Ögonen går i kors

Publicerat: 2012-10-27 | 21:57:47
Haft en sjukt intensiv vecka, matte d prov, fysik b prov och som om inte det räckte även högskoleprovet. Nu tänker ni att men nu har du ju lov så nu ska du inte klaga. Meeen spänderar mina lov som vanligt, på mitt jobb. Vill man shoppa och kunna unna sig fina saker måste man ju ha en inkomst! Är dock ledig på fredag eftersom det är halloween på helgen så tror hela jobbet var stängt då/halvdag, så då ska jag vaccinera mig och fika med en kompis. På lördag ska vi ha halloweenfest hemma och på söndag ska jag hjälpa till på gymkhana sm. Så har fullt upp endå, + att min supersnälla (se ironin) kemilärare la ett fett prov dagen efter lovet (!!!) vi fick iallafall flyttat det till tisdagen om det nu hjälper. Så min kommande vecka ser ut som följande; häst, jobb, kemiplugg o lite party. 

Jag ska nu krypa till kojjs för jag får inte min nästa sovmorgon (förutom imon då) förrän på fredag. Har ju ett rätt gött schema annars och har 3 sovmornar på en skolvecka (+ en ledig dag då jag jobbar). Imon väntas ridning på min ponnyplutt. Satte upp på henne en liten stund idag för första gången på ca 1,5 månad och hon skötte sig fint! Ska be min fotograf ta lite fina höstbilder på oss imon ;) Sen ska jag nog även till min morfar och fira hans födelsedag.
 
Hööööres!
 
Förra vintern <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Högskoleprovet

Publicerat: 2012-10-27 | 18:40:43
 
Så nu vart högskoleprovet avklarat. Gick faktiskt ganska så bra :)
Såhär har jag sett ut idag;

Halsduk: Filippa K
Väska: DKNY
Tröja: Gant
Jacka: H&M
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Back on track

Publicerat: 2012-10-26 | 15:02:51
Nu är jag tillbaka igen. Haft en jobbig vecka med massa plugg. Så idag passade jag på att unna mig en Filippa K halsduk =) Har även fyndat en grej av en kompis, som jag kanske visar sen!
 Har nu sett på hela sverige bakar och så själv gå ner och baka ngt. Blev sjuuukt sugen.
 
Höres om en stund!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobbiga veckor framför mig

Publicerat: 2012-10-22 | 09:03:29
Jag har ett par väldigt jobbiga veckor framför mig. Idag skriver jag ett matte d prov. På fredag skriver jag ett fysik b prov. På lördag har jag högskoleprovet i åtta timmar. Veckan efter jobbar jag måndag till torsdag. Ska försöka få in halkan på fredagen. På lördagen har vi halloweenfest med lite grannar. Och på söndagen ska jag springa funktioner/prisutdelare på gymkhana sm. Sen måste jag plugga hela tiden för tisdagen sen har jag ett stooort kemi b prov. Sen har jag ju min ponny att sköta varje dag och så ska man ju vara lite social mot vänner.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ur min garderob - Juicy Couture

Publicerat: 2012-10-20 | 19:15:17
Tänkte visa er mina mjukiskläder jag har från Juicy Couture. Älskar dem alla, sjukt snygga och sköna.
 

Enkel grå tröja, Helgrå även på baksidan. Köpt på Raglady för några år sedan.
 

Rosa tröja med tryck. Beställd från Juicys hemsida för ett par år sedan.
 

Gult set med tryck. Både tröjan och byxorna är köpta på Raglady.
 

Mörkblått set med tryck. Tröjan är från Raglady och byxorna är från Juicys egna butik i New York.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Åh vill ta studenten nuuuu!

Publicerat: 2012-10-19 | 21:45:00
Sitter och letar balklänningar och stundentklänningar. Hittar dock inget bra... har liksom inte lust att ge 10 000 för en balklänning haha. Men är sjukt taggad. Tror jag vet hur jag vill ha det, så ska bara hitta det med bra kvalité till ett bra pris. En sak som är säker, jag ska ha en Marc Jacobs clutch! Har dock inte bestämt vilken färg än, bestämmer det när jag har bestämt mig lite mer med kläderna, men tror jag vet... :)
Har även beställt min stundentmössa - snygg blev den.
 
Idag var det en tidig och krånglig morgon. Gick upp vid fem för att hinna köra upp min ponny till veterinären innan skolan. Var i stallet strax efter 6. Då regnet vräkte ner tappade jag min ena lins vilket resulterade till att jag inte kunde röra Nobless med min höger hand för att jag kunde få bakterier på den så att kunde bara lasta henne höhö. Tur att min ponny travade på haha. Satte snabbt in en ny lins när jag satt mig i bilen, mamma försökte då starta den. Men den gick inte igång, vilket aldrig har hänt innan. Vilket gjorde att vår ställägaren (mannen, frun fodrade) var tvungen att gå ut vid 6 tiden i regnet och hämta startkablar... bilen startade iaf. Och allt gick bra.
Mamma åkte upp vid lunchtid och pratade med veterinären och hovslagaren och hämtade henne... *trumvirrvel* min ponny har en sko igen och INGET gips, glaaaader. Hon var fräsh och fin där uppe (yy)
 
Skoldagen var lång, bara massa naturämnen. Gick bra fram till sista lektionen då hela min naturklass gav upp hoppet om vår framtid typ haha. Kaooos.  Åkte och köpte lite godis på 4gott innan jag åkte hem och fortsatte med naturplugget (nu endast matte och fysik) i över två timmar. Sen åt jag och har bara slappat. Ska surfa lite och sedan krypa ner i min säng utan att ha en klocka ställd.

Tänkte ladda upp lite läsvärda inlägg i helgen. Tänkte visa er lite ur min garderob, lite framtidsplaner, ponnybilder och lite outfits!
 
Höres!!! :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Smärta

Publicerat: 2012-10-17 | 19:15:00
Igår jobbade jag hela dagen. Sen satt jag även kvar en och en halv timma  på jobbet och väntade på pappa och pluggade fysik. Hem och äta, stallet och sedan Ung och Bortskämd och Hollywoodfruar.
 
Idag var det först körlektion. Sedan skola, då beställde jag bland annat min studentmössa :) Sedan vare fysikplugg och stallhäng. Nu har jag en "håltimma" innan Bonde Söker Fru börjar haha. Ska spendera den med min kära data och kolla på kläder och väskor och sånt kul =)  
 
Kan förklara rubriken oxå. Det började igår, hade först ont i revbenen typ hela dagen. Vid 11 tiden tror jag det var hade även min fot lyckats somna, när jag då ska resa mig upp och gå typ 4 meter bar den mig inte och viker sig så jag ramlar... haha pinsamt. Och sjuk smärta efter ett tag, igårkväll och imorse kunde jag knappt gå. Kan även tillägga att jag vakna mitt i natten av att mitt ben krampa. Idag hjälpte jag mamma lite med middagen, vilket resulterade till att jag lyckades bränna mig på stekpannan. Nu har jag ett rött finger och en blåsa. Har även ett sår på fingret som börjar bli inflammerat  samt ett skoskav...
Klantiga jag.
 
Höres!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 saker ni inte vet om mig

Publicerat: 2012-10-16 | 14:39:00
1. Jag har komplex för mina händer. Dom är jättejättefula.
 
2. När jag var yngre ville jag ha ett stuteri och föda upp hästar.
 
3. Jag gråter jättelätt, till filmer, när jag är ärg eller ledsen...
 
4. Jag tänker utbilda mig direkt efter gymnasiet. Vill utbilda mig väl, så jag får ett bra jobb. Jag vill vara ekonomiskoberoende när jag blie äldre.
 
5. Jag har bestämmt mig vad jag vill göra med Nobless efter årsskiftet, och är sjukt taggad! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Taggad inför julen

Publicerat: 2012-10-15 | 10:08:48
Är så fruktansvärt taggad på att det ska bli december nu. Julpynt, julpyssel och julbakning osv. Förhoppningsvis så kommer det massa snö lagom till första advent och att den ligger ett tag. Jag tycker att december är årets heltklart mysigaste månad. Jag älskar även att få köpa julklappar och göra julkort osv. Något jag alltid gör är egna julkort, jag sitter och pysslar med glitter och färgat papper. Har redan börjat fundera på årets "modell", men börjar såklart inte förän i december. Ett år var jag så taggad så jag hade köpt alla (!) mina julklappar innan december ens började haha. Brukar även försöka att rimma på mina julklappar jag ger bort, det är rätt så kul faktiskt. Har redan börjat fundera på vad jag ska köpa i julklapp, mammas är redan bestämd haha. Att gå till kyrkan i juletider hör självklart oxå in, vi går alltid på julafton och brukar även försöka få in på iallafall första advent.
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stallsöndag

Publicerat: 2012-10-14 | 22:36:31
Hejsvejs!
Vaknade vid tjugo i tio imorse. Lekte med hunden tills det var dax för frukost - den klassiska söndagsfrukosten, nämligen amerikanska pannkakor, mums! Efter frukosten övningskörde jag till Coppen. Fixa iordningallt och red honom. Han var faktiskt ganska så trevlig idag, han är ju trots allt hopphäst ;). Sedan övningskörde jag hem och var hmma max tio minuter. Då slängde jag i mig fisksoppa och vitlöksbröd. Åkte ut till min lilla prinsessa sedan. Eftersom det har regnat hela dagen så var ju marken blöt och hon fick då inte gå ut. Så stod i en timma och borsta henne, klippte lite; man, lugg, svans, öron, kronränder samt hovskägg :). Nu ser hon ut som en välvårad tävlingsponny igen... fast med boxvila haha.  
Hem och plugga och äta, sen vare soffläge (mamma bakade medan jag var hos Coppsi).
Vi har även suttit och kollat på ngn som har hoppat fallskärm från 35 000m (38 000m blev det tillslut tror jag) galning.
 
Nu är det sängtajm! Har dock min otroligt långa och sköna sovmorgon imogon så slänger nog in ett livstecken.

Godnatt!
  
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dags att krypa till kojs

Publicerat: 2012-10-13 | 23:50:28
Tjo!
Det var jättemysigt att vara iväg och fika med min kompis idag:) Vi satt och snackade i flera timmar om lite allt möjligt. Vi gick även runt lite och kollade i butiker, jag köpte en söt liten fest blus/linne inne på...Raglady ;o ovanligt haha ;) Visar nog bild imon!
Sedan åt jag fisksoppa o myste (mös?) lite med min familj. Satte mig och skrev ett arbete om Nobelpriset i fysik, extremt kul... Skrev även Nobl.. flera gånger, är van att skriva min prinsessas namn <3 
Avslutade kvällen med att hyra filmen "En gång i Phuket" som hela familjen satt och såg på. Är ingen filmmänniska men den var faktiskt rolig och bra.
Nu ska jag krypa ner i sängen och höra regnet smattra mot taket/rutan (eller snarare min brors Fifa ljud från tvn utanför...). Imon står det två pollar på schemat, lite plugg och bakning. Sedan Solsidan och Spårlöst. Låter som en härlig dag tycker jag!:)
 
Höres imon!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snabba puckar

Publicerat: 2012-10-13 | 13:52:00
Ska strax slänga på mig lite kläder och smink och sen dra ut och fika med en kompis, trevligt. Var i stallet imorse och promenerade min lilla ponny utanför paddockensstaket. Ojojoj haha, hon var pigg men det gick bra! Skulle ju egentligen ridit Coppen idag med, men den andra tjejen som har ridit han nu bor typ där och frågade om hon kunde ta han. Tar ju 20min med bil / väg (1,5h med buss o tåg / väg) dit... Så då blev dagen inte lika stressig ;).

Nu måste jag skynda mig, hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagen

Publicerat: 2012-10-13 | 12:59:43
Hann tyvärr inte ladda upp ngn bild på min outfit igår, hade fört in bilderna på datan12 minuter innan bussen skulle gå, och då skulle jag gå på toa och leta upp ett headset oxå.
Det var iaf en trevlig kväll, träffade en hel del som jag kände, både på bussen, stan,Trägårn och Noxx. Trevligt trevligt!

Hade verkligen inget att ta på mig igår. Kjolen och blusen är mammas. Kjolen kommer nog från H&M tror jag och blusen kommer från Saint Tropez. Övrigt var det clutch från Karen Millen, örhängen från Åhlens, ring från Raglady och  armband från Dag & Natt.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stressigt

Publicerat: 2012-10-12 | 18:43:19
Har fullt upp på vardagarna så hinner verkligen inte med bloggen... Idag har jag dock varit ledig, men gick upp vid 8 och satt och pluggade till kl 1, duktigt! Sen gick jag till stallet, sen kom mamma och mötte upp mig och vi åkte till veterinären med Nobless. Gick faktiskt riktigt bra, hon var ren och fräsh och hoven såg fin ut, gött! Det behövdes kan jag ju säga!

Nu blir det snart middag sen blir det utgång med ett par kompisar, kul! Förhoppningsvis hinner jag slänga in en outfit bild innan jag sticker sen ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagen

Publicerat: 2012-10-08 | 08:28:53
Idag har jag lång sovmorgon igen. Dock ska jag in till skolan innan på möte hos syv, hoppas hon har koll på lite bra utbildningar! Lång dag sen, bara matte och kemi och slutar vid 5, suck...
 
Efter skolan ska jag, som vanligt, till stallet. Igår gick jag en liten stund med henne i paddocken, och hon var galen haha. Sån sjuk överskottsenergi, bockade, studsade och taktade m.m. Så får se hur det går idag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt

Publicerat: 2012-10-07 | 18:37:04
Idag åkte vi ner till Svensk Ridsport och införskaffade oss ett täcke från Equiline till min sessi! Tanken är att hon ska ha det som innetäcke nu under de veckorna hon har boxvila (+ att ha som transporttäcke och till tävling). Det är i bomull med lite fleece inuti, jättemysigt. Tyckte det var riktigt fint faktiskt.
Sen köpte vi även en borste som ska vara bra att ta bort hår från schabrak och täcken osv haha.
 
 
Älskar bilden, min snygging <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Välkommen hem mitt hjärta

Publicerat: 2012-10-06 | 22:16:00
 Idag fick vi äntligen hämta Nobless =) Åh, känns så skönt att ha min prinsessa hemma igen efter nästan två veckor hos veterinären... <3
 
 
Min snygging på sin födelsedag i somras <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ridning av Coppen

Publicerat: 2012-10-06 | 20:18:00
Idag red jag min kompis storhäst igen. Idag red jag ju ett helt pass (sist testa jag ju han bara) och idag var han mycket, mycket finare! Allt focus låg självklart på honom (eftersom jag skulle hitta knapparna + att det inte är min egna) så min sits ser kaos ut ibland. Men mamma fotade några bilder, som faktiskt blev bra med tanke på att vi var i ett ridhus. Här kommer bilder på mig o Coppsi:
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hårtips

Publicerat: 2012-10-06 | 10:25:00
Jag vill, som dom allra flesta tjejer, ha långt fint hår. Jag ska inte neka, jag har rätt så långt hår, men försöker spara det ännu mer. Vill inte klippa mig innan studenten haha. Tänkte dela med mig av mina hårtips, som funkar på mig, så inte håret blir allt för slitet. Jag har faktiskt inte klippt mig på över ett halvår, och det tycker jag inte det ser ut som.
Det jag dock ska fixa till mitt hår är att skaffa mig en olja så det inte blir så "tråkigt" när det varit utsläppt en dag. + att jag vill ha lite mer glans, och gärna lite tjockare haha.
 
* Tvätta håret med balsam OCH inpackning några gånger i veckan. Tvättar alltid mitt hår med schampo och balsam och varannan/var trejde dag med inpackning också. Ibland lite mer sällan beroende hur håret känns.
 
* Låt håret få minst 1 "vilodag" i veckan där du inte tvättar det.
 
* Sov med fläta. Jag sover ALLTID med flätor nu för tiden. Antingen en inbakad som min mamma gör eller två flätor som jag själv gör. Duschar jag på kvällen försöker jag fläta håret med en gång. Innan det börjar torka och bli risigt.
 
* Använd inte hårspray. Använder iprincip aldrig hårspray, sjukt slitsamt.
 
* Locka eller platta inte håret mycket. Jag låter bli att använda lock- och platttänger så mycket som möjligt och använder det bara om jag typ ska ut/bort ibland. Typ en gång i månaden, sedan får mitt hår vara naturellt.
 
* Låt det inte få tovor. Borsta det varje dag, men försiktigt.
 
* Färga inte håret, sjukt slitsamt.  
 
Man ska helt enkelt låta håret vara rätt naturellt och tillföra lite extra produkter. Tycker jag.
 
Haha sjukt ful smygbild på migsom min pappa tog på mig på midsommar på landet iår. Men man ser min hårlängd rätt bra, fast det har växt en bit till nu ;) 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blev inte riktigt som planerat...

Publicerat: 2012-10-05 | 22:08:19
Dagen blev verkligen inte som planerat, det enda som stämde var att jag var i skolan haha. Ponnyn blir det ridning av en annan dag, och tur är väl det för jag har sån fruktansvärd träningsvärk så jag tror jag ska dö... första ridningen på en månad (!) + första idrottslektionen på typ 4 månader igår, det satte sina spår...
Imon är det upp tidigt o rida Coppen :) Ngn av mina föräldrar skulle köra mig (tror det är mamma för pappa ska köra min farfar och farbror den tiden..). Och eftersom mamma är hästintresserad stannar hon nog, och kanske tar kort? Vem vet? :)
Sen blir det förhoppningsvis upp till veterinären och hämta mitt hjärta <3

Nu ska jag strax krypa till kojs, sängen var så sjukt skön imorse så hoppas den är lika mysig nu...!
Ska bara slänga in ett tidsinlägg för imorgon förmiddag.

Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bulldagen

Publicerat: 2012-10-04 | 20:33:17
Dagen har verkligen gått i ett. Det började med att jag var påväg till idrotten en timma förtidigt(!) påväg ner vända jag hem och skulle bara vända och hoppa på min buss som min kompis skulle hoppa på två hållplatser tidigare. Typ tio minuter efter att bussen skulle kommit ringer min kompis och säger att bussen tydligen kört i diktet?! Great... efter en dryg halvtimma och många om och men kom tillslut en buss. Vi blev dock sena till badmintonen haha.
Sen var det lektioner till kvart i 4 (fast under ena lektionen kom rektorn in med bullar, + i kanten).
 
Efter skolan åkte jag med min kompis till hennes stall en bra bit bort. Jag ska nämligen passa hennes häst nu i en vecka, så jag var med och kollade vad som skulle göras, vad allt fanns och testade lilla Coppen. Jag som är van att rida min lilla dressyrponny fick mig en liten chock haha. En hopphäst efter Cardento som gått 130 var det lite annan ridning på kan man säga. Jag som dessutom inte ridit på en månad pg.a. Nobless varit halt (vilket förövrigt är mitt längsta riduppehåll på 7år) då kände jag mig lite ringrostig kan man säga haha. Men det blir nog bra efter några gånger, han blev ganska så trevlig i skritten och traven efter en liten stund (så länge som man inte satt ner i traven - då studsa man). Men det ska bli jättekul att få rida han mer, och väldigt lärorikt.
 
Imorgon är det först skola som gäller. Sedan förhoppningsvis hemhämtning av min lilla ponnyplutt. Jag ska även rida en ponny i stallet, ska bli jättekul. Ska se om mamma kan fota lite :) Påkvällen är det bio och mat med en kompis (hon som äger ponnyn jag ska rida). Så en kul dag att se framemot helt enkelt.
 
Nu ska jag strax krypa ner i soffan med dagens andra kanelbulle och se på säsongsstarten av världens bästa tv-serie, nämligen Revenge!
 
Min kompis och Coppen, 2010. <3 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Märklig dröm...

Publicerat: 2012-10-01 | 20:02:14
Inatt drömde jag en väldigt konstig dröm, som gjorde att jag inte kunde somna om...
 
Jag drömde först att jag var på min student och att hela klassen (inkl. jag) hade badringar på oss? Sedan hoppade alla ner i en pool med stundentkläder och allt, för vi tänkte att vi endå skulle bli blöta för att vi skulle åka paddan sen (vilket vi ska på vår student). När jag väl är nere i poolen kommer en ganska liten men arg sköldpadda?! Jag och två andra får panik och hoppar upp ur poolen med sköldisen efter oss. Vi springer och jag ligger sist(?!) fastän jag hade längst ben haha. Sköldpaddan var iallafall sjukt snabb och var ikapp mig så jag tvärstanar och sköldpaddan flyger in i min fot (så min sko får slem på sig) och studsar/flyger sedan ner i poolen igen. Därifrån hoppar den rakt in i en vägg och försvinner in i ett hål som är ungefär 1x1cm medan den själv med skal och allt är ungefär 20x30cm. Sedan såg jag den inte mer.
 
Haha, vad kan detta betyda? Vaknade iallafall och kunde inte somna om för såg bara den där arga (den visa sina tänder) sköldpaddan framför mig hela tiden...
 
Sköldpadda i fullfräs! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rubrik

Publicerat: 2012-10-01 | 09:24:29
Hejhej!

Gårdagen börjades med amerikanska pannkakor, standard! Sedan pluggade jag kemi en stund och efter det bakade jag muffins till min brors kalas. Jag och pappa gick ut och övningskörde. Sedan åkte jag och mamma upp till Nobless och gosade lite med henne. Hon gneggade när vi kom in i stallet :) Efter det kom släkten (den äldre generationen) och firade min bror. Sedan var det soffläge för mig!
 
Idag har jag, som vanligt, jättelång sovmorgon. Har pluggat lite nu på morgonen och tänkte ta och fräsha upp mitt rum med lite dammsugning och lakan byte. Sedan ska jag väl se på ngt playprogram innan bussen går och jag ska möta upp ngra klasskompisar och äta innan vi börjar.
 
Hoppas ni får en bra dag, hörs nog ikväll!
 
Tävlingssugen som jag vet inte vad. LC förra året.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!