blondehair.blogg.se

Nattaxi

Publicerad 2014-05-10 22:26:28 i Allmänt,

Godkväll mina små läsare!
Just nu sitter vi och ser på Eurovision. Linda skulle komma förbi men var akut tvungen att åka till sin brors lägenhet är att ta hand om katten. Och på tala om bröder, inte nog med att jag körde och lämna min bror på en fest i eftermiddags så ska jag hämta han ikväll. Jag hoppas inte att han går ut för då måste jag pallra mig upp mitt i natten. Det bästa är om man slipper somna. Anmälde mig förövrigt till GFRK nästa söndag. Är jättetaggad och tror min ponny också kommer att vara det. Nu blir det bara att knåpa ihop någon rolig, stilren och snygg outfit. 
Imorgon har jag mycket att se fram emot. Börjar dagen med ridning (funderar på att ha lite småhinder om inga andra är ute). Sedan tror jag familjen ska till Frölunda Torg och äta och shoppa lite. På kvällen blir det middag med en vän. 
Min mage kurrar för tillfället så tar nog lite yoghurt och cornflakes. Håller tummarna att det går bra för Sanna (såg hennes bidrag då som var bra) men man gillar ju alltid svenskarna extra mycket. Undo har man ju hört ex antal gånger också så den har ju präntat sig in i huvudet på än. Hörde dock att hon var förhandfavorit men jag vet inte om det var vi svenskar som tippade (partiska..) eller om det var några internationella människor. Dock tror jag att Busy Doing Nothing hade gått bättre i finalen då den är lite mer annorlunda. Men Sannas låt är ju bra så man kan ju alltid hoppas!
 
Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela