blondehair.blogg.se

Gladare nu

Publicerad 2013-03-02 08:51:50 i Allmänt,

Hej!
 
Är gladare nu än vad jag var igår. Men är fortfarande ledsen, såklart, att min ponny aldrig kan ta och bli frisk. Ska åka ut till henne om en stund och pussa på henne och gå några minuter med henne.
 
Sen ska jag in till stan och shoppa. Troligtvis med min kompis, dock är det så svårt nu när jag inte har ngn fungerande telefon. Är iaf så sjukt shoppingsugen. Nu har det varit underbart väder hela veckan och jag vill uppdatera min vår garderob nu.  
 
En annan bra sak är att jag fyller år om mindre än 2 veckor. Ska bli jättekul och mysigt. Hade tänkt att bjuda hem några tjejkompisar på middag men just nu är vårt kök ett kaooos. Jag vet inte om jag nämnt det, men vi har haft en vattenläcka i taket. VIlket gör att halva taket är upprivet. Vi har en snickare som har varit här, men han kommer inte förrän om ett par veckor typ och ska fixa det. Sedan ville min mamma passa på att göra om köket när vi endå ska byta taket. Så i förrgår när jag satt och kollade på tv hörde jag något som lät. Då hade mamma dragit ner alla tapeter haha. Men nästa helg ska dom tapetsera om så då löser sig det iaf. 
 
Myyys 2011 <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela