blondehair.blogg.se

5 bekännelser

Publicerad 2014-04-15 09:47:00 i Allmänt,

1. Förra sommaren när jag gick i ett par skyhöga klackar så passerade jag en tant som sa "hoppas du bryter benen". Konfronterade henne inte då men önskar i efterhand att jag gjort det. 
 
2. För tillfället tycker jag att mitt hår är kort fastän det är bra mycket längre än medel. Klippte ju det ca 10-15 cm för ett par månader sedan och det har inte växt ut än (vilket kanske inte är jättekonstigt).
 
3. Jag tycker det är kul att läsa andra personers "bekännelser" och det är en av anledningarna till varför jag lägger upp det då och då. Dessutom är de ganska "lätta" inlägg att skriva.
 
4. Planering är något jag tycker är viktigt och jag gillar att ha bra plan och planera innan. När jag var yngre kunde jag tycka att det var "töntigt" att jag typ hade koll på skolschemat osv. så ibland kunde jag "missa något" för att inte se så ordentlig ut. Haha orkar inte så fjantigt det låter.. 
 
5. Jag tycker att det är kul att vi har en kungafamilj och jag följer den/läser det jag ser om dem. Jag sitter även alltid bänkad vid bröllop etc. Mina favoriter i familjen Bernadotte är Victoria, Madeleine och Estelle (såå söt). Något jag däremot tycker är tråkigt är att kungen och drottningen är så fruktansvärt dåliga talare. Båda måste alltid läsa innantill och Silvia har fortfarande svårt med det svenska språket efter decenier i detta land. 
 
Bild från Madde och Chris bröllop. Hennes klänning var verkligen outstanding.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela