vi kom överens om att jag tar mammas bil imon till jobbet (mamma o pappa ska på samtal med mina behandlare..) vilket betyder att jag får typ 1h sovmorgon.


Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Effektiv dag

Publicerat: 2015-04-28 | 14:13:47
Hej!
Dagen började med att jag klockan 8 var på östra, tidigt tidigt. Hade inte ätit någon frukost innan och vågen var några hekto ner igen.. men det kanske beror på frukosten?! Hjärtvärderna var lite bättre, men fortfarande väldigt låga, egentligen är det hugget som stugget typ..
Åkte hem och åt lite frukost sedan vidare till IKEA och passerade bilverkstaden och bytte batteri i bilnyckeln. Promenerade hunden, städade och fixade på mitt rum och nu har jag ätit lunch och sett på Modern Family. Strax ska jag äta mellis och promenera hunden innan jag åker till stallet för att rida ut med Alice. På hemvägen tänkte jag passera ICA och hämta ut ett paket som kommit.

Vi hörs sen! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens

Publicerat: 2015-04-28 | 09:23:36
 
 
// Tröja - Boomerang // Kjol - Twist & Tango // Väska - Michael Kors // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tre positiva

Publicerat: 2015-04-27 | 22:42:03
* Idag frös jag så på jobbet, men hittade en elektrisk filt som vi haft i vinstplanen. Satt med den typ 5h på full värme, sen var jag varm, så skönt var det.

* Spenderade kvällen i stallet, mysigt och jag var glad o ponnyn gick rätt bra. 

* Vann kvällens omgång av yatzy (givetvis). Vi spelar yatzy flera gånger per dag oftast och jag är faktiskt ett riktigt proffs haha. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Makeup wanties

Publicerat: 2015-04-27 | 14:50:00
Några sminkfavoriter som definitivt kommer att finnas i min sminksamling innan sommaren är slut!
 
// Highlighter från Bobbi Brown // Krämig eyeliner från Bobbi Brown // Angel borste från Bare Minerals // Mascara från Dior // Contourkit från Anastasia Beverly HIlls //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vecka 18

Publicerat: 2015-04-27 | 09:48:00
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-04-26 | 22:51:14
* Jag hade en mysig förmiddag i stallet. Promenerade min prinsessa med en go podcast i öronen och sedan tog jag det lugnt i stallet.
 
* Målade mina naglar, sånna små saker kan verkligen pigga upp mig.
 
* Jag har en rolig kommande vecka framöver som faktiskt inte består av så mycket jobb så det kommer vara skönt.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grattis farfar!

Publicerat: 2015-04-26 | 15:06:00
Idag fyller faktiskt min farfar 91år, stort grattis! Farfar är någon jag verkligen ser upp till, så klok, omtänksam och rolig. Trots sin ålder är han väldigt pigg och han och farmor är faktiskt så tekniska att de använder skype en gång i veckan och skypear med min faster i usa, det ni!
Egentligen skulle vi firat honom idag tillsammans med släkten men då han varit förkyld i veckan har vi skjutit fram det, här kommer några en bild från när vi var i Österrike men åkte över till Italien en dag 2005 eller 2007.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt smink

Publicerat: 2015-04-26 | 10:02:00
En fantastisk kräm-ögonskugga från Bobby Brown samt en "svampborste" från Make Up Store.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-04-25 | 23:04:44
* Red ett trevligt ridpass idag, trots att det regnade.

* Träffade Victoria några timmar på stan idag, riktigt kul!

* Köpte ett par nya smink produkter på stan, det kommer förövrigt upp imorgon.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bruce Jenner - it´s official

Publicerat: 2015-04-25 | 20:27:08
Som ni säkert redan vet är jag en riktig Kardashian nörd, har sett alla säsonger och följer systrarna aktivt på instagram och andra sociala medier. Bruce Jenner, Kendall & Kylies pappa, och Kourtney, Kim, Khloé & Robs styvpappa, har ju visat sig mer och mer feminin under de senaste åren.
Nu är det offentligt på riktigt, han ska göra ett könsbyte.
Bruce vann ju OS i 10-kamp för USA på 70-talet om ni undrar vad han är mer känd för förutom att vara med i familjens reality-serie. Jag tycker det är modigt iallafall att gå ut med detta och göra en sån förändring, han har trots allt 10 barn/styvbarn och varit gift 3 gånger samt varit en av USAs främsta idrottsmän. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tränset är som kroppen

Publicerat: 2015-04-25 | 13:18:55
Idag efter mitt ridpass insåg jag att det verkligen var dags att putsa min läderutrustning då jag inte gjort det sedan jag flyttade till det stallet i augusti hehe. Det har börjat spricka och såg väldigt tråkigt ut. Men efter bara en runda med lädertvål och fett såg stora delar nästan som nya ut, vissa delar såg dock fortfarande lite skadade ut efter att ha utsatts hårt utan att blivit omhändetagna . Men jag vet att om jag bara väntar några dagar så kommer tränset att se lika slitet ut igen, men för att det ska må bra och se fint ut krävs konternuelrligt arbete. För förtillfället (nu när det är nyputsat) ser tränset ut att må bra, men då det har blivit "misshandlat" så kommer det att krävas mer än en anstränging för att det ska må bra från grunden också. 
Kom att tänka på att det är precis så det är med min kropp också. Min anorexi har "misshandlat" min kropp och för att den ska må bra innefrån och ut krävs att man tar hand om den hela tiden. Annars kan den se fin ut på utsidan men totalt trasig på insidan och redo att gå sönder precis som det oputsade tränset..
 
#lördagstankar 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

24 april

Publicerat: 2015-04-24 | 20:53:12
Dagen började som fredagar brukar göra i stallet. Red ut en stund i skogen och Nobless tyckte det var superkul. Fixade allt och umgicks lite med Märta i stallet innan jag åkte hem och promenerade hunden. 
Efter lunch var det dags att åka upp till östra, hade ett samtal med min behandlare/psykolog. Vi hade ett bra samtal och diskuterade väl mest min kroppsfixering och mitt kritiska granskande samt lite rädslor hehe..  Jag passerade bilverkstaden påvägen hem och bytte batteri i bilnyckeln och sedan gosade med Molly, nätshoppade, planerade min ekonomi och såg på serier. Samt utmanat mitt hjärnspöke och ätit såklart.. 
 
Dagen har alltså varit bra, sammanfattningsvis är detta dagens 3 +;
* Mitt stallbesök imorse, härligt att rida ut, bara andas och träffa Märta.
* Samtalet på östra, det var givande och lite motiverande.
* Min ekonomi haha, den är god för tillfället. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-04-24 | 09:19:00
 
 


// Tröja - Odd Molly // Kjol - Twist & Tango // Skor - Ralph Lauren //
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-04-23 | 21:42:00
* Jag fick sluta en timma tidigare på jobbet, telefonsystemet låg nere i slutet av dagen pg.a. teknikstrul så vi kunde inte göra något mer än att kasta boll i slutet av dagen haha.
 
* Lönespecen kom eftersom det är löning imorgon och den var nice, så min ekonomi ser god ut kommande månad åtminsone haha. 
 
* Trots att det var kyligt så har ändå solen varit framme vilket gör mig så mycket gladare.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

1 maj

Publicerat: 2015-04-23 | 20:32:00
Om 8 dagar är det första maj och då händer två roliga saker.
Dels så kommer min lillebror äntligen hem från USA för sommarlov. Jag har inte sett han sen i julas (via FaceTime såklart men inte på riktigt) så det ska bli så kul.
En annan rolig sak den första maj är att jag och Nobless ska rida en pay and ride på grannklubben. Sedan hon blev utdömd (september 2013) rehabiliterades ju därefter men förra året så red jag bara en dressyr pay and ride och en (två starter) pay and jump. Hon är ju helt fräsch och fit for fight så det ska bli härligt att få knoppa min lilla ponny och göra oss lite fina och se vart vi ligger i dagsläget. Rider dock bara en LB:1 haha..
 
Förra årets pay and ride 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Träna rätt

Publicerat: 2015-04-23 | 10:08:00
Under tiden jag var inlagd hade jag både endel gruppträffar och individuella möten med en sjukgymnast. Under en träff med henne sa hon något så himla bra: "man ska träna för att må bra, inte för att inte må dåligt".
Det är något jag tycker är väldigt sant och som många verkligen borde ta i åtanke. Jag har många gånger tränat för att dämpa min ångest, det ska jag inte sticka under stolen med. Och jag tror att det är många som gör det men som inte vill erkänna det. Tränar man för att dämpa ångest är det inte sunt och det kan leda till något allvarligt, det ska man ha i baktanke tycker jag!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-04-22 | 22:48:43
* Det har varit så himla fint väder idag.

* Mina arbetskollegor är så sköna.

* Majoriteten av dagen har jag ändå haft en relativt bra kroppsbild/inte så mycket  komplex. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från igår

Publicerat: 2015-04-22 | 09:40:00
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Me and the poodle

Publicerat: 2015-04-21 | 20:31:00
Jag och mamma tog lite bilder på mig och på mig med Molly i solnedgången. Det blev några okej bilder, dom kommer upp imorgon i ett tidsinställt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inga höjdar värden

Publicerat: 2015-04-21 | 17:25:20
Hej!
Just nu sitter jag i soffan efter att ha ätit mellis och sett på Kardashian. Efter stallet hade jag tid hos läkaren igen. Det var väl inga toppen värden direkt. Vikten var neråt igen och hjärtat hade lika värdelösa värden som sist. Vilket inte var så bra.. Det är så konstigt, hur hjärnan kan spela sånt spratt. För det kändes som jag hade gått upp massor, men det hade jag ju inte utan tvärt om. Det är monstret som lurar mig.
Till middag ska jag och mamma äta tacos iallafall. När jag var yngre älskade jag det men det är fearfood för ätstörningen, köttfärs och natchochips är inte att leka med.. majs har jag inte heller ätit på länge, sen jag var inlagd tror jag. Ananas löser jag inte idag, det får bli en annan gång men om ni inte har testat att ha det till tacos rekommenderar jag det. Man tror inte att det ska vara gott men det är det faktiskt.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gör om gör rätt

Publicerat: 2015-04-21 | 12:33:28
Igår var jag så taggad på att åka till stallet efter jobbet och träna dressyrprogram. Men när jag väl satte mig i sadeln var Nobless inte riktigt med på samma spår. Usch vilket värdelöst pass vi hade. När jag hade ridit ungefär en timma insåg jag att vi inte kommer få till någon superkänsla så joggade istället av henne i lång och låg form och skrittade sedan av på travbanan. Imorse var jag däremot riktigt sugen på att göra om och göra rätt. Nobless går bäst när man rider igenom henne i skritten först med lite skänkelvikningar, slutor osv. och sedan fokuserar på energin i de övriga gångarterna utan att stressa fram moment. Jag hade därför laddat om inför idag, tänkt igenom passet noggrant och det gick iallafall mycket bättre än igår så det var så härligt. Att dessutom bara kunna rida i fleecetröja och en dunväst (jag är extremt lättfrusen) i strålande sol gjorde humöret inte sämre.
 
Bild från 2012/2013
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lunch tips

Publicerat: 2015-04-20 | 15:07:00
 
Havremuffins, 200 grader i 12 minuter
1dl fiber havregryn 
1dl kokosmjölk
1 ägg
50g jorgubbar och 1dl hallon 
 
Detta åt jag till lunch igår, vilket var väldigt gott. Saltade dock inte i smeten vilket hade behövts. Det stod bakpulver i receptet men skippade dock det, så det kanske hade förhöjt dom men tyckte dom blev goda. Nästa gång ska jag ha rivna morötter till istället för jordgubbar/hallon för att få lite mer matkänsla istället för melliskänsla. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Outfit from yesterday

Publicerat: 2015-04-20 | 10:01:00
 
 
 
 
// Pälsväst - Hollies // Skinnjacka - Kiomi // Tröja - Gant // Kjol - Abercrombie // Solisar - Raynban // Väska - Michael Kors //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-04-19 | 23:20:22
* Hade en mysig morgon i stallet.

* Var på stan i några timmar och träffade tre fina vänner, kul!

* FaceTimeade med min bror. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inbetning av ponny

Publicerat: 2015-04-19 | 13:00:00
 
 
 
 
Nu har processen av inbetning börjat iår igen. Förtillfället är det ca 10-15min/dag. Det är så himla skönt att hon kommer kunna gå på gräs iår. Förra året hade hon ju tendens till fång. Men vi stoppade det i tid och nu har vi både rådfrågat/diskuterat med veterinär + hovslagare och båda gett tummen upp för gräs. Tackar för det! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-04-18 | 23:18:17
* Min morgon i stallet, så himla mysigt.

* Häng och promenad med Linda, vi känner verkligen varann utan och innan.

* Dagens kvällsmat, kvarg med cornflakes och färska jordgubbar. Fantastiskt gott.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Underbar start

Publicerat: 2015-04-18 | 14:40:11
Hej!
Idag har dagen börjat så härligt. Solen sken och jag tog det lugnt på morgonen innan jag åkte till stallet. Även i stallet andades jag bara ut, fixade allt, lät ponnyn beta lite och bortstade och klippte henne innan jag red ett dressyr pass i paddocken. Anorexin ger ju än tvångsmönster och just tider när jag är i stallet är ett sånt. Vill åka hemifrån en viss tid, måste köra dit på 12 minuter osv. hehe så idag var det skönt att veta att jag verkligen kunde ta det lugnt och njuta av det fina vädret och min ponny utan någon inre stress. När jag kom hem åt jag  lunch och sedan gick jag ut och promenerade lite i det fina vädret och nu tänkte jag bara sitta i soffan och se på Modern Family medan jag snart ska äta mellis.
Ikväll ska jag umgås med Linda en stund så det ska bli kul. Verkar som om det blir en hyffsad bra dag, förutom att jag har massor med hjärnspöken som är på mig idag om min kropp. Allt kan helt enkelt inte vara på topp..!

Vi hörs!
 

Nästan 2 år gammal bild tror jag <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Flowers from Twist & Tango

Publicerat: 2015-04-18 | 09:32:00
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-04-17 | 22:31:56
* Jag träffade min fina Emma idag, så härligt att ses.
 
* När vi var på stan shoppade jag lite, alltid kul. Vad det var får ni se imorgon. 
 
* "En känsla kan inte skada dig". Det har min behandlare sagt till mig flera gånger och även idag. Jag måste komma ihåg det när det är jobbigt. Det är tankar, inte verkligheten.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fresh flowers

Publicerat: 2015-04-17 | 18:12:24
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Läxa av min behandlare

Publicerat: 2015-04-17 | 14:01:00
För några veckor sedan fick jag en kortlek med massor med tankvärda ord/meningar från min ena behandlare. Jag skulle välja ut 7 kort som jag gillade, detta var resultatet och idag skall vi diskutera det, spännande. Jag kopplar inte alla korten till just min anorexi utan det är lite olika. 
 
- Vara medkännande
- Kämpa
- Våga drömma
- Öva tacksamhet
- Känna njutning
- Vad hoppas du andra ska komma ihåg dig för?
- Se möjligheter
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-04-17 | 09:04:00
 
 
 
// Kofta - Ralph Lauren // Blus - Micheal Kors // Kjol - Object // Skor - Brimeboots // Solbrillor - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-04-16 | 20:15:53
Ska jag vara ärlig så glömde jag inte av gårdagens tre positiva. Jag kunde verkligen inte komma på några ljusa grejer igår, inte en enda om jag ska vara helt ärlig. Idag har dagen iallafall varit lite bättre.
 
* Fint väder. Solen har strålat hela dagen, det gör mig så himla mycket gladare.
 
* Tre dagars ledighet. Efter att idag ha jobbat 9h så är jag nu ledig i tre dagar, åh vad härligt.
 
* Färska jordgubbar. Mamma köpte färska jordgubbar idag vilket mitt kvällsmål kommer innehålla, så gott!
 
Jordgubbar, skippar dock chokladen och godisen haha..
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-04-16 | 10:16:00
 
// Tröja - Ralph Lauren // Halsband - Thomas Sabo // Kjol - Åhlens //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Alltid i min väska

Publicerat: 2015-04-15 | 20:12:19
* Neccessär från Marc By Marc Jacobs, där finns allt från linser och plåster till handsprit osv haha.
* Mobil + headset samt nycklar, givetvis.
* Solglasögon från Rayban. Oavsett årstid skiner faktiskt solen här ibland. 
* Plånbok från Tory Burch.
* Kalender, för att hålla koll på mitt liv.
* Vantar, jag fryser alltid, skulle jag mot för modan inte frysa så är det ett bakterieskydd om jag åker kommunalt..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Planera dina inköp

Publicerat: 2015-04-15 | 09:50:00
Jag älskar ju att shoppa, men även att ha kontroll över allt i mitt liv, därav min ekonomi samt att belöna mig själv. Därför har jag ett grymt system. Eftersom jag gillar att köpa lite dyrare saker är jag noga med att planera vad jag behöver och har en prioritetsordning. Jag brukar alltid göra minst 4 inköp per månad. Då planerar jag in ett inköp (generellt) per vecka. Det gör dels att man inte köper allt med en gång, samtidigt som man får längta lite men ändå går det inte allt för lång tid (shopaholic).
Så mina tips;
1. Planera - jag älskar listor av alla slag, strukturerat och bra.
2. Prioritera - detta går hand i hand med planerandet och det minskar spontanköpen, som man oftast ångrar.
3. Var vuxen - Gör alla "tråkiga betalningar" först. Det första jag gör när jag får min lön är att, betala mina föräldrar/hyra, läga undan en summa på mitt sparkonto, betalar mobil, linser och allt viktigt!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-04-14 | 21:03:23
* Stallet, haha detta nämner jag typ varje dag. Antingen är det väldigt kul, eller så har jag helt enkelt inget bättre liv. Idag gick iallafall ridpasset överlag riktigt bra och dessutom var underbara Märta i stallet, kul.
 
* Att jag denna veckan lyckats stanna av min viktminskning, en stor del av mig är dock ledsen för det (anorexin) men det är ett litet steg åt det friska hållet iallafall. Babysteps, babysteps. 
 
* I söndags fyndade jag faktiskt ett bord (till mitt smink) på blocket haha. Första gången jag köper något därifrån. Men gjorde om lite i mitt rum och tyckte det ändå blev bra. Måste dock fixa endel förvaring osv. först innan jag visar er lite bilder. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Läkarbesök idag igen

Publicerat: 2015-04-14 | 20:13:00
Dagens besök gick faktiskt helt ok. För första gången någonsin i min recovery har jag lyckats gå upp några få hg hemifrån själv. Anorexin skriker dock och ångesten är skyhög. Några värden som var mindre bra  var mina blodvärden. Blodtrycket var 103/50 (undertrycket var lågt) och pulsen på 47 vilket gjorde att A blev lite orolig för mitt hjärta.
Denna sjukdomen är så klurig. Men min största motivation för tillfället (förutom kursen) är att jag måste ju gå upp lite oavsett, då kan jag lika väl göra det hemma där jag kan äta det jag tycker är gott, kunna jobba, rida och umgås med vänner utan massa regler från personal. Jag vill inte bli inlagd och då det både hotas om dagvård och slutenvård så ska jag bannemig se till så att jag inte hamnar där igen. Då blir bara vägen ännu längre... reminder to myself.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit - allt från NK

Publicerat: 2015-04-14 | 09:46:00
 
 
// Klänning - Filippa K // Kofta - J Lindeberg // Väska - Micheal Kors // Väska - Michael Kors // Brillor - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-04-13 | 20:56:04
* Det har varit väldigt fint väder, solen har strålat och det gör att allt blir mycket lättare.
 
* Hade en jättemysig stund i stallet idag, red barbacka ut i skogen och galopperade o busade och bara hade det härligt.
 
* Parneviks program på tv3, det är faktiskt bra och man saknar Florida mycket när man ser det.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt smink

Publicerat: 2015-04-13 | 10:14:00
 
 
En navy skugga från Bobbi Brown och en grå/silvrig skugga från Lancôme, me like!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-04-12 | 22:17:41
* Shoppade lite nytt smink idag, alltid kul. Det kommer upp i ett tidsinställt imorgon!
 
* Åt middag (sallad) ute med Nathalie idag, så himla mysigt.
 
* FaceTimeade med min lillebror 1h, kul att prata med honom. Snart är han hemma igen.
 
Jag och min bror på hans skola i LA.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Time to meet N

Publicerat: 2015-04-12 | 17:19:23

// Päls - Hollies // Kappa - Mango // Väska - Michael Kors //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-04-11 | 18:24:09
* Spontanjobbade 2,5h idag för en var sjuk, ob I like it.

* Ska möta upp min gamla gymnasieklass i stan snart, även det väldigt spontant. Dom andra ska äta tapas, jag har dock redan ätit middag så ska bara umgås. 

* Det var så härligt väder när jag var i stallet. Och ponnyn var så pigg. Lycka!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 bra saker med dagen

Publicerat: 2015-04-10 | 22:51:41
Tänkte börja skriva ner 3 bra saker med varje dag för att komma in i ett positivt mode på kvällskvisten och uppskatta vardagen lite. Här kommer dagens 3 positiva saker.
 
* Jag hade en mysig förmiddag i stallet, lugnt och skönt och ett ganska trevligt ridpass med min prinsessponny i manegen.
 
* Som vanligt hade jag ett ganska givande möte på östra idag med min behandlare. Dessutom träffade jag ett par av personalen inne från slutenvården på utsidan/i korridoren. Bland annat henne jag gillade mest. Inser att jag verkligen inte ska tillbaka till avd 336 dock!
 
* Till middag köpte pappa sushi till mig. Trots att det idag var jättemycket ångest över det fick jag ätit det och det är ju supergott, monstret ska bort!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-04-10 | 09:57:00
 
 
 
 
// Klänning - Soaked in Luxury // Skärp - Karen Millen // Stövlar - Rizzo // Solglasögon - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 things I like

Publicerat: 2015-04-09 | 20:06:40
- När man kommer hem och tar ur linserna och sminkar av sig, så skönt.
 
- Att rida ut i skogen och bara galoppera, fort, fort. Underbart!
 
- Känslan när man tränat och hela kroppen skakar, så skön känsla!
 
- Maxiyatxy, jag är yatzy beroende. Spelar flera matcher hemma/dag med mina föräldrar + i min app mot okända haha.
 
- Shopping, det kan få vilken jobbig dag som helst att bli lite ljusare. Mode är så himla kul.
 
Galoppera ute, underbar känsla <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-04-09 | 09:35:00
 
 
// Skjorta - Ralph Lauren // Pälsväst - Hollies // Skinnjacka - Kiomi // Kjol - Twist & Tango // Skor - Converse //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dåligt besök igår..

Publicerat: 2015-04-08 | 19:29:55
Som ni kanske förstod (med tanke på den uteblivande uppdateringen) gick läkarbesöket kasst igår. Hade tappat en del igen och värderna går sakta neråt. A började snacka om att om jag tappar mer så får jag inte rida så mycket som jag gör. Dessutom började hon prata om dagvård.. Idag hade mina föräldrar möte med båda mina föräldrar och tydligen hade dom (mina behandlare) skickat remiss till både dagvård och slutenvård.. WTF. Vägrar att läggas in igen. Kommer aldrig gå med på det, ingen chans. Så nu måste viktminskningen stoppas. Så himla svårt bara. 
Idag har jag jobbat hela dagen så är jättetrött just nu och har ingen ork, så ska mest slösurfa lite, det är ju trots allt flera timmar kvar på kvällen hehe. Men först tänkte jag fixa ett tidsinställt inlägg till imorgon med dagens outfit.
 
Vi hörs imorgon helt enkelt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tisdag, i vanlig ordning

Publicerat: 2015-04-07 | 11:39:30
Hej!
Nu är veckan igång som vanligt igen efter påskledigheten. Tisdagar betyder ju dock alltid att jag är ledig eftersom jag ska till sjukhuset. För en liten stund sedan kom jag från stallet, var där och fixade allt samt red ut en härlig runda med min lilla ponny. Ridvägarna där jag står är verkligen amazing. 
Om en stund ska jag upp till östra igen för viktkontroll och kostsnack. Det är alltid jobbigt för det brukar inte ha gått bra. Dock brukar jag alltid vara rätt pepp när jag åker därifrån så hoppas på liknande idag. För tillfället är jag supertrött, vilket antagligen är ett tecken på energibrist då kroppen blir helt matt efter att ha varit i stallet, inte okej tycker jag. Så snart får jag väl gå ner och fixa lite lunch samt tömma diskmaskinen innan jag ska åka. Men före det måste jag fixa mig.

Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Makeup artist

Publicerat: 2015-04-06 | 20:54:00
Efter en hel del velande och feghet tog jag beslutet för ett tag sedan att söka till en makeup artist utbildning. I veckan fick jag besked att jag blivit antagen och i mitten av augusti drar den igång. För tillfället är det min största motivation, då har jag ett konkret datum kursen börjar och jag måste alltså se till att inte tappa mer i vikt så att jag orkar och inte blir inlagd igen. Jag älskar ju allt som har med mode och smink att göra så det känns verkligen som att många dörrar kommer öppnas i och med den här utbildningen. Dessutom, hur kul är det inte att ha föreläsning om smink, produkter, modevärlden etc. än hur stor den ingående momsen är om man köper x antal grejer. Jag har ju läst ett år ekonomi på högskolan, visst jag tycker ekonomi är kul, men mer markandsföring och aktier osv. mikro-, makroekonomi och redovisning var inget att hänga i granen.
Det känns också skönt att veta redan nu att jag är antagen till hösten, ett stressmoment mindre i min vardag.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Med lite lergigan i blodet..

Publicerat: 2015-04-05 | 22:16:47
Godkväll på er!
Nu har jag precis tagit kvällens dos med ångestdämpande i hopp om att tankarna ska bli lite mildare och att jag ska kunna sova okej inatt (gärna bra..). Tänkte se på lite makeup videosar en stund så jag hinner bli lite trött först bara.
Förutom alla dumma tankar så har dagen varit rätt bra. Var i stallet i 3,5h förut och fixade allt, red i det fina vädret samt hade stallmöte. Sedan kom Linda hit och vi hade som vanligt väldigt mysigt. Är ju ledig två dagar till innan jobbet drar igång på onsdag igen så det är faktiskt skönt att kunna ta det lite lugnt. 
 
Vi hörs imorgon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

MakeUp från Mac

Publicerat: 2015-04-04 | 14:54:18
Concealer och ögonbrynspenna
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

GLAD PÅSK från mig och min racer-ponny!

Publicerat: 2015-04-04 | 09:38:00
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Frihetsdressyr

Publicerat: 2015-04-03 | 13:03:43
Har haft en superhärlig morgon i stallet. Jag och Nobless gick först ut i det fina vädret i 40 minuter innan vi busade och körde lite frihetsdressyr i paddocken i ca 20min. Pappa tog över 500 bilder där haha, dock behöll jag endast 20st, kritiker eller vad?! Här kommer några utav dom iallafall: 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Chia pudding

Publicerat: 2015-04-02 | 17:03:54
Nu har jag också hakat på trenden. Lät dock min bara stå i 3,5h i kylen så nästa gång ska den stå över natten. Perfekt mellis!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-04-02 | 09:29:00
//Tröja & kappa - Gant // Kjol - Object // Halsduk - Acne // Väska - Micheal Kors // Solglasögon - Rayban // Skor - Converse //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Händer inte mycket här..

Publicerat: 2015-04-01 | 16:20:43
Hej!
Sitter på jobbet, 50min kvar och har inte mycket att göra. Vi har nollat både mailen och telefonkön , skönt men ändå galet segt. 
Jag hade en grymt ångest-natt idag men imorse fick jag ett fint sms av bästa E som gjorde mig glad❤️
Nu ska jag fortsätta att sitta av tiden, antagligen tar jag över chatten sista halvtiden för en tjej flexar ut sig, kul.
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt från Mac

Publicerat: 2015-04-01 | 09:29:00
 
Puder/Foundation, studio fix
 
Läppstift
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!