Ledig

Publicerat: 2013-11-29 | 09:05:16
Godmorgon i stugan!
Nu ligger jag i min säng och försöker att sturkturera mitt liv typ. Igår skrev jag upp allt jag behövde göra denna helgen och det blev 13 grejer. Lite ångest men många saker går fort att göra. Nu tänkte jag därför gå ner och plugga lite så att jag kanske kan stryka det från min lista. Sedan blir det uteritt med besti, myyys <3
Ska ju till Real också ikväll, ska bli jättekul. Har lite nya saker att visa as usual men det kommer jag att lägga upp när jag får lite mer tid. Kanske i eftermiddag med lite flyt. 
 
Hörs!
Vill tävla nuuuu. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stressigt

Publicerat: 2013-11-27 | 22:42:33
Hej!
Har verkligen fullt upp som vanligt. Idag har jag dock varit ledig, började med ponnyn. Sedan plugg, efter det stan och intervju och shopping. Sen plugg, kardashian, plugg och nu paradise. 
Imon har jag sovmorgon och sen skola. Ska även hämta ut mina nya glasögon, kul. Min medryttare tar Nobless imon, skönt. Då hinner jag plugga.
På fredag är jag ledig. Ska rida ut med Linda och sedan adventsmys på mitt gamla gymnasium, sedan utgång. 
Helgen består av jobb, stall, hockey, plugg och julmys.

Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stockholm shopping

Publicerat: 2013-11-25 | 09:47:00
Vit/beige blus från Ralph Lauren Danim & Supply. Köpt på Mathilde. 
 
Vinröd blus från Stockholm LM. Köpt på MQ.
 
Guldigt nagellack från O.P.I. Köpt på NK.
 
Lipbutter coconut från The Body Shop. Köpt på Åhlens.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I huvudet på Gunde Svan

Publicerat: 2013-11-24 | 21:39:31
Hej!
Nu är vi äntligen hemma i Göteborg igen. Tåget blev lite sent under resans gång, otippat att SJ inte kunde hålla tiderna va? När vi kom hem åkte jag och mamma till stallet en snabbis. Jag mockade medan hon fixade maten och vattnet. Sedan borstade vi henne lite och gav henne lite morötter innan vi åkte hem och åt tacos. Nobless har vilat nu fredag till söndag så kommer ha en otroligt pigg ponny imorgon tippar jag på. Nu har det ju börjat bli kallare också och det var - 4  grader när vi åkte från stallet vilket betyder att hästarna blir ännu piggare. Nu har jag precis sett senaste avsnittet av "I huvudet på Gunde Svan" då han utmanade Malin Baryard. Kul grej, han är modig Gunde, hästar ska man inte underskatta.
 
Nu tänker jag förberedda ett tidsinställt inlägg inför imorgon med det jag shoppade i Stockholm innan jag ska dejta John Blund och min säng. 
 
Hörs imon!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mary Kay

Publicerat: 2013-11-24 | 09:36:00
En gång var tredje månad (jag skrev dock på för varannan tror jag) får jag hem en Mary Kay mascara. Jag prenumererar just nu på Lash Love Black som jag tycker fungerar jättebra. Vanligtvis kostar mascaran 250kr men jag får 50kr rabatt varje gång av någon anledning så betalar bara 200kr. Den kommer hem i brevlådan också vilket är jättekäckt. Jag tycker det är väldigt praktiskt för mascaror är så segt att gå och köpa i butik så att veta att det kommer komma en hem till en är bra. Min förra har inte ens tagit slut än och den har jag använt nästan varje dag i tre månader.
 
Denna trillade ner i brevlådan förra veckan:
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pinsamt

Publicerat: 2013-11-24 | 00:07:34
Hej!
Skulle precis gå in till från mina föräldrars rum (som ligger bredvid min brors och mitt rum). Jag hade då tagit av mig mina jeans i mitt rum för att byta om till pyjamas men kom då på att jag glömt en grej i mina föräldrars rum.
När jag då försöker få upp min dörr påväg in i mitt och min brors rum igen så kommer en kille förbi när jag står där utan byxor i fest topp.. Tur att han inte var en tio poängare ;)
Vi var ju och åt innan det. Åt pizza, Hawaii utan ost, sååå gott. Ost är dödligt överskattat. Sedan var jag sugen på godis så vi gick förbi Seven Eleven, men åt ca 7 bitar innan jag tappade aptiten. Men då har jag godis till tågresan hem istället. 

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova, dock ligger Daniel bredvid och ser entorage.. Imon ska jag möta min kompis Jennifer innan vi åker hem.

Godnatt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kyla

Publicerat: 2013-11-23 | 18:01:00
Hejsan!
Ni som känner mig vet att jag är extremt lättfrusen. Här i Stockholm är det runt 0 gradigt och mitt klädval för dagen blev dumt nog av klänning och tunna strumpbyxor, trots att vi skulle gå hela dagen. Vilket betyder att såfort jag har varit ute idag så har jag frusit så fruktasvärt mycket. 
Poängen med dagen var att shoppa lite, sedan gå till gamla stan för att käka lunch för att sedan kolla på lite sevärdheter. När vi kom till Stureplan och Sturegallerian började våra magar dock kurra och det slutaade med att jag fick min vilja igenom (okej de andra var inte direkt svårövertaliga) och äta på Ture i Sturegallerian. Deras Caesarsallader skulle ju inte vara dåligs, och det var den inte heller. Muuuums. Sedan gick vi runt i stan en bra stund, de har så galet bra affärer som Gant, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs m.m. Vilket gjorde att vår shoppingrunda tog väldigt lång tid. När det sedan var dags att gå till gamlastan var alla genomfrusna. Vi traskade iallafall dit och fikade innan vi begav oss hemåt. Svängde in på Åhlens och var galet nära på att spontanköpa en kappa men väntar med att kolla utbudet hemma lite mer. Det kostar ju ändå några tusenlappar åtminstonde om man vill ha en i ull så det var nog bra att jag väntade lite. Fick med mig lite nytt hem idag också, som jag kommer att visa er imorgon/början av nästa vecka. Nu ska jag bjuda på lite bilder från dagen innan jag ska se på onsagens PH avsnitt som jag missade och sedan är det dusch och resturangbesök som gäller. 
 
Min caesarsallad. Beställde utan ost såklart och åt inte baconen men fick lök från mammas mat.
 
Mammas clubsandwich.
 
Min bror och hans hamburgare. 
 
Jag och min goda sallad.
 
// Päls - Hollies // Jacka - Kiomi // Kofta - Hunkydory // Skärp - Legend // Klänning Suzanne Nilsson // Väska - Marc Jacobs // Hanskar - Åhlens // Skor - Primeboots //
 
Frusentjej...
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Shopping wanties

Publicerat: 2013-11-23 | 10:30:00
 
Denna bilden gjorde jag för några veckor sen. Har ändrat lite men huvudsakligen är det detta jag ska titta på/köpa. Ska se om jag hittar en tunika från Odd Molly (den på bilden) den finns inte i hela Göteborg och är slut på internet. Annars hoppas jag hitta en annan tunika. Vill också ha en brun American Vintage tröja (hittar inte den bruna heller i gbg...). Den blåa blusen är från Filippa K, tycker den är fin men den finns bara i XS och L hemma på NK, kanske har Stockholm bättre utbud?  Ringen klippte jag mest in av snygghet men den är från Karen Millen. Ska även kolla på om utbudet är större på OPI nagellack.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Live from Stockholmo

Publicerat: 2013-11-22 | 17:34:45
Hejsvejs!
Nu har jag äntligen löst internet till Macen. Fick springa ner till receptionen och byta koderna då man tydligen var tvungen att regga in koderna inom tre timmar, vi kom ju i förmiddags men då reggade vi dom ju inte. Nu har vi  gått en bra stund på stan. Blev lite shopping på NK och Mathilde för min del och en hel del shopping på NK för min bror, niiice. Lunchade även och åt en helt okej ceasarsallad. Snart ska vi byta om innan vi ska äta middag och sedan gå på konserten. Lägger upp bilder på shoppingen när jag kommer hem på söndag, men såhär har jag sett ut idag:
 
 
// Mössa - FWSS // Päls - Hollies // Jacka - Kiomi // Tröja - Twist & Tango // Kjol - Mexx // Väska - Marc Jacobs // Skor - Primeboots // 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Black Sabbath

Publicerat: 2013-11-22 | 10:26:00
Just nu är jag påbäg till Stockholm. Huvudpoängen att vi åker upp är för att min pappa vill se på Black Sabbath. Pappa är faktiskt gammal hårdrockare och Ozzy är hans "idol" eller vad man ska kalla det. Jag vet själv inte en enda låt med varken Black Sabbath eller Ozzy (trodde faktiskt han var död..) men det blir säkert bra. Vi var ju på en rock musikal när vi var i London förra året och det var faktiskt bättre än förväntan. När det är något jag tror jag inte gillar så går jag in med väldigt låga förväntningar. Men det kanske är bra, för då blir man positivt överraskad.
Spelningen är iallafall på Friendsarena och som tur är har dom tak på hehe. Det ska även vara något förband före men har ingen aning vad det är för band. Ska se om jag kan ta några balla mobilbilder iallafall för tyvärr får man inte ha systemkamera inne på arenan. 
 
Vet inte om det är hela Black Sabbath. Googlade och fick upp denna bilden. På de gamla bilderna var de 4 personer i bandet, men en kanske har hoppat av?..
 
 Bild från i London.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ikea är generösa

Publicerat: 2013-11-21 | 20:15:53
Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering. Hinner knappt med någonting i mitt liv. Hann inte ens uppdatera igår när min medryttare hade henne, men det är så skönt. Fattar inte att jag har envisats i nästan 5 år att inte skaffa medryttare. Visst känns det som man missar ngt när man inte är i stallet på en dag och jag saknar min tjej, men jag hinner så mycket mer när jag är stallfri.
 
Dagen började med att jag åkte upp som vanligt till Trollhättan. Där snöade det faktiskt hör och häpna. Vitt på marken från och till också, dock var allt blötsnö, men ändå. Vi hade en gästföreläsning från 2 från IKEA Torp. Det jag blev med fascinerad över är att IKEA har skänkt mer till katastrofen i Filippinerna än vad hela Kina har gjort. Sedan åkte jag in till stan och lunchade med Linn. Efter det åkte jag hem och pluggade marknadsföring tills mamma kom hem. Då åkte vi direkt till stallet. Skrittade först fram med Astrid och sedan red jag i paddocken. Hon var mjuk och fin och inte särskillt tung som hon lätt blir (det hade hon varit igår). När jag kom hem åt jag middag och nu har jag precis lagt fram lite kläder inför imorgon. Då åker vi ju till Stockholm, så mysigt. Shopping och flera resturang besök varje dag plus hotellfrukost. Det går inte av för hackor. Så hoppas jag konserten imon också är bra. 
 
Tänkte förbereda lite tidsinställda inlägg inför helgen nu. Vet inte om jag får med mig datorn, men systemkameran är med (får dock inte fota konserten med den) samt så har jag ju min mobil med blogg.se appen.
Juste, igår skaffade jag äntligen Spotify. Brukar ju annars lyssna på poddar och radio men på tåget funkar ju inte det då stora delar är man internet lös. Spotify kan man ju lyssna på offline. Idag lyckades jag plugga båda tågresorna tack vare spotify, yeey, kanske kommer få lite mer tid tack vare detta. Har ni några låt förslag får ni gärna tipsa. Min lista på 26 låtar hittills består av allt från John Lennon, Avicii, Carola och Kartellen. Salig blanding med andra ord. 
 
Hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

På tåget

Publicerat: 2013-11-20 | 08:37:39
Nu sitter jag på tåget mot skolan och har precis spelat klart mina Candy crush liv. Går heldag i skolan idag men min medryttare tar hästen, ikväll blir det plugg och Kardashian. Igår red jag dressyr barbacka på ponnyn.

Strax försvinner mitt internet för vi åker ut i skogen nu.
Hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sommar pics.

Publicerat: 2013-11-19 | 15:35:00
Här kommer några bilder från en photoshoot på mitt land i somras. När snön kommer lover jag att göra en härligt photoshoot i snön men just nu är vädret mest grått och trist o då blir ju inte bilderna så bra.
Alla bilder är oredigerade förutom den understa.

 
// Tröja - Odd Molly // Klänning - Rabens Saloner // Skor - Converse // Brillor - Rayban //
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rida ut i mörkret

Publicerat: 2013-11-19 | 09:16:46
Nu har det kommit til den tiden på året där det är kolmörkt ute på redan vid 5-tiden. Oftast hinner man inte ut till stallet innan det och därför är det många som väljer att rida inne i paddock/manege på vintern för att de eller hästen är mörkrädd. Jag är en person som är otroligt mörkrädd (vi snackar inte våga gå från bussen när det är mörk, och det är 3 minuter). Men då jag är mycket noggrann med varierad ridning  och försöker rida ut lika många dagar som jag rider i paddocken (jag vet att veckan har 7 dagar, det blir antingen en extra uteritt eller ett dressyrpass per vecka) så gäller det att kunna tackla mörkret. Där vi rider finns det heller inga gatulampor utan det blir rakt ut mot skogen där det bor en person på hela ridturen. Jag har därför kommit på min lösning så att jag inte är lika rädd, det kanske inte är fullt säkerhetsmässigt, men då jag litar på min ponny till fullo och känner mig som tryggast på hennes rygg så går det bra. 
 
5 tips för en lyckad uteritt i mörkret:
 
1. Hjälmlampa (okej denna skaffade vi i helgen så testade den först igår) men det var superbra då man såg mycket mera. 
 
2. Luva över hjälmen. Visst detta är skitfult, men rider jag själv i mörkret så ser ju ändå ingen mig. Detta har jag dels för att det värmer och för att det dels stänger ute lite ljud och man känner sig inte lika "förföljd".
 
3. Podcast. Detta är det jag främst lyfter på att ha när man är ute med hästen och är "rädd". Jag har det dock alltid bara i ett öra då jag kan höra lite andra ljud om något skulle dyka upp. Men lyssnar man på podcast så känns det ju som man inte är ensam eftersom personer pratar med än. Oftast är ju poddarna roliga också så man skrattar etc. vilket gör att man blir mer avslappnad m.m. Jag tycker poddar funkar mycket bättre än musik eftersom musik inte "pratar" med än på samma sätt (i mörker då alltså). 
 
4. Reflexer. Ha alltid reflexer på både dig själv och på hästen, fastän du skulle rida på skogsvägens skogsväg där det aldrig kommer fordon. Tänk om du skulle ramla av och hästen sprang iväg utan reflexer, panik. 
 
5. Varma kläder. Jag är en person som alltid fryser men om jag har varmare kläder på mig fryser jag inte lika mycket (haha). Fryser man så spänner man sig och då är det även lättare att hästen hoppar till för småsaker.
 
Meddella även alltid någon i stalle och meddela vart du ska rida!
 
 Missa inte att rida ut bara för att det är mörkt, uteritter är underbara. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rebecca Stella

Publicerat: 2013-11-18 | 09:09:00
Jag tippar på att ni inte missat Rebeccas Stellas nya mnyårs kollektion för nelly.com. Jag äälskar den verkligen och ska skaffa mig antingen den turkos/blåa eller den gröna  (uppe i vänstra hörnet och nere i högra hörnet). Paljetter och glitter och öppna ryggar. Kan det bli mer rätt och nyår?
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Har skaffat medryttare

Publicerat: 2013-11-17 | 19:51:45
Hej!
Dagen började med frukost med amerikanska pannkakor med hallon i, muuums. Sedan åkte jag ut till stallet och fixade allt innan jag mötte upp Nobless nya medryttare. Hon var väldigt snäll och duktig och det känns bra. Jag känner att jag kan lita på henne och det är det viktigaste. 
Sedan har jag läst marknadsföring i flera timmar. Boken är ju på engelska men idag förstod jag lite mer iallafall. Tror att ju mer jag läser desto mer kommer jag att fatta. Just nu ser jag på Montazamis med vänner reprisen och sedan blir det Solsidan. Tänkte göra iordning några tidsinställda inlägg till kommande vecka. Skolmässigt är det rätt lugnt och på fredag åker jag till Stockhom, men mer om det i veckan!
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Far, får Får får? Nej, Får får inte Får Får får lamm!

Publicerat: 2013-11-17 | 09:18:00
Under första hösten men Nobless hittade jag ett dö-fräckt fleecetäcke. Det var helhals, rosa och med får över hela täcket. Men min mamma sa att Nobless skulle bli mobbad i stallet om hon fick ett sådant och var verkligen negativ, så la tyvärr ner planan att köpa det. Tänker dock fortfarande på det täcket ibland (haha) men ångrar sååå att jag inte köpte det. 
Jag tror ingen har missat dessa helteckande täcken från Shwmae (ej svenskt företag). Jag hade bara sett det från mobilen tidigare och då inte sätt mönstrena detaljerat (finns många olika mönster). Så skulle jag visa min mor de fantstiska (väldigt komiska) täckena och insåg att det lila hade får på sig. NOBLESS WANTIE!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nya glajjor

Publicerat: 2013-11-16 | 22:10:30
Hejsvejs!
Dagen började med ett ridpass på min lilla ponny, det gick gelt okej. På tala om min ponny, igår kväll la jag faktiskt ut en annons på Hästnet att jag sökte medryttare till Nobless. Har faktiskt redan fått 4 svar och en ska provrida henne imorgon. Hon verkar duktig så det känns bra. Ska bli intressant imorgon, jag har ju alltid varit helt anti till medryttare men insett nu att det skulle vara skönt att få ha någon hästfri dag per vecka iallafall. Ska försöka att inte vara för kräsen imon, men hon är äldre än img och haft egen häst så det känns stabilt.

Efter stallet åkte jag ner till optikern. Var ju där och gjorde en synundersökning förra veckan så idag beställde jag nya glasögon. Det blev ett snygga från Karen Millen, kommer självklart visa bilder när jag får dem. Har ju haft glasögon sen jag var 8år, alltså i 11år men under de 3 senaste åren så har jag främst använt linser. Därför var det svårt först att prova ut glasögon idag då jag hade svårt att se något som passade mig, men sen löste det sig bra. 
 
När jag kom hem från optikern så pluggade jag en stund. Markandsföring, den kursen hade varit superskoj om litteraturen varit på svenska. Men jag får se det positivt, jag blir bara bättre och bättre på engelska. Då jag ska specialisera mig på marknadsföring sen kan jag ju knappast ge upp på grundkursen haha. Efter det kom Linn hem till mig, mysigt. Vi låg i min säng och tittade på massa GossipGirl, hon åkte precis hem. 
 
Vi hörs!
Serena och Blair, GossipGirl, såklart. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sverige - Portugal

Publicerat: 2013-11-15 | 20:12:16
Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering. Har mest pluggat och varit i stallet, igår var jag hos mormor och morfar en stund också och fikade och pratade lite, mysigt. Ikväll är det Sverige mot Portugal i fotboll. Alla ska ju visst se denna matchen och jag råkade göra som alla andra i familjen och bet:a på matchen. Så nu måste jag ju änna se den. Satsade på vinst för oss eftersom min familj tyckte jag inte var en riktig svensk om jag satsade på Portugal. Så jag tippar på att jag blir av med mina pengar, men vem vet. 

Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

På bergakungen

Publicerat: 2013-11-13 | 16:21:00

Hej!
Sitter på bergakungen och har precis köpt biobiljetter. Jag, Linn och två killkompisar ska gå på the butler. Dock börjar filmen inte förrän om 1,5h men man kunde inte reservera några platser hemifrån o vi ville inte att de skulle ta slut så jag åkte in tidigare. Linn är dock påväg och här om några minuter så det är lugnt.
Mamma tar ponnyn idag och imon ska jag o Linda rida ut, kul! Är ledig imon också, härligt

Vi hörs imon!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagen

Publicerat: 2013-11-12 | 21:17:35
Hej!
Dagen började med att regnet vräkte ner utanför fönster. Sådana dagar vill man bara krypa ner extra långt under täcket. Men masade mig upp och pappa var snäll och körde mig till tåget. När jag kom upp till skolan gick jag och Emma och hämtade ut våra uppsatser i vetenskapsteori. Fick VG på min uppsats (vilket var det högsta man kunde få) och det var faktiskt ingen av mina kompisar som fick det. Sedan hade jag tre timmar föreläsning om Ekonomistyrning, den kursen verkar ganska intressant. 
När jag o Emma kom till centralen efter skolan så var vi båda hungriga. Vi tog då och lunchade på Jensen innan vi skildes åt, mysigt. När jag kom hem pluggade jag lite marknadsföring. 
 
I stallet promenerades ponnyn och jag lyssande på Economistas podcast under tiden. Jag är sjukt sugen på att investera i några aktier. Pratade med pappa om det när jag kom hem så tänkte börja sätta mig in i branshen lite. Just nu är det paus från "Fest hos Bagge Wahlgren". Har sett på "Montazamis Vänner" innan men det här verkar lite mer power i. 
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens shopping

Publicerat: 2013-11-12 | 09:13:00
 
 
* Guldigt halsband från Second Female, köpt på Design Only.
 
* Svarta trosor från Fifty Shades of Grey by KappAhl (ej bild då kameran dog). 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagen

Publicerat: 2013-11-11 | 21:06:42
Hejsan!

Idag hade jag tidig skola för första gången på över två veckor. Har ju varit ledig i två veckor förutom en tenta i onsdags, men den var ju inte förrän vid 1 så då hade jag sovmorgon. Så idag när klockan ringde 06.20 var jag inte så jättepigg kan man säga. Det blev ju inte bättre av att det var frost ute. 
Åkte iallafall till skolan men lite magont och hade en introduktion i min marknadsförings kurs. Den verkar  väldigt rolig och den kursansvarige väldigt bra. Det som är mindre bra är dock att läroboken är på 600-700 sidor och på engelska. Huuuh. Köpte den boken och två andra läroböcker, 1300kr.. skolan rånar än. Efter det åkte jag in till stan och lunchade och shoppade lite med Linn, mysigt. 
 
Vid 5 åkte jag ut till stallet och red dressyr på min prinsessa. Hon gick faktiskt väldigt bra idag så jag är mycket nöjd med henne och med passet. Hade dock pälsat på mig med både Kingsland bomberjacka, Kingsland dunväst och underställ. Fick t.o.m. ta av mig dunvästen vid ridningen, wow. Red dock med fleecetäcke som ländtänke och rumpvärmare så var faktiskt varm och skönt.. på tala om ingenting.
 
Nu ska jag förbereda ett tidsinställt inlägg till imorgon och läsa lite bloggar, hörs!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Från Sverige till medelhavet på 10 sekunder

Publicerat: 2013-11-10 | 18:49:37
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu är det paus

Publicerat: 2013-11-10 | 12:22:24
God förmiddag!
Nu har jag precis jobbat klart mitt förmiddagspass. Det gick bra, ikväll jobbar jag ju 18-22. Riktigt kvällspass. Just nu är min mamma och pappa hos mormor och morfar på farsdag fika. Jag kunde inte följa med då jag jobbade som sagt ocm min bror följde inte heller med då han var ute igår. Ponnyn skall motioneras sen men inte förrän i eftermiddag. Mamma ska med till stallet men först ska hon och min bror in och köpa skor och handla mat tydligen. Igår fick ponnyn ett pass i paddocken. I början var hon jobbig och skyggade, kickade och bockade osv men hon blev mycket bättre sen. När jag tog in henne var hon jättekall och stod och skakade (det gjorde alla hästar för de ösregnade och blåste) så det var kanske därför hon inte var så fokuserad i början. 
 
Nu tänkte jag läsa lite bloggar och sedan se på GossipGirl. Så skönt att ha en riktigt pluggfri helg. Nu har jag några roliga helger att se fram emot. Nästa helg ska jag umgås massor med vänner och helgen efter ska jag till Stockholm. Men mer om det när det närmar sig. 
 
Saknar att hoppa på världens finaste ponny <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ur min garderob - Gant

Publicerat: 2013-11-09 | 16:47:05
Gant är ett märke som hela min familj älskar. Klassiska kläder, bra kvalité och bra priser. Detta är min lilla samling (tror inte jag missat något).
* Tre kabelstickade tröjor. En vit, en mörkrosa  och en marinblå.
* En kabelstickad grå kofta.
* Två skjortor. En vit och en ljusrosa. 
 
Alla plaggan är köpa på Gant Dam inne på NK och jag gillar alla plaggen. Mitt enda tips är bland de kabelstickade, den vita är i mer bomull då det är vårkollektionen medan de andra tre är från höstkollektionen och då lite mer ull i. Den från vårkollektionen ser lite snyggare ut efter tvätt och lite skönare enligt mig. Så Gantplagg tycker jag helt klart är värt att köpa och dessa kommer inte vara de sista jag har.  
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobbmorgon

Publicerat: 2013-11-09 | 10:34:22
Godmorgon!
Just nu sitter jag och jobbar och ska strax slänga ut en nytt chattspel. Gårdagen var mycket trevlig och Linn och hennes kompis kom även förbi en stund. Idag står ju som jag tidigare nämt mest jobb på g. Jobbar nu till tolv och sedan ska jag väl motionera min ponny. Sedan jobbar jag 18-20 ikväll. 
Senare tänkte jag lägga upp ett "ur min garderob"inlägg. Vet dock inte om jag ska köra efter märken eller sort. Alltså "koftor" eller typ "Gant plagg". Får suga på det lite ;) 
 
Vi hörs sen!
Bild från LA när jag var där 2008.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Drink på ingång

Publicerat: 2013-11-08 | 18:43:05
Hej!
 
Som jag tidigare skrev så bjöd förmiddagen på en uteritt med Linda. Det var väldigt trevligt och mysigt, vilket jag vet våra ponnysar också tyckte. De tyckte nog dock det var roligast att springa ;).
Just nu håller jag på och se på Junior Masterchef Australia, dom är verkligen grymma. Jag ska dock börja sminka mig och börja byta om snart. Min buss går om en knapp timma och jag ska in och ta en drink med en kompis. Det blir dock inte särskilt sent idag, jag jobbar både morgon och kväll hela helgen så detta blir min lediga kväll för denna helgen. Men jag klagar inte, pengar behövs.
 
 
Random bild på Molly i somras.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godmorgon

Publicerat: 2013-11-08 | 10:52:10

Hej!
Nu är jag ute och går med hunden. Ska bara in och lämna henne sen och åka till stallet. Uteritt med Linda står på schemat :)
Igår mötte jag ju upp Linn efter optiken och vi tog oss en sushi middag, gott och trevligt. Här får ni en bild, så hörs vi sen!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Yeey

Publicerat: 2013-11-07 | 15:14:57
Hej!

Dagen har hitills mest bestått av GossipGirl och ridning. Vet ni, Nobless var sjukt bitter på mig idag. Jag ställde henne lös i stallet (sadlad och tränset på, men ej fastspänt) och skulle gå och kolla en grej. När jag kommer in i sadelkammaren hör jag hur något går från stallet, när jag kommer tillbaka är stallet tomt. När jag då går ut ser jag Nobless trava iväg, haha say whaat. Fick tag på henne efter typ 100m men ändå. 
Nu ska jag strax byta om och gå ut med hunden sen åka raka vägen till optikern. Efter det ska jag in och ta en fika med Linn, myyys!

Juste, fick precis svar på min tenta jag gjorde för typ en månad sen. 5 uppgifter var det, gick G på 3 och VG på 2 (VG är max)  vilket betyder att jag klara den, awesooome! :) 
 
Nu måste jag skynda mig, vi hörs!
 
Busponny <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Glossybox

Publicerat: 2013-11-07 | 10:13:24
Har faktiskt startat min livs första månadsprenumeration som jag betalar själv. Jag prenumererar dock på en Mary Kay mascara som kommer var tredje månad tror jag men nu idag registrerade jag mig på glossybox. Man betalar 139kr / månad och får då 5 produkter hem. För den summan får man ju inte ens ett nagellack i butik och här kan man få allt möjligt roligt. Jag tror även det brukar komma bra krämer vad jag har förstått det och eftersom jag är så dålig på att lägga pengar på krämer är det bra att man får det hem och mycket billigare. Har sett att i vissa boxar ligger det från Elizabeth Arden etc. Det som gjorde att jag registrerade mig just idag var också för att november boxen (som kommer om typ 3 veckor) är designad av Dagmar och produkter därifrån om jag förstått det rätt. Jag tycker detta verkar vara en bra present att unna sig själv varje månad samtidigt som man sparar pengar, två flugor i en smäll. Jag är ganska open minded för alla möjliga produkter också (krämer, lack, borstar etc.) då jag själv mest lägger pengar på kläder och har ett bristande skönhetsförråd. Hoppas de innehåller bra produkter och märken. 

Lovar självklart att visa upp varje box innehåll, excited!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Väntar på tåget

Publicerat: 2013-11-06 | 10:59:23

Godmorgon!
Sitter på centralen just nu o väntar på tåget, det går dock inte förrän om drygt 30 minuter.. Har precis varit och köpt ett nytt busskort, 1125kr varje månad är ett rån tycker jag.
Började dagen med 2 avsnitt av gossipgirl och under frukosten kollade jag igenom lite anteckningar, så nu känner jag mig redo för tentan.

Nu ska jag ta och uppdatera instagram innan Emma kommer.

Hörs sen!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gymkhana SM i söndags

Publicerat: 2013-11-06 | 09:32:00
I söndags gick ju det årliga gymkhana SMet uppe på GFRK av stapeln. Det är ju min stallägare och hennes dotter som arrangerar det och är ansvariga så under åren jag har stått i det stallet (5e året) har jag hjälpt till. Som vanligt är det banbygge det första som sker när man kommer på plats. Kolla så allt material finns etc. Det var lite kris på några saker men det löste sig iallfall. Jag brukar först alltid springa funktionär och sen vara prisutdelare och i år var inget undantag. Jag och Linda skötte prisutdelningen och jag tror att alla var nöjda med tävlingen i stort. Vinnare blev Alleby RIdklubb, min hemmaklubb och klubben där stallägarens dotter rider. GRATTIS! Tre i stallet rider även för GFRK och de kom fyra, härligt. De fick dock göra upp om bronsmedaljen i skiljegren så det var nära och synd att det inte blev brons för dem. Men bra ridet ändå. 
 
Fotograf: Mi Ritzén. Alleby Ridklubb: Josefin, Johanna, Carro, Kim och Cicci. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

The new black

Publicerat: 2013-11-05 | 15:51:00
Något jag har tittat på väldigt mycket på stan nu i höst är faktiskt orangea plagg. Jag är en "rosatjej" annars och dras alltid till allt som är rosa. Men jag har börjat tycka oranget är himla snyggt. Ett oranget plagg och sen brun och guldig bas. Orange tycker jag passar bra till brunt, beiget och guldigt. Till hösten passar det bra nu när allt är rött ute tack vare alla träd osv. och till sommaren passar det även väldigt bra då man är brun och fräsch. Kanske borde ta och köpa mig några orangea plagg?
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Känner mig redo

Publicerat: 2013-11-05 | 13:16:30
Hejsan!
Imorgon har jag redovisningstenta och som tur är känns det faktiskt som jag kan allt. Jag förstår iprincip alla principer och räknesätt vilket känns stabilt. Igår pluggade jag 5-6h konstant men idag har jag bara pluggat 2h. Känner att jag kan det så ser ingen mening med att öva mer. Har gjort alla uppgifter man kan göra (typ 100st) och kan/fattar iprincip alla. Men jag ska inte ropa hej än, verkligen inte. Men denna veckan ska jag bara vara i skolan imon då det är tenta dax. Vi har ingenting de övriga dagarna. Nu igår och idag har jag ju pluggat men torsdag och fredag så har jag inget plugg att göra. Då är allt färdigt i de två kurser jag håller på med för tillfället, awesooome. 
Nu ska jag surfa lite, göra några tidsinställda inlägg innan jag ska se på lite GossipGirl. Åker ut till stallet när mamma slutat så jag kan ta bilen. Tycker det är mycket mysigare på kvällen när det är mer människor i stallet. Ikväll är det ju även Montazamis med vänner. 
 
Hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Long leg..

Publicerat: 2013-11-05 | 10:07:00
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hår dokumentation - 2 månader

Publicerat: 2013-11-04 | 14:38:00
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lite nytt smink

Publicerat: 2013-11-04 | 09:36:00
Jag har ett litet "märke"/"finne" i ansiktet som jag haft flera år. Jag har inte lyckas dölja det så jättebra (okej, det är inte jättesynligt, men tillräckligt så jag stör mig). Jag passade därför på att köpa mig ett täckstift. Då jag vill få lite mer lyster runt mina ögon så köpte jag även en concealer. Valde faktiskt att köpa från Maxfactor. Då jag faktiskt aldrig använt dessa produkter tidigare och inte vet hur mycket jag kommer att använda det ville jag inte lägga överdrivna pengar på det. Jag köpte det inne på Åhlens. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens halloween outfit

Publicerat: 2013-11-03 | 17:29:12
// Klänning - Kardashian kollektionen // Mask - Butterix // Mantel - hemplock //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sneakpeak

Publicerat: 2013-11-02 | 18:28:32

Nu kommer gästerna, hörs imon🎃👻

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullt upp

Publicerat: 2013-11-01 | 23:08:30

Hej! Förlåt att jag inte kunnat hålla mina två inlägg per dag idag men har haft fullt upp. Började dagen med tre timmar jobb. Därefter direkt till stallet och fixa allt och ge Nobless en morot och några pussar, hon vilade idag. Åkte bara hem, duschade och bytte om och sen raka vägen till stan. Mötte först Emma i stan och vi fikade och pluggade. Sedan mötte jag upp Torun och Adrian och catchade up med dom, trevligt. Raka vägen hem och middag och Truman show med familjen.
Imorgon ska jag först rida ut med Annie innan det är dags för Halloween. Tänkte visa bilder på mitt hår (haha), dagens sminkköp och kvällens outfit. Fullt upp med andra ord, nu ska jag nana så hörs vi imon!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!