blondehair.blogg.se

Svar på kommentar

Publicerad 2015-09-14 09:55:00 i Allmänt, Ätstörning,

"Hej! Får man fråga hur ofta du är iväg och tar vikt? Har dem satt någon minimum gräns för dig som du måste väga för att börja träna? 
Tar du näringsdrycker? Kan du äta vad som helst utan ångest? Din favvo mat? 
Vad har du för BMI för tillfället? 
Kram och kommentera gärna tillbaka i min blogg <3"
 
Jag fick denna kommentaren igår och tänkte att jag kunde svara på den i ett inlägg. Jag är på sjukhuset en gång i veckan, måndagar, så jag ska dit idag. Då har jag lagt ihop mitt samtal med min sjuksköterska och med min psykolog så jag har två tider efter varandra, annars skulle jag behöva åka dit två gånger i veckan men med mitt hektiska schema går det inte ihop. Nej, jag har inte någon minimum gräns för träning. Jag får vara i stallet och eftersom jag har egen häst gjorde jag det även när jag inte fick så mina behandlare nu har insett att jag mår så mycket bättre då, det är min fristad. Dock får jag ju såklart inte träna utöver stallet. 
Förtillfället tar jag inga näringsdrycker utan kompenserar det med mat.. näringsdrycker har aldrig varit min grej och jag har bara druckit det under tvång på inläggning. Jag kan absolut inte äta allt utan ångest, jag har problem med kolhydrater och fet mat, även sötsaker. Men jag utmanar mig flera gånger varje vecka med olika fearfoods. Min favvomat är nog kyckling med klyftpotatis och morötter, så himla gott. Egentligen tycker jag "mellismat" är mycket godare, som kvarg, müsli och bär, oslagbart! Hade helst ätit mellis alla mål om dagen haha.
Vad mitt BMI är tycker jag är helt orrelevant för allmänheten att veta och är något som bara rör mig, mina behandlare och föräldrar.. 
 
Hoppas svaret var bra, kram <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela