blondehair.blogg.se

Housewife?

Publicerad 2015-07-07 14:57:00 i Allmänt, Inredning, Smink,

Hejsan!
Min dag har varit ganska produktiv hittills. Började dagen med en sväng till Ikea, därefter åkte jag raka vägen upp till östra på "drop in vägning" haha. Mina behandlare har överlappande semester men denna veckan är båda lediga så åkte upp och vägde mig. Vågen visade 3hg + vilket var bra då jag slitit som ett djur veckan som varit. Men då jag inte vill tappa den lilla ökningen igen väljer jag att öka intaget något denna kommande vecka igen. Jag åkte därefter hem och diskade, tvättade, åt och fixade iordning i mitt rum och därefter tog jag ytterliggare en sväng till Ikea haha, köpte nämligen grejer till mitt sminkbord i två omgångar då jag efter första vändan insåg vad som fattades mer när de nya grejerna var på plats. Nu ska jag iallafall sätta på en klänning på tvätt, äta mellis och se på det senaste avsnittet av Rich Kids of BeverlyHills, därefter ska jag till stallet och rida samt fixa allt. 
 
Före:
Stolen är på tog för hög, blir galet konstig vinkel när man sminkar sig, en liten spegel samt alla ögonprodukter (tan skuggor), läpprodukter m.m. ligger under border, osmidigt..
 
Efter:
Lägre pall, mycket bättre vinkel + en stoor spegel, så behövligt. Och massa separata lägre glas med mascarorm läppennor, läppstift, brynprodukter m.m. Brickan byttes ut för ett tag sedan. 

Kommentarer

Postat av: Kajsa-Stina

Publicerad 2015-07-07 15:59:55

Åh gud så glad jag blir för din skull vännen att vägningen gick bra! Så skönt att det ger resultat efter allt slit du faktiskt lägger ner och sjukt starkt och bra tänkt av dig att utöka kaloriintaget ytterligare lite till denna veckan! Du är grym tjejen och för varje steg man tar framåt så tar man sig närmre målet - Friskheten vilket är så värt att kämpa för! Du är helt fantastisk och en riktig kämpe! <3

Så himla fint det blev när du fixade till ditt sminkbord också! Älskar att strosa omkring på Ikea och inspireras och handla där då det också är billiga varor som håller måttet så att säga! Älskar inredning och skulle t o m kunna tänka mig att arbeta med det i framtiden då det är ett stort intresse även jag har hihi! :) Massor med kramar <3

Svar: Ja, det är väldigt skönt att vägningen gick bra det känns som ett litet steg i rätt riktning och jag kom ett litet steg närmare mina mål :)
Visst är det kul att gå där, tycker också inredning är så himla kul :) massor med kramar <3
swarovskiponnyn.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela