blondehair.blogg.se

Paris

Publicerad 2015-12-09 09:48:00 i Allmänt, USA 2015,

Paris har alltid varit en drömstad för mig som jag verkligen velat besöka. Faktum är att innan vi bokade usa-resan var planen att jag och mina föräldrar skulle åka en weekend till Paris istället eftersom de inte riktigt trodde att jag skulle fixa en dryg vecka i staterna matmässigt. Men efter att verkligen kämpat under hösten gjorde vi ju som ni redan vet en spontanbokning till mitt favoritland. Det som är läskigt i det här är att helgen vi hade kollat på flygbiljetter och hotell till Paris, men som vi avböjde i sista stund, var den helgen då terrordådet skedde rum. Ibland har man änglarna på sin sida. När vi åkte hem från Los Angeles hade vi ju dock mellanlandningen i just Paris. För första gången i mitt liv var jag faktiskt rädd för att sitta på ett plan i 10,5h. Inte för själva flygmekanismen, utan för medmänniskorna på planet. Så skrämmande, vill verkligen inte vara rädd för andra människor. 
I Vegas är ju hotellen, som jag nämnt i tidigare inlägg, makalösa. Givetvis fanns det ett Paris-hotell med Eiffeltornet på utsidan. Riktigt fräckt iallafall, både jag och brorsan blev sugna på en av deras restauranger men då mamma är höjdrädd blev det inte så. Fotade iallafall hotellet lite, så tänkte visa er det;

 
 
En bråkdel av casinot på insidan.

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2015-12-09 12:27:29

Men vad obehagligt! Skyddsänglar är verkligen någonting en nästan börjar tro på vid sådana tillfällen... Det var samma sak det året med flodvågskatastrofen i Thailand - min pappa och hans fru hade bokat resa och skulle dit EN DAG efter att det inträffade. Ryser bara av att tänka på det... Usch!

Håller med dig om det där med att bli rädd för sina "medmänniskor" också, det ska inte behöva vara så?! Hemskt hur världen blivit.

Förresten, hur gick det för dig med maten och vikten när du var hemifrån? Kände du att anorexin tog över eller lyckades du "lämna den hemma"? Stor kram!

Svar: Oj, vilken fruktansvärd tur. Jag har en kompis som var ute med en båt med familjen den dagen och upplevde då inte den stora vågen, makalöst.Det gick helt okej, kunde utmana mig endel och kände inte att jag begränsade familjen vilket var det viktigaste. Men ätstörningen var absolut med på resan, tyvärr! Kram <3
swarovskiponnyn.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela