blondehair.blogg.se

Mellis/kvällsmat

Publicerad 2015-05-17 15:00:00 i Allmänt, Mat/Recept,

Eftersom jag är slarvig med förmiddags mellanmålet när jag är hemma (enl matschema ska man ju äta 6 gånger/dag) så blir mitt eftermiddags mellis och kvällsmål typ alltid lika stora. Detta åt jag igår till kvällsmat och ska äta detta idag också om en liten stund.
Naturell kvarg, Pauluns müsli äpple/kanel, äpple och kanel.
 
 

Kommentarer

Postat av: M

Publicerad 2015-05-17 23:35:12

Räknar du kalorier? Tips på hur man slutar med det? Så rädd att vågen ska visa MASSOR uppåt om jag "släpper på kontrollen" :(

Svar: Kommer ett inlägg om det imorgon.. kram
swarovskiponnyn.blogg.se

Postat av: Kajsa-Stina

Publicerad 2015-05-18 09:53:57

Vad bra att du kunnat lägga upp det som så att du kompenserat upp de resterande mellanmålen istället då du inte fått i dig tillräckligt under förmiddagen :) Själv så är jag väldigt noga med alla måltider då jag tycker det är jobbigt att hoppa över en måltid då anorexin blir ännu starkare utav det och att jag ännu inte känner mig riktigt trygg med att våga äta mer på något annat mål. Men skönt att du kan lösa det på detta viset iallafall <3 Har aldrig smakat kvarg innan faktiskt haha och då är jag ändå snart 21år!? Får bannemig testa på det någon dag hihi :)

Kramisar <3

Svar: Ja, så länge jag planerat att äta mer vissa mål så jag är förberedd på det går det oftast bra. I början blev anorexin också starkare för då ökade jag ju inte mer något annat mål utan fuskade men nu tycker jag det går bättre. Testa kvarg, tycker det är gott, det är dock mycket fastare än yoghurt ex. så det är en smaksak men gillar när det är mer fast.
Kram <3
swarovskiponnyn.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela