blondehair.blogg.se

Vad jobbar jag med?

Publicerad 2016-01-08 14:44:00 i Allmänt,

Jag fick en kommentar med en fråga vad jag jobbar med och tänkte att jag kunde beskriva det för det är lite annorlunda. Eller jag har många bollar i luften så att säga.
 
Det jag gör främst är att jag jobbar på ett spelföretag. Jag har extrajobbat där sedan jag var 16år. Antingen så sitter jag i vår bingochatt och då främst hemifrån. Då chattar jag med kunder, håller god stämning, kör mycket tävlingar och svarar på frågor. Vissa pass är lugnare då bara 20 kunder är inne medan det på eftermiddagar och kvällar är det inte ovanligt att det är 100 personer online samtidigt och då är det betydligt mer att göra. Jag jobbar också ibland på vårt kontor (nu ska jag jobba heltid där 2,5 månad). Då sitter jag på vårt kundcenter och svarar i telefon och på mail. Under vissa pass på kontoret sitter jag också på bingochatten. 
 
Jag jobbar också som fristående hudvårdskonsult för MaryKay då jag säljer hudvårds och kosmetik produkter. Där driver jag eget men har MK som bollplank och stöttepelare, men jag jobbar på mina villkor. 
 
I höstas utbildade jag mig till makeupartist. För tillfället gör jag mest Time For Print-jobb (alla offrar sin tid men får portfolio bilder). Min dröm är dock att kunna jobba heltid som mua och jag är registrerad som egen företagare på skatteverket och kommer förhoppnigsvis göra endel sminkjobb under året.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela