Förvänd galopp i söndags, del 3

Publicerat: 2015-06-30 | 14:12:00
 
 
 
 


 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Strålande sol

Publicerat: 2015-06-30 | 12:56:00
Hejsan!
Just nu sitter jag och äter lunch efter en härlig morgon i stallet. Var verkligen supertrött när klockan ringde imorse, men väl i stallet träffade jag Märta, solen strålade och Nobless var så pigg under vår uteritt. Tog det lugnt utan någon press vilket gjorde min morgon väldigt bra trots min trötthet. När lunchen är uppäten tänkte jag se på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars som släpps idag, sedan ska jag fixa min middag jag ska ha med mig till min farbror (haha., illa) och därefter göra mig iordning och åka till stan. Tänkte att man kanske kunde få lite fina outfitbilder idag också när solen skiner och det inte är lika stressigt som dagarna vi fotar innan jobbet.
Vi hörs senare!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Morotstorn

Publicerat: 2015-06-30 | 09:43:00
Då anstränger man sig för bloggen, när man staplar sina morötter i ett torn, det ni! Denna vegetariska favorit åt jag i fredags och även i söndags till lunch. Linsbiff från Hälsans Kök (super duper god), hummus (mums!) och morötter. Till det drack jag givetvis kokosmjölk.
Jag vet att det kanske är lite "lite" för en lunch och att den bör innehålla mer kolhydrater. Men (särskilt) lunchen har jag som tidigare nämnt extremt svårt för kolhydrater på utan jag brukar kompensera upp det med väldigt stora mellanmål och kvällsmål, vilket passar mig mycket bättre. Så vill ni ha mer kohydrater till denna rätt rekommenderar jag bulgur, det tror jag passar toppen!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rastlös

Publicerat: 2015-06-29 | 21:42:46
Godkväll mina vänner!
Idag har jag verkligen tagit det lugnt, men det kliar verkligen i hela kroppen på mig. Jag blir så otroligt rastlös av att bara sitta och se på serier. Helt galet. Jag gjorde en sminkning en stund iallafall och så lagade jag även middagen till familjen. Det är väl så långt min fantasi tog sig efter dagens stallbesök. Men jag tror det var bra för min kropp att bara vila idag. Imorgon blir det relativt späckat igen. Hästen och stallarbetet ska givetvis fixas i vanlig ordning, sedan ska jag möta upp Linn på stan och äta eftermiddagsmellis. Därefter ska jag raka vägen till min farbror. Min farmor och farfar firar nänligen 60-årig bröllopsdag. Så himla häftigt och givetvis ska man vara på plats. Eftersom jag är drottningen själv på att planera så har har givetvis förberett några tidsinställda inlägg för morgondagen, dessutom så kommer jag att ha med mig kameran under kvällen så det kommer även komma lite färska bilder. Strax är det dags för dagens sista mål. Tänkte äta kvarg med müsli, äpple och kanel. Det är så himla mumsigt, här nedan bjuder jag på en bild när jag åt det härom dagen. Det såg så gott ut då att jag bara vara tvungen att fota haha.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Trav i söndags, del 2

Publicerat: 2015-06-29 | 14:53:00
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ponnyn har nya skor

Publicerat: 2015-06-29 | 13:05:10
Hej!
Idag ringde klockan 7.15 min första semesterdag, kul.. Hovslagaren skulle nämligen komma 9.45 och jag ville hinna rida innan. Vanligtvis har jag inga problem alls att gå upp tidigt, men idag var jag riktigt trött. Väl i stallet red jag iallafall ut en timma i skogen och Nobless var trevlig. Vi galopperade mycket och hon tyckte det var så kul och frustade så nöjt. Under tiden P skodde min lilla tjej så fixade jag allting. Nu när jag har kommit hem har jag bara hunnit duscha och äta lunch. Vet ni, till lunch åt jag ketchup till mina köttbullar. Har inte ätit det på åtminstone 1,5år så är känner mig duktig. Det är utmaningar som gör än frisk.
Igår blev det inget serietittande som jag sa då jag inte hann det men nu tänkte jag bara sätta på lite serier och ta det lugnt. Har inga planer mer för dagen, eventuellt om Linda kommer förbi ikväll bara annars ska jag endast chilla. Det ska bli så himla skönt med en dag att bara kunna slappa. Det behöver min kropp.
Dags för Rich Kids of Beverly Hills ;) 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godaste parfymerna

Publicerat: 2015-06-29 | 09:37:00
Dolce & Gabbanas - the one. Jag skojar inte, den godaste parfymen jag någonsin testat. Helt makalöst.  Denna kommer garanterat vara min signaturdoft i framtiden (just nu snor jag mammas, flaska nr 2). 
Marc Jacobs - Honey. Så himla fräsch doft, perfekt nu på sommaren. 
 
När jag var yngre hade jag bland annat Juicy Coturures - Viva la juicy, som var fantastisk god.
YSLs - Black Opium sägs även vara supergod. Jag har bara hunnit dofta på den en millisekund och då var den riktigt nice. Ska ta och testa den lite nogrannare när jag är i stan nästa gång.
 
Har ni några favorit parfymer att dela med er av?
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ta vara på livet

Publicerat: 2015-06-28 | 23:23:59
Dagen har gått i vågor men var rätt kass i början men det har sakta men säkert vänt och jag mår bra nu och är i positivt mode. De senaste dagarna har jag verkligen tänkt på hur skört livet är då en tjej jag träffat många gånger inom ridsporten skadade sig så illa vid en framhoppningen i fredags så hon avled. Endast 17 år gammal, så himla tragiskt så jag finner inga ord! Vila i frid Hanna! Det är helt galet och man inser hur snabbt livet kan förändras. Dessutom tror jag varenda hästmänniska fick sig en extra tankeställare, olyckan var verkligen framme men det kunde vara vem som helst. 
I svåra stunder ska man givetvis sörja, men jag tror samtidigt att man ska försöka fokusera på dom ljusglimtarna som finns i livet för att hitta något hopp. Detta är jag tacksam med över min söndag iallafall:
* Vi fick ihop ett bra schema för stallet i juli månad då servicen är "stängd".
* Det blev många fina bilder idag, ytligt efter ett sånt här inlägg men, men. En ljusglimt för mig.
* Människorna i min omgivning är så himla bra, världens bästa och jag hade inte orkat med min anorexi kamp utan dom! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dressyr del 1

Publicerat: 2015-06-28 | 20:46:06
Det blev faktiskt ett gäng bra bilder från dagens pass i paddocken. Så det kommer att komma upp i tre olika delar. Hade lite tidspress på mig med passet inför mötet idag så red bara 50min (inkl. fram + avskrittning). Joggade mest runt henne samt red lite förvänd galopp och det gick ganska så bra. Hon var mjuk och trevlig och det var inga större konstigheter. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sneakpeak från dagens ridpass

Publicerat: 2015-06-28 | 18:20:01
Mer bilder kommer senare ikväll!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grötfrukost

Publicerat: 2015-06-28 | 09:58:48
Godmorgon!
Nu har jag precis ätit upp min frukost. I daglig ordning blev det fiber havregrynsgröt med kanel och nejlika kryddor, pink lady äpple samt lite mild naturell yoghurt (istället för mjölk). Jag vill att min gröt ska vara extremt fast/klibbig och vänder skålen varje dag upp och ner för att se så den är så klibbig att den inte rör sig haha. 
Jag och mamma ska till stallet i eftermiddag då vi ska ha stallmöte vid 16-tiden. Innan dess tänkte jag därför ta och tvätta lite sminkborstar, dammsuga mitt rum och se på en serie. Lugn morgon med andra ord, dock blir jag superstressad av att bara "chilla" på morgonen. Inte alls min grej.
 
Dagens frukost
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Födelsedagsfirande

Publicerat: 2015-06-27 | 22:51:57
Hej!
Förlåt för kass uppdatering idag, men jag har verkligen haft fullt upp. Jag började dagen med stallhäng och ridning  på en äng vilket var mysigt. Efter det skyndade jag mig hem och sedan åkte jag och min bror in till stran. Mysigt med kvalitéts tid med brorsan och vi gick runt i lite butiker och han fick med sig en snygg Ralph Lauren skjorta, han tänkte köra på ett säkert kort men han har ju massor med skjortor från RL i "säkra färger" så han tog en hallonröd som jag röstade för som var mer casual. Passar hans bruna hårfärg perfekt. Jag mötte sedan upp mamma för att handla mat och kom hem vid halv 5. Halv 6 skulle jag åka till Maria så det var bara att äta mellis snabbt och fixa iordning mig innan jag åkte igen. Jag spenderade flera timmar att fira Maria och det var supermysigt. Kul att träffa saknade personer igen. Kom hem för en liten stund sen då dom andra skulle ut (var nykter och körde). Så nu blir det kvällsmat!
Såhär såg jag ut idag;
// Blus - Michael Kors // Kjol -  Twist & Tango //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mary Kay

Publicerat: 2015-06-27 | 09:12:00
Köpte ju ett läppstift av min vän Alin som är konsult för Mary Kay förra veckan. Nyansen Barley Nude och jag älskar det, perfekt för en naturlig nyans för mina läppar!

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu är jag glad!

Publicerat: 2015-06-26 | 22:08:00
Här kommer dagens 3+, nu ska jag äta kvällsmat och se på Rich Kids of Beverly Hills haha.
* Jag har äntligen semester, älskar mitt jobb men det ska bli så skönt med ett par veckors ledighet.
* Solen har strålat idag och jag gick barbent för första gången för iår, utan att frysa dessutom?!
* Min goda vegetariska middag. Linsbiff, hummus, morötter och kokosmjölk. Galet gott!
 Bild från när jag var ca 13år, hade sommarlov och galopperade barbacka på ängar. Mysigt.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Cool hund

Publicerat: 2015-06-26 | 17:58:15
Mellan mitt eftermiddagspass och kvällspass har jag en timmes rast så tog ut hunden på några minuters luft i det fina vädret. Tog med kameran ut och klickade ett par bilder på min lilla söta pudel. Nu har jag 4h jobb kvar och sedan är jag ledig i två veckor. Det ska bli så himla skönt!
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Torsdagens

Publicerat: 2015-06-26 | 14:08:00
 
 
// Mexx kjol // Soaked in Luxury blus // Missoni halsduk // Marc Jacobs väska // Rayban // Toms //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grattis Mamma

Publicerat: 2015-06-26 | 09:13:00
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens bästa mammas födelsedag. HURRA HURRA HURRA!
Jag vet att vi har bråkat mycket och vi har verkligen haft en tonårs "mor-dotter" relation. Men jag tycker vi utvecklas hela tiden och du finns alltid vid min sida. Du är bäst och jag älskar dig! <3
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stallfri = bästishäng

Publicerat: 2015-06-25 | 22:36:45
Hej!
Nu har jag precis kommit hem från min underbara bästis Linda efter att ha hängt några timmar där så jag ska strax äta kvällsmat. Efter jobbet idag hade jag faktiskt en stallfri dag då mamma ville det så vi hade röd service. Åkte därför bara hem och åt en snabbis innan jag tog en liten promenad till L, via grannklubben för att hämta upp en grej. Fick verkligen nostalgi när jag gick till stallet och till Linda. Man passerar ju stallet där jag stod i många år innan och klubben har jag både tränat på, tävlt för och suttit i styrelsen. Alltså varit aktiv på i många år. Solen sken och jag lyssnade på massa musik. Det var verkligen skönt. 
Dagens 3+
* Idag kändes det som fredag eftersom jag jobbar hemifrån imorgon.
* Åt min favoritmiddag, så gott.
* Min kväll med bästis. Vi pratar verkligen om allt. Så underbart.
 
 
Bild Linda tog på mig på en hoppning på SA 2009.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lite nytt smink och hårprodukter

Publicerat: 2015-06-25 | 14:56:00
Två olika lila ögonskuggor, Parfait Amour och Hummingbird samt läpppennan i färgen Nude Beauty från Make Up Store.
 
Hårinpackning från Aussie, gört mycket bra om denna så ska bli kul att testa.
Olja från Loreal, enda oljan som passar mitt hår. Praktiskt då den vi har hemma annars är 6 gånger dyrare haha.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vad jag saknar usa

Publicerat: 2015-06-25 | 09:16:00
Härom dagen när jag jobbade i chatten satt jag och några kunder och snackade om olika ställen i usa. Då kände jag verkligen hur mycket jag saknar det landet. Förra sommaren var jag ju i New York, Florida (Tampa och Miami) samt Los Angeles. Tidigare har jag också varit i Los Angeles. Min bror pluggar ju i LA och min ena faster bor även där så mina föräldrar var nere o hälsade på min bror (och faster) även under förra hösten. Då var jag dock väldigt sjuk och fick inte följa med. Vi planerar att åka ner igen i okotber/november iår och då åka till LA och Vegas. Då jag aldrig varit i Vegas vill jag jättegärna dit. Enda kravet för mina föräldrar att åka med mig ner är att jag är någorlunda frisk och i en stabil vikt. Det är verkligen en grej som motiverar mig och jag är helt inställd på att åka ner i höst. Så taggad. Vad jag saknar det. 
 

Bästa New York, min favoritstad. Ska garaterat tillbaka hit, många gånger om.


Underbara Miami, så himla himla härligt. Understa bilden är utsikten från vårt makalösa hotellrum.


Översta bilden är från min brors skola, understa är från min fasters pool 2008 haha.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blandad dag

Publicerat: 2015-06-24 | 21:29:20
Hej igen!
Min dag var varit väldigt blandad. Jag började i stallet iallafall där jag red ut på en härlig men kylig uteritt i skogen medan jag lyssnade på min favorit podcast, Fredagspodden. Ponnyn var iallafall pigg och tyckte livet var härligt och det gör mig så glad. Efter det tog jag det lugnt några timmar, åt lunch och såg på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars innan jag åkte och plockade upp mamma för ett läkarbesök. Det var ett blandat besök men jag gillar mina behandlare så himla mycket och dom är så bra att prata med så det blir alltid bra samtal. Vi svängde förbi allum på hemvägen (okej, det är en stor omväg..) och jag köpte lite smink samt hårprodukter. Middagen blev jobbig med ångesten från jag vet inte vad och den har lagt sig lite nu så då är det väl dags för kvällsmat.
Här kommer dagens 3 +
* Shopping gör mig alltid lite gladare och piggade upp även denna dagen.
* Mitt samtal idag, jag är så tacksam för mina grymma behandlare. 
* Jag löste min middag, trots ångest. Mitt monster ska bort, i höst ska jag kunna plugga, jobba, resa, festa och rida!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sephora i Göteborg

Publicerat: 2015-06-24 | 17:34:39
Äntligen, som jag längtat. I slutet av juli (beräknas) Sephora tillslut öppna i Göteborg. Butiken som har allt inom smink, det behöver Göteborg om något. Med tanke på att jag dessutom ska läsa till Make Up artist till hösten och kommer vara i stort behov av mycket sminkutbud så blir det perfekt. Märken som exempelvis Anastasia Beverlyhills finns ju i litet utbud här i stan annars och förtillfället är jag på jakt efter Contour kitet och sedan Brow palett. Bobbi Brown är ett märke jag älskar men Åhlens har inte supermycket av dessa tycker jag så hoppas det kommer in ett ännu bredere sortiment. Jag kommer vara stammis. Can´t wait!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens gråa, som vädret

Publicerat: 2015-06-24 | 09:21:00
 
 
 
// Klänning - Suzanne Nilsson // Skärp - Karen MIllen // Sjal - Calvin Klein // Väska - MArc Jacobs // Stövlar - Rizzo //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Resa bokad

Publicerat: 2015-06-23 | 21:40:39
Mitt dagliga kvällsinlägg kommer här som vanligt..
Dagen har varit precis som den brukar, jobb och häst. Jag och mamma hade en väldigt mysig kväll i stallet med en uteritt i skogen och massa galopp på min lilla tjej. Påväg tillbaka fick jag dock meddelande att en tränare jag känt i många år (dock aldrig ridit för men träffat flera gånger i veckan under flera års tid) nu gått bort. Riktigt tragiskt.
Vi har precis bokat hotell för en weekend i Köpenhamn om ett par veckor, för att byta ämne till något som är betydligt roligare. Imorgon är jag ledig från jobbet i vanlig ordning (onsdagar ni vet) vilket kommer att spenderas i stallet, på stan och på sjukhuset. Är så nervös inför vägningen imorgon. Efter det har jag och mamma samtal med min behandlare. Det blir nog bra..
Jag tappade precis all min fantasi över vad jag ska skriva nu så här kommer dagens 3 +:
* Att vi har bokat en weekend till Köpenhamn, Ska bli så skönt att få komma bort ett par nätter.
* Jag betalade precis sista delen av anmälningsavgiften för min Makeup artist utbildning, jag älskar att betala saker i himla god tid. Får panik över sånna som betalar fakturor sista dagen.
* Min ponny. Hon gör mig så himla lycklig. Att vara nära henne är tusen gånger bättre än alla världens piller.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vita tänder - tips

Publicerat: 2015-06-23 | 14:33:00
För ett par veckor sedan köpte jag Oral Bs 3D White tandkräm. Jag använder alltid Oral Bs tandkrämer då jag tycker dom är bäst men nu var jag i behov av att få lite vitare tänder. Jag har som sagt inte använt den mer än ca 14 dagar men ser redan resultat. Ser fram emot av att se hur mina tänder ser ut efter ett par månader. Så denna rekomenderar jag varmt!


 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-06-23 | 09:28:00
 
 
 
// Klänning - Andrea G Design // Skärp - Karen Millen // Väska & sjal - Marc Jacobs // Ballerinas - Vagabond //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Helt slut

Publicerat: 2015-06-22 | 21:22:00
Godkväll mina vänner!
Satte mig precis helt slut i soffan och ska förbereda några tidsinställda inlägg inför imorgon innan det blir kvällsmat och jag stupar i sängen. Jobbet flöt på idag, jag var rätt glad men dock väääldigt trött. När jag sedan satte mig i sadeln kände jag mig svimfärdig (trots att jag precis innan ätit middag) och tänkte att jag bara rider ett kortpass. Men jag trimmade i paddocken och hade smågrejer att jobba på så både jag och ponnyn var väldigt svettiga och trötta därefter. Det är så skumt för det känns verkligen som jag börjar bli tröttare/svagare i kroppen. Men samtidigt gör inte mitt hjärta ont förtillfället vilket gör att jag kör på. Dock börjar jag väl inse att jag bör ta det lugnare alternativt äta mer. Ska försöka få till en kombination. Har sagt till mig själv iallafall om vågen skulle vara ner på onsdag (hoppas verkligen inte det) ska jag ta en helt stallfridag på torsdag. Hoppas på att jag slipper det båda (nedgång och ingen ridning).
Dagens 3 + 
* Mitt kvällsmål kommer bestå av kvarg, müsli, färska jordgubbar och hallon. Can´t wait!
* Att jag fick lite ridtips från en tränare i stallet, alltid uppskattat. Man är aldrig fullärd inom ridsporten.
* Jag fick ha min lunch kl. 12.00 idag istället för 11.15(!) trots att jag gick på det tidigaste schemat idag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inrednings inspo

Publicerat: 2015-06-22 | 14:10:00
Såhär ska jag ha det när jag flyttar hemifrån!






 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Att vara öppen med sin ätstörning

Publicerat: 2015-06-22 | 09:04:00
Jag har valt att vara väldigt öppen med min anorexi. Skrivit ut det på både min blogg och instagram m.m. Varför jag valde att börja göra det var väl först och främst för min pappa fick lite frågor på jobbet hur jag mådde eftersom folk såg att jag tappade i vikt. När jag sedan fick ridförbud när mitt hjärta var för dåligt var jag "ju tvungen" att berätta det i stallet då jag vanligtvis red varje dag och sedan helt plötsligt så skulle en kompis samt min mamma rida min häst. 
Att jag har varit öppen med det har gett väldigt positiv respons. Dels så vågar många fråga hur jag mår och hur anorexi fungerar osv. vilket jag tycker leder till att människor i min omgivning får mer förståelse för sjukdomen och mig. Dessutom får jag ofta höra att många tycker att det är starkt gjort av mig och väldigt "bra" att jag är öppen med det. Det gör också att om folk har frågor/tankar så kommer dom till mig med det istället för att tissla och tassla bakom min rygg (i många fall åtminstone). Men den största fördelen av att vara öppen tycker jag är att folk vet om hur min situation är. Om jag är med människor där dom äter/jag ska äta. Kan dom förstå varför jag inte äter vissa saker, petar osv. utan att kommentera eller ifråga sätta.
Jag har verkligen märkt hur mycket härliga vänner, kollegor och stallkompisar m.m. jag har runt mig som stöttar mig. Det märker jag så himla tydligt eftersom jag har vart så öppen med det. Anorexin är en del av mitt liv för tillfället, och den har ändrat mig både psykiskt och fysiskt. Det är en del som jag alltid kommer bära med mig, i mitt bagage. Jag ska bli frisk, och jag kommer bli så frisk att jag kommer kunna leva normalt. Men sjukdomen tar tid och kraft utav mig, och mina närstående. Den har gjort det i ett tag och kommer göra ett tag framöver. För det går inte att bli av med en ätstörning på en vecka eller två. Det är en längre process. Fastän det kan vara jobbigt och "pinsamt" att berätta om att man har en ätstörning så är det något som har skett. Jag kan inte hjälpa att jag blev sjuk och jag kan inte ändra min historia. Allas liv är unika och anorexi är förtillfället endel av mitt liv. Varför skämmas över sitt förflutna? Är det inte så man vill att det ska vara får man göra sin framtid till det man vill. The sky is the limit!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens tre positiva

Publicerat: 2015-06-21 | 21:50:00
* Det var ju "storhelg" idag så tror jag får mer ob än vad jag brukar för dagens jobb. Cash is king!
 
* Efter min ångestattack vid melliset åkte jag till stallet och hade några jättehärliga timmar.
 
* Jag ser fram emot kommande vecka. Dessutom är det bara 4 jobbpass, sen går jag på 2 veckors semester.. wiho. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Riktig utmaning

Publicerat: 2015-06-21 | 15:07:16
Nu har jag precis ätit denna "kexchokladen" som mellis. En riktig utmaning och jag  har endel ångest. Men fick i mig den iallafall och nu har jag iallafall jobbat klart och ska till stallet.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sommarfrågor

Publicerat: 2015-06-21 | 14:27:00
Sommaren är här! Vad ska du göra nästa vecka?
Nästa vecka ska jag jobba, rida, till sjukhuset, träffa vänner och kanske se på Volvo Ocean Race. 
 
Tre saker du vill göra i sommar.
Sola, äta goda saker, festa
 
Tre saker du INTE vill göra i sommar.
Frysa, ha ångest, ha tråkigt
 
Vad blir din sommarplåga 2015?
Måste väl säga Axwell Ingrossos Sun is Shining
 
Vad grillar du helst?
Kött/kyckling och grönsaker. Muuums.
 
Vad är sommarmat för dig? 
Goda sallader med grillad kyckling typ. Jordgubbar, melon och annat färska mumsigheter. 
 
Sommarjobb - ångest eller glädje? 
Jag skulle säga glädje. Goa arbetskamrater och cash. 
 
Vad är din värsta sommarinsekt?
Getingar och mygg.. sen är inte fästingar särskilt nice heller.  

Vilka böcker ska du läsa? 
Läser verkligen aldrig böcker, så det blir nog bara lite modemagasin och bloggar för min del. 
 
Har du tänkt besöka några särskilda platser? 
Vi ska ner till Köpenhamn, annars blir det nog att hålla sig på västkusten och åka runt lite här. 
 
Vad är det somrigaste plagget du har?
Oj, haha. Det var inte lätt. Kanske en vit spets/blomaktig klänning från Abercrombie som jag hade på min student.
 
Sommarregn - ja eller nej? 
Om man sitter inne och redan vart i stallet är det väldigt mysigt. 
 
Har du tänkt utmana dig själv i sommar? 
Enkelt svar, japp! Ana ska krossas, bit för bit!

Och till sist - din bästa sommarrutin! 
Är rätt dålig på att ta hand om min kropp, men i sommar måste jag dricka mer vatten och smörja in huden. Mitt hår får mer de produkterna det behöver.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Midsommar bilder del 2

Publicerat: 2015-06-21 | 09:38:00
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sushi med Nathalie

Publicerat: 2015-06-20 | 14:49:34
Hej!
Himlen är oskyldigt blå utanför fönstret och jag är på bra humör och känner mig stark. Motiverad att bli frisk. Dagen började i stallet där jag red ett dressyrpass på min sessi vilket gick bra. Sedan åkte jag in till stan och åt sushi med Nathalie. Igår fick jag verkligen en tankeställare och är så redo att utmana min anorexi. Så idag åt jag 10 bitars sushi vilket jag inte ens minns när jag åt sedan. Man måste utmana för att vinna. Det var iallafall gott och väldigt trevligt och nu när jag väl är motiverad till allt ska jag kika på smink, kläder och väskor. Mode är verkligen det jag brinner för och tycker är fantastiskt kul och det jag vill jobba med i framtiden. (Ska ju utbilda mig till makeup artist i höst) men när jag mår dåligt tappar jag ofta motivationen till allt (när det är illa..). Men nu jäklar! Ikväll blir det hemmahäng med min bror och imorgon jobb och stall. Låter bra tycker jag!
 
Dagens look // Kjol o blus -Zara // Väska o armband - Marc Jacobs // Solisar - Rayban //
 
Dagens lunch, muuums
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ögonprimer

Publicerat: 2015-06-20 | 14:33:00
Har varit i stort behov av en ögonprimer så i onsdags köpte jag en från Make Up Store. Om man vill att sin ögonsminkning (eller vilken sminkning som helst) ska sitta är en primer ett måste! Dock är ansiktsprimers och ögonprimers helt olika i både konsistens och funktion så man bör verkligen ha två olika.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Midsommar bilder del 1

Publicerat: 2015-06-20 | 09:33:00
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

När man märker att man inte är frisk..

Publicerat: 2015-06-19 | 21:27:00
Idag är det ju midsommarafton och överallt ser man massa bilder på kompisar som är ute o festar vid havet. Just idag tycker jag det känns extra jobbigt. Eftersom jag förtillfället inte löser att dricka alkohol så är just en midsommarfest inte så lockande då det iprincip bara går ut på att dricka. Men det är också då man märker att man är sjuk. Visst, jag har haft en mysig midsommar. Stallet på förmiddagen, sedan lunch med den äldre generationen. Efter det åkte vi till slottskogen och såg på folkdans innan vi (jag o mina föräldrar) gick på restaurang. Då känner jag mig så himla ensam och osocial. Imorgon ska jag dock träffa Nathalie o spela biljard med henne och nästa helg blir det födelsedagsmiddag hemma hos en kompis. 
Jag får tänka att när jag tar det lugnt idag så läker jag. Dessutom är det motiverande för jag inser verkligen hur mycket jag gillar att umgås med människor och inte bara sitta hemma. I sommar har jag bestämt mig för att gå ut ett par gånger och dricka lite. Utmaning, utmaning. Men man är bara ung en gång.. och jag tänker inte spendera mina framtida "ungdomsår" för mig själv!
 
"Vodka pong" när jag fyllde 20år förra året i mars. Då hade jag inte druckit på läänge men unnade mig på min födelsedag. Då hade jag dock inte anorexi, men det första jag plockade bort som var "onödigt" var alkohol.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mrs Grey

Publicerat: 2015-06-19 | 14:53:00
 
 
// Klänning - Filippa K // Sjal - DKNY // Ballerina - Lauren Ralph Lauren //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sneakpeak från idag

Publicerat: 2015-06-19 | 11:41:57
Stallet fixat, jordgubbstårta gjord, nu kommer gästerna!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Glad Midsommar

Publicerat: 2015-06-19 | 08:47:00
Idag är det midsommar, jag hoppas verkligen på sol men man ska inte hoppas för mycket. Nu på morgonen är jag och mamma i stallet. Jag har velat göra en photoshoot i klänning och midsommarkrans med Nobless nu i många år så nu är det dags, min 7e midsommar med henne haha. Vid 12-tiden kommer mormor o morfar & farmor o farfar på midsommarlunch. Ikväll ska jag och mina föräldrar ut på restaurang, så mysigt. Om vädret är fint tänkte vi kolla på lite midsommarfirande i Slottskogen först. Är faktiskt inte alls sugen på att festa iår. Förra året var jag på Tjörn (ön där vi har land) och åkte runt på ett par fester till olika vänner (då var jag nykter, ana..). Året innan var jag på Linns sommarställe och sedan på marstrand. Jag vaknade bakis i några killars båt haha. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kransen fixad

Publicerat: 2015-06-18 | 21:37:28
Hej!
Som vanligt är min vardag stressad och jag har precis hittat lite tid för att blogga innan det är kvällsmat dags. Jobbet idag var faktiskt riktigt segt. Mådde faktiskt skitdåligt, frös, hade huvudvärk, måde illa och var väldigt yr. Stundtals kändes det som jag skulle svimma.. hade nog lågt tryck gissar jag på. Hem och äta en snabbis innan jag åkte till stallet. Idag hade vi röd service (vilket innebär att allt var fixat, bara ridningen kvar) vilket jag var ytterst tacksam för. Var väldigt yr stundtals under passet men prinsessan gick grymt så jag är glad. Måste nog dock lyssna på min kropp mer och nästa vecka blir det nog en hästfri dag för att vila helt. Det behöver jag nog.. Hem och fixa min midsommarkrans och därefter in i duschen och nu sitter jag här.
Här kommer dagens 3 +
* Elfilten på jobbet. Har suttit med den på högsta värme hela dagen, så himla skönt!
* Kvällens ridpass, gjorde mig glad och jag fick allt lite energi. Mitt fina hjärta.
* Min midsommarkrans blev faktiskt ganska fin. Imon blir det photoshoot med ponnyn.. ;)  
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lite inredning

Publicerat: 2015-06-18 | 14:29:00
Igår köpte jag en ny enkel trä bricka på lagerhouse till mina parfyrmer på mitt sminkbord. Hade ju en silverbricka tidigare, vilket var fint men i fel nyans och stil. Träbrickan passar mycket bättre stilmässigt. Men skulle kunnat vara lite större, ska nog köpa en mindre att ha vid sidan typ. 
 
Före
 
Efter
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fantastiskt Molly

Publicerat: 2015-06-18 | 12:25:00
Molly Sandén uppträdde ju på Prins Carl-Philip och Sofias fest med en låt som Sofia, Molly och Danny skrivit. Den är underbart fin och jag blev väldigt rörd när jag hörde låten.
Lyssna på den du också - HÄR
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I love Filippa K

Publicerat: 2015-06-18 | 09:20:00
Igår fyndade jag denna snygga, gråa klänningen från Filippa K på NK. Jag har den redan i rosa så när den fanns för 40% kunde jag inte motstå ännu en skönhet. Filippa K är verkligen ett av mina favoritmärken. Så snygga, stilsäkra och tidlösa.  

 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vilse i skogen

Publicerat: 2015-06-17 | 20:12:17
Hej!
Min dag började rätt kaotiskt haha. Jag åkte ut till stallet i vanlig ordning eftersom jag är ledig på onsdagar. Mamma hade sagt att några i stallet hade hittat en ridslinga runt kohagen och tänkte att den kunde vara lagom att promenera idag då vi båda skulle ta det lite lugnt. Men med mitt lokalsinne funkade det givetvis inte. Vi kom in mitt i skogen och helt plötsligt var vi på en asfalltsväg - mitt ute i ingenstans! Enligt min telefon var det en mega lång bit tillbaka till stallet och gick en bit innan jag hittade en gård jag kunde fråga om vägen. Hon blev förvånad när jag sa var jag var ifrån haha.. ringde mamma som fick sitta med en karta via jobbet haha och efter en promenad som blev dubbelt upp vad vi planerat kom vi tillslut hem. Kanske inte optimalt men jag var ju tvungen att komma hem. Vi klarade oss iallafall från regnet och kom hem hela och ponnyn var ändå pigg så får vara nöjd. Åkte in en stund till stan sedan och åt lunch o shoppade innan jag åkte till Alin. En gammal klasskompis som är återförsäljare/konsult för MaryKay. Så sminkade mig lite med deras mineralsmink. Det var väldigt kul att testa det iallafall och vi hade väldigt mysigt. Kommer lätt testa mer produkter därifrån. Hittade även ett superfint läppstift som jag köpte men får hem om ett litet tag. Åkte därefter och hämtade mamma och köpte mat samt blommor till en blomsterkrans på fredag innan vi åkte hem och åt. 
Här kommer dagens 3 +
* Min shopping idag, älskar att shoppa och fyndade lite.
* Sminkningen hemma hos Alin, kul, lärorik och mysig.
* Jag åt sushi till lunch. Så himla gott.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dressed in Filippa K

Publicerat: 2015-06-17 | 14:29:00
Såhär såg jag ut igår, dock ser jag väldigt skum ut på bilderna, men det får man acceptera ibland.
 
 
 
 
 
// Blus & kjol - Filippa K // Solisar - Rayban // Ballerina - Lauren Ralph Lauren //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Till håret

Publicerat: 2015-06-17 | 09:38:00
Nu har jag ju använt Maria Nilas produktserie Volume i ca 2 månader. Jag har inte känt någon mega förändring direkt och tycker att mitt hår kan bli rätt livlöst. Blev rekomenderad detta balsamet (köpte schampoot också) av min kollega som är utbildad frisör. TIGI Bed Head, Recovery serien, jag behöver ju lätta produkter då mitt hår är rätt långt och ganska tunnt. Hoppas verkligen detta gör underverk. Min kollega hade inte testat deras inpackning och visste inte mycket om det så tänkte att jag ska testa något annat märke på inpackningen. Ska spana på Åhléns tänkte jag. Dessutom behöver jag en ny hårolja. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Stallet gjorde mig pigg igen

Publicerat: 2015-06-16 | 21:24:52
Dagens 3 +
* Jag var jättetrött idag på jobbet men lyckades göra många fler winbacks än vad jag vanligen gör, och dessutom satt jag på chatten i 3h. Vilket betyder att jag gjorde ett bra jobb trots trötthet. 
 
* Solen har strålat, vi har kunnat sitta ute och äta på rasterna på jobbet. Dessutom är jag ledig imorgon vilket gjorde att det kändes som sommar på riktigt.
 
* Min kväll i stallet. Uteritt på min prinsessa och massa snack med härliga människor. Perfekt. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt från Filippa K

Publicerat: 2015-06-16 | 09:30:00

Fyndade en ljuslila kjol från Filippa K i söndags nere på Freeport. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-06-16 | 09:27:00
 
 
 
 
// Kavaj - Zara // Blus - Michael Kors // Kjol - Twist & Tango // Solisar - Rayban // Väska - Marc Jacobs // Stövlar - Rizzo //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Måndag och midsommarveckan

Publicerat: 2015-06-15 | 21:20:09
Godkväll mina vänner!
Sitter som vanligt och förbereder ett par tidsinställda inlägg innan jag ska göra iordning morgondagens mat + kvällsmaten. Dagen har bestått av jobb och ridning. Båda gick bra tycker jag allt. Fick dock ett samtal förut av min behandlare A som sa att hon inte kunde vara på sjukhuset imorgonbitti, jag fick erbjudade att träffa S istället vid 14.30 men då det är mitt under mitt arbetspass hoppar jag det. Fick åka upp o väga mig på morgonen om jag ville men får jag inte träffa någon av mina behandlare orkar jag inte göra det. Dock innebär det att jag inte kommer ha vägt mig  på 2 veckor och jag har inte haft ett sånt långt uppehåll på vågen sen jag var i usa för ett år sedan. Så det är väldigt blanade känslor men jag försöker att se det som en positiv utmaning. 
Här kommer dagens 3 +
* Jag kom ihåg att beställa nya linser (utan att ens ha gjort en notis på min telefon). Min hjärna har fortfarande minneskapacitet haha. Nej men jag behöver nya så det är alltid bra när det är beställt.
* Prisessan Madeleine födde sin prins (bokstavligen). Så kul med en ny kunglig bebis. 
* Jag sitter just nu avsminkad i glasögon, nyduschad och dessutom känner mig smal och trött i kroppen. Bästa känslan. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens shopping outfit

Publicerat: 2015-06-15 | 14:21:00
 
 
// Blus - Soaked in Luxury / Kjol ? // Väska - DKNY // Solisar - Rayban // Armband - Marc Jacobs //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vecka 25

Publicerat: 2015-06-15 | 09:45:00
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Söndag och freeport

Publicerat: 2015-06-14 | 17:28:21
Hej!
Min söndag har hitills varit rätt bra. Jag och mamma började dagen i stallet där jag red ut en sväng med min sessi. Vi galopperade massor och hon var riktigt fin. Så himla himla härligt. När vi kom hem gjorde vi oss iordning och käkade lite lunch innan hela familjen åkte ner till Freeport. Det blev lite hårprodukter samt ett galet fynd på Filippa K för min del, så jag är nöjd. Hade dock tänkt utmana mig med sötfika.. och klarade inte riktigt det men köpte en proteinbar från Delicato med punchrulle smak haha, så lite utmaning blev det allt. Kommande vecka har jag mycket roligt att se fram emot och den enda dagen som är oplanerad är faktiskt midsommar själv. Får se om jag  hänger med kompisar eller om jag går ut o äter middag med mina föräldrar. Nu ska jag iallafall förbereda lite tidsinställda inför veckan och sedan börja greja med middagen.

Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blå sminkning igår

Publicerat: 2015-06-14 | 14:35:00
 
Make Up Stores skuggor, Atelier och Frosted Shine
YSLs skugga Zellige 
Dior show mascara
Mac brow set
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rosa sjukhus outfit

Publicerat: 2015-06-14 | 09:13:00
I fredags skulle jag ju bara upp till östra en snabbis på samtal innan jag skulle raka vägen till stallet, därför blev det en cozy outfit haha.

 
 
// Byxor - BelleShoes // Tröja - Ralph Lauren // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Skönaste skorna

Publicerat: 2015-06-13 | 15:59:15
Jag är en sån person som får skoskav och blåsor bara genom att titta på nya skor. Det finns dock undantag, och det bevisar dessa underbara skorna nedanför. Mina fötter går som på moln i dessa, och dessutom är de ju väldigt snygga också: 
- UGGs. Dom skönaste och varmaste skorna som finns. Jag har både svarta, bruna och gråa i olika modeller, men till hösten behöver jag nya svarta då dom börjar bli riktigt slitna. Mina UGGs har jag köpt utomlands, Australien, USA och London. I Göteborg finns dom lite överallt, NK, Fiorucci och Raglady exempelvis.
- TOMs. Fantastiskt sköna espandrillos. Jag har dom i brunt och svart. Dom har dessutom one for one. För varje par som köps skänks ett par till utsatta barn. I Göteborg finns dom att köpa på NK.
- Lauren Ralph Lauren. Underbara ballerinas. Jag har dom endast i svart men kommer nog köpa minst ett par till. Finns att köpa på NK.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kungligt bröllop

Publicerat: 2015-06-13 | 09:07:22
Idag är det ju dags för Prins Carl-Philip och Sofia att gifta sig. Jag älskar kungafamiljen och har givetvis följt både Victoria och Madeleines bröllop (och barnens dop). Det jag tycker är roligast med tv-sändningarna är att se alla vackra klänningar och smycken, Maddes brudklänning från Valentino var ju makalöst fin. Klockan 14.30 börjar sändningen och 16.30 vigseln, missa inte det!
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu tar jag helg

Publicerat: 2015-06-12 | 22:07:14
Shit vad svettig min kväll har varit med jobbet. Det blev fel i en kod med bonusar idag så har gjort typ tusen bonusar manuellt, och massor med kunder som frågat. Men dom allra flesta är så förstående och berömmer mig för att jag gör det jag ska snabbt och vänligt, kul att höra! Nu ska jag ta helg på riktigt, göra iordning mitt kvällis och sätta på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars innan det är sovdags. 
Här kommer dagens 3+
* Hade ett bra samtal idag på sjukhuset med min behandlare, skönt.
* Ponnyn gick ett pass för en hel miljon idag, så himla fin var hon.
* Alla mina positvia, snälla kunder. Det gjorde att jag inte bröt ihop helt när det var som stressigast haha.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sminkborst sett

Publicerat: 2015-06-12 | 14:07:00
Spontanköpte ju ett sminkbortssett från Glamdeals i torsdags. Ett sett på 11 borstar i äkta gethår. Nu har jag ju inte använt dom ännu, men några av borstarna såg bra ut. Gillar att de större borstarna var väldigt mjuka, samt blendingborsten och den kortare hårdare skuggborsten som såg ut att passa bra till skuggning under ögat. Ska bli väldigt kul att testa dessa borstar.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens klädval

Publicerat: 2015-06-12 | 09:49:00
 
 
// Blus - Filippa K // Solisar - Rayban // Kjol - Obejct // 
Till det ballerinas från Ralph Lauren, Marc Jacobs väska och Gant trenchcoat
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Det känns som långhelg

Publicerat: 2015-06-11 | 21:44:00
Hej!
I vanlig ordning sitter jag nu i soffan och fixar lite blogginlägg för dagen efter en jobbdag och stallkväll och snart är det dags för kvällsmat. Hade rödservice idag på Nobless vilket gjorde att allt var fixat och jag hade bara ridningen kvar. Vi red ut ner till kossorna och busade. Hon var superpigg och solen strålade, då känner man sig fri ett litet, litet tag. Imorgon ska jag faktiskt inte till kontoret. Men jobbar hemifrån mellan 14-22 så det blir allt jobb ändå. Ska dock börja dagen med ett samtal på sjukhuset klockan 8. Min behandlare tyckte visst jag behövde två möten denna veckan.. dock är det ju ingen vägning eller så imon så det är skönt (lär ju inte ha hänt något på 1,5 dag..). Direkt efter det ska jag raka vägen till stallet för att rida och fixa allt. Så det lär inte bli någon lugn morgon ändå för mig. Men eftersom jag gillar att gå upp tidigt och vara igång så gör det mig inget.
Här kommer dagens 3 +
* Det har känts som fredag hela dagen idag, alltid en go känsla.
* Hannah & Amandas podcast. Har lyssnat på den i flera år och lyssnar alltid på podcasts när jag rider ut. Deras är nog den bästa på marknaden enligt min åsikt. Man får alltid motivation, skratt, tankar och energi.
* Mitt ridpass ikväll, jag var så glad när jag satt på min prinsessas rygg.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Taimat - utmaning

Publicerat: 2015-06-11 | 14:33:00
Igår åt jag en riktigt utmaningsmiddag. Taikryddad kyckling med "mat" kokosmjölk (!), naanbröd (!) och morötter. Till det drack jag som vanligt alpros kokosmjölk. Middagen var god och jag kommer definitivt äta det igen. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nyanser i blått - nytt

Publicerat: 2015-06-11 | 09:53:00
Ljusblå superfin nyans från MakeUpStore. Färgen atelier, nummer 4c:1
 
Klarblå skugga från YSL, 08 Zellige.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Överlag, en riktigt bra dag

Publicerat: 2015-06-10 | 21:23:18
Godkväll mina vänner!
Min kväll har varit lugn, fotat lite inlägg inför bloggen annars har jag mest slösurfat för att hitta inspiration samt vunnit ett parti yatzy haha. När jag kom hem från läkaren var jag på så himla bra humör, kom på typ tusen positiva saker med dagen då haha. Sedan fick jag en liten dipp runt middagen men fick i mig allt som planerat och nu är jag rätt glad och tacksam igen. Morgondagen bjuder på jobb och sedan en uteritt med min prinsessa på kvällen. Jag har chatten största delen av dagen, god lunch och klädseln fixad så det känns väldigt bra och jag är taggad.
Här kommer dagens 3 +
* Hade en så härlig stallmorgon imorse, ett bra dressyrpass samt ett motiverande snack med en av hästägarna i stallet. Jag är verkligen omringad av människor som bryr sig.
* Dagens läkarbesök. Vikten var lite upp. Jag träffade E (och även J), två fina tjejer. Körde även hem E en bit, bästa bästa. Sedan sprang jag även på två av mina favoritsköterskor från när jag var inlagd så hann även prata lite med dom.
* Shoppade lite på stan idag (en sak var nedsatt utan att jag ens visste om det) samt fick hem ett paket på posten. Kommer visa dessa saker i två olika inlägg.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Läkarbesöket idag

Publicerat: 2015-06-10 | 16:54:06
Idag var ju som sagt på östra igen. Vågen var ett par hekton upp och puls o blodtryck lite bättre så jag var glad. Vill ju skynda långsamt men hade blivit besviken om vågen varit nedåt igen då jag är trött på den här skiten nu och vill ha ett liv. Idag slog det mig väldigt tydligt att om jag vill bli frisk så får jag kämpa som ett as och då är lösningen/medicinen mat. Samma sak om man vill ta en examen, då får man slita som ett as genom att plugga. Jag har alltid varit väldigt målmedveten och alltid velat prestera. Jag har så himla mycket planer för framtiden och då ska inte en ätstörning komma i vägen för mina drömmar. Vill man något får man kämpa, oavsett vad det är Och jag vill himla mycket grejer, det kommer vara jobbigt men värt det. Det vet jag!

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blue and white, yesterdays

Publicerat: 2015-06-10 | 09:43:00
 




// Tröja - Gant // Kjol - Åhlens // Skor - Ralph Lauren // Solisar - Rayban // Väska - Marc Jacobs //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fantastisk fin dag

Publicerat: 2015-06-09 | 20:32:02
Solen har verkligen strålat idag, och det är sjukt hur mycket bättre jag mår när vädret är bra. När det är grönt ute och klarblå himmel blir jag motiverad på allt. Efter jobbet (som inte gick lika snabbt idag tyvärr) åkte jag och mamma direkt till stallet. Jag mockade och fixade fodret osv medan mamma tvättade och borstade henne sedan gick vi ut och gick en riktigt fin men jobbig runda. Vi hade det väldigt mysigt och mamma tog även några bilder. Förtillfället ser jag på Lyxfällan, tycker det programmet är så intressant. Dock kryper det i hela kroppen när jag ser sånt för jag har ju kontrollbehov och är grymt ekonomisk och taktisk när det gäller det.
Imorgon är jag ju ledig från jobbet. Kommer spendera förmiddagen i stallet som vanligt innan jag ska åka och shoppa lite och sedan till sjukhuset och vägas samt ta prover osv i vanlig ordning. Hoppas verkligen på att vågen visar några hekton uppåt imorgon..
Här kommer dagens 3 + 
* Jag fick tandläkartid (dock om en dryg månad), men då jag egentligen har kallelse i februari ville dom egentligen inte ge mig tid men då jag känner min tandhygienist gick det bra. Nu ska min fula tandsten bort!
* Vädret. Sverige börjar leverera. Åt till och med lunchen utomhus på jobbet samt delar av middagen ute (frös så gick in haha..)
* Bilderna mamma tog idag tyckte jag var härliga, här kommer dom:
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Travbilder i söndags

Publicerat: 2015-06-09 | 14:11:00
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-06-09 | 09:29:00
 
 


// Kjol - Zara // Blus - Stockholm LM // Väska - Marc Jacobs // Solisar - Rayban // Skor - Vagabond //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Trevlig måndag

Publicerat: 2015-06-08 | 21:36:19
Hej!
Nu har jag precis fixat ett tidsinställt inlägg för imorgon (kommer två, fixade ett igår) och ska strax fixa iordning morgondagens mat samt kvällens sista mål. Dagen har bestått av jobb och stall, som vanligt men jag har varit på bra humör och haft en bra känsla. Tänkte i vanlig ordning dela med mig av dagens 3 positiva;
- Jobbdagen idag gick jättefort, kändes inte som jag var på jobbet många timmar trots att jag jobbade heldag som alltid.
- Jag fick reda på att min kusin väntar barn och att jag i oktober ska få mitt första kusinbarn. Obeskrivlig glädje. 
- Min stallkväll, som vanligt. Mår så himla bra i stallet och idag red jag o ponnyn ett dressyrpass som gick riktigt skapligt, nice.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fiskburgare till middag

Publicerat: 2015-06-08 | 14:15:00
Igår åt jag fiskburgare till middag, har inte ätit det sen jag gick i högstadiet typ men det var riktigt gott faktiskt. Kul och utmanande att testa något nytt!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Galoppbilder från igår

Publicerat: 2015-06-08 | 10:04:00
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-06-07 | 22:50:37
* Jobbade ju idag och under mitt pass gick en hög jackpot ut, det är alltid riktigt kul när det sker.

* Min eftermiddag i stallet var supermysig och dessutom tog mamma massa härliga bilder ju.

* Jag har äntligen bestämt mig för att regelbundet gå och fixa naglarna. Bokade min första tid om 3,5 vecka och därefter är tanken att jag ska gå 1-2 ggr i månaden. Vardagslyx helt enkelt. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Härlig ridtur

Publicerat: 2015-06-07 | 19:44:54
Här bjuder jag på en sneakpeak från dagens ridpass, mer bilder kommer upp i veckan!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Chattvärd

Publicerat: 2015-06-07 | 11:27:43
God förmiddag!
Förtillfället sitter jag i soffan och jobbar. Idag jobbar jag hemifrån 9-15, men än sålänge har passet sprungit iväg så det är nice. Igår gjorde jag lite ärenden på förmiddagen, sedan var jag i stallet och på kvällen kom Linda hit (samt våra grannar) och åt middag. Det var en väldigt mysig kväll med andra ord! 
När jag jobbat klart ska jag och mamma åka till stallet. Jag tänkte rida ut och busa på en äng jag bara ridit på en gång tidigare och att mamma fotar. Så då kommer det antagligen bli massa kul bilder haha. Till middag blir det även något jag aldrig ätit tidigare så det blir en utmaning, som jag kommer visa er. Ska även äta risifrutti till mellis som jag inte ätit sedan någon vecka efter min inläggning. Men det känns bra. Jag är taggad på livet!

Vi hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grattis Jens!

Publicerat: 2015-06-06 | 14:47:00
Igår var jag ju på student hos min granne Jens, stort grattis! Vi är många grannar som har vuxit upp med varandra och haft mycket tillställningar tillsammans så det är alltid så härligt att ses. Igår var vi 11st mellan 18-22år som känt varandra sen vi gick på dagis. Trots att jag inte umgås med dom vanligtvis, men springer på dom ofta (då vi bor på samma gata haha) så blir det sån himla go stämning när vi alla är tillsammans.  Åt dock middag innan jag gick dit och sedan gick jag hem vid 10 för hunden var ensam och det blev askallt så då åt jag mitt kvällis samt såg på lite videos på datorn.
Jag hade en jättetrevlig kväll igår med andra ord!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sveriges nationaldag

Publicerat: 2015-06-06 | 12:47:41
 

 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kassa outfitbilder

Publicerat: 2015-06-06 | 08:40:27
Vi var supersena när vi tog dessa bilder så vi hann knappt ta några alls igår, såhär såg jag ut på jobbet iallafall:

 
 
// Blus & Kjol - Twist & Tango // Solisar - Rayban // Väska - Marc Jacobs //
Hade ett par helsvarta Michael Kors ballerina till detta.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-06-05 | 14:13:00
 
 
 
 
 
// Klänning - Andrea G Design // Sjal - Twist & Tango // Väska - Marc Jacobs // Solisar - Rayban // 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nattshopping och jobb

Publicerat: 2015-06-05 | 10:13:09
Hej!
Just nu sitter jag på jobbet och har chatten. Igårkväll när jag låg i sängen med mobilen råkade jag spontanköpa ett sminkborstset. Men det var galet billigt och i gethår såklart, så hoppas de håller. 
När jag har skrivit klart detta ska jag äta mellis i form av keso o äpple. När jag jobbar äter jag ju 6 mål (på hela dagen) så det är bra. Ikväll ska jag på studentmottagning så det kommer komma bilder från det samt dagens + kvällens outfit såklart, men i eftermiddag kommer gårdagens haha. Alla dessa outfitbilder.. 
Time for mellis!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grå/blå enkel sminkning från förra helgen

Publicerat: 2015-06-05 | 09:18:00
 
 Älskar min mascara från Dior, Diorshow
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nu har solen äntligen tittat fram

Publicerat: 2015-06-04 | 21:06:24
Godkväll!
Jobbet idag var extremt lugnt. En av mina lugnaste dagar under alla år jag varit där haha. Men med goa kollegor och lite musik så flöt dagen fram. Kvällen spenderades som vanligt i stallet. Mamma hade varit snäll och tagit in Nobless samt fixat allting så när jag kom ut var det bara ridning som stod på schemat. Stundtals var hon riktigt fin och stundtals hade jag en hel häst i högertygeln.. nu ska jag iallafall fixa morgondagens lunch/mellis lådor, dagens kvällsmat och spela yatzy.
 
Dagens 3 +
* Solen har tittat fram, mår så mycket bättre när solen skiner. Blir motiverad till allt typ.
* Jag fick ett tidigare pass imorgon (30min) men det passar mina tider mycket bättre, gött.
* Jag står verkligen i ett så underbart stall, världens bästa människor som stöttar, peppar och är allmänt trevliga,
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Questbars

Publicerat: 2015-06-04 | 15:08:00
Jag har ju tidigare talat så varmt om dessa bars, och gör det fortfarande. Dom är f a n t a s t i s k a . Perfekta mellanmål när man är på språng. Dessa smaker har jag hemma i min låda förtillfället och är mina favorier;
 
Cashew & Coconut, Brownie och Cookies & Creams. Smaskens
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Caitlyn Jenner

Publicerat: 2015-06-04 | 09:28:00
Som jag skrev i slutet av april (HÄR) så hade det då blivit officiellt att Bruce Jenner skulle genomgå ett könsbyte. Nu är hon här.. Caitlyn Jenner. Tänk att vara instängd i sin kropp i hela sitt liv. Måste vara fanastiskt för henne nu. Och wow, kolla bilderna på henne i röd klänning och solglasögon, fabulous!
 
Before, Bruce: 



After, Caitlyn: 


 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Shopping gör mig gladare

Publicerat: 2015-06-03 | 21:15:38
Köpte en ljusgrå blus från Filippa K idag inne på NK. Älskar deras kläder. Var tvungen att ta storlek S för att mina armar är så långa..  men gillar blusen supermycket.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit as usual

Publicerat: 2015-06-03 | 09:17:00
 
 
// Blus - Filippa K // Kjol - ? // Stövlar - Rizzo // Väska - Marc Jacobs //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Göteborg håller på att dränkas

Publicerat: 2015-06-02 | 21:10:57
Godkväll mina vänner!
Dagen har spenderat på jobbet, vilket inte gjort så mycket för att utomhus har det totalt VRÄKT ner hela dagen (samt blåst på tvären givetvis - det är ju västkusten vi snackar om). Det var extremt lite att göra men jag hade ändå det trevligt och hade nöjda kunder både på chatten, telefon och mail, nice. Pappa är på kickoff men jag hade tillgång till hans bil vilket var väldigt skönt. Åkte raka vägen hem efter jobbet där mamma hade fixat klart maten (jag lägger ju dock upp själv..), åt och sedan åkte vi till stallet. Mamma var snäll och fixade allt medan jag tog min glada ponny (ironi, det ösregna ju) på en promenad. Jag såg helt seriöst ut som en tvättbjörn när jag kom tillbaka med mascara runt hela ögonen samt blöt in till själen typ. Tänkte fixa iordning ett par tidsinställda inlägg inför morgondagen nu innan det är kvällsmat och yatzytime. 
 
Jag tror ju, som jag tidigare sagt, att om man fokuserar på de positiva sakerna i livet mår man bättre, så här kommer, Dagens 3 ljusglimtar:
* Det var kul på jobbet idag fastän det var lite att göra. Hade chatten under förmiddagen, gjorde många winback trots få samtal samt grymma kollegor. 
* Åt min favorit middag, kyckling med klyftpotatis, morötter, kvarg och kokosmjölk. Så himla gott!
* Trots ösregn och massa blåst var det väldigt skönt med en liten promenad och en podd i öronen. Trots att dom andra i stallet tyckte jag var galen som inte red i manegen en dag som denna haha.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Det där med mattider

Publicerat: 2015-06-02 | 15:01:00
Något som är väldigt vanligt under tillfrisknadsprocessen inom anorexi är att man är exremt noga med tidpunkterna när man äter. Rutiner och kontroll är ju något anorektiker ofta gillar väldigt mycket och en störd rutin kan ofta uppge väldigt mycket ångest. 
Jag har exremt svårt att äta "före utsatt tid" men har inga problem med att flytta maten senare. Jag kan utan problem äta 1-2h senare men om jag skulle äta en kvart/halvtimma tidigare så är det jättejobbigt. Jag har en "gräns" i mitt huvud att jag inte får äta innan detta klockslaget, på jobbet kan det dock ändras då jag har ett schema med förutbestämda raster, men då är jag o andra sidan väldigt upptagen sedan direkt efter och hinner inte tänka så mycket på det. Dessa tidigaste tidgränser har jag (när jag är hemma äter jag ju inte förmiddags mellanmål utan större em/kvällsmål) när jag är hemma:
Frukost - 07.30 om jag ska till stallet/jobba, 08.30 om jag ska till stallet på en helg och 09.00 om jag bara tar det lugnt..
Lunch: tidigast klockan 12.00
Mellis: tidigast klockan 15.00 
Middag: tidigast klockan 18.00
Kvällis: tidigast klockan 21.00
 
Jag märker själv att det låter creepy för friska människor att man inte kan gå efter sin hungerkänsla utan efter klockan och i mitt fall min egna "hjärngräns".. #lifewithanorexia
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit

Publicerat: 2015-06-02 | 09:33:00
 
 
 
// Blus - Twist & Tango // Långkjol - Zalando // Väska - Marc Jacobs // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Så himla trött

Publicerat: 2015-06-01 | 21:40:48
Hej!
Jag har precis kommit ur duschen efter att spenderat hela kvällen i stallet (och hela dagen på jobbet). Både jobbet och hästen gick bra tycker jag allt. Red ett barbacka pass i manegen, dock märker jag att jag borde gå upp några kilon för just när man är barbacka känner jag att jag är lite benig och får skav av att bara titta på hästryggen typ haha..  Vädret idag har verkligen varit superkonstigt, ena studen sol, andra regn och hagel. Tack Sverige, juni och tretton grader. Nu måste jag fixa morgondagens mellis samt äta kvällsmat. 

Här kommer dagens 3+
* Jag fick reda på att jag kommer ha chatten hela juni varvat med telefon typ varje pass. Så himla kul.
* Min stallkväll var så lugnande för själen, min fristad.
* Dagens mål har varit jobbiga. Särskillt frukosten då den var större än vanligt och jag har varit mätt från den hela dagen typ.. Men jag har trotsat mitt monster och ätit som jag ska. Nu är det "bara" kvällsmålet kvar.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullt upp i veckan

Publicerat: 2015-06-01 | 14:32:00
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit

Publicerat: 2015-06-01 | 09:51:00
 
 
 
// Skjorta - Ralph Lauren // Kjol - Twist & Tango // Väska - Marc Jacobs // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!