blondehair.blogg.se

Kul dag framför mig

Publicerad 2014-05-04 08:21:22 i Allmänt,

Godmorgon!
Dag 4 på min ledighet innan skolan drar igång imorgon igen. Nu på förmiddagen ska jag ut till stallet såklart. Mamma har lovat att följa med till en äng och fota oss. Tror dock bara jag ska promenera henne idag, men fina bilder kommer åtminstonde. Hovslagaren smsade även igår kväll att han kommer idag så min lilla pärla ska få nya skor också. 
Efter det är tanken att en tjej kommer och kollar på min Michael Kors väska. La upp några annonser igår (Odd Molly blusar och MK väska, mina ena Jeffrey Campbell ligger redan uppe). Och redan igår kväll fick jag sålt två blusar. Det är en av grejerna jag gillar med att köpa dyrare kläder, de har alltid ett bra andrahandsvärde och är oftast inte så svår sålda. Det är onödigt att ha grejer i garderoben som man inte använder när man kan få tusenlappar för de istället och köpa grejer man använder, tycker jag.
Ikväll kommer även Erik hem efter att ha varit och säsongat (det ordet ser inte bra ut..). Så jag, Torun, Adrian och Linn ska möta upp honom i eftermiddag/kväll och jag har även föreslagit sushi så det tror jag blir dagens middag, yummy. 
 
Vi hörs senare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela