Gårdagens outfit

Publicerat: 2014-08-31 | 08:15:36
 
 
 
 
// Blus - Guess // Kjol - Åhlens // Smycken i vitguld och silver - mammas //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kvällens outfit

Publicerat: 2014-08-29 | 22:04:56
Tyvärr så har pälsen flyttat på sig lite och pappa sa inget när han fotade mig.. men men.
 
 
 
// Skinnjacka - Kiomi // Päls - Hollies // Tröja - Hunkydory // Halsband - Second Female // Kjol - Armani Exchange // Klackar - Hilfiger Denim // Plånbok - Karen Millen //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I agree, Serena!

Publicerat: 2014-08-29 | 16:29:20
 
 

 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bröllopsdag

Publicerat: 2014-08-29 | 12:37:19
Hej!
Sitter just nu och ser på sändningar från VM. Det är dressyr idag igen och därefter fälttävlan (dressyren är idag) och hoppning bl.a. Klockan 8 imorse startade jag bilen och åkte till stallet. Så hästen är redan riden idag och allt är foxat, så himla skönt. Idag har mina föräldrar 22årig bröllopsdag (GRATTIS) så ikväll ska vi gå ut och äta, det ska bli mysigt. Helgen ser jag fram emot mycket. Imorgon ska jag först rida ut med Sofia och sedan hem till Linda och fira hennes 20-årsdag med massa kompisar. Det ska bli svinkul. På söndag ska jag o mina föräldrar in till stan och luncha och shoppa. Min kusin gifter ju sig om en knapp månad så jag o mamma är på jakt efter klänningar. 
 
Vi hörs!
 
Bild från Falsterbo förra året
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ida Sjöstedt SS15

Publicerat: 2014-08-28 | 21:56:47
Hade mer än gärna befunnit mig på Stockholm Fashionweek. Man har ju sett sneakpeaks från flera visningar och jag ahr bl.a. fallit enormt mycket för Ida Sjöstedts vår och sommarkollektion 2015. 
 


 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grattis Bästis <3

Publicerat: 2014-08-27 | 09:09:00
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Lindas 20års dag, HURRA HURRA HURRA!

Vi lärde känna varandra när jag precis köpte Nobless, för 5,5 år sedan ungefär. De första åren så tränade vi och tävlade bara tillsammans, samt stod i samma stall. Under gymnasiet gick vi i samma klass samt stod i samma stall vilket gjorde att vi ofta träffades 2ggr/dag. Vi har haft så mycket praktiker tillsammans och gjort så himla mycket tillsammans. Allt från våra miljarder pws till alla möjliga hästevenemang. Jag litar på dig till 100%. På lördag kör vi klackarna i taket!
 
LOVE YOU!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sminkning

Publicerat: 2014-08-26 | 10:53:06
Jag har börjat bli mer och mer intresserad av sminkningstekniker osv. Trots att jag inte är särskilt kunnig alls så tycker jag det är jätteinspirerande att kolla på bilder/videos osv. Det jag själv brukar försöka bli bättre på är skuggning utav ögonen. Jag tycker det gör sådan stor skillnad och det är enkelt och kul att testa sig fram. Något jag har svårare att få till är att få fram mina kindben på ett mycket mer markerat sätt. Jag vet grundtekniken (har både blivit visad av utbildad make up artist samt kollat på videos). Dock kan det bero på att jag är för feg för att markera för mycket för visst blir det skillnad i och för sig.
Jag använder mestadels smink från Make Up Store (både till ögon, bryn, bas, kinder osv.). Använder också som bas lite produkter från Bare Minerals och på naglarna så blir det mest O.P.I. är dock sugen på testa Chanels lack. På tala om lack, nu ska jag ta och fila och måla mina naglar vilket verkligen behövs.
 
Här är lite skuggnings inspo/tips både med färg och mer naturellt:
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Haha fail

Publicerat: 2014-08-25 | 14:26:40
Satt och gick igenom vår bärbara hårdisk med massa bilder. Hittade denna som faktiskt bara är tagen för 2 år sedan, men minns det inte alls.. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vllken åska

Publicerat: 2014-08-25 | 09:41:46
Godmorgon!
Igår kväll och hela morgonen var det sjukt åskväder här. Vissa smällar blev jag riktigt rädd för till och med. Men nu har det avtagit iallafall och jag har hunnit att se lite GossipGirl och mejlat lite viktiga grejer. Jag hade ju som sagt utbildning på jobbet förra veckan vilket är bra. Dock är inte schemat helt satt ännu när jag ska jobba så denna veckan är lite oviss. Skolan börjar ju inte förän nästa vecka men schemaläggaren svarade snabbt på mitt mejl imorse att hon skulle återkomma. Alltid när personer på jobbet (min chef ex.) ber mig återkomma om man pratar med han på fredag mejlar jag alltid måndag morgon vid 8-tiden. För då vet jag att han börjar och mejlet kommer högst upp i inkorgen ;) Hade jag däremot mejlat redan fredag eftermiddag exempelvis hinner det ju kommit in mängder med mejl senare än mitt så då får jag vänta på svar. Gäller att vara smart..  
 
Nu tänkte jag ligga kvar i sängen och sätta på någon bra serie innan hunden ska promeneras. När det är regnväder kan man ligga inne med gott samvete. Ridning blir inte förrän i eftermiddag i samband med insläppet. 
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kaoooos ritt

Publicerat: 2014-08-24 | 17:09:47
Hej!
Idag har vi haft det kaos jag och Linda. Vi var ute och red och hade ridit i drygt en timma tror jag. Då skulle vi passera några kossor och Lindas ponny Jackie avskyr kossor. Så hon hoppar av henne och leder henne men J flippar ur och sticker rakt över stubbåkrarna och hemåt. Helt sinnes vad hon sprang. Linda börjar ju givetvis springa efter henne och jag fick hoppa av och leda Nobless en bit där för att hon inte skulle bli för stressad. Efter ett tag när jag suttit upp (det var asfallt först) och galopperat lite hinner jag ikapp Linda. Vi visste inte vilken väg Jackie hade valt då men vi tippade på ridvägen vi kom ifrån. Som tur var är det superduper underlag. Så jag fattade galopp och jag o Nobless galopperade hela slingan (ett par kilometer åtminstone). Precis innan en kraftig backe och raktrsträckan till stallet ser jag henne. Så hoppar av och ropar på J som faktiskt kommer till mig (vi möttes halvvägs var). Lindas mamma kom och mötte mig i skogen och tog hand om henne och vi började gå tillbaka till stallet. Efter en stund kom Linda också eftersom hon gick så tog det mycket längre tid mot mig som galopperade.
Ingen skada skedd som det verkar iallafall och det är vi alla tacksamma över.
Är iallafall glad över Nobless skötte sig prima trots att Jackie stack och att vi hade panik och kossor som sprang.
 
Jag, Linda och Flubber för 1,5 år sedan.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tapas

Publicerat: 2014-08-23 | 14:41:40
God eftermiddag!
Igår orkade jag verkligen inte uppdatera.. jobbade hela dagen. Nu är jag utbildad telefonist också, nice. Åkte sedan till stallet och promenerade min sessi. Slappade sedan genom att inte göra någonting alls typ. Idag tog jag o mamma utsläppet av Nobless. Red ett pass i manegen vilket gick bra när jag fokuserade och verkligen red. Imorgon kommer Linda till stallet med Jackie och vi ska rida ut tillsammans. Så mysigt med bästis ritt igen, var allt för länge sedan. Och ikväll ska jag möta upp Torun och Erik (och sedan Linn). Vi ska äta tapas, det har jag aldrig gjort men måste vidga mina vyer. Smårätter är optimalt känns det som. 
Är för övrigt taggad på hösten nu, dock inte allt regn som öst ner de senaste dagarna. Men har suttit och hittat massa godbitar till min garderob som jag vill köpa. Massimodutti och Filippa K är två märken som har fått till det nu till hösten tycker jag så därifrån blir det helt klart några godbitar åtminstone
 
Vi hörs!
 
.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sommaren 2014

Publicerat: 2014-08-21 | 12:33:00
Tänkte utvärdera denna sommaren som sprungit förbi. Hela juni jobbade jag iprincip. I slutet av månaden åkte jag ca 3 veckor till USA. När jag kom hem jobbade jag 3 veckor direkt. Nu har jag varit ledig två veckor och i måndags började jag min nya utbildning på jobbet igen. Jobb och resa har min sommar bestått av kort och gott men här kommer lite mer detaljerade för- och nackdelar.
 
+ USA resan, så himla kul.
+ Jobb på kontoret, i år var vi ett riktigt gött gäng som jobbade samtidigt så veckorna sprang iväg.
+ Bytte stall, helt underbart var det. Står i värsta lyxstallet nu, så himla fint!
+ Vädret har varit makalöst bra, tropisk värme typ. 
+ Jag har haft underbara kvällar med mina bäsisar.
+ Jag kom in på de kurser jag hade som första val. 
 
+ - (Min bror flyttade till USA. Trots att det är svintråkigt så får man tänka på honom, han lever sin dröm!)
 
- Nobless fick fångtendens. Hon är dock bra nu :)
- Min kost och vikt. Ska dock börja "behandlas" om ett par veckor...
- Jag har inte hunnit umgås så mycket med mina vänner.
 
Sommaren 2014 var mycket bättre än förra sommaren och jag är riktigt taggad inför hösten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skype med brorsan

Publicerat: 2014-08-20 | 21:12:15
Hejsvejs!
Tandläkarbesöket gick ganska bra. Fick bort tandsten och putsat tänderna vilket var bra. Fick en tid om en månad till det jag velat göra svinlänge. Så om jag sköter tänderna tills dess blir det fixat precis innan min kusins bröllop. Red ut en sväng på Nobless förut. Vi red där vi inte ridit innan (testar nya vägar) vilket är kul. Jag har ju ridit mycket i områdena där när jag var liten men inte med Nobless så det är kul att åter upptäcka ridvägarna. Ponnyn var glad och jag satt och lyssnade på Bingo och Katrins podcast (så himla rolig) så jag skrattade mig igenom hela turen typ. 
När jag kom hem körde vi en skype med min bror. Nu ahr han snart bott i USA i en vecka, han verkar trivas men är väldigt trött. Dom har 2-3 träningar/dag och tränar alltså 5-6h varje dag, puuuh. Idag skulle dom samlas 5.30 på morgonen vid ett berg för att "teambilda". Det dom skulle göra där var att springa upp för berget (1km brant uppför) två gånger. Kul laggrej i ottan, verkligen ;) På fredag skulle dom åka till Vegas för att spela match där på lördag, så avundsjuk. Och om en månad åker dom 10 dagar till Hawaii för mer fotbollsspel. Ska däremot kolla om dom har någon mer match i Vegas, då åker jag kanske över dit i höst. Mamma och pappa åker ju över till LA om ett par månader som det ser ut, eventuellt hänger jag med över. Har inte riktigt bestämt mig ännu. 
 
Nu tänkte jag fixa ett tidsinställt inlägg till imorgon med utvärdering av min sommar.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon

Publicerat: 2014-08-20 | 08:54:36
Hejsan!
Till igår hade jag inte hunnit göra något tidsinställt inlägg tyvärr. Jag jobbade ju hela dagen och efter det var det direkt till stallet typ. Kom inte hem förrän vid halv 9 och då var jag extremt trött. Idag är jag iallafall ledig vilket är skönt. Det var skönt med en sovmorgon och bara kunna ligga i sängen och se ett avsnitt Kardashian. Om några timmar ska jag till tandläkaren och jag hoppas verkligen de fixar det jag önskar. Det hade varit så himla underbart. Om jag hinner så ska jag även träffa Victoria innan stallet men tandläkartiden ligger så dumt, och dessutom har hon också en tandläkartid mitt på dagen haha. Men hon flyttar till London på fredag så vill verkligen träffa henne innan.
Nu ska jag och hunden läsa lite bloggar tänkte jag och kanske se på lite serier.
 
Vi hörs sen, med förhoppningsvis före och efterbilder från tandläkaren!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New in

Publicerat: 2014-08-18 | 13:43:00
Förra veckan var jag i stan på jakt efter ett par ballerina skor. Gick in på NK eftersom jag hade för mig att jag sett ett par snyggingar där. Och mycket riktigt. Ett par riktiga godbitar i svart med silver från Lauren Ralph Lauren fick följa med mig. Blev extremt sugen på det blåa med guld också, så får se om även de kommer in i min garderob i framtiden.
I våras köpte jag ju ett par Marenas. De har nu blivit slitna så jag gjorde en retur då det inte var okej. Sprang förbi YokoYap och smet in av en slump och hittade rosa glitter Marenas i min storlek på rea. Scoooore.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bowling igår

Publicerat: 2014-08-17 | 21:51:28
Hej!
Gårdagskvällen spenderades med min bästis Linda. Vi åkte faktiskt och spelade bowling. Det var inte igår jag gjorde det men det var superkul, det blev ju heller inte mindre roligt för att jag vann ;). Sedan åkte vi till ica och köpte lite frukt innan vi körde ner till vattnet och satt i bilen i flera timmar och bara pratade och mös. En riktigt underbar lördagskväll med andra ord.
Idag vaknade jag av regnet som smattrade mot min ruta. Skit tänkte jag som skulle göra utsläpp av ponnyn samt hade planerat uteritt. Dock tackar jag för ridhus och red ett dressyrpass i manegen istället. Idag galopperade jag henne för första gången sedan innan fångtendensen. Bara ett par varv men det var en glad tjej jag hade med mycket driv kan man lugnt sagt säga. 
Nu på kvällen skulle jag egentligen hem till Torun på middag, men då varken Linn eller Erik kunde komma sköt vi på det till nästa helg. Imorgon börjar allvaret igen. Då är det jobb för hela slanten. Ska nämligen utbildas på telefon vilket ska bli jättekul. Har bara ett tandläkarbesök denna veckan som kommer, som förhoppningsivs kommer att innebära fixninging över en sak jag ahr haft komplex för iår och dagar. Skönt med bara ett "läkarbesök" kommande vecka, denna vecka har det blivit 6 olika former av sådana besök och mer kommer det tyvärr bli.

Nu ska jag nog äta lite frukt innan jag ska dyka i säng.
Ett tidsinställt inägg ligger förberett till imorgon!
 
Vi hörs!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ridbilder från igår

Publicerat: 2014-08-17 | 13:09:06
Här kommer lite bilder mamma fotade igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min walk in closet

Publicerat: 2014-08-16 | 15:44:36
Nu när min bror har flyttat till USA har jag fått överta hela min walk in closet. Jag är glad ;)
 
Kläder..
 
Byxor, bakom dem skärp
 
Kjolar
 
4 stora lådor, två med sjalar, en med shorts och en med clutchbags.
 
Mina favoritskor, jackor i bakgrunden.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Spontanjobb

Publicerat: 2014-08-16 | 13:31:47
Hej!
Var i stallet imorse rätt tidigt  och red. När jag red fick jag ett meddelande om jag kunde jobba idag. Svarade: "visst, när?" när jag ridit klart. Fick svar: "just nu till 14.00" . Snabba ryck med andra ord hem och duscha och sedan jobba. Nu är passet slut om en halvtimma och då tänkte jag fota min garderob och kolla på ridbilderna mamma tog i stallet förut. I kväll blir det bästishäng med Linda. Mysigt!
 
Hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tulltrubbel och walk in closet fix

Publicerat: 2014-08-15 | 21:51:41
Hejsvejs!
Jag vaknade vid 6 imorse av att pappas telefon ringde. Min stackars bror hade suttit fast i tullen i 3h i Los Angeles för att han visst inte hade med sig en blankett ner. Stackaren, sitta inne, trött och bli intervjuad av massa amerikanska poliser.
Halvsov iallafall 1,5h innan jag gick upp och fixade mig. Jag och pappa åkte ner till vårdcentralen där jag tog blodprover, sedan åkte vi till Ikea. Vi hänge på låset och köpte lite grejer till min closet och mitt badrum. Allt blev såå fint och jag visar er bilder på min garderob imorgon. Efter det var det optikern, städning och fixning hemma och sedan stallet. Var så himla trött i stallet så trodde jag skulle somna stående när jag mockade men jag klarade mig haha. Red ut en härlig uteritt och efter middagen hemma tog jag och mina föräldrar en mysig, men kall, kvällpromenad. Nu har jag sett ett avsnitt av Gossip Girl och ska se ett till tänkte jag innan jag ska sova.
 
Vi hörs imon!
My love <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hejdå Lillebror

Publicerat: 2014-08-14 | 13:42:00
Idag är en stor dag för hela min familj. Min lillebror flyttar nämligen till USA. För att plugga ekonomi och spela collagefotboll  i 4år. Vi var ju på skolan när vi var i LA i somras och den var fantastiskt fin. Skolan ligger ca 1h från min fasters hem (som ligger 10min från LAX). Jag tror att han kommer att få det supernice i staterna. När jag ser hur fin skolan är blir jag lite avundsjuk. Men att träna 2ggr per dag i ca 40 graders temperatur, samt alltid minst 20 grader är jag inte så sugen på. Är riktigt taggad till hösten själv. 
 
LYCKA TILL BRORSAN! <3
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hollywood Blvd

Publicerat: 2014-08-13 | 21:32:32
Insåg att jag glömt visa lite bilder från när vi var vid Hollywood Blvd i LA för drygt en månad sen. Här kommer några bilder: 
 
 
 
 
 
 
 
Gör ett utmärkt jobb ;) 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Denna dag

Publicerat: 2014-08-12 | 21:35:37
Godkväll!
 
Dagen har bestått av två läkarbesök, gossipgirl tittande, shopping, träff med Linn och stall med ridning. Läkarbesöken gick helt okej, fick samma råd av dem båda.. måste dock och ta nya prover på fredag så både imorgon och på fredag har jag 2 besök/dag. 
På stan fick jag med mig två påsar, en från NK och en från YokoYap.. spännande spännande ;) Ska ju fixa iordning hela min walk in closet med nya skohyller osv. på fredag då min bror flyttar på torsdag. Så jag packar inte upp mina nya grejer förrän det är på plats.. då fick ni lite ledtrådar vad de innehöll iallafall. Hittade dessutom flera  snygga grejer på stan (mest NK..) som antagligen kommer att få flytta in i garderoben hehe. Tur att chefen mailade förut att jag skulle in på utbildning 4 heldagar nästa vecka :)
 
Nu tänkte jag läsa lite bloggar innan det är dags att sova. Imorgon blir det ett riktigt tungt och jobbigt läkarbesök och ett tandläkarbesök. Samt ridning och avskedsmiddag för brorsan. Men det ska nog bli en bra dag!
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Boat

Publicerat: 2014-08-11 | 14:58:00
En härlig bild från i torsdags när jag, min bror och våra yngsta kusiner är ute och åker med en av deras ribbåtar.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vuxenpoäng

Publicerat: 2014-08-11 | 10:39:57
Hej!
Hela morgonen har i princip gått åt till att ringa viktiga samtal och skickat lite mail. Man känner sig verkligen duktig när man checkar av punkt efter punkt. Denna veckan har jag dock ett helt galet schema med olika läkartider. Totalt 5 tider på tre dagar.. puh. Har ju som vissa kanske lagt märke till (de som känner mig iaf) problem med kosten. Det måste få en vändning för det håller på att bli riktigt illa.. lättare sagt än gjort dock. 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva för jag kände att det blev rätt jobbigt. Har så himla svårt att skriva om djupare saker när jag mest skrattar bort det.
 
Aja, vi hörs senare!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Duktig ponny och Gossip Girl

Publicerat: 2014-08-10 | 15:42:32
Hej!
Just nu ligger jag i sängen och ser på Gossip Girl, vilket jag spenderade majoriteten av gårdagen med också. Förutom det har både gårdagen och dagen bestått av uteritter på mitt nya stall. Red en del i dom skogarna (makalösa ridvägar) när jag var yngre men inte med Nobless. Men hon har faktiskt skött sig som ett litet ljus. Inte hoppat till för någonting och bara trampat på med god energi och spetsade öron. Min favorit prinsessa alla dagar i veckan <3
Igår på kvällen var jag hos Linda och åt frukt och bara pratade. Det var fantastiskt mysigt. Kvalitets tid på högsta nivå. Om drygt en timma kommer mormor & morfar och farmor & farfar på avskedsmiddag för min bror (som flyttar till usa på torsdag). Men innan dess hinner jag se ett avsnitt till innan jag gör iordning mig!
 
XOXO, M
 
Uteritt 2010/2011 tror jag
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt i ryttar-garderoben

Publicerat: 2014-08-09 | 15:15:16
* Navy ridbyxor från Moutain Horse
* Två par navy ridstrumpor från Hv Polo
 
Beställt från Svensk Ridsports hemsida.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt från Mango

Publicerat: 2014-08-08 | 21:12:28
Ett par höstnyheter som jag lyckades fynda på Mangos hemsida. En svart kappa som jag bara fick ge 450kr för (70% ord. pris 1500kr) samt en enkel fin svart vardagsklänning (fick den för 30/50% minns inte).
Två nya favoriter till höstgarderoben helt enkelt.
 
Klänningen ser gigantisk ut, men det är storlek S, bilden är missvisande ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bästkusten

Publicerat: 2014-08-08 | 09:37:25
God morgon!
Just nu ligger jag i sängen på landet och försöker blogga från pappas pc vilket inte är det lättaste. Har man Mac klarar man banne mig inte av något annat system. Knapparna är knas. På tala om knas, min telefon är helt knäpp. Nu har den stått och tuggat på samma uppdatering i över 1h utan att ha rört sig, hoppas det inte är kört  för stackaren..
Gårdagen började iallafall med att jag åkte till stallet och fixade allt och red i manegen. Åh, vad jag älskar det stället. Sedan åkte jag hem och duschade, hämtade ut ett paket (som jag inte ens öppnat än, excited) och lunchade med Emma och Michelle. Riktigt mysigt att få träffa dem igen, det ska bli mer av det! Åkte därifrån raka vägen upp till landet och när jag kom dit hoppade jag bara bak i baksätet och så fortsatte vi ca 40 minuter till min moster och hennes familjs nya sommarstuga. Vilket läge, de har sjötomt med egen magisk brygga och en sjuk utsikt. Min andra moster var också där så vi hade en riktigt mysig kväll. Jag, min bror och mina kusiner tog en tur i deras ena ribbåt också. Det var superkul men måste erkänna att jag var lite rädd. Jag och min bror har noll erfarenhet och då fick vi lämna över ansvaret till våran 12årige respektive 10årige kusin. Men de hade stenkoll och löste det galant. Pappa tog lite bilder med min brors telefon från bryggan (tog även selfies på båten såklart..) så ska se om jag kan få tag i dom bilderna från min bror sedan! Kan tillägga att jag körde en bit själv, så kul men lite läskigt.
 
Nu blir det en lugn morgon med lite frukost innan jag och min bror åker hem igen. Stallet ska fixas samt att jag måste med mormor och morfar att handla mat. När mammas bil pajade i veckan så fick vi ju låna deras, eller gör fortfarande. Men det innebär ju också att dom inte kan göra så mycket. I alla fall inte att åka och handla för det är ju rätt tungt.
 
Hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från igår

Publicerat: 2014-08-07 | 12:50:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sneakpeak från idag

Publicerat: 2014-08-06 | 20:33:04
Mer bilder kommer imorgon!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

ANTAGEN

Publicerat: 2014-08-06 | 15:43:53
Denna dagen brev precis ännu bättre. Loggade in på anagning.se och såg att jag kom in på mitt första handsval som lös kurs som jag ska läsa hela hösten (låg reserv innan). Kom även in på mitt andra handsval också men ska bara läsa mitt första handsval. Men det var iallafall superskönt för jag behöver verkligen de kurserna för min framtida examen. På tala om kul grejer, jag älskar ju shopping. Klickade hem ett par ridbyxor och lite strumpor för någon timma sedan och fick även ett mail imorse att lite kläder jag beställt var påväg. I´m so happy!
 
Förra året
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Flyttat Nobless

Publicerat: 2014-08-06 | 14:06:41
Nu har jag och mamma varit och bytt stall på Nobless. Vi kommer stå i ett superduper fint varmstall med manege, spolspilta inomhus (haha) och grymma ridvägar. Mitt hjärta var jätteglad när jag släppte ut henne i sin hage förut och jag tänkte ta med kameran och klicka några bilder ikväll så ni får se lite hur hon står. Här kommer vi att trivas. Lycka på hög nivå!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hunkydory

Publicerat: 2014-08-05 | 10:20:00
Igår fyndade jag en fin grå/vit aktig blus samt en mörkgrå lågarmad tunn hösttröja från Hunkydory på Freeport. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kaaaos = bärgning

Publicerat: 2014-08-04 | 17:54:10
Hejsvejs i all hast!
När jag körde ut för att hämta Linn rök bilen väldigt mycket och ibland luktade det avgaser.. när jag körde in där det var mycket stopp och rödljus. Ringde dock mamma men hon sa att jag kunde köra försiktigt eftersom inga lampor lös. När vi kom fram till Freeport så insåg vi att det var oljan som behövde fyllas på. Men vi lät bilen stå och gick in och shoppade, fick med mig några fynd från Hunkydory. När vi skulle däriifrån fick vi lite olja av en på parkering och tog oss därefter till närmsta mack. Hemresan gick relativt bra. Den går bra på motorvägen men såfort jag skulle inåt stan hoppade den och rök osv. ingen lampa lös dock vill tilläggas. Men ca 10 min innan jag var hemma (skulle egentligen stannat på vår bilverkstad hemma) så började motorlampan blinka.. wooops. Då hade jag släppt Linn så det var bara att sätta igång varningsblinkers och ringa pappa yttliggare en gång (har nog ringt han 20 gånger idag, minst!). En kille såg dock hur bilen rök och stannade till och visade mig vägen till närmsta mack (ca 500m bort). Bilen tog sig med nöd och näppe dit och därefter fick pappa (från landet) ringa bärgare. Så fick åka med bärgaren till verkstaden och sedan gick jag hem till mormor och morfar som är snälla och lånar ut deras bil när våran andra är på landet. De på verkstaden såg på mig att jag inte kunde så mycket, en liten blondtjej med klänning, shoppingpåse och handväska i den ena handen och jordgubbar i den andra. Dock hann vi inte förbi Svensk Ridsport då pappa sa att jag var tvungen att åka omedelbart till verkstaden med bilen!

Nu måste jag sticka till stallet och fixa allt och rida. Om ni undrar varför jag inte åkte direkt till stallet var för att min mobil behöver laddas och det kan den bara göra via min dator (?!). Nu verkar den dock ha stannat på 25% så det får räcka.
 
Vi hörs!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Citat haha

Publicerat: 2014-08-04 | 14:15:00
Ett litet modecitat såhär en måndag. Bilen är på mig i Miami. 

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nattsällskap

Publicerat: 2014-08-04 | 10:13:16
Godmorgon!
Ligger just nu i sängen igen efter att ha varit uppe och ätit frukost med Linn (och några timmar innan det haft utsläpp av ponnyn). Linn sov över här vilket var så mysigt, men nu åkte hon till CoppenJa för att mocka. Och om 1,5h möter jag upp henne igen hos henne och kör ner mot Kungsbacka och shopping. Ska bli så kul.
Hovslagaren var föresten i stallet igår och jag får äntligen börja trrava henne. Yeey, så idag blir det nog lite trav för min prinsessa (hon kommer ju dock galopperande till mig i hagen..).
Just nu står det rätt still vad jag ska skriva och dessutom så måste jag skynda mig lite. Ska läsa några bloggar tänkte jag innan jag ska fixa mig och sen bara ut till stallet och slänga till min prinsessa lite hö.
 
Vi hörs sen!
Jag och Linns fina Coppen 2012
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pedant

Publicerat: 2014-08-03 | 21:01:35
Hej!
Det är både så himla skönt och så segt att ha en lugn dag. Jag gillar att hålla igång men ibland kan det vara så himla skönt att inte ha någonting att göra (förutom massa stallbesök). Linnsan är dock påväg hit nu så vi ska snacka igen det vi missat på ett par veckor samt att jag måste ta in ponnyn.. Men det blir så mysigt med Linn här en stund :) 
Hela dagen har jag dock mest suttit och googlat höstinspiration och kläder (förutom 3h i stallet..). Jag är riktigt taggad på hösten och har hittat några ordentliga godbitar som ska få flytta  in i min garderob. Imorgon ska jag dessutom åka och shoppa, både häst och vanliga grejer är planen. Vet inte när jag köpte något till mig själv i hästväg senast, det var ett himla tag sedan oavsett. Veckan som kommer ser jag fram emot, en hel del spännande saker kommer att ske (och reslutat) samt en del kompishäng. It´s sounds perfect.
På tala om rubriken förresten, precis innan jag satte mig här igen så städade jag lite och fixade iordning på övervåningen. Jag älskar att ha ordning och reda och särskilt när det gäller mitt rum och mina kläder m.m. Kläder och skor ska hänga/stå efter färg och alla ska stå med samma vinkel. Lite pedant och kontrollfreak är jag helt klart på den punkten. 
 
Ett väldigt babbligt inlägg - vi hörs!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

True ;)

Publicerat: 2014-08-03 | 16:00:00
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Släktträff

Publicerat: 2014-08-02 | 16:18:22
Hej!
Just nu sitter jag i bilen på väg till Åsa. Vi ska ha släktträff, från farmors sida. De andra har varit där hela dagen och sover till imorgon, men jag, mamma, bror och min fasters man åker ner nu och ska bara vara med på middagen och sedan åka hem ikväll och ta in ponnyn. Red henne barbacka i paddocken förut vilket gick bra.
Igårkväll var vi på en trevlig middag hos våra grannar. Det var en slags avskedsmiddag eftersom min bror flyttar till USA om mindre än 2 veckor.. Shit det är himla snart. 

Nu är vi strax framme, vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tvillingsystrar

Publicerat: 2014-08-01 | 12:21:00
Igår såg jag en dokumentär på tv2 som hette Tvillingsystrar. Det handlar om två tjejer som blir adopterade från Kina. Den ena flyttade till Norge och den andra till USA. Men när de adopterades i Kina så tyckte båda adoptivföräldrarna att de var väldigt lika och födda samma dag (och av en slump hade de köpt likadana klänningar) så de behöll varandras uppgifter och när de kom hem till respektive land så gjorde dom DNA test. I Kina sa de att de inte var tvillingar men testet visade att de var biologiska enäggstvillingar.
Jag blir så himla rörd av sånt här. Jag satt och grät stora delar av timmen (haha..) och tyckte det var så gulligt. Även så kul när de inte förstod vad den andra sa och bara kollade på varandra haha. Den amerikanska tjejen bodde nu runt LA (tror jag) och den andra tjejen kom från en by i Norge med 234 invånare. Helt olika uppväxter men ändå samma genetik. Fantastiskt och det är sådana här tjejer som forsakare älskar, då får man se hur mycket som är genetiskt och hur mycket som är från omvärlden av en människas beteende och uppväxt.
 
Det är givetvis en sann dokumentär och det jag tyckte var det ballaste var att de bådas nya adoptivföräldrar hade klätt tjejerna i rödarutiga klänningar slumpmässigt och att det var det som gjorde att de började prata.. 
 
De går i repris 2/8 & 3/8 på SVT2 samt 6/8 på SVT24. Dessutom finns den på SVT2Play. Tycker lätt ni ska ägna en timma åt denna!

url.jpgSå söta, Mia och Alexandra heter dom.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!