Rockbrud? Njaaa...

Publicerat: 2013-04-30 | 20:27:00
Något många av er nog inte vet är att min pappa älskar rock. När han var ung sjung han i ett rockband och de var till och med på turne i London. Så någorlunda bra var de nog trots allt. När jag var yngre tyckte jag rock var häftigt, men det var mest för att min pappa "övertalade" mig och när man är liten har man ju ingen riktig stil man tror och tycker om till fullo. 
 
När vi var i London i augusti förra året så var vi på en rockmusikal. Jag var väl inte jättepepp, men det var helt okej iallafall och jag kände igen några låtar. Den gången hade jag inget val. Lika så inte denna heller.. min pappa har nämligen bokat biljetter (utan att säga till) till Blacksabbat (tror jag det var, med Ozzy Osbourne iaf). En 3,5h (typ) lång konsert i november i Stockholm. Men jag får två dagars shopping på det iaf. Jag (och övriga familjen) gick med på det för jag o mamma vill åka upp med hela familjen till Stockholm när spanska ridskolan kommer. Så det ska vi förhoppningsvis göra (de kommer i typ september).
 
Så det ska helt enkelt bli intressant. Men det är ingen mening och klaga. Jag gör det bästa utav situationen och försöker låta bli att ha sådana förutfattade meningar utan försöker att ha kul helt enkelt.  Jag kanske börjar älska rock sen haha, vem vet? ;)

Rockmusikal i London
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Scandi

Publicerat: 2013-04-27 | 19:40:10

Sitter just nu i Scandinavium. Det är paus i en timma men jag o linda orkade inte gå på mässan då vi inte skulle ha ngt mer. Har sett på gymkhanan,världscupfinalen i dressyr och hoppning :)

Här är en ball bild på Kim som hänger i taket i korridoren i Scandinavium :)

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

NEW IN

Publicerat: 2013-04-26 | 20:10:40
Idag blev det en spontantur till stan efter nationella. Eftersom det gick ganska bra och att jag har köpförbud på horse show nu (undantag handskar) så tog jag och unnade mig en supersöt stickad Odd Molly tröja.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hs dag 1 för mig

Publicerat: 2013-04-25 | 22:51:28

Nu är jag påväg hem från hs för idag. Såg tyvärr inte klart sista klassen. Har nationella skriv imon o känner att jag vill vara lite alert.

Här kommer en bild min kompis tog, 0,5 Sekunder senare låg ekipaget dock på marken...

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Knas så

Publicerat: 2013-04-24 | 07:48:18

Sitter i bilen påväg till jobbet idag istället för igår. Har inte blivit ngn bra uppdatering då min app inte funkat och jag inte suttit vid datorn. Idag drar ju hs igång men ska vara inne först imon. Som det ser ut nu är det torsdag, lördag och söndag. Men det förvånar mig inte om det blir fredag oxå.

Puss

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kalas igår

Publicerat: 2013-04-21 | 18:27:52
Igår eftermiddagåkte jag ut till stallet igen. En tjej i stallet fyllde 25 så då vare kalas. Några hade varit nere i Varberg och Ullared med henne under dagen, men jag hade tyvärr inte tid till det. Men jag åkte såklart ut och firade henne på kvällen. Vi var ett gäng (typ 20st) som grillade korv och åt tårta. Mys lördag helt enkelt!
 
Idag började jag dagen som jag spenderat hela helgen med, plugg. Men har fått gjort sjukt mycket i helgen verkligen, så är väldigt nöjd med min insats. Sedan åkte jag ut till stallet och red ut på min lilla skrutt. Det var dock några småungar som galopperade på en äng. Nobless blev helt galen (på båda vägarna) och studsa och stegra osv. Haha pigg plutt. Men annars var det mysigt.
 
Nu ska jag slappa till max!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Veterinären igår

Publicerat: 2013-04-20 | 16:57:22
Hejsan svejsan!

Jag vet inte om gårdagens besök gick så bra igår. Min ponny har ju lite ont i sin hov fortfarande efter operationen (i september!) men ska sätta igång henne långsamt om en vecka. Hade min vanliga veterinär Lisa (hon har vart ledig massor så inte haft henne sen i höstas) igår och hon vill alltid lösa problemet bra :)  Så det var kul att ha henne igen (i försig gillar jag alla deras veterinärer, men har ju haft Lisa mest). Men hon sa att om hon inte blir bra nu (får ondar vill säga) så måste vi åka ner till helsingborg och göra en ordentlig rötgen. Hoppas vi slipper det, min mamma blev ju inte allt för glad så att säga ;). Men deras röntgen var fin på henne o hovslagaren Björn (som skor i scandi nu) var mkt nöjd med hur hoven såg ut. 

Här får ni en rätt ball bild (om man nu får säga det) på Nobless hov som den såg ut i höstas. Det ni!
 
Då var det ett hål i hoven endå upp till geggan över gjärnet (till kronranden). 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

@veterinären

Publicerat: 2013-04-19 | 16:13:59

Hon har longerats, bedövats, böjts, röntgas och fotas. Just nu skos hon om av grymma Björn!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bra dag

Publicerat: 2013-04-18 | 21:50:58
Började dagen med att jag hade idrottslektion med en kompis. Det gick bra och laget jag coacha vann. Score. Sen hade jag svenska nationella muntliga, vilket gav tre bokstäver i betyg ;) Gick på stan med Linn en stund o myste sedan åkte jag hem o åt god mat innan ponnyn fick lite klippning.  
Gjorde lite pilates när jag kom hem samt en reflektion på min idrottslektion. Nu ser jag på Revenge.

Puss!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Imon måste jag vara på topp

Publicerat: 2013-04-17 | 20:59:43
Tjo klacksko!
 
Skrev inte mkt igår, ponnyn var halt igen. Blev allmänt deprimerad. Dock var hon bättre idag men vi ska ju upp på fredag så vi får se.. Dagen började ju inte bättre med att bussen inte kom så fick springa över en km för att hinna till en annan buss. Men hann iaf. Kom hem från skolan sen o gjorde middag med min bror vilket resulterade en glad mamma :) Ponnyn fick en promenad och jag har övat lite på mitt svenska tal.
Imorgon har jag o en kompis först idrottslektion sedan har jag svenska nationella muntliga del. Men det går förhoppningsvis bra. Har övat endel. Så då gäller det att vara vass.
 
Ska stoppa ngt i min mage o sedan fixa irodning för imon o sen sova typ. Puss
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Västtrafik :@@@

Publicerat: 2013-04-17 | 10:15:58

Kollade på appen o såg att min buss var 8 min sen o gick då hemifrån senare. Kommer det ngn buss? Nej!! Arg som ett bi, nästa går nu om 20 min :(

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Woops

Publicerat: 2013-04-16 | 07:49:19

Sitter med hjärtat i halsgropen, min bror övningskör. Idag har han nästan kört över en cyklist, på en stor dyr bil samt kört över en heldragen linje. Det går bra nu haha.. Nu ska jag fortsätta att vara observant så vi inte dör.

Puss

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Magont

Publicerat: 2013-04-15 | 23:13:15
Tjo!
 
Läkarbesöket gick ganska så bra. Värdena såg bra ut och mitt hjärta lät vältränat - det ni! Sen diskuterade vi min kost vilket inte är så mkt att hänga i granen. Fick krypa till korset så att säga. Om min kost inte förbättras kommer jag att få gå till en dietist om jag vill, vilket jag vill. För mina matvanor blir värre och värre. Eller jag blir snarare kräsnare och kräsnare. Frågan är inte vad jag inte äter, utan vad jag äter haha.  
Jaja, tar dom problemen imon typ haha.
 
Lagade tacos till middag, vilket gjorde min mor glad. Sen åkte vi till stallet. Fick dock cpont i magen. Verkligen sjukt ont. men men. Snällaste Astrid (som äger HP) gav mig ett jättefint halsband som tack för hjälpen. Blev jätteglad =).

Kvällen har spenderas med en värmeflaska på magen och med min mac i knät. Nu ska jag skynda mig till sängen. Upp tidigt imon för att jobba, ni vet vad jag brukar säga, caashflooow. 

Vi hörs, det vet ni!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kom igen nu

Publicerat: 2013-04-15 | 14:16:28

Kom igen nu lilla buss. Kom så jag inte kommer sent till läkaren... 🚌

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Måndag

Publicerat: 2013-04-15 | 10:38:03
Tjenare!
 
Sitter vid datan och ska strax fixa mitt hår så jag kan springa till bussen snart. Min mobilapp funkar nämligen inte (inte i helgen iaf) så måste blogga från datan. Morgonen har bestått av en lång sovmorgon, pilatesträning (ska få en musklad mage), klädes surf och svenska tals övande. 

Idag har jag bara en lektion. Eller egentligen två, men ska till läkaren så missar det. På fredag går jag bara till lunch med då jag ska till veterinären med Nobless. Skönvecka med andra ord, eftersom jag har naturämnen på måndagar o fredagar. Dock blir det o ta igen sen, mindre skönt.
 
Nu måste jag skynda mig. Puss!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hästhoppning

Publicerat: 2013-04-14 | 20:39:38
Sitter just nu och ser på hästhoppning från Paris på Eurosport.
 
På tala om hästhoppning, mindre än två veckor till GBG HS. Är ni taggade? Tycker det ska bli kul som vanligt. Dock har jag endast biljett till lördag kväll. Men jag brukar alltid lösa sånt under den aktuella veckan. Förra året var jag inne alla dagar och såg på shower, klasser, stod på mässan samt shoppade. Funderar på att stå i skolans monter ngn dag iår oxå.
Brukar alltid ha låååånga shoppinglistor och bränna tusentals kronor under hs. Men iår har jag bara en sak jag ska köpa, ett par nya ridhanskar från roeckl, billigt och bra.  Visst hade det vart kul med ett dyonträns och ett par soft up stigbyglar, men eftersom Nobless är skadad och inte kommer kunna tävla förrän tidigast mitten av hösten typ så orkar jag inte lägga pengar på sånt nu.  
 
Stallägarens dotter och hennes ponny i scandi. Iår ser vi gymkhanan 4 dagar =D Heja Sverige!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hästhoppning

Publicerat: 2013-04-14 | 20:37:19
Sitter just nu och ser på hästhoppning från Paris på Eurosport.
 
På tala om hästhoppning, mindre än två veckor till GBG HS. Är ni taggade? Tycker det ska bli kul som vanligt. Dock har jag endast biljett till lördag kväll. Men jag brukar alltid lösa sånt under den aktuella veckan. Förra året var jag inne alla dagar och såg på shower, klasser, stod på mässan samt shoppade. Funderar på att stå i skolans monter ngn dag iår oxå.
Brukar alltid ha låååånga shoppinglistor och bränna tusentals kronor under hs. Men iår har jag bara en sak jag ska köpa, ett par nya ridhanskar från roeckl, billigt och bra.  Visst hade det vart kul med ett dyonträns och ett par soft up stigbyglar, men eftersom Nobless är skadad och inte kommer kunna tävla förrän tidigast mitten av hösten typ så orkar jag inte lägga pengar på sånt nu.  
 
Stallägarens dotter och hennes ponny i scandi. Iår ser vi gymkhanan 4 dagar =D Heja Sverige!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Trevlig kväll

Publicerat: 2013-04-14 | 14:41:47
Godmorgon!
 
Gårkvällen igår vart mycket trevlig. Endel gamla människor som man gått på dagis tillsammans med osv. Hon som fyllde år fyllde 18 (ett år yngre än mig) så hon o min bror är lika gamla. Därför var det några som gått i samma klass osv. så det var endel man kände så sätt. Nöjd helt enkelt!
 
Red ut i skogen idag och min ponny var mer en glad. NU ska jag plugga och fixa klart inbjudan till min student.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stress

Publicerat: 2013-04-13 | 20:48:05
Hejsan!
 
Ska till min granne på fest nu. Det drar igång om en kvart men sitter osminkad, opåklädd med håret i en fläta. Så har lite att jobba på om man säger så. Dagen har bestått av massa häst och massa plugg. Har dock fått gjort en heldel på några skolarbeten så är riktigt nöjd. Nej nu måste jag springa på toa innan jag kissar på mig ;)
 
Puss, vi hörs imon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

HP

Publicerat: 2013-04-12 | 20:13:46
I onsdags och igår red jag ju en gymkhanaponny i stallet. Ska även rida han imon med. HP som han kallas är en prickig d-ponny. Astrid som äger han tävlar gymkhana upp till SM nivå på honom. 

Tänkte skriva lite hur han har känts att rida. Han är väldigt kort i steget, men när man får fram honom bra så är även steget bra. Det gäller att driva, för att få fram honom. Jag rider med mycket säte och lite hand. Detta var något som passade han, att vara mjuk i handen. Dock vill jag ha snabbare reaktion för skänkeln. Igår jobbade jag med endel galoppfattningar från skitt för att få honom kvickare. Jag red även med mitt dressyrspö (som är ganska långt) och petade väldigt lätt på honom om han inte tog skänkeln vid första trycket. Detta resulterade att när jag sedan travade under lättridning fick han ett riktigt bra påskjut. HP är väldigt mjuk förövrigt och han var/är en supertrevlig ponny =)
 
Här kommer några bilder från i onsdags, första gången när jag satt på honom. Ser väldigt lång ut (är ju dock 183cm) och mina händer är ju inte de vackraste men men. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu ska jag relaxa

Publicerat: 2013-04-11 | 20:48:37

Har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna. Igår red jag två duktiga ponnysar (bilder på HP finns) och idag red jag bara HP o mamma promenerade Nobless. Nu ska jag krypa ner i soffan framför revenge och njuta av en relativt lugn kväll. Har matteprov imon och pluggat varje dag nu de senaste veckorna. Idag lossnade det så känner mig lugn :) fick även skickat in min anmälan till högskolan igår.

Puss!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lista

Publicerat: 2013-04-10 | 10:25:21

Vad vill du ha just nu?
Svar: 
Jeffrey klackar

Vad är du rädd för ska hända?
Svar: Att jag ska få cancer och dö / någon i min närhet ska få det och dö.

Hur många stora kärlekar har du haft?
Svar: 
Inga "stora"..

Vilken är den bästa filmen?
Svar: Vet inte, gillar en med Julia Roberts men vet inte vad den heter...

Brukar du läsa böcker?
Svar: 
Nej, men ska dock köpa två styckna nu som jag är sugen på.

Vad irriterar du dig på just nu?
Svar: 
Just nu är jag glad, så är inte irriterad :) 

Vem skulle du vilja se ut som?
Svar: 
En mix av några..

Om du hade en miljon, vad hade du köpt?
Svar:
 Kläder, en resa till USA och en storhäst.

Vad föredrar du, sex med känslor eller utan känslor? 
Svar: 
Med känslor.

Vad ångrar du mest av allt?
Svar: Inget sådär enooormt.

Vart drar du gränsen för otrohet?
Svar: 
Kyssar.

Vem bråkade du senast med och varför?
Svar:
Jag tjaffsade med mamma igårkväll. En principsak. 

Har du varit underviktig eller överviktig någongång?
Svar: 
Yes, har varit väldigt underviktig i högstadiet. Men nu är jag preciiis normalviktig.

Skulle du kunna hoppa fallskärm?
Svar: 
Jaaa, lätt.

Tror du att man kan vara vän med sitt ex?
Svar: 
Jadå.

Lever du efter en religion?
Svar:
Jag är kristen, men lever som vanligt. 

Vilken är ditt favoritämne i skolan?
Svar: 
Svenska och projekt.

Skulle du kunna vara i ett förhållande utan sex?
Svar: Hmm.. nja. Det hade nog inte hållt i längden tyvärr.

Läser du bloggar? Isåfall, vilka?
Svar:
Mängder.

Vilken kändis ser du upp till?
Svar: 
Inte så att jag ser upp till någon, men tycker beverlyhillsfrun Kyle Richard verkar goo. 

Hur ska en perfekt förebild vara?
Svar: 
Inte för självstörkst. Inte tro att världen kretsar runt än..

Hur vill du att ditt liv ska se ut om tio år?
Svar: 
Barn, man, utbildad.

Vad står det i ditt senaste mottanga SMS?
Svar:
"Kanon :P"

Vad har du för bakgrundsbild på mobilen?
Svar: 
Jag o Nobless.

Hur är du på fyllan?
Svar: 
Jag är väldigt glad och tydligen väldigt klängig haha!

Vilket är ditt största problem för tillfället?
Svar: 
Min ponny. Hennes skada är ett himla problem.

Vilken är din favoritdrink?
Svar: 
Hm, allt med vodka och juice är typ gott.

Vart skulle du helst vilja bo?
Svar: 
LA

Hur ser en perfekt helg ut för dig?
Svar: 
Fint väder, inget plugg och umgås med de jag tycher om. God mat oxå.

Vem ringde dig senast?
Svar: 
Min mamma haha.

Vad ska du göra nu?
Svar:
Sminka mig och byta om.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Säng inlägg... Igen

Publicerat: 2013-04-09 | 22:36:20

Känns som jag bara uppdaterar när jag ligger i sängen eller sitter i en bil/buss. Det är typ dom enda gångerna jag har tid. Idag har jag jobbat 8h, vart i stallet och ridit och sedan pluggat matte. En ganska vanlig dag förutom att jag oftast går i skolan istället för att jobba o i skolan är jag inte 8 timmar direkt.
Nu ska jag iallafall sova. Har ju sovmorgon imorgon så hoppas jag orkar masa mig upp o plugga, tror dock att jag mest kommer ligga i sängen med en serie på datan. Imorgon och på torsdag ska jag dessutom rida en kompis ponny i stallet. Ska bli svinkul! Ska se om mamma kan fota.

Godnatt!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tisdag igen

Publicerat: 2013-04-09 | 07:56:48

Klännings inlämningen gick bra igår. Ponnyn var mjuk och fin när jag red dressyr och jag åt våfflor både till middag och kvällsmat :)

Nu är jag påväg till jobbet och ska tjäna pengar. Trevligt! Det är något man inte kan ha för mycket av ;)

Nu är vi framme! Kram

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sy in klänning

Publicerat: 2013-04-08 | 16:25:03

Slutade tidigt. Eller min kemi lärare var sjuk så vi hade frittarbete. Så vi 6 personer som läser kemi b gick o fika sen gick jag o Linn på stan :) nu är jag inne på pressbyrån och värmer mig. Ska strax gå ut och möta mamma. Vi ska åka till en sömmerska som ska sy in min balklänning.

Puss!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lång sovmorgon och diesel

Publicerat: 2013-04-08 | 09:40:00
Måndagar och onsdagar har jag låååånga sovmornar. Jättekönt. Har legat och sett på film på datan i sängen och nu ska jag duscha och fixa mig. Tänkte äta lunch i skolan innan vi börjar, annars måste man ju göra det själv och då är det lättare att få maten serverad. 
 
Har ju fortfarande inte visat bilder på mina Diesel jeans jag köpte för ett tag sen, so here we go!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Söndag

Publicerat: 2013-04-07 | 20:18:55
Tjooo!
 
Började dagen med uteritt med min söta ponny. Hon hade vårkänslor kan man milt sagt säga. Skutt, snurr och studs kan man sammanfatta passet. Men hon var glad och jag satt kvar, så varför klaga?
Åkte hem och pluggade matte. Efter det såg jag tre avsnitt av unga mödrar norge (haha, jag vet...). Blev god middag och anmälan till högskolan på det. Har även kört bort min bror till sin träning och ska hämta han senare. Just nu ser jag på bonde söker fru, och sedan ska vi göra inbjudningar till min student =).
 
Bra men lugn söndag helt enkelt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sååå tävlingssugen

Publicerat: 2013-04-07 | 09:26:17
Godmorgon!
 
Jag är så fruktansvärt tävlingssugen nu va. Nu börjar ju säsongen dra igång på riktigt, och min ponny får fortfarande bara skrittas. Om jag har tur kan hon starta lite klasser i höst, det får jag verkligen hoppas. Man ser på facebook nu alla som lägger upp tävlingsbilder/filmer. Vill oxå! Om ngn har en storhäst som den inte vill tävla, here I am!
 
Vaknade vid 8 och la mig i sängen och såg på tonårsbossen. Ganska underhållande måste jag säga. Nu ska jag strax göra frukost och byta om sen dra ut till stallet tänkte jag.
 
Hörs sen!
 
2010 
 
I somras
  
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mer timmar på dygnet tack!

Publicerat: 2013-04-06 | 22:51:55

Hejsan svejsan!

Dagen började med barbacka ridning på min lilla duktiga ponny. Hem och duscha och äta. Sedan åkte jag o mamma ner och kollade på potentiella studentpresenter från vänner och släkt. Hittade bl.a. Jättefina kristallglas :) sprang in på hm och fyndade min favvo bh där för halva priset, score.
Åkte vidare till Ikea där vi bl.a. Köpte en möbel till mig och några andra småsaker (ram, galgar, blommor och stora dricksglas till vardags).
När vi kom hem åkte mamma o pappa till landet. Då byggde jag ihop min möbel och det var lättare sagt än gjort. Tog många timmar haha, men det var första gången jag satte ihop en möbel helt själv så är nöjd. Trots att en skruv endast sitter halvvägs inne ;)
Jag och min bror gjorde middag sedan har jag pluggat matte till fem i halv 11, kul lördagkväll. Nu ligger jag i sängen iaf och ska sova. Här får ni en liten bild hur möbeln blev.

Puss!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens shopping

Publicerat: 2013-04-05 | 20:02:00

Ett Thomas Sabo armband och en freebra (ej bild).

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mobilinlägg igen..

Publicerat: 2013-04-04 | 22:01:05

Dagen har sätt ut som tidigare. Jobb, häst o matteplugg. Dagen bjöd även på revenge. Kan även tillägga att jag står i världens bästa stall med de underbaraste människorna. Nu ska jag sova igen. Är verkligen ingen kvällsmänniska, så sjukt trött jämt typ.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sängen hotade mig

Publicerat: 2013-04-04 | 07:56:06

Imorse när jag skulle gå upp sa min säng ngt i stil med "går du upp får du aldrig lägga dig igen" typ. Så var bara att lyda. Haha nej men sängen var dödligt skön idag. Sitter just nu i bilen påväg till jobbet. Fick även min klänning igår :) lite stor på överdelen men eftersom jag är 183 lång och smal så är det något jag får leva med. Klagar inte direkt, bara att inget kan sitta bra. Men men.
Lägger kanske upp en sneakpeak på klänningen ikväll.

Hörs sen!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snart hemma från jobbet

Publicerat: 2013-04-03 | 17:07:31

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I väntans tider

Publicerat: 2013-04-02 | 20:39:18

Var sinnes trött på jobbet idag. Har dock trevliga kollegor så dagen gick fort ändå. Åkte hem och åt god mat sedan åkte jag till stallet och promenerade mitt hjärta. Hem o plugga lite matte och nu är jag här. Ska äta en mannafrutti sen ska jag sova.. Ögonen går i kors.

På grund av rubriken så tänkte jag förklara mig. Väntar just nu både en klänning och min deklaration. Spännande värre!

Hörs när jag är piggare.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Första april

Publicerat: 2013-04-01 | 18:44:00
Nu är det vår på riktigt mina vänner :) Dagen har varit lugn, pluggat lite och ridit ut i det fina (men kalla) vädret. Sen har jag mest surfat på massa kläder och bloggar. Imon är det jobb som gäller, som resterande dagar denna vecka. Men med härliga kollegor och lön så klagar jag inte direkt. Det är ju självvalt så att säga.

Det ända som står på agendan ikväll är filning och målning utav mina naglar och eventuellt se klart missade avsnitt av ponnyakuten. Så tror jag överlever.

Vi höres!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!