Havsbilder

Publicerat: 2013-03-31 | 18:51:39
Här kommer lite havsbilder från igår på landet.
Har på mig:
Jacka - Barbour
Kofta - Odd Molly 
Linne - Rabens Saloner 
Jeans - Diesel
Skor - Uggs Austalia 
Solisar - Rayban 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I bilen

Publicerat: 2013-03-31 | 13:36:53

Sitter i bilen påväg hem från landet nu. Gårkvällen var mysig med lite alkohol och spel.
Idag börjar dock min "rensa månad". Vår mentor i skolan vill att man ska rensa kroppen från dåligt. Helst typ två dar svält (frukt) men eftersom jag lär tappa i vikt då samt bli sjukt sur så kör jag en månad utan godis, chips, kakor, läsk och alkohol. Ska bli intressant men det går nog bra. Tänkte börja imon först eftersom då är det den första april men kom på att sista april är ju Valborg. Då vill man ju vara ute och ha kul. Så börjar idag istället, en dag tidigare. En så länge går det bra, har undvikit fika och godis ;)

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon

Publicerat: 2013-03-31 | 08:55:42

Hejsan!
Ligger i sängen med hunden i mitt rum på landet. Kunde inte sova mer för solen väckte mig. Nu ska jag antingen surfa på mobilen eller skriva på min projektrapport på datorn. Glömde nämligen dongeln så har inget internet till datorn.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Glad Påsk 🐣

Publicerat: 2013-03-30 | 13:58:52

Har precis kommit till landet och ätit. Mamma och pappa åkte upp igår o jag o min bror idag efter jag vart i stallet och ridit. När vi kom upp letade vi påskägg (hittade mitt först). Det innehöll massa gott godis och pengar. Nu ska vi gå ner till vattnet och fota. Senare kommer min ena moster och hennes kille.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Häst, shopping och plugg

Publicerat: 2013-03-29 | 19:34:52
Hejsan!
 
Dagen började med en härlig stund i stallet. Var ute och promenerade Nobless med mamma och Molly, mysigt. Sedan åkte jag och pappa in till NK och jag köpte mig den rosa Barbour jackan jag visade förut =) När jag kom hem beställde jag en studentklänning till och därefter har jag skrivit på min projektrapport i 3h och köpt pizza. Nu ska jag chilla med datorn!
 
Haha så såg jag ut igår. Vi kom dock inte in då dom stängde insläppet för det var FÖR mycket folk...
galet var det kan man säga. Jag o Linda strosa lite i stan innan vi åkte hem sen igen (vi orkade inte gå någon annan stans efter att ha köat typ 45 min), 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Barbour

Publicerat: 2013-03-29 | 15:56:57

Glad tjej eller vad. Köpte mig en rosa barbour jacka och är väldigt nöjd.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullt upp

Publicerat: 2013-03-28 | 21:01:23
Nu börjar revenge, samtidigt fixar jag mig o förar med xider och jordgubbar. Ikväll äre partyyyy!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tjenare!

Publicerat: 2013-03-27 | 22:26:06
När jag kom hem från skolan satte jag mig och pluggade fysik. Sedan åkte jag ut till stallet. Red min sessi som blev mkt fin i slutet. Efter det tog jag mig en date med min mattebok. Den daten blev det dock inget vidare utav, för jag och facit hade olika åsikter. Så jag och matte d går nog skilda vägar tyvärr.. 
Nu har jag suttit och kollat lite på internet. Har hittat studentklänningen nr 2 som jag är kär i. Så den ska beställas snart. Har även suttit och kollat på potentiella studentpresenter. Kosta Boda har gaaaaalet mkt fint =D
 
Nu blir det en date med min gigantiska hotellkudde. Upp tidigt imon och åka till simhallen. Ska dock inte simma som övriga i klassen (pg.a. av min syn) men måste vara närvarande endå. Sedan är det ponny och fest som gäller. 
 
Ha de bra och hej så länge!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hiss

Publicerat: 2013-03-26 | 22:29:55
Hejsan!
Idag tänkte jag skriva ett inlägg om något jag verkligen hissar och lyfter upp, nämligen högklackat.
 
Jag har alltid tyckt det varit fruktansvärt snyggt med klackskor. Jag hade några par när jag var yngre, men jag gick alldeles för lite i dom för att gå stadigt. Då även min balans inte är den bästa.
I dagsläget är jag ju 183cm, vilket har gjort att jag har tvivlat på att använda klackar. Jag är ju redan betydligt längre än folk utan klackar. Men efter att jag började se på Top Model Sverige där alla långa tjejer gick i highheels tänkte jag att varför ska inte jag kunna göra det? 
Det gjorde att jag jag beställde hem ett par Tommy Hilfiger klackar, ca 9 cm stabil klack. Jag tänkte att jag börjar med något som inte är alltför högt och samtidigt stabilt. Och jag älskar verkligen dom, blivit helt frälst i klackar nu. Tror inte jag haft dom en enda gång utan att få komplimanger. På jobbet får jag seriöst flera komplimanger varje gång jag har dom. Flera har bland annat kommenterat att jag får så sjukt snygga ben i dom. Vilket verkligen stämmer (haha). Då jag redan har långa, ganska fina ben är det verkligen en extra plus att verkligen lyfta fram dessa.. Men det är även ett hett tips till er som är kortare. Man får garanterat längre och smalare ben i klackar.
 
I sommar har jag två par som står på inköpslistan. Ett par Jeffrey Campbell (som jag tjatat  om dessa skor, men vart osäker med min längd) samt ett par kilklackare, antingen Michael Kors eller Tommy Hilfiger.

De första gångerna gick jag totalt värdelöst. Det kanske jag fortfarande gör, jag ser ju inte mig själv direkt haha. Men det känns som jag går stabilt iallafall och jag känner mig fin och prydlig. Om man bara sträcker på sig och fokuserar med blicken på ett ställe långt fram så går det garanterat bättre. Sedan går man alltid knackligt på rullgrus och kullersten, men that´s life.
 
Så sätt på er ett par klackar och sträck på er! =) 
 
 
Här har jag klackar, kolla mina ben, muuums HAHA. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vänthallen

Publicerat: 2013-03-26 | 17:23:26

Står i vänthallen på pressbyrån och väntar på buss nr 2. Den kommer om ca 10 min sen tar det ca 10 min med den så är snart hemma :) haft en bra dag på jobbet och än en gång fått kommentaren om att jag borde bli modell ;)

Tänkte skriva ett vettigt inlägg ikväll från Macen. Men nu är det först mat och ponny som gäller!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mot jobbet

Publicerat: 2013-03-26 | 07:44:49

Sitter i bilen och min bror övningskör. Idag är det jobb som gäller eftersom det är tisdag. Men jag säger som alltid, cashfloooow.
Solen skiner, det är kortvecka och lönen har kommit. Jag är glad helt enkelt! :)

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Våffeldagen

Publicerat: 2013-03-25 | 20:33:32

Mums!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Totalt död

Publicerat: 2013-03-24 | 20:22:00
Var ute i stallet vid 8 imorse och kom hem strax innan 6. Var en sjukt lång dag uppe på GFRK. Men rätt så trevligt som vanligt. Stallägarens dotter vann med sitt lag, två andra i stallet kom 4a och en fjärde person kom 2a med det laget (bland juniorerna). En bra dag helt enkelt för stallet. 
 
Pluggade lite matte när jag kom hem och åt. Nu ser jag på mästarnas mästare och snart börjar spårlöst.
 
Puss.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Trevligt

Publicerat: 2013-03-24 | 00:05:11

Sitter och skrattar hos mina grannar. Vi har ätit god mat och har det trevligt. Imon (idag) blir det upp tidigt och vara på gfrk!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kvällens outfit

Publicerat: 2013-03-23 | 18:12:35
 
 
Vad roligt det såg ut.. Kvällens outfit är iaf en mammas svarta kavaj, vit blus från Ajlajk, byxor från Diesel (nya) och armband och örhängen från Marc Jacobs.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens glitter

Publicerat: 2013-03-23 | 17:32:25
Igår var det tjejmiddag och sedan utgång som gällde. Jag hade lovat mig själv att inte dricka så mycket, vilket jag heller inte gjorde (ett par xcider och två drinkar). Trots det vaknade jag upp med världens huvudvärk. Som krävde flera timmars stall och en snickers innan den släppte ;).
Nu har jag suttit och jobbat med min projektrapport i 2 timmar och ska göra mig något och äta innan jag ska redigera en film till fysiken.  Massa plugg helt enkelt. 
Ikväll är det middag hos våra grannar och imon ska jag springa funktionär på gymkhanatävling hela dagen. Trevligt trevligt!
 
Tänkte även visa er gårdagens shopping senare. Men såhär såg jag ut igår, med en blå/svart paljettklänning från Pernilla Wahlgrens kollektion. Ser dock sjukt blek ut på armar osv. Till det hade jag en Ralph Lauren väska och ett par Tommy Hilfiger klackar, och en Abercrombie jacka ute. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

4 år

Publicerat: 2013-03-22 | 18:25:16

Idag har jag ägt min prinsessa i 4 år <3

Här får ni en bild från 2010 (mobilen kan inte fixa från 2009 nu).

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Studentmössan

Publicerat: 2013-03-21 | 22:47:29

Idag har varit en ganska jobbig och kaotiskt dag. Har känt mig stressad, dålig och haft huvudvärk. Men vår mentor är väldigt bra på att lyfta fram det positiva så istället för att klaga tänkte jag lyfta fram allt positivt med dagen :)
Jag har fått hem min studentmössa, jag och Linn har pluggat och fikat samtidigt = två flugor i en smäll. Dessutom var vi hos studievägledaren som gav positiva besked. Har fått köpt present till min kompis. Min ponny har varit duktig och stallfolket är underbara. Dessutom avslutades dagen framför säsong starten av hela familjens favvo program, revege.
Summan av kardemumman så var nog dagen rätt bra trots allt.
Och det blir inte sämre när jag har en rolig och fullspäckad helg framför mig :)

Testa själva och skriv ner allt bra med dagen, blev faktiskt på riktigt gott humör nu.

Hörs imon, nu ska jag sova gott!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sova

Publicerat: 2013-03-20 | 22:37:38

La mig precis i sängen. Dagen har bestått av skola, häst, plugg och lite bakning. Har varit duktig och pluggat rätt mycket under eftermiddagen/kvällen. Vid nio började jag göra kladdkakemuffins. Vi har veckobakning i skolan och imon ska jag och några till bjuda på fika. Hoppas dom blev goda ;)

Nu ska jag sova, godnatt!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hola amigos!

Publicerat: 2013-03-19 | 22:27:44
Heldag på jobbet = cashflooow. Sedan tömkörde jag min lilla ponny, det var blåsigt ute men hon var duktig. Mamma var elektrisk så Nobless var livrädd för henne haha. Nobless fick ngra stötar (inte med flit såklart) så Nobless stod o skakade stackarn . Till kvällsmat blev det pankakor med grädde och sylt. Nu ska jag snabbt läsa newtons lagar och sen sova. Har lite sovmorgon imorgon vilket ska bli skönt. 
Det kommer förövrigt bli en rolig och fullspäckad helg så jag är nöjd.
 
Jag är glad helt enkelt.
 
Puss!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Michael Kors

Publicerat: 2013-03-19 | 12:41:00
Bytte ju min Ralph Lauren skjorta jag fick i födelsedagspresent mot ett par Michael Kors ballerina skor. Valde helsvarta, då jag både använder guld och silver accesoarer och jag vill kunna ha dom när som. Dessutom är de ju mer neutrala men samtidigt lite annorlunda. HISS!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb

Publicerat: 2013-03-19 | 07:43:53

Sitter i bilen mot jobbet. Min bror övningskör dock och det är 5-6 gången totalt och det blir andra gången på motorväg. Känner mig sådär säker om jag ska vara ärlig..

Såhär fail ser jag ut idag. Har inte mina rayban på mig nu, men då jag såg helt efter ut i mina ögon fick dom vara på när jag tog några kort (a). Tröja från Gant, halsduk får Filippa K, jackan är mammas. Det som inte syns är en kjol och ett par klackar från Tommy Hilfiger.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Victorias Secret

Publicerat: 2013-03-18 | 20:52:38
New in från VS. Min snälla kompis var utomlands så jag skickade med henne lite pengar och en shoppinglista haha. 
 
Blev en bodyspray, en lotion, ett läppglans samt två par trosor :)
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mat

Publicerat: 2013-03-18 | 11:03:59

Står och väntar på Linn på jensens. Blir lunch här idag innan skolan börjar. Hennes buss kommer om typ 5 min så får vänta lite till ;) min buss idag var förövrigt världssämst. Höll på att få upp min lilla frukost ex antal gånger. Ryckig körning, stannade inte på hållplatser så man fick skrika och körde förbi folk på hållplatser. Hög standard.. Hörde att folk kommentera att de oxå tyckte färden vart fruktansvärd.
Aja nu ska jag inte klaga utan ha en bra dag.

Puss!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tjenare

Publicerat: 2013-03-17 | 15:44:49
Gjorde precis klart mitt, förhoppningsvis, sista psykologiarbete. Härligt, det vankas MVG här =)
Ponnyn är också klar och motionerad för dagen och hon var så duktig så. Nu ska jag promenera hunden. 
 
Skulle ju egentligen åkt till stan, men vi tar en lunch imon i stan innan skolan (vi har sovmorgon) så det löser sig super. Ska dammsuga mitt rum snart oxå och göra en grej till middagen. Samt fota mina nya skor.
 
Lagom produktiv dag, men samtidigt chill! 
 
Puss
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vilken kväll

Publicerat: 2013-03-17 | 11:21:29
Gud vilken kväll det var igår. Kände ju bara min kompis innan o blev rätt packad... Pappa hämtade mig tidigt vid typ kvart över 1 för att jag kände att jag inte borde dricka mer plus att min kompis var borta haha. Har inga bilder från kvällen men det var kul helt enkelt =)
 
Vaknade med årets huvudvärk förut men har legat o kollat på progrm på datorn i sängen så mår mkt bättre nu. Ska stoppa något i magen sen åka ut till stallet. Det har förövrigt kommit snö, himla skiiit!
 
Sen blir det nog en tur till stan med min kompis samt lite plugg. 
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stall, shopping, plugg och party

Publicerat: 2013-03-16 | 17:32:59
Började dagen med att vara i stallet i det fina vädret. Solen sken och ponnyn var fin, härligt! Sedan åkte jag in till stan, lämnade tillbaka min Ralph Lauren skjorta jag fick i present och köpte ett par MK skoooor :D gladtjej.se? Ni får se bilder sen.
Kom hem och satte mig och har pluggat psykologi i ca 3-4h. Duktigt, duktigt. Mamma och jag tog även en 5 minutare när vi gick ut och tog några bilder på mig haha. Om en stund är det middag, potatisgratäng och kött, sedan ska jag på fest med en kompis. Trevlig dag helt enkelt. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fredags chill

Publicerat: 2013-03-15 | 20:36:31
Tjenixen!
 
På ullared blev det lite godis, en hårinpackning, en deo, en tandborste, nagelfil,  stiftpennor, plåster (haha?) , vita prydnadsbokstäver och ett ljus haha. Samt en drinkblandare. Plus ett läppsyl till min mor. Alltså inget kul o visa.
 
Nu har jag suttit och skrivit lite på min projektrapport och ska se på filmen med Julia Roberts som visas framför mig (kollar ju ner i datorn). Ska även göra en drink till mig o mina föräldrar (med drinkblandaren, vodka, loka o antingen lime eller hallon).
 
Puss!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mot Ullared

Publicerat: 2013-03-15 | 12:56:35

Haft en halvdag på praktiken och nu är vi påväg till ullared. Jag och linda åker med stallägaren och lindas mamma. Ska dock inte köpa ngt mer än ett ljus och stiftpennor. Ev en bricka oxå och lite godis :) Men det blir en mysig liten utflykt iaf.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snart hemma

Publicerat: 2013-03-14 | 18:12:34

Passerar Liseberg nu :) haft en trevlig stund i Borås, nu är jag svinhungrig så nu blir det mat.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

På bussen

Publicerat: 2013-03-14 | 14:44:49

Sitter på bussen mot jobbet. Ska möta upp pappa och därifrån åka till Borås högskola och kolla. Tar ju studenten om 78 dagar och det är bra att ha en plan, ska plugga vidare direkt. Det är ett som är säkert iaf.

Såhär ser jag ut idag:
Tröja från Gant, blusen är gammal, byxorna från dr denim, smyckena från Marc Jacobs, sjalen är från Ester Eleonora, solisar är rayban såklart, väskan dkny och jackan mammas ;) plus klackar från Tommy hilfiger.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hola amigos!

Publicerat: 2013-03-13 | 18:36:04
Hade en bra födelsedag igår och fick fina saker. Ett Rabens Saloner linne/blus, en Ralph Lauren skjorta (som tyvärr var för liten och som skall bytas till ett par Michael Kors ballerina), en "hotell kudde" som är 100cm x 70cm = huuuuuge. Jag fick lite smink från Make Up Store av min bror och sen fick jag pengar från mamma & pappa samt mormor & morfar :). 
Min mobil kom även igår. Min femma la ju av så vi skickade in den så fick en ny femma igår =) Dock har jag redan tappat den och skavt upp lite på hörnet, typiskt mig. 
 
Idag har jag haft praktik as usual. Det var dock snorkallt ute så höll på att förfrysa där ett tag. Nu ska jag ta o skriva lite på min projektrapport. 
 
Vi hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Idag är det ingen vanlig dag...

Publicerat: 2013-03-12 | 09:08:00
...FÖR IDAG ÄR DET MIN 19 ÅRS DAG! 
 
Happy Birthday to me =)
 
Haha skåål.  (Mitt ansikte/jag ser större ut än vad jag är..)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

USA

Publicerat: 2013-03-11 | 20:59:00
Ett land jag verkligen, verkligen vill åka tillbaka till är USA. Jag var där 2008 (gud vad längesen när man skriver det) och var där i 3 veckor typ. Vi var i Kalifornien och i största delen i Los Angeles, eftersom min ena faster bor där. I USA kan man verkligen göra allt.

Några saker vi gjorde var bl.a:
* Var på universal studios, filminspelningsgrej typ (lätt förklarat..)
* Var på Six Flags Magic Mouintains (ett av världens stösta nöjesfält)
* Självklart besökte vi Disney World
* "Walk of fame" var det såklart besök på.
 
Jag vill, vill vill tillbaka. Är även sjuuukt sugen på att åka till New York. Vi har små planer att åka till USA nästa sommar, vill verkligen det (som sagt haha). 
När vi var där var även dollarn nere i 6, vilket gjorde att vi shoppade massa fint bl.a. Ralph Lauren och Guess.
 
Totalt onödigt inlägg, men det jag ville komma fram till att om ni får chansen att åka till USA, do it! Har varit i spanien 4 gånger, grekland 3 eller 4 gånger, österrike x 2, cypern, kroatien m.m. och USA är LÄTT det bästa! 
 
Denna åkte jag o min bror typ 10 gånger på DW ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

10 saker om min knasponny

Publicerat: 2013-03-10 | 21:22:56
* Nobless har lyckats gå omkull i stallgången (när hon stått uppbunden) och fått skrapsår på benen. Bra där..
 
* Nobless kan vara ett riktigt sto. Det syns sååå tydligt när hon är bitter haha.
 
* Nobless är högst i rang, den som försöker sno hennes mat får veta att den lever..
 
* Hennes pappa är en liten welsh medan hennes mamma är ett halvblod med en fullblodspppa.
 
* Senaste gången vi hade ute en tandläkare i stallet och över hälften av hästarna undersöktes så hade Nobless finast tänder av alla :)
 
* Nobless har nog raggat på alla valacker som stått i stallet när dom gått tillsammans (på sommaren).
 
* Nobless får jättelätt skav, hon hade hackamore två gånger exempelvis och hade skav i ett par månader.
 
* När Nobless ser vår transport brukar jag få backa henne och verkligen hålla emot, för annars travar hon på direkt, klagar inte! Som längst (2009) har det tagit 3h att lasta.
 
* Jag och Nobless har varit på en horsemanship kurs. Nobless har gjort horsemanship när hon var unghäst.
 
* På sommaren måste hon gå med exemtäcken (sånt som islandshästar har). Hon är allergisk mot insektsbett och svullnar upp för minsta bett.
 
Glad ponny i somras =)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skönt

Publicerat: 2013-03-10 | 12:24:02
Guten Morgen meine schöne!
 
Tanken var att egentligen åka till Billdal idag igen och se på finalerna. Men då Linda skulle åka direkt till sin mormor sen (så jag hade fått åka hem själv) + att jag hade lite psykologi plugg så valde jag att stanna hemma. 
Nu har jag precis pluggat klart psykologin, och jag borde nog bli psykolog, är bannemig grym på sånt här. Ska skicka in denna uppgiften sen och då har jag bara en uppgift kvar och sen är hela kursen klart, awesome or what?!

Vecka 11 ser jag fram emot.. dels så ska våra studentmössor ha kommit till skolan då. Wiiie, hoppas verkligen den passar. Sedan är min kompis utmlands nu, hon har köpt med sig några grymma saker från en grym butik, och dessa saker lär jag få när jag träffar henne i skolan =)) 
 
Jag och mamma ska ut till stallet senare, vi har hagmockning så det är ingen mening att åka ut tidigt på morgonen då. Pappa och mamma är dessutom på stan nu och köper födelsedagspresenter till moi. Fyller ju år om 2 dagar :))
 
Haha me and Molly! Sitter i min juicy dräkt med håret i en fläta.
Vi ska tapetsera om i köket (eg. denna helgen men den tapeten var slut som vi skulle ha) det är därför
tapeterna är nedrivna och två olika tester är uppe ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Check!

Publicerat: 2013-03-09 | 20:08:18
Fixa ponnyn - check!
Se på SM - check!
Plugga - check!
Damsuga mitt rum - check!
Mellon -
2 avsnitt BHF - 
 
Det betyder att allt jobbigt (plugg o städa) är klart för dagen och jag har bara tv tittande kvar. Häääärligt!

På billdal var det kul som vanligt, kul att en tjej (Beatrice Nyberg) som jag följt sen 2010 på ponny vart placerad i JR kvalet, även att tvillingarna KJ o KP var etta o två i YR kvalet. Vi ska nog dit imon igen och kolla på finalerna :) Bilderna var väl inga tior, men här har ni dem:
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

SM today

Publicerat: 2013-03-09 | 08:54:07
Vaknade tidigt idag. Och eftersom min mobil fortfarande  är ur funktion och kag inte orkade gå ur rummet för att se vad klockan var startade jag min dator. Valde dock min stationära (som snart ska pensioneras) eftersom jag har alla mina bilder och mitt redigeringsprogram här. Men så snart de är överfört på min mac ryker denna datorn snabbare än vinden!
 
Om en stund ska jag iaf åka till stallet och promenera Nobless en kortis. Sedan åker jag vidare med Linda och hennes mamma ut till Billdal där det vankas storhäst SM i banhoppning. Sjukt kul att det finns arrangörer så nära, och jag bara älskar Billdal! Självklart ska systemisen med och eftersom deras manege är såpass ljus så hoppas jag att min kamera och jag ska förbli vänner idag.
 
Vi hörs senare, med förhoppningsvis nya, fina bilder :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Klänningsletande och godisätande

Publicerat: 2013-03-08 | 20:37:32
Hej mina vänner!
 
Sitter och äter godis och letar studentklänning. På själva studenenten ska jag ha 3 klänningar. En på flaket (som jag ej har hittat/bestämt), en på mottagningen (abercrombie, köpt) samt en på festen (som jag har bestämt men ej köpt). Balklänningen är ju köpt men nu till studenten är det massa skor och smycken oxå som ska införskaffas, det kan låta ytligt/desperat men jag älskar verkligen fina kläder/smycken/skor/väskor m.m. Kan sitta och kolla och drömma i timmar (a). Riktigtonårstjej.se. Det jag kan säga är att det är tur att jag har jobb och "fast" inkomst!
 
HA HA HA..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Veckorna går fruktansärt fort

Publicerat: 2013-03-07 | 20:49:00
Imon är det fredag igen, sjukt! Vet inte vad jag gör i helgen. Vi ska nog tapetsera om hemma så tänkte hjälpa till om jag kan få ett MBMJ som lön (a) ev. en AV tröööja ;)
På tisdag fyller jag år ocskå, wiiie =) 
 
Idag har det varit fint väder och en skön praktikdag. Sedan gjorde jag caesarsallad till middag till familjen, muuuums. Sedan pluggade jag matte och nu har jag surfat. 

Nu ska jag gå och sätta på äggvatten, ägg på rostmackor med oboy. Bangar inte!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Coolingarna igår

Publicerat: 2013-03-06 | 19:42:43
Jag och flubber till vänster (om ni inte ser det) och Linda (www.truestoryoflinda.blogg.se) och Flubber till höger :)
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fina flickor röker inte

Publicerat: 2013-03-05 | 20:55:48
Rökning.
 
När jag var liten (okej det härr låter som jag är 50) så rökte man inte när man var 12-13år. Då gick man lixsom i 5-6an. Idag ser man småungar som sitter och röker som ingenting. Då undrar man vart världen är påväg.
 
Jag har verkligen inte förstått varför man börjar röka.
* Det är sjukt äckligt (säger alla)!
* Det ser sjukt skabbigt och billigt ut!
* Dyrt. 50 spänn för ett paket. Röker man ett paket om dagen = 18 250kr om året. Det kan man göra mycket för.
* Rökning DÖDAR! Inte bara cancer utan massa lungsjukdomar osv.
 
Jag skulle aldrig stoppa en giftpinne i min mun. Neverever. 
Nu vet ni vart jag står i cigg-frågan, om ni nu undrade!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Praktik, plugg och kokosbollar

Publicerat: 2013-03-05 | 20:12:07
Tjenare!

Dagen började med praktik som vanligt. Vi var ute och körde Flubber (shettisen) idag igen. Jättemysigt, som sist. Jag har faktiskt ridit Flubber när jag var yngre, trots att jag var 150cm lång haha.. 

Sedan blev det beverlyhills fruar as usual! Skrev lite på min projektrapport. Åt middag. Nu har min bror precis bakat kokosbollar som står på kylning. Om en stund blir det Maria och Mindy!
 
Tänkte slänga in något mer värdefullt inlägg sen. Hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bra dag

Publicerat: 2013-03-04 | 20:22:53
Hej på er!
 
Haft en bra dag på praktiken idag, och största anledningen till det är att min ponny typ är braaa :D det var en liiiiiiten markering men i fredags hade hon en grads hälta. Så idag var hon awesome med andra ord :)
 
Har insett att vi går hela dagen på praktiken verkligen. Vi rör på oss konstant förutom när vi har lunch. När jag kom hem såg jag på beverly hills fruar såklart och sen har jag pluggat. Nu ser jag på tv.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sovdags

Publicerat: 2013-03-03 | 22:15:09
Nu ska jag ta och lägga mig. Imon är det praktik igen som gäller. Men dels kommer ju som tidigare sagt veterinären ut imorgon till stallet, sedan kommer också min och Lindas mentor på skolan ut för att titta till oss/platsen haha. Så det gäller att vi sköter oss bra nu (a). Hoppas även att vi hinner köra shettisen vi körde i veckan (om inte ägaren/medryttaren ska ha honom imon det har vi inte kollat än). Men det är iaf aaas kul att köra. Har gjort det innan med skolan med då med instruktör så man var tvungen att köra på ett specifikt ställe. Nu fick man ju köra helt själv :))

Godnatt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ponny och psykologiplugg

Publicerat: 2013-03-03 | 14:49:26
Tjenare!
 
Imorse var jag i stallet en liten stund och promenerade med min ponny, som inte var bra =( Imorgon kommer veterinären ut till stallet och kollar på henne, men jag och mamma vet att vi lär få åka upp i veckan till kliniken igen. Jag har dock en teori vad det kan vara och ska framföra det till veterinären imon, tror nämligen inte att allt sitter i hoven..
 
Jag har precis blivit klar efter ca 3,5-4h psykologiplugg. Trots att det bara är några frågor per uppgift tar det sjukt lång tid. Men det är skönt att ha blivit klar med den. Just nu tvättar mamma sin bil, jag ska typ gå ut och hjälpa henne med det (eller så maskar jag lite så hinner hon bli klar med det...). Sedan ska vi ta en promenad och pussa på min lilla ponny. 
 
Planen är att gåpå bio ikväll oxå, vi har dock inte bokat någon ochd et vore rätt skönt med slappkväll framför ponnyakuten, kungafamiljen, kontoret och spårlöst (på söndagar går det awesome tvprogram).
 
Vi höres!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

chaufför idag igen

Publicerat: 2013-03-02 | 21:26:44
Skulle egentligen på bio idag, men tar det imon istället. Lovade mina föräldrar att hämta min bror i klubbstugan sen då dom skulle ha pizza och öl kväll där typ. Så mina föräldrar drack vin eftersom jag lovade att hämta han. Han trodde vid halv 7-7 men han har fortfarande inte ringt och nu är klockan halv 10. Har en känsla av att min familj utnyttjar att jag har körkort haha.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens shopping

Publicerat: 2013-03-02 | 18:37:26
En härlig vårblus från Nolita, den är köpt på NK. Samt ett mobil fodral från Michael Kors, köpt på Tara.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gladare nu

Publicerat: 2013-03-02 | 08:51:50
Hej!
 
Är gladare nu än vad jag var igår. Men är fortfarande ledsen, såklart, att min ponny aldrig kan ta och bli frisk. Ska åka ut till henne om en stund och pussa på henne och gå några minuter med henne.
 
Sen ska jag in till stan och shoppa. Troligtvis med min kompis, dock är det så svårt nu när jag inte har ngn fungerande telefon. Är iaf så sjukt shoppingsugen. Nu har det varit underbart väder hela veckan och jag vill uppdatera min vår garderob nu.  
 
En annan bra sak är att jag fyller år om mindre än 2 veckor. Ska bli jättekul och mysigt. Hade tänkt att bjuda hem några tjejkompisar på middag men just nu är vårt kök ett kaooos. Jag vet inte om jag nämnt det, men vi har haft en vattenläcka i taket. VIlket gör att halva taket är upprivet. Vi har en snickare som har varit här, men han kommer inte förrän om ett par veckor typ och ska fixa det. Sedan ville min mamma passa på att göra om köket när vi endå ska byta taket. Så i förrgår när jag satt och kollade på tv hörde jag något som lät. Då hade mamma dragit ner alla tapeter haha. Men nästa helg ska dom tapetsera om så då löser sig det iaf. 
 
Myyys 2011 <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min ponny blir aldrig frisk =(

Publicerat: 2013-03-01 | 19:59:49
Nobless har varit skadad sen september och dagens veterinärbesök gick ju inte bättre:( blir så sjukt ledsen. Tyyyyypiskt. Och Nobless är en tickande bomb, men visst, minst 2 månader skritt till. Jo vi tackar..
Annars har vädret varit underbart idag och jag och Linda hade en mysig praktikdag :) Körde ner mamma på aw förut och ska hämta henne om några timmar. Snälldotter.se ?
 
Nu blir det popcorn och två beverlyhills avsnitt som jag har efter mig.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!