Omelett by Malin

Publicerat: 2015-07-31 | 17:02:36
Detta är en typsikt lunch jag kan göra, åt denna senast idag. Det går fort och är gott;
 
1. Blanda 3 ägg, salt samt örtkryddor.
 
2. Skär morötter och avokado.
 
3. Häll allt i en stekpanna som är på högsta värme.
 
4. Låt den klara sig i några minuter (jag rör inte i stekpannan alls förän den börar se ut såhär).
 
5. Vik ihop den (och dela). Varvar med grönsaker och omeletten då jag lägger det i en stor kopp eftersom jag satt i soffan och åt medan jag såg på serier på datorn. Serveras med kokosmjölk till.
 
SMAKLIG MÅLTID!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lancôme

Publicerat: 2015-07-31 | 09:47:37
Igår fick jag hem en Lancôme Grandiôs mascara. Flaskan är fantastiskt snygg och jag gillar att borstskaftet är böjt. Det ska bli jättekul att testa den.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-07-30 | 21:43:22
* Idag var vågen några hg upp. Det var faktiskt på precis det hektot jag ville att det skulle vara, och som min behandlare hoppats att vågen skulle stått på för redan några veckor sedan. Så vi båda var nöjda för det var en uppgång jag kan acceptera, som var överkomlig. 
 
* Nobless hostade knappt något idag, vilket var skönt. Hon har ju varken varit snorig eller febrig så jag har bara promenerat henne i några dagar för att ta det lugnt. Det har tydligen gjort nytta och imorgon tänkte jag rida henne lite lätt i skogen. 
 
* Jag hämtade ut ett paket idag (har ju visat endel) och dessutom fått brev om att ett till paket är redo att hämtas. Alltid roligt med lite nya saker.
 
Imorgon är det redan fredag, jag har en rolig morgondag och helg planerad, och givetvis jobb också (som är rätt kul det med faktiskt). Men mer om det imorgon och i helgen, med massor med färska bilder. Nu när jag jobbat hemifrån och varit i stallet själv på dagtid har det inte blivit jättemycket bilder, men från och med imorgon/helgen blir det ändring på det. Nu ska jag äta kvällsmat, godnatt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Urban Decay

Publicerat: 2015-07-30 | 14:53:00
Idag hämtade jag ut ett paket från Kicks. Det låg flera godbitar inuti det, bland annat detta från Urban Decay. Naked 2 Basic paletten samt två glittriga singelskuggor, en guldig Stargazer samt en mörkgrå Gunmetal. Tanken är att ha dessa saker i mitt frilanskit som jag måste börja bygga. Tyckte basicen och den guldiga var superfin, den gråa var fin även den. Är dock verkligen på jakt efter en ljusare grå-glittrig-silver. Hittar verkligen inte det någonstans. Har hittat en fin vitglittrig från Dior, och har en fin grå från Lancôme men hittar ingen perfekt ljussilver. Har någon något tips tar jag tacksamt emot det.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sjukhustid

Publicerat: 2015-07-30 | 08:50:25
Godmorgon!
Jag började precis att äta min frukost, sen som alltid, och ska om en kvart syra bilen mot sjukhuset. Det är vägning och tryck/pulstagning som vanligt som står på schemat. Jag har ätit på bra denna veckan så vågen borde vara uppåt tycker jag verkligen. Hoppas på det för jag vill känna att jag är på rätt väg. Idag är jag ledig vilket är skönt, jag hoppas att ett paket som jag beställt kommit (ser ut så när jag spårar det men har inte fått ett sms än) men hoppas kunna hämta ut det sedan och så ska stallet fixas såklart. Får se om jag träffat någon kompis i eftermiddag eller om jag bara tar det lugnt, just nu lockar det väldigt mycket hehe.
Nu måste jag skynda mig, håll tummarna för mig så uppdaterar jag senare!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Utmaning delux

Publicerat: 2015-07-29 | 20:09:00
Idag mina vänner, så åt jag till mellis... en Delicatoboll! Jag har nog inte ätit ett rikigt ordentligt sötfika sedan jag skrevs ut från avdelningen i januari. Mitt sockersug är totalt borta och jag har ignet sådär sug efter varken godis, chips, glass eller liknande. Den ändå sötgrejen jag ibland kan vara sugen på är kokosboll. Det är nog det absolut godaste fikat jag vet. Jag vill kunna klara av att fika med vänner på stan osv. som jag gjorde så mycket förut, och innan åt jag alltid kokosboll just för att det är så himla gott. Det är det fikat jag vill "kunna äta" så det känns bra. Jag och Nathalie spelade yatzy medan vi åt mellis och snackade mycket. Dessutom hade jag ju räknat med detta melliset så ångesten är faktiskt inte alls särskilt stor. Kan säga att jag hade mer ångest innan en efter. Så himla skönt, och jag trotsat jantelagen och min anorexi och säger att jag är stolt över mig själv!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Koskräck?

Publicerat: 2015-07-29 | 16:59:00
Hejsan!
Nu har precis Nathalie åke hem. Hon har varit här några timmar och vi har spelat yatzy och ätit mellis. Utmanade mig rejält och vad jag åt får ni se sen...
Imorse vräkte regnet ner, passande nog så var jag tvungen att beta av stallet på förmiddagen. Som jag skrev igår så ska ju ponnyn ta det lugnt några dagar och vi gick ut en liten sväng på 40min till kohagen i ösregnet. Men jag lyssnade på musik och hade luva på mig och då märker jag verkligen inte av att det regnar. Älskar att vara ute och gå/åka buss/bil själv och lyssna på musik. Det är nog bland det bästa jag vet. Något som är komiskt är att när jag köpte Nobless (för 6,5 år sedan ungefär) så sa dom gamla ägarna att det ända hon är riktigt rädd för är kossor. Jag har inte märkt av det direkt, nu kan jag promenera förbi dom med slappt grimskaft. Där vi stod innan var i och försig nära till en 4h-gård och jag red ofta runt där som träning. Idag skulle jag säga att Nobless är snäll som ett lamm i alla situatoner och det har jag min envishet att tacka. När jag var yngre och hon var rädd för en exempelvis vält soptunna kunde jag rida förbi den helt seriöst 30 gånger, fram och tillbaka, under samma ridtur, för att den inte skulle vara farlig. Jag gav mig aldrig och det gör jag inte nu heller. Är det någonting jag verkligen vill så ger jag f*n på att klara det. Nu är det att bli frisk. Jag ska äta rätt kalorimängd, och gå upp i vikt. Det är mitt ända alternativ. Om en timma börjar jag jobba, min kväll kommer alltså att spenderas med kunderna i vanlig ordning. Men jag klagar inte, cash is king!
 
Imorse, blöta och tittande på kossorna.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Taco-tisdag

Publicerat: 2015-07-29 | 09:15:00
Igår åt vi tacos till middag. Inte vilken variant på tacos som helst, utan kycklingtacos. Jag tycker att det är mycket godare än vanlig köttfärstacos. Åt det med två "tacoskal", grönsaker och lite kvarg. Drack som vanligt kokosmjöl till. En god middag som jag borde unna mig oftare!
Fastän jag vet att alla äter och behöver mat tycker jag det är "pinsamt" att jag behöver äta, att lägga upp på sociala medier vad jag äter.. att min kropp behöver mat. Sjukt knäppa tankar, som jag jobbar med. FoodIsFuel!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Börjar jag bli sjuk?

Publicerat: 2015-07-28 | 23:01:20
Godkväll!
Jag har precis krupit ner under täcket nu vilket är så skönt. Jag har i några dagar haft mycket huvudvärk och känt mig allmänt matt, vilket även typ hela familjen gjort. Så det är väl någon förkylning som rör sig, hoppas den inte bryter ut. Påtala om förkylning, även ponnyn är förkyld. Hon har börjat hosta ganska mycket i skritt/hage/box så jag o mamma bestämde att jag bara ska promenera henne några dagar så hon får ta det lite lugnt. Men hon är varken snorig eller febrig och ingen annan hostar så det är inget jag är orolig för. Hon har ju ätit ett mycket torrare hö nu i juli så något kanske beror på det. Hennes mage har däremot blivit makalöst bra efter höbytet, fantastiskt! Imorgon blir en lugn dag vilket är skönt, jobbar bara kvällspasset (18-22). N kommer också hit och jag ska göra en riktig utmaning och så ska stallet fixas såklart. Men mer om allt imorgon, efter 7h jobb med mosig hjärna och ett kvällsmål som gav mig matkoma delux går nu ögonen i kors. Natti!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Utvärdering av geleyeliner

Publicerat: 2015-07-28 | 17:05:52
Förra veckan fick jag ju hem min Bobbi Brown geleyeliner och pensel. Har testat den två gånger lite snabbt och är jättenöjd. Linjerna blir jämna och det kladdar inget. Det är faktiskt första gången jag använder geleyeliner (som ni vet har jag inte varit ett fan av eyeliner på mig själv) men blev verkligen fast i denna.  Ända nackdelen är att jag tycker den ser mer svart ut en mörkbrun, som den faktiskt är. Men jag rekommenderar detta sett varmt och ger det 4/5 (färgen är det som drar ner den). Jag kommer lätt att köpa hem några fler nyanser och även någon extra pensel. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bra serier

Publicerat: 2015-07-28 | 09:37:00
Jag är en sådan som extremt sällan ser på filmer, jag har inte tålamod (2h i sträck) och fastnar oftast inte. Serier däremot, då kan jag bli helt besatt haha. När jag har stressigt så följer jag aldrig något men om jag kommit in i en lugn period (ledig några dagar) så letar jag alltid upp en ny serie och börjar streckkolla. Nu har jag precis börjat att se på Orange is the new black. Dock jobbar jag ju mycket så hinner bara se ett par avsnitt om dagen (brukar se när jag äter om jag inte gör det medan jag jobbar). Här kommer ett gäng serier jag har tittat igenom och älskar.
Har ni något tips är ni mer än välkommna att dela med er!
 


Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kenza i Ida Sjöstedt - 10 poängare

Publicerat: 2015-07-27 | 21:22:40
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb och nätshopping

Publicerat: 2015-07-27 | 15:13:52
Hejsan!
Just nu sitter jag och jobbar, nätshoppar och ser på top model, det är multitasking på hög nivå. Dagen började tidigt i stallet, fixade allt och sedan red jag ut en liten sväng. Vi tog mest det lugnt och jag måste inse att min ponny allt är värd lugna dagar/vilodagar ibland. Dessutom måste ju vi båda gå upp i vikt och det är vila bra för. Efter det åkte jag en sväng till stan, skulle nämligen lämna en blus jag sålt. Jag älskar att förhandla och tjäna pengar haha, det har jag alltid gjort och ser jag en möjlighet att göra business är jag aldrig sen med att haka på. Det är nog en av de största anledningarna att jag alltid velat driva eget. För jag vill kunna kämpa och få lön för mödan. Därför tyckte jag det exemeplvis var svinkul att sälja jultidningar osv. när jag var liten, för ju mer man jobbade desto mer pengar fick man. Hann även gå in en snabbis i Sephora som äntligen har öppnat i Göteborg. Dom hade de vanliga märkena som NK och Åhlens har som YSL, Dior, Bare Minerals osv. men även Too Faced (som har en ögonbrynspalett jag letat efter) och andra amerikanska märken vilket är bra. Alltid roligt med bredare utbud. Jag har precis beställt lite smink (denna veckan väntar jag på 3 paket, spännande) och ska snart äta lite keso med frön och bär medan jag jobbar. Jobbar 14-17 samt 18-22 idag (och imorgon) så hela kvällen kommer bestå av jobb. Men jobbar på chatten så det är lugnt atm iallafall vilket är skönt.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Visste ni att..

Publicerat: 2015-07-27 | 09:37:00
I våras, någon månad efter jag blivit utskriven, var jag med i en "Miss Universe" kvaltävling haha. Inte för att jag trodde att jag hade någon chans över huvudtaget, utan för att jag då ville inse att jag inte var så stor som min hjärna sa. Det var på en nattklubb inne i stan (score efter att inte ha gått i klackar på massor med månader haha). Man gjorde några olika moment och ett var faktiskt att gå på en fullsatt scen i bikini (och massor med killar som fotade givetvis). Det var en en kul upplevelse iallafall och jag är faktiskt nöjd att jag vågade ställa upp. Min snälla bästis Linda var med som stöd också, bästa. En tjej i stallet, Julia, vann dessutom Göteborgs deltävlingen (hade inte träffat henne då utan såg henne någon månad senare först i stallet) och var uppe i Stockholm förra helgen och tävlade.
 
Jag och några av tjejerna som tävlade.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-07-26 | 22:30:33
* Jag vann en bloggtävling på en blogg, så himla kul. Vad jag vann får ni se när jag får hem det.
 
* Jag har ju sagt att jag försöker utmana min ätstörning varje dag med något nytt. Nu ahr jag slutat mäta min mjölk och väger även inte min frukt (dl mått med mina frusna bär). Framsteg, framsteg.
 
* Att jag fick sovmorgon och mina föräldrar mockade ur och tvättade ponnyns box, guld värda!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mys på ingång

Publicerat: 2015-07-26 | 15:38:49
Hejsan!
Nu har jag precis kommit ur duschen efter att ha varit i stallet och gjort såhär mysigt för att krypa ner och äta mellis i form av frukt och en bar och se på Orange is the new black. Skulle egentligen mött Nathalie och utmanat mig med fika(!) på stan men tyvärr fick vi flytta fram det. Så nu har jag med andra ord riggat upp massor med mys. Jobbar sedan 18-22 igen mendet är ett tag kvar tills dess ju så det är ingen stress.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Citat jag kan checka av ;)

Publicerat: 2015-07-26 | 10:29:33

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tomorrowland

Publicerat: 2015-07-26 | 00:27:36
Godkväll!
Dagen har varit rätt grå o trist med mest regn och jobb. Nu på kvällen har min bror livestreamat Tomorrowland från paddan till apple tvn, så hela familjen har haft party haha. Väldigt taggande dock! Mina ögon går i kors och jag tänkte sova nu, mina föräldrar är snälla och tar utsläppet imon då boxen ändå måste fixas och jag hinner inte det pga morgonjobb. Men ska ut dit på dagen och rida och sedan möta upp Nathalie för en riktig utmaning innan mer jobb kallar. Vi hörs imorgon (idag) helt enkelt för nu måste jag sova! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bobbi Brown

Publicerat: 2015-07-25 | 14:39:00
Igår kom en Long-Wear Gel Eyeliner i färgen Espresso Ink samt en Ultra Fine Eyeliner Brush ifrån Bobbi Brown. Det ska bli jättekul att testa de då jag har hört så himla mycket bra om de. Eftersom jag tycker att svart eyeliner kan bli så skarpt på mig köpte jag en brun så tror det blir bättre. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon

Publicerat: 2015-07-25 | 09:28:09
Hej på er!
Nu har jag precis börjat jobba, dock har jag varit uppe sedan 7. Jag och mamma har utsläppet i stallet denna helgen (i juli månad har ju stallägarna semester och alla sysslor delas/köps utav oss inackoderade). Regnet har precis börjat falla och det ska regna konstant nu hela dagen (och fram till torsdag..), men eftersom vi redan fixade allting tror jag faktiskt att Nobless ska få vila idag. Jag låter henne väldigt sällan få en hel vilodag så idag är hon nog värd det min lilla prinsessa.
 
 
Två morgonbilder från imorse.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Frön och ugglor

Publicerat: 2015-07-24 | 17:33:06
Dagens utmaning blev 1msk solrosfrön på mitt keso mellis idag. Har inte ätit det sedan jag var inlagd då vi hade speciellt "keso mellis" där man var tvungen att äta dom fröna, på hempermissionerna fuskade jag dock alltid med just dessa små ångestladdade frön. Men jag ska bli frisk och då kan jag inte fuska, då blir jag aldrig frisk. Jag mötte upp mamma förut och hämtade ut ett paket och då passade vi på att handla lite mat. Köpte även en liten gullig skål med ugglor på haha. Om en halvtimma börjar jag jobba så tänkte börja förbereda lite strax, vi hörs!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Filippa K

Publicerat: 2015-07-24 | 13:58:35
Filippa K har med tiden kommit och blivit mitt absoluta favoritmärke. Deras kläder är stilfulla och tidlösa. Relativt enkla plagg med oftast raka skärningar, utan krummelurer och med god kvalité. Jag älskar kläder som är enkla men ändå så snygga och som man både kan klä upp och klä ner. Jag är ju en riktig kjol och klänningstjej, har både klänningar och kjol från märket men det jag gillar allra mest är Filippa Ks blusar. Så himla snygga och jag kombinerar dom oftast med en kjol. Med tanke på att det är basfärger kan man göra kombinationerna och outfitsen oändliga vilket jag älskar då det känns som man får en ännu större garderob då. Jag köper främst mina kläder från märket inne på NK, men de finns bland annat även på Åhléns och MQ. Samt givetvis även på olika internetsidor och deras egen hemsida. Så vill ni ha snygga och stilrena kläder i godkvalité tycker jag definitvt ni ska satsa på kläder från Filippa K, jag har förtillfället (som alltid) flera plagg därifrån som väntar på att få flytta in i min walk in closet. Nedan ser ni några outfits med kläder från Filippa K.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

A Friend With a Car

Publicerat: 2015-07-24 | 09:38:00
Min kollega Elin fick för ett tag sedan skivkontrakt. Nu i månadsskiftet släppte hon sin första låt med skivbolaget. Det är en cover på Håkan Hellströms låt En vän med en bil. Denna heter då A Friend With a Car och är en synth-pop version. Jag tycker denna versionen är mycket bättre en orginalet och tycker att ni ska lyssna in den (HÄR). Jag lyssnar på den via Spotify men den finns säkert på andra ställen också (typ iThunes?) om man vill lägga till den till sin spellista. Tyvärr var jag i Köpenhamn under releasefesten, hade så gärna vilja se den live, men det lär jag nog göra senare.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kvällsinlägg igen..

Publicerat: 2015-07-23 | 23:10:58
Godkväll!
Nu har jag precis lagt mig i sängen med fläkten på högsta hastighet. Älskar när det är svinkallt i rummet när man ska sova så att man verkligen kan krypa ner under täcket. Jag brukar alltid frysa jättemycket men på sommaren blir verkligen mitt rum (och hela övervåningen) en bastu. Förmiddagen spenderades i stallet med promenad och musiklyssning med min lilla ponny. Hela eftermiddagen och kvällen jobbade jag. Åt kvällsmat direkt efter och spelade lite maxi yatzy (vilket jag vann) haha. Imorgon jobbar jag bara kvällspass, 18-22 hemifrån. Har kvällspass hela helgen också (samt morgonpass 9-12) vilket gör att jag inte kan göra någonting på kvällarna denna helgen, men men. Cash is king. 
Idag har varit en sån där medeldag, mått ganska så bra (dessutom skippat att väga flera saker) men inga varken jätteroliga eller tråkiga händelser. En riktig vardag med andra ord.
Därför har jag inget roligare att berätta så jag återkommer helt enkelt imorgon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gainomax proteinbar hallon

Publicerat: 2015-07-23 | 15:44:23
Jag och mina proteinbarer haha.. jag har ju ett bra tag (och är fortfarande)  varit helt fast i dom underbara questbaren, men förra veckan började jag testa gainomax proteinbars. Vad jag har hittat så finns det fyra smaker, jag betade av tre stycken förra veckan (mintchoklad, toffee och blåbär) så tänkte att det var dags att testa den fjärde smaken idag. Dessa barer innehåller något mer än questbaren, och mer socker vilket är utmanande. Men jag vet att min kropp behöver det. Jag äter ju fortfarande bara 5 mål om dagen (och dubbelt så stort em mellis istället) och nu när jag har kommit upp i typ normalt kaloriintag blir ju det för lite för ett mellis (hade varit bra om jag ätit fm mellis) men istället ökar jag mina andra mål idag för att kompensera upp det givetvis. Dock ska jag nog börja försöka få in ett sjätte mål snart så jag slipper äta  mycket större mellis/kvällsmat. Med tanke på att vikten ska gå upp måtse jag ju öka intaget mer..
Tänkte iallafall betygssätta denna baren (1-5), här får ni en utvärdering:
Smak: Kunde smakat mer hallon, men smakar inte konstgjort iallafall. 3/5
Mättnad: Jag tycker alltid att man blir mätt utav proteinbarer, men man får ingen såndär "äckelkänsla". 4/5
Pris: På ICA kostar dom 15kr (dyrare på vår lilla livsmedelsbutik på landet) men det är en av de billigaste barerna så sett. 4/5 (pga att dom kostar ca 10kr mer i mindre butiker)
 
Totalt betyg: Inte den godaste av smakerna men ändå okej och ett bra mellis tycker jag. 3,5/5.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Månadens Chanel - Juli 2015

Publicerat: 2015-07-23 | 09:43:00
Jag skrev ju för ett litet tag sedan att jag skulle börja unna mig ett Chanel lack varje månad. Julis blev nummer 597, färgen Island. Beigeaktigt lite mörkare men ändå med lite skimmer som inte riktigt fångades på bild.
Tyckte det var fint och jag är nöjd. 

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Positiv dag

Publicerat: 2015-07-22 | 20:54:54
Min dag har varit väldigt bra och lugn, vilket varit skönt. Imon börjar en veckas konstant jobb, dock är det ju hemifrån och främst kvällar så det blir bra, ob dessutom. Stallet ska ju givetvis avkaras varje dag och sedan hoppas jag få lite kvalitetstid med lite vänner. Men kommer såklart uppdatera mycket med färska bilder som vanligt. 
Här kommer dagens tre höjdpunkter iallafall;
* Vågen var uppåt idag vilket var väldigt bra, mitt slit denna veckan har lönat sig och mer ska jag kriga, den saker är glasklar!
* Fick min lönespecifikation idag, jobbade visst väldigt mycket i juni hehe, vääärt.
* Jag internetshoppade lite, alltid kul och dessutom en (två) sminkrelaterade saker som jag tittat på länge men aldrig fått tummen ur att köpa. Älskar dessutom att beställa från kicks hemsida då man får 15%, alltid uppskattat!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Filippa K

Publicerat: 2015-07-22 | 14:27:00
Igår fyndade jag en ben/äggskalsvit blus från Filippa K. Har en likadan i svart men när jag sprang på denna i min storlek för nästan 70% rea kunde jag verkligen inte motstå. Filippa K är nog mitt favoritmärke, så ytterliggare en blus i samlingen skadar ju inte. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Highlightade bryn

Publicerat: 2015-07-22 | 09:55:00
Något som jag tycker gör extrem skillnad när det gäller sminkning är när man highlightar under ögonbrynet. Det lyfter verkligen upp brynet och jag tycker det blir så mycket bättre. Jag brukar bara använda en matt vit skugga, det behöver inte vara svårare. En sminkning från i måndags;
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mysig eftermiddag

Publicerat: 2015-07-21 | 21:59:00
Godkväll!
Jag och mamma hade en väldigt mysig eftermiddag/kväll på Frölunda Torg. Vi fick till några riktiga fynd så jag är nöjd på den fronten också. Middagen blev dock en kycklingsallad med bröd, men fick i mig ananas som är en fearfood samt ett pommes av mamma hehe. Ett är iallafall fler än noll. Imorgon har jag vägning på morgonen. Men har ändå ätit allt jag ska väldigt bra denna veckan så är rätt säker på att vågen ska vara uppåt. Det är ju ett steg i rätt riktning så hoppas verkligen på det. Jag hoppas att det syns på vågen att jag slitit som ett djur med andra ord. På tala om mat igen haha, nu är det dags för kvällsmat och mellis. 
Här kommer dagens 3+
* Min stallförmiddag var mysig och ponnyn gick bra. Tacksam för att vi har ridhus.
* Förut på eftermiddagen fick jag ett wakeupcall hur mycket jag ska vara glad för. Så mycket är faktiskt som jag vill, eller jag kan skapa det. Det ligger precis framför mina fötter. Möjligheter utan dess like.
* Mammas och min kväll tillsammans. Kvalitetstid med bästa mamma och shopping. Två saker som jag älskar!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Superglad hund

Publicerat: 2015-07-21 | 15:32:53
Vaknade av att regnet smattrade mot mina fönster idag, men just idag kände jag att det inte gjorde något. Åt lite frukost och bytte om och sedan åkte jag till stallet. Vi har ju manege vilket är en livsräddare i dessa dagar, så red ett drssyrpass i manegen vilket gick ganska så bra. När jag kom hem var hunden så himla glad. Hon bara skällde (glatt) och sprang runt som en dåre till jag lekte massor med henne. Hon hoppade upp och ner och var helt till sig. Det gjorde mig så himla glad då hon börjat bli stel och gammal men idag kändes hon som när hon vat liten. Operationen när hon tog bort livmodern för några månader sedan var verkligen bra och jag är så glad att den gjordes då hon blivit helt frisk sedan dess.
Nu sitter jag och försöker äta mitt keso mellis så snabbt som möjligt. Ska byta om sedan och rasta hunden en snabbis innan jag sja åka och plocka upp mamma. Vi ska iväg och shoppa och äta middag ute. Det ska bli jättemysigt och har därför min dag inte störts av det dåliga vädret. Hoppas eran tisdag är fin så hörs vi senare!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit

Publicerat: 2015-07-21 | 09:45:00
 
 
 
// Klänning - Soaked in Luxury // Skärp - Karen Millen // Solisar - Rayban // Väska - Marc Jacobs // Skor - Toms //
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kompishäng

Publicerat: 2015-07-20 | 23:40:16
Godkväll!
Nu har jag precis lagt mig under mitt varma täcke efter att ha ätit kvällsmat och spelat yatzy med pappa. Förmiddagen bestod av stallhäng i vanlig ordning. Sedan tog jag det lugnt ett tag och kvällen har jag spenderat hemma hos Erik. Han fick en studentlägenhet vid Chalmers för några dagar sedan och flyttade in igår så jag, Linn, Torun och Adrian (+ 4 andra) åkte dit och hängde lite. Väldigt trevligt och det var jättelängesen jag träffade Erik då han varit utomlands så det var kul. 
Har lite outfitbilder och sminkbilder att visa också bland annat men mer om det imorgon, natti!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

4 citat i min smak

Publicerat: 2015-07-20 | 15:07:24
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Seglarkrogen i Långedrag

Publicerat: 2015-07-20 | 09:53:00
Igår var vi ute i Långedrag och åt middag. Jag har varit sugen på att utmana mig med en räkmacka och igår gjorde jag slag i saken. Åt kanske 2/3 av den stora mackan med massor med räkor, ägg och grönsaker på då tyckte ändå det var bra gjort av mig, och det var väldigt gott. Vi hade iallafall väldigt mysigt och jag tyckte det varr en lyckad kväll. Vi kommer nog åka tillbaka dit någon dag när det är bättre väder så man kan sitta ute på den fina balkongen.
 
 
 
// Tröja - Gant // Skjorta - Ralph Lauren // Kjol - Armani Exchange // 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb, ridning och restaurang

Publicerat: 2015-07-19 | 21:43:56
Jobb, ridning och restaurang, som rubriken lyder kan man beskriva min dag. Jag jobbade först i 6h och sedan åkte jag direkt till stallet. Mamma var snäll och följde med och medan jag red dressyr i paddocken och galopperade på travbanan fixade hon allt. Nobless var relativt fin, har ju inte ridit dressyr i paddocken på hela veckan och inser att jag har så höga krav på mig när jag rider på banan så att jag känner mig så dålig.. därför är det skönare att rida ut, då går hon oftast mycket bättre och sedan älskar vi båda känslan när jag släpper henne på dom fantastiska galoppvägarna. Men stundtals idag var hon riktigt fin, då var traven (och även den förvända galoppen superfin). Vår tävlingskarriär är ju trots allt över så vi kan ju egentligen bara njuta av livet.
Efter stallet och att vi hade fixat oss åkte hela familjen ut och åt på restaurang. Så himla mysigt, mer om det kommer imorgon. Jag är ledig nu i tre dagar nu sedan är det 10 utav 11 dagar som består av jobb. Men jag klagar inte. Början av veckan kommer bestå av stall, vänner, restaruangbesök och sjukhusbesök. Det blir nog bra. Nu ska jag snart äta kvällsmat och spela yatzy.
Vi hörs imorgon!
 
 
Detaljer från gårdagens myskväll med bästis <3
// Byxor - Samsoe // Tröja - Hunkydory // Väska - Marc Jacobs // Skor - Toms //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Eyeliner - öva, öva, öva

Publicerat: 2015-07-19 | 13:55:29
Något jag är rikigt kass på när det gäller smink är att lägga en snygg eyeliner. Jag har liksom aldrig använt det på riktigt eftersom jag alltid tyckt det sett för skarpt ut mot min stil. Men det är ju himla snyggt på andra och som mua måste jag kunna lägga snygga eyeliners givetvis. Därför har jag varje kväll innan jag sminkar av mig lagt en enkel eyeliner. Med tanke på att jag ändå ska sminka av mig sen spelar det ju ingan roll om det blir lite ojämnt men då får jag in övningen iallafall. För att bli duktig på något krävs att man övar, övar och övar. Att lägga in det som en daglig rutin tycker jag är ett perfekt övningstillfälle. Så det är ett litet tips.
Igår skulle jag bara hem och mysa till Linda så la en enkel innan, lägger dock inte inne i ögonvrån för trivs inte med det på mig själv.  Diorshow mascaran ger förövrigt magisk volym på fransarna. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

2009 vs 2015

Publicerat: 2015-07-19 | 09:42:00
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobbat klart och mattips

Publicerat: 2015-07-18 | 14:39:28
Hejsan!
Hoppas ni har haft en trevlig star på lördagen. Min har hittills bara bestått av jobb och är nu färdig jobbad för dagen. Men det var kul och flöt på bra så ska verkligen inte klaga. Om en liten stund ska jag och mamma åka till stallet. Mina föräldrar kom hem från landet för en liten stund sedan så nu är vi fullt hus igen. Ikväll ska jag sedan hem till Linda. Eller hennes brors lägenhet snarare haha, hon passar den så vi ska hänga där och umgås vilket ska bli mysigt. Funderar på om kameran ska få hänga med till stallet men jag har ingen som helst aning om vad vi ska hitta på idag. Min gnagande ångest tycker det är dags för dressyr då jag inte ridit det på flera dagar och jag får sånt dåligt samvete. Men å andra sidan tycker både jag och ponnyn mest om att busa i skogen och med tanke på att vi varken har någon träning eller tävling planerad kan vi ju lika bra göra det. 
Tänkte passa på att visa er en middag  jag åt härom dagen. Lax med finnchrisp (aldrig testat dem innan) med massa grönsaker, kvarg och såklart kokosmjölk som dryck. Det var väldigt gott iallafall så det rekommenderar jag.
 
För mycket morötter för att det skule bli symmetriskt haha ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Chanel nagellack

Publicerat: 2015-07-18 | 09:42:00
Min plan var ju att nu börja gå och göra regelbundna Shellack på klinik om dom höll bra vill säga. Några naglar är fortfarande fina men jag fick ett par sprickor redan efter någon vecka. Det känns därför lite onödigt att behöva gå och göra om dom minst två gånger i månaden (trots att jag gärna skulle vilja). Men mina naglar måste ju vara fina och tänkte därför göra så att jag varje månad unnar mig ett Chanel nagellack, alltså månadens lack typ. Jag älskar ju ljusa färger i rosaskalor (mina fingra är extremt korta/knubbiga så vill inte ha mörka naglar) och tycker därför Chanels lack är väldigt fina då det finns massor med naturella färger. Dags att börja samla!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-07-17 | 22:29:51
* Jag hade en jättemysig förmiddag i stallet, ponnyn och jag var ute och busade i skogen bland annat. Så kul!
 
* Jobbet flöt på bra, inga konstigheter och en go stämmning. Då är det lätt att jobba.
 
* Min motivation är på topp. Det tog verkligen hårt på mig på läkarsamtalet i onsdags när jag kämat men vågen ändå var minus.. Så äter verkligen som jag ska, fuskar ingeting. Idag vägde jag dessutom inte mina ägg till min omelett haha, det låter helt absurt men anorexin fick sig en smäll. När jag är hemma kontrollerar jag ju annars min mat maniskt, därför är det br aför mig att släppa vågen ibland / äta ute. Ett steg närmare frihet. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Framtidssked

Publicerat: 2015-07-17 | 14:37:00
För några månader sedan hade Kelloggs en kampanj att om man samlade tre produkter från dom kunde man få en sked med valfritt tryck. Eftersom jag vid den tiden åt mycket cornflakes till min kvarg som mellanmål köpte vi ju ändå paketen så registrerade en sked med texten "Framtiden". Igår kom den och jag tycker att den var rätt fin. Eller motiverande iallafall, när maten är jobbig är det lättare att fortsätta äta om jag hittar en motivationskälla/motverkande tankar. Den kommer nog göra lite nytta haha.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Frihetsdressyr

Publicerat: 2015-07-17 | 09:32:00
Igår tränade jag lite frihetsdressyr med Nobless. Jobbade mest att hon skulle trava bredvid mig (lös givetvis) på kommando, stanna, vända, komma m.m. och det gick mycket bättre än sist. I slutet övade jag att peta med spöt på benet och säga vilket ben det var (alltså typ höger) så skulle hon lyfta högerben. Även det funkade ganska bra i slutet. Sedan gick vi ett varv runt travbanan, eftersom jag var själv (eller det var ju andra i stallet men inte min mamma) fick jag helt enkelt ta lite bilder själv, det är allt lite svårare haha och rätt omöjligt att få några snygga i paddocken.
 
(
 






Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobbat färdigt för idag

Publicerat: 2015-07-16 | 22:08:09
Godkväll!
Jag har precis stämplat ut mig från första passet efter semestern. Det flöt på bra och alla kunder var glada och nöjda vilket gjorde att passet var riktigt nice. Ett tag var jag dock riktigt trött (kände mig typ sjuk) men nu är det lite bättre. Jag har tagit lite bilder som kommer att komma upp imorgon (ska fixa det nu) och sedan måste jag gå på toa och äta kvällsmat. 
Idag gick ett stort köp igenom som kommer leda till en stor förändring (excited!!). Jag hade en väldigt mysig stund i stallet, och Nobless var riktigt duktig när jag löstränade henne lite, dessutom tycker jag det är så skönt att vara igång att jobba igen efter 2,5 vecka ledig. Älskar att veta att man får en go lönecheck den 25e. Så dagen har överlag varit bra.
 
Nu blir det kvällsmat och någon smink youtubefilm haha. Youtube är det bästa,
Vi hörs imorgon igen!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Basic sminkning

Publicerat: 2015-07-16 | 15:41:38





 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Throw Back Thursday

Publicerat: 2015-07-16 | 09:32:00
Förra årets påskhoppning. Det var första (och hittills ända) hoppclearrounden sedan hon blev utdömd (och sedan frisk haha) därför betydde dessa 2 tarter som jag nollade väldigt mycket för mig. Jag har faktikst inte hoppat sen dess tror jag då stallet vi står i nu är ett renodlat dressyrstall och därför finns det inga hinder på anläggningen. Flera grannstall har dock hoppträningar så kanske borde ta tag i det och rida dit o hoppa lite. 
 
 


 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Många to do´s

Publicerat: 2015-07-15 | 21:44:45
Hej på er!
Min dag idag har gått åt av att beta av en lång lista med massor med to do´s. Jag är klar för dagen med den nu och det känns bra att få gjort små saker som jag glömmer av annars. Skriver jag upp det i min "Wunderlist app" gör jag alltid allting direkt. Jag älskar att bocka av saker och ha ett strukturerat liv. Dagen har faktiskt varit väldigt bra, förutom mitt besök på östra. Jag förstår inte, jag har ätit mycket mer denna veckan, inte fuskat och inte rört mig ovanligt mycket. Därför blev jag chockad idag över vågens resultat, liksom A blev. Min metabolism har antagligen ökats på ännu mer, lösningen på det är dock bara att äta vilket jag snart ska göra igen haha. Imorgon börjar jag äntligen jobba igen haha. Dessutom jobbar jag hela juli hemifrån, den lyxen är ofattbar. Älskar verkligen mitt jobb, särskilt när man jobbar på obekväma tider, då tickar ju obn på hehe. Men innan jag börjar jobba ska jag givetvis till stallet. Ska nog ta det lugnt imorgon och bara köra lite frihetsdressyr tänkte jag. Eftersom både jag och Nobless måste gå upp i vikt så måste jag tillåta oss lite fler lugnare dagar. Det hjälper ju oss bara försöker jag påminna mig själv.
Här kommer dagens 3+
* Jag var och tog bort min tandsten idag vilket blev jättebra. Ett komplex mindre, tackar för det!
* En stor förändrande deal har till 99% gått igenom, men mer om det in the future..
* Att jag har städat (tvättat kläder + sminkborstar, tömt diskmaskinen, dammsugit m.m.). Jag har alltid ordning och reda runt omkring mig men fin justeringarna är skönt att få fixat haha. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vegetarisk middag

Publicerat: 2015-07-15 | 14:26:00
Igår åt jag följande vegetariska middag, som var jättegod och väldigt mättande; vegbiff från Hälsans Kök, kikärtor, kidneybönor, morötter och kvarg. Till det drack jag givetvis kokosmjölk. Rekomendera denna varmt, dessutom var den så smidig att "laga" då medan biffen stod ugnen skars allt annat upp. Bon Appetit!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lite nytt till sminkkollektionen

Publicerat: 2015-07-15 | 09:19:00
Skuggpalett från bareMinerals, nyans The Escape.
 
Ögonfranslim från Duo samt fransar från Ardell.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Matkoma och kungligt

Publicerat: 2015-07-14 | 21:42:00
Hejsan!
Sitter förtillfället med världens matkoma efter en sen middag medan jag ser på "Grattis konrprinsessan!". Är en royalist och gillar främst våra fina prinsessor. Jag kom inte hem från stallet förän vid halv 8 och innan dess mötte jag upp Eva på stan och åt mellis samt gick lite i butiker. Riktigt kul att träffa Eva, vi har inte setts på ca 1,5 månad så det var verkligen dags! Tiden flyger ju iväg. Blev lite inköp på stan också vilket alltid är trevligt. Var helt matt och uttorkad när jag kom till stallet men med lite vilja genomförde jag så snyggt (i träningsbyxor och ridstövlar haha) ett dressyrpass som gick ganska så bra. Avslutade med att galoppera några gånger på travbanan, härligt sa både jag och ponnyn.
Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till sjukhuset för vägning, sedan ska jag till tandläkaren. Har fått superful tandsten på några undertänder, jättekonstigt. Egentligen hade jag inte tid förrän om ett år, men våra grannar är nära vänner med min tandhygienist så vi har träffat henne endel privat så hon löste en tid till mig. Väldigt tacksam för det. Tänkte även göra en sminkning imorgon också och självklart ska stallet fixas och hästen motioneras. Men innan det har jag en välbehövlig natt med sömn framför mig och även ett kvällsmat som jag ska försöka hitta plats för någonstans i min supermätta mage.
 
Vi hörs imorgon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lexington

Publicerat: 2015-07-14 | 14:13:00
Vårt land ligger ju precis vid havet. Givetvis älskar mina föräldrar den marina inredningen och självklart är Lexington märket nummer 1 i inredning här. Vi har bland annat så perfekta skålar från dom, stooora och snygga. Igår kväll åt jag hallonkvarg, müsli, jordgubbar, kiwi och hallon ur en av våra röda. Jag blir mycket gladare av att äta när de ligger i fina saker haha så det är bra att mina föräldrar gillar det också!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Spa igår

Publicerat: 2015-07-14 | 09:08:00
Godmorgon!
Förtillfället ligger jag i min säng på landet och bloggar. Igår var en väldigt blandad dag. Tog det först lugnt hemma, sedan åkte jag till stallet och promenerade Nobless. Därefter åkte jag dirket till landet och därifrån till Stenungsbaden Yacht Club. Igår tog vi inte några behandlingar utan endast badade i varma pooler och bastade, men det var mysigt. Efter några timmar i spat fixade vi oss och åt middag där. Problemet då blev att jag beställde en sommarsallad, den innehöll kanske 100kcal max.. galet. Så fick komplettera med en liten liten bit bröd och en questbar sedan vilket var jobbigt. Men löste det iallafall och känner mig motiverad idag!
 
 


 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-07-13 | 23:59:41
* Jag o mina föräldrar var på spa, så skönt! Ett inlägg om det kommer imorgon.

* Åt en ny proteinbar (för mig) från gainomax med mer kcal och socker än mina älskade questbar. Åt mintchoklad iallafall och den smakade som aftereight, mums men lite mastig! 

* Trots att eftermiddagen/kvällen varit jobbig med maten har jag gått emot tankarna lite men är motiverad att fighta hårt imorgon. Ny dag, nya möjligheter!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inrednings inspo

Publicerat: 2015-07-13 | 14:25:00
Av hemlig anledning sitter jag och kollar inspobilder... ;)
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hotell 11

Publicerat: 2015-07-13 | 09:10:00
Igår var vi åt och middag på hotell 11 nere i Eriksberg. Jättemysigt tyckte jag och bra service. Jag åt en ceasarsallad utan ost och dressing (har aldrig någonsin ätit ost så det är inget ätstört och en klassisk ceasardressing innehåller oftast ost den också). Vi hade en trevlig kväll, här kommer några bilder;











// Trenchcoat - Gant // Blus - Filippa K // Kjol - Object // Väska - Marc Jacobs // Ballerina - Vagabond //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bloggning från sängen

Publicerat: 2015-07-12 | 23:31:33
Godkväll!
Nu har jag precis lagt mig i sängen o ska sova. När vi kom hem från landet åkte jag o mamma ut till stallet en stund. Sedan åkte hela familjen ner till vattnet och åt en senare middag. Så himla mysigt. Vi sa att vi ska försöka äta ute nu en gång i veckan iallafall till min bror åker om dryga månaden. Restaurang är så mysigt, och utmanande! Bilder från kvällen kommer imorgon. På tala om imorgon, mamma o pappa åker ju upp till landet igen då dom har semester och ska spendera veckan där. Jag har dock inga planer imorgon alls förutom hästen så unnar mig en sovmorgon och efter lunch åker jag till stallet och sen landet. Jag åker dock hem på tisdag igen för att resterande dagar har jag grejer planerade samt Nobless såklart.
Maten har verkligen varit jobbig det sista men tror det är för jag har ökat intaget endel. Anorexi blir man inte av med i ett kick tyvärr. Ångest upp till molnen men fokuserar på det som motiverar mig. Nu börjar mitt lilla vita John Blund piller verka märker jag (illa men dock behövligt tyvärr..) så vi hörs helt enkelt imorgon.
Kram!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Casual landet outfit

Publicerat: 2015-07-12 | 15:45:11
 
 
 
 
// T-shirt - Ralph Lauren // Kjol - Zara // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 visste ni att..

Publicerat: 2015-07-12 | 09:28:21
* Jag äter äpple varje dag men måste ha sorten Pinklady. Helt klart dom godaste äpplena.
 
* Mellan 13-15års ålder var jag kraftigt underviktig naturligt. Jag gick det skolsköterskan 1 gång/månaden och dom trodde då att jag hade anorexi, vilket jag inte hade. "Komiskt nog" är jag ju sjuk i det nu.
 
* Jag gillar verkligen inte att sova första natten i en nybäddad säng, känns så stelt, mycket skönare när man sovit in sig några dagar haha. 
 
* En av de skönaste känslorna är när man sminkar av sig, tar ut linserna och smörjer in ansiktet.
 
* Jag äter 2 kalktabletter varje dag p.g.a. mitt sköra skelett.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

På landet

Publicerat: 2015-07-11 | 22:04:30
Förlåt för dålig uppdatering, är på landet med bästis och släkten. Har det jättemysigt, uppdaterar imorgon med lite bilder härifrån!
Kram
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nobless 17år

Publicerat: 2015-07-11 | 09:43:00
Idag är ingen vanlig dag för idag är det Nobless födelsedag, HURRA HURRA HURRA!
 
Tänk att hon redan fyller 17år, nu börjar hon ju bli lite smågammal haha. När jag köpte henne var hon 10,5år och jag minns vilken perfekt ålder jag tyckte att det var för då var hon ung men inte för ung. Våra år tillsammans har varit en riktig berg- och dalbana. Periodvis har vi båda varit svårt sjuka och nära på att dö, medan vi i perioder har tränat, tävlat och bara levt livet. Jag är så otroligt tacksam att jag har henne, hon får mig verkligen att må bättre och att få galoppera ute i skogen utan krav på varken henne eller mig är det bästa jag vet. Frihetskänsla delux!
 




 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snäll syster

Publicerat: 2015-07-10 | 22:08:28
Godkväll!
Sitter och skissat på lite smink nödvändigheter förtillfället och för en liten stund sen kom jag hem efter att ha kört min bror till ett förkrök. Har haft sån himla ångest idag (tror det är p.g.a. att jag varit rastlös) så det var lite skönt att köra bil med hög musik. Det lär dock inte vara lika skönt att hämta han inatt vid 3-4 tiden, men vad gör man inte för sin bror när bussarna inte går haha. Nu tänkte jag iallafall fixa kvällsmat och se på revenge. Hoppas på att ångesten dämpas och att jag sover bra. Vill bara påpeka att jag inte har varit ute och rört på mig extra som jag tänkt samt ätit allt enligt plan. Den här sjukdomen är jobbig, men jag ska övervinna monstret! Ända möjligheten att göra det är att gå emot tankarna, hur hårda dom än är.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Samsoe Samsoe

Publicerat: 2015-07-10 | 14:01:00
Igår fick jag hem en aprikos färgad kjol från danska märket Samsoe Samsoe. Gillar verkligen det märket, fina kläder till grymma priser. Denna fyndade jag dessutom på rean på deras hemsida, score!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lugn fredag

Publicerat: 2015-07-10 | 14:00:32
Idag blir verkligen en lugn fredag. Spenderade dock hela förmiddagen i stallet med fix och ridning innan jag åkte och lämnade mormor o morfars bil. Dom bor ju bara 10 minuter från oss med buss så åkte bussen hem och efter det blev det lunch och serietittande. Jag har faktiskt inga som helst planer mer idag mer än att bara ta det lugnt, vilket både är väldigt skönt men samtidigt stressande. Imorgon däremot ska jag tidigt till stallet och sedan åker jag, brorsan, Linda och mormor o morfar till landet. Mina föräldrar har varit där uppe i några dagar nu och mina mostrar kommer även dit på grillning imorgon. Så det kommer att bli jättemysigt. Dessutom ska vädret vara något bättre enligt prognosen så packar med mig bikinin och kanske tar mig ett dopp. Jag är väldigt lättfrusen men samtidigt tävlingsmänniska/envis så badar dom andra kan jag ju kanske inte vara sämre. Iallafall inte när det gäller att hoppa från badtorn m.m. Givetvis ska man hoppa från högsta haha. Vid landet precis har vi bara brygga men någon kilometer bort är det en mycket större badbrygga med hopptorn osv. Dock blåster det ju jättemycket idag så är inte så pepp på att bada atm.
 
På landet för 2 år sedan, här med hjärnspöken men innan jag gick ner i vikt...
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bare Minerals - Afterparty

Publicerat: 2015-07-10 | 09:45:00
I Köpenhamn köpte jag ju paletten The Afterpary från Bare Minerals. I onsdags testade jag paletten och gjorde en enkel vardagsskuggning. Tyckte det var lagom till vardags (använde alla nyanser utom den svarta). Jag använde ingen primer under och kan tänkta mig att färgerna blir mer pigmenterade om detta görs.
 
 
 
Mitt ögonbryn levde dock sitt egna liv..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Biljard och sushi

Publicerat: 2015-07-09 | 20:57:27
Hejsan!
Nu har jag precis sminkat av mig och krypit upp i soffan med myskläder, så himla härligt. Min eftermiddag/kväll spenderades med Nathalie. Vi var först på Biljardpalatset och spelade biljard och därefter gick vi och åt japanskmat, jag åt sushi. Vi hade några riktigt mysiga timmar och jag är så glad att jag har Nathalie, sån himla fin vän. Innan jag träffade henne var jag och köpte lite hästfoder och hämtade ut ett paket. Min förmiddag spenderades i stallet och jag hade en himla härlig uteritt. Nobless var precis så som jag vill ha henne, riktigt pigg och glad men samtidigt så himla mjuk och fin. 
Dagen började rätt kasst med ett tjaffs men det rädde ut sig och har varit bra sen dess. Om någon timma ska jag äta kvällis och se på ett avsnitt av Revenge men innan det ska jag förbereda lite blogginlägg och läsa bloggar.
Här kommer dagens 3+
* Biljard och sushi med Nathalie, jättemysigt verkligen.
* Hämtade ut ett paket på posten som jag är jättenöjd med, vad de innehöll visar jag imorgon.
* Jag behövde inte ta insläppet och kvällsfodringen ikväll som planerat. B gjorde det idag då jag fixade det igår.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens mellis

Publicerat: 2015-07-09 | 14:58:00
Igår gjorde jag en smoothie till mellis som jag toppade med lite müsli. Mixade endast yoghurten och hallon, superenkelt. Det var första gången jag testade denna yoghurt (utmaning!) men smakmässigt blev det jättegott. Dock har jag lite svårt för smoothies och "lösare" mat men den var iallafall riktigt god vilket underlättade det hela extremt mycket. Så gillar ni smoothies borde ni testa denna kombinationen! 

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Anastasia Contourkit

Publicerat: 2015-07-09 | 09:56:00
Äntligen är det mitt, nu kan det skuggas och contureras på riktigt. Ska bli så kul att testa det eftersom det är så himla populärt och alla verkar älska det.
 
 
Jag beställde färgen Light to Medium, nyansena Vanilla, Banana, Sand, Java, Fawn samt Havana.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Svensk sommar..

Publicerat: 2015-07-08 | 21:15:01
Hej i kylan!
Vinden och regnet har avlöst varandra idag och Sverige har visat sig från sin vanliga sida. Ibland önskar jag verkligen att jag bodde i ett varmare land. Jag gillar dock kylan på vintern trots att jag är världens mest lättfrusna person så att bo i Paris eller New York som har värme på sommaren och lite kallare på vintern hade varit perfekt. Dessutom är det ju grymma modeständer. Har dock aldrig varit i Paris men skulle så gärna vilja åka dit igen. NY Är nog min favoritstad, så himla mycket jag. 
 
Dagen har iallafall varit rätt bra, och väldigt spännande. Här kommer dagens höjdpunkter;
* Red dressyr i manegen idag igen och det kändes verkligen att jag red igenom henne igår för hon var jättefin idag!
* Mamma, pappa och jag var och gjorde en väldigt spännande sak som kan ge stora konsekvenser för vår framtid. Vi får se och hoppas på det mesta *exited*.
* Hämtade ut ett paket med ett innehåll jag velat ha jättelänge. Ska bli så kul att testa det, vad paketet innehöll visar jag imorgon.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Falsterbo veckan

Publicerat: 2015-07-08 | 13:30:18
Om man är något sånär hästintresserad har man koll på att Falsterbo veckan är igång förfullt. Jag brukar åka ner sista helgen och se på derbyt och de större klasserna. Förra året missade jag det dock då jag var i USA och iår ser det faktiskt ut som jag skippar det också. Hade lite planer att dra ner spontant någon dag i veckan, men enda dagen utan några större planer är fredagen men då måste jag fixa stallet på förmiddagen och sedan lämna morfars bil till dom (har ju deras bil, min bror har mammas och mina föräldrar pappas) så det sket sig. Dessutom så är det ju inte toppväder direkt. När det är sol är Falsterbo magiskt, när det inte är det så sitter man på läktaren och hackar tänder haha. Dock åkte två i stallet ner imorse och då min Facebook består av 90% hästmänniskor kan man inte undgå att bli uppdaterad och lite sugen.
 








Bilder jag tog i Falsterbo 2014.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Havs-lunch

Publicerat: 2015-07-08 | 09:30:00
På vägen hem från Köpenhamn stannade vi precis över bron på någon båtklubb och åt räksallad till lunch. Övriga familjen tog även en glass efter lunchen. Mysigt i solen med lite havsdoft.
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blomsterkort på posten

Publicerat: 2015-07-07 | 22:01:00
Godkväll!
Spenderade min eftermiddag i stallet enligt plan vilket var mysigt. Red ett dressyrpass i manegen. Jag har nästan alltid ingen energi när jag väl sätter mig i sadeln och börjar jogga fram. Jag blir liksom yr och matt. Men sedan kommer jag igång och vill ha henne perfekt. Då får jag energi att trimma tills jag får känslan som jag söker efter. Så var fallet även idag, och det är så mysigt att bara hänga i stallet. Att man kan älska ett djur så himla mycket, låter som värsta 12-åriga hästnörden haha men hon är så go min prinsessa.
 
Dagen har varit bra tycker jag, nu ska jag fixa kvällsmat och se ett avsnitt av revenge innan sängen kallar.
Här kommer ågra av dagens höjdpunkter iallafall:
* Att vågen var lite upp idag, det gav mig energi. Jag ska fixa min utbildning i höst, kunna rida, jobba, festa och resa! 
* När jag kom hem låg det massor med presentkort på blommor från jobbet som ett "tack för engagemanget" / "sommargåva"? Riktigt oväntat men positivt såklart.
* Blev så himla nöjd med mina nya detaljer på mitt sminkbord.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Housewife?

Publicerat: 2015-07-07 | 14:57:00
Hejsan!
Min dag har varit ganska produktiv hittills. Började dagen med en sväng till Ikea, därefter åkte jag raka vägen upp till östra på "drop in vägning" haha. Mina behandlare har överlappande semester men denna veckan är båda lediga så åkte upp och vägde mig. Vågen visade 3hg + vilket var bra då jag slitit som ett djur veckan som varit. Men då jag inte vill tappa den lilla ökningen igen väljer jag att öka intaget något denna kommande vecka igen. Jag åkte därefter hem och diskade, tvättade, åt och fixade iordning i mitt rum och därefter tog jag ytterliggare en sväng till Ikea haha, köpte nämligen grejer till mitt sminkbord i två omgångar då jag efter första vändan insåg vad som fattades mer när de nya grejerna var på plats. Nu ska jag iallafall sätta på en klänning på tvätt, äta mellis och se på det senaste avsnittet av Rich Kids of BeverlyHills, därefter ska jag till stallet och rida samt fixa allt. 
 
Före:
Stolen är på tog för hög, blir galet konstig vinkel när man sminkar sig, en liten spegel samt alla ögonprodukter (tan skuggor), läpprodukter m.m. ligger under border, osmidigt..
 
Efter:
Lägre pall, mycket bättre vinkel + en stoor spegel, så behövligt. Och massa separata lägre glas med mascarorm läppennor, läppstift, brynprodukter m.m. Brickan byttes ut för ett tag sedan. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tivoli

Publicerat: 2015-07-07 | 09:09:00
Vi var ju på Tivoli i Köpenhamn. Jag och min bror är sånna som åker allt. Vi har ju bland annat varit på Six Flags i LA några gånger och åkt världens; högsta nedsläpp, snabbaste attraktion, den med största lutning osv. Därför var dessa attraktioner rätt lugna. Dock hade dom flygplan som var väldigt annorlunda, snurrade jättefort på en hög ställning (lite som uppsvinget på Liseberg men typ fem gånger så hög och roterande runt sin axel). Jag blir ju rätt yr så synen försvann där ca 30 sekunder hehe. Men vi hade det jättemysigt och kul. Jag får en sådan himla kick av nöjesfält. Dessutom var parken så himla fin, vilket alltid är trevligt.
 
 
 
 










 
Haha, vi hoppade upp på karusellen när den stängt och tog några bilder.  
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-07-06 | 22:10:12
* Lunchade med Linn, Torun och Adrian. Så himla mysigt och vi åt dessutom sushi, mums. Det var längesen vi träffades alla (tyvärr kunde inte Erik idag dock) men i gymnasiet och året efter umgicks vi alla mycket men sen har vi alla befunnit oss på olika orter det senaste året. 
 
* Jag nätshoppade en väldigt efterlängtad sminkprodukt, wiie. Dessutom så beställde jag ett klädesplagg när jag var i Kph så inväntar förtillfället 2 paket.
 
* Idag har jag utmanat mitt monster mycket. Känt mig väldigt mätt men kunnat trycka bort tankarna och ätit enligt plan ändå. Mina två största motiveringar för tillfället är helt klart min makeupartist utbildning i höst samt att kunna åka ner till min bror i LA igen direkt när utbildningen är klar. Att jag ska vara i skick för det och inte inlagd!
 
 
Ha en fin kväll och glöm inte bort att imorgon är en ny dag med möjligheten att komma att steg närmare sina mål!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Citronkvarg

Publicerat: 2015-07-06 | 16:06:27
Nu ska jag precis hugga in på detta mellanmålet och se på GossipGirl. Det blir första gången jag testar denna kvargen. Den är ju inte alls lika "nyttig" som vanlig, men jag är motiverad att bli frisk så jag får tugga och svälja helt  och tänka på framtiden enkelt. Toppade det med massa färska hallon.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Photoshoot på mig själv - haha

Publicerat: 2015-07-06 | 09:51:00
I Köpenhamn passerade vi ett hus varje dag som jag kommentera varrenda gång att "där är det perfekta huset att ta bilder vid". Det sista vi gjorde innan vi lämnade stan var att jag och pappa tog lite bilder. Tyckte faktiskt dessa blev rätt fina, en hel drös med bilder blev det haha. 
 


 
 
 
 










 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Borta bra men hemma bäst

Publicerat: 2015-07-05 | 21:21:15
Nu har vi varit hemma i några timmar. Jag har packat upp, redigerat lite bilder, ätit middag och spelat yatzy. Jag tycker att vi hade en jättemysig weekend i det stora hela och är nöjd. Vi fick gjort det vi alla ville. Dessutom har vädret varit så galet bra (nästan för bra). Det har ju varit exotisk värme så det har inte känts som man bara varit i grannlandet utan betydligt längre bort. Det var första gången jag besökte Köpenhamn i "vuxen ålder". Jag tyckte det var mysigt uppe i Nyhamn och det var mest vid Nyhamn, Ströget och Tivoli vi hängde. Ströget var bra, i början var det ju skit butiker men ju högre upp man kom var det finare, roligare och mer exklusiva butiker. Vi kan iallafall konstatera att danska är sjut svårt att förstå, och att det danskar gör är röker, dricker öl och cyklar haha. Stereotyper som stämmer till punkt och pricka enligt vår uppfattning hehe.
Jag har fixat lite fler tidsinställda inlägg med mer bilder från helgen. Kommande vecka är jag ledig och den kommer bestå av stall, kompishäng, shopping, vägning, husvisning och landet. Ser fram emot veckan och kommer givetvis hålla bloggen uppdaterad.
Nu tänkte jag ta och sminka av mig, ta ur linserna och om en stund äta kvällsmat. Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon! 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Balla bilder

Publicerat: 2015-07-05 | 14:48:00
Igår var vi även på Tivoli. Vi tog massor med bilder, både från parken, attraktionerna och på oss själva haha.  När pappa fotade några bilder på mig på kvällen blev det ett gäng häftiga tyckte jag. Bjuder på ett gäng sålänge;
 








 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Båttur

Publicerat: 2015-07-05 | 10:43:20
Igår åkte vi en båttur runt om i Köpenhamn, liknande Göteborgs Paddan. Mysigt, här kommer några bilder:












 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt smink

Publicerat: 2015-07-04 | 14:35:00
Palett från Bare Minerals - The Afterparty
Läppstifr från Marc Jacobs - Georgie Girl
Läppenna från Marc Jacobs - Honey (Bun) 
Mascara (fick med denna) från Marc Jacobs - Oimega lash volumizing mascara
Samt en beautyblender, men den gjorde sig inte så bra på bild.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Middag i Nyhamn

Publicerat: 2015-07-04 | 09:35:00
Igårkväll åt vi en sen middag i Nyhamn. Vi satt precis vid vattnet/kanalen och det var väldigt mysigt. För mig blev det kött och kokt potatis (!). Här kommer lite outfit bilder.
 
 




 
// Blus - DKNY // Kofta - Ralph Lauren // Kjol - Object // Clutch - Michael Kors // Ballerinas - Tommy Hilfiger // Brillor - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hej från Köpenhamn

Publicerat: 2015-07-03 | 20:39:15
Hej!
Nu sitter jag på hotellrummet och har ätit första delen av dagens kvällsmat. Vi ska nämligen strax gå ut och äta middag så det blir en sen middag och därför tyckte mamma jag skulle äta en del nu innan (naturell soya yoghurt och melon). Idag stannade vi först vid Turning Torso (Malmö) och åt lunch innan vi åkte över till Köpenhamn. Väl här har vi bara gått upp till Ströget (Illum) och A&F. Köpte mig endel smink från Marc Jacobs och även lite från Bare Minerals, kul! Vill tillbaka upp dit imon och prova/köpa en kjol från Tiger of Sweden o brorsan ville även prova ytterliggare en skjorta. Dessutom ska vi till Tivoli bland annat.
Nu ska jag börja göra mig iordning innan middagen. Här kommer bilder från dagens stopp i Malmö innan vi åkte bron över!













 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Shellack

Publicerat: 2015-07-03 | 14:58:00
Igår var jag på en salong i Vasa och gjorde Shellack. Eftersom jag är så himla mycket i stallet så fungerar inte gel och akryl då jag inte kan ha superlånga naglar. Testade därför på Shellack och fastnade för det direkt. Gjorde ett par ljusrosa, somrigt och naturellt. Det ska bli intressant att se hur länge dom håller sig fräscha men ser dom fortfarande fina ut efter ca 2-3 veckor kommer det bli ett salongsbesök i månaden åtminstone. Den saken är klar då jag mår så himla mycket bättre/blir gladare av fixade naglar.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mot Köpenhamn

Publicerat: 2015-07-03 | 10:45:00
Om allt gått som planerat sitter nu hela familjen i bilen påväg mot Köpenhamn. Vi ska utforska staden fram till söndag och planerna hittills är shopping på Illum (som NK om vi förstått det rätt) samt ett besök på Tivoli. Jag har inte varit i Köpenhamn sen jag var liten så det ska bli jättekul. Väldigt utmanande med massa restaurangbesök och hotellfrukost men jag är taggad. Givetvis har jag med mig både systemkameran och min Macbook och kommer uppdatera massor under helgens gång. 
Har ni några förslag på ställen/restauranger man inte får missa får ni gärna tipsa!
 
Har inte varit på Tivoli sen jag var liten, men det ser så himla fint ut, och dessutom roligt så härifrån kommer det komma massor med bilder, det kan jag lova!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens middag - krossa ana

Publicerat: 2015-07-02 | 21:39:03
En riktig utmaningsmiddag blev det idag. Men som min behandlare sa, om jag inte vill bli inlagd igen är enda lösningen att äta. Jag ska inte förneka det, det kom allt några tårar. Trots det ligger maten i magen nu och jag är ett litet steg närmare friheten. 
 1 fullkorns "texmex bröd", 105g pulled pork, 300g morot, 100g tomat/gurka, 0.5dl kvarg + alpro kokosmjölk.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Årets varmaste dag

Publicerat: 2015-07-02 | 17:35:05
Hej!
Sverige har överträffat sig själv. 28-29 grader idag och jag går barbent och är supervarm. Det händer inte var dag kan jag lova. Jag har precis ätit ett sent mellis ute och nu sitter jag i en av våra loungemöbler under markisen och bloggar. Inte helt fel det ni. Jag var ju som sagt på Östra idag igen. Vågen var 2hg neråt tyvärr. Egentligen är det ingenting men då vågen tenderar att gå ner såpass varje vecka blir det tillslut inte bra. Fel håll helt enkelt. Men vi komepnserar det genom att öka kalorimängden rejält denna veckan. Utmaning utan dess like men jag ska fixa det. Jag hade iallafall ett vra samtal med S så det var väldigt givande. Efter det åkte jag och fixade mina naglar.
 
Såhär är dagens outfit;
 
 
 
 


// Klänning - Suzanne Nilsson // Sjal - Tommy Hilfiger // Skärp - Ralph Lauren // Väska - Marc Jacobs // Rayban /
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stallbesöket igår

Publicerat: 2015-07-02 | 09:12:00
Igår red jag ett svettigt pass i paddocken vilket gick ganska bra. Därefter gick jag 10m ut ur paddocken och galopperade några gånger på travbanan. Hur lyxigt att ha en perfekt gräs galoppbana (och grus på andra sidan) precis utanför paddocken?! Drömmen är det och både jag och ponnyn tyckte det var kul att få galoppera ute i slutet av passet. 

 
 
 
 
 
Eftersom det var väldigt varmt ute fick Nobless en dusch efter ridpasset och hon tyckte det var SÅ skönt, se och njut!

 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Super härliga dagar

Publicerat: 2015-07-01 | 21:53:14
Godkväll!
Jag har haft två superhärliga dagar. Gårdags eftermiddag spenderades ju med Linnsan och därefter hemma hos min farbror med delar utav släkten, mysigt. 
Idag har solen verkligen strålat och jag har inte haft några jättemåsten. Jag organiserade förrådet lite och fick 300spänn för det haha, klagar inte. Sedan har jag sett på lite sminkvideosar, solade för första gången i år samt spenderat eftermiddag/kvällen i stallet. I stallet fick vi till några jättehärliga bilder som kommer upp imorgon och till middag blev det dessutom grillat. Kvar på dagen står det endast kvällsmat och lite slappande. Idag har det verkligen kännts som sommarlov som man hade när man var liten. Nostalgi på hög nivå.
Morgondagen kommer bland annat att bestå uyav två stallbesök, vägning o samtal på sjukhuset samt nagelfix på salong. Men givetvis kommer det massa uppdatering under dagen!

Föresten, tänk att det redan är juli, halva året har gått. Jag skrev ett dokument när jag var inlagd som ligger på mitt skrivbord och heter "mål 2015". Har uppnått delar/endel av dom och är pågång så det känns lovade.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll, och kom ihåg vi alla är limited edition!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blue and white, yesterdays

Publicerat: 2015-07-01 | 15:47:00
 



 
 
// Solisar - Rayban // Klänning - Molly Bracken // Väska + sjal - Marc Jacobs // Kavaj - Zara // Skor - Toms //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Diamant bröllopsdag

Publicerat: 2015-07-01 | 12:39:00
Igår var jag som tidigare nämnt hemma hos min farbror med familj för att fira min farmor och farfars 60-åriga bröllopsdag. Dom är så himla gulliga ihop. Tänk att farmor fyller 85år i december och att min farfar är 91år. Ser dom inte oförskämt bra ut för sin ålder?! #relationshipgoal 

 
 
 
 


 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Purple makeup

Publicerat: 2015-07-01 | 09:02:00
 
I måndags testade jag mina nya lila skuggor från Make Up Store, använde även en rosa (cotton candy) samt vit för higlighting. Är faktiskt rätt nöjd med resultatet. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!