Mina tre gymnasieår

Publicerat: 2013-05-29 | 21:38:39
Imorgon åker jag till skolan för sista gången som elev. Det ska bli otroligt skönt men samtidigt så är jag lite vemodig. De här tre åren har gått otroligt fort. Jag har ångrat många gånger att jag valde den skolan och inte fortsatte där jag gick innan (de har gymnasium också) men också är jag väldigt nöjd med mitt val. Jag har verkligen insätt en heldel, en grej som jag har insätt är att jag inte vill jobba med hästar, vilket jag verkligen trodde innan. 
De två sista åren har vi även haft en väldigt bra mentor. Hon har peppat oss på massa bra sätt och man har verkligen ändrat sitt tankesätt. Jag tänker mycket mer positivt och vår mentor har ständigt sagt att vi måste lösa problemen, det hjälper ju inte att man gnäller och klagar på det. Idag hade vi även Daniel Da Silva på skolan, han sa hur man skulle sätta mål i fratiden osv och man lärde sig en hel del. Mycket lärorikt och roligt att lyssna på och jag blev peppad inför framtiden. 
När jag började i ettan så hade vi endel dåliga lärare. Men då vi är en väldigt liten skola har vi kommit med mycket kpnstruktiv kritik. Vi har pratat med både rektor, andra lärare och vår mentor. Vi har lärt oss att diskutera och kompromissa och nu i trean är i princip alla våra lärare jättebra. 
Vår klass har varit en ren tjejklass. När jag fick reda på det från början tänkte jag att shit hur ska det gå. Visst vi har hamnat i några större fajter alla tjejer och ett par gånger har vår mentor fått rycka in. Men vi har varit en väldigt öppen klass med mycket känslor. Det har gjort att man kunnat prata med alla i klassen och ingen har någonsin blivit utfryst i vår klass. Vilket är väldigt skönt.
 
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men jag önskar alla i min klass all lycka i framtiden!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Shopping det senaste

Publicerat: 2013-05-29 | 21:04:32
Sen lönen kom i fredags har jag spenderat endel tid på stan.
 
I lördags var jag som tidigare sagt inne och köpte ett par Jeffrey Campbell klackar (och en ögonbrynspenna som ej är med på bild).
 
 
 
I måndags var jag på stan med en kompis. Jag köpte en lång svart klänning från Saint Tropez. Bilden är katastrof, eftersom den bara är "hängande" går det inte att få med på bilden utan fick sätta fast galjen i resoren. 
Den är verkligen fin i verkligheten. 
 
 
I lördags beställde jag en blus jag hade provat inne i stan. Men den fanns inte i rätt färg så i tisdags kom denna skönhet från Susanne Nilsson. Den har öppen rygg och är därför även den väldigt fin. 
 

Idag var jag med min bror på stan. Han skulle bl.a. köpa en skjorta och ett par raybans och jag skulle vara med som smakråd. Tror ni inte jag lyckas komma hem med ett till par raybans? Blir lite trött på mig själv men dom är sjukt snygga så är mkt nöjd. Köpte även en vit bh från HM till studenten.
"Prickarna" är solljuset.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullt upp

Publicerat: 2013-05-29 | 08:02:34

Hej! Igår jobbade jag hela dagen. Sen var det bara att slänga av sig jeansen och på med kjolen och gå in till grannen på student mottagning. Var där till det var dags att lägga sig haha.
Nu sitter jag på bussen och är påväg till skolan och ska måla lakan. Tänkte dock mest komma med råd då jag inte vill kladda med färg ;). Sedan ska jag och min bror på stan, han ska bl.a. Köpa ett par rayban så jag ska vara smakråd :)

Hörs sen!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Studentveckan

Publicerat: 2013-05-27 | 07:33:39

Hejsan!
Just nu sitter jag på bussen som vanligt. Och vi är inne på... Studentveckan!! Jag är så sjukt taggad!!! 4 dagar kvar :)

Uppdaterad mer när jag sitter vid en dator.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

1-0

Publicerat: 2013-05-26 | 09:19:02

Idag är det ju morsdag. Började morgonen med att göra frukost. "Leder" alltså med 1-0 över min bror hihi!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jeffreys

Publicerat: 2013-05-25 | 21:07:41
Hejhej!

Gårdagen började som sagt med ett stallbesök. Sedan åkte jag in till stan och mötte upp Linn. Vi gick på stan en stund och jag köpte mig äntligen ett par Jeffrey Campbells, blev ett par bruna foxy. Jättenöjd. Fick även med mig en ögonbrynspenna haha. 
Jag o Linn köpte mat och åkte hem till henne och gjorde en jättegod sallad med lufttorkad skinka och melon bl.a. Några kompisar till oss kom och vi drack vin och hade kul. Som vanligt spelade vi även det klassiska öl-spelet. Av någon sjukt konstig anledning (massa team och regler) slutade det iallafall att jag var tvungen att dricka såfort ngn annan drack (hela tiden vill säga)... var go och glad helt enkelt ;) Natten var trång då vi var 3 pers i en 120 säng, men det var mysigt så det gick bra ;)

Vid lunch hämtade pappa och min bror mig hos Linn. Vi köpte godis och sen åkte jag till stallet. Red ut och klättrade Nobless på ett berg, gör det varje lördag (vissa söndagar om jag gör ngt annat på lördagarna med henne). Sedan har jag bara suttit och chillat. Beställde precis hem en snygg blus förövrigt =)
 
Puss!
 

url.jpg

Dessa snygga skorna äger jag nu mer! :)

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rolig dag framför mig

Publicerat: 2013-05-24 | 07:58:13
Hejsan!
Idag har jag en riktigt go och rolid dag framför mig. Är ledig från både skolan och jobbet idag. Så ska chilla framför datorn nu en stund. Sedan ska jag se på Kim & Kourney. Stallet är nästa punkt på dagordningen efter det. När jag ätiut lunch hemma så ska jag in till stan och möta upp Linn. Ska shoppa bl.a. ett par Jeffrey klackar. Idag kom ju min lön och fick en feeet lön idag. Undeeerbart. Sen ska jag med hem till Linn dit några av våra kompisar kommer och så ska vi fira att allt är klart i skolan (våra betyg sattes igår) :D. Jag sover även över hos Linnsan är det tänkt :) <3
 
Jag och Linn på marstrand <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snart slut

Publicerat: 2013-05-22 | 22:23:12

Skrev ju mitt sista prov på gymnasiet idag. Matte d nationella, sjukt svårt men gick ändå helt okej, skrev på 17 av 18 frågor (den sista kunde ta upp till 1h o jag hade 10min kvar på min provtid när jag kom till den uppgiften).
Imorgon har jag även min sista idrotts lektion någonsin, ska ju läsa ekonomi sen ;) och imorgon sätts även våra betyg, men jag är klar med allt, yeeeey.
Nu ska jag sova.

Puss!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nervös

Publicerat: 2013-05-21 | 21:51:27

Imorgon har jag mitt sista prov på gymnasiet någonsin, nationella i matte d. Är as nervös, det är ju skit svårt. Nu ska jag lägga mig så jag är pigg imorgon. Håll tummarna för mig.

Puss!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Utbytt

Publicerat: 2013-05-20 | 18:47:15

Hade precis börjat jogga fram nobless när mamma ville premiär rida för året. Men det ser trevligt ut så ;)

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bal

Publicerat: 2013-05-18 | 11:47:32
Hejsan!
 
Igår var jag på bal på marsstrand med mina underbara klasskompisar! Det var verkligen hur kul som helst. Här kommer några bilder som pappa tog hemma och på operan innan vi åkte.
 
Min klänning kommer från en butik som heter Wedding Squere (typ), skorna från Michael Kors, kuvertväska från Ralph Lauren, armand från SNÖ of Sweden och örhängen från Åhlens. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och min bror
 
Jag och Linn <3
 
<3
 
Jag och Linda <3
 
Majoriteten av min klass :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Klänning

Publicerat: 2013-05-16 | 08:37:41

Idag är det verkligen klännings väder. Underbart för jag älskar klänningar. Det som dock inte är lika underbart var att jag sprang runt och letade som en tok efter en sjal som alltid ligger i hallen, så kollar jag på min mobil och ser att mamma har lånat den. Skit också.. Aja jag lever så ska inte klaga. Nu ska jag ta av mig min skinnjacka för jag är dövarm efter att ha sprungit till bussen.
Är påväg till idrotten nu för att dansa vals inför balen imon haha.

Puss!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Shit

Publicerat: 2013-05-15 | 23:44:35

Efter 8h konstant åkande på Liseberg kan jag jämföra mig själv som i samma skikt som efter en sen krognatt. Huvudet dunkar, fötterna värker, balans sinnet är rubbat och jag är sjukt glad. Nu sovtime!!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stallmorgon

Publicerat: 2013-05-15 | 11:20:10

Har precis trimmat klart nobless och nu står jag och betar henne. I eftermiddag ska jag nämligen till Liseberg med vi som går natur. Kul!

Vi hörs!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inget jobb idag

Publicerat: 2013-05-14 | 07:44:57

Hej!
Idag är det ju tisdag vilket brukar innebära jobb. Men jag har fokusvecka denna o nästa vecka i skolan vilket innebär att om man har ngt kvar måste man vara inne. Och eftersom jag har matte nationella nästa vecka är jag inte helt klar.. Har även en kemi uppgift som ska vara inne på torsdag tillsammans Linn. Så den får vi göra klart idag. För imorgon ska nämligen alla vi som läser nv vara på Liseberg hela dagen, kul!

Det sitter en på bussen o har en god parfym, åh.

Puss!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens

Publicerat: 2013-05-13 | 22:08:58

Klädsel:👗
Väder: ☔
Humör: 😊
Mat:🍕 🍦
Måste: 📚
Sport: 🐎
Nu: 💤

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bra dag

Publicerat: 2013-05-12 | 22:06:16
Hejsan! 
Idag har jag haft en väldigt bra dag. Vaknade upp på landet och åt frukost och pluggade matte (inte så kul). Vi åkte hem sen och åt lunch i huset hemma. Efter det åkte jag o mina föräldrar till stan. Jag fick en jättefin kavaj från Zara som jag ska ha på min bal på fredag, TACK! Sedan köpte jag även ett armband att ha på balen, från SNÖ of Sweden. Deras smycken är väldigt  fina. Jag o mamma drog ut till stallet. Jag red ut (o mamma o Molly gick) i skogen. Nobless var pigg o det var väldigt kul och härligt.
Åt pizza när jag kom hem och pluggade lite matte, hämtade min bror och har precis gjort en powepoint inför en redovisning i veckan.
 
Nu ska jag sova. Puss!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rubrik

Publicerat: 2013-05-11 | 21:04:46

Hej!
Detta var skarpaste bilden från igår,säger det något? ;) stannade kvar på landet idag och nu ska vi grilla marshmallows. Puss

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från igår

Publicerat: 2013-05-10 | 09:05:58
Nu ska jag strax kila till frisören. Här är bilderna från igår. Inte särkilt bra alls tyvärr. Har fixat ljuset lite på dem med. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sneakpeak

Publicerat: 2013-05-09 | 23:16:12

Här får ni en sneakpeak på fotningen jag o mamma gjorde förut. Bilderna blev bra dock kanske inte super skarpa. Hade en annan inställning men tror dock den lämpar sig bättre till utomhusfotning. Förhoppningsvis hinner jag lägga upp bilderna imorgonbitti, har inte lagt in dom på datorn än.

Har dock en fullspäckad dag framför mig imorgon. Först ska jag till frisören och klippa och slinga mig. Sen till stallet och motionera Nobless. Ska till sömmerska igen för nu ska äntligen min klänning vara klar. Avslutar kvällen med att åka upp till Tjörn. Först hos en killkompis sen åker jag o några tjejkompisar till vårt land (ligger ju på Tjörn) och sover där bl.a. Ska helst även försöka besöka optikern och plugga matte. Optikern får jag nog dock ta en annan dag.

Gårdags kvällen var trevlig och jag kom hem strax innan två. Idag har jag chillat, vart på stan och köpt ett skärp och pluggat lite lite matte.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Puss!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kakätning

Publicerat: 2013-05-08 | 16:07:19

Nu har jag slutat för dagen och för denna veckan med för den delen. Sista lektionen hade vi projekt, vår lärare där vill att vi fikar (vi med) så vet inte hur många havrekakor jag tryckte i mig. Muuums! Sitter på vagnen och ska hämta min balklänning nu. Är dock inte framme förrän om ca 30min och min kompis råkade ta mitt headset. Typiskt..
Sen är det ridning i regnet som gäller innan jag ska hem till min kompis på mys med några vänner.

Puss!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kardashian

Publicerat: 2013-05-08 | 09:21:22

Om 5 min börjar kardashians. Nu frukost med yoghurt, müsli och färska jordgubbar :)

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Betning

Publicerat: 2013-05-07 | 21:21:33

Efter ridningen betade jag Nobless och Molly. Molly är så söt, såfort Nobless äter/dricker något så ska Molly äta det med. Man gör som sin storasyster.. :)

https://cdn2.cdnme.se/3867933/7-3/pic_51894a89e087c30a148bb205.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3867933/7-3/pic_51894a89e087c30a148bb205.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3867933/7-3/pic_51894a89e087c30a148bb205.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3867933/7-3/pic_51894a89e087c30a148bb205.jpg" class="image">

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Me today

Publicerat: 2013-05-07 | 07:32:46

Lite kort kanske men men.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sista minuten plugg

Publicerat: 2013-05-06 | 11:11:21

Gick upp innan jag behövde det imorse och satt och pluggade en stund. Har ju fysikprov idag och måste få bra på det!
Gick precis ut med Molly innan jag gick till bussen och nu sitter jag här. Ska in och äta lunch med Linn före provet. Vädret är förövrigt underbart.

Puss

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

26 dagar kvar

Publicerat: 2013-05-05 | 21:56:47
Tjenare!
 
Börjar få lite ångest (samtidigt som jag är dö-taggad). Nu är det bara 26 (imon 25) dagar kvar till jag tar studenten. Denna vecka kommer springa förbi som vanligt. Går bara i skolan på måndag och på onsdag. Tisdagar är jag ledig på som vanligt, men då jobbar jag ju och torsdag är det kristi himmelsfärd och fredag en klämdag. På fredag ska jag klippa och slinga (om min frisör vågar) mitt hår. Ska bli sjukt najs! Veckan efter det ska vi som går nv på Liseberg. Chill. Den fredagen är det även balen. Sen är det bara två veckor kvar.. :)
 
Studenten sägs ju vara en av de bästa dagarna i ens liv. Jag hoppas det verkligen blir så. Har dock alla "förutsättningar". Vi kommer ha en rolig och mysig studentmorgon med klassen. Massa fotografer på plats hela dagen. Ska ha en stor mottagning med släkt och vänner (och fira med dem i stallet dagen efter) hemma med god mat och fint väder(!). På kvällen äre party med klassen och annat folk. Härligt. 
 
Har nu fixat alla mina klänningar (ska ju ha 3 på själva studentdagen). En vit på flaket, en vit på mottagningen och en svart på festen ;). Ska dock köpa ett par klackar till (som jag pratat om lääänge). Gör det dock inte förrän veckan innan då det är löning. Tänkte fota klännigarna osv. dagen innan typ och lägga upp som tidsinställda. Om jag hinner vill säga. Annars kommer vi som sagt ha massa fotografer plus att mina föräldrar (och släkt och vänner) kommer att fota mycket. 

Puss!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rubrik

Publicerat: 2013-05-04 | 23:00:37
Hejsan!
 
Antingen är jag jätte upptagen eller bara chillar. Har typ inget mellanläge. Hela förmiddagen gick ut på att plugga massor med fysik och rida min galna ponny. Sedan försökte jag plugga lite mer fyisk vilket min hjärna sa nej till. La mig då o kollade på massor med Kardashian avsnitt. Hade inte bangat det livet/deras utseenden.
Vi har sett på ett par avsnitt från film när vi var små nu under kvällen och nu ligger jag i sängen med datorn.
 
Imogon är ska jag plugga massor med fysik (prov på måndag!) och rida. Min mormor och morfar kommer även på förmiddagen o fikar, trevligt. Ska även försöka ta en pw med min kompis om hon vill. 
Min nya klänning kom föresten igår. Supersnygg var den =) Glad tjej som tusan. Den kom på 2 dagar, klänningen var halva priset på och frakten var gratis. www.provrummet.se det ska ni besöka! Tummen upp =)
 
Sleeptime nu, godnatt!
 
<3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bussblogg

Publicerat: 2013-05-03 | 16:07:23

Sitter på bussen och bloggar som vanligt. Idag hade vi först läxförhör, hade pluggat 10 min igår och 5 min idag. Ändå satt jag 1,5h och skrev så fint. Score! Hade sedan fysik där jag fick en uppgift, jobbade konstant i 2h med den o sedan var jag helt klar. Dubbla score. Kemin däremot gjorde jag inte ett skit på. Men vi flyttade fram en uppgift 1,5 vecka så kände mig lugn.
Passerade 4gott med Sandra efter att vi slutat och nu sitter jag på bussen påväg till stallet och käkar godis.
Antagligen har även min klänning kommit som jag beställde iförgår :) galet bra leverans. Visat bilder sen isf.

Puss

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Glad

Publicerat: 2013-05-02 | 16:50:45

Glad tjej här!

Hos läkaren gick det bra och mina ögon var fina :) åkte hem och pluggade lite och nu har jag precis gjort middag. Skinkpaj, första gången jag gör en och har ni någonsin sätt en så perfekt paj? Nu hoppas jag mamma kommer snart så jag får smaka på mitt mästerverk!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nervös

Publicerat: 2013-05-02 | 12:59:39

Sitter på vagnen mot ögonläkaren. Har aldrig vart där tidigare, har bara vart hos optikern kontinuerligt i typ 11år.. Men detta är ju mer seriöst. Hoppas verkligen det inte är något större fel/sjukdom på mina ögon! 👀

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Frölunda torg

Publicerat: 2013-05-01 | 11:01:52

Sitter i bilen påväg mot Frölunda torg, min bror övningskör. Hela familjen ska o shoppa o äta, mysigt. Tanken är dock bara o köpa lite smink, men deras Gant butik är ju alltid väldigt kul :).

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!