blondehair.blogg.se

Citronkvarg

Publicerad 2015-07-06 16:06:27 i Allmänt, Mat/Recept, Ätstörning,

Nu ska jag precis hugga in på detta mellanmålet och se på GossipGirl. Det blir första gången jag testar denna kvargen. Den är ju inte alls lika "nyttig" som vanlig, men jag är motiverad att bli frisk så jag får tugga och svälja helt  och tänka på framtiden enkelt. Toppade det med massa färska hallon.
 
 

Kommentarer

Postat av: Kajsa-Stina

Publicerad 2015-07-06 18:43:53

Åh gud vad gott det där ser ut! Alltså jag måste ju vara den enda i hela världshistorien som inte testat på kvarg haha! Har velat göra det länge men bara inte kommit mig för konstigt nog? Undrar också om det är tillräckligt som mellanmål eller om det behövs någonting mer till för att det ska bli komplett eller vad man ska säga? Är verkligen sjukt sugen att testa på det då jag är övertygad om att det skulle vara någonting för mig då jag gillar saker som är lite syrligare utav sig! :)

Tusen kramar till dig <3

Svar: Haha, du måste testa kvarg :) denna var väldigt god tycker jag, den burken innehöll 320kcal (+ hallon) så ska man ha större mellanmål kan man ju lägga till müsli eller liknande, det beror ju på hur ens matschema ser ut :) massa kramar <3
swarovskiponnyn.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela