TGIF

Publicerat: 2014-02-28 | 11:54:48
Hejsan!
Gårdagen spenderades i skolan och på scandinavium. Två riktigt kul hoppklasser samt gymkhanan såklart. Köpte faktiskt ingenting på mässan men jag och mamma har ju vip hela dagen imorgon så då kommer jag nog även att shoppa lite. Är faktiskt helt ledig idag. Eller jag har endel plugg att göra (har dock redan pluggat över 2h så är hälften kanske) men är helt hästfri. Min medryttre tar ponnyn idag. Har precis sett ikapp ett avsnitt av Top Model och skall nu sätta på mig träningskläderma, koppla hunden och dra på en podd och gå en härligt pw innan dagen fortsätter med lite lunch och plugg. Som det ser ut nu så skippar jag hs ikväll, häligt att bara vara hemma ikväll med tanke på att det blir heldag imon. Dock kanske ja ändrar mig ändå sen om jag får ngn bra biljett haha.. En klänning jag beställde förra veckan har kommit för några dagar sen så någon av mina föräldrar hämtar ut den påväg hem från jobbet hoppas jag så då kommer jag visa upp den såklart.
 
Nu blir det pw!
 
 
Två bilder på duktiga Beatrice Nyberg i onsdags.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Morgondagens vinnare samt Krafft cup

Publicerat: 2014-02-27 | 12:30:00
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Scandi

Publicerat: 2014-02-26 | 22:15:00
Bild från ikväll. Kommer att lägga upp bilderna i två tidsinställda inlägg. Ett till imorgon och ett till på lördag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Avokadosallad

Publicerat: 2014-02-26 | 13:07:00
Hejsan!
Nu sitter jag och äter en god avokadosallad med parmaskinka till lunch. Gick upp vid åtta imorse och pluggade en timma innan jag gick ut med hunden och åkte till stallet och red ut med Alice. Tänkte äta upp (otippat va..) och sedan ta tag i allt plugg innan det bli Scandi ikväll. Tar troligtvis med kameran ikväll då det inte passar de andra dagarna och jag gärna vill fota gymkhanan en dag. Ska möta upp min vän Mimmi på hs och gå med henne, flera i stallet är också där såklart så möter väl säkert upp dem också tippar jag på. Annars träffar man alltid massa folk man känner denna underbara vecka. Nu startade precis Life is life (gymkhana låten no 1) på radion så nu blev jag ännu mer taggad!
LET´S START THE HORSE SHOW WEEK!

Falsterbo pic.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Så vill jag se ut när jag är 70 +

Publicerat: 2014-02-26 | 09:24:00
Tänk att dess tre damer är över 70år. Jag hoppas att jag ser sådär fräsch ut när jag är i den åldern hehe.
// Lill Babs // Drottning Silvia // Britt Ekland //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sen stallkväll

Publicerat: 2014-02-25 | 21:35:13
Godkväll!
Kom precis ur duschen efter en sen stallkväll. Var dock en väldigt mysig kväll med massa prat med Astrid, både fram- och avskrittning samt ridning tillsammans med henne, härligt. Nu ska jag äta yoghurt med cornflakes, äpple och kanel och se på top model innan jag ska sova. Imorgon är jag ledig från skolan, kommer börja dagen med stallet. Min klasskompis Alice ska hänga med ut, trevligt. Sedan ska jag plugga och efter det troligtvis till Scandi och se på gymkhanan och hoppningen, kul!
Det löser sig verkligen alltid med biljetter denna vecka haha. 
 
Nu kallar modellerna, hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vill du se ut som Kardashian-systrarna?

Publicerat: 2014-02-25 | 12:15:00
På Zara kan du hitta denna penn-kjolen. Riktigt lik blir du både Kim och Khloé (de använde ju samma plagg hehe) med denna. Från Zara: http://www.zara.com/se/sv/dam/kjolar/pennkjol-c565453p1802542.html 
 
 


 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från igår

Publicerat: 2014-02-24 | 13:00:00

 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Top Model Sverige 2014

Publicerat: 2014-02-24 | 09:09:00
Idag drar ju årets Top Model Sverige igång. Nu kommer den att sändas måndagar - torsdagar 19.30, på tv3. Helt ärligt vet jag inte varför alla program skall sändas en kort period fyra dagar i veckan istället för en dag i veckan. Allting tar ju slut så himla fort då, men då behöver man ju iallafall inte vänta sålänge till nästa avsnitt hehe. Allt har ju sina för- och nackdelar helt klart. Åter till ämnet iallafall. Det ska bli kul med en ny, svensk säsong. Iår ska ju även killarna komma in, vilket ska bli riktigt kul att se. Dock tycker jag faktiskt många inte passar i Top Model, varken Svenska, Amerikanska eller Australiensiska osv. Många har väl inte det totalt "snygga" utseendet men de har ett unikt utseende och det kommer man långt på i många fall.
Tycker förövrigt Jonas Hallberg kan vara den skönaste snubben genom alla tider. Så fab!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tritla

Publicerat: 2014-02-23 | 19:33:00
Innan jag köpte Nobless så red jag ju islandshästar privat vid sidan av ridskolan i flera flera år. Ägaren hade bland annat en islandshäst som hette Bára. I maj 2006 (kan ha varit 2005..) tror jag det var så fick hon ett ursött litet föl. Ägaren ringde mig och mamma när fölandet pågick och vi kom dit precis efter att hon kommit ut. Jag fick äran att döpa det (ägaren hade bestämt namn då) och jag minns fortfarande när vi var i stallet den juni kvällen och jag kastade paljetter över henne och sa att hon skulle heta Tritla. Haha, så mysigt och extremt udda. Så jag har en inplastad lapp hemma någonstans med en bild på henne och där det står att jag var "namngivare". Det året när ägaren hade Tritla var så härlig, jag var med första gången när vi red ut och hon fick springa lös bakom, första gången hon skulle få en grimma på sig osv. Jag var faktiskt den första som fick tvätta henne också med vattenslang och grejer haha. Stallet dom stod i då igger bara ett par hundra meter från vårt hus och de hade inte något utrymme där man kunde tvätta hästarna så vi tvättade dom på vår uppfart många gånger de åren. 
 
Här kommer lite mysiga bilder:
Här står jag o tvättar Tritla.
 
Molly och Tritla, älskar verkligen denna bilden.
 
Hittade två bilder för ett tag sen på en blogg från den "nya ägaren" dock är hon tydligen såld igen om jag förstod det hela rätt. Kolla den sista bilden, se hur stor hon har blivit haha. 
 
Så fin har hon blivit.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sneakpeak

Publicerat: 2014-02-23 | 16:57:00
Vi fotade lite nyss hemma, här får ni en smygtitt på två bilder så lägger jag upp de andra i ett tidsinställt inlägg imorgon efter lunch någongång.
 
 
// T-shirt - American Vintage // Örhängen - Marc Jacobs // Kjol - Object //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hissar och dissar - mode

Publicerat: 2014-02-23 | 11:01:00
HISS
* Klänningar och kjolar, kan vara det snyggaste.
* Klackar, alla kan ha klackar!
* Stoora svarta hattar. Ska nog önska mig en när jag fyller år, osäker dock när den ska användas men så snyggt.
 
 
DISS
* Magtröjor, tycker verkligen inte det är snyggt oavsett hur fit man är.
* Västar över skjortor och liknande, nej tack! (Dissar alltså ej dunvästar/pälsvästar).
* Vita byxor nu på vintern, usch vad det inte ser bra ut.
 
Bild lånad från Filippa, http://fashionistagirl.se. Sån snygg tjej och hatt.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Smoothie

Publicerat: 2014-02-22 | 20:28:46
Denna goda smoothie unnar jag mig just nu. Lite laktosfri vaniljyoghurt, laktosfri mjölk och frysta hallon. Den blev faktiskt fantastisk god om jag ska vara ärlig. Då jag höftade har jag ingen aning om hur mycket jag hade av varje sort. Så mycket godare och fräschare också än typ chips och godis som man annars kan äta en lördagkväll om man vill vara lite onyttig. Detta är ju mycket mer nyttigt än det också. 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kändes bra

Publicerat: 2014-02-22 | 16:51:45
Hejsan!
Nu har jag varit hemma en stund efter dagens tenta (eller ja jag åkte till stallet och hämtade två morötter = jag var där 20 sek så därifrån kom jag hem precis). Tentan gick faktiskt bättre än vad jag förväntade mig. Ska verkligen inte ropa hej än men det finns absolut hopp. Alltså tänk om jag klarar microtentan på första, då är jag bannemig awesome på riktigt. När jag kom hem klickade jag hem en klänning då jag tyckte att jag var värd det haha. Jag älskar mitt belöningssystem (som egentligen bara är tillför när jag klarar tentorna, alltså får tillbaka dem..). Men denna tänkte jag ändå klicka hem såfort lönen kommer, på tisdag, och nu såg jag att det bara fanns 3 kvar så tänkte att det var lika bra att gardera sig. 
 
Ikväll ska jag verkligen inte göra någonting som kräver något utav mig. Ska bara chilla framför tvn och eventuellt unna mig något gott i ätbar form.. eller inte. Får se helt enkelt. På måndag börjar jag ny kurs igen, men redan på onsdag så drar ju Horse Show igång. Som det ser ut nu så ska jag bara gå vip på lördag men kanske får tag på någon biljett någon mer dag. Vill gärna se gymkhanan någon mer dag, då stallägarens dotter (och flera andra jag känner) rider för Svergie!
Fina Kim och Castor, iår rider Kim dock Chack.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Favoritbutiker

Publicerat: 2014-02-22 | 09:12:00
Som ni vet så älskar jag shopping och mode och självklart har jag en hel del favoritbutiker som jag gärna kikar in i. När man är utomlands / i andra städer så är det ju lätt att man endast går till de större varumärkenas butiker då man kanske inte går i små tvärgator för att hitta guldkornen. Så ett tips är att googla innan du åker iväg så kanske du får fram de mer unika tipsen.
 
Sverige
Tara, en butik här i Göteborg som har massa fina grejer, allt från pagg fär strax under tusenlappen till plagg upp mot 30 lax.
Raglady by Tara, systerbutik till Tara. Denna har mer assoccearer än Tara. Mycket från Marc Jacobs, Juicy Couture och Primeboots etc.
Fiorucci, ligger på Vallgatan här i Göteborg. Har fina grejer, litte tuffare stil men man kan hitta många guldkorn, allt från Nolita plagg till Primeboots och Belstaff.
NK, finns både här i Göteborg och Stockholm. Stort utbud på det allra mesta.
Mathilde, ligger uppe i Stockholm. Likt Raglady och Tara men mer inredningsgrejer också Men stort ubud från bland annat Odd Molly.
Marc Jacobs, har en lös butik i Stockholm annars finns det på NK och Raglady bl.a. och självklart stora butiker utomlands. Deras i London tyckte jag var bra.
 
Utomlands
Abercrombie, jag tycker ju man kan hitta riktigt fina plagg från Abercrombie. Sedan har de mycket skumma plagg också, men ibland hittar man de oslipade diamantrarna. Deras butiker är ju väldigt speciella också så bara det är värt ett besök för den sakens skull.
Victoria Secret, behöver jag säga så mycket? Underbara underkläder, bikinis och dofter. 
Juicy Couture, rosa och glitter. Finns i alla storstäder, besök och kom ut med minst en tracksuit.
UGGs Australia, det är en extrem skillnad att gå in i butiker i Sverige med ett par modeller mot stora butiker med enorma utbud. Världens bästa skor man kan äga, gå inte ut därifrån tomhänt!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Medaljer, os final och prinsessbarn

Publicerat: 2014-02-21 | 20:03:28
God eftermiddag!
Idag har varit en bra dag för landet Sverige. Vi har ju tagit två bronsmedaljer i os, samt slagit finnarna i semin i hockeyn. Dessutom (som jag tycker är viktigare/roligare) så har Madde fått en dotter. Alltså har kungafamiljen vidgats ännu mer och om ett tag är det ju dax för Vickan att föda.. Tycker faktiskt om att vi har ett kungshus i Sverige och prinsessorna är de jag tycker om mest. Följde båda tjejernas (!) bröllop och satt typ heldag framför tvn när Estelle föddes hehe. 
 
Själv har jag mest pluggat på dagen. Och vid tre åkte jag till stallet, kom hem nästan halv 7 och då åt jag middag och sedan hamnade jag här. "Hoppade" faktiskt lite idag igen. Eller aa, det är ju markarbete egentligen då "hindrena" är typ 50cm hehe. Men Nobless tycker det är så kul och jag kände verkligen hur hon hoppade med ryggen när hon inte hetsade för mycket. Hon tycker verkligen att det är lajbans. Imorgon ska min mamma rida henne, vilket hon inte gjort än under 2014 hehe.. Sa att hon var pigg idag så mamma är allt lite skraj tror jag. Hon vill helst ha en lugn, snäll häst som inte gör en fluga förnäm. Så är ju vår ibland, men långt ifrån jämt ;). Jag ska ju upp och skriva mikroekonomi tenta imon. Är lagom taggad. 5h på en lördag (varför lägger de första tentorna på lördagar?!) samt när man vet att genomströmningen är 12-14% och att man brukar få göra om denna tentan 2-3 gånger för att klara den. Håller alla mina tummar (2) att det går bra.

Tänkte förbereda något tidsinställt inlägg för imorgon, chilla en stund framför tvn och sedan lägga mig tidigt så att jag är utvilad imorgon!
Haha
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min framtid ska glittra!

Publicerat: 2014-02-21 | 08:52:00
Den här bilden symboliserar mycket av det jag vill ha i min framtid. Jag vill att min framtid skall vara rosaglittrig! Jag förstår inte de som inte vågar stå för det de vill och inte vågar drömma. Alla har självklart olika mål och drömmar med sin framtid. Jag  vill ska ha en fin familj med god ekonomi. Jag vill kunna lyxa till vardadgen, unna mig och min familj fina saker och kunna resa utomlands om vi vill. Jag vet att det kommer krävas mycket arbete, man får oftast inget serverat på ett fat. Men jag är beredd att jobba och slita hårt för att nå mina drömmar. Man lever bara en gång och varför ska man då inte göra det man drömmer om?!
(Och nej, drömmar och glitter behöver inte bara vara dyra märkesgrejer eller lyxresor. Glitter i vardagen kan vara en god lunch eller att man gjort en person glad). Jag är dock trött på landet lagom där man inte får ha stora drömmar och sticka ut. Fokusera på dig själv istället så ska jag fokusera på att min värld ska glittra! 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ny kofta

Publicerat: 2014-02-20 | 15:51:22
Svarta koftor är något varje garderob borde ha i flera olika modeller. Jag har faktiskt bara haft en svart kofta i min garderob (en Hunkydory) och saknat någon rakare med lite längre modell än den. Hittade denna från Ichi på nelly.com och tyckte den såg nice ut. Den är i storlek L (alltsån lagom i längden på ärmarna och mycket oversize  i kroppen) vilken en sån kofta ska vara. Då ser man ju dessutom ännu smalare ut.. ;) Brukar inte ha längre koftor då jag brukar känna mig obekväm i det men denna är inte alls som en "långkofta" så den kompletterar min Hunkydory bra. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jag kommer inte att följa..

Publicerat: 2014-02-20 | 12:28:00
Jag kommer inte att följa sneakerstrenden som alla verkar köra på. Det är ingenting som passar min stil överhuvudtaget. Gå runt med "grova gummiskor" med klack. På vissa passar det däremot superbra, men det är inget som kommer hamna i min "vardagsgarderob". Eventuellt ett par Nike Air som träningsskor, men inget jag kommer ha till vardags!
 
// Marc Jacobs // Isabel Marant // Nike //
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 bekännelser om min ponny

Publicerat: 2014-02-20 | 09:01:00
* När jag köpte henne kunde hon inte rygga.
 
* Hon har sparkat Linda (när hon satt på sin ponny) så hon fick en spricka i foten typ..
 
* I höstas blev Nobless utdömd, men nu är hon helt frisk igen.
 
* Som längst har hon tagit över 3h att lasta (2009/2010), nu travar hon in i transporten.
 
* Hon lyfter alltid på huvudet och spetsar öronnen när hon hör min röst .
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Wantie på högsta nivå

Publicerat: 2014-02-19 | 12:42:22
Jag har ju iprincip alltid gulddetaljerer på mina accessoarer (väskor, solglasögon osv.) vilket är ett problem när jag ska/vill använda grått/silver. Det har gjort att jag väldigt sällan köper gråa kläder, samt då jag gärna velat ha Liebeskind skärpet med silverdetaljer men inte kommit på någon bra väska till det så har jag inte köpt det. Men igår när jag skulle sova (haha ja jag tänker på kläder jämnt) så kom jag på Marc Jacobs Q Percy väska, grått OCH guld. Med andra ord kan man både matcha med silver och guld. 
Jag kommer med största sannolikhet att ha med denna på min önskelista när jag fyller år om mindre än en månad. Dessutom så tycker jag långkjolar (riktigt långa) tillsammans med en tröja är himla fint. Skärpet har jag som sagt velat ha länge så om väskan kommer in i min garderob kommer troligtvis skärpet in också. Skorna, tröjan och brillorna har jag redan.
 
En perfekt sommaroutfit?
// Väska - Marc Jacobs // Skor - Toms // Långkjol // Solglasögon - Rayban // Skärp - Liebeskind // Tröja - Gant //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tråkigt inlägg..

Publicerat: 2014-02-19 | 09:38:23
Godmorgon!
Just nu sitter jag och äter frukost, yoghurt med k-special redberries och hallon. Det är jättegott. Igår som mellanmål åt jag lite yoghurt, k-special redberries och kanel, det var också himla gott så det tipsar jag om.
Idag händer inte så jättemycket, jag tenta-pluggar ju tyvärr hela dagarna denna veckan. Förra året var genomströmningen 12-14% och lärnarna säger att man brukar få göra denna tentan 2-3 gånger men jag ger allt för att klara den på första försöket. Vill verkligen inte ha omtenta och vill känna att jag gjort mitt bästa.
Ikväll blir det ridning, as usual, dressyr tror jag står på schemat.
Hoppas även att en kofta jag beställde i fredags ska komma idag. Idag är det ju fjärde arbetsdagen så den bör ju verkligen komma. Annars blir jag sur haha.
 
Hörs!
Bild från 2012, tror jag.
  
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tömkörning

Publicerat: 2014-02-18 | 20:23:19
Nu är jag nyduschad och mätt efter kvällens stallbesök. Jag körde ett tötkörningspass i regnet med min lilla prinsessa. Vanligtvis brukar hon vara rätt slö när jag tömkör henne så idag tog jag med långpisken ut hehe. Så när jag skulle börja trava igång henne så sa jag till henne en gång ordentligt, då höll jag på att få huvudet avkickat.. Men efter det, då blev hon bannemig fin. La ifrån mig spöt direkt sen och trots det så var hon jätteallert och svarade väldigt bra på min röst hela passet. Ibland blev hon lite för stark och i galoppen lite utåtställd. Men då jag typ inte galopperat henne på töm på över ett år tror jag så var jag väldigt nöjd med henne trots allt.
Så det var helt klart värt att riskera mitt huvud och fått röra lite på mig i ösregnet.. ;)
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sover bort flera dagar i veckan

Publicerat: 2014-02-18 | 09:05:06
Godmorgon!
Nu ligger jag vaken i min säng tack vare att min lilla hund kom upp och väckte mig..!  Har tänkt på det, jag sover kanske i snitt 8h/natt. Sover jag 9h eller mer är det det optimala för mig. Jag sover hellre fem minuter längre på morgonen och springer till bussen än tvärt om. Men jag har kommit på att det är läskigt hur mycket av sitt liv man sover bort. Jag gillar ju att ta vara på dagarna samtidigt som jag gillar att sova, svår kombo. Men om man säger att jag sover 8h/natt  = 56h/veckan. Det är över två dygn varje vecka jag bara sover. Jag kan bli helt knäpp när jag börjar tänka på sådana grejer, eller som universum eller döden. Creepy är ordet.

Ibland är jag mer djup-tänkande än vad man tror.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hungerboxen UF

Publicerat: 2014-02-17 | 19:28:27
Just nu står min bror och hans 4 klasskompisar på UF mässan här i Göteborg och promotar och säljer sin lunchbox för deras UF-företag. Det är faktiskt en väldigt praktisk lunchbox, med tre olika avtagbara delar. Det gör att man i samma låda kan ha ex. köttbullar, sallad och lingon. Man vill ju inte värma allting och inte blanda ex. salladen och lingonen. Men med en Hungerbox slipper du det problemet och kan endast ha med dig en box men värma olika delar. 

Om du vill köpa en sådan kan du maila [email protected] eller säga till mig, du kommer inte att ångra dig! För studenter kostar boxen 50kr och för övriga 70kr.
 
 Min bror (t.h.) och en nöjd kund. I bakgrunden ser ni principen för boxen.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godförmiddag

Publicerat: 2014-02-17 | 12:35:57
Hej!
Har precis ätit lunch, dock satt hunden nedanför och pep (för hon ville ha min mat) så gav henne 1/3 haha. Vår hund är så himla bortskämd.. men tog ett stort glas vatten så jag blev relativt mätt ändå. Idag skiner solen och det känns som riktigt vårväder så härligt. Dock spenderar jag hela dagen inomhus med tentaplugg. Ska ringa Emma strax och bolla lite uppgifter med henne och se om hon förstår saker som jag inte fattar. Tänkte även överraska mamma med middag (hoppas hon inte läser detta..!) innan jag ska ut till stallet i eftermiddag. Blir en lugn uteritt där hon får sträcka på sig idag hade jag tänkt med tanke på att hon hoppade lite igår. Nej, nu ska jag ta och ringa Emma.
 
 
Vi hörs!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Våroutfit

Publicerat: 2014-02-17 | 09:01:30
Såhär är det mycket möjligt att jag springer runt i vår, då jag har allt i collaget. Jag älskar basfärger som brunt och vitt ex. och piffa upp det med lite rosa detaljer. Jag är en rosatjej. Sedan tycker jag om att matcha accessoarer och detaljer. Ex. gulddetajerna på jackan tillsammans med de guldiga bågarna och örhängerna. 
 
// Jacka - Barbour // Sjal - Becksöndergaard // Skjorta - Gant // Örhängen - Marc Jacobs // Skor - Toms // Solbrillor - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Våroutfit

Publicerat: 2014-02-17 | 09:00:59
Såhär är det mycket möjligt att jag springer runt i vår, då jag har allt i collaget. Jag älskar basfärger som brunt och vitt ex. och piffa upp det med lite rosa detaljer. Jag är en rosatjej. Sedan tycker jag om att matcha accessoarer och detaljer. Ex. gulddetajerna på jackan tillsammans med de guldiga bågarna och örhängerna. 
 
// Jacka - Barbour // Sjal - Becksöndergaard // Skjorta - Gant // Örhängen - Marc Jacobs // Skor - Toms // Solbrillor - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blogglista

Publicerat: 2014-02-16 | 18:38:35
Tio frågor om dig själv.
Namn? Malin
När fyller du år? 12 mars, ganska snart ju. 
Några piercingar? Öronen.
Vad har du på dig just nu? Mjukisbyxor från Juicy Couture och t-shirt från American Vintage. 
Vad tycker du mest om hos dig själv? Oj, min kroppsform? Har smal midja bl.a.
Vad är du bra på? Göra bort mig, pinsamaste tjejen är jag. 
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj inkl. mina djur..  
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Själv, blir stressad när någon annan andas i otakt med mig..

10 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Pluggat, ridit och tittat på OS.
Vad ska du göra nu? Inte så mycket, slappa.  
Har du gjort något dåligt idag? Nej, tror faktiskt inte det. 
Vad har du ätit idag? Till frukost; yoghurt med cornflakes och scones. Till lunch och middag: pasta och kyckling/räkor + 6 godisbitar haha.
Har du duschat idag? Japp.
Är du trött nu? Inte direkt.
Vad händer idag? Nu är klockan typ halv 7 så inte så mycket mer.

Annat.
Hur mår du just nu? Bra, har dock lite ont i magen.
Är du hungrig nu? Jag är alltid hungrig haha. Men har ont i magen så inte så sugen på något..
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook och massa bloggar typ.

 
 Random sommarbild från Eriksberg.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hoppat

Publicerat: 2014-02-16 | 16:42:07
Hej!
Trots att regnet har vräkt större delen av dagen så har dagen varit bra. Överlevde plugget imorse tack vare nybakta scones, så gott är det. Sedan var det ju självklart dax att kolla skidorna, när Lars ramlade det första han gjorde trodde jag det var kört, men vilken kämparglöd, och vilka svenskar vi har. Hela familjen satt på helspänd hela loppet och det var ju inte särskilt jobbigt med tanke på att det blev guld igen, vi är awesome. Efter lunch åkte jag och mamma ut till stallet, jag var sugen på att hoppa eftersom jag inte har gjort det på 1,5 år (hon har ju varit allvarligt skadad) men nu är hon ju fulllt igång typ i dressyren (massa muskler saknas dock) så tänkte att vi kunde skutta lite för att stärka henne. Hoppade tillslut ett räcke på 60cm några gånger vilket vi båda tyckte var jättekul haha. Så med lite mer träning och stärkning kanske vi kan hoppa lite högre banor om ett tag.
Just nu sitter jag förövrigt och ser på konståkningen. 
 
Vi hörs!
 
Hoven efter operationen, det var öppet upp till 4mm från kronranden (fylld med en tjärmassa på bilden).
 
Hopptävling, 90cm, 2011 tror jag. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 bekännelser

Publicerat: 2014-02-16 | 09:18:00
- Jag kan sitta i timmar på youtube och kolla på människors "closet tour". De visar alltså sina garderober haha. 
 
- Jag saltar alltid min mat mycket, oftast innan jag ens smakat på den. Tycker salt mat är så gott.
 
- En av mina största rädslor är att jag inte ska hitta Mr Right. 
 
- Jag är ganska dålig på spel och liknande. Mitt rekord på Flappy Bird ligger ex. endast på 30 (det är jättesvårt..!)
 
- Mitt största komplex är mina tänder, tänk om de kunde vara fina..
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

OS guld

Publicerat: 2014-02-15 | 18:28:09
God eftermiddag!
Jag har ju några gånger under veckans gång nämnt lite om OS. Tycker vinter OS är mycket roligare än sommar OS (förutom ridsport då såklart) och detta olympiska spelet har det ju gått extra bra för Sverige vilket har gjort att jag har tittat och följt allt extra mycket (medgångssupporter..). Självklart såg jag slutet på damernas stafett idag och jisses vad bra Charlotte Kalla är. Ta ikapp 25 sekunder på 5km är inte dåligt, det tempot hon hade gick inte av för hackor. Vilken vinnarskalle. Hittills har Sverige alltså 8 medaljer och idag togs ju första guldet. Vi är inte ens halvvägs igenom typ och vi har ju många fler medaljchanser. Damkronorna är ju i semifinal (alltså sämst 4a) och herrarna har vunnit sina matcher hittills. Curlingen går bra och längd ska vi ju såklart inte ens prata om, vilka svenskar vi har. 
 
De grenar jag tycker är roligast och ser även om inga svenskar har medaljchans, freestyle (både skidor och snowboard), konståkning, puckelpist och storslalom.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mysig gårdag

Publicerat: 2014-02-15 | 11:12:38
Godmorgon!
Gårdagen var supermysig med Linda. Vi åt god mat, pratade och jag fick en jättefin kopp, blomma och massa godis. Tog lite bilder, men insåg sen på kvällen att minneskortet inte satt i kameran. Riktigt smart där, så tyvärr har jag inte bilder att bjuda er på. Nu ska jag och mamma snart åka till stallet. Tänkte trimma dressyr idag, hon hade tyligen varit jobbig igår enligt min medryttare så får hoppas att hon går bättre idag. Dock regnar det och blåser så vädret är inte riktigt på vår sida. 
Om precis två veckor sitter jag i scandinavium och ser på hästhoppningarna som vanlligt, och om en vecka skriver jag en tenta. Med andra ord längtar jag mer till om två veckor haha. Men tiden bara springer iväg så det kommer snart vara dax för horseshow. Jag fattar inte, varje vecka bara flyger förbi innan man hinner blinka. Snart kommer denna terminen vara slut och jag sitter på ett plan mot usa. Min lillebror tar ju studenten i vår, och till hösten ska han flytta till usa för 4 år. Jag kommer sakna han dö-mycket. Det som är bra är att vi kommer åka ner minst en gång om året dit då vilket blir superkul, jag älskar verkligen usa. Som det ser ut nu också så kommer han gå på ett collage som ligger ca 2h från min ena faster, vilket känns tryggt. 
 
Jag och min bror i usa.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Alla hjärtans dag

Publicerat: 2014-02-14 | 10:18:51
Godmorgon mina hjärtan!
Idag är det alla hjärtans dag och jag har en väldigt lugn och skön dag framför mig. Jag har inget planerat förutom lite plugg och en middag med Linda ikväll, såå mysigt. Min medryttare har Nobless idag vilket är himla skönt och lunchen med min kompis inne i stan blev flyttat p.g.a. att hon skulle jobba. Nu har jag legat i sängen en stund och ätit yoghurt, läst bloggar och tittat på kläder. Tänkte ligga kvar i sängen och läsa lite mikroekonomi en stund. Jag tycker alltid att det är skönast att få gjort måstena (vanligtvis häst och plugg) först så man sedan kan chilla med gott samvete om den tiden finns. 
 
SPRID KÄRLEK IDAG! 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Detaljer från mitt rum

Publicerat: 2014-02-14 | 09:16:00
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Chokladbollar - utan smör och socker

Publicerat: 2014-02-13 | 19:08:37
Jag har gått och varit sugen på chokladbollar nu ett tag. Men då jag har väldigt svårt för smör samt inte velat äta så mycket socker har jag dragit på det. Men för några dagar sedan hittade jag ett recept på en blogg på nyttiga och med mer protein i. Jag brukar alltid garnera mina chokladbollar med kokos men nu var det slut hemma så det fick bli med pärlsocker. Detta receptet gav 12st normalstora chokladbollar (min bror hade ätit två när jag tog bilderna).
 
* Två skopor proteinpulver med smak av choklad
* 2 msk kakao
* 2-3 dl havregryn
* Lite mjölk (mindre än 0,5dl)
* Kokos/pärlsocker som garnering
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ny snö

Publicerat: 2014-02-13 | 08:35:05
Godmorgon!
Min morgon har börjat sådär.. blev väckt utav hunden när mamma och pappa åkte till jobbet och jag kan inte somna om. När jag sedan gick upp och skulle hämta min dator så såg jag att det hade snöat.. så irriterande. Jag vill ju ha vår nu. Tänkte iallafall ligga i sängen till 9 och läsa lite bloggar/kolla kläder innan jag gör mig iordning och åker till stallet. Planen var dressyr idag då jag red ut igårkväll med Astrid och Jannika, nu vet jag dock inte hur paddocken ser ut så får se det när jag kommer dit.
Mina bilder jag beställde härom dagen har förresten kommit, ska se om jag kan passera en butik och köpa några ramar och några skålar idag. För isådannafall blir mitt rum typ bra sen. 
 
Hörs!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

1 månad kvar

Publicerat: 2014-02-12 | 15:20:00
Idag är det den 12e februari, alltså precis 1 månad till jag fyller 20år. Kan ni fatta, 20år? Då är man verkligen vuxen på riktigt. Tänk att få gå på systemet och verkligen kunna skriva på allt (det kanske jag redan får nu?!) Man är inte längre tonåring utan vidare på nästa tvåsiffriga etapp med 2:a som första siffra. Om fem år är jag 25år och om tio år 30.. hjälp!

Några punkter jag iallfall är glad att jag uppfyllt hittills på min vuxenlista är iallafall: 
* Körkort
* Starta en utbildning
* Jobbat endel
 
Punkterna jag har kvar är typ:
* Bli utbildad
* Flytta hemifrån
* Köpa en egen hund (inte bara familjehund)
* Skaffa man, barn och hus
 
Min födelsedag (den 12e) kommer jag nog spendera med min familj och min ponny. Vi brukar alltid ha en mysig tre-rätters middag när någon fyller år. Den helgen (troligtvis) kommer jag ha middag med mina vänner, så mysigt. Vi kommer även ha middag med mormor, morfar, farmor och farfar men tippar på att det blir söndagen den veckan. Min önskelista är inte helt klar ännu hehe men tänkte lägga upp om ett par veckor var man kan önska sig när man fyller år ;) 
 
En tårta vi hade när mormor fyllde 80år i somras.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt från grannlandet

Publicerat: 2014-02-12 | 09:03:00
I måndags kom denna sjalen från danska Becksöndergaard, beställde den via Miinto som portal. Som ni kanske noterat så älskar jag sjalar/halsdukar/pälsar och går extremt sällan utan något av ovan nämnda ting runt halsen. Denna sjal är raklång (jag har alltså själv lagt den i "hjärtform") i väldigt bra längd. Den har ljusrosa grund med leopardmönster. Brunaktiga med mer "chockrosa" detaljer, vilket passar perfekt till min rosa Barbour jacka. Väldigt nöjd med andra ord.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Har nog träningsvärk imorgon

Publicerat: 2014-02-11 | 20:47:21
Godkväll!
Kom precis ur duschen efter att ha spenderat kvällen i stallet, som vanligt efter en lång skoldag. Har bestämt mig att jag måste ta tag i min sits nu och dels få till mina skänklar och händer och "bygga upp" min mage lite hehe. Så idag köttade jag ett dressyrpass utan stigbyglar för att få arbeta lite själv också och avslutade med en stunds lättridning utan stigbyglar, det var inte igår jag gjorde det. Men det är nog bra så ska försöka köra ett sådant pass ett par gånger i veckan och minst något dressyrpass med fullt fokus på sitsen (kör ju med bett-deltor i stigbygeln-sadelgjorden nu när jag kör dressyr för att få ordning på skänklarna). Nu är det ju inte allt för långt (hoppas jag) till första starten på 1,5 år och då vill man vara i någorlunda närhet där vi avslutade innan skadan. 
 
Nu ska jag ta och förbereda ett tidsinställt inlägg inför imorgon med köpet som kom igår. Eventuellt så ska jag även förbereda ett till inlägg till imorgon också och sedan ska jag äta lite yoghurt med cornflakes och färska jordgubbar och se på os innan det är dags att sova.
 
Hörs!
Dressyrpass för Mikael, 2012?
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 favoriter att göra utomlands

Publicerat: 2014-02-11 | 09:50:00
Jag älskar att resa utomlands, som jag säkert sagt flera gånger tidigare. I sommar ska jag och min familj till USA, för andra gången, i nästan 3 veckor, vilket ska bli magiskt. Min familj har rest ganska mycket, särskillt runt om i europa, och jag tänkte ge er 5 tips som har gjort många av mina semestrar extra roliga. 
 
Paraglyding - Detta gjorde jag på Cypern tillsammans med min ena faster och min ena kusin. Man flyger fallskärm (vi tre satt ihop) bakom en båt. Väldigt kul var det. 
 
Åk med släkten - Två gånger har vi bilat ner till Österrike med hela pappas släkt. Att inte bara åka med sina föräldrar och bror utan även med kusiner m.m.är fantastiskt skoj. Vanligtvis brukar vi flyga men dessa bilningar var väldigt roliga, för att vi åkte hela släkten. Stannade och åt / sov på samma ställen och jag, min bror och mina kusiner lekte massor. Flera gånger har vi även slumpbokat så man varit nere på olika ställen några dagar (av en vecka) tillsammans med familjevänner / släktingar. Väldigt kul att göra utflykter och äta middagar ute tillsammans. 
 
Pruta - Något jag var awesome på när jag var liten. Jag brukade dock bara pruta på saker för det var kul och sedan gick jag därifrån för det var skitgrejer liksom. Men mina föräldrar tyckte inte det var snällt (jag var kanske i 13-års åldern när jag höll på med det som mest) så flera gånger var jag tvungen att köpa skiten bara för att vara snäll mot dom på marknaderna haha. Man måste dock pruta i länderna runt medelhavet, det sätts ju överpriser (i deras ögon mätta, priserna på marknader är ju inte många kronor..) så det hör till att pruta.
 
Rida - Jag som hästtjej tycker det är givet att ha ridit utomlands, jag har gjort det två gånger och att galoppera längs stränder / annorlunda terräng är fantastiskt. 
 
Hitta guldkornen - Att åka lite längre eller att gå upp för några fler trappor brukar alltid vara värt för att få hitta guld-stränderna/restruangerna. Undantag - promenera upp för Alptoppar när man är 13 år och yngre haha.
 
Jag, min kusin och min faster efter att ha paraglydat (hur man nu böjer det ordet) på Cypern.
 
På denna alptoppen fanns det inte någon 5 -stjärnig resturang direkt, utan en kohage och ett hus som bara sålde flädersaft typ. Men utsikten var magisk. Österrike 2005.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Paket denna måndag

Publicerat: 2014-02-10 | 19:06:50
Godkväll!
Efter den kaotiska morgonen har faktiskt dagen flytit på bra. Red för första gången sen i torsdags (hon har vilats/promenerats i helgen pga att jag varit sjuk och min medryttare red i fredgas) men hon blev väldigt fin idag så det var kul. När jag kom hem gjorde jag middag till hela familjen, thaimat. Så gott och går på ca 10minuter att göra, kan slänga ut receptet någon dag. 
Efter maten såg jag att avsnitt 4 på säsong 9 av Kardashians fanns på nätet så det var bara att starta det och luta sig tillbaka. Under programmets gång kom pappa in med ett paket från Danmark, en fin grej jag beställt. Jag tänkte visa er det jag fick imorgon och nu ska jag beställa några fotoförstoringar till mitt rum. Det är dock ganska svårt för jag har så himla mycket fina bilder, men har som krav att det ska vara fin natur på dem och gärna rosa, iallafall inget rött. Så några bilder blev nedröstade direkt. Om några dagar ska jag även köpa några fina skålar till mitt rum så äntligen får jag klart det sista i mitt rum, när det är fixat kommer bilder såklart. 
 
Hörs!
 
Älskar denna bilden, men tyvärr med röda detaljer = passar ej i mitt rum.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ambulansmorgon

Publicerat: 2014-02-10 | 10:42:41
Godmorgon!
Min morgon har varit kaos. Låg i sängen och kollade på The Simple Life när min bror ropar att min mamma svimmat. Hon har bara gjort det en gång innan, vad jag minns, och det var över 10 år sedan och idag kändes hon jättekonstig. Vi ringde pappa som kom från jobbet och han ringde 112. Mamma tyckte inte de behövde komma men vi andra tyckte det och de var hör på kanske 15 minuter, vilket var bra. Alla värderna var som tur var bra och hon har kvicknat till. Men man blir alltid så orolig. Jag vet hur snabbt det kan gå och känner att det är mycket bättre att ringa hit ambulans en gång för mycket.
Nu ska jag ta och plugga lite och sedan åka till stallet. Jag mår själv bättre idag, huvudet och hostan är dock inte helt bra ännu. Min pappa och bror är hemma med mamma medan jag är i stallet så det känns tryggt.

Hörs sen!
Jag och min fina mamma <3 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Det sjukaste

Publicerat: 2014-02-10 | 09:08:00
Jag tycker konståkning är väldigt kul att titta på. Extremt duktiga tjejer (och killar), kör olika program i fina  och glittrande kläder. I lördags satt jag och kollade på os-lagtävlingar och såg då 15-åriga Yulia Lipnitskaya och hon var helt fantastisk. Hon fick mycket bättre poäng än alla de andra i klassen (vuxna) och framförde ett magiskt program. Igår såg jag att det programet hon gjorde igår (söndag) gjorde så att Ryssland vann lag-guld i os. Är det inte makalöst att en 15-åring kan prestera så bra och vara bland dom bästa i världens mest prestigefulla tävling? Jag vet inte om hon kommer vara med i den individuella klassen, men ska hon det kommer jag att titta och hålla tummarna. Jag tippar på att hennes program finns på youtube, så gå in och sök på hennes namn så hittar ni det säkert.
 
I m p o n e r a n d e
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Abercrombie

Publicerat: 2014-02-09 | 16:47:37
Abercrombie and Fitch är ett märke som jag gillar rätt mycket. De är ju "systerbutik" med Hollister, vilket jag inte gillar alls. Hollister är ett sånt fjortismärke, men A&F finns ju dels inte i Sverige och har inte lika billiga priser som Hollister. Abercrombie butikerna är ju speciella. De är ju väldigt mörka, kläderna lyses upp av spotlights, allt annat är mörkt. Det doftar deras parfym (as gott) i hela butiken och det står halvnakna, vältränade modeller i butikerna studentals. Jag har en jacka, känning, blus och några tröjor från Abercrombie och är nöjd med allt. Det man får passa sig är att de bara gör kläder till "smala" personer. Jag har ex. L i jackan och den passar, men väldigt korta armar, skulle säga att den är som en stor Small hos "vanliga butiker". Så köper jag deras kläder brukar jag gå upp en storlek då de annars blir väldigt korta, dock påverkas ju bredden av detta tyvärr.
 
 
Hur får man tag i deras kläder då? Jag har köpt från deras butik i London, min pappa har köpt med sig från deras butik i New York och sedan har jag även beställt från deras hemsida www.abercrombie.com där de fraktas från England (obs. om det står flagship fraktas de från USA = man åker på tull = dyrt). Närmaste butiken från Sverige är i Köpenhamn om man vill shoppa i butik men inte åka jättelångt.  Om du har möjligheten bör du åtminstonde besöka en Abercrombie butik, en speciell grej. 
 
En kul grej förövrigt var att när jag var i deras butik i London fick jag förfrågan av deras personal att provfotas för dem, men då jag bara var där i några dagar så gick det tyvärr inte. 
 
Alla gillar Abercrombie.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon

Publicerat: 2014-02-09 | 10:40:46
Hejsan!
Inatt sov jag mycket bättre, vaknade bara en gång och drömde inget konstigt. Tror det är ett tecken på att jag börjar må bättre. Känner mig lite piggare och tror faktiskt att febern har släppt. Dock har jag huvudvärk och är fortfarande väldigt hostig. Då min ponny stod igår så måste jag rida henne idag, vilket min mamma tycker är en dålig idé. Men hon blir så pigg annars plus att jag får värsta dåliga samvetet när hon vilar över huvud taget. Oturligt nog så har min mamma också blivit sjuk, annars kunde hon ju ridit eller åtminstonde åkt med ut och mockat, men tror inte jag får med henne ut idag tyvärr. Så nu har jag precis tagit en ipren och hoppas att huvudvärken släpper och skall därmed åka ut till stallet och leva på mitt vita lilla piller ett tag.  

Vi hörs senare!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Toms

Publicerat: 2014-02-08 | 15:57:31
Jag har ju kollat på Toms skor länge. Har haft lite svårt att bestämma mig vad jag  tycker om espandrillos skor men tycker nog det är snyggt trots allt. När jag hittade de bruna på rean kunde jag inte motstå. Största storleken var 40 och jag har ju 40-41. Hade utan problem kunnat ha en storlek större men då dessa var såpass mjuka och sköna var 40 bra också. Det jag gillar med Toms är att dom kör med "one for one". För varje par skor som köps skänks ett par skor till ett välbehövande barn. Så nu har jag gjort dagens goda gärning ;) 

 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snowboard

Publicerat: 2014-02-08 | 10:22:22
Godmorgon!
Natten var jobbig, alltid när jag är sjuk så hallucinerar jag osv. Inbillar mig massa saker och drömmer hur konstiga saker som helst vilket gör att jag inte gillar att sova när jag är sjuk. Igår hade jag 38,9 så ganska hög feber, idag har jag inte tagit tempen ännu. Just nu sitter jag och mamma  och ser på snowboard. Svensken ligger 3a efter första final åket så håller tummarna nu inför åk två. Det hade varit kul med svensk medalj. Idag ska jag mest ta det lugnt. Måste ut till stallet som vanligt men kommer inte att rida då jag inte vill bli ännu mer sjuk. När jag var yngre red jag alltid sålänge jag inte hade över 40 graders feber, men nu är jag äldre och klockare. Mamma ska även upp till torget sen och hämta ut mina skor, om jag orkar ska jag även plugga lite. 
 
Hörs sen!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

OS-invigningen

Publicerat: 2014-02-07 | 18:39:43
Hej!
Just nu sitter jag och mamma och ser på os-invigningen och unnar oss lite godis. Jag har inte orkat skriva något idag (förutom mitt shoppinginlägg) p.g.a. att jag är sjuk och inte alls mår bra så har mest vilat under dagen. Mina skor jag beställde igår vid 16-tiden kom idag 14.20, älskar när det tar mindre än ett dygn. Har dock inte hämtat ut dem än så får göra det imorgon. Hoppas ni har en trevlig kväll så ska jag kurera mig!
Barbacka galoppbild från 2007 tror jag på min dåvarande medryttarhäst, Góla.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New

Publicerat: 2014-02-07 | 10:15:29
 
Hittade denna fina blusen igår inne på Zara. Har ju många gånger sagt till mig själv att jag borde köpa några orangea plagg då det är så snyggt, särskilt när man är brun och go på sommaren. Så när jag såg denna visste jag att den skulle få följa med mig hem. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Frozen Yoghurt

Publicerat: 2014-02-06 | 19:47:00
Hej!
Jag och Emma hade en jättemysig stund förut. Först träffade jag hennes lilla glada och galna valp, så söt och så lekfull. Sedan åkte vi in till stan och åt lunch på Kopps. Vi gick runt en stund efter det och kollade lite på kläder, blusen inne på Grace (en Dagmar) passade tyvärr inte, till och med xs var förstor. Hittade dock en fin grej inne på Zara som jag fick med mig hem, visar den imorgon. Sedan gick vi in i Nordstan och åt Frozen Yoghurt. På mindre än ett halvår (typ 3 månader) har Göteborg fått 2 Frozen Yoghurt ställen, dröm. Egentligen tål jag ju inte det men jag åt lite yoghurt och mycket bär (och några godisbitar..) så det var jättegott. Dit kommer jag gå många gånger i vår. Mycket nyttigare än vanlig glass dessutom (om man tar bär och inte massa choklad, nutella och sånt..).
 
När jag kom hem beställde jag snabbt ett par skor och sedan åkte jag till stallet. Red ganska länge på Nobless då jag ville ha henne mycket mer lätt i handen än vad hon ville hehe. Men i slutet blev hon iallafall mycket finare. Jag har ju haft ont i huvudet hela dagen och efter mitt ridpass blev jag väldigt hostig och jag känner att min hals inte heller är med mig. Håller helt enkelt på att bli sjuk. Men jag är både ledig från skolan och stallfri imorgon (min medryttare tar henne) så det är skönt att bara vara hemma och vila. Skulle egentligen till stan och luncha med en kompis men skjuter nog upp det till jag mår bättre. Fick förövrigt veta att jag klarade min andra tenta som jag gjorde nu efter nyår. Såå härligt!
 
Hörs!
Min Frozen Yoghurt, mums!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bussen

Publicerat: 2014-02-06 | 11:13:09
Hej! 
Sitter just nu på bussen påväg hem till Emma. Ska träffa hennes valp innan vi ska in till stan och luncha, mysigt. Tänkte även passera Grace och prova en blus där. Linda kom förbi när jag höll på att göra iordning mig då förra bussen gick för tidigt så hon missade den. Men catcha upp med henne är aldrig fel och vi planerade alla hjärtans dag. Är man singel får man vara med sin bestie. 

Idag på morgonen har jag förövrigt mest pluggat, vilket betyder att hästen är kvar att motionera. Tror dessutom att jag börjar bli sjuk, mitt huvud är helt dåsigt till och från. Inte så konstigt kanske då min stackars pappa varit sjuk hela veckan och alla verkar vara små sjuka. 

Är förövrigt väldigt irriterad på paradise igår. Jeppe är ett svin, att man kan vara så falsk och känslokall. Det trodde jag faktiskt inte. Nu ska jag smörja in mina händer och läppar innan jag är framme hehe. 

Hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Wanties från nelly.com

Publicerat: 2014-02-05 | 09:50:00
// Ida Sjöstedt For Nelly // Hunkydory // Liebeskind // Tiger of Sweden // Odd Molly // Rabens Saloner //
 
Några av sakerna är på rea och Nelly har faktiskt fortfarande mycket rea, så klicka in där tycker jag. Älskar den sidan, bra grejer till bra priser och snabba leverenser.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Det jag helst inte missar på tv..

Publicerat: 2014-02-04 | 09:43:00
Tips på några program som jag ser på och som jag också tycker ni ska se, just nu:
- Kardashians. Nya avsnitt går onsdagar 20.00 på 11an, annars går det repriser under dagtid på bl.a. 5an.
- Revenge. Nu sänds dubbelavsnittt, de börjar 21.00 torsdagar på 3an.  
- Paradise Hotel. Nu är det ju dags för finalveckan. Men de går måndagar-onsdagar kl. 22.00 på 3an. 

De som typ går varje dag som man kan se på i brist på annat:
- Toddlers & Tiaras. Skönhetstävling för barn som går typ varje dag, mestadels på 11an. 
- Masterchef. Just nu går både amerikanska, australiensiska och juniokockarnar. Mest på 3an tror jag.
- How I Met Your Mother. Mycket repriser går dock, de sänds på 3an och 6an under vardags eftermiddagarna. 
- (Simpsons och Family Guy). Haha, underhållande program som sänds på 6an från klockan 19.00 varja dag typ. 
 
Mycket är skapat i denna underbara stad, Los Angeles.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Glad

Publicerat: 2014-02-03 | 18:24:25
Hej!
Jag är så glad nu. För en liten stund sen fick jag svar på min tenta, var typ tvungen att klara den med tanke på att omtentan ligger när det är horse show, och vet ni.. jag klarade den :) Sedan kom mamma hem från jobbet och sa att hon till 99% fixat VIP biljetter för oss till horse show. Så himla nice, vi har haft det några gånger och älskar det. Bra platser och god mat med ryttarna, det bangar man inte. 
I och med att jag klarade tentan så blir det belöningsshopping som vanligt. Får även tillbaka en tenta nästa vecka  och den bör jag verkligen klara, gör jag det blir det ännu mer shopping. Gillar mitt system.. Men ska inte in till stan förrän på fredag men vet redan nu vad jag ska unna mig hehe. 
Red förövrigt dressyr på min ponny förut, underlaget var bra. Hon var lite tung men blev bättre i slutet. Det är ju inte så konstigt att hon är lite stark nu när hon mest promenerats i ca 2 veckor (lite barbackaridning också) p.g.a. underlaget.
 
Hörs!
Old pic, happy girl.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ny vecka nya möjligheter

Publicerat: 2014-02-03 | 11:38:53
Godmorgon!
Nu är det måndag igen och veckorna bara flyger förbi. Denna veckan tror jag blir rätt lugn, ska möta en saknad vän på fredag är tanken och sen tänkte jag ha myskväll med min mamma på kvällen då för pappa och min bror är borta. På lördag (troligtvis) blir det middag med Adrian och Linn åtminstonde. Ska även försöka träffa Linn någon mer dag nu när hon är hemma från Stockholm. All snö har ju förresten typ smält bort, hur skönt? Igår kunde jag till och med galoppera i paddocken (dock extremt lite) men jag hoppas att det är bättre idag så man kan rida ännu mer ordentligt. Min pappa ligger hemma och är sjuk så om en stund måste jag göra lunch till oss båda. Män blir verkligen mesiga så fort dom får lite feber, jag menar varför kan itne en vuxen man göra lunch till sig själv? Tur att min pappa har en sån snäll dotter.. 
 
Jag vill å gärna att det ska bli vår nu, så man kan ha på sig klännignar/kjolar utan att frysa ihjäl. Se gräset bli grönare och blommorna titta fram. Vara ute på tävlingar och känna att man är ett med hästen. Shoppa massa kläder. Ta fina bilder. Se sommaren närma sig med stormsteg. Fylla 20 år och kunna gå på systemet.
VÅR, kom nu tack!
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Favorit

Publicerat: 2014-02-02 | 19:52:09
Klädesplagg
Klänning, älskar klänningar både till vardags och till fest.
 
Butik (I Sverige)
NK, de har allt. Sedan har Tara mycket snyggt också.
 
Resemål
USA, varit där en gång och ska till bästa landet i sommar igen, tagga!
 
Skolkurs
Av de jag läst på högskolan, marknadsföring. Jättekul och det är det jag tänker specialisera mig på sedan.
 
Mat
Grillat kött med någon god potatis och tsatsiki är oslagbart.
 
Bild
En av mina favoritbilder, helt oredigerad dessutom:
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Februari

Publicerat: 2014-02-01 | 23:03:18
Det är helt sjukt att det redan är februari. En hel månad har redan gått av 2014 och det känns som det var igår jag skålade in det nya året med mina bästa vänner. Januari har varit en vit månad för mig. Har varit helt nykter denna månad vilket varit skönt. Satte upp på min "2014s mål" att ha minst tre vita månader under året (utspridda) så då är en checkad. Har egentligen inga som helst problem att vara nykter, särskillt inte nu under vintern när det är så kallt och ruggigt. Då har jag ingen som helst motivation att gå ut och dricka. Dessutom är alkohol både väldigt onyttigt samt rätt dyrt och så slösar man inte bort en dag med bakfylla. 
Januari har förövrigt varit en lugn månad, mycket kyla vilket jag som är världens största frysare tyckt varit jobbigt. Jag har även haft två stora tentor och försökt kombinerat det med häst, vänner och jobb. Februari har inget särskilt att bjuda på, förutom Göteborgs Horse Show i slutet av månaden. Har faktiskt inga biljetter än dock, men det löser sig alltid. Brukar ha biljetter för en dag men gå alla dagar, känner ju mängder med folk med tanke på att alla hästmänniskor man känner kommer ju typ härifrån så det kommer att lösa sig. 
 
Imorgon kommer dagen börja på bästa möjliga sätt, frukost/brunch inne i stan med Linn, Torun och Adrian. Ska bli fruktansvärt mysigt. Har fakiskt inte träffat Torun och Adrian sen nyår så vi har nog mycket att prata om kan jag tänka mig, har saknat dem så!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blogglista

Publicerat: 2014-02-01 | 17:41:13

Beroende av:
Yoghurt med k-special redberries, min häst, kläder och vänner typ. 

Vem behöver du mest just nu:
Ingen direkt för stunden, eller att mina föräldrar ska komma hem så vi kan äta..

Vad tror folk om dig?
Om man bara ser mig på bussen typ tror man nog jag är rätt dryg, annars ganska korkad och klantig.

Stämmer det?
Nej, visst är jag klantig, men inte bitchig eller korkad. Jag är faktiskt rätt smart. 

Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt hår och min kropp typ. 

Brukar du skratta för dig själv?
Haha, det händer.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
(Y) Det var bara en emoji tumme upp. 

Nästa mål i ditt liv:
Har ju flera olika aktuella, klara några tentor, starta Nobless igen och jobba bl.a.

Hur svarar du i mobilen?
"Hallå" typ, ibland med mitt namn också. 

Vem ringde dig senast?
Min bror. 

Antal timmar sömn inatt:
Ungefär 9,5h tror jag.

Brukar du komma i tid?
Haha, antingen kommer jag i jättegod tid eller några minuter sent, aldrig lagom typ. 

När mår du bra?
När solen skiner, jag har inget plugg, min ponny går bra och kontot inte ekar. När jag umgås med mina vänner/familj också såklart. 

Hur känner du dig nu?
Ganska så bra, hungrig men glad tror jag.

Vanligaste färg på dina kläder:
Har mycket basic färger som svart, vitt, grått beiget och brunt. Man måste ha en bra bas! Men mer "färg" mässigt så är det utan tvekan rosa.

Var du aktiv i skolan?
Ja, det skulle jag säga. Jag ahr alltid tyckt skola och utbildning är väldigt viktigt. 

Favoritdryck på morgonen:
Brukar aldrig dricka något på morgonen men gör jag det dricker jag vatten. Juice och oboy är väldigt gott men galet onyttigt så minns inte ens sist jag drack det.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Runt 23-tiden typ.

Är du blyg?
Nej, det skulle jag inte säga. Kan vara tyst om jag inte känner någon (max en person) och alla andra känner varandra sedan länge. Men det är bara att börja prata så brukar det lösa sig.

Sysslar du med någon idrott:
Ja, jag har ju egen häst och rider därför. Världens roligaste idrott, en livsstil! 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, jag tror att när man träffar the one, så vet man det. 

Är du bortskämd?
Det får jag nog säga att jag är. Inte så att jag får allt jag pekar på (betalar mina kläder osv själv) men jag har en ponny, får skjuts när jag ber om det och hjälp om jag vill.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vinter photoshoot

Publicerat: 2014-02-01 | 15:32:00
Idag gjorde vi en liten photoshoot med min lilla ponny. Är nöjd med bilderna trots att mamma klagade att kameran krånglade. Vi fotade i förmiddags, vilket var tur. Då det nu har bärjat små regna och snön sjunkit. Då det snöat mycket dagarna innan så tror jag att denna förmiddagen var den dagen på året med mest snö, vilket gör bilderna extra vintriga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!