blondehair.blogg.se

Färg ökar motivationen

Publicerad 2013-09-03 10:40:00 i Allmänt,

En sak som gör att det är roligare att plugga tycker jag är när grejerna har färg. Samma sak om man skriver texter så markerar jag alltid med överstrykningspennor det viktigaste. Anteckningarna blir finare och det är roligare och lättare att studera. 
Mina block och pennor nu inför hösten är i alla dess färger. Egentligen hade jag väl velat ha antingen i rosa skala eller blå/lila skala men pappa köpte blocken och överstrykningspennorna så det duger fint. Jag kommer ju ändå läsa max två kurser åt gången så då kommer det inte bli lika färgrörigt. Jag vet även att jag tyckte det var mycket lättare att hitta rätt ämnesblock osv. när de låg i skåpet i högstadiet / gymnasiet för jag visste alltid vilket ämne som hade vilken färg. 
Mina nya block och pennor inför året.
 
När jag skulle köpa kalender valde jag en där man kan byta framsida själv. Sedan bytte jag till en bild från studentbalen samt en bild på mig och Nobless i hörnet. Min bror tyckte att det var väldigt ego att ha en stor bild på sig själv på framsidan och kanske har han rätt. Jag lär väl ivilketfall tröttna på den inom ett år så jag kanske byter jag till någon mer vinterlig bild i vinter. Men just nu tycker jag den är fin.
Min ego kalender, haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela