Walk in closet

Publicerat: 2016-10-31 | 10:50:00
Jag är ju riktigt modeintresserad och älskar allt som har med kläder och skönhet att göra. När jag bodde hemma hade jag en rätt stor walk in closet och det var min plan att ha när jag flyttade hemifrån också. Eftersom jag visste att jag skulle bo mycket mindre förstod jag ju själv att den skulle vara mindre. Min pappa satte iallafall upp spegeldörrar och hyllor osv. de två första dygnen när jag fått nyckeln medan jag o mamma fixade resten. Jag tycker det är rätt imponerande ändå att få till en walk in closet i en etta, det gör att lägenheten känns mycket större och med tanke på att dörrarna är speglar öppnar det upp hallen avsevärt, älskar det!
Lamporna är batteridrivna som tänds av rörelse från IKEA, 50kr/styck, awesome.
 
Lite tjocktröjor, linnen och byxor - tips rulla dem och köp avgränsare från ikea för mig som gillar organisation.
 
Lite skor, i de vita lådorna på bilden över har jag alla sneakers osv. Finns även en topphylla.
 
Lite utav blusarna och klänningarna, givetvis färgkordineras det. Här syns väl knappt hälften och sedan finns det lika mycket över med ett 20-tal kjolar tror jag och mer klänningar o blusar. Hattar ligger emellan, och flera hyllor upptill.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Guldglitter

Publicerat: 2016-10-30 | 12:38:00
I fredags hade vi halloweentema på jobbet. Tänkte vara lite ambitiös och göra något extra kul, men hade verkligen ingen lust att klä ut mig. Gjorde helt enkelt en vanlig skuggning med Mary Kays Sandstorm skugga och satte fast 5st rainstones över ögonbrynet (dessa är köpta på panduro, och sitter med franslim, så smidigt). Läpparna fick ett glans med guldglitter i sig som kommer från Make Up Store. När jag var klar med sminkningen var tiden jag skulle åka och då hade jag inte ens bytt om så fotade maximalt 1 minut så bilderna hade helt klart kunnat vara bättre.
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullt ös!

Publicerat: 2016-10-29 | 16:31:14
Hej!
Börjar inse varför jag tog en lång bloggpaus i våras, min tid är inte det jag har mest av, dock är det ju himla kul att blogga iallafall så ska försöka göra 1-2 inlägg/dag. Igår firade vi ju som jag skrev i ett tidsinställt inlägg min morfar som fyllde 80år. En riktigt trevlig kväll med god mat så jag var inte hemma förrän närmare midnatt. Min morfar blir så rörd när man uppmärksammar honom och det är så gulligt att se, dessutom var ju min farmor och farfar där, jättekul eftersom jag tyvärr inte så ofta hinner träffa den äldre ligan. Denna helgen är min enda helt lediga helg till jag åker till usa (eller ledig och ledig, från mitt heltidsjobb iallafall) så jag unnade mig en sovmorgon till klockan 9, as skönt. Drog till min lilla ponny sedan och hade en riktigt härlig uteritt, men man märker verkligen att det är höst nu, jättekallt ute. Åkte därefter direkt till coop o veckohandlade, lite fattigare men med massa mat rikare åkte jag hem och åt sen lunch runt 15-tiden. Senaste timmen har jag storstädat och nu står plugg på schemat innan jag ska in och käka middag i stan med en kompis. Trevlig lördag, och fullt ös, precis som jag gillar det!
 

Fina släkten igår!


Födelsedagsfiraren, grattis morfar!
 
Förrätt: Löjrom (mums) med någon slags friterad råraka, gott!
 
Varmrätt: Oxfilé med potatispuré, äter ju 90% vegetariskt så är inget fan av kött, särskilt inte rött kött, men smakerna var bra.
 
 
Efterrätt: Chokladmousse med havtorn, chokladen var lite för mastig tyckte jag, men havtornen var magisk.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grattis Morfar

Publicerat: 2016-10-28 | 17:39:00
Nu ikväll spenderar jag, mina föräldrar och i princip hela min mammas sida av släkten (utan min bror och ett par kusiner) samt min farmor och farfar på en trevlig restaurang. Min lilla morfar fyller nämligen 80år. Han har sett fram emot att fira sin födelsedag med alla sina barn o flera av sina barnbarn samtidigt länge nu så det ska bli så kul att få träffa alla samtidigt. Jag och mina kusiner är i ett stort spann, yngsta är 12 år älsta 31år tror jag. Jag hade tyvärr ingen bild på min morfar på min dator så bjuder på en bild på mig och min bror i april 2014, när min farfar fyllde 90år. Alla mina äldre lever och yngsta är morfar, and they still going strong! Så imponerande!

 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pro Pud Lussekatt

Publicerat: 2016-10-28 | 08:30:00
För några veckor sedan såg jag att den senaste Pro Pud smaken skulle vara Lussekatt. Jag gillar 3 utav de 6 smakerna som finns på marknadren (dock ska den frysas minst 2h innan så man får pudding konsistens). Direkt när den kom ut i butik såg jag recenssioner på både folk som älskade den och folk som inte fick i sig den. Jag hade med andra ord blandade förväntningar men hoppades att den skulle leverera. 

Det positiva med den var att den inte var för söt och att den då och då hade väldigt god saffransmak. Jag frös den bara 1,5h då jag inte ville ha den för frusen/glassaktig då jag inte tänkte det skulle passa med saffranssmak. 
Nackdelen var att den mestadels inte smakade någonting alls. En medel pudding helt enkel som hade varit mycket godare med mer smak. Det kan hända att jag köper den närmare jul, men då kommer jag få toppa den med något med smakrikt.
 
Mitt slutbetyg blir 3/5 på den iallafall! 
 


 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

27 oktober

Publicerat: 2016-10-27 | 20:58:20
Godkväll!
Sitter och äter middag nu med lyxfällan i bakgrunden. Det är verkligen ett av mina favoritprogram då jag tycker det är så absurt, de som är med i programet är den totala motsatsen mot mig. Idag lämnade jag iallafall lägenheten vid 6.40 då jag hela dagen varit iväg på ett sminkjobb. En gammal kollega till mig kontaktade mig för ett tag sedan och frågade om jag kunde göra ett roligt jobb så tog ut en semesterdag från mitt heltidsjobb då jag har massa dagar innestående. Uppdraget var iallafall för en intern företagsfilm på woody bygghandel. Sminkade en kvinna som annars jobbar på bl.a. tv4 samt en kille. Som alltid vid fotograferingar/filmningar är ju mitt jobb det som går fortast, sedan kollar man på själva utförandet och gör någon qvickfix (typ pudra) då och då. Det gick iallafall bra och var superkul som alltid. Älskar verkligen att frilansa. Därefter har givetvis hästen fått sin motion. 
Kvällens sista planer blir lugna. Måste packa lite kläder då jag ska iväg efter jobbet imorgon. Det ska dessutom vara halloweentema på jobbet imon och helst ska vi klä ut oss haha. Då jag inte orkar sminka om mig helt dirket efter jobbet och ska dessutom ha hälsotid (promenad i naturen) så tänkte jag bara vara lite ambitiös och göra glittriga läppar och sätta lite rainstones. I sådanafall fotar jag det givetvis. Sedan ska jag unna mig en chilltimma framför veckans bästa program, Wahlgrens Värld, innan jag ska yoga, ringa ett samtal o äta lite kvällis! '
Vi hörs imorgon!

Gammal sminkbild
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vuxenpoäng delux

Publicerat: 2016-10-27 | 08:56:00
Förra veckan såg jag att vi hade en disktrasehållare i vår vinstplan på jobbet. Jag tänkte direkt att det är en så smart grej för att jag förtillfället hade min disktrasa på disbänken = sjukt ofräscht. Hintade det till pappa då jag aldrig sett en sådan innan o tänkte att även de kunde vara i behov av en haha. Igår fick jag iallafall ett sms av pappa att komma förbi hans kontor för att han hade en present till mig. När man blir glad för en grej till en disktrasa - då får man banne mig vuxenpoäng delux!



Disktrasan är helt ny, men melerad - jag lovar! haha
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullt ös

Publicerat: 2016-10-26 | 20:43:31
Godkväll!
Nu sitter jag och äter middag framför Kardashian och bloggar samtidigt. Kom hem från stallet 20 idag vilket är tidigt för att vara mig. Men det var bara för jag var ute och promenerade Nobless idag och inte red. Veterinären var nämligen där förut och gick igenom hennes tänder och vaccinerade henne. Hon brukar alltid få feberfrossa efter vaccination men det såg bra ut idag och de senaste åren har faktiskt varit bättre. Jag jobbade ju när hon blev undersökt men fick en lapp vad som hade gjorts, tänderna blev raspade och hon hade lite vassa delar. Hoppas verkligen det är en av osakerna att hon tappat i vikt det senaste. Jag tror att det är det samt pälssättnigen i kombination att hon börjar bli äldre. Har ökat maten, ger henne ren olja i kraften så det bör göra susen. Det har varit mycket att göra på jobbet idag och när man sitter i möten och planerar novembers händelser så inser man att det är snart jag åker till florida. Jag kunde inte längtat mer. Imorgon är jag faktiskt ledig från jobbet, men jag kommer inte direkt vara ledig utan jobba mer än vanligt, men mer om det imon.
Nu ska jag blogga och yoga!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snack tips

Publicerat: 2016-10-26 | 08:48:00
3 Finn Crips (har smaken organic), 1/2 paket keso + kanel. Så galet gott!

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Georg Jensen Bonbonjär

Publicerat: 2016-10-25 | 16:35:00
På min hallbänk har jag en Bonbonjär från Georg Jensen. Min bror himlade med ögonen i somras när han vara med mig på NK och jag köpte detta "påskägg". Jag tyckte det var så himla fint, då visste jag dock inte att jag skulle få sån stor användning av den. I min lägenhet låter jag generellt sett inget stök eller onödigt kraffs ligga framme. Därför är denna perfekt för jag har mina hemnycklar i ena halvan och bilnyckel i den andra. Jag gillar inte att leta efter mina nycklar i varken väskan eller fickor och därför är det så smidigt att det alltid ligger tydligt och ordningssamt samtidigt som jag försker undvika att ha något mer uppe på den bänken. Ett hett tips!

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Yoga

Publicerat: 2016-10-25 | 09:21:00
Sedan några veckor tillbaka har jag börjat yoga 10-15 minuter varje dag och jag märker redan stora skillnader på min rörlighet. Jag har inte gått på "yogaklass" på evigheter så när jag tränar hemma är jag riktigt kass med andningen men fokuserar på rörlgheten. Tanken är att jag och mamma ska börja gå på yogaklasser minst en gång i veckan (i deras gym där de har sin lägenhet). Än så länge har dock inte min tid hunnit med och jag tänker att det är bra att inte vara stel som ett kylskåp haha. Jag hoppas att min bror kan ta lite fräsiga yogabilder på mig på stranden i florida, tills dess får ni nöje er med googles bild. Brukar ni yoga?
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Atm

Publicerat: 2016-10-24 | 19:45:27
Godkväll!
Förtillfället sitter jag och äter en halvfabrikats middag, vegoschnitzel och klyftpotatis, ibland är det enkla så himla gott. Linda var här förut och vi snackade igenom allt vi missat de senaste två veckorna samt massa husmorstips till varandra haha. Vi har känt varandra sedan vi var 15 år och gjort typ allt tillsammans, underbart <3 Jag har även hunnit plugga en timma, började läsa på den nya kurslitteraturen och denna del är inom ekonomisstyrning. För några år sedan läste jag dock en ekonomistyrningskurs så denna del blir nog inga problem. Ikväll är faktiskt första kvällen på evigheter som jag har några timmar lugnt. Något som stressar mig lite men jag får väl skriva lite fakturor och göra lite struktur. Tur att man har många bollar i luften för rastlöshet är det värsta jag vet ;)
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vegetariskt och pudelmys

Publicerat: 2016-10-24 | 13:31:45
Hej!
Just nu sitter jag och äter lunch efter att ha varit i stallet och gjort storkok. Eftersom jag jobbade helgen så har jag kortvecka denna vecka och ledig måndag, skönt! Jag har dock en del todos att ta tag i mest i form av hushållsuppgifter. Min fina bästis Linda kommer senare under dagen hit och hänger, riktigt mysigt ska dte bli!
Igår efter jobb och stall åkte jag till mina föräldrar. Mamma hade lovat att göra en vegetarisk måltid så hon bjöd på en sötpotatis och kikärtsgryta med inidska kryddor och naanbröd till, mums det blev flera portioner! Bland det bästa att vara på besök hos mina föräldrar är att få gosa med Molly. Våran pudel som vi haft i 14år, så himla gosigt. Man blir särskilt känslosam eftersom hon är så gammal och man vet att tiden är begränsad.
 

Mammas goda vegogryta!

Mys med min lilla tjej <3

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 visste du att?!

Publicerat: 2016-10-23 | 16:47:00
- Jag kan inte inte sova med strumpor eller långärmad av något slag. Dessutom kan jag verklingen inte sova naken haha, jag måste ha trosor och t-shirt/linne.
 
- Hela mitt liv har jag bott på en ö och gör det fortfarande, nog för att det är en av Sveriges största men jag måste alltid in i tuneln eller över bron om jag ska till jobbet eller till stan.
 
- Något som drabbar mig varje höst är nageltrång, inflammationer i tumnaglarna. Förrförra veckan hade jag i vänster tummen och förtillfället jhar jag i höger. Jag är van vid det och är trött på att gå till läkaren (vilket jag har gjort så många gånger, fått antibiotika mm) så nu skär jag upp svullnaden själv med knivar o sax, aj!
 
- Innan jag går och läger mig måste jag alltid ta deo på mig. Har jag inte det tänker jag att jag kommer bli varm och då kan jag verkligen inte sova. Ett konstigt knep men det får mig att somna så mycket bättre. 
 
- När jag var typ 12år fick jag bl.a. en morgonrock i julklapp och jag blev så ledsen (avskyr morgonrockar) så började gråta haha, skäms verkligen över mitt beteende då men fick lämna tillbaka den så blev glad sen. Efter det har ingen vågat köpa en morgonrock till mig!
 
Förra julafton, har en superfin klänning från DVF.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Söndagsmorgon

Publicerat: 2016-10-23 | 08:33:21
Godmorgon!
Min gårdagskväll spenderades med Emma, vi hade inte träffats på riktigt länge så vi hade väldigt mycket att prata ikapp, en riktigt mysig kväll iallafall. Jag bjöd på en god sallad med kräftstjärtar och ägg tillsammans med vitlöksbröd och dressing. Jättegott var det, och snabbt gick det att göra. 
Om en liten stund börjar jag jobba, och jobbar till strax efter 15 idag. Därefter ska jag till stallet i vanlig ordning och  efter det hem till mina föräldrar. Mamma har lovat att laga en vegetarisk rätt (jag äter ju i princip bara kyckling/kött hos dom och annars vegetariskt/fisk för att det är så himla gott, lättlagat och bra för djuren). Hon sa att det skulle bli en överraskning så det är spännande. Mina föräldrar har ju en lägenhet som är jättefin med havsutsikt, på bottenplan finns spa (med massa pooler), gym och restaurang. Boende och dess annhöriga får spaa där gratis så det händer nog även att jag badar lite bubbelpool ikväll. Taggad för denna söndag!


Haha stör mig så att jag ka ena ägget åt fel håll. Skålen är från George Jensen.



Fick ett fint armband av Emma som jag tänkte matcha med ett hårdare Marc Jacobs armrband.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mina kvällsrutiner med youtubers

Publicerat: 2016-10-22 | 18:56:00
Bland det första jag köpte när jag flyttade hemifrån var en Ipad. Att det skulle vara en Apple prudukt var självklart, jag har både iphone o mac samt att pappa o brorsan har paddor. Jag använder dock bara min Ipad till en sak, och det är att se på youtubers när jag äter kvällsmat haha. Eftersom jag äter rätt sent så går det inget vettigt på tvn och då är yt bästa sällskapet.
Mina favoriter är Ida Warg och Therese Lindgren, men även Linn Ahlbom, Ellen Färnström, Andrea Hedenstedt och Familjen Wikström Malmqvist.
 
Har ni några ytterliggare favoriter tar jag emot dessa med öppna armar!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Myskväll

Publicerat: 2016-10-22 | 12:50:51
Hej!
Uppdaterar lite snabbt nu i min lunchpaus. Jobbar nämligen 9-15 idag hemifrån. Igårkväll var Emma här, det var supermysigt och vi åkt grönsaker och popcorn o pratade ikapp livet, en riktigt härlig kväll. När jag har jobbat klart sedan ska jag givetvis till stallet. Det blir manegeridning idag då vädret inte är det roligaste. Sedan kommer Emma (inte samma Emma haha) hit på middag. Inte heller denna Emma har sett min lägenhet så det blir mysigt. Jag värderar verkligen kompistid högt och trots ett späckat schema försöker jag altid få in minst 2 tider med kompisar per vecka, kan vara en kväll eller lunch, bara man hinner ses. Det tycker jag verkligen är viktigt, man måste vårda alla relationer!
 

Gårdagens mys <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kaos kväll och sovmorgon

Publicerat: 2016-10-21 | 16:18:28
Hej!
Just nu sitter jag i soffan och har på sex and the city i bakgrunden. Idag är det veckans lediga dag vilket var väldigt behövligt då gårdagens kvällspass var helt kaos. En kampanj som var tidsinställd fungerade inte och jag tror det var rekord med antal kunder på sidan samtidigt (i mina rum - folk som skrev till mig  samtidigt var det liksom 550 personer). Efter många om o men löste det sig iallafall. Så idag unnade jag mig en lite sovmorgon innan jag åkte till stallet. Riktigt höstigt väder men hade trots det en mysig uteritt. Därefter åkte jag direkt och storhandlade veckans matvaror. Lite pankare och rätt hungrig åkte jag hem och åt o städade. Om en liten stund tänkte jag gå ner till torget och hämta ut en klänning jag beställt. Ikväll kommer Emma hit för en myskväll, hon har inte sett min lägenhet ännu så det blir mysigt. En bra fredag helt enkelt!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En bal outfit

Publicerat: 2016-10-21 | 08:23:00
Jag jobbar ju bland annat som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay och i början av september hade vi stort seminarie i tvp dagar i scandinavium för alla konsulter i norden. Det var magiskt och man var tokigt motiverat efter den helgen. På fredagskvällen hade vi en stor bal.
Kvälen till ära hade jag på mig en klänning från nelly, en plånbok från Karen Millen, ett par silver örhängen och ett par grå mocka klackar från Tamaris. 
 


 


 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blomkålsris

Publicerat: 2016-10-20 | 15:39:00
I måndags efter att jag och mamma hade fixat våra naglar åkte jag med hem till mina föräldrar och åt middag, Pappa hade gjort kyckling med blomkålsris, så himla gott. Jag älskar verkligen blomkålsris, om jag köper det köper jag det färdig rivet så det bara är att koka det i några minuter. Men vad jag har förstått det är det egentligen bara att riva färsk blomkål också (den rivna är ju iof färsk också). Supergott verkligen då det har lite mer textur än ris vilket jag aldrig tyckt varit särskilt gott. Rekommenderas starkt!



 
  
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

1 månad kvar

Publicerat: 2016-10-20 | 08:06:00
Idag är det en månad till jag flyger till USA igen. Denna gången bär flyger till Florida för andra gången, dock är det inte andra gången jag besöker staterna direkt.. bästa landet. Min bror pluggar ju i LA, och han är tillsammans med en fantastiskt tjej på sin skola men hennes familj bor i Florida. Så min bror och J flyger för västkusten till östkusten och jag flyger, med två mellanlandningar, ner själv till värmen. Jag är så taggad. Det blir bara en vecka vi är där då det är den perioden min bror har lov, och det blir andra året i rad jag firar thanks giving och black friday på amerikansk mark. Eftersom jag inte haft någon semester alls i år är detta en perfekt höstmotivation. 
 


Miami 2014


Thanksgiving hos min faster i LA 2015
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Marmor

Publicerat: 2016-10-19 | 15:38:00
Jag tror ingen har missat marmortrenden. Jag älskar den och har ett per detaljer i hemmet. Klockan köpte jag faktiskt bara för några veckor sedan från Mio och jag älskar den. Supersnygg och grymt pris. Underläggen är också så snygga och dessa köpte jag på jobbet. Jag har också en mörkare marmor skärbräda i köket som ni kan se i mitt köksinlägg HÄR. GIllar ni marmor? 





 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Matlådor

Publicerat: 2016-10-19 | 08:26:00
Med ett späckat schema gör jag storhandlingar en gång i veckan och gör sedan storkok. Två rätter och 8 matlådor till de vardagar jag jobbar (jobbar alltid 4 vardagar + varannan vecka båda helgdagarna = 4 dagars arbetsvecka ena veckan och 6 dagars andra). I veckans middagslådor har jag lax med broccoli och tomater. Det äter jag med bland annat vitlökssås till, riktigt mumsigt. 
 


 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tips halsduk

Publicerat: 2016-10-18 | 15:32:00
Acne Studios gör de mest magiska halsdukarna, jättestora och varma, helt perfekta. Min senaste, den gråa, köpte jag på NK Stockholm när jag och mamma var i huvudstaden för två veckor sedan. Den svarta köpte jag på NK Göteborg förförra vintern och förra hösten fick jag den blåa av mina föräldrar. Jag älskar basfärger då det funkar till allt då min stil är väldigt klassisk. Nackdelen är att de är rätt dyra, jag köpte min senaste för ca 1400kr tror jag och jag gissar att de andra kostade liknande. Men de är värda varenda krona, min svara har jag använt hur mycket so helst och den ser fortfarande ut att vara i nyskick. Rekommenderar dessa varmt! 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Chrome nails

Publicerat: 2016-10-18 | 10:01:00
Igår efter jobbet åkte jag och mamma och fixade våra naglar. Det var fjärde månaden på raken jag gick till detta stället i majorna faktiskt och jag blev jättenöjd med resultatet denna gång. Både jag och mamma använder akrylnaglar och jag valde att ändra formen på mina denna gång och till mina små, knubbiga fingrar passade det så mycket bättre. Redan förra gången var jag sugen på att hoppa på den store chrome nails trenden så det gjorde jag denna gång och det blev rosa-silver chrome med ringfingrarna i silverglitter. Man blir helt beroende av at fixa naglarna, sådan himla vardagslyx och man känner sig fin hela månaden. Jag och mamma brukar gå dit var fjärde vecka.
 









Det är så svårt att få till chrome-färgen på bilder.

Mammas naglar som hon tryckte in medan jag fotade mina haha.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Effektiv dag

Publicerat: 2016-10-17 | 14:33:00
Hej!
Sitter på jobbet och multitaskar. Hittills har dagen varit väldigt effektiv. Jag hann åka till huvudkontoret på lunchrasten och hämta ut en Mary Kay order. Det är så lyxigt att hk ligger 10-15 minuter från jobbet, det är nämligen hela nordens kontor så vi i Göteborg är lyckligt lottade. På jobbet har vi 1h hälsotid i veckan och jag ska inte till stallet idag då jag o mamma ska göra en rolig grej efter jobbet så var ute och gick en timma förut i den fina naturen. Tidigt imorse blev det dessutom lite internetshopping och nu sitter jag och mumsar på en god persika.

Regnet duggar nu här på västkusten och jag har en mysig eftermiddag och kväll framför mig så det är en riktigt bra måndag trots att jag är hästfri (min medryttare har henne både idag och imorgon faktiskt då hon var bortrest förra veckan och får ha henne dubbelt denna som kompensation).
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Välkommen hem till mig

Publicerat: 2016-10-17 | 08:21:00
31 mars i år köpte jag en superfin liten etta. Badrummet var stamrenoverat, köket väldigt nytt och den var allmänt fräsh. En härlig balkong och en planlösning som jag älskar. Som om inte det vore nog har jag en walk in closet - i en etta everything is possible! Såhär ser mitt kök ut;
 
 
 


 

Georg Jensen är ett av mina favoritmärken när det gäller inredning och både fruktskålen, saltskålen och pappershållaren kommer därifrån.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

TILLBAKA

Publicerat: 2016-10-16 | 17:14:41
Hej!
Efter dryga halvåret borta från bloggandet är jag nu sugen på at ta upp det igen. Jag har saknat att fota och skriva kreativa inlägg. Mycket har hänt det senaste halvåret. I våras köpte jag en superfin lägenhet och jag flyttade hemifrån den 1 juli. Det är det bästa som har hänt mig, jag älskar det och inredning är något jag numer brinner för. Jag jobbar som tidigare heltid + driver eget men sedan i höstas har jag även tagit upp mina ekonomistudier på halvtid distans, så himla kul. Givetvis har jag kvar min fina häst och när jag inte är i stallet, jobbar eller pluggar umgås jag med vänner som vem som helst.
 
Nu är lägenheten storstädad och världscuphoppningen påslagen. Om en halvtimma ska jag gå och möta upp Nathalie, vi ska köpa något gott att äta till middag. Det blir en perfekt söndagkväll och jag tänkte nu förbereda lite blogginlägg. Kommentera gärna om ni har några frågor eller inläggsönskemål!
 

En härlig bild från i somras.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!