Min balklänning, nian vs trean

Publicerat: 2013-07-31 | 15:08:00
I nian hade jag på min en knälång Odd Molly klänning med paljetter och lite pärlor.Den var vinröd och rosa och  Till det hade jag en vit koftaktig grej i spets, en vit Chanel liknande väska, silver smycken och vita klackar. Vi hade vår bal på Odd Fellow inne i Vasastan. 
 
 
 
På min studentbal hade jag en lång ljusrosa klänning med öppen rygg med massa silverdetaljer, som ni sett på bilder för ett litet tag sen. Till det hade jag silversmycken från SNÖ och Åhlens, clutchbag från Ralph Lauren och ballerina skor från Michael Kors. Jag hade även en vit kavajkofta till från Zara, den använde jag dock bara sent på kvällen när det var kallt. Vi hade vår bal på Marstrand.
 
 
 
Man ser likheterna på båda outfitsen. Båda har stora ljusrosa delar och silvriga smycken. Jag valde låga skor på studentbalen, dels för jag var en decimeter längre än i nian (nu 183cm) och främsta anledningen för att vi var på Marstrand, som bara består av kullersten. Sen skulle min klänning bli för kort med klackar också.  Jag gillar båda  klänningarna mycket och har faktiskt kvar min Odd Molly klänning från nian då jag tycker den är fin vid vissa tillfällen. Min mamma anväder dock den mest då hon älskar den haha. Min balklänning från trean älskar jag och nästa bröllop jag ska på (som man ska klä sig fint på) ska jag ha denna tänkte jag.
Jag tycker man ser att min stil och outfit har mognat på de tre åren och man ser det ännu tydligare på vardags outfiter, men det får ni någon annan gång.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Några av mina favoritbilder på Nobless och mig

Publicerat: 2013-07-31 | 11:22:00
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Provrummet.se

Publicerat: 2013-07-30 | 15:30:00
Jag har tidigare rekomenderat denna hemsida för er och tänkte göra det igen. 
 
Provrummet.se är en hemsida som jag beställt från flera gånger. Deras grejer kommer på 2 dagar, om man beställer på eftermiddagen. Annars ska den komma dagen efter tror jag, men jag har bara beställt på eftermiddagen och de har alltid kommit två dagar efter. Jag har beställt alla mina plagg från Suzanne Nilsson (kolla i min shopping kategori, bl.a. klänningen som visades  i förmiddags) samt en klänning från Pernilla Wahlgrens kollektion. De har också en hel del rea vilket är bra och all frakt och retur är gratis. Desutom kommer kläderna i "silkespapper" med ett klistermärks hjärta som håller ihop det, då känns det så handgjort och med kärlek. 
 
HISS HISS HISS
www.provrummet.se 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New in

Publicerat: 2013-07-30 | 11:15:00
Förra veckan kom denna klänningen på posten. Jag har en svart och älskar den så när det var 70% på denna så var jag tvungen att slå till. Klänningen är från designern Suzanne Nilsson som har fina kläder i bra prisklass. Bilden är jättedålig då den ser jättestor ut. Det är en grå klänning och till den får man ett band i samma färg. Jag använder dock till både denna och min svarta sådana klänning mina egna skärp då jag tycker det är mycket snyggare. Jag har använt min svarta och kommer använda denna som både "kjol" och klänning. Antingen har jag en tröja utan dragkedja på så blir det som en kjol, eller så har jag en kofta så man ser att det är en klänning. Då denna är grå så kommer den även funka mycket bra till hösten och vintern.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hola amigos!

Publicerat: 2013-07-29 | 21:17:18
Hejsan!
Idag var det först jobb som vanligt. Sedan har jag inte gjort så mycket faktiskt. Mamma tog hästen imorse så jag var hästfri och jag hade inte så mycket att göra hemma. Så med Macen på magen framför tvn så klarade jag mig bra ikväll. Var borta nyss på klubben bara och hämtade min bror men nu är det soffläge igen innan det är dags att sova.
Glöm inte kika in här imorn då det ligger tidsinställda, även på onsdag.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 lite summa saker ..

Publicerat: 2013-07-29 | 15:36:00
Här kommer 5, halvt lite skumma saker om mitt utseende. Eller saker ni kanske inte noterat iallafall.
 
1. Jag har två små ärr i min panna. Ena är från när jag ramla i vår trappa som liten och det andra är från närr min bror putta in mig i en dörrpost när vi var små.
 
2. Jag har väldigt korta och knubbiga tummar. Mina lillfingrar är även kortare än standard.
 
3. Jag har ett födelsemärke på benet som sitter väldigt bra. Det är nämligen i perfekt höjd, om jag har en klänning som går dit så vet jag att den inte är för kort. Ett par centimeter högre upp än födelsemärket kan kläder vara, annars är det för kort.
 
4. Mina tänder är konstiga. Jag saknar flera tänder vilket har lätt till att jag har mjölktänder kvar som troligtvis kommer sitta hela livet. Jag har även två tänder som är sjukt små som små huggtänder och mina framtänder är väldigt stora. Därför avskyr jag att le med mina tänder, för dom är så fula och ojämna. 
 
5. Mina ben är väldigt långa. Eftersom jag även är 183cm lång och dom är långa naturligt är dom väldigt långa. Men med klackar är dom to die for haha.
 
Mina fula tänder och jag.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sy talang

Publicerat: 2013-07-29 | 12:06:00
I vintras köpte jag en klänning från Rabens Saloner. Om ni inte redan vet det så är deras kläder mycket stora i storleken samt ganska dyra. Klänningen jag fick hem var i storlek small och jag tyckte redan då att den var på tok för lång. Men jag tänkte att antingen vänjer jag mig eller så kan jag be någon sy upp den. Men fram tills nu har den hängt i min garderob, oanvänd. Jag har provat den några gånger men aldrig använt den då jag tyckt den varit för lång. Då jag tagit bort tagsen också har jag inget som "bevinnat" att den är oanvänd ifall jag tänkt sälja den. Så jag beslutade mig för att korta upp den. Då jag tänkte att jag inte hade något att förlora eftersom jag ändå inte använde den. 
Var duktig och mätte när jag klippte och den blev faktiskt rätt jämn. Nålningen var rätt knepig då tyget var längre än själva grunden. Men själva syningen var det största problemet. Då det var dubbla tyg så korvade det sig och gled. Men då det inte var så kvistligt sydde jag på.

Den är inte jättebra där nere om man kollar in detaljerna. Men då detta är en "skrynklig" modell (+ att den är ostruken på bilderna) så syns det inte på långt håll så blev faktiskt jättenöjd. Allt som allt tog faktiskt också bara 45 minuter vilket jag tyckte var bra. Nu kommer jag kunna använda min klänning, äntligen!

Här får ni före och efter bild. Jämför med handtaget då de hänger på samma galge på samma höjd. 
 
Före
 
Efter
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tidsinställda på g

Publicerat: 2013-07-28 | 22:39:02
Nu finns det två tidsinställda inlägg både måndag och tisdag eftersom jag imorgon börjar yttligare en ny jobbvecka. Kommer uppdatera lite när jag kommer hem och förbereda yttligare inlägg.
Så don´t forget www.blondehair.blogg.se 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Photoshoot

Publicerat: 2013-07-28 | 12:12:00
Körde en sommar shoot igår med min fina ponny. Dock var det sjukt mycket insekter som störde henne..
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit

Publicerat: 2013-07-28 | 10:03:41
Såhär såg jag ut när vi gick ut och åt igår med familjen.
 
 
 
Blus - Malene Birger // Jeans - Diesel // Väska - Marc Jacobs // Örhängen - Marc Jacobs // Skor - Micheal Kors
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Love

Publicerat: 2013-07-27 | 23:22:41
Mer bilder kommer imorgon.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mot Borås

Publicerat: 2013-07-27 | 12:30:35

Sitter i bilen påväg mot Borås. Nu ska vi shoppa :))

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Eriksberg

Publicerat: 2013-07-27 | 08:56:57
Igår jobbade jag först hela dagen. Men det gick jättefort, kändes som jag var där 2h typ, har aldrig gått så fort ngonsin typ. En stund efter jag och min bror kom hem kom även mamma och pappa hem som varit på landet hela veckan. Eftersom det var så fint väder åkte vi ner till Eriksberg och satte oss vid vattnet och åt sushi. Det var jättemysigt, tills i slutet då jag fick så galet ont i magen igen att jag knappt kunde stå. Då åkte vi hem.. 
 
Idag var planen först att ta en photoshoot med Nobless men då det ösregnar, åskar och blåser supermycket ute nu så vi får vänta med det. Ikväll ska vi gå ut och äta i stan och sedan ska jag träffa Linn som jag inte träffat på 1,5 vecka :o Tror vi gör det över en drink inne i stan. 

Nu i helgen har jag inte så jättemycket planer. Vill fota Nobless lite, sedan ska jag sy upp en klänning från Rabens Saloner som är på tok för lång. Jag måste även köpa lite galgar och sånt, mina klädutrymmen börjar bli för små. Kan dock bero på att jag köper nya kläder iprincip varje vecka. Har även en ny klänning att visa er också (haha).. 
 
Här kommer lite bilder från gårdagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Saker jag aldrig stoppat i min mun, del 2..

Publicerat: 2013-07-26 | 16:00:00
Tänkte utveckla min lista med "saker jag aldrig stoppat i min mun" från inlägget jag skre vtidigare i veckan.
 
1. Sill.
 
2. Keso.
 
3. Inlagd gurka.
 
4. Feta ost. 
 
5. Kvarg.
 
Det där är god mat, från mormors 80-års kalas. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kardashian

Publicerat: 2013-07-26 | 12:19:00
Som vi net är jag en riktig Kardashian crusher. Tittar iprincip alltid på dom när det visas avsnitt med dem (vilket är varje dag).
För er som inte vet så är det en reality serie från USA. Kardashian syskonen är Kourtney (har två barn med Scott Disick), Kim (har barn med Kanye West), Khloe (gift med basketspelaren Lamar Odom) och Rob. Sedan har de halvsystrarna (samma mamma) Kenall och Kylie och de heter Jenner i efternamn efter sin pappa Bruce. Bruce är även Kourtney, Kim, Khloe och Robs styvpappa och deras riktiga pappa dog för typ 8 år sedan och han var en väldigt känd advokat. Barnens mamma Kris är en väldigt mån om kändisskap och pengar vilket gör att hon dock prioriterar jobb framför familjen vilket barnen ständigt försöker ändra. Kris har även en egen show, men denna har jag inte sett. 
Kardashian är en rikig mode familj, systrarna gör massa modelluppdrag, de har egna klädbutiker med egna kläder, smink och parfymer osv. Och huvudsaken, massa tv-program om familjen. 
Det jag gillar med dem är att fastän de lever ett super glamouröst liv så verkar ändå familjen vara de viktigaste och de verkar alla stå varandra jättenära. Att de är snygga och samtidigt visar att trots olika utseenden och kroppar är de alla dö-snygga skadar ju inte heller!

De större serierna är: Keeping up with the Kardashian, Kourtney and Kim take NY/Miami och Khloe and Lamar. Sedan finns det yttligare sid-serier. Sänds mest på tv 11 men även på kanal 5. Så rekomenderar dessa serier skarpt!
 
Familjen
 
Khloé, Kim & Kourtney.
 
Kourtney, Kim & Khloé.
 
Kourtney.
 
Kendall & Kylie.
 
Mamma Kris.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Österrike

Publicerat: 2013-07-25 | 15:11:00
Österrike är ett land jag har varit i två gånger, båda på somrarna. Det var år 2005 och 2007. Båda åren åkte vi ner med pappas släkt. Vi bilade ner och hade superkul. Jag och min bror (som är ett år yngre, 95a) har ju två tvillingkusiner som är 95or. Det är/var helt perfekt. Så mycket som vi lekte och busade under dessa semestrar. 
Varför vi valde Österrike beror på att min ena faster är gift med en österrikare. De bor i USA vanligtvis och när de ändå kommer till Europa vill de såklart träffa hans släkt också. Österrikarna har flera gånger kommit upp till Sverige också. Vi gjorde iallafall mycket roligt under de semestrarna och flera "jobbigare saker". Första året vi var där (2005) var jag 11år och mina kusiner 10år (min bror var 9, skulle fylla 10 den hösten). Vi vandrade upp för en "liten kulle" som österrikarna kallade det. Det var en promenad på 3h enkelväg uppåt. Vi hade blivit lovade av våra föräldrar (som aldrig hade vart där innan) att det fanns en pressbyrå där på toppen, såklart fanns det ingen pressbyrå utan kor och en tant med flädersaft haha. Vi snackar fortfarande om den promenaden ibland. Andra (mer roliga saker) vi gjorde var att forspadla, begsklättra och rida. Vi var där runt 2 veckor båda gångerna har jag för mig och vi hyrde större hus till våran släkt båda gångerna. 

När jag tittar tillbaka på bilder var det så sjuuukt fint och jag önskar jag får komma tillbaka dit. Min äldre kusin (som var med andra resan) ska däremot plugga konst där i 3år från i höst (tror jag om hon valde där före Norge) så det finns ju en chans att vi kanske åker ner typ sista året eller något. Det hade varit roligt.
 
Tyvärr kommer jag inte åt våra egna bilder (förutom den på mig som låg på min blogg/facebook) då de är på ngn server som jag inte har en aning om hur jag kommer åt. Men bilderna på mig/mamma är från 2005, de andra från 2007. Kolla bara bakgrunderna, de ser ut som fake, men det är det inte, det kan jag lova!
 
Jag 2005.
 
Jag och mamma, 2005. 
 
Min faster Anna och min andra fasters man Leo 2007. 
 
Utsikt.
 
Farfar och farmor 2007.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Molly

Publicerat: 2013-07-25 | 11:48:00
Såhär försöker jag framstå att Molly ser ut, som en atlet hund:
 
 
 
Men såhär är dock sanningen, som den 11 åring hon är:
 
 
Men jag älskar henne ändå! Tänk att vi har haft henne över 11år. Och ibland är hon faktiskt väldigt lekfull ;)
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bra dag

Publicerat: 2013-07-24 | 21:56:16
Igår såg jag ju fram emot denna dag. Och den har varit bra. Det flöt på bra på jobbet, min klänning och lönespec kom och båda var bra. Åkte ut och promenerade Nobless en sväng och sedan åkte jag hem och gjorde lite situps och andra magövningar innan jag hoppade in i duschen. Jag o min bror gjorde snabbt morgondagens lunch (köttbullar och pasta) innan det var daxs för Kardashian. Nu har jag precis ätit middag vilket bestod utav två våfflor och sitter och kollar på dam-matchen och hoppas verkligen att Sverige vinner.
Glöm inte kika in imon igen, flera tidsinställda inlägg ligger och väntar på att få visas.
 
Vi hörs imon!
               
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Wantie

Publicerat: 2013-07-24 | 15:23:00
Jag har redan nu börjat spana in potentiella höstjackor. Behöver verkligen en ny och det blir en skinnjacka.  Jag vill inte ha silverdetaljer det är mitt ända "krav". Är sugen på en mörkbrun just nu. Hittat en från Jofama, Jofama Catrin som är väldigt fin. Har dock inte hittat den i butik innan så får väl ut och spana. Annars har Abercrombie en snygg brun skinnjacka också för ett lite roligare pris. Dock är ju A&Fs kläder korta i armarna. Har en dunjacka därifrån bl.a. och den är väldigt kort. Men det funkar ju iof och den ser bra ut. Har någon något förslag på en skinnjacka som är svart eller brun med snygg modell. Eller vart man kan få tag på Jofama Catrin jackan i Göteborg. Tell me please!
 
Jofama jackan
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nobless update

Publicerat: 2013-07-24 | 11:29:00
I måndags var ju mina föräldrar som sagt hos veterinären med Nobless. Vi använder ju oss utav Ale Djurklinik och har gjort det länge. I september blev ju Nobless halt. Efter några omgångar med gips opererades hon och hela hoven skars upp. 7cm av hoven skars bort, i bästa fall växer hoven ca 1cm/månad men i Nobless fall har det växt ungefär 4 cm på 9-10 månader vilket gör att hoven vart väldigt känslig. Vi har varit uppe många gånger (10-15ggr) på Ale sedan september + att Nobless bodde där uppe i nästan två veckor i samband med operationen. Nu under våren har hon ändå vart fräsch och jag har till och med börjat galoppera henne men härom dagen kändes hon ofräsch igen..
 
Eftersom vi ändå skulle åka upp denna vecka bokade vi första tiden som fanns med både veterinär och hovslagare. Efter mängder med bedövning, röntgen och några böjprov konstaterade de att de var något i höger fram och höger bak. Den "skadade" hoven är vänster fram och den såg fin ut. Höger fram har jag tänkt på länge eftersom när hon hade som ondast belastades endast det benet. Höger bak har min ord. vetrinär reagerat på tidigare men då trott att hon bara vart stel eftersom hon då bara stog i sjukhage (vilket hon gjorde i 9 månader). I måndags fick hon iallafall lite kortison. Hon ska skrittas nu i två veckor. Sedan ska jag börja trava henne i tre veckor med mycket cavaletti osv. Och sedan så ska vi upp till veterinären igen om 5 veckor. Mina förädrar köpte även olika grejer (oljor, foder m.m.)  för att hoven skulle växa bättre som tydligen var väldigt dyra så hoppas det funkar nu. 
 
Börja om från början, börja om på nytt.. 
 
Hoven ett tag efter operationen. Det är "hål" hela vägen över järnet, bara att det är "igentäckt" med bakteridödande. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lär ju ha träningsvärk imorgon.

Publicerat: 2013-07-23 | 21:28:18
Hejsan!
Idag har jag jobbat fulltid som vanligt. När jag kom hem gjorde jag och min bror middag vilket bestod utav våfflor. Vi är riktiga mästerkockar... men de blev faktiskt sjukt goda och vi har massa smet kvar om vi är sugna på mer ;) Sedan åkte jag ut till stallet. Först hittade jag inte hästarna. Trodde dom var kidnappade helt seriöst (dock såg jag dom 10min tidigare men då gick jag in och mockade först). Men det visade sig att de hade öppnat upp yttligare en hage som man inte ser in i från de hagarna jag var i för det är träd/buskar. Våra hästar går nämligen på sommarbete men de går i 5 hagar som är öppna och kan alltså röra sig mellan alla 5 hagarna. En är helt sandad, en har lite gräs, två har mycket gräs (dock nerbetat nu) och den senaste som öppnades har maaasssor med gräs. När jag väl hittade Nobless så gick jag en promenad med henne. Imorgon kommer det upp ett inlägg hur det är med henne osv. och vad som gäller nu. 
När jag kom hem gjorde jag massa situps och andra magövningar vilket gör att jag kommer ha träningsvärk imorgon till 99%. Har redan börjat få en ömmande mage. Men känslan när det är så jobbigt så man skakar och man fortsätter till man nått sitt mål, outstanding!
Såg sedan på Kardashian, duschade och hamnade här.
 
Imorgon är det onsdag vilket är väldigt bra. 
1. Vid lunch har halva jobbveckan gått och på eftermiddagen 3/5 dagar.
2. Jag får köplunch imon, salladsburgare kan vara det bästa.
3. Jag får min lönespes (lönen kommer på torsdag) alltid kul att veta hur mycket man kan shoppa kommande månad...
4. En klänning jag beställde igår anläder troligtvis imorgon, tar alltid 2 dagar att komma från den sidan.
5. Det är Keeping up with the Kardashians 1,5h imorgon. Först 30min gammal säsong och sedan 1h ny säsong. 
6. Vädret ska vara bra och jag kan ta en härlig promenad med Nobless med gott samvete (annars vill jag helst att hon rids då hon är en ponny som måste röra på sig.
 
Med andra ord har jag en bra dag att se från emot och jag ska snart sova så jag är utvilad och pigg. Bloggen har tidsinställda inlägg som kommer upp så glöm inte att kika in här så hörs vi när jag kommer hem från jobbet och hästen. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 saker jag aldrig stoppat i min mun

Publicerat: 2013-07-23 | 15:37:00
5 saker jag aldrig stoppat i min mun och så kommer det nog förbli!
 
1. Leverpastej
 
2. Oliver
 
3. Mozzarella
 
4. Prickigkorv
 
5. Salami
 
BLÄÄÄ!
 
 
 
 
 
 
onödigfakta.se 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Söndagens shopping

Publicerat: 2013-07-23 | 12:09:00
Marinblå blus från Nolita. Har en sån i rosa/röd/aprikos och älskar den. 
 
Victoria Secret bodymist med doften "Coconut Passion"
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Titta in

Publicerat: 2013-07-22 | 22:12:52
Nu ligger det två tidsinställda inlägg per dag till och med torsdag. Glöm inte kika in här!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb

Publicerat: 2013-07-22 | 18:03:20
Hej!
Idag har jag jobbat hela dagen. Flöt på bra fram till de sista timmarna, de var sega. Mina föräldrar däremot åkte från stallet vid 9 och kom hem vid 4. Så nääästan en hel arbetsdag gick åt hos veterinären idag. Sommarens bästa dag typ.
Igår var jag först på stan och shoppade lite. Vid 6 åkte vi till havet och åt middag och vid 9 var jag ute och promenerade med Linda. En bra dag helt enkelt. Har insett att jag nog inte kommer kunna hålla mig borta från bloggen så ska göra lite tidsinställda inlägg tänkte jag eftersom jag jobbar hela veckan. Men ni vet ju vad jag brukar säga, caaashflooow. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blogglista gjord 20/7

Publicerat: 2013-07-22 | 12:53:00
Ditt namn? Malin
Födelseår? 1994
Hur lång är du? 183 cm
Spelar du något instrument?
 Nej, spelat piano innan.
Är du hungrig? Inte särskilt faktiskt.
Vart befinner du dig just nu? Hemma.
Biter du på naglarna? Ibland..
Vad är du bra på? Vara klantig.. 
Har du några husdjur? Hund och häst (om häst gills som husdjur).
Är du singel? Japp
Vad vill du ha just nu? Primeboots. 
Ditt mål i livet? Jag vill ha ett bra och roligt liv, med en fin familj. 
Har du någon vän du känt i 10 år? Aa.
Har du körkort? Ja :)
Vilket/vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ingen aning.
Pepsi eller Coca cola? Cola, dock dricker jag typ aldrig läsk.
McDonald’s el. Burger King? Donken.
Sjunger du? Oja, dock låter det fruktansvärt. 
Vad har du för skostorlek? 40-41.
Vill du gifta dig? Ja, såklart.
Kommer du överens med dina föräldrar? Ibland.
Din hårfärg och frisyr? Långt blont. 
Skorna du hade på dig idag? Converse och stallskor.
Grönan eller Liseberg? Liseberg, dock inte varit på grönan, men jag menar götet vs sthlm.
Vad sover du i? En säng.. 
Kläder du hade på dig idag? Klänning + Juicy tröja samt Whitaker byxor och tshirt. 
Favoritfärg på kläder? Rosa, vitt och beiget.
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Vill ha en blus jag nog köper imon (söndag), ett par raplay jeans och några odd molly plagg. Lite från Ralph Lauren och Victoria Secret också om man nu får önska. 
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Några tusenlappar, beror lite på vad jag har för inkomst just den månaden.
Tatueringar du har? No.
Piercingar du har? Öronen. 
Har du glasögon? Yes, min syn är inget att skryta med. 
Hur ser din plånbok ut? Stor svart från Guess med lite mönster. 
Din perfekta Pizza? Sålänge degen är god, ingen ost är på och det finns skinka så går det ner. Men inga skumma saker på som oliver och sånt heller.  
Favoritårstid? Jag brukar säga sommar, men uppskattar typ alla årstider. Hästmässigt - sommar, klädmässigt - höst, mysighet - vinter och känsla - vår. 
Favoritmat och dryck? Grillat eller lax tror jag. Hemmagjord tajmat är också gott. Vatten eller alkohol (beroende på tillfälle).  
Favoritdjur? Häst och hund. 
Favoritparfym? Juciys "Viva La Juicy" samt Dolce Gabbanas "The One".
Vad köpte du senast? Ett linne från Hollister. 
Hur mycket pengar har du? Så jag klarar mig. 
Hur svarar du i telefonen? "Hej" typ.. 
Vem ringde du senast? Mamma. 
Sov du ensam inatt? Faktiskt inte.
Vem sov du senast hos? Linn. 
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov. 
Vad gjorde du för 15 min sedan? Satt här framför tvn med datorn som nu..
Det sista du sa högt? Jag ångra mig, du kan ta all choklad. 
Det senaste någon sa till dig? Okej..
Vad har du druckit idag? Vatten och några klunkar saft.
Vad var det senaste du åt? Tvu rutor choklad. 
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit. 
Vad är det för väder hos dig nu? Kväll, mulet.
Godaste glassmaken? Jordgubb eller vanilj. Helst av allt isglass dock.
Sover du tungt? Ibland, oftast tror jag allt. 
Drömmer du mardrömmar? Inte jätteofta.
Favoritklädsel? Prydligt, en snygg blus och ett par jeans eller klänning/kjol. 
Vad ser du om du tittar till höger? En stor lampa. 
Vad ska du göra härnäst? Äta jordgubbar och se kalrt på hästhoppningen som rullar framför mig eller sova. 
Humör just nu? Trött.
Favoritgodis? Choklad och gelatingodis. 
Sommarplaner? Jobba, festa, rida, shoppa och umgås med vänner och familj. 
Hur många kuddar sover du med? En stoor (100x70cm) eller tre normalstora. 
Morgon eller nattmänniska? Inget haha, morgontrött och lägger mig tidigt. 
Har du dåligt morgonhumör? Ganska. Morgonen kan förstöras lätt..
Är du kittlig? Jaaa, det kan man milt sagt säga. 
Snarkar du? Nepp. 
Stjärntecken? Fisk.
Stökigt el välstädat? Välstädat alla gånger.  
Längtar du mest efter just nu? Till min ponny är frisk. 
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? Vet inte..
Vad väntar dig om 10 år? Eget företag, walk in closet, man och flera barn. 
Vad luktar det just nu? Känner bara min andedräkt, som smakar vitlök..
Saknar du någon nu? Jaa.
Snus eller cigaretter? Inget, verkligen inget. 
Vill du ha barn, hur många? Lätt, minst tre. 
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja, systemet here I come..
Är du snäll? Jaa det skulle jag säga.
Är du blyg? Inte mot dom som känner mig. Lite tyst mot andra ibland. Men har rätt lätt för att prata. 
Tycker du att du har fin dialekt? Inte min röst, men göteborgska är ju änna gött. 
Syskon och deras ålder? Bror, 17 (18 i sptember).
Tycker folk du är snygg? Haha, vissa.
Har du använt någon hårprodukt idag? Ja, schampo, balsam och hårinpackning. Orkade dock inte ta olja sen.
Har du bråkat med någon idag? Tjaffsat med min bror. 
Vad har du för planer till helgen? Imon ska jag in till stan och shoppa, antagligen med min bror. På kvällen ska jag promenera med Linda. 
Är du sugen på något nu? Neps.
Brukar du bada i sjöar om somrarna? Nej, havet är mer tillgängligt. 
En film? Är något som jag oftast inte orkar se. 
Vem får en kram? Den som ber snällt.
Brukar du läsa horoskop? Inte så ofta.
Sängstorlek? 120cm.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bada

Publicerat: 2013-07-20 | 16:47:46
Hej!
Har varit och badat med min mamma och bror idag vilket var mysigt och faktiskt varmt. Här kommer lite bilder. Mina solglasögon är från Rayban och min bikini från Tommy Hilfiger. 
 
 
 
 
 
 
Visst ser min bror ut som en Abercrombie modell? ;)
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ligga lågt här

Publicerat: 2013-07-19 | 22:20:26
Kommer ligga lågt med uppdatering här ett tag. Kommer uppdatera lite när jag får mer kraft, kanske imorgon, kanske om en månad. Kika in här så får ni se helt enkelt. Annars kan ni hitta mig på instagram @maaaliiinw där uppdateringen antagligen kommer vara hyffsad. 
Kram!
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Falsterbo bilder del 2

Publicerat: 2013-07-19 | 11:26:00
Här kommer bilderna från derbyt. Dock blev de tyvärr inte så många och inte så bra då jag missade iprincip hela klassen för att jag hade sjuka magsmärtor. Peder kom iallafall 7a och Jens 8a, duktiga bröder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Primeboots

Publicerat: 2013-07-18 | 11:53:00
När lönen kommer för sommarjobbet har jag lovat mig själv att jag ska unna mig ett par primeboots. Frågan är dock vilka eftersom det finns så många snygga modeller. Det ända jag är helt säker på är att jag ska ha med gulddetaljer på. Egentligen vill jag ha svarta, men då det är svårt att hitta med gulddetaljer blir det nog bruna ändå. Köper jag mellanhöga/höga så är dragkedja bak ett måste. Men det är dessa jag väljer mellan:
 
Låga mörkbruna/svarta med gulddetaljer
 
Mellanhöga mörkbruna/svarta med guldig dragkedja bak.
 
 
Höga mörkbruna/svarta med guldig dragkedja bak.
 
 
Vilka tycker du är snyggast?
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bäst för insektsbett

Publicerat: 2013-07-17 | 15:43:00
Nobless har tidigare år haft enorma problem med insektsbett. Hon har svullnat upp extremt på hals och under magen och fått enorma bölder. Iår fick hon några i början. Men direkt var vi på med Socatil och Tjärsalva. Andra år har hon fått gå heltäckt med exemtäcke från bärjan av juni till slutet av augusti (hela sommaren). Men iår har hon haft flugtäcke (mycket tunnare än exemtäcke) två dagar, hon har endast en flughuva på nu. 
 
Socatilen är i vilket fall en kräm som blir som en pasta på bölderna och blir då ett skydd. Denna produkt är inget som man kan använda varje dag i en månad men upp till en vecka är inga problem. Denna kräm är dock receptbelagd och kräver att veterinär skrivit ut det till hästen. Vi fick nya krämer förra året utskrivet och en/två tuber som var oöppnade så dessa används iår. Den är i vilket fall jättebra och jag använder den under magen, på juvern. Mamma hade för sig att Socatilen kostade runt 500kr. 
Tjärsalva/hästsalva är som det låter en tjärsalva som luktar båt haha. Denna är bra för att få bort insekter på och funkar överallt. Vi använder denna på bog, hals, insida lår, mage samt juver dagligen. Det man får passa sig är dock att man inte kan ha det på halsen när det är strålande sol. Tjäran blir väldigt varm då. En stor burk kostar ca 135kr och räcker ungefär 3-4 veckor. 
Till detta kompletterar vi med flugsprayen Ultra Shield. Den ska sprutas på var 10e dag ungefär men då hon är extra känslig så får hon det en dag i veckan och ibland oftare om det regnat mycket eller hon duschats. En flaska kostar ungefär 250kr. 
 
Med dessa saker får ni garanterat bukt på endel insektsbett. 
 
Förra året
 
Iår
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Falsterbo bilder del 1

Publicerat: 2013-07-17 | 11:13:00
Här kommer bilderna från Koppabergas Trophy, hoppning 150cm, från Lördagen på Falsterbo. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ledsen

Publicerat: 2013-07-16 | 21:11:05
Idag när jag började rida kändes Nobless ofräsch. Kort därefter blev hon halt. Dock satt en liten sten i ena hoven som fastnat när jag började rida eftersom hovarna kratsades innan passet. Men tog bort den o det  blev lite bättre ett tag. Sen återkom hältan. Orkar inte det här. Om det finns tid ska vi upp på fredag till veterinären. Vi skulle ändå åkt upp denna/nästa vecka då det gått det antalet veckor det skulle till vi var uppe sen sist (6 veckor). Hittar de inget nu är det risk/chans att vi ska åka till Helsingborg och röntga hoven då de har skiktröntgen vilket inte finns här. Ser allt fint ut får vi ta ut en kiropraktor eller liknande. Vi tänker göra allt för att vår
prinsessa ska bli bra, det är självklart. När jag släppte ut henne i hagen kom tårarna, jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att min prinsessa ska bli frisk.  
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min hotellkudde

Publicerat: 2013-07-16 | 12:03:53
Några gånger tidigare har jag ju nämt min stora kudde. Det är en sk. "Hotellkudde". Jag fick den i födelsedagspresent men pappa köpte den via jobbet, jag har ingen aning vart man kan få tag på den annars. Men vissa sovbutiker bör ha den. Kudden är iallafall från Nordic Form och är hela 100cm x 70cm. Många har frågat mig hur jag kan sova med den eftersom den är så fruktansvärt stor. Men jag älskar den. Det tog några nätter att vänja sig vid den men sen så. Jag har problemet att vanliga små kuddar ställer sig på högkant och flyttar på sig när jag sover. Därför sover jag annars med tre vanliga små kuddar och dom flyttar ändå på sig. Denna stora kudde ligger helt still och samma position när jag vaknar på morgonen. Här ser ni hur stor kudden verkligen är jämfört med Molly, då får man en mer korrekt uppfattning hur stor den verkligen är.
 
 
 
Som ni ser älskar även Molly den!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hollister

Publicerat: 2013-07-15 | 15:42:30
Igår när vi var i Malmö så passade vi på att gå in i Hollister. Jag gillar egentligen inte Hollister så mycket utan tycker mycket bättre om dess systerbolag Abercrombie. Hittade iallafall ett linne med litevirkad fram och samma skärning fram som bak = djup rygg. Är faktiskt nöjd med det tyckte det var väldigt sött på sommaren till shorts när man bara vill ha det enkelt. 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hemma

Publicerat: 2013-07-14 | 22:42:28
Kom hem vid 5 förut. Då åkte jag ut till stallet och red dressyr på min prinsessa. När jag kom hem så var det omhoppning från dagens Grand Prix och eftersom vi bara var på arenan igår så hade jag ju inte sätt denna hoppningen. Tror ni inte Jens Fredricsson går ut sist och vinner. Som om jag o mamma hejjade från soffan. Underbart! Jag åt grillmat sen och slappade framför tvn. 

Gårdagen var kul igår på Falsterbo. Dock fick jag fruuuuuktansvärda buksmärtor (tredje dagen på denna veckan) så jag missade största delen av derbyt tyvärr :(. När jag stod i en toalettkö fick en kvinna bredvid panik, jag stod bara och skakade (märkte det inte ens själv) för jag hade så ont och var lite uttorkad för det var galet varmt där. Men hon var jättesnäll och hjälpte mig före alla för jag kunde knappt stå upp för det gjorde så ont. Ibland finns det verkligen snälla människor som man aldrig träffat tidigare. I slutet av derbyt blev det iallafall bättre och jag kunde se och ta kort så länge jag inte gjorde några snabba rörelser med kroppen. Efter det gick jag och mamma till vårt lilla B&B rum och bytte om sen gick vi ut och åt aaas god mat. 
Imorse åkte vi till det stora shoppingcentret Emporia i Malmö innan vi åkte hem. Googla på det så får ni se hur sjukt häftigt det ser ut. Våra grannar berättade om det så jag vart sjukt sugen på o besöka det. De hade allt från Gant och Lexington till Kappahl och Myrorna, så det fanns verkligen i alla prisklassar. Köpte dock endast ett linne inne på Hollister.
 
Jag och mamma hade iallafall en jättemysig helg, tack mamma! <3
 
Mer bilder kommer i veckan.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från förra lördagen

Publicerat: 2013-07-14 | 12:08:00
Här kommer några bilder från när min mormor fyllde 80år förra lördagen. Vi var hos min ena moster som bor jättefint precis vid havet.
 
Mormor & morfar, tre kusiner, två mostrar, min bror, min mamma, jag och Molly. Två av mina kusiner på mammas sida saknas på bild och pappa och mina mostrars respektive. 
 
Mamma, min bror och jag. 
 
Min mosters man och två kusiner. Mormor och farmor i bakgrunden.
 
Lunchbuffé.
 
Tårtor och kakor.
 
Det vackra födelsebarnet.
 
Utsikten från alanen.
 
Flagga dagen till ära såklart.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Derbyt

Publicerat: 2013-07-13 | 15:45:00
Nu drar derbyt igång som jag tycker är höjdpunkten på hela Falsterbo. Det ända som har slagit det var förra årets nationhoppning som Sverige vann. Att se det live och vara med och heja fram svenskarna till seger var magiskt. Fastän det iprincip är samma bana  med samma hinder varje år så tycker jag att det är sjukt kul. Jag tror det är för att det alltid händer något. Det blir lite stopp (självklart tråkigt för ekipaget) och väldigt få brukar vara felfria. Banan är väldigt svår och lång med väldigt fina och annorlunda hinder. Bara de bästa ekipagen nollar här. Må bästa ryttare (svensk) vinna!
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skåneland

Publicerat: 2013-07-13 | 08:47:43

Hej!
Vi kom iväg vid tjugo i 7, tio minuter efter planeringen. Vi är just nu i Skåne vilket känns stabilt. Skåne är så sjukt fint. Vi har 66km kvar till Malmö (inte riktigt dit vi ska men det är ju nära). Solen börjar komma fram och dagen känns mycket lovade.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mot Falsterbo

Publicerat: 2013-07-13 | 07:48:00
Om jag och mamma är i tid sitter vi just nu påväg ner till Falsterbo Horse Show. Det ska bli så sjukt skoj. Detta är fjärde året jag åker ner och jag är alltid nere sista lördagen (och ibland mer dagar). Jag älskar klasserna denna dag och enligt prognoserna lovas massa sol. Tidigare år har fokus alltid legat så mycket på mässan. Men iår ska jag inte köpa något i hästväg. De brukar dock ha en monter med mycket från Ester Eleonora och en Lexington monter så dessa ska spanas in. Har med mig kameran i hungsta hugg också och av tidigare erfarenheter vet jag att bilderna på Falsterbo brukar bli riktigt fina!
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sova

Publicerat: 2013-07-13 | 01:16:50

Hade en supertrevlig kväll och kom precis i säng. Hann dock inte gå med ut då jag ska upp om knappa 4,5h. Har även kommit in på en högskola, men mer om det senare.

Godnatt!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hos Torun

Publicerat: 2013-07-12 | 20:15:00
Just nu är jag hos min vän Torun om allt gått som planerat. Ska träffa henne, hennes kille Adrian och Linn. Torun är annars och jobbar i Säffsen och Adrian i Smögen (nu över sommaren) men dom är hemma idag och då passar självklart jag och Linn på att träffa dom. Så många gånger vi ahr sagt att vi saknar dom, det var typ 3 veckor sedan vi såg dom sist, tok länge ju. Vårt "gäng" är dock inte komplett ikväll, Erik är nämligen i Nya Zeeland men kommer inte hem förrän i oktober så det är ett tag kvar så att säga. Hoppas kvällen blir trevlig, vilket den säkert blir. Vi ska först äta hos Torun sedan ut och ta något glas, blir dock inte så sent då jag ska upp tidigt tidigt imon..
 
Erik, Linn, Kris, jag, Adrian och Torun en kväll hemma hos Linn efter några glas vin..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Förra veckans shopping

Publicerat: 2013-07-12 | 11:33:00
Blå sjal från Marc Jacobs.                    
 
 
Svart bikini från Tommy Hilfiger.
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Förberett

Publicerat: 2013-07-11 | 22:06:10
Hej!
Under hela dagen jobbade jag, standard. Vi var dock tvungna att stanna till på morgonen. Oljelampan lös rött och det stod i bruksanvisningen att motorn skulle stängas av omedelbart. Sådan tur var så fanns biltema påvägen till jobbet. När jag kom hem åt jag färsk lax med romsås, sallad och potatis. Yummy yummy!
 
Jag gjorde små knäckebrödstårtor till Nobless eftersom hon fyllde 15år idag och vi sjung för henne i stallet. Mamma hade även köpt glass och bjöd dom i stallet eftersom det var "kalas" haha. Äkta hästnördar är vi verkligen. Jag red ut samtidigt som jag hade sjukt ont i magen men det gick ganska bra ändå. När jag hade duschat hemma så satte jag mig med bloggen. Eftersom jag kommer ha fullt upp i helgen har jag gjort tidsinställda inlägg som säger vart jag befinner mig bland annat och massa annat kul. Har fixat två till imon och på lördag och ett till på söndag. Men troligtvis kommer jag kunna uppdatera med mobilen under helgen och uppdatera med lite info och bilder. Ser sjukt mycket fram emot imorgon och helgen iallafall. 
 
Vi hörs!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hiss

Publicerat: 2013-07-11 | 15:15:00
När min mamma och min kompis fyllde år köpte jag bodybutter (och tvål till mamma) från The Bodyshop. De fick i doften blåbär och både min mamma, min kompis och min kompis kille tyckte den luktade gott. Jag köpte även bodybuttret med hallondoft till mig sjäöv och den doftar u n d e r b a r t. The Bodyshop har gudomliga bodybutter och jag tror aldrig jag har doftat någon av deras krämer som doftar illa. Alla doftar så gott och det största problemet man alltid har när man är där inne är vilken doft som är godast. Det finns verkligen alla olika smaker/dofter. Visst en burk kostar ord. pris 180kr typ vilket kan kännas segt att lägga på bodybutter, jag köpte mitt med hallon för halva priset nu när det var sommarrea men jag kommer garanterat köpa någon mer burk till hösten med mer höstdoft för ord. pris, helt klart värt det. Burken är även väldigt stor och räcker då ett tag.
Jag har även handkrämer från bodyshop och de är fantastiska, både bra och goda.

Så min hiss går till The Bodyshop och främst deras bodybutter!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

GRATTIS

Publicerat: 2013-07-11 | 10:58:00
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Nobless 15 års dag. HURRA HURRA HURRA <3.
 
Tänk, 15år. Hon var 10,5år när jag köpte henne. Då var hon ett okunnigt och bestämmt sto. Idag är hon en helt annan häst och man märker verkligen vilken skillnad det är på min prinsessa. Förr kunde hon inte fångas i boxen, sparkades och det tog som längst 3 timmar att lasta henne. Idag kan man gosa hur mycket som helst med henne i boxen, hon har inte sparkat någon under en ridtur på tre år (kickade en gångmot en häst  i vintras när hon travades för andra gången på 5 månader i skritt) och idag travar hon på transporten. Jag får hålla igen haha.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sommar och skolefri

Publicerat: 2013-07-10 | 21:38:27
Hej!
Igår jobbade jag först hela dagen. Åkte hem och åt. Mamma var snäll och tog Nobless. Sedan åkte jag hem till Linda. En tjej som heter Linnea var där från hudvårdsmärket Mary Kay och vi fick prova massa olika krämer. Vilket var kul och intressant. Jag tyckte dock att jag såg alldeles för glansig/fet ut i ansiktet aå köpte inget. Men ska träffa henne igen och testa andra krämer mer för min hudtyp. Ska även testa deras concealers och mascara när hon kommer tillbaka från semestern, kul. De hade en ansiktskräm som verkade väldigt bra också, ska se om jag hittar en rätt för min typ. Annars är jag ganska slarvig när det gäller min hud. Jag har väldig lättsam och bra hud (peppar peppar) kan ex. räkna alla mina finnar någonsin på mina två händer (troligtvis en hand) osv. Men nu när man börjar bli lite äldre borde man kanske bry sig lite mer om sin hud. Jag kan ju inte börja använda botox redan vid 25, det blir ju inte hållbart i såå många år ;)
 
Idag jobbade jag hela dagen. Mamma var som igår snäll och red Nobless, men imon ska hon ridas ut. Jag mötte upp Linn och Kevin på stan och tog en fika och snackade med dom, vilket var mycket trevligt. När jag kom hem åt jag lite tacos och sedan såg jag på Kardashian i 1,5h. Var dock duktig och tränade i varje paus. Tränade pilates, band och situps. Kände mig lite duktig iallafall. 
 
Nu ska jag skriva lite inlägg för kommande dagar. Kommer nog hinna uppdatera lite under veckan men inte överdrivet alls. I söndags var jag smart och skrev upp massa inläggs idéer på min mobil så ska ta och kolla in dem nu sedan ska jag duscha. 

Vi hörs, det vet ni!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lördags outfiten

Publicerat: 2013-07-10 | 11:20:00
 
Sjukt dålig bild, min bror tog 5 bilder, han hade inget tålamod och stod uppifrån.
 
Klänning - Abercrombie
Solbrillor - Rayban
Armband - Thomas Sabo
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

För världen är du bara någon, men för någon är du hela världen <3

Publicerat: 2013-07-09 | 15:09:00
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Spänning

Publicerat: 2013-07-09 | 11:00:00
På fredag är det dags att få veta vad det blir av mig. Det är nämligen då man får reda på om man kommit in på någon högskola eller inte. Jag borde komma in på någon högskola i vilket fall men jag är fortfarande nervös och nyfiken. Det blir verkligen ett helt nytt kapitel i mitt liv. Det är så mycket mera ansvar, man måste verkligen ta reda på allt själv osv. Bara att söka studiebidrag, en sån sak, det har jag ingen aning om hur man gör men det ska jag ta reda på och fixa såfort jag fått mitt besked. Det kommer även kännas skumt att plugga tillsammans med vuxna. Jag tror att de allra flesta kommer vara över 20år och säkert endel runt 25år. Hoppas de inte tycker jag är en liten plutt som bara är 19år ;)
 
Jag har bara sökt skolor i Göteborgstrakten då jag vill unvika studielån och bo hemma under tiden. Men flera av mina kompisar har sökt utanför staden. Tänkt vad tråkigt om de kommer in på någon annan ort och lämnar Göteborg, det får verkligen inte hända (hör du det Linn! ;) ).
 
Jag har sökt olika ekonomilinjer och fastän det känns segt att gå tillbaka till skolbänken så ska det bli kul att lära sig massa nytt om ekonomi. Jag tycker det är ett väldigt intressant ämne som är otroligt brett. Det ska även bli skönt att slippa all kemi och fysik osv. som jag läste eftersom jag gick natur på gymnasiet. Folk säger ju även att de som gått natur och läst den matten (har läst upp till matte d) kommer tycka ekonomimatte är busenkel. Jag som även har relativt lätt för matte tycker det ska bli skönt med lite rolig matte och inte massa onödigt matte som tidigare.

Det återstår helt enkelt till fredag. Då kommer facebook garanterat var bombat med statusar på folk som kommit in på olika stället.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Smärta

Publicerat: 2013-07-08 | 20:47:57
Hej!
Idag har jag först och främst jobbat. Det flöt på bra och det var roliga sommarjobbare (som jag träffat många gånger tidigare) men inte visste skulle vara där idag. Så med trevliga medarbetare var dagen bra och det kommer följande veckor också bli. Jag pratar som jag aldrig vart där tidigare, har jobbat extra där i 4 år nu så  jag är den mest rutinerade extrajobbaren av alla hehe.
 
Mina blåsor på fötterna (som jag pratade om igår) gör fortfarande så fruktansvärt ont så det inte är sant. Jag fick rida utan stigbyglar idag eftersom jag inte kunde ha stöd på mina fötter. Tur att jag är krigare.. Fick också ofantliga magsmörtor i stallet men de har lugnat sig nu i vilket fall. 
 
Tänkte ta och skriva ett tidsinställt inlägg eller två till imon nu så bloggen inte står helt tom, så glöm inte att kika in här!
Förra sommaren 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullt upp

Publicerat: 2013-07-07 | 21:48:14

Hej!
Igår trodde jag att jag fick upp ett inlägg när jag var hos min moster men det kom aldrig upp. Var i vilket fall hos min moster och firade min mormors 80års dag vilket blev väldigt lyckat.
Idag har jag ridit och sedan åkte jag in till stan och mötte upp Linn, vi åt lunch där Sofia jobbar, på ett tacos ställe och sedan kom några andra. Jag o Linn gick på stan sen (där en kille kom fram random o snacka med oss så det blir fika med honom om några dagar haha). Jag o Linn åkte hem till mig och åt och snacka. Vi gick förövrigt båda i Jeffrey klackar och jag har typ 5 blåsor på varje fot, aj! Hade iallafall en jättetrevlig dag idag vilket var kul och mysigt.

Jag hade som plan att lägga upp endel tidsinställda inlägg inför kommande vecka då jag jobbar varje vardag + häst + upptagen tis, ons, fre kväll och förhoppningsvis helgen oxå. Har massor att visa men ska lägga mig strax då jag ska upp tidigt imon och då orkar jag inte göra tidsinställda tyvärr.. Får hoppas att jag hinner lägga upp inlägg flera gånger per dag ändå. Men då vet ni om uppdateringen är dålig!

Hörs!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Linn mys

Publicerat: 2013-07-06 | 00:53:10

Hej!
Red ut förut på en trött ponny men det gick bra ändå. När jag kom hem bakade jag kakor med mamma till mormors kalas imon. När vi precis var klara så ringde Linn. Åkte och köpte godis och sedan vidare till henne där vi åt, pratade, promenerade och såg på sex and the city. Just nu ligger jag och lyssnar på metalltown. Sjukt vilket oljud dom gör, och de ska hålla på i två dagar till och då drar dom väl på ännu mer gissar jag. Nu ska jag försöka sova, imon (idag) är det upp tidigt för att hinna rida innan jag ska till min moster.

Hörs imon, tänkte be ngn ta lite fina outfit bilder imon med systemen sen har jag lite shopping att visa er oxå!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mot stallet

Publicerat: 2013-07-05 | 15:56:51

Nu ska jag ut till stallet och rida! Hörs sen..

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tjörn

Publicerat: 2013-07-04 | 18:18:33
Hejsan!
Egentligen skulle vi ju åkt upp till landet igår. Men istället åkte vi till stan, var på passpolisen, på en italiensk resturang samt på stan. Det var trevligt och mysigt. Sedan åkte jag o mamma till stallet där jag bl.a. red i ösregnet. 
Imorse åkte vi ut till stallet och red halva passet var i paddocken. Ponnyn var rätt så duktig så vart relativt nöjd. Sedan åkte vi upp till landet, som ligger på Tjörn som jag nämde tidigare i veckan. Jag och min bror spelade fotboll och kastade frisbee (hur det nu stavas) i några timmar och nu sitter vi framför tvn. Mina förädrar håller på med maten nu och grillen är tänd, muuums.
Hörs sen!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Collage

Publicerat: 2013-07-04 | 10:57:00
Slängde ihop några collage igårkväll. Inte särskilt vackra men alltid något. Gillar det på Molly mest. Hon ser ut som en riktig sporthund. 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 bekännelser

Publicerat: 2013-07-03 | 22:13:28
Hej!
Annie bad mig att skriva ett roligt inlägg på bloggen som har stått tom idag. Eftersom jag har sån dålig fantasi för tillfälligt så tänkte jag ge er 5 bekännelser som är lite längre än de jag brukar skriva typ "jag har vart laktosintolerant sen 5an". Det är ju mer fakta..
 
1. I flera år har vi haft en diskussion hemma om tvål. Det låter jätteskumt men för några år sedan hällde någon (ej jag)  i vatten i tvålen som nästan var slut. Detta hände några gånger och ingen erkände sitt handlande. Min mamma och min bror (som antagligen låg bakom några av fallen) blir vansinniga när någon gjort detta och anklagar varandra. Jag har inget emot det eftersom man får ut tvål som annars skulle vara slut (om det inte finns någon ny). Så under de senaste året har jag fyllt på vatten i tvålen precis innan den är slut. Och varje gång hör man då mamma och min bror anklaga varandra. Det är ganska kul eftersom att de varje gång tror att det är den andra men i själva verket är det jag haha. 
 
2. Under mina snart 4,5 år som hästägare har jag tänkt att skola om och byta gren med min ponny många gånger. Jag gjorde det dramatiska (haha) bytet från hoppning till dressyr för snart två år sedan. Dock hopptränar jag (när hon är fullt igång) regelbundet och även clearroudner ibland. Men jag har haft planer på att dels starta henne i gymkhana då stallägarens dotter rider Scandinavium och VM osv i gymkhana och många i stallet är aktiva inom gymkhanan. Men då Nobless i början kunde sparka andra hästar (har dock inte hänt på väldigt länge) så har jag varit rädd att det ska komma tillbaka och i gymkhanan så står man ju ibland väldigt tajt med hästarna och det ibland kommer hästar väldigt impulsivt tror jag inte hon skulle klara det. Jag ska dock träna det lite hemma när hon är fullt igång igen för det är sjukt kul. Galopp har jag även funderat på (väääldigt snabbt). Har velat vara med på en testgalopp men det sa mamma var farligt.. Jag har även velat köra in henne och tävla körning men även det förslaget röstade min mamma ner. Men då det ibland kan flyga ett bakben när hon är pigg så kan det vara riskabelt att sitta bakom så det hade mamma troligtvos rätt med. Jag har även velat testa fälttävlan men fasta hinder känns lite risky. Jag var med på en terränghoppning engång men flög av i första naturhindret haha.. Får nöja mig med stockarna i skogen. Så det har slutat med att jag valt dressyr (vilket är fett kul) och då är mamma nöjd eftersom det är den "säkraste grenen" haha. 
 
3. Jag älskar att peppa och hjälpa kompisar särskilt när det gäller killar/utseendekomplex etc. Eftersom jag är ganska smart (haha) och tänker rätt mycket (fast man inte kan tro det) så har jag oftast bra och peppande kommentarer att komma med. Att veta att man får människor att må bättre för att man säger sanna och riktiga saker  är härligt. Dessutom så hjälper det även mig själv endel. Alla människor har komplex för saker och ting och det gäller såklart mig själv också. Men när jag boostar andra med bra och positiva saker så börjar jag även tänka på det själv i eget perspektiv. Det har gjort att jag själv mått mycket bättre med mitt utseende den senaste tiden,  visst finns det alltid saker man ka klaga på men vissa saker kan man inte påverka och vissa saker får man fundera om man skulle bli lyckligare om dessa förändringarna skedde. 
 
4. Under de senaste åren har jag blivit mer och mer fjantig när det gäller endel saker. Mat och bakterier är två sådana saker. När jag var sju år så slutade jag att äta smör och några år senare smält ost (jag har aldrig ätit vanlig ost vad jag minns). Mina klasskomisar har tyckt detta varit extremt roligt att "reta" mig för eftersom jag blir så äcklad av det. Mina kompisar sa smör några gånger och jag började att gråta för jag blev så äcklad. Normalt? nej verkligen inte och då gick jag andra året på gymnasiet.. När jag var liten och min bror sa ordet flera gånger så spydde jag, utan att se det osv. Jag klarar inte av att se på när folk äter mackor med det på och jag har jättejätte svårt för mat som är stekt i det. När jag var hos läkaren för ett tag sen sa hon att det märktes på min kropp att jag uteslöt dessa produkter ocha att jag borde gå till en dietist. Jag tror egentligen en pykolog hade varit bättre i det fallet eftersom min forbi funnits i så många år men det känns rätt fjanitgt att gå o få hjälp för en sån sak för jag tror aldrig att jag kommer kunna äta en macka med det på någongång för jag är för äcklad. Eftersom jag inte äter ost är det också lite jobbigt, jag beställer ju pizza, sallader osv utan och det är krångligt och särkilt jobbig när man är bortbjuden. Jag råkade få en sallad med det i höstas, råkade få i mig en flaga och höll på att spy på bordet. Fick sjuka kvällningar och var tvungen att hälla i mig vatten. Jag tror att det är för att jag har innbillat mig under så många år att det är äckligt och då spelar det ingen roll. Jag har ex. aldrig smakat på mozarella, feta eller parmesan (bara det i salladen när jag höll på o spy) etc. och det är bara för att det heter ost..
Bakterier är också något jag håller på och fjantar med och ända undantaget här är stallet och det är nog för att där  är allt skitigt med bakterier. Man kan aldrigt få ett ställe med djur kliniskt rent, omöjligt. Jag tror att det beror på att jag läst så mycket kemi och förstår hur mycket det finns av allt och var så då tänker jag på alla små varelser som finns överallt. Det gör att jag kan tvätta händerna massa gånger innan jag är klar. Det har dock blivit bättre, när vi hade kemilabbar under hösten kunde jag knappt röra allt för alla bakterier osv.
 
5. Något jag alltid önskat att jag kunnat är att sjunga. Jag tycker det är superkul att sjunga, problemet är att jag är helt frutansvärt tondöv. Jag har alltid varit med i sklpjäser osv. och medverkat då jag tycker det är så kul och när man var liten trodde man ju det lät bra (det låter bra i mitt huvud haha). Då hade jag roller som man sjung i men sedan högstadiet har jag insett att jag sjunger fruktansvärt dåligt. Det är helt sinnessjukt. Hade jag inte gjort det hade jag troligtvis hållt på att sjunga och säkert spelat teater och dansat och hela köret. Jag älskade att uppträda  när jag var liten men har inte gjort det på väldigt många år, för att skona publiken. Så om du sitter där med en superröst. Ta vara på den! 
 
Det tog lång tid att komma på alla dessa så hoppas ni läser allt och långsamt ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagen

Publicerat: 2013-07-02 | 23:49:58

Vaknade på landet idag. Efter frukost gick jag och min bror ut med hunden. Mogen som han är tar han med sig en fotboll. Vi passar lite och jag råkar skjuta in skiten bland massa brännässlor. Då det var mitt fel så fick jag ta bollen = brände sönder mitt ben. Det svider fortfarande en hel del.. :(

Vi åkte hem och sedan åkte jag o mamma till stallet. Red en lerig men mysig tur i skogen. Efter 7 någon gång åkte vi och spelade minigolf, mysigt.

Imon ska jag rida på morgonen för att sedan åka till landet igen. Nu ska jag sova, hörs imon!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kvar på landet

Publicerat: 2013-07-02 | 00:12:00

Hej!
Är fortfarande kvar på landet. Idag har vi inte gjort så mycket mer än slappat, ätit (var på ett mysigt säteri och fikade) samt promenerat lite. Vi åker hem imon för jag måste rida min ponny as usual men idag fick hon vila eftersom jag var här och hon går på bete. Just nu ligger Molly på kudden bredvid mig och vi ska nu sova. Här får ni en bild på dagens outfit.

Hörs imon,
M

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New in

Publicerat: 2013-07-01 | 14:48:00
 
Ett par jeans från Fornaria, aldrig sätt det märket innan men köpte byxorna från Tara för 50%.
Underbart bodybutter med hallondofr från Bodyshop.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Landet

Publicerat: 2013-07-01 | 12:06:00
Just nu sitter jag på landet och ser på tv. Kom på att jag aldrig visat bilder på hur det ser ut. Jag fotade det i påskas men orkade aldrig lägga upp bilderna då. Det är iallafall ett ganska så stort hus. En källare/nedervåning med extra säng. Vanliga våningen med kök, vardagsrum och badrum. Sedan är det en övervåning med mitt rum (mini), min brors rum och mina föräldrars rum. Sedan finns det även ett loft med sängplats. Jag lägger inte upp bilder på allt för det blir så plottrigt utan bara de stora hela. Det ligger på ön Tjörn med havsutsikt.
Det är bara bilder innifrån för jag orkade inte fota utsidan då och idag har jag inte med mig min systemkamera. 
 
Mitt rum
 
Mina föräldrars rum
 
Min brors rum
 
Loftet.
 
Del av vardadsrummet
 
Matplats, med massa havsutsikt.
 
Badrummet.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lander

Publicerat: 2013-07-01 | 11:50:55
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!