blondehair.blogg.se

Kardashian

Publicerad 2013-07-26 12:19:00 i Allmänt,

Som vi net är jag en riktig Kardashian crusher. Tittar iprincip alltid på dom när det visas avsnitt med dem (vilket är varje dag).
För er som inte vet så är det en reality serie från USA. Kardashian syskonen är Kourtney (har två barn med Scott Disick), Kim (har barn med Kanye West), Khloe (gift med basketspelaren Lamar Odom) och Rob. Sedan har de halvsystrarna (samma mamma) Kenall och Kylie och de heter Jenner i efternamn efter sin pappa Bruce. Bruce är även Kourtney, Kim, Khloe och Robs styvpappa och deras riktiga pappa dog för typ 8 år sedan och han var en väldigt känd advokat. Barnens mamma Kris är en väldigt mån om kändisskap och pengar vilket gör att hon dock prioriterar jobb framför familjen vilket barnen ständigt försöker ändra. Kris har även en egen show, men denna har jag inte sett. 
Kardashian är en rikig mode familj, systrarna gör massa modelluppdrag, de har egna klädbutiker med egna kläder, smink och parfymer osv. Och huvudsaken, massa tv-program om familjen. 
Det jag gillar med dem är att fastän de lever ett super glamouröst liv så verkar ändå familjen vara de viktigaste och de verkar alla stå varandra jättenära. Att de är snygga och samtidigt visar att trots olika utseenden och kroppar är de alla dö-snygga skadar ju inte heller!

De större serierna är: Keeping up with the Kardashian, Kourtney and Kim take NY/Miami och Khloe and Lamar. Sedan finns det yttligare sid-serier. Sänds mest på tv 11 men även på kanal 5. Så rekomenderar dessa serier skarpt!
 
Familjen
 
Khloé, Kim & Kourtney.
 
Kourtney, Kim & Khloé.
 
Kourtney.
 
Kendall & Kylie.
 
Mamma Kris.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela