blondehair.blogg.se

26 dagar kvar

Publicerad 2013-05-05 21:56:47 i Allmänt,

Tjenare!
 
Börjar få lite ångest (samtidigt som jag är dö-taggad). Nu är det bara 26 (imon 25) dagar kvar till jag tar studenten. Denna vecka kommer springa förbi som vanligt. Går bara i skolan på måndag och på onsdag. Tisdagar är jag ledig på som vanligt, men då jobbar jag ju och torsdag är det kristi himmelsfärd och fredag en klämdag. På fredag ska jag klippa och slinga (om min frisör vågar) mitt hår. Ska bli sjukt najs! Veckan efter det ska vi som går nv på Liseberg. Chill. Den fredagen är det även balen. Sen är det bara två veckor kvar.. :)
 
Studenten sägs ju vara en av de bästa dagarna i ens liv. Jag hoppas det verkligen blir så. Har dock alla "förutsättningar". Vi kommer ha en rolig och mysig studentmorgon med klassen. Massa fotografer på plats hela dagen. Ska ha en stor mottagning med släkt och vänner (och fira med dem i stallet dagen efter) hemma med god mat och fint väder(!). På kvällen äre party med klassen och annat folk. Härligt. 
 
Har nu fixat alla mina klänningar (ska ju ha 3 på själva studentdagen). En vit på flaket, en vit på mottagningen och en svart på festen ;). Ska dock köpa ett par klackar till (som jag pratat om lääänge). Gör det dock inte förrän veckan innan då det är löning. Tänkte fota klännigarna osv. dagen innan typ och lägga upp som tidsinställda. Om jag hinner vill säga. Annars kommer vi som sagt ha massa fotografer plus att mina föräldrar (och släkt och vänner) kommer att fota mycket. 

Puss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela