blondehair.blogg.se

Precis tittat på Top Model

Publicerad 2014-04-07 21:20:57 i Allmänt,

Godkväll!
Dagen har bestått av skola, lite plugg, middagslagning, stall och nu soffhäng med Top Model Sverige. Det jag har kvar ikväll är att fixa ett tidsinställt blogginlägg för imorgon samt äta lite kvällsmat.
Idag hade jag en sockerbit med vattenmatta igen när jag red och idag blinkade hon knappt. Så det var skönt, precis så som det ska vara. Jag vill inte ha en fjantig häst. När jag vet att den gjort denna saken tusen gånger men sedan ska bli "rädd" då blir jag så sjukt irriterad, det är bara fjant. Jag skrev ju härom dagen om att en skruv lossnat från min hoppsadel, idag ringde mamma min sadelmakare och han skickade direkt nya skruvar till oss. Det kallar jag bra service så det var skönt att det löste sig smidigt.
Om någon undrar vad jag gjorde för middag (och min bror som faktiskt hjälpte till lite) så blev det bulgur och kycklingsallad med avokado och massa annat nyttigt så himla gott blev det. Brukar alltid misslyckas med att koka bulgur men idag fick jag till det. Kan vara för att jag idag hade lock på och på låg värme när jag kokade (vilket man tydligen skulle ha men som jag inte har haft tidigare) samt kokade upp vattnet med lock så inget avdunstade. Där fick ni lite bulgur tips! ;)
 
Vi hörs imorgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela