blondehair.blogg.se

Favoritbutiker

Publicerad 2014-02-22 09:12:00 i Allmänt, Mode,

Som ni vet så älskar jag shopping och mode och självklart har jag en hel del favoritbutiker som jag gärna kikar in i. När man är utomlands / i andra städer så är det ju lätt att man endast går till de större varumärkenas butiker då man kanske inte går i små tvärgator för att hitta guldkornen. Så ett tips är att googla innan du åker iväg så kanske du får fram de mer unika tipsen.
 
Sverige
Tara, en butik här i Göteborg som har massa fina grejer, allt från pagg fär strax under tusenlappen till plagg upp mot 30 lax.
Raglady by Tara, systerbutik till Tara. Denna har mer assoccearer än Tara. Mycket från Marc Jacobs, Juicy Couture och Primeboots etc.
Fiorucci, ligger på Vallgatan här i Göteborg. Har fina grejer, litte tuffare stil men man kan hitta många guldkorn, allt från Nolita plagg till Primeboots och Belstaff.
NK, finns både här i Göteborg och Stockholm. Stort utbud på det allra mesta.
Mathilde, ligger uppe i Stockholm. Likt Raglady och Tara men mer inredningsgrejer också Men stort ubud från bland annat Odd Molly.
Marc Jacobs, har en lös butik i Stockholm annars finns det på NK och Raglady bl.a. och självklart stora butiker utomlands. Deras i London tyckte jag var bra.
 
Utomlands
Abercrombie, jag tycker ju man kan hitta riktigt fina plagg från Abercrombie. Sedan har de mycket skumma plagg också, men ibland hittar man de oslipade diamantrarna. Deras butiker är ju väldigt speciella också så bara det är värt ett besök för den sakens skull.
Victoria Secret, behöver jag säga så mycket? Underbara underkläder, bikinis och dofter. 
Juicy Couture, rosa och glitter. Finns i alla storstäder, besök och kom ut med minst en tracksuit.
UGGs Australia, det är en extrem skillnad att gå in i butiker i Sverige med ett par modeller mot stora butiker med enorma utbud. Världens bästa skor man kan äga, gå inte ut därifrån tomhänt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela