blondehair.blogg.se

Bästkusten

Publicerad 2014-08-08 09:37:25 i Allmänt,

God morgon!
Just nu ligger jag i sängen på landet och försöker blogga från pappas pc vilket inte är det lättaste. Har man Mac klarar man banne mig inte av något annat system. Knapparna är knas. På tala om knas, min telefon är helt knäpp. Nu har den stått och tuggat på samma uppdatering i över 1h utan att ha rört sig, hoppas det inte är kört  för stackaren..
Gårdagen började iallafall med att jag åkte till stallet och fixade allt och red i manegen. Åh, vad jag älskar det stället. Sedan åkte jag hem och duschade, hämtade ut ett paket (som jag inte ens öppnat än, excited) och lunchade med Emma och Michelle. Riktigt mysigt att få träffa dem igen, det ska bli mer av det! Åkte därifrån raka vägen upp till landet och när jag kom dit hoppade jag bara bak i baksätet och så fortsatte vi ca 40 minuter till min moster och hennes familjs nya sommarstuga. Vilket läge, de har sjötomt med egen magisk brygga och en sjuk utsikt. Min andra moster var också där så vi hade en riktigt mysig kväll. Jag, min bror och mina kusiner tog en tur i deras ena ribbåt också. Det var superkul men måste erkänna att jag var lite rädd. Jag och min bror har noll erfarenhet och då fick vi lämna över ansvaret till våran 12årige respektive 10årige kusin. Men de hade stenkoll och löste det galant. Pappa tog lite bilder med min brors telefon från bryggan (tog även selfies på båten såklart..) så ska se om jag kan få tag i dom bilderna från min bror sedan! Kan tillägga att jag körde en bit själv, så kul men lite läskigt.
 
Nu blir det en lugn morgon med lite frukost innan jag och min bror åker hem igen. Stallet ska fixas samt att jag måste med mormor och morfar att handla mat. När mammas bil pajade i veckan så fick vi ju låna deras, eller gör fortfarande. Men det innebär ju också att dom inte kan göra så mycket. I alla fall inte att åka och handla för det är ju rätt tungt.
 
Hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela