blondehair.blogg.se

5 tips på att masa sig ur sängen

Publicerad 2013-09-09 10:25:00 i Allmänt,

Nu har skolan dragit igång igen och min klocka ringer vanligtvis 05:20 och det är självklart väldigt tungt när klockan ringer. Men jag har några tips på vad jag tycker gör det lättare att gå upp på morgonen.
 
1. Jag ställer alltid klockan så jag kan snooza en gång utan att komma i någon som helst tidnöd. Asgött!
 
2. Jag har väldigt nära till min tändningsknapp. Det gör att när min snoozeomgång gått så tänder jag lampan i ljuset (samtidigt som jag ligger kvar i sängen). Då blir det ljust och mindre lätt att somna om.
 
3. Jag har alltid en text på mitt alarm, alltså varför jag ska gå upp. Ska jag jobba står det jobba och ska jag tidigt till stallet så står det stallet, men med lite smileylisar osv. såklart. Det gör att om klockan typ ringer på en helg eller liknande vet jag varför den ringer och ofta är det för att jag ska göra något roligt.
 
4. Packa alltid alla grejer som ska med nästa dag och lägg gärna fram kläder för morgondagen (kläddelen är jag dålig på). Det gör att man inte behöver vakna upp stressad.
 
5. Se till att det finns ingredienser till en god men enkel frukost att göra. Det gör att man gärna vill gå upp och äta (ibland iallafall..)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela