Väskproblem

Publicerat: 2013-08-31 | 17:28:32
För en stund sen frågade mamma mig vad jag ska ha för väska nu när jag börjar plugga på måndag. Jag svarde min Marc Jacobs men då sa hon att jag inte kan ha den för att man inte ska ha massa böcker i den. Det kan jag i och för sig hålla med om plus att min datorn knappt får plats. Då jag har kollat på Micheal Kors travel bag lutar det skarpt åt den. Då jag såg att de hade fått in mörkbrun sist jag var på NK blev jag väldigt sugen på den. Sedan har jag även funderat på en mörkblå sådan. Sen kom jag att tänka på att jag såg en snygg svart från DKNY inne på Åhlens. Den är inte lika vanlig och mainstream som MK väskorna är. Känner att alla har de väskorna så kan vara kul med en lite annorlunda med andra detaljer. Svart funkar alltid men vet inte om det är lite tråkigt då jag har en svart Marc Jacobs och en svart Longcamp. Vill i vilket fall ha den typ av modell på väskan så jag kan ha papper och laptop i utan problem. Ska in till stan nästa vecka tänkte jag och kolla lite närmare. Då vet jag lite också hur mycket skolböckerna osv kommer kosta och vad jag har råd med. 
 
Denna i antingen blå (bild) eller mörkbrun.
 
DKNY.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fälttävlan

Publicerat: 2013-08-31 | 11:54:10
Har varit i stallet och promenerat Nobless nu på morgonen. Just nu ser jag på EM fälttävlan från Malmö. Idag håller terrängdelen på och SVT 1 sänder det mellan 10 - 16 idag. Så då kommer jag sitta bänkad. Slå på ettan om ni inte har något att göra vill säga.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Morotspinnar

Publicerat: 2013-08-30 | 20:39:04
Just nu sitter jag och äter morotspinnar med dipp samtid som jag kollar på datorn och ser på kristallen. Efter jag hade gått en promenad med hunden åkte jag ju som sagt in till stan. Köpte busskort, kalender, pennor och ett sudd. Sista skolgrejerna helt enkelt. Var även runt på NK, Åhlens och i Levisbutiken och letade jeanskjol men hittade ingen kort vanligt någonstans. Inte ens överhuvudtaget, blev lite besviken då kan man lugnt sagt säga. Åkte hem och slappade lite, såg på Toddlers & tiaras som jag gjort hela veckan. Det är amerikansk skönhetstävling för barn. Det är sjukt vad små små barn ser gamla ut med smink och fina kläder. Men att föräldrarna lägger typ flera tusen dollar på en tävling är helt sjukt. De flesta barn verkar ju inte ens vilja vara med men deras mammor vill och jag tror de lever ut sina drömmar genom sina döttrar. Det är däremot kul att se dom barn som tycker det verkligen är kul, dom känns så gamla och mogna på något sätt.
Sedan åkte jag ut till stallet. Promenerade en halvtimma med Nobless och mamma gick med som hade med sig Molly, Lego och Smulan (stallägarnas hund och stallägarns systerdotters hund, hon stod också i stallet tidigare). Under promenaden ringde Linda så lagom när vi kom tillbaka med Nobless kom Linda ner och vi tog en promenad på typ en timma samt att vi snackade en bra stund också. Mysigt mysigt.

Det var min dag det! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagen

Publicerat: 2013-08-30 | 09:46:30
Godmorgon!
Jag legat i sängen och tittat lite på Paradise Hotel samt lite bloggar i typ två timmar nu. Det är jättejobbigt för jag vaknar när dom andra i familjen går (halv 8) dels för att dem låter och skramlar och dels för att hunden kommer upp då och lägger sig i sängen. Nu ska jag iallafall sätta på mig träningsbyxorna, sätta på Isabel och Rebeccas senaste podcast (som kom ut imorse) och ta med mig hunden ut på en powerwalk på 4km. Sedan tänkte jag äta frukost, byta om och åka in till stan. Måste köpa busskort, kalender och lite pennor inför skolstarten på måndag. Ponnyn får en promenad i eftermiddag när mamma kommit hem från jobbet. Jag tänkte även impregnera lite skor och fixa iordning. Det värsta som finns är när man är stressad på morgonen för att hinna med bussen och ska bara dra på sig skorna man tänkt och dom är smutsiga / ofixade. Jag kommer förövrigt beöva åka med halv 7 bussen hemifrån när jag börjar halv 9, om inte mamma kör mig en bit (då får jag åka kvart i). Jag blir trött bara av tanken. Varför ska jag bo på landet enligt västtrafik?!

Mer update kommer sen som vanligt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kärleksmåltid

Publicerat: 2013-08-29 | 20:53:20
Idag har mina föräldrar 21 årig bröllopsdag - GRATTIS! Min mamma, jag och min bror (min bror dukade och skötte musiken) gjorde en storslagen middag till pappa när han kom hem och nu kan jag iprincip rulla fram. Jag var däremot duktig och fotade allt vi åt, så nu kan ni njuta av allt det som ligger i våra magar haha. 
 
Pappa kom hem med en stooor bukett med rosor, detta är en bråkdel.
 
Välkomst rätten - Champange och varsitt toasthjärta med kräftröra.

 
 
Förrätten - Pilgrimsmusslor med lite sallad och bröd.
 
 
Varmrätten - Oxfilé med stektpotatis, rödvinssås och sallad.
 
 
Efterrätt - Chokladmousse med grädde och hallon toppat med en chokladbit.
 
 
Efter maten  -  Chokladdoppade jordgubbar samt geléhjärtan och lite choklad. 
 
 
MUMS MUMS!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jeanskjol

Publicerat: 2013-08-29 | 16:22:47
Jag har börjat fasta för det där med jeanskjol och ska definitivt köpa en snygg inom den närmsta månaden. Tänk vad cozy med strumpbyxor, snygga skor och en fin, något oversize tjocktröja eller en snygg blus. Skönt, mysigt men ändå uppklätt. Jag har hittat någon snygg från Levis och någon från Diesel på nätet och gått förbi någon på stan. Ska in och prova och leta efter snygga kjolar snart. Jag vill ha en lite mörkare eftersom det är höst och den ska inte vara allt för kort.

Såhär kan man matcha:
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

WANTIES

Publicerat: 2013-08-28 | 19:24:23
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon

Publicerat: 2013-08-28 | 10:50:01
Hejsan! 
Ligger nu i sängen och kollar bloggar och andra hemsidor. Borde egentligen röra på hunden och hästen snart men har fått ont i magen så väntar med det en stund till det släpper. Borde även masa mig in till stan innan veckan är slut och köpa busskort, kalender och pennor osv. Hur surt är det inte att lägga 1300kr varje månad för att pendla? Jag dör så sega pengar. Plus att man kommer behöva betala för skolböckerna osv. Det som ändå är chill är att jag bor hemma samt har jobb. Det gör att jag kommer slippa lån och ändå kan unna mig saker. Så det finns ju betydligt mycket mer studenter som har det sämre ekonomiskt om man ska säga så. Sen är det säkert jättekul att flytta till en annan stad/land för att plugga. Men jag vill inte börja mitt liv med flera hundra tusen i lån för att man flyttat hemifrån, det kommer man göra ändå. Samtidigt som jag vill ha en utbildning så jag kan tjäna mycket pengar i framtiden. Det gäller ju att vara smart ;)

En rolig sak förövrigt är att vi planerar att bygga en walkincloset till mig och min bror (vi måste dela) inom den närmsta framtiden. Största anledningen är att min bror har jättedåliga klädutrymmen i sitt rum sen så börjar mina garderober bli knökade så även jag behöver mer plats. Mina föräldrar har ju en walkincloset men den är så sjukt stökig så den är inte så fin. Vår kommer vara jättefin.. hoppas jag iallafall. Min bror har sin garderob mestadels på golvet (han är för lat för att vika in sina kläder) medan mina kläder hänger efter färg och märke. Det kommer jag se till så hans kläder gör också om vi ska ha våra kläder tillsammans. Jag lovar er att visa bilder när det är klart. Mina föräldrar har sagt att det ska vara klart innan min bror fyller 18år, vilket han gör 25 september så det borde inte dröja så himla länge till tycker jag.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 bekännelser

Publicerat: 2013-08-27 | 21:30:33
1. Jag saltar alltid min mat jättemycket. Oftast innan jag ens smakar på maten.
 
2. Just nu ser jag på Hollywoodfruar. Har sätt alla de säsongerna + flera säsonger av nordiska (norska/danska) samt amerikanska fruar. 
 
3. Jag ser väldigt sällan på filmer, men när jag ser på det så gråter jag väldigt lätt. 
 
4. Jag läser väldigt mycket bloggar varje dag, iallafall 20st vardagligen.
 
5. Jag tycker att choklad efterrätter oftast kan bli för mycket. Även chokladglass kan bli väldigt mycket så väljer mycket hellre med vanilj eller jordgubb. Men vanlig choklad är skitgott samt kladdkaka. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New In

Publicerat: 2013-08-27 | 13:55:23
Igår köpte jag ett nytt skärp på Raglady. De har ju bytt ut Lieberkind skärpen mot Legend skärpen och jag har inte hittat denna modellen (med de färgerna) från Lieberkind så fick bli ett från Legend. Det är ju samma grundmodell och samma pris så det spelar ju ingen roll. Det är mörkbrunt med svarta, gråa, silver, brons och guld "nitar". Det är det jag gillar med det att det har massa olika färger och både guld och silver för då kan man ha det till allt verkligen. 
 


 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ledig

Publicerat: 2013-08-26 | 21:07:36
Nu har jag jobbat klart allt för i sommar, såå skönt. Har ju jobbat en hel del mer än planerat vilket både vart skönt och segt. Skönt på kontot, mindre skönt att solen lyst och det varit den varmaste sommaren på länge. Men det har flytit på bra i sommar och jag kommer ju jobba där i höst igen när jag har lediga dagar så jag är glad. Efter jobbet tog jag och mötte upp Linn. Vi shoppade, fikade och snackade. Riktigt mysigt. Ska bli en lugn vecka, träffa lite kompisar, vara i stallet och umgås med familjen. Sådär lagom chill och härligt veckan innan skolan börjar. Tänk att jag börjar högskola snart, jag börjar verkligen bli gammal..
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hösten/vinterns måste

Publicerat: 2013-08-26 | 15:53:00
Något jag tycker alla ska ha i sin skogarderob är minst ett par UGGs. Jag har två par och det finns inga varmare och skönare skor. Det finns massor med olika modeller och färger och det skulle inte förvåna mig om jag skaffar mig ett tredje par i vinter. Många kan tycka att riktiga UGGs inte är värt sina pengar. Men det tycker jag alla gånger. Pälsen i dessa är mycket varmare och mycket snyggare. Köper man riktiga får man för det första kvalité och för det andra värme. Dom riktiga innehåller riktig fårpäls/fårull vilket gör att dom är supervarma och sköna. Man bör defenetivt impregnera sina UGGs åtminstonde en gång per säsong. De klarar inte slask och regn så mycket men lite funkar och de håller faktiskt väldigt länge. Mina första par har hållt sedan 2010. Ska ni köpa ert första par rekomenderar jag utan knapp. Jag tycker iof knapp är jättesnyggt, men som ni ser på mina gråa så har de vikt ner sig lite. 
 
Mina två par.
 
Mina första UGGs, gråa med knapp. Dessa köpte pappa från Australien i en UGGs butik, det finns mängder med sådana butiker där eftersom UGGsen "kommer från Australien". 
 
Mitt andra par, svarta normalhöga. Jag köpte dessa i UGG Austalias egna butik i London. De har dessa hemma också men inte specifika UGGsbutiker, därför valde jag o köpa dessa i London då utbudet var större. Annars finns dom hemma på bl.a. Yoko Yap och Raglady.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

<3

Publicerat: 2013-08-26 | 11:06:00
Everything I do, I do it for you!

 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens outfit

Publicerat: 2013-08-25 | 15:39:42
// Solglasögon - Rayban // Tröja - Odd Molly // Kjol - HM // Armband - Marc Jacobs // Väska - DKNY // Skor - Micheal Kors //
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lunch

Publicerat: 2013-08-25 | 12:25:02
Godmorgon!
Sa strax åka till Eriksberg och äta lunch med min familj, mysigt. Vet dock inte alls vad jag är sugen på för mat, men det återstår att se. Ska strax gå ner o fota dagens outfit samt en annan modesak som är ett måste i garderoben i höst/vinter. Mer uppdatering lovas alltså idag. Ponnyn ska även få massa kärlek och en promenad. 
 
Hörs later
Sist i Eriksberg
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Roger Yvest Bost

Publicerat: 2013-08-24 | 21:41:06
Roger Yvest Bost, vad ska man säga. En fransman som tävlar de absolut högsta klasserna i banhoppning men har en så fruktansvärt dålig sits så att det inte är sant. Idag slog han även till igen och vann EM i hoppning. När man ser han rider så tror man att det är ett skämt. Jag förstår inte hur han lyckas sitta kvar och varför hans hästar hoppar så bra som de gör. Faktum är att han brukar faktiskt alltid ligga långt uppe i resultatlistorna. Han är väldigt snabb och när han går till omhoppning vinner han nästan alltid, för han rider verkligen på. 
Något jag däremot kan ge han en eloge för är att han måste ha ett mycket bra samband med sina hästar. Jag har sett han rida flera olika hästar live och han rider lika ryckigt och sitter lika katastrofalt på varje häst. Men ändå hoppar alla hans hästar 160cm hinder utan några som helst problem. Det är även coolt att han lyckas vinna EM nu, för han får antagligen sjukt mycket negativ kritik angående hans ridning och med det bevisar han att man inte alltid måste rida snyggt och enligt grundläran för att vinna. Dock tycker jag inte hans ridning är okej någonstans, men det funkar för honom.
 
Här är en omhoppningsfilm på Bost jag tycker ni ska kolla in: http://www.youtube.com/watch?v=sLXqk608DpA
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Städa städa

Publicerat: 2013-08-24 | 18:06:00
Idag har vi haft vår årliga städdag i stallet. Över 7 timmar var vi där och städa. När vår styrka var full var vi 15 pers som hjälpte till samtidigt (på 11 hästar). Vissa fixade i stallet, vissa fixade fodertunnor m.m. vissa grejade med maten osv. Vi åt Tacos till lunch och godis till eftrerätt som gav oss energi iallafall vilket var gott. Annies mamma var även där på lunchen med Alovera produkter och "sålde in". De luktade gott men vi hade ngn hemma redan så jag o mamma köpte inget. Tog dock en Alovera shot haha, smakade sådär, men det ska vara bra för magen. Efter lunch gick även jag och Annie en sväng med Nobless för att få det klart. Det var mysigt och varmt.
 
Min box är den värsta i stallet, men kolla vad fin den blev:
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skit också

Publicerat: 2013-08-23 | 23:38:56

Hej!

Har inte uppdaterat mer idag för inte haft någon lust. Åkte hem gråtandes från veterinären med det sämsta besked vi någonsin fått. Men jag hoppas fortfarande att hon blir frisk, det finns hopp och så länge det finns hopp är inget omöjligt.
Nu på kvällen har jag varit ute och promenerat med Linda. Jättemysigt och behövligt! Ska strax lägga mig för imorgon vankas det städning i stallet för hela slanten.

Hörs!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snarkande Hund

Publicerat: 2013-08-23 | 08:15:20
Hej!

Just nu ligger jag i sängen med min snarkande hund på kudden brevid mig och kan därför inte somna om, så tog fram datorn istället. Igår jobbade jag hela dagen (men jag hade fixat tidsinställda, yeeey). Efter jobbet körde pappa mig direkt till Linn och vi åkte sedan därifrån direkt till Bergakungen. Jag intog min middag i form av popcorn medan vi såg på Känn Ingen Sorg. Jag tyckte däremot inte den var särskilt bra alls då jag dels tyckte den saknade handling och dels inte är ett jättefan av Håkan så kände inte igen låtarna och texterna typ. Efter det tog vi en promenad och pratade innan jag åkte hem. En mycket mysig eftermiddag med andra ord. Förövrigt så hoppas jag att ni inte har missat att Sverige tog EM brons igår i hoppning. Var ju på bio när detta hände men när jag kom ut därifrån och kollade på mobilen handlade allt om det. Såg dock RGBs ritt i efterhand sedan och hoppas ju såklart at han presterar bra på lördag individuellt. Han ligger just nu trea inför finalen. 
 
Idag är planen att chilla lite på morgonen. Sedan åka ut till stallet för att åka vidare till veterinären. Jag hoppas att det blir positiva besked idag och att hovslagaren har tid ändå. Hon har ju dock känts lite knacklig det senaste men inte riktigt halt, jag tror snarare att hon är låst och behöver en kiropraktor. Sedan hoppas jag på att  ta en lång och härlig promenad med Linda i eftermiddag/kväll. Helgen kommer gå åt att göra den årliga storstädningen i stallet. Allt ska skuras, tvättas osv. Hela stallet, sadelkammaren, foderkammaren och tvättrummet. Dock vet jag att några delar (sadelkammaren och tvättrummet) redan är börjat på iallafall, vet inte om det är klart än. Men då vi är en stark styrka så är det inga problem att städa och det blir alltid så sjukt fint efter. Men jag lovar er massa uppdatering hela helgen. 
 
Vi hörs!
 
Baryard, Falsterbo 2012. Inte för hon var med i EM laget, men ändå svensk toppryttare. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skinnjacka

Publicerat: 2013-08-22 | 15:07:00
Hade jätteproblem att hitta en bra skinnjacka till hösten. Hade nämligen några kretierier som gjorde det kluvet.     * Inte motorcykel modell utan en med"lättare" krage (och eftersom 90% av alla jackor är "motorcykeljackor" var det svååårt). 
* Äkta skinn/läder. Fake blir så flagit och plastigt.  
* Guldiga/brons detlajer ej silver.
 
Alla jackor var det "fel" på som jag hittade förutom de som kostade typ 4000-5000kr vilket jag inte ger för en skinnjacka för tillfället. Jag ville att kragen skulle vara djupare då jag använder pälskrage/halsduk hela hösten (det händer inte att jag går utan något runt halsen på hösten/vintern, noway). Hittade tillslut denna jacka från Kiomi på Zalando och den kom till mig i lördags från Tyskland. Kragen är som sagt väldigt annorlunda och har liite svårt för den naturell, men den är perfekt till min pälskrage och även mina halsdukar.  Så det blir superduper. 
Bilderna är urdåliga, den ser gigantisk ut (vilket den inte är) samt att bilderna är orättvisa på dragkedja osv. Hunden stod och väntade på mig för jag hade lovat henne promenad så då var jag tvungen att skynda mig.. Den är iallafall svart med gulddetaljer. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 saker jag gärna stoppar i min mun

Publicerat: 2013-08-22 | 10:51:00
Jag har ju kört 2 gånger nu under sommaren "5 saker jag aldrig stoppat i min mun", i matväg då. Men för att jag inte ska se ut som världens mest kräsna människa tänkte jag lista 5 saker som jag gärna stoppar i min mun. 
 
1. Våfflor. Hur gott, vi äter det ofta hemma till lunch/kvällsmat. 
 
2. Jordgubbar. Finns det något godare? Allt med jordgubb är ju också gott sylt, saft, glass och godis osv. 
 
3. Klyftpotatis. Jag älskar klyftpotatis och annan "tillgjord" potatis (hemmagjord, men inte bara kokt).
 
4. Panerad fisk. Alltså, panerad fisk med koktpotatis och kallsås. Finns det något godare?!
 
5. Kokt ägg (äggvitan). Älskar koktägg (dock bara vitan). Hårdkokt äggvita med massa salt, muuuums (gärna på naturell macka också o inte bara äggvitan).
 
Random bild, men min ponny är däremot inte kräsen ;).
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Till hösten

Publicerat: 2013-08-21 | 18:32:27
I perioder försöker jag bli jeansmänniska och jag använder faktiskt jeans väldigt mycket nu förtiden, men det finns inget som är så snyggt som en tunika, ett par svarta strumpyxor, snygga skor och fina accesoarer på hösten. L O V E. Detta får gärna finnas i min garderob i höst, endel kommer med all säkerhet finnas där innan hösten är slut. Just för tillfället finns armbandet och solbrillorna hos mig. 


 
// Armband - Marc Jacobs // Kofta - Odd Molly // Skor - Primeboots // Solglasögon - Rayban // Tunika - Hunkydory // Klocka - Daniel Wellington // Väska - Micheal Kors // 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Healthy

Publicerat: 2013-08-21 | 13:57:20
Idag vaknade jag upp och kände mig sådär äcklig som ni vet man kan känna sig ibland. För att lösa problemet tog jag på mig träningsbyxorna, gick en sväng med hunden. Sen till stallet. Promenerade där typ en timma med Nobless och sen gick jag hem igen. När jag kom hem gjorde jag även den godaste lunchen jag har ätit på väääääldigt länge. Helt sinnes vad god den var. Det var jordgubbar, persika och gurka som sallad. Sen några bitar grillat kött som var över sen i helgen samt några "brödpinnar". Tog ungefär 3 minuter att göra. Bara skära salladen samt värma köttet 30sek och bryta pinnarna och tada!
 
Visst ser det gott ut? Det var fantastiskt gott iallafall.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Muppbilder på Molly

Publicerat: 2013-08-20 | 16:51:30
När jag var ute med Molly nyss försökte jag ta några kort på henne. Dock hade varken jag eller hon något tålamod och vi fotade i max 2 minuter, så detta är resultatet, inte så mycket att hurra för.

 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ta tag i dagen

Publicerat: 2013-08-20 | 10:46:24
Hola!

Nu har jag legat i sängen några timmar och tittat på Zoey 101 (haha..) samt läst bloggar. Har även ätit lite frukost i sängen bestående av yoghurt, müsli och färska jordgubbar. Nu ska jag ta tag i mina djur. Hunden, som förövrigt ligger brevid mig i sängen, ska få gå på en liten promenix och ponnyn ska få sig ett barbacka pass medan jag lyssnar podcast. 
Funderar även på att åka in till stan. Måste köpa mig en kalender och lite block och pennor osv inför skolan. Börjar ju iofs inte förrän den 2e så än så länge är det ju lungt. Men gillar att vara förberedd. Vill även in och köpa mig ett snyggt skärp jag har kollat på ett tag samt så måste jag visa er bilder på min nya skinnjacka. Tänkte kankse fota hunden senare i naturen så det kommer lite nya fräscha bilder.
 
Nu ska jag ta tag i dagen! Hörs sen!
 
Bild från helgen, Belinda och Polo.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Zoey 101

Publicerat: 2013-08-19 | 21:22:17

Hej!
Idag har jag inte gjort mycket förutom att rida och ligga med datorn på magen. Kom att tänka på serien Zoey 101 förut som både jag, min bror och våra kompisar älskade när vi var små. Det gick på Nickelodeon minns jag och man tyckte alla var as gamla (typ 18). Så tog fram det på youtube och kollade på 11 avsnitt haha, vilken sjuk nostalgi trots att youtube kvalité suger. Dessutom var ju de som är med 13 och inte 18 haha.. Vilken verklighetsuppfattning man har när man är liten va. Tänkte dock plöja igenom alla avsnitt jag hittar bara för att det var mitt absoluta favoritprogram som liten.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Par på Lycke

Publicerat: 2013-08-18 | 19:47:08
Nu är jag hemma och har duschat och ätit efter helgens helg på Lycke. Det har varit kallt men kul. Mina fina stallkompisar Astrid och Anna tog SM brons i par i gymkhana 2013. Grattis, grymt! Idag har jag även haft underställ för första gången för iår. Det är rätt illa att jag börjar med det i augusti, men fryser jag så fryser jag. Just nu ligger jag som vanligt och lyssnar på podcast och har fixat till lite bilder från idag. Här kommer några bilder:
 
Anna & Taj
 
Astrid & HP
 
Astrid & HP
 
Anna & Taj
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Midsommarbild

Publicerat: 2013-08-17 | 12:21:00
Här får ni en bild från midsommar som jag lånade från Linn. 

Varför det undrar ni såklart då. Jo därför att detta är på Lycke, ungefär 50-100m från där jag befinner mig nu. På gymkhana par SM. Om ni inte ser det så är jag i vit klänning med blont hår rakt fram ;). 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Veterinärs stuff

Publicerat: 2013-08-16 | 20:38:37
Nu har Nobless snart vart skadad i ett år vilket har gjort att vi besökt Ale klinken många gånger. Man vet att hästen har varit skadad förlänge när man:
 
* Varit på Ale innan öppning.
 
* Varit på Ale efter stängning.
 
* Haft ett besök som tagit 8h. 
 
* Varit där på söndagar när kliniken är helt stängd.
 
* Haft alla veterinärer på Ale minst en gång.
 
* Varit uppe ca 20 gånger på mindre än ett år.
 
* Haft som längst 8 veckors uppehåll från besöken. 
 
* Alla veterinärs assistenter känner igen än.
 
* När hästen känner igen sig och går direkt till uteboxarna. 
 
* Träffar en veterinär på en ridklubb på andra sidan stan och endast nämner "Nobless" och hon säger och frågar specifika frågor om skadan.
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu blir det update

Publicerat: 2013-08-16 | 20:10:27
Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering men har jobbat och har inte hunnit göra tidsinställda tyvärr. Jag trodde ju jag skulle vara ledig nu i två veckor men blev förfrågad med lite mer jobb och har så svårt stt säga nej. Okej nu ska jag verkligen verkligen inte klaga. Ska bara jobba två dagar nästa vecka vilket är alldeles lagom. När augusti lönen kommer ska jag verkligen unna mig saker. Jag har ju jobbat mycket mer än vad jag planerat = mer lön. Just nu sitter jag iallafall i soffan med datorn på magen, unnar mig lite godis och ser på simpsons haha. Imorgon ska jag till Lycke och vara funktionär på par sm. Mina kompisar ska tävla så är deras funkis. Blir nog kul, förutom att jag måste ställa klockan haha, jag är den snällaste. Vet ni föresten jag nämnde ju härom dagen att jag börjat lyssna på R & Is podcast, men nu de senaste dagarna har jag haft ont om tid, men igår kom jag på det geniala att lyssna på en pod medan jag rider. Man får inte vara dum ibland.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb och podcast

Publicerat: 2013-08-13 | 20:26:03
Just nu är jag inne på sista jobbveckan för denna sommaren vad som är planerat. Härligt härligt. Det är lugnt på jobbet så då behöver man ju inte stressa vilket är skönt. Efter det drog jag direkt till Linn och snackade lite med henne och sen åkte vi in till stan och åt middag. Mysigt. Åkte hem sen och nu ligger jag i sängen och lyssnar på Isabel och Rebeccas podcast. Det åskar lite i bakgrunden så det blir en mysig tisdagkväll.
 
Jag o Nobless 2010. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Cozy uppiffad oufit

Publicerat: 2013-08-13 | 15:24:00
// Kofta - Efter Eleonora // Örhänhen - Pärlor // Svart klänning - Suzanne Nilsson (ej bild) // Skor - Uggs // Armband - Marc Jacobs //
 
Detta är en sån outfit jag skulle kunna gå på tjejmiddag med på hösten/vintern. Om man vill ha det till en partyoutfit så får man ju byta ut Uggsen helt enkelt. Men tycker det är en väldigt mysig men snygg outfit. Jag har allt utom armbandet så jag kommer nog se ut såhär men med ett annat armband (om jag nu inte köper detta) i höst.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mina studentklänningar

Publicerat: 2013-08-13 | 11:15:00
På min student hade jag tre studentklänningar haha. Jag tänkte visa vilka tre det var och skriva lite kort om dem.
 
På frukosten, lunchen, utspringet och flaket hade jag en vit söt klänning från Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim. Den har lite broderiblommor på överdelen och vid midjan. Ett "hål" i början av ryggen vilket gör att ryggen blir lite öppen samt en röd och en blå söm längst ner. Det valde jag och matcha med ett par Converse, sköna och passar med det röd/blåa. Jag beställde den från www.nelly.com
 
Denna bilden är inte från studenten men på min studentmottagning bar jag en vit spetsklänning/med blommor från Abercrombie & Fitch. Jag tycker den är jättesöt och är väldigtnöjd med det köpet. Jag hade ett Marc Jacobs armband till det. Klänningen är beställd från Abercrombies officiella sida www.abercormbie.com och den sändes hit från England. 
 
Denna bilden är inte heller från min student occh det ända som stämmer här är klänningen. Det är en svart klänning från Suzanne Nilsson som jag har skrivit om tidigare. Jag har för mig att jag hade ett svart band som tillhör klänningen som jag hade i midjan. Jag hade mina svarta Tommy Hilfiger klackar till detta och min svarta Ralph Lauren clutch, svart klädd helt enkelt. + min studentmössa såklart. Klänningen kommer som jag tidigare nämnt från www.provrummet.se 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sommarbilder

Publicerat: 2013-08-12 | 14:49:00
Lite sommarbilder från förra sommaren, 2012.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nobless update

Publicerat: 2013-08-12 | 10:38:00
Som jag skrev för några veckor sedan så var Nobless uppe hos veterinären och var halt i bakbenet. Hon blev sprutad med kortison där och annars fick framhovarna ringskor och silikon. Hon skulle skrittas i två veckor och sedan travas i tre innan hon skulle tillbaka. 

Nu har det gått tre veckor. Hon har promeneterats först i 2 veckor. Hon tappade dock en framsko under första veckan och fick vila då hon fick ont. Ringskon tappades och en vanlig sko slogs på av min hovslagare två dagar senare. Hon har även lyckats sparka sig på båda bakbenen som blödit lite och de smörjs in regelbundet med helosan som mjukar upp det. Denna veckan som precis gått har jag travat henne några minuter varje dag och hon har känts relativ fräsch. Dock lite knacklig i vänster varv i traven, men då hon tar det väldigt lugnt kan det vara lite stelhet osv. Hon ska iallafall tillbaka till veterinären om två veckor. 
 
Hon har även börjat få extremt mycket insektsbett som vanligt. Med alla insektsbett och hennes hovskada får hon nu 6 olika salvor/sprayer och 1 foder varje dag samt flugtäcke, flughuva och boots . Det gör att det tar ungefär en halv evighet varje dag att sätta på henne alla krussiduller men man får hoppas att alla grejer funkar. 
 
Vi fortsätter att kämpa, skadan som hållt på ett år kanske snart ger med sig?!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Matcha

Publicerat: 2013-08-11 | 19:03:00
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagen

Publicerat: 2013-08-11 | 18:01:49
Började kvällen som tidigare nämnt hos Linn. Vi åkte och köpte lite god frukt och sen kom även Chris och var med. Han är så snäll och kom med present till mig och Linn. Vi drack iallafall vin och åt frukt hos Linn och bara pratade. Supermysigt. Sedan skulle han iväg och se Alicia Keys innan The Docks kallade så jag och Linn åkte med in till Linné och satte oss på Linnéterassen och tog oss ett glas och bara satt och pratade. När Alicia var slut och regnet och åskan dånade som mest så kom Chris och hans kompis Daniel och mötte upp oss på terassen. Vi tog taxi till The Docks där kvällen fortsatte med dricka och dans. Jag o Linn hade flyt då man egentligen var tvungen att ha way out west band men vi löste det tack vare Chris så det slutade med att vi hade vip band på Docks haha. Skön kväll helt enkelt och jag kom i säng strax innan halv 4. 
 
Idag mötte jag upp Linn på stan där vi snackade, gick i butiker och åt lunch. Mysigt mysigt. Nu har jag precis kommit hem från stallet som bjöd på ett barbacka pass på min duktiga ponny.
 
Här får ni två bilder från gårdagen som jag snodde från Linn ;)
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Utgång på ingång

Publicerat: 2013-08-10 | 17:00:06
Hej!
Idag har jag inte gjort många knop. Det har spöregnat och åskat hela dagen typ så flyttat mig från sängen på landet till soffan hemma. Suttit och läst bloggar, kollat på hemsidor och program. Mamma är just nu i stallet och rider. Hon har inte ridit sen juni typ så jag har alltså inte fått en vilodag där hästen motionerats på länge så det var skönt. Kommer ihåg när jag köpte Nobless (för 4,5 år sen typ) då blev jag as arg när mamma skulle ta hästen och jag inte fick följa med haha. Nu tycker jag bara det är skönt att få vara hästledig då och då. Det är väl inte så konstigt kanske. Dessutom har ju min ponny vart skadad i snart ett år så jag har inte tränat eller tävlat på snart ett år (om ett par veckor). Sinnes sinnes. Aldrig haft ett sånt långt uppehåll någonsin. 
 
Har ju varit en lugn sommar utan massa alkohol. Har bara velat tagit det lugnt och tyckt det varit svingött att inte vakna upp bakis i sommar. Men idag ska jag o Linn ut och göra stan lite mer osäker. Vi ska till the Docks iallafall och har inte vart där tidigare. Det är ganska nyöppnat men vi käner två av delägarna (?) så det blir najjs. Det ska vara väldigt bra också vad jag hört. Så nu återstår bara att välja kläder innan jag ska hem till Linn för lite förmys innan det är dags. Taggad för kvällen och det ska bli jättekul.

Hoppas ni får en bra kväll!
 
Såhär ser jag ut nu, osminkad och ofixad i min gula Juicydress. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Citat från mina faoritserier

Publicerat: 2013-08-10 | 12:13:11
 
 
 
 
 
 
 
 
Kardashian, Gosspi Girl & Revenge, följ detta så får ni både fashion, lyx och kärleksproblem i ett.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

GRATTIS

Publicerat: 2013-08-09 | 16:52:00
Idag har min underbara, fina vän Linn tagit körkort! Grattis hjärtat <3 Nu har både hon och jag körkort, nu får ni akta er från vägarna helt enkelt ;).
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pumps

Publicerat: 2013-08-09 | 15:32:08
Igår lämnade jag tillbaka ett par klackar jag köpt och köpte ett par andra. Dessa är mörkgråa i mocca från Oscaria. Tyckte dom var fina och lagom klack såhär till hösten som börjar närma sig. Nöjd!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon

Publicerat: 2013-08-08 | 09:47:33
Godmorgon!
Just nu ligger jag i sängen med datorn framför mig. Men ska strax gå upp och dammsuga. Fick aldrig gjort det igår då jag gick ut med hunden innan Kardash istället. Men nu har jag tagit upp dammsugaren på mitt rum så jag måste. Jag älskar att ha det rent runt mig och mitt rum är alltid fint och rent. Kläderna hänger/ligger tll och med efter färg och märke. Det ni! 
Efter det åker vi in en sväng till stan och shoppar lite förhoppningsvis innan hästen ska motioneras. Med lite flyt kommer jag ha nya saker att visa er senare. Både mamma o pappa skulle med till stallet sen så om det inte regnar kanske jag kan bjuda på lite nya ridbilder. Det var inte igår det bjöds på sånt om man säger så. 
 
Nu kallar plikten, hörs!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullt upp

Publicerat: 2013-08-07 | 19:07:28
Hej!
Igår när jag kom hem från landet åkte jag ut till stallet och red och sen åkte jag till stan och träffade Linn, mysigt. Idag var jag i stallet redan klockan nio. Jag red en sväng barbacka vilket var mysigt, jag har världens snällaste och goaste ponny helt klart. Sedan åkte jag och mina föräldrar upp till Trollhättan. Börjar ju nämligen plugga där om mindre än en månad och har ju inte vart uppe o kollat hur det ser ut plus hur man hittar, så nu har jag koll. Det kändes bra och var fint och sånt. Det fanns dock i princip bara snabbmats ställen som pizza, hamburgare och kebab. Men förhoppningsvis så är skolans ställen bra. Affärena var ju inget att hurra för, men jag ska ju bara pendla där och plugga, inte shoppa ;)

Imoron ska jag o mina föräldrar in till stan är tanken. Ska lämna ett par klackar jag köpte igår och köpa ett par andra samt köpa en jacka förhopningsvis. Fredag till Lördag åker jag nog till landet och Linda hänger med (om hon är frisk). På lördag kväll ska jag ut med Linn bl.a. Sköna dagar att se fram emot med andra ord.
 
Nu ska jag dammsuga mitt rum innan Kardashian börjar om ca 20 minuter. Det är ju onsdag = 1,5h Kdash, dröm!
Hörs sen!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

WANTIES

Publicerat: 2013-08-06 | 12:33:00
 
// Odd Molly // Primeboots // Toms // Liebeskind // American Vintage // Filippa K // Marc Jacobs //
Daniel Wellington //

Förhoppningsvis kommer allt detta finnas i min höstgarderob denna höst. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon!

Publicerat: 2013-08-06 | 10:30:22
Hejsan!

Vaknade upp till regnet imorse här på landet. Igår gjorde vi inte så mycket mer än att bada, gå upp till mina kusiners pappa samt gå ut och äta på kvällen. Jag satt mest med datorn i knät hela dagen eftersom jag är så sjukt lättfrusen och inte ville sitta ute plus att vi har full uppkoppling på både datorn, paddan och telefonen. Samt alla boxer kanaler här haha. Inte riktigt så det ska vara i en sommarstuga kanske, men klagar verkligen inte. 
 
Vi ska åka hem nu på förmiddagen tror jag eftersom det inte är så fint väder. Ska rida Nobless för första gången på två veckor (satt barbacka på henne förra veckan bara) annars har hon bara promenerats. Sedan ska jag in och möta Linn. Vi har inte träffats på över en vecka så vi har en del att catcha igen kan jag tänka mig. 
 
Nu ska jag se på något program på datorn tänkte jag, hörs sen!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Outfit

Publicerat: 2013-08-05 | 16:35:05
Fått in knepet. Denna outfit tycker jag är snygg. Har allt utom klockan.
 
// Jacka - Barbour // Klocka - Daniel Wellington // Armband - Marc Jacobs // Väska - Marc Jacobs // Skjorta - Gant //
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Badat

Publicerat: 2013-08-05 | 13:57:07
Vaknade på landet imorse och efter frukost gick vi ner och badade. Det var jättevarmt. Nu ska vi äta paj annars ska vi mest ta det lugnt. Ikväll ska vi ut och äta, jag fick välja antingen ett ställe med jättebra kött eller ett med jättefina räkmackor. Har inte bestämt mig än. Har aldrig ätit räckmackor ute och är ju rätt kräsen så måste specialbeställa, men de ska vara goda.
Hörs sen!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Det ser inte naturligt ut

Publicerat: 2013-08-05 | 11:40:00
Idag ser man väldigt många som både har silikon och botox som vilken grej som helst. Folk gör ingrepp för att se så lik som barbie som möjligt typ. Jag tror det däremot kommer bli mycket konskvenser. Om man kollar borta i de finare ställerna i staterna så gör de allra flersta botox behandlingar mycket konternuerligt. Jag har diskuterat det med kompisar, familj m.m. och de allra flesta har samma uppfattning. Det kommer skada + att det oftast inte ser naturligt ut. Visste ni att botox faktiskt är ormgift i små små mängder och när jag tänker på det känner jag mig äcklad (kanske för jag hatar ormar något kopiöst). Det kan vara fint i rätt mängd men folk kryddar ju så det ser så hemskt ut.
 
Folk som gör silikonbröst är ju också en kategori för sig. Visst det hade varit härligt att ha ett par goa bröst, det förstår jag fullt ut då jag själv har små. Men om man nu ska göra det  varför göra då D-E kupa när man själv är liten. Det ser så sjukt onaturligt och oproprtionerligt ut. Om jag skulle gjort nya så hade jag gjort så det sett naturligt ut.
 
Samma sak med smink. Folk sminkar sig så ansiktet är tio nyanser mörkare än övriga kroppen. Jag menar, hur snyggt är det. Och de som håller på med barbiedrogen påtala om skeva nyanser, man blir mörkrädd. Grejen är att jag tror man vill se ut som medierna säger och som "idealet säger". Jag tror dock att de som döljer sig under tio lager foundation eller fem ansiktsingrepp borde ta sig itu med sitt självförtronde.
 
Kom igen nu, se inte ut som små fjortisar eller övervuxna barbies. Se naturlig ut. 
 
Dotter och mor, två från Housewives Miami. Dottern ser något stel ut men jag menar, kolla mamman. 
Den är inte returserad heller, har sett många program med dom..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Zara

Publicerat: 2013-08-04 | 23:10:13
Var inne i stan förut en snabbis och köpte ett linne inne Zara. Skulle egentligen mött upp Linn men fick inte tag på henne förrän jag var inne i stan o då hade det blivit försent, vi tar det på tisdag istället. 
Linnet är iallafall i blusmaterial och svart. Lite djupare rygg och tunna axelband. Ni har troligtvis sätt det på andra bloggar, de är änna morderna nu ;). 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Outfit höst

Publicerat: 2013-08-04 | 10:44:33
 Har inte haft ngn bra collage program på min mac (som jag köpte i vintras..). Men har nu fixat Picasa efter att en kompis rekomenderat det för ett bra tag sen. Den är fortfarande knepig att förstå men börjar fatta lite. Är så kul att sitta och fixa med outfits. 
Såhär kommer jag garanterat att se ut i höst, då jag har allt på bilden.
Kunde ju dock lagt in ett löv eller ngt för att piffa upp det, men lär mig sakta men säkert!
 
// Solglasögon - Rayban // Skor -  Uggs Austalia // Päls - Hollies // Väska - Marc Jacobs // Tröja - Gant //
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Middag hos Linda

Publicerat: 2013-08-03 | 23:56:21

Har precis kommit hem från en jättemysig middag hos Linda med massa god och nyttig mat samt mycket snack :).

Här får ni en bild på huvudrätten, min mobilapp vill bara ladda upp en bild, annars hade ni fått bild på efterrätten och min outfit oxå.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens klädsel

Publicerat: 2013-08-03 | 16:08:00
// Tröja - Odd Molly // Klänning - Rabens Saloner // Solglasögon - Rayban // Skor - Converse //
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Photoshoot på landet

Publicerat: 2013-08-03 | 14:03:12
Hej!
Har precis kommit hem från landet. Vi tog en hel del fina bilder på landet idag vid havet. Here you go! 

 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

På landet

Publicerat: 2013-08-03 | 09:53:00
Detta är tidsinställt men om allt gått som det ska är jag på landet nu. Jag och min bror åkte upp direkt efter jobbet igår. Vi ska dock hem vid lunch idag då vi har annat att syssla med en att slappa. Jag vet inte om jag fick med mig kameran upp, men fick jag det kanske det kommer några nya bilder senare. 
 
På landet i påskas.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jag och min bror <3

Publicerat: 2013-08-02 | 15:12:00
Mellan mig och min bror skiljer det 1,5år (jag är äldre). Vi är verkligen inte lika varken till utseendet eller till temperamentet tycker jag. Han är mörkhårig och ser ut att komma från mellanöstern medan jag ser ut som en så nordbo så det inte är sant. Jag säger väldigt mycket vad jag tycker och tänker och kan lätt bli väldigt arg medan han är mer lugn humörsmässigt mot de övriga i familjen. 
Jag tycker det är väldigt kul att vi är så nära åldersmässigt. Det skiljer ju bara ett år skolmässigt vilket har gjort att man alltid har haft koll på hans kompisar och jag har umgåtts en hel del med folk som gått i hans klass osv när jag var yngre. Vi har även lika klädsmak och eftersom vi är ipincip lika gamla har vi ju koll på vad man tycker är snyggt och vad respektive kön tycker om. Vi har även börjat umgås endel tillsammans nu när vi blivit äldre (och även massor när vi var små). Det ända som är jobbigt är att han är så mycket bättre än mig på typ allt som har med motorik och träning att göra... men jag är inte en lika stor tävlingsmänniska som han är så det är lugnt. 
Nu i höst fyller han 18år och i vår tar han studenten och jag är redan nu taggad. Minns hur kul det var själv.. :)
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fryser jämt, här är lösningen.

Publicerat: 2013-08-02 | 11:46:00
Jag fryser alltid, och då mener jag alltid. Har alltid på mig filtar och tjockkläder vilken årstid det än är. Alla i min närhet är sjukt irriterade, för jag fryser garanterat alla dagar om året. Men nu har jag hittat en lösning...
 
Jag ställer mig i ett hörn, för där är det 90 grader ;)
 
Hehe..
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fredag imon

Publicerat: 2013-08-01 | 20:51:54
Åh, imon är det fredag och kortdag (man slutar 1h tidigare på fredagar). Denna vecka har flytit på som vanligt och har egentligen bara två jobbdagar kvar nu. Dock ska jag kanske jobba måndag och tisdag nästa vecka också vilket jag hoppas på. Men vi har jobbat på så bra nu (jag och min bror haha) så vi ligger svinbra till på vår del på avdelningen så det finns eventuellt inte jobb mån-tis då en annan extra jobbare ska in. Hoppas på ngn dag iallafall, cash is king!
Taggad på helg iallafall och det ska vara jättebra väder. Något som är mindre bra är dock att min ponny har nu lite fel på alla benen. Hennes vänstra är ju sin operationsskada sen i höstas. Förra veckan konstaterades ju  att höger fram och bak var sådär. Främst bak tydligen sa mamma idag då det bara var det som sprutades (mamma o pappa var ju uppe på kliniken inte jag). Iallafall så har hon ju ringsko med silikon på båda framhovarna. Igår när jag kom ut var det blod på båda bakbenen då hon antaglignen sparkat sig själv. Sedan hade hon även tappat sin ringsko på högerfram. Dock satt silikonen kvar, men den var borta idag. Skrittade ut igår barbacka med Linda vilket var supermysigt men Nobless kändes dock sjukt ofräsh. Men imon kommer hovslagaren iallafall.
 
Kika in imon, tidsinställda inlägg som vanligt mina vänner!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Toms

Publicerat: 2013-08-01 | 15:20:00
Jag funderar lite på att köpa ett par Toms senare i höst. Egentligen är det ett par vår/sommar skor men jag funderar på att köpa glittriga till partytider när jag inte orkar gå i klackar. Då är dessa lite mer fancy. Dock har jag svårt för espadrillos för tycker dom ser så tantiga ut. Men ju mer man ser dom desto finare och roligare blir dom. Dom ligger absolut inte högst upp på min shoppinglista men kanske får de följa med hem under hösten. Gillar också att för varje par man köper så får ett barn i Afrika ett par också. Dessutom är dom inte fruktansvärt orimligt dyra heller. Funderar på silver då de är det jag mest använder när jag går ut. Annars är dom guldiga och svarta balla, eller alla är i oförsig balla. Här är några färger, de som är mest aktuella för mig. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inspo pics by me

Publicerat: 2013-08-01 | 11:58:00
Alla lägger ju upp massa inspo bilder överallt. Så jag tänkte göra det med, men på bilder jag själv tagit/medverkar på haha. Lite ego kanske men känns mer personligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!