blondehair.blogg.se

När man märker att man inte är frisk..

Publicerad 2015-06-19 21:27:00 i Allmänt, Ätstörning,

Idag är det ju midsommarafton och överallt ser man massa bilder på kompisar som är ute o festar vid havet. Just idag tycker jag det känns extra jobbigt. Eftersom jag förtillfället inte löser att dricka alkohol så är just en midsommarfest inte så lockande då det iprincip bara går ut på att dricka. Men det är också då man märker att man är sjuk. Visst, jag har haft en mysig midsommar. Stallet på förmiddagen, sedan lunch med den äldre generationen. Efter det åkte vi till slottskogen och såg på folkdans innan vi (jag o mina föräldrar) gick på restaurang. Då känner jag mig så himla ensam och osocial. Imorgon ska jag dock träffa Nathalie o spela biljard med henne och nästa helg blir det födelsedagsmiddag hemma hos en kompis. 
Jag får tänka att när jag tar det lugnt idag så läker jag. Dessutom är det motiverande för jag inser verkligen hur mycket jag gillar att umgås med människor och inte bara sitta hemma. I sommar har jag bestämt mig för att gå ut ett par gånger och dricka lite. Utmaning, utmaning. Men man är bara ung en gång.. och jag tänker inte spendera mina framtida "ungdomsår" för mig själv!
 
"Vodka pong" när jag fyllde 20år förra året i mars. Då hade jag inte druckit på läänge men unnade mig på min födelsedag. Då hade jag dock inte anorexi, men det första jag plockade bort som var "onödigt" var alkohol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela