blondehair.blogg.se

Blåsigt värre

Publicerad 2015-12-09 17:56:00 i Allmänt, Outfits,

Att ta outfitbilder när det är kolmörkt, håret utsläppt och det blåser. Det mina vänner är inte lätt. I måndags jobbade jag faktiskt på mammas jobb då hon behövde hjälp med lite företagskort som skulle skickas. Då gick jag klädd såhär iallafall;

 
//Kappa*Kiomi//Stövlar*Rizzo//Väska*MarcJacobs//Halsduk*Acne//Skjorta*RalphLauren//Kjol*Åhléns//

Kommentarer

Postat av: sanna hyvärinen

Publicerad 2015-12-10 06:20:51

Här kan du se Victorias Secret Fashion show (full video) om ni inte orkar vänta tills det går på tv :) http://fashionjoint.se/2015/december/victorias-secret-fashion-show-2015.html#comment

Svar: Har redan sett showen, fantastisk som alltid :)
swarovskiponnyn.blogg.se

Postat av: Katja

Publicerad 2015-12-10 12:18:30

Har läst igenom din blogg nu och vill bara säga, hallå vakna upp ur din lilla rikemansbubbla och inse att medan du hobbysvälter dig själv, och gör försök till usla poser i dina märkeskläder så svälter människor i världen. Är du verkligen så ytlig som det verkar på din blogg så tycker jag synd om dig, du lever ju i din egen lilla bubbla att allt blir bra om man belöningsshoppar något från Filippa K!! Jag hoppas verkligen att du en dag vaknar upp, arbetslös och har dåligt med pengar så du inser hur verkligheten i världen är! Jag mår illa av din inskränkthet, och hoppas att du inser hur patetisk du framstår. Nej jag är inte avundsjuk och ja jag har bostadsrätt, och fast jobb men jag har fått kämpa för det medan du får allt serverat på silverfat och att du verkar tro att resten av befolkningen också har det så.... tro mig det har dom inte!

Svar: Oj, om du har suttit och läst igenom hela min blogg och sedan skriver en hatkommentar skulle jag rekommendera att du lägger den tiden på att hjälpa världen istället, eller åtminstone funderar över ditt liv. Du har ingen aning om vad jag och min familj gör för flyktingarna, svälten m.m. och det är inget du har att göra med heller! Att du kallar anorexi för hobbysvält gör mig däremot orolig hur du ser på psykisk ohälsa. Men skriver man en sån kommentar utan att ha någonsin träffat personen så är man inte stabil i sig själv, det är ett som är klart. Öppna dig för mänskligheten och försök vända negativt till positivt så blir nog ditt liv roligare, du i din bostadsrätt i stockholm.
swarovskiponnyn.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-12-11 21:08:55

Katja! Herregud gå och ta dig i röven. Seriöst. Finns det inte tillräckligt med avundsjuka människor? Hur kul är det att blogga om hemska och ledsamma nyheter som svält eller om man ger ngt til välgörenhet i en livstils blogg? Eller att lägga upp bilder när man är ofixad? Det är inte sånt som lockar läsning och jag tycker du själv kan ta och skaffa dig en blogg, med alla tråkigheter som händer i ditt liv eller världen så får du se att inte en ända kommer att kolla in på den.
Är detta den första bloggen du läser undrar jag? Har du tagit en runda på stan eller umgåtts med folk någonsin? Jag hoppas att det ända du pratar om med dina nära och kära är hur ni ska skänka pengar till välgörenhet och bara hoppas på fred på jorden, eller att ni köper alla kläder på secondhand. Du skulle aldrig våga ta ett steg in på Zara för det är lite finare? Att du aldrig tar en selfie.
Jag tror inte du är avundsjuk lilla vän, du måste bara rannsaka dig själv innan du fegt lämnar en tråkig och pinsam kommentar på någon annans blogg.
Dessutom så måste man inte skänka pengar, det gör inte jag :) Och jag älskar märkessaker. Snälla gå in på min blogg och bli provocerad så njuter jag lite extra.

Svar: :)
swarovskiponnyn.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-12-11 21:10:01

/ FASHIONJOINT.se <- TILL KATJA :)

Postat av: Ellen

Publicerad 2015-12-12 13:24:14

Katja! Kryp tillbaka under stenen du kom ifrån ditt dumma troll!!!Har du inget bättre för dig än att störa dig på en ung tjejs blogg, så tycker jag faktiskt synd om dig. Hoppas att du kan få mer positiva upplevelser och en bra jul i din bostadsrätt.Mörka inte ner andras liv,det kan ibland vara tillräckligt mörkt ändå! Kärlek till dig,och FRAMFÖRALLT TILL MALIN!!!Du är en riktig kämpe <3

Svar: Tack för kommentaren Ellen <3
swarovskiponnyn.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela