Att hon blev utdömd..

Publicerat: 2014-06-30 | 10:43:00
Som ni vet så blev ju min prinsessa skadad hösten 2012 och var skadad fram toll september 2013 då hon blev "utdömd". Jag fick rådet av min veterinär att ta bort henne och en prognos att hon aldrig skulle hålla i ridning. Jag valde att "det sista" bara rida ut i skogen, på raka spår, och bara ha kul. Här kommer bilder från hösten 2013 till idag. Vill tillägga att jag har startat tre starter på henne iår (två hoppning och en dressyr) och jag har tre rosetter med mig hem från de starterna. Hon höll visst ;) Nu är hon ju dock skadad igen, eller hon har fångtendens men om några veckor är vi nog tillbaka igen. Världens finaste prinsessa <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ur min garderob - Karen Millen

Publicerat: 2014-06-29 | 13:01:00
Min Karen Millen samling är inte jättestor. Men gillar allt jag har därifrån och kommer garanterat att utvidga mitt sortiment.
 
 
* Ett par vanliga glasögon (jag ser ju jättedåligt). Dessa är köpta hos min optiker.
* En silvrig plånbok. Den är köpt på NK.
* Ett svart skärp. Det är köpt på NK.
* Ett blått skärp. Beställt från Karen Millens egna hemsida. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stil och ny hatt

Publicerat: 2014-06-28 | 11:56:00
// NK tidning // Rayban // Make Up Store ögonskugga // Hatt från Åhléns // 
 
Det är sommar. Vitt och rosa kan inte bli mer rätt och ett par Raybans som pricken över i:et. It´s fashion!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En pinsam story..

Publicerat: 2014-06-27 | 10:29:00
Som ni vet så har jag extremt dålig syn. Då menar jag verkligen extremt dålig, utan glasögon/linser ser jag knappt 1 meter framför mig.. Det var för några år sedan en riktigt pinsam grej hände. Min bror hade en kompis som skulle sova över. De satt i storarummet utanför mitt rum och såg på tv. Jag hade lagt mig för att sova och jag hade bett dem sänka tvn litegrann. Jag tyckte inte det var sänkt tillräckligt och så hörde jag att de gick ner för trappan för att de skulle hämta något att äta. Jag tänker att jag går ut och sänker då och skiter i att ta på mig glasögonen. Till tvn hittar jag (haha) men sedan såg jag ju inte kontrollen såklart eftersom jag inte ser utan glasögon. Så gick och kände mig fram med händerna efter den. Helt plötsligt så ser jag (väldigt suddigt) att 2 meter framför mig sitter min brors kompis och bara stirrar på mig. Jag säger ursäkta och springer snabbt in i mitt rum.
När min bror kommer tillbaka hade hans kompis sagt till honom att "din syrra kom upp och gick i sömnen och mummlsde något".. haha extremt pinsamt med tanke på att jag INTE gick i sömnen.
 
Här hade jag glasögon på mig, smart drag! ;) 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Plötsligt blev dom uppklädda

Publicerat: 2014-06-26 | 11:05:00
Dom moderna "slappisarna" blev enkelt snyggt, avslappnat uppklätt.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Magi

Publicerat: 2014-06-25 | 09:34:00
Som ni vet är ju jag en riktig Kardashian-nörd. När Kim och Kanye gifte sig för någon månad sedan satt jag givetvis bänkad framför min instagram och hela klanen haha. Jag längtar till de nya avsnitten av säsongen börjar och de visar delar från bröllopet.
En rolig grej ang. bröloppet var att vanliga människor har ju bordsplacering med små lappar. Kim & Kanye gick några nivåer längre än så. Bordet var i marmor och där graverade de in bordspaceringarna i guld. Det kallar jag klass!
 
Denna bilden är förövrigt m a g i s k 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lite kallare inlägg

Publicerat: 2014-06-24 | 11:35:00
Hej!
Det händer mycket i mitt liv just nu. Mycket personligt jag måste fixa och mycket med Nobless också. Lite djupare ämnen helt enkelt som jag inte har lust att dela med mig på internet hur som helst. Inte just nu iallafall. Jag kommer att försöka uppdatera bloggen dagligen ändå då jag tycker att det är väldigt kul att blogga. Men jag tänkte köra lite opersonligare inlägg ett lite tag framöver. Kanske bara ett par dagar, någon vecka eller en månad vi får se helt enkelt. Men jag hade tänkt att lägga mer fokus på modeinlägg, typ ur min garderob, inspo osv.. 
Just so you know, my lovely readers :*
 
 
Gammal, halvsöt bild.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En såndär blogglista

Publicerat: 2014-06-23 | 07:48:14

Vad är du rädd för: Mest att jag/någon i min närhet ska bli svårt sjuk.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Jag gillar mitt hår mycket. Min hud är väldigt lätt också.  
Det roligaste jobbet du haft/har: Chattmoderator!
Har du körkort och egen bil: Jag har körtkort men lånar mina föräldrars bilar. 
När tar du ditt körkort: Det gjorde jag för snart 1,5 år sedan. 
När grät du senast: Några dagar sedan..
När skrattade du senast: Igår (det är morgon).
Vem åkte du bil med sist: Mamma, till stallet. 
Vem åt du mat med sist: Min familj.
Vad var du rädd för när du var liten: Allt möjligt.. 
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: När jag gick på dagis ville jag köra Stena färjan. Det var typ det största jag visst då, dream big haha!
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Ingen aning, en hel del gånger..
Värsta smärtan du råkat ut för: Det var svårt, jag är klantskallen nummer 1. Men jag har haft extrema magsmärtor hela min tonår så någon av alla de gånger jag har legat och gråtit av smärta.. 
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Nobless, kärleken till min ponny alltså, den är obeskrivlig. 
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Oj, vad har inte gjort mig förbannad någon gång är snarare en bättre fråga.
Har du någonsin sportat: Har ju egen häst så jag rider. När jag var yngre spelade jag även mycket handboll bl.a.
Någon du ser upp till: Det finns många jag ser upp till, beroende på om man ser personlighet, ridning, mode, business osv.. Men min farfar ser jag upp till. 90år och pigg, rolig och smart. Dessutom är han fortfarande en riktig gentleman mot min farmor.
Vad finns alltid i din handväska: Bl.a. Headset, Rayban, plånbok och läppglans.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dessa underbara Horse Shows

Publicerat: 2014-06-22 | 21:17:28
Snart är det dags för Falsterbo veckan igen. Tyvärr kommer jag inte att befinna mig där nere iår tror jag, men jag älskar Falsterbo när vädret är härligt. En riktig hästfest. Jag har vart där 4 gånger och tycker att derbyt är det roligaste (har sett det alla gånger). Förra året fick jag dock dö-ont i magen under den klassen så missade typ hela den vilket var trist. 
Göteborg Horse Show har jag gått på varje år sedan jag var 7-8år (och någon gång innan som jag inte minns..). Det är alltid en sån himla stämmning och oftast brukar jag gå nästan alla dagar då. Till GHS har jag haft VIP flera gånger vilket är sjukt kul. Jag har även stått på mässan några år för min skola.
Stockholm International Horse Show (heter det Sweden HS nu va?) Har jag bara varit på en gång, en fredag med skolan i ettan. Det var kul men den dagen var det ju inga fantastiska klasser som vi hann se. Så mina förhoppningar är att ta mig upp till den stora staden typ i vinter när tävlingarna är. 
Bild jag tog på Falsterbo förra året.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vaknade 04.31

Publicerat: 2014-06-22 | 11:12:20
Hej!
Allt bra? Jag vaknade halv 5 av hunger men gick inte upp och åt förrän 5h senare.. eller strax innan 9 åkte jag till stallet och bandagerade om min lilla ponny innan jag fick åka hem och äta frukost senare. Jag måste börja äta yoghurt innan jag lägger mig för jag måste gå upp i vikt *försöker påminna mig själv men det är väldigt svårt*.  Nu kom precis min mormor och morfar så ska nog prata lite med dem. Efter det ska jag ut till stallet igen innan jag och Linda ska gå en pw. 
Ett tips om ni är rastlösa (vilket jag var imorse vid 7-tiden) var att youtubea "closet tour". Då får man upp massa videor på folk osm visar sina garderober, #modenörd eller vad. Dock klarar jag inte av att se på folk som inte färgkoordinerar sina kläder, blir galen på det!

Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens Midsommaroutfit

Publicerat: 2014-06-21 | 07:33:00
 
 
 
// Klänning från GOA, www.monroeworld.se // Blomsterkrans, homemade by me (blommor, blomsterlandet) // 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kolikkaos

Publicerat: 2014-06-20 | 15:56:37
Hej! 
Vid 7-tiden ringde stallägaren och sa att Nobless hade kolik.. Så det var bara att slänga i sig frukost och sedan har vi åkt fram och tillbaka till stallet hela dagen. Men för en stund sen bajsade hon och vi slapp att ta ut veterinär (vi hade kontakt med min veterinär under förmiddagen). Men nu har det som sagt släppt för henne och stallägaren sa till oss att åka och fira midsommar så kunde de ge henne lite mat och hålla koll på henne under kvällen. Så himla snällt! Så nu, 6h  senare än planerat är vi nu påväg till landet. Vi ska mysa lite och grilla innan jag kör och plockar upp Linn och vi åker på fest hos Erik. Kör sedan till landet på kvällen. Perfekt att ha vänner på samma ö som man har landställe. Är som sagt nykter ikväll, dels för att jag inte vill få i mig all skit, dels för att jag måste kunde ta mig från Erik till mig och nu framförallt så jag kan akutköra hem om det skulle bli sämre för min lilla tjej helt plötsligt.
Har iallafall kameran och datorn med mig, så lägger nog upp lite outfit bilder imorgon när jag vaknar eller ikväll innan jag åker.
Ni får ha en trevlig Midsommar så hörs vi!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Veterinären och polisen

Publicerat: 2014-06-19 | 21:53:35
Hej!
Just nu sitter jag och ser på England mot Uruguay konstigt nog. Eller jag tittar inte så mycket men satsade pengar på att England skulle vinna för en liten stund sedan så jag får väl vara närvarande denna matchen.
Idag har vi varit hos veterinären med min prinsessa. Hon har fångtendenser, det var det vi visste så inga nyheter direkt. Det som var bra var att vi upptäckte ju det riktigt tidigt innan det gick över till fång. Jag känner alltid så himla tydligt minsta fel på henne. Det tråkiga är att hon får gå själv och inte äta gräs nu på ett tag (samt vila) så det är ju trist. Mamma blev nog mest besviken, hon vill göda oss alla.. Det som var kul att vara uppe på kliniken vara att jag träffade massor som jag kände samt veterinärerna. Träffade hon som dömde ut min sessi i höstas och hon blev så förvånad och glad att hon levde hehe. En annan rolig grej var att när vetererinärsassistenten höll på att bandagera hennes hovar så kom en veterinär och frågade om hon behövde hjälp. Då klappade hon Nobless och sa "nej, jag och Nobless har jobbat mycket tillsammans" haha. Nobless kände sig hemma på kliniken iallafall och stod så lugnt så en frågade om hon var drogad..
På tala om drogad, på vägen hem åkte vi bakom en som körde så fruktansvärt galet. Mamma var helt säker på att föraren var rattfull/sjuk/drogad så jag fick ringa polisen och upplysa/anmäla. Men som min mamma sa, det kan faktiskt rädda liv. Min bror sa dock när jag kom hem "en golare har inga polare" haha. Tror dock inte det stämmer riktigt.. inte i mitt fall i vilket fall.
 
Efter det åkte jag ner och köpte blommor till en blomsterkrans imorgon. Jag och mamma åkte sedan till stallet igen och gav henne lite mediciner som vi köpt och sedan har jag ätit skaldjur och fruktsallad. Mums!
 
Vi hörs imorgon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hade hoppats på att mitt klippkort var fullt

Publicerat: 2014-06-18 | 21:02:21
Hej!
Just nu är jag lite deppig kan man säga. Imorgon har vi veterinärtid.. men vi vet ju vad problemet är (troooligtvis). Grejen är att det är rätt allvarligt, eller kan bli galet allvarligt. Men i dagsläget har hon dock inte så ont (vilket är sjukt bra) så förhoppningsvis röcker en behandling. Har vart i stallet två gånger idag, mamma åkte ut efter hon jobbat (då jobbade jag) men snart kommer hon hem från min brors fotbollsmatch så då ska vi till stallet igen och pussa lite på min sessa. Imorgon har jag iallafall en veterinär som jag gillar mycket så det är bra.
 
Nu kom mamma precis så då sticker vi till stallet. Hörs imon!
 
The love of my life <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I år ska jag ha en riktig krans!

Publicerat: 2014-06-18 | 08:23:00
På fredag är det midsommar igen och detta året har gått sinnes fort sedan midsommar förra året. Då var vi på Linns sommarställe och sedan på Marstrand där jag somnade i några random killars båt.. På fredag ska jag vara hos min gamla klasskompis Erik på Tjörn. Vi har ju sommarställe där så åker hem till mig och sover senare. Tänkte därför köra en nykter midsommar utan snaps iår. Pluspoäng kan man lugnt säga. 
Något jag har bestämt mig för iår är att jag ska ha en ordentlig krans med köpeblommor som matchar min klänning. Förra året hade jag något jag knåpade ihop hos Linn med bara björkris - alltså utan blommor och som en lagerkrans. Jag överlevde men iår vill jag ha något snyggare!
 

Jag efter några snaps förra året ;)
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hallon och persika

Publicerat: 2014-06-17 | 08:40:11
Hej!
Just nu ligger jag i sängen och har precis ätit lite yoghurt med hallon och persika, så himla gott. Tänkte surfa på lite kläder nu i någon timma innan jag måste fixa mig och gå ut med hunden. Sedan ska jag möta upp mamma och åka till en dietist.. spännande spännande, eller snarare ångest. Ska bli intressant vad hon säger, men jag vet att hon kommer klaga på min kost och min vikt. Men det är inte så himla lätt att bara äta massor heela tiden. Men jag måste gå upp i vikt, det vet jag. Några kilo iallafall. Aja, end of that deep discussion! 
Efter det ska jag iallafall luncha med Linn, jobba lite och sen till stallet med Linn och Alexandra. Det är så fantastiskt skönt att ha sommarlov från skolan ska ni veta. Att man inte kan plugga något nu, den känslan är underbar.
 
Nu in i internet-djungeln av kläder! Vi hörs senare.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Glad, gladare, Malin

Publicerat: 2014-06-16 | 14:14:30
Hej!
Just nu sitter jag och solar i väntan på tåget. Tentan gick bra och jag skulle bli förvånad om jag inte klarar den så jag är glad. Tänk vara skol och pluggfri i flera månader, glädjerus!!
Har precis knaprat i mig en kelloggsbar. Köpte mig två sånna (82 kcal per bar rena kapet) samt en klubba till lunch. Åt dock en stor ljus macka till tentan så känner att jag har ätit massa kolhydrater vilket min kropp inte gillar. To much sugar! Ska iallafall raka vägen till stallet och ta en pw med bloggpodden och min lilla ponny. Riktigt, riktigt härligt!

Hörs ikväll efter jobbet!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

HISS - Freebra

Publicerat: 2014-06-16 | 10:48:00
Vill passa på att hissa Freebran. Det är en silikonbh med klister. Alltså inga band någonstans och "genomskinlig". Det gör att man kan ha den under vilka plagg som helst (transparanta/ljupa ryggar/höga halsar m.m.). Jag tycker att bhn sitter fast väldigt bra. Ibland får man trycka till den lite men annars håller den allt från danskvällar till pws (har testat både och). En annan bra sak är att den håller mängder med gånger bara man tvättar den med lite ljummet vatten och tvål/yes och lägger på plastfolie över kuporna såfort man tagit av sig den.

Jag har hört att folk inte tror den sitter och jag vet att de haft "kopior". Man ska ha Freebras egna, den finns att köpa i de flesta bhbutiler och kostar ca 300kr. Helt klart värt det så man kan ha snygga kläder utan att behöva tänka!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nissecupen

Publicerat: 2014-06-15 | 18:37:14
Hejsan!
Idag ringde klockan vid halv åtta. Det var bara att stiga upp och drygt en timma senare satt jag på hästryggen och trimmade dressyr. Därefter var det raka vägen till Alleby. Hade lovat Astrid och Anna att springa funktionär för dom i deras 2 heat idag. Nästan 6h senare, väldigt mycket tröttare men ändå rätt nöjd landade jag i duschen. Eftersom jag har tenta imorgon (sedan sooooommarlooooov) så var jag tvungen att repetera lite. Men det känns bra inför morgondagen så det borde gå vägen med lite flyt. Efter tentan imorgon ska jag iallafall raka vägen till stallet och ta en pw med hästen innan jag ska befinna mig på jobbet och efter jobbet blir det en pw med Linda. Sedan lär jag stupa.
Nu ska jag fixa ett tidsinställt inlägg till imorgon och sedan se ett avsnitt av Make It or Brake It. Har bara två avsnitt kvar på alla säsonger så det är fullt möjligt att den blir färdigsedd ikväll - sadface.
 
Hörs!
Anna och Taj på Alleby för ett par veckor sedan, då var det final i Vårcupen!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobbar

Publicerat: 2014-06-14 | 12:37:23
Hej!
Just nu sitter jag på jobbet. Förtillfället är det väldigt lugnt men har faktiskt sålt en hel del idag så det är bra. Om en halvtimma när jag jobbat halvtid så ska jag gå 1,5m och köpa en jättegod sallad. Min mamma är snäll och tar hästen idag och ikväll kommer C hem till mig. 
Hörs senare!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 modehissar från mig

Publicerat: 2014-06-13 | 14:18:16
1. Missoni mönster. Självklart är Missonis egna snyggast, men sicksack mönster är fantastiskt fint och särskilt om det är i rosa eller blåa skalor.
 
2. Stora halsband. Jag älskar stora halsband. Det piffar upp vilken halvtråkig outfit som helst.
 
3. Långkjol/klänning. Det är perfekt om man som jag älskar att ha klänning men det är lite kyligare!
 
 
Haha, stort halsband, långkjol och Marenas med sicksack (och paljetter). LOVE!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Studenten igår

Publicerat: 2014-06-12 | 10:09:00
Godmorgon!
Igår hade vi en lyckad dag. Vädret var med oss och min bror och Simon (samt alla gäster) var nöjda. Jag blev helt tårögd på utspringet. Se alla så himla glada gjorde mig alldeles varm inombords.
 
Här bjuder jag på några bilder:
 
 
 


 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

FYFAN VAD NI ÄR BRAAAA

Publicerat: 2014-06-11 | 08:44:20
Godmorgon!
Just nu sitter jag och mumsar i mig min fantastiska frukost med yoghurt, cornflakes, jordgubbar och melon. Så himla gott. Har precis kommit ur duschen efter att ha promenerat halvmilen med en podd i öronen. Idag har jag mycket att göra, för min bror och hans bästa kompis Simon (och flera andra) tar studenteeeen idag. Så himla kul. 70-80 personer kommer hit senare och ett stooort partytält står på tomten. Jag ska äta upp, och sedan plugga en liten stund. Om mindre än en timma kommer de grannar (Simons familj) vi har mottagningen med ner och börjar fixa. Jag är tårtansvarig och ska därför slänga ihop grunderna till alla tårtor. Jag måste även måla mina naglar och fixa iordning mig men det tar jag om några timmar.
 
Back in business nu!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb om ett tag

Publicerat: 2014-06-10 | 15:47:31
Hej!
Nu har jag precis sett två avsnitt av MIoBI (har bara 4 avsnitt kvar på totalt 3 säsonger..). Nu ska jag äta lite yoghurt med bär, slå on min brors studentpresent och byta om inför jobbet. Jag jobbar 1,5h i eftermiddag och sedan blir det kvällsfix. Min bror tar ju studenten imorgon och då kommer ca 80 personer att vara hos oss. Med andra ord har vi en hel del att fixa.
Idag red jag ut igen, vi var ute i skogen ocoh hoppade stockar. Kul sa vi båda och med Bingo och Katrins podd (haha de är faktiskt riktigt sköna) så piggades passet upp yttliggare.
 
Nu måste jag ta tag i mina todo´s.
 
Hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nätshopping, såklart

Publicerat: 2014-06-10 | 09:40:00
Detta kom från Boozt igår. Gillar den sidan, mycket märkeskläder och grymt snabb leverens.
 
Blå tunika från Soaked in Luxury. Den ser gigantisk ut, och ja den är för bred, lite lång och lite för kort i ärmarna. Men med min kropp får man vara nöjd ändå. Den blev snygg med ett svart skärp till.
 
Rosa skärp från Ralph Lauren.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 saker jag stör mig på i trafiken

Publicerat: 2014-06-09 | 20:35:00
1. Människor som inte blinkar. Det gör mig GALEN. Blinka när du svänger och i rondeller så kan även min körning bli bättre och jag sparar tid!
 
2. De som inte vinkar. Vare sig man sitter i bilen eller går och man som bilist väntar (när man är snäll) så vill jag ha en vinkning som tack. Att man inte tar det för givet. Jag vinkar ALLTID om jag går eller sitter i bilen och en bilist stannar när den inte "måste".
 
3. Cyklister (även motocyklar). Dom dyker upp från ingenstans och visar INGEN hänsyn. De dundrar på och har inte en tanke på att varken titta eller stanna.
 
Hittade ingen bild när jag kör bil, men jag har ju faktiskt separat körkort
till terränghjuling också haha.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kaos buss

Publicerat: 2014-06-09 | 14:14:46
Hej! Sitter nu på vagnen efter massa strul med min buss. Blir så himla trött ibland. Nu ska jag iallafall köpa med mig sallad från ett nytt ställe (för mig iaf) hoppa in i Linns bil och åka till vattnet. Börjar inte jobba förrän om 3h så det är lugnt. Ponnyn fick en skogstur i det fina vädret idag. Hon var väldigt konstig dock men tyckte det var jättekul så alltid något!

Nu ska jag strax hoppa av, hörs när jag kommer hem från jobbet senare!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ligger fortfarande i sängen

Publicerat: 2014-06-08 | 11:43:00
Godmorgon!
Just nu ligger jag fortfarande i sängen, väntar på att MIoBI ska buffra klart. Jag vet inte när jag låg och maskade i sängen såhär länge sist. Men var ute igår och vaknade faktiskt inte förän 20 i 10 idag. MIna föräldrar är på landet och jag jobbade heldag igår först så tänkte att jag var värd en lång och skön sovmorgon innan ponnyn ska motioneras. Igår var jag och Linda vilket fall på Trägårn. Tyvärr var det väldigt dålig musik tyckte jag så jag blev opeppad och trött.. Men det var en fin kväll (vädermässigt...) förövrigt och massa Håkan folk kom ju dit efter. 
Dagens planer är inte så många. Mamma har dock beodrat hela familjen att göra en storstädning av huset, då min brors student är på onsdag. Funderar på att plugga lite också och ridning såklart. Ikväll släpps förövrigt äntligen lite nya avsnitt av Kardashians. Dock så går de ju i USA så med lite flyt ligger dom på nätet imorgon. Och på tala om nätet, härom dagen beställde jag två grejer igen hehe. Det bör komma imorgon eller på tisdag. 
 
Hörs sen!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kusiner

Publicerat: 2014-06-06 | 14:48:20
Mina fina kusiner igår, grattis <3
 
Jag, Bella, Jacob och min bror <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Firar fyra studenter idag

Publicerat: 2014-06-05 | 10:07:00
FÖR NI HAR TAGIT STUUUDENETEN - ÅH VAD NI ÄR BRA!
 
Idag ska jag fira 4 studenter. Det börjar klockan 14.00 då jag befinner mig vid operan. Mitt gamla gymnasium springer ut och jag är där och grattar Lollo. Hinner tyvärr inte till hennes mottagning men det blir jättekul och se alla och troligtvis är det lite gamla lärare där också man kan hälsa lite på.
 
Efter det ska jag hem och byta om. Sedan går jag, min bror och en grannfamilj upp till min granne Anna. Vi var bästavänner när vi var yngre, sedan gled vi isär och pratade inte alls. I dagsläget hinner vi tyvärr aldrig umgås mer än när vi ses på bussen och pratar ikapp allt vi missat men vi borde ta tag och träffas. Grattis vännen!
 
När man är mätt och belåten från den mottagningen så sätter jag, min bror och våra föräkdrar oss i bilen och styr vidare mot mina kusiner. Mina tvillingkusiner Bella och Jacob tar nämligen studenten imorgon även dom. Riktigt, riktigt kul. Tänk, nästa vecka när min bror har tagit studenten, så har alla vi kusiner på pappas sida tagit studenten. Shit vad tiden går fort och vad duktiga vi alla är.
 
Jag tar med mig kameran till mina kusiners mottagning. Eventuellt också till utspringet och ni kommer därför att få se lite bilder från dagen. Jag hoppas innerligt att vädret är med oss imorgon och att alla studenterna får en fantastisk student. 
 
Jag, min bror, Bella och Jacob i Österrike 2005 haha. Så små och söta vi var då..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mätt och belåten

Publicerat: 2014-06-04 | 20:55:28
Hej!
Dagen har gått i ett. Klockan ringde tidigt och dagen började på vårdcentralen för att ta blodprover osv. Det gick bra, jag är van att ta det så det var inga konstigheter. Hoppas svaren inte heller är konstiga. Åkte hem och gick ut till stallet, fixade allt och red i vanlig ordning innan jag traskade hem igen. Var hemma i ca 1,5h då jag hann duscha, fixa mig, plugga och fota/lägga upp föregående inlägg. Åkte in och tog en sen lunch med Emma. Vi gick på stan en stund och sedan åkte jag och jobbade i 2,5h. Tog en annan buss på hemvägen och gick 2km innan det var dags för tacos, mums. 
Nu ska jag skriva upp mina jobbtider, göra ett blogginlägg för imorgon, måla mina naglar och se på ett avsnitt av MIoBI innan det är dags att sova. Har fullt upp imorgon, men mer om det får ni läsa om i ett inlägg.

Vi hörs!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt

Publicerat: 2014-06-04 | 13:31:36
Här kommer mina två senaste beställningar i bilder.
 
En kornblå klänning med gulddetaljer från Goa. Den är beställd från Monroeworld, som ligger uppe i Sturegallerian i Stockholm.
 
 
Härom dagen beställde jag även en beige/brun sjal från Twist & Tango (Miinto som portal). Den var dock mycket mörkare än vad jag trodde och jag skulle säga riktigt mörktbeige/svart. Det beiga är dock i exakt samma nyans som en tunika jag har hemma så det blev supersnyggt tillsammans så jag tar och behåller den ändå.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb och studentmottagning kvar idag

Publicerat: 2014-06-03 | 14:07:51
Hej!
Ponnyn är promenerad, pudeln har fått två promenader, lite lax och morötter ligger i min mage och min hjärna har repeterat lite internationell ekonomi. Så har min dag sätt ut hittills. En rätt trevlig dag, jag klarade mig från regnet när jag var i stallet som faller just nu. Om en liten stund ska jag se ett avsnitt av MIoBI (Make It or Brake It) innan jag ska göra mig iordning för jobb. Jobbar två timmar och sedan ska jag raka vägen hem, slänga av mig jeansen och på med en klänning och gå ner 3 hus till vår granne som tar studenten. Det är min brors bästa kompis Johan som tar studenten, de har gått i samma klass från de var ca 2år (dagis) till de gick ur 9an. Det är så kul, Daniel, Simon (han som var med på balbilden igår) och Johan har verkligen varit bästa kompisar sedan dom var jättesmå. De har spelat i samma fotbollslag, handbollslag och gått i samma klass många år. Våra familjer har därför haft väldigt mycket middagar osv tillsammans så de känns nästan som bröder för en med tanke på att man har sett dom (och även deras familj/släkt) sedan man var liten. Jag tror verkligen att de kommer hålla ihop livet ut. Så, Grattis till studenten Johan :)
 
Haha enda bilden jag hade, Johan (som sitter) och hans bror Richard tar in hö. De var på åkern bredvid där jag red i somras så mamma tog ett par bilder på dem med.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gymkhana bilder från i söndags

Publicerat: 2014-06-03 | 09:29:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min snygga lillebror på studentbal

Publicerat: 2014-06-02 | 21:05:16
Som jag skrev förut har min bror bal ikväll. Jag fotade han lite innan han åkte ner på förfesten och han var så snygg så i sin kostym från Tiger. Jag har bara gått över bilderna supersnabbt då mamma blev jättearg när jag tog bort alla skit-bilder och skulle fixa ljus och grejer.. Här är några favoriter jag hittade lite snabbt:

Min snygga lillebror.
 
Vi matchade i blått idag, dagen till ära.
 
Min bror och hans fina baldejt, som jag pinsamt nog inte minns namnet på..
 
Daniel och hans bästa vän, granne och barndomskompis Simon. De har gått i samma klass från årskurs 0-9 och sedan har de gått i parallellklasser under gymnasiet. De ska ha mottagning tillsammans hemma hos oss nästa vecka. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Baldag

Publicerat: 2014-06-02 | 13:45:06
Hej!
Nu har jag precis landat i soffan. Gick till stallet redan vid halv 9 imorse, så när klockan var 12 hade jag avklarat alla stallsysslor + ridning, promenerat ca 55 minuter (gick avskrittningen), promenerat hunden, duschat och gjort lunch. Jag älskar verkligen effektiva dagar. Åt lunch och pluggade en timma så nu är jag fri en stund. Om mindre än en timma kommer min bror hem och ska fixa sig. Han har nämligen studentbal idag. Jag är såå avundsjuk, jag tyckte personligen att min bal var roligare än studenten hehe. Idag har även mina tvillingkusiner bal. Tyvärr måste jag vara på jobbet redan 5 så missar både min bror och mina kusiners balsamlingar inne i stan tyvärr. Min bror får jag dock se och fota innan jag ska jobba och mina kusiner dyker det säkert upp bilder på sociala medier hoppas jag.
Min sjal jag har besällt har kommit så den ska jag hämta ut påväg till jobbet och på hemvägen ska jag o mamma köpa middag. Mamma ville ha kinamat, men jag sushi haha. Det ligger dock en sushi (som jag aldrig ätit på innan) nära vår kinaresturang så vi kan nog kompromissa =). 
 
Hörs!
 
Jag och min bror på min studentbal förra året.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jag och Nobless - gymkhana igår

Publicerat: 2014-06-02 | 09:18:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gymkhana dag

Publicerat: 2014-06-01 | 19:10:58
Efter en förmiddag på Alleby blev jag så motiverad att jag släpade fram lite material hemma och red gymkhana. Sjukt kul tyckte både jag och Nobless.
Mer bilder kommer imorgon!
 
 Anna & Taj

Jag & Nobless
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 visste du att

Publicerat: 2014-06-01 | 09:48:00
1. Jag har ingen vinnarskalle för femöre när det gäller att ta ut sig maximalt, då ger jag upp. På hästryggen däremot kan jag sitta och bara göra halter 30 minuter tills jag får till den absolut perfekta.
 
2. Till filmer gråter jag hur lätt som helst för jag blir så rörd. Jag gråter däremot nästan aldrig för jag blir rörd/ledsen i verkligheten. Oftast gråter jag när jag är arg vilket i och för sig kan kopplas till att jag då blir ledsen. 
 
3. När jag var yngre hade jag jätteproblem med magsmärtor. Det har jag nästan aldrig längre *peppar peppar* men det har gjort att jag än idag undviker saker för jag tror att jag kommer få ont i magen om jag äter det.
 
4. Jag gör middag nästan varje dag till min familj och jag tycker faktiskt det är jättekul att testa nya smaker och kryddor osv. Sedan älskar jag att laga nyttig mat med mängder utav frut och grönsaker. 
 
5. Nästa vecka kommer bli väldigt hektiskt för mig då det är massor med studenter. Torsdagen blir mest, då ska jag på ett utspring (hinner inte gå på hennes mottagning) samt två mottagningar. Men det ska bli jättekul!
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!