Working girl

Publicerat: 2014-05-31 | 21:59:42
Hej!
Tänkte kika in här en snabbis medan min serie buffrar så att den slipper hacka hela tiden. Igår kväll så blev jag inringd akut på jobbet. Fick snabbt lära mig kaffemaskinen innan hon som jobbade där åkte hem. Stod 1h själv på kvällen vilket gick bra. Idag hade jag 6h arbetstid själv. Ingen har lärt mig varken hur mycket ingredienser jag ska ha i kaffet/juicerna eller vart grejerna i köket finns osv. Men löste det bra trots allt och kunderna verkade nöjda. Det gäller att vara lite modig vilket jag faktiskt tycker att jag själv är. Stå själv en hel arbetsdag på ett ställe där jag provjobbade några få timmar en vardag och det den gången kom 3 kunder haha.. Men jag är ju ganska serviceminded samt att jag är arbetsam av mig och dessutom tänker logiskt. Nu låter det som jag försöker sälja in mig själv här på bloggen till och med haha. 
Efter jobbet var det stallet. Red dressyr barbacka på min tjej och hon gick som en klocka mestadels. Hon är verkligen fin och man känner ännu bättre när man rider barbacka att rygg och bakben är med på tåget så att säga. 

Imorgon är planen att jag ska åka upp till Alleby. Ett gäng i stallet tävlar gymkhana där uppe imon. Som vanligt brukar jag vara med och agera fotograf (och det brukar även sluta som funktionär jämnt..). Så om vädret är med mig imorgon så blir det en stalldag. Borde även träffa en vän och plugga. Dessutom måste jag visa er klänningen som jag hämtade ut igår. Perfekt nu i studenttider! :)
 
Vi hörs imorgon!
Har alltid älskat att rida barbacka i båda naturen och på banan. Fattar inte folk som inte kan/vågar rida ut barbacka på sina hästar och busa med dom på ängar. Visst har man blivit avbockad i dom situationerna ett par gånger men det är bara på ett igen. Så himla kul och mysigt. Här är en galoppbild från 2007/2008 på Góla, barbacka såklart.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

1 år sedan

Publicerat: 2014-05-31 | 09:53:00
Idag är det exakt ett år sedan jag tog studenten. Shit vad tiden går fort. Jag har hunnit med en hel del sedan jag tog studenten, bl.a:
- Jobbat massor
- Börjat plugga på högskola
- Reparerat min ponny 
- Lärt känna massa nya människor
- Varit i Stokholm
- Fyllt 20år 
 
Det  har verkligen varit ett berg- och dalbane år men jag går ur det med massa nya erfarenheter.
 
Jag och Linn <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Shoppinglista inför USA

Publicerat: 2014-05-30 | 15:36:00
Nu börjar man verkilgen kunna räkna ner inför vår sommarsemester i USA. Jag är så himla taggad, vi ska ju besöka New York, Miami & St Petersburg (Florida) och Los Angeles & Santa Barbara (Kalifornien). Vi kommer göra massa kul och det kommer att bli en hel del shopping. 
Jag kommer troligtvis att lägga största delen av min budget på skor/accessoarer. Jag kommer att köpa minst tre par skor (UGGs, Toms och Vans). Sedan är jag även ute efter en ny brun väska (Marc Jacobs/Michael Kors/DKNY). Sjal, plånbok och smink/parfym är något jag också ska köpa på mig av.
I klädväg kommer jag vara på jakt efter lite jeans. Även endel från Ralph Lauren såklart. Jag behöver dessutom  lite träningskläder och underkläder/bikinis från Victoria Secret samt lite kjolar och klänningar haha. 
 
Med tanke på att min bror flyttar till LA till hösten (han ska plugga där i 4 år) kommer jag åka ner 2 gånger/år. Mina föräldrar kommer även åka ner andra tidpunkter så därför vet jag att jag kommer att återkomma inom inte alltför lång framtid och behöver därför inte tömma butikerna helt haha.  
 
Blir nog även ett tredje par Juicy byxor. Skönare slappbyxor finns inte!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

När ridningen är som bäst

Publicerat: 2014-05-30 | 14:09:52
Hej!
Nu har jag precis satt mig ner i soffan. Jag har haft fullt upp sedan jag gick upp halv 9 imorse men nu är alla dagens måsten nästan avklarade. Jag har en app, Wunderlist, som är som en todo-list. Har jag mycket att göra skriver jag alltid upp allting där för då vet jag att jag får gjort det. Jag älskar nämligen att checka av punkterna jag har framför mig och prioriterar då dem först.  
Idag hade jag förövrigt så himla mysigt i stallet. Red ut barbacka på Nobless. Vi red upp i skogen och galopperade en hel del på en äng. Finns det något mysigare när solen skiner och ponnyn taggar till med spetsade öron? Det är vid dom ögonblicken jag är så himla tacksam att jag får ha en egen häst och varenda timma man lägger ner på henne är värt det i de situationerna. Ren lycka med andra ord. 
 
Nu blir det lite serie-tittande men först tänkte jag fixa ett tidsinställt inlägg till senare.
 
Jag och mitt hjärta, barbacka i naturen, 2011 tror jag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Usel uppdatering

Publicerat: 2014-05-29 | 22:22:13
Hej!
Förlåt för dålig uppdatering. Egentligen har jag inte gjort så mycket supervettigt heller. Eller jo lite nytta har jag allt gjort men mest har jag fastnar för serien Make It or Brake It som har tagit mycket tid de senaste dygnen. Igår grät jag så kopiöst när jag såg ett avsnitt så mina föräldrar undrade vad det var för fel på mig.. 
Nu ska jag se ett avsnitt till innan jag ska sova. Morgondagen bjuder på ridning, plugg, städning, serietittning och kompishäng. En bra dag med andra ord. Tyvärr skulle jag gjort en jättekul sak som fick flyttas på ännu en gång, men snart så.
Lovar att uppdatera bättre imorgon. Förhoppningsvis kommer även klänningen jag beställde härom dagen. Jag klickade dessutom för 5 minuter sedan precis hem en superfin sjal (passar både till en klänning och ett par skor jag har om jag har tur, minst!).
 
Hörs imorgon!

 
Hoppade förövrigt min sessi lite idag, första gången sedan påskhoppningen. Kul sa vi båda :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Glad tjej

Publicerat: 2014-05-27 | 15:31:25
Hej!
Idag är jag riktigt glad! Började dagen med ett härligt ridpass i solen. Jag och min favorittjej red ut vilket var så himla mysigt. När jag precis var klar i stallet ringde en tjej där jag hade sökt jobb igår. Chefen där ville träffa mig idag. Så det var bara hem och byta om och äta supersnabbt innan jag åkte ner dit. Jag blev snabbt intervjuad av chefen och imorgon ska jag provjobba där. Så himla kul! Tror verkligen det jobbet passar mig. Jag har sökt jobb en dag och ska redan provjobba och folk som säger att det är svårt att få jobb haha. Ibland krävs det lite flyt. Kom hem och beställde en underbar klänning jag ska ha på midsommar och antagligen någon stundent nästa vecka. Pluggade också en liten kortis när jag kom hem och nu ska jag se på ett par avsnitt av Make It or Brake It innan jag gör middag. Har förövrigt "hoppat av" den sista kursen för terminen. Skulle ha tenta på den egentligen om en vecka men jag vet att jag har pluggat alldeles för dåligt så har inte någon chans på den. Ska troligtvis göra en annan tenta 16 juni om jag orkar annars tar jag den i augusti. Ska ju ändå läsa lösa kurser till hösten och har tillräckligt med poäng för csn så det är inte jättenoga egentligen. Nu blir det serietittande innan jag ska göra middag!
 
Vi hörs!
Me and my love <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

EU-valet

Publicerat: 2014-05-26 | 14:36:00
Nu finns ju resultatet uppe från eu-valet. Jag är mindre nöjd.
För det första så tycker jag att det är hemskt att partier som SD ökar runt om i både Sverige och andra länder. När jag var yngre så tänkte jag att vi kommer aldrig få en ny "Hitler" för vi vet vad han gjorde och hur man ska reagera. Nu är jag mer osäker. Att människor röstar på främlingsfientliga partier tycker jag är sjukt.
F! ökade ju också markant vilket är tråkig. Dock kan jag förstå att dom ökar i EU-valet då ett lite mer jämnställt Europa skadar inte (tänker på Ryssland osv. exempelvis). Men jag hoppas verkligen att folk inte röstar på dem i riksdagsvalet. Jämna löner osv är en självklarhet. Men man ska exempelvis inte ha regler på ex. 50% kvinnor i en styrelse. Man ska ha det med mest kompetens och som utgör jobbet bra. Det kanske är 10% kvinnor, eller 80% kvinnor. 
Miljöpartiet gick det ju också väldigt bra för. Mer miljötänk inom EU är bra men jag röstar höger utan att tveka. Jag hoppas verkligen, verkligen att fler människor gör det inför riksdagsvalet. Om nu allt ska vara rättvis ska alla betala  lika skatt! Dessutom ska man inte få mer bidrag genom att vara hemma än att ta "skitjobb". 
 
Lite åsikter såhär en måndag!
 
Jag förra sommaren 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sjukt god och nyttig lunch

Publicerat: 2014-05-26 | 11:56:00
Jag gjorde nyss en helt sinnesgod lunch. Den gick på 10 minuter att göra och är dessutom väldigt nyttig.
 
Ingredienser:
1 frusen laxfilé
2 morötter
2 matskedar majs
salladsblad 
salt och peppar
 
Gör såhär:
Medan laxfilén tinas i micron så skalas och skärs morötterna. Laxfilén och morötterna steks och kryddas i kanske 8 minuter. Jag delade laxen i tre delar så att den skulle gå fortare att steka plus att jag skulle se så den var färdig. I slutet läggs majsen i. Läggs upp på en tallrik med salladsblad och TA DAAAA!
 
MUMS
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Morsdag middag

Publicerat: 2014-05-25 | 21:24:24
Idag är det ju morsdag. Jag började dagen med att göra frukost till familjen. Sedan var vi hos mormor och morfar och fikade. Min ena moster och deras hund var även där, trevligt. Åkte till stallet och red ut och när jag kom hem gjorde jag och min bror en tre-rätters. Det blev iallafall väldigt gott och jag blev extremt mätt. Så tog mig en liten promenix efter maten för att få det att sjunka lite hehe.
 
Det här stod på kvällens meny:
Förrätt, avokado och kex med hemmagjord skagenröra.
 
Varmrätt, hemmagjorda haburgare (inkl. bröd) med klyftpotatis och morötter.
 
Efterrätt, annanas- och persikopaj med vaniljglass.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Shop until you drop

Publicerat: 2014-05-24 | 17:49:35
Igår fick jag hem en ljus blus från MQ. Den är från märket Soaked in Luxury. Blusen finns inte i butik (inte i Göteborgstrakten oavsett) utan går bara att beställda från deras hemsida.
Fruktasvärt dålig bild insåg jag när jag förde in den på datorn.
 
Idag var jag på stan en snabbis. Passerade då såklart NK och lite spontant fick jag med mig dessa snygga svarta shorts från SAMSOE SAMSOE (jag får inte till danska ö:n på datorn..). Jag älskar ju att ha kjol och klänning men man måste ju använda shorts ibland också. Mina jeansshorts har jag tyvärr tröttnat på helt och tycker de ser så trashigt ut. Alla shorts är ju så himla små/korta så tycker inte det ser propert ut för fem öre. Så dessa var mycket bättre. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Värmebölja

Publicerat: 2014-05-23 | 15:39:44
Hej!
Förlåt för dålig uppdatering, kan inte ens skylla på något då jag stora delar har suttit och sett på Kardashians. Jag insåg att jag inte hade sett deras första säsong när de var i New York så givetvis blev det ett mission och första prioritering i mitt liv (!!?). Det har förövrigt varit så galet varmt så jag inte vet vad jag ska ta vägen. Sitter liksom i shorts och ett linne och svettas som en gris typ.. Brorsan hade läst att det var något slags värmerekord sedan 1984, det känns dock lite överdrivet..
Ikväll ska jag möta Torun, Adrian och Erik i Slottskogen. Det ska bli så mysigt. Vi ska köpa med oss våran egen middag och sitte där och prata. Ska förbi stan sen då och köpa med mig en smarrig sallad. Och på tala om sallad, jag blir trött på min kropp. Jag äter ju tusen gånger hellre en skål med bär än godis då jag tycker det är mycket godare plus att jag älskar att röra på mig. Men jag har som jag tidigare sagt grym ämnesomsättning. Nu har jag börjat droppa i vikt igen vilket inte alls är bra. Idag vägde jag liksom 59kg (jag är 183cm lång..). Min bror sa att jag skulle lösa problemet genom att äta. Men jag vill ju bara äta nyttig mat då jag tycker det är godast. Det är faktiskt ett problem vare sig man tror det eller ej. Runt 60kg vill jag ligga men nu när jag är under det och vet att i varmare tider är det bara sallader som gäller typ för det är det som är godast och det jag är sugen på. Jag vet att jag kommer att droppa ännu mer i vikt vilket jag inte vill. Vad ska man äta då om man inte vill äta massa godis eller ljus pasta/bröd som inte alls är bra för kroppens insida? Svårt, svårt hörrni!
Mamma borde i vilket fall komma hem när som. Hon ska ha hämtat ut en blus på vägen så det ska bli nice. Hoppas den blir bra, men det blir den säkert. 
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kendall inspo

Publicerat: 2014-05-22 | 09:54:00
Kendall Jenner, en av systrarna i Kardashian/Jenner klanen. Hon är den enda systern som inte har kurvor och damn så snygg hon är. Hon har ju blivit en riktigt "topmodell" och nu det senaste året gått visningar för bl.a. Marc Jacobs, Chanel och Givenchy. Lite mode-inspiration såhär en torsdag!

 


 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Älg förlöstes vid krock

Publicerat: 2014-05-21 | 15:10:00
Har ni läst det här? Hörde det på radion igår och det kan vara det sjukaste jag hört. Väldigt tråkigt att kalven fick avlivas p.g.a. att den inte kunde klara sig utan sin mamma. Jag var tvungena att googla det och hittade artikeln på Aftonbladet.
 

Landslagsskidåkaren Jesper Modin, 25, krockade med en älg på väg hem till Östersund.
Bilen blev näst intill totalförstörd, men Jesper Modin klev ut helt oskadd.
Då gick historien från häpnadsväckande – till fullständigt osannolik.
– I passagerarsätet hittar jag en älgkalv, med navelsträngen hängande. Jag måste ha förlöst den i kraschen! säger han till Sportbladet.

Välmeriterade sprintskidåkaren Jesper Modin var på söndagskvällen på väg från en semestervecka i Marocko. Det var på den sista etappen mellan föräldrarhemmet i Sundsvall och hemmet i Östersund som olyckan var framme.
I höjd med Brunflo körde han över ett krön, blev bländad av solen samtidigt som en älg sprang över vägen.
"Kollisionen var oundviklig. Älgen slungades upp på motorhuven, över vindrutan och fortsatte därefter över taket och ner i diket. Jag pepprades med glassplitter och inälvor från älgen och stannade chockartat vid vägkanten.",skriver Jesper Modin på sin blogg.

"Spottade inälvor"
¨För Sportbladet beskriver han om sekunderna direkt efter kraschen.
– Jag tar mig ut ur bilen så fort som möjligt och tänker bara "shit, jag är inte skadad någonstans". Jag spottade ut glassplitter och inälvor från älgen och såg att hela älgens maginnehåll låg mellan sätena i bilen.
Han tror att glasögonen han hade på sig kan ha räddat synen på honom.
– Hade jag inte haft det hade jag säkert fått glassplitter i ögonen, jag hade kunnat bli blind.

"Det riktigt sjuka..."
Så här långt är det en dramatisk, men inte helt ovanlig, historia från de svenska vägarna. Det är när man läser längre ner i blogginlägget hakan åker ner i golvet.
Vi låter Jesper Modin återberätta det osannolika händelseförloppet igen.
– Det som var det riktigt sjuka var när vi kom till Östersund med bärgningsbilen. Vi stannade vid Bilbolaget och lastade av bilen när jag skulle öppna passagerarsidan för att hämta lite försäkringspapper.
– Då ser jag en älgkalv som ligger där med navelsträng upp och allting. Och den lever för fullt! Man får en sådan chock att man inte fattar att det är sant. Först min tur sen händer det här! Jag måste ha förlöst den i kraschen, säger sprintskidåkaren som för säkerhets skulle filmade det hela för att någon skulle tro på det.
– Ja, en kompis sa att nu har du något att berätta på alla framtida julfester.

"Bara att beklaga"
Hur gick det då för den lilla älgkalven?
Jesper Modin ringde polisen efter den osannolika upptäckten, de kom till bilen med en viltvårdare. Tyvärr var det enda möjliga beslutet att avliva älgkalven som inte kunde klara sig utan sin mamma.
– Det är bara att beklaga, även om det gick bra för mig så är det ju inte kul när sådant här händer.

Artikeln hittar ni här: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article18915316.ab 

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vilken dag

Publicerat: 2014-05-21 | 09:20:42
Godmorgon!
Just nu ligger jag i sängen och har sett på tre gamla Kardashian avsnitt. Idag är jag både skolfri och hästfri hör och häpna. Ska ta och plugga lite nu och sedan ska jag och hunden ta halvmilen innan lunch. Solen strålar och lite färg på min bleka kropp vore inte fel så det får prioriteras. Så jag tror att detta kommer bli en riktigt skön och bra dag. Min bror och alla 95or har dock nog ingen bra dag. Idag sitter de o skriver sina matte nationella. Minns den ångesten inför dom proven. Fastän jag var rätt bra på matte (fick vg i matte d) så var ju alltid nationella så himla tuffa. Nu skrattar man dock åt dom, de är ingenting mot tentorna på högskolan säger jag bara. Så ni har värre saker att se fram emot.. ;)
 
Gårdagen bjöd först på lite föreläsning. Sedan var jag, Emma och Michelle på stan i flera timmar och shoppade. Jag kom hem och gjorde middag och på kvällen var det stallet som vanligt. Jag fattar inte hur jag alltid kan frysa så mycket. Alla i stallet (då menar jag verkligen alla) gick runt/red i pikéer och linnen medan jag red i fleecetröja plus dunväst.. Som Astrid sa, jag kanske saknar underhudsfett. Men jag skulle inte säga att någon i stallet har så mycket att ta av.. Nobless gick iallafall ett ganska bra dressyrpass så det var bra. När jag kom hem nätshoppade jag lite och slappade..
 
Vi hörs senare!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt

Publicerat: 2014-05-20 | 21:00:12
Idag kom en rosa-aktig långklänning med djup rygg från F.A.V. som jag hade beställt. Tanken är att jag ska ha den på min brors student.
 
När jag var på stan köpte jag även en vit, enkel men snygg blus från Massimo Dutti.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Naturbilder med mitt hjärta

Publicerat: 2014-05-20 | 09:00:00
I söndags när vi var uppe på GFRK tog det ju mycket längre tid än vad vi beräknade. Det gjorde att vi hade massa tid att slå igen. GFRK ligger ju vid Delsjön och Skatås med makalös natur så vi tog en liten promenad. Pappa klickade några härliga bilder. Tyvärr ser jag helt borta ut och likblek med då jag inte hade något smink på mig typ. 

 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Färsk pasta med frikadeller

Publicerat: 2014-05-19 | 19:47:20
Jag blev lite inspirerad av Lady & Lufsen (haha..) idag när jag skulle göra middag så gjorde färsk pasta med frikadeller (kötbullar) i tomatsås. Det blev faktiskt väldigt gott så tänkte dela med miig av receptet.
 
 
Ingredienser (till 4 personer):
  • 500 g nötfärs
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk tomatpuré (jag tog lite sambalolek då tomatpurén var slut hemma)
  • 1 burk krossade tomater
  • ½ dl vitt vin eller vatten (jag valde vatten)
  • 1 msk finhackad persilja (jag tog basilika då persiljan var slut hemma)
  • salt
  • svartpeppar
  • olja till stekning

Såhär gör du:

Blanda nötfärs med 1 riven vitlöksklyfta. Krydda med salt och peppar. Rulla till bollar och bryn runtom i olivolja i en stekpanna. Tillsätt tomatpuré och låt bryna med ca 30 sekunder. Tillsätt krossad tomat, hackad vitlök och vin. Låt puttra ihop ca 10 minuter. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Servera frikadellerna toppad med persilja och tillsammans med spaghetti.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Intelligens programmet Simpsons

Publicerat: 2014-05-19 | 15:40:43
God eftermiddag!
Dagen började med skola som alla måndagar. Dock var föreläsningen extreeemt tråkig idag så satt mest och kollade på klockan. Efter det gick jag en liten sväng på stan men jag hittade tyvärr inte det jag sökte. Just nu sitter jag och ser på Simpsons haha, tycker faktiskt det kan vara rätt underhållande. Måste däremot börja googla recept. Har ingen aning om vad jag ska laga till middag. Antingen blir det kyckling eller köttfärs iallafall. Hoppas att jag hittar något gott recept på det stora internet haha. När vi alla har ätit så åker jag (och förhoppningsvis mamma) till stallet. Uteritt står på schemat. Det blir nog ganska mysigt, en podd och min favorit. Okej det blir mysigt!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ridbilder från gårdagen

Publicerat: 2014-05-19 | 09:50:00
Framridningen:
 
 
 
På banan:
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godkväll

Publicerat: 2014-05-18 | 21:42:39
Hejsan!
Nu har jag suttit inne i 1,5h. Innan det var det pw i regnet som gällde. Skulle gå med Linda, eller gick med henne en bit, sedan vände hon p.g.a. regnet men jag krigade igenom rundan. Det var dock väldigt skönt så jag är nöjd. När jag kom in gjorde jag lite morot- och gurkstavar. Svingott. Blev dock inte riktigt mätt (det är ju bara vatten..) så kanske tar något till innan jag går och lägger mig. Måste även fixa iordning min lunch (sallad) till imorgon. Orkar verkligen inte men jag vet att jag kommer vara nöjd imorgon. Imorgon är det ju även måndag, ny vecka och nya möjligheter. Går bara i skolan måndag och tisdag kommande vecka. Måste även tenta plugga lite också. På onsdag tror jag att jag ska träffa en vän och på torsdag händer en riktigt kul grej. Jag väntar även på en klänning på posten och ska nog även in till stan och köpa en annan klänning också. Utöver det så ska ju hästen motioneras as usual. Det verkar bli en bra vecka med andra ord och dessutom så ska vädret bli helt underbart. Så himla skönt!

Igår var det den 17maj och alltså precis ett år sedan i hade studentbal
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens resultat

Publicerat: 2014-05-18 | 17:06:00
Idag var jag som sagt och red dressyr på GFRK. Det var ju första gången på nästan två år som vi var ute så tänkte att hon skulle vara lite fjantig. Red fram i utepaddocken och på GFRK blir hon alltid rädd just där då lektionshästarna går precis brevid, de ser in i paddocken och springer. Men väl inne på banan sen skötte hon sig väldigt bra och hon gick bra trots plastväggarna. Jag red LB:1 idag och jag är överlag nöjd med ritten. Inridningen var dock väldigt dålig, den ökade skritten och fattningen till vänstergaloppen var inte heller på topp om man säger så men annars var det faktiskt en trevligt ritt. Hon är ju inte riktigt i samma form som hon var innan skadan vilket resulterar att hon kryper ihop endel ibland. Det är det jag främst jobbar på under mina ridpass och det var det domaren påpeka. Jag måste ju vara lite mjukare i handen till det såklart. Men efter "omständigheterna" så är jag nöjd. Jag fick 62,93% och en liten rosett. Jag uppnådde mitt mål för dagen och både jag och ponnyn är glad. Kan tillägga att hon var helt överlycklig när jag knoppade henne och vi körde fram transporten. Hon sprang på med spetsade öron. Så söt, hon har saknat det här.
 
Galoppbild från dagen, lägger upp resten i ett tidsinställt tills imorgon och ett till på tisdag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

På gfrk

Publicerat: 2014-05-18 | 12:24:08
Hej!
Just nu sitter jag över däcken på hästtransporten och väntar på en hamburgare som mina föräldrar är och köper. Dom var väldigt sega här idag så det är en bra stund kvar till min start tror jag. Men vi passade på att ta en promenad vid Skatås, mysigt. Pappa tog några bilder också.
Rider en lb:1 idag då jag inte "tävlat" dressyr på nästan två år. Målet är en mjuk ritt och minst 60%. 

Bilder och resultat kommer i eftermiddag när jag kommer hem!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Göteborgsvarvet

Publicerat: 2014-05-17 | 19:53:41
Idag efter att jag o mamma varit i stallet så åkte vi + pappa ner till Eriksberg för att titta på varvet. Sitta i solen och äta jordgubbar var inte helt fel. Väldigt mysigt helt enkelt.
 
Lite löpare.
 
Dagens; // T-shirt - American Vintage // Halsband - Second Female // Kjol - Zara // Skor - Marenas // Väska - Marc Jacobs // Solbrillor - Ray Ban // 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kvällens outfit

Publicerat: 2014-05-16 | 19:51:56
Nu ska jag strax fixa iordning min clutchbag och göra iordning det sista innan Lindas moster kör in oss till stan. Min känning har blivit lite stor av någon konstig anledning. Lite pösig men tycker ändå den är fin, den är från Kardashians höstkollektion för Lipsy. Jag vet att jag böjer min tumme, sååå liten är den inte. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rapunzel hår?

Publicerat: 2014-05-16 | 16:08:46
Hejsan!
Nu har jag äntligen satt mig i soffan. Så himla skönt. Dagen började med stallet. Tanken var att jag skulle rida ut med Jannika, men Merlin skulle tydligen på hoppkurs i eftermiddag (vilket båda jag och J fick reda på imorse) så fick bli en uteritt med Hannah och Amanda (podd..) istället. Valde att rida ridvägen förbi mig, det var länge sen jag red den vägen men min ponny var väldigt glad. Spetsade öron hela tiden och frustade i galopperna. Lycklig ponny vilket gjorde mig till en lycklig ägare. 
Gick sedan hem och skulle göra ägg och avokado knäckebröd. Tyvärr var avokadon alldels för övermogen vilket gjorde att jag fick kasta de. Det blev alltså bara två knäckebröd med äggvita från ett ägg på till lunch vilket gör att jag fortfarande är vrålhungrig. Ska ta lite yohgurt med bär snart till mellanmål eftersom det blir sen middag. Ska iallafall ut och äta med Linda innan vi gör Avenyn osäker, det ska bli väldigt kul.
 
Påtala om min rubrik. Jag använder ju olja ibland i mitt hår (varannan/var tredje dag) men min mamma har blivit helt beroende av oljan och använder den två gånger per dag haha. Så jag sa till henne i onsdags att hon borde köpa Moroccanoil istället eftersom den är marknadens bästa (hade Loreals olja innan). Mamma blev helt lyrisk när jag sa att det fanns en ännu bättre olja så igår åkte hon ner direkt efter jobbet och köpte en flaska. Det ska bli kul och se om jag märker någon skillnad på mitt hår och oljan vi har sedan innan. 
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rebecca Stella For Nelly

Publicerat: 2014-05-15 | 18:57:04
Nu har Rebecca Stella släppt yttligare en kollektion för Nelly. Denna rosa glitterklänning är helt klart min favorit och jag skulle inte bli förvånad på mig själv om den kommer komma in i min walk in closet innan säsongen är över!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ledig

Publicerat: 2014-05-15 | 09:24:15
Godmorgon!
Idag är det torsdag vilket betyder ledigt som vanligt, så himla härligt. Jag och hunden ligger i sängen och myser. Jag har precis tittat klart på sista avsnittet av sista säsongen i How I Met Your Mother. "Följer" den bara på tv men min bror har sett om alla säsongerna typ tusen gånger. Så han spoilade igår vad som hände i sista avsnittet vilket gjorde mig sugen på att se det. Dagen blir rätt lugn. Nu ska jag plugga ett par timmar typ tänkte jag, efter det skall hunden och hästen få motion. Ikväll så ska även jag och Linda ta en PW vilket blir mysigt. Imorgon ska vi även ut och göra Park Lane osäkert, ska bli jättekul. 
Igår efter jag hade varit i skolan så åkte jag in till stan. Köpte mig en bikinitop samt förtidsröstade inför Europavalet. Kände mig jätteduktig, min bror hade redan gjort det så nu ligger vi steget före båda våra föräldrar, amitiöst. Jag tycker givetvis man ska delta i valet. Jag har börjat bli lite intresserad av politik (jag har rätt mycket åsikter..) och självklart ska man rösta för att ha en chans att förändra/förbättra. Tycker man inte något ska man alltid rösta blankt så att man åtminstonde deltar.
Efter det hoppade jag på bussen och åkte några hållplatser sedan hoppade jag av en bra bit hemifrån och gick 45 minuter med tanke på att min medryttare tog hästen. Jag tycker daglig motion är livsviktigt!
 
Nu måste jag dyka ner i aktier och obligationer och allt vad denna kursen innebär. Men jag tycker om att lära mig och jag tycker faktiskt att det är väldigt intressant så det är bra. Gud vad vuxen jag känner mig..
 
Vi hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Varför är det mer rätt?

Publicerat: 2014-05-14 | 22:00:06
Något jag har tänkt på i perioder, som faktiskt gjorde mig rätt ledsen igår var en sak om kropps-idealer. Ända sedan jag gick i högstadiet har jag fått höra "du är så smal", "du måste äta" och "du har väl inte anorexia?". Det är alltid okej att påpeka smala människor kropp. Medan jag aldrig skulle få säga "vad tjock du är" eller "du måste verkligen banta". Det är helt enkelt fel. 
Igår sa en kompis (vi snackade om modellvärlden) att det fulaste hon visste var folk som var som skelett  och där revbenen sticker ut. Visst tog jag åt mig till viss del, för jag är underviktig och visst mina revben sticker ut lite. Alla har olika kroppar och olika "mål" med sin kropp. Egentligen ska man skita fullständigt hur andra människor ser ut, vad gör det mig? Men jag blir så frustrerad att folk ska kunna kritisera och ibland till och med pika hur fult det är när man är smal och det är inga som helst problem med det. Men man får inte nämna att någon är stor för då är man elak och konstig. 
 
Jag antar att det beror på dagens kroppshets. Men jag tycker att det är fel att man ska få kritisera en viss kroppstyp medan dom inte får säga något om andra. Jag tror att det är för att "tjocka" människors "dröm" är att bli smal (på grund av dagens samhällsideal). Jag har alltid gillat att vara smal, men jag kan säga att det inte alltid var så kul att gå flera gånger i månaden till skolsyster under flera år. Väga mig, se hur hon blir "besviken" och visar hur långt under kurvan jag är. Hur långt under "normal" jag befinner mig. Hur hon ringer mina föräldrar och frågar om jag äter för att hon inte tror på mig. Jag vill bara säga att jag tycker att det är jättebra att skolan "höll" koll på mig, jag hade ju ingen ätstörning (förutom kräsenhet..). Det är bra att om man inte följer "kurvan" under tonåren så ska man ha ett öga på sig och kunna få hjälp oavsett om man är under eller över kurvan. 
 
Ett väldigt flummigt inlägg kanske, men jag hoppas jag fick fram min åsikt. Varför är det okej att kommentera hur smal någon är man att man inte får nämna att någon bör banta??! Om man nu måste påpeka det vill säga.. så ska det kunna få vara från båda hållen. 
 
Mamma och jag i USA 2008 <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

På tåget

Publicerat: 2014-05-14 | 07:55:11
Godmorgon!
Sitter på tåget inför veckans sista skoldag. Ska förbi stan sen ock köpa en bikini inför ett projekt. Gaaah, taggad inför nästa vecka!
Nu kom Emma, vi hörs.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

True.

Publicerat: 2014-05-13 | 10:08:50


Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Matlagning på ingåg

Publicerat: 2014-05-12 | 16:21:28
Hejsvejs!
Värmen som vi hade för några veckor sedan är som bortblåst och vädret ute är regnigt och kyligt. Det är alltid jobbigt på måndagar att masa sig upp och särskilt om vädret är värdelöst. Hade tre timmars engelsk föreläsning vilket gick sådär. Han gick bara igenom formler hela tiden så man blev lite trött i huvudet. Gick dock igenom powerpointen när jag kom hem sen och fattade typ allt då iallfall, så det var alltid något.

Nu ska jag göra räk- och nudelwok till middag lagom till mamma kommer hem. Efter det blir det stallet. Ponnyn ska få sig en uteritt är grundtanken.
 
Hörs!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New in navy

Publicerat: 2014-05-12 | 09:42:00
Igår var ju jag o mina föräldrar på Frölunda Torg. Jag var ju mest med som smakråd / "drivare" eftersom min mor hade presentkort att förbruka. Mamma och pappa var dock snälla och gav mig en enkel baskjol från Åhléns och en blus från Stockholm LM. Båda i färgen navy. Det var första gången på flera år mina föräldrar betalar kläder till mig, men jag tackar ödmjukast för dessa =)
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Aktiv dag

Publicerat: 2014-05-11 | 21:52:22
Godkväll!
Denna söndag började med barbacka ridning i ösregn. Fick verkligen jobba idag, samtidigt som hon var väldigt fin men det var ett bra träningspass kan man lugnt säga. Det tog verkligen musten ur mig. Åkte sedan med mina föräldrar till Frölunda Torg. Min mamma hade fått en hel del presentkort att förbruka vilket var kul med tanke på att mamma är dålig på att unna sig själv finare saker. Men med främst min hjälp/övertalningsförmåga så fick hon bland annat med sig ett par Odd Molly blusar och en Michael Kors väska hem. Riktigt nice och jag vet att mamma är nöjd. Jag fick själv med mig ett par grejer som ligger i ett tidsinställt inlägg till imorgon. På FT fick jag även i mig en smaskig sallad och en god, färskpressad juice från Naked Juicebar. Mums mums.  
Efter det var jag hemma i 45 minuter innan jag åkte till en kompis och åt tacos och bara umgicks. Det var mysigt och kul att få träffas igen.
 
Nu måste jag packa ett paket och göra iordning morgondagens lunch (sallad) innan jag ska hoppa ner i min säng. Mina ägon går i kors. Förövrigt så fick jag gå upp halv 3 inatt och hämta min bror och hans kompis. De valde helt enkelt att gå ut..
 
Vi hörs!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bli av med sockerberoendet

Publicerat: 2014-05-11 | 09:45:00
När jag var yngre var jag riktigt sockerberoende. Det kan bero på att jag under min högstadietid (ungefär mellan 12-15år) var extremt underviktig. Jag var då betydligt mer matkräsen än vad jag är nu och periodvis åt jag alltid någon form av kaka varje dag. Jag behövde verkligen gå upp i vikt (mitt bmi låg på 13..)  så jag fick stoppa i mig vad jag ville. Vill bara påpeka att jag verkligen inte hade någon ätstörning då, jag var bara väldigt kräsen, mjölkallergiker och hade supersuperduper bra ämnesomsättning. 
 
Fram till bara för något år sedan drack jag även alltid juice till frukost, åt kakor titt som tätt och godis fredagar och lördagar. Jag hade med andra ord ett extremt sockerberoende. Jag ville få bort det och få i mig bra och härliga produkter istället för färgämnen osv. Det första jag drog bort direkt var juice, läsk och oboy och liknande. Dirckor med massor utav socker. Jag minskade även kak- och godis intaget först till bara en dag i veckan och nu är det mer sällan. Om jag idag äter godis så kan jag äta typ 5 bitar sedan tar det stopp för det är så mycket socker. Skulle aldrig kunna trycka i mig en hel påse, min kropp säger ifrån och då ser man verkligen hur mycket det gör att skippa sådana saker. Istället äter jag mängder med frukt och grönsaker. Vi har alltid färska jordgubbar hemma som jag verkligen älskar. Det kan man verkligen äta och få samma "sockerkick" men på ett mycket bättre sätt. När jag annars är hungrig/söstsugen skär jag antingen morot/gurkstavar eller skivade äpplebitar. Ibland kan jag även lägga på lite kanel på äpplena, det blir både gott och så ska kanel vara väldigt bra för kroppen och ämensomsättningen har jag hört. Nu för tiden tycker jag även att frukt och grönsaker är godare än godis. När jag var yngre kunde jag ibland säga det för att "övertala" mig själv eller "låta nyttig" men nu tycker jag verkligen det!

Jag märker extremt mycket att jag har blivit av med mitt sockerberoende och jag kan många gånger bara bli äcklad av godis när jag ser alla färgade gelégrejer. (Visst ett par ferraribilar är extremt gott..). Jag tycker att det är väldigt skönt för att jag är säker på att min kropp mår bättre både på in- och utsidan. Nyttig, vällagad mat och motion. Där har ni några av de viktigaste grundstenarna för ett friskt och hälsosamt liv enligt mig. 
 
Här är en bild från när jag var 17år, gick första eller andra året på gymnasiet här.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nattaxi

Publicerat: 2014-05-10 | 22:26:28
Godkväll mina små läsare!
Just nu sitter vi och ser på Eurovision. Linda skulle komma förbi men var akut tvungen att åka till sin brors lägenhet är att ta hand om katten. Och på tala om bröder, inte nog med att jag körde och lämna min bror på en fest i eftermiddags så ska jag hämta han ikväll. Jag hoppas inte att han går ut för då måste jag pallra mig upp mitt i natten. Det bästa är om man slipper somna. Anmälde mig förövrigt till GFRK nästa söndag. Är jättetaggad och tror min ponny också kommer att vara det. Nu blir det bara att knåpa ihop någon rolig, stilren och snygg outfit. 
Imorgon har jag mycket att se fram emot. Börjar dagen med ridning (funderar på att ha lite småhinder om inga andra är ute). Sedan tror jag familjen ska till Frölunda Torg och äta och shoppa lite. På kvällen blir det middag med en vän. 
Min mage kurrar för tillfället så tar nog lite yoghurt och cornflakes. Håller tummarna att det går bra för Sanna (såg hennes bidrag då som var bra) men man gillar ju alltid svenskarna extra mycket. Undo har man ju hört ex antal gånger också så den har ju präntat sig in i huvudet på än. Hörde dock att hon var förhandfavorit men jag vet inte om det var vi svenskar som tippade (partiska..) eller om det var några internationella människor. Dock tror jag att Busy Doing Nothing hade gått bättre i finalen då den är lite mer annorlunda. Men Sannas låt är ju bra så man kan ju alltid hoppas!
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

GFRK nästa helg?

Publicerat: 2014-05-10 | 15:09:48
Hejsvejs!
Morgonen spenderades i stallet, mysigt med solen som sken, ponnyn som var söt och duktig samt att det inte var så himla mycket folk ute. Man kunde ta allt i sin takt, lyssna på musik/podcast och bara slappna av. När jag kom hem så ringde min bror efter ett tag och bad mig åka och handla en sak. Som den snälla syster som jag är så gjorde jag detta. Nu sitter jag och slöar vid datorn. Gick precis in på GFRKs hemsida och såg att de hade pay and ride på söndagen. Blev väldans sugen så ska höra med mamma men hon tycker nog det är en bra idé. Måste lära mig att köra själv med transport så jag inte är beroende av mamma vid det planet, jag har ju ändå haft körkort snart 1,5 år.. Brorsan skulle ändå ha landet nästa helg med ett gäng kompisar så då kan hon ju inte skylla på att hon ska vara där.. 
 
Hörs sen!
Bild från GFRK för typ 2 år sedan..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bra dag

Publicerat: 2014-05-09 | 19:11:07
Hej!
Dagen har varit trevlig. Började som sagt på Ullared, fick typ bara med mig rakhyvlar och hästsalva (och några mer krimskramssaker). Åkte hem och hämtade hunden hos mormor och morfar påvägen hem. När jag kom hem öppnade jag min mail och fick ett superroligt besked så nu håller jag verkligen mina tummar och tår. Åkte sedan ut till stallet och gick en timmes promenad med min lilla ponny med Hannah och Amandas podd i öronen och sedan gick jag hem då mamma åkte hem tidigare.
Nu har jag precis ätit en god kycklingsallad och om mindre än en timma börjar Let´sDance finalen. Jag är lite av en "Wahlgren nörd", har alltid "älskat" Pernilla sen jag var typ 8-10år så nu tycker jag det är rätt kul att följa hela den fina familjen. Så självklart hoppas jag, och verkligen tycker, att Benjamin ska ta hem den här segern. En sådan himla duktig dansare.
 
Vi hörs!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mot Ullared hör och häpna

Publicerat: 2014-05-09 | 10:14:00
Just nu har jag, Emma och Michelle kommit fram till Ullared om jag kört ordentligt vill säga.. Michelle var sugen på att åka dit för hon behövde köpa lite billig inredning till hennes och henns killes lägenhet. Då är ju det stället bra. Emma har aldrig varit innan o någongång måste man besöka det varuhuset och jag kände mest bara för att göra något lite mer annorlunda med dem.  Jag har verkligen ingenting alls jag behöver köpa, på min inköpslista finns liksom  bara tjärsalva till hästen, proteinpulver och örontops. Jag slutade kolla på deras kläder när jag var runt 10år och kommer inte göra det idag heller!  Har en "budget" på 200 spänn och tänker inte övertrassera det och komma hem med massa krimskrams. 
Jag tror dock det blir en superkul dag ändå med trevligt umgänge och något litet köp. 
 
Haha, fina Emma på påsk.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

American Vintage

Publicerat: 2014-05-08 | 17:49:23
Efter att ha passerat både NK, Fiorucci och Design Only fick jag äntligen tag på en vit, kortärmad American Vintagre t-shirt inne på Grace. Min andra t-shirt från det märket och de är verkligen supersköna och snygga. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 did you know that..

Publicerat: 2014-05-07 | 14:44:00
1. Jag har alltid min mobil på ljudlöst och även "stö-ej inställningen" mellan 22-07 haha. Alltså hör jag iprincip aldrig när min telefon ringer vilket mina vänner ibland inte uppskattar.
 
2. Jag äter avokado iprincip varje dag, och började med det för någon månad sen eller två. Innan åt jag aldrig avokado..
 
3. Ekonomi är verkligen helt rätt inritning för mig gällande skolan. Dock så har jag lite fel upplägg för tillfället men det kommer att lösa sig till hösten förhoppningsvis.
 
4. När jag ser Nobless blir jag helt varm i hjärtat varje gång. Tänk att man kan känna så till en häst efter över 5 år i ens ägo, jag hoppas att jag kommer få samma känsla till en kille någon gång haha..
 
5. Min dröm hade vart att ha en tvillngsyster. En som är lika snygg som mig (haha...) och som förstår än. Tvillingband verkar så himla häftiga.
 
Haha moi..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från i söndags, del 3

Publicerat: 2014-05-07 | 09:32:00
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gymkhana på gamla polobanan del 2

Publicerat: 2014-05-06 | 15:10:00
Fick önskemål att lägga upp resten av bilderna från gymkhanan i lördags så här kommer de:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från i söndags, del 2

Publicerat: 2014-05-06 | 09:23:00
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bra dag

Publicerat: 2014-05-05 | 21:52:08
Godkväll!
Idag började jag dagen med skola och kursstart av finansiell ekonomi. Kursen handlar om obligationer och aktier, hur intressant är inte det på en skala? Jättekul ämne tycker jag. Tyvärr lät det som föreläsaren pratade grekiska ett tag och inte engelska, men får hoppas att det blir bättre och bättre med tiden. Åkte hem och pluggade lite och efter det gjorde jag middag. Blev en mexikansk fläskfilé gryta med nachochips, en sallad och gnocci. Det blev gott iallafall och mamma blev väldigt glad. Stallet stod som sista punkt på dagens ordning och ponnyn gick som en hel miljon idag. Red dressyr i paddocken och det var länge sedan hon var så mjuk och fin som hon var idag. Så jag är mer än nöjd med min sessi. Jag o mamma gick även från stallet (+ att jag alltid går när jag skrittar av henne) så det blev allt lite motion idag med.
 
Nu ska jag lägga upp lite bilder från gymkhanan i lördags (efter önskemål) till imorgon eftermiddag. Så imorgon kommer dubbla bildbomber upp. Don´t forget that!

Hörs imon!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från igår, del 1

Publicerat: 2014-05-05 | 09:13:00
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Två nya favoritbilder

Publicerat: 2014-05-04 | 15:55:00
Här kommer två nya favoritbilder från dagens fotografering. Lägger upp resten i tre delar, en imorgon, en på tisdag och en till på onsdag.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kul dag framför mig

Publicerat: 2014-05-04 | 08:21:22
Godmorgon!
Dag 4 på min ledighet innan skolan drar igång imorgon igen. Nu på förmiddagen ska jag ut till stallet såklart. Mamma har lovat att följa med till en äng och fota oss. Tror dock bara jag ska promenera henne idag, men fina bilder kommer åtminstonde. Hovslagaren smsade även igår kväll att han kommer idag så min lilla pärla ska få nya skor också. 
Efter det är tanken att en tjej kommer och kollar på min Michael Kors väska. La upp några annonser igår (Odd Molly blusar och MK väska, mina ena Jeffrey Campbell ligger redan uppe). Och redan igår kväll fick jag sålt två blusar. Det är en av grejerna jag gillar med att köpa dyrare kläder, de har alltid ett bra andrahandsvärde och är oftast inte så svår sålda. Det är onödigt att ha grejer i garderoben som man inte använder när man kan få tusenlappar för de istället och köpa grejer man använder, tycker jag.
Ikväll kommer även Erik hem efter att ha varit och säsongat (det ordet ser inte bra ut..). Så jag, Torun, Adrian och Linn ska möta upp honom i eftermiddag/kväll och jag har även föreslagit sushi så det tror jag blir dagens middag, yummy. 
 
Vi hörs senare!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gymkhana på gamla polobanan

Publicerat: 2014-05-03 | 17:16:00
Idag skulle några i stallet träna gymkhana på gamla polobanan. Så efter jag hade ridit åkte jag hem och hämtade hunden så knatade vi ut dit. Nästa gång (nästa vecka kanske? ska jag och Nobless vara med iallafall, taggad!). Tog iallafall med mig kameran oc här är några av mina favoritbilder jag klickade, en på varje ekipage som deltog:
 
Julia & Tessa
 
Astrid & HP
 
Pernilla & Masso
 
Hedda & Flubber
 
Anna & Taj
 
Pontus (vet faktiskt inte vad hans nya häst heter). 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

The Olsen twins, inspo

Publicerat: 2014-05-03 | 13:34:00
Jag har nämnt tidigare att jag alltid gillat Olsen tvillingarna. När jag var liten (runt 11 tippar jag på) såg jag alltid på deras filmer och verkligen såg upp till dem. Tyckte dom var så snygga och charmiga. Än idag är deras stil outstanding. Ibland blir det lite för mycket boho-stil för mig (främst MK) men det var länge sen faktiskt. Det är väldigt svårt att hitta bilder när systrarna bär färg. De bär oftast svarta, beiga, vita plagg osv. Mer naturfärger och det är verkligen grundbasen. 
Jag själv älskar grundfärger som brunt och beiget (såklart även vitt och svart). Går jag i någon färg är det antingen rosa eller blåa nyanser. Jag har verkligen försökt att inte köpa massa andra färger för att det blir så himla svårt att matcha. Har jag däremot endel rosa och blåa plagg i olika nyanser köper jag mycket accessoarer i de färgerna och får därför lätt ihop någon fin, välmatchad outfit. Jag älskar att matcha med sjalar. Sjalar är något jag alltid bär och verkligen tycker om. Så himla snyggt. Då kan man ha en hel svart outfit och piffa upp den med en sjal etc.
 
 
Så himla snygga, can´t take it typ.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Toms - rekomenderas

Publicerat: 2014-05-03 | 09:04:00
För ett tag sedan så beställde jag ju ett par espandrillos från Toms. Det finns flera bra saker med Toms, men de två huvudpunkterna som jag gillar är att för varje par man köper så får ett barn i afrika ett par Toms. Dessutom är det de skönaste skorna jag någonsin haft på mig (efter UGGS). Därför kommer jag garanterat att köpa mig ett par Toms till när jag är i USA i sommar, tror det då lutar åt svartglittriga. Toms finns ju i mängder med färger, himla kul. Skorna finns att köpa på NK och Åhléns bland annat.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ny kjol

Publicerat: 2014-05-02 | 16:44:12
Hade spanat in denna långkjolen på Zaras hemsida. Åkte in till stan idag och den enda bruna kjolen som fanns kvar var en i Small, score. Var väldans sugen på en royalblå typ men gillar egenligen mer färgstarka överplagg/accossearer men får se. Kanske kommer hem med den också någon dag.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tömkörning på ingång

Publicerat: 2014-05-02 | 09:56:55
Godmorgon!
Tänk att det är fredag idag, det känns verkligen inte som det. Tar fel på dagarna hela tiden. Nu tänkte jag iallafall leta upp hunden och gå på en liten promenix med henne. Antar att hon är hemma eftersom jag är ledig men har inte sett henne och hon brukar alltid komma in i mitt rum när de andra går på morgonen. Efter det blir det stallet och tömkörning. Tänkte faktiskt lägga fram lite cavaletti. Kom på att jag nog aldrig tömkört henne med cavaletti innan. Sedan ska jag åka in till stan på jakt efter en kjol. Långkjolar är himla svårt att hitta, för att inte tala om långklänningar. Det är ett riktigt mission att hitta något snyggt.
 
Bild från början av 2013.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Resturang besök med släkten

Publicerat: 2014-05-01 | 22:01:38
Godkväll!
Dagen flöt på lugnt enligt planering. Var i stallet en bra stund, red ut i det fina vädret och gick en  liten omväg hem för att få motion. När jag kom hem såg jag på lite GossipGirl och gjorde mig iordning innan det var dags att åka in till stan för att äta grekiskt med släkten. Ställets fritös hade gått sönder en halv timma innan så dom hade ingen klyftpotatis utan bara potatisgratäng och risotto. Tålde egentligen inget (farmor hade dock laktostabletter om jag ville) men skippade det och åt bara kött och sallad. Nyttig middag helt enkelt och det var gott. Riktigt mysig kväll helt enkelt. Nu har jag precis sätt klart på Top Model finalen och den jag hejat på sen dag ett vann vilket var gött. Vill inte spoila än om nu någon inte har sett finalen.
Imorgon blir det stallet (är lite sugen på att tömköra faktiskt, eller rida barbacka) och sedan ska jag möta en vän på lunch(??) och kanske lite shopping om jag har tur.
 
Tänkte antingen surfa, se på någon film/serie eller gå och lägga mig. Kanske slår ihop det och ser på något från datorn.
Vi hörs imorgon i vilket fall!
 
Denna åkte vi massa gånger när vi var i LA. Om inte så lång tid får jag träffa 
min faster och hennes man igen i drömmarnas stad. Taggad!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Idag är det final

Publicerat: 2014-05-01 | 09:49:23
Godmorgon!
Ligger vaken i min säng vilket jag har gjort nu ett tag. Började med att läsa Vogue och aedan såg jag i kapp de två avsnitten jag låg efter i på Top Model.  Idag är det final och det får jag bara inte missa. Dagens planer är rätt lugna annars (är ju pluggfri nu i 4 dagar, drömmen). Ska rida och antagligen motionera lite till. Sedan kanske jag ska träffa en kompis och eventuellt ha släktmiddag. Min faster (som bor i USA) åker vidare till Österrike imorgon (hennes man kommer därifrån) så vet att det funnits lösa planer om någon middag. Det hade varit mysigt åtminstonde.
Gårdagen var trevlig. Hämtade upp Linda och vi åkte ner till Cortégen. Vi såg typ halva innan det blev för kyligt och vi satte oss på en resturang på Avenyn. Maten dröjde dock 1,5h innan den kom in (folk som kom en halvtimma efter oss hade hunnit få sin mat och äta upp innan vi fick vår). Inte riktigt okej. Men det slutade iallafall att vi slapp betala för maten, väldigt snällt och helt rätt utav stället. Vi åkte hem till mig sen och åt lite jordgubbar innan jag körde ner henne till Hjalmar då hon vid midnatt skulle hem till en kompis. Plockade samtidigt upp min bror på Hjalmar som hade varit hos några klasskompisar och grillat. 

Nu tänke jag googla kläder och stilinspiration. Det bästa som finns typ.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!