Quote

Publicerat: 2014-11-29 | 07:01:51
Stars can't shine without darkness.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snabbt inlägg

Publicerat: 2014-11-18 | 23:57:00
Godkväll!
Nu ligger jag i sängen och ska alledles strax stänga ner datorn men kom på att jag inte uppdaterat på flera dagar. Jag krigar iallafall med maten så den går framåt men ångesten förföljer mig som en skugga. Det är helt sjukt hur man kan bli så känsloutmattad eller vad man nu säger. Men det är detta min kropp och själ behöver, intalar mig själv det om och om igen. Jag är fortfarande kvar i rödzon men ska verkligen försöka komma över till gul innan veckan är över så jag får lite hemträning (ett mellanmål) till helgen. Det hade varit nice.
Nu måste jag sova för mitt rum ligger ju mittemot köket (har ju öppen dörr pga rödzon) och både nattpersonalen och sedan morgonpersonalen springer ut och in där som det inte finns något stopp hehe.
Natti!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ny header

Publicerat: 2014-11-15 | 16:44:08
Hej!
Först vill jag tacka min fina bäsis Linda, www.truestoryoflinda.blogg.se, för min nya, fina design på bloggen <3
Just nu har jag faktiskt tillgång till min dator (och mobil). På helgerna är dom snällare med reglerna. Började med detta inlägget 14.40 o fortsatte nu 16.40. Mellanmålet kom emellan och efter det har jag och en sköterska spelat yatzy några gånger samt tagit luft. 10 minuter sittande utanför entrén två gånger per dag, yeey andas syre. Nu är det snart dax för middagen igen.. dagen har mest bestått av lite almännt pyssel och slappande. Jag och den andra tjejen som är kvar kastade lite boll och sånt ett tag också när sköterskorna var på rapportering. Riktigt kul var det iallafall.
Igår FaceTimeade jag med min bror i 40 minuter samt att mina föräldrar var här en stund. Mysigt, mysigt.
 
Vi hörs!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

dagarna går

Publicerat: 2014-11-14 | 16:54:35
Hej! Nu är det redan fredag och efter helgen går jag in i vecka 2 av 12. Som många säger här, dagarna går långsamt men veckorna går fort. Dagen har varit en känslostorm.. Upp och ner. Om 10 minuter är det middag, ångest men vet att allt måste ner. Efter middagen kommer mina föräldrar och hälsar på en stund. Sedan blir det nog spel o pyssel. Denna helgen är alla på hemträning förutom jag och en tjej till, blir väldigt lugnt med andra ord. 
Vi hörs! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ååååångest

Publicerat: 2014-11-11 | 20:58:48
Hej!
Idag har varit en ångestdag. Känner mig så fet trots att vågen var mycket neråt imorse och mitt bmi rätt (väldigt) lågt. Har iallafall ätit bra flera mål men det har även  kommit en hel del tårar. Tur att personalen o de andra här är peppande o snälla. Pratade med Linnsan idag också vilket var supermysigt. Igår var förövrigt Emma här en stund, fick strumpor o en bok och ett mysigt samtal. Så bra. 
Nu ska jag väl sticka en stund innan jag får lägga mig i sängen med datorn. Sitter i soffan men de andra ser på en film, fortsättning från igår, den är tydligen jättebra men är inte insatt i den alls.
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder med mitt hjärta i söndags

Publicerat: 2014-11-11 | 14:12:00
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dag 1

Publicerat: 2014-11-10 | 21:23:48
Hej!
Just nu sitter jag i samlingsrummet som jag gjort hela dagen förutom när jag ätit. Maten har gått sådär.. Brytit ihop några gånger men annars så.. Eftersom jag är i rödzon så får jag bara sitta i det allmänna rummet typ. Får heller inte ha dator förrän i mitt rum när kvällspersonalen kommer, vilket dom inte har gjort än. Då tänkte jag lägga mig o se på ett avsnitt av något bra program innan sovning. Mina föräldrar ville även ta en FaceTime. Har förövrigt börjat sticka haha.. Mer kul än så har jag inte. Imorgon blir jag väckt 06.00 för vägning.. 
Nu ska jag fortsätta sticka o se på fotbollsgalan o hoppas att någon kvällspersonal dyker upp snart.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inläggnings dags...

Publicerat: 2014-11-10 | 07:59:42
Godmorgon!
Eller god och god.. idag är det dagen d.. dagen då jag skall läggas in på slutenvård för min anorexi. Planen är som sagt 3 månaders inläggning enligt läkarna. Jag både vill och vill inte. En del av mig vill bli frisk och vissa delar av mig vill verkligen inte det. Det är något bara människor med en ätstörning förstår, alla andra tycker det låter helt sinnes. Jag är så himla nervös över all mat jag kommer behöva äta och har redan mega ångest inför det. Förövrigt så kommer jag givetvis att ha min dator och telefon med mig så kommer nog uppdatera här endel så att folk vet hur det går för mig. De människor jag gillar (haha) får gärna komma och hälsa på mig också. Vi har typ besökstid varje kväll om jag inte är helt fel ute så då är det bara att säga till innan. Men vad ni än gör.. nämn inte att jag har gått upp i vikt i sådanafall.. jag har tillräckligt med kroppskompex och förtillfället är det det sista jag vill göra!
 
Dags att bli frisk. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

LOVE <3

Publicerat: 2014-11-09 | 16:00:05
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Delar av gårdagens shopping

Publicerat: 2014-11-09 | 11:25:00
Fårskinns tofflor från Shepherd, pyjamasbyxor från Calvin Klein och höga strumpor från Ralph Lauren
 
Grå, stickade tröja från Samsoe & Samsoe
 
Handdukar från Gant
 
Concealer + borste samt nagellack från Make Up Store
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Inlagd med stil

Publicerat: 2014-11-08 | 19:10:23
Hej! 
Nu sitter jag helt trött i soffan, har verkligen hållt igång hela dagen. Det började med stallet och en uteritt.. så himla kul o skönt att få rida ett helt pass igen. Eller få och få.. det är det sista jag får men det är ju min häst haha. Sedan åkte jag och mina föräldrar in till stan. Efter att ha spenderat ca 3h på NK och Åhlens samt umgåtts med Emma en timma så var det trötta och lite fattigare vi åkte hemåt. Fick tag i jättemycket fint men imorgon måste jag o mamma ner en snabbis och köpa ett överkast, en filt och några kuddar. Men nu vet jag typ vad jag vill ha till "mitt nya rum" så det blir bra.
Vad kassarna innehöll, det får ni se imorgon.
 
Endel av dagens shopping haha
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

TGIF

Publicerat: 2014-11-07 | 10:44:32
Godmorgon!
Dagen har hittills varit extremt lugn. Har legat och sett på Pretty Little Liars och kollat sminkborstar på nätet. Jag tänkte däremot ta tag i dagen nu och gå ut med hunden. Om några timmar ska jag upp till Östra för vägning och testtagningar som vanligt. Sedan är det bara helgen.. sedan är det dit flyttning.. gaah. 
Ikväll ska jag umgås med bästa Linda, så himla mysigt ska det bli. Pappa o jag ska även skypa med min bror, vi hann bara med en FaceTime igår då han var mellan två lektioner så det blir något mer seriöst idag. Imorgon ser jag fram emot. Först ska jag rida ut min prinsessa (yeey rida ett helt ridpass, så härligt.. får dock hålla tyst om det på mitt läkarbesök idag!) och sedan ska jag o mina föräldrar in till stan o shoppa lite. Har lite saker som behöver köpas inför mina tre månader i fångenskap..
 
Vi hörs!
 
Gammal bild
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens high and low

Publicerat: 2014-11-06 | 20:14:16
+ Jag slapp åka upp till skolan idag och ha ett seminarium. Istället skrev jag dock en inlämning på tre a4 men det var mycket skönare än att åka upp till skolan.
 
- Haft massa ångest och kroppsfixering idag. Vissa dagare är lite lättare, idag var ingen sådan dag.
 
+ Var i stallet och red en liten stund i slutet av mammas pass. Så himla mysigt. Dessutom är dom i stallet så bra.
 
- Det svenska vädret. Så himla kallt, 1 grad och i närkommunerna har det snöat till och med.
 
+ Nätshoppat, det gör mig alltid glad haha.
 
- Allt kliande på mina utslag, efter nötterna(?). Dock är dom typ borta nu, alltid något. 
 
+ Vi ska om en liten stund skypa med min bror i USA. Har inte hört hans röst på jättelänge så det ska bli kul.
 
<3
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Allergisk reaktion och nätshopping

Publicerat: 2014-11-06 | 12:07:32
Hej!
Igårkväll fick jag världens allergireaktion.. fick en mindre i tisdagskväll men igår var det helt galet. Båda kom efter att jag ätit mellanmål (questbar) så tror det är nötterna jag reagerade på. Konstigt för det har jag aldrig gjort tidigare men som pappa sa så är saknar ju min kropp massa näringsämnen så man kan väl få reakitoner som typ gravida osv när hormonerna inte är som dom ska. Fick iallafall som nässelutslag på båda armar och ben och det har kliat så att jag trodde jag skulle dö. Så det slutade med att jag inte somnade förrän 3 inatt också.. kul. Nu är iallafall utslagen iprincip borta men kroppen kliar fortfarande lite.
Beställde precis hem de klassiska stockholms "BeFun" byxorna. Dock i ett fancy mönster så det blir nice. Under den första perioden på inläggningen kommer jag ju inte få gå utanför avdelningen hehe o då kan det vara gossigt att ha några skönare/lite snyggare byxor än Juicy tracks när man inte orkar gå i klänning/kjol. 
Idag blir en riktigt lugn dag, mest serietittande osv. vilket jag behöver. Ska dock laga middag så den är klar när mamma kommer hem (hoppas hon inte läser detta nu..) och sedan ska jag med till stallet och gosa med min lilla ponny medan mamma rider henne!
 
Vi hörs!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fruktansvärd natt

Publicerat: 2014-11-05 | 13:24:03
Hej!
Nu har jag precis skickat in mitt sista skolarbete för denna terminen. Blir ju sjukskriven sen när jag blir inlagd på måndag.. förtillfället sitter jag o äter lite lunch o passar på att blogga för att minska ångesten haha.. distration sägs vara det bästa och det stämmer faktiskt rätt bra tycker jag. Klockan 14 sedan börjar jag jobba, min chef frågade igår om jag kunde jobba 14-17 idag för henne (det är ju hemifrån) så då sa ja eftersom det lär bli mitt sista pass på länge. Inatt sov jag så fruktansvärt dåligt förövrigt.. somnade inte förrän efter 3 för hade sån panik, ångest och huvudvärk. Där vid 3-tiden kände jag att det ska bli skönt att få mer intensiv vård.. då var jag redigt trött på skiten. Nu är det blanade känslor igen, som vanligt. Men det kommer bli bra, får se det som en möjlighet(?!). 
Sandra har Nobless idag iallafall men imorgon ska jag åka ut o pussa på henne medan mamma rider.  Måste ta vara på denna veckan med henne för jag vet ju inte hur hårda läkarna blir sen.
 
Vi hörs!
Saknar att tävla!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Heldygnsvård

Publicerat: 2014-11-04 | 17:17:00
Dagen har bestått av en hel del tårar. Idag när jag var på östra så berättade läkaren att de hade fått ett återbud på en plats på heldygnsvården och att trots att jag inte riktigt stod i kö till den (då jag vägrat sätta upp mig) så ansåg läkarna där att jag var den med mest behov utav hjälp. Jag fick platsen och på måndag "flyttar" jag dit. 3 månader som det ser ut nu.. kommer att få komma hem vissa helger om det går bra och även över jul o nyår vilket är de viktigaste. Med massor av ångest och rädsla ska jag nu krossa min anorexia!
#recovery
 
Vill kunna sitta på din rygg igen utan att vara rädd för mitt eget hjära. Kunna rida barbacka utan att nästan gråta av smärta då alla mina ben skaver något så fruktavärt. Kunna njuta av mitt liv igen. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min måndag

Publicerat: 2014-11-03 | 20:58:06
Godkväll!
Dagen har varit rätt lugn, ringt lite viktiga samtal och åkt och gjort några ärenden. Sånt som är bra att göra helt enkelt och som är skönt att få checka av som man aldrig tar sig tid till. Mamma och jag åkte sedan till stallet och jag satt mest o tittade när hon red, hoppade upp i slutet och travade o galopperade i 10 minuter och sedan skrittade av 10 minuter.. hoppas inte det märks hos läkaren imorgon. Nu har jag precis sett yttligare ett avsnitt av Pretty Little Liars (sjukt bra och spännande btw) och ätit en questbar. Igår var jag ju hos Linda och hon hade köpt massa questbars till mig, bästa bästa <3. Blev så himla glad, måste ju äta mängder med mindre mål om dagen o de är bra mellanmål, både goda, lite socker o kolhydrater samt mättande. 
Nu börjar strax Revenge på tv3. Så luta er tillbaka och slå på tvn.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Klokt beslut?

Publicerat: 2014-11-02 | 14:37:46
Hejsan!
Nu har jag precis kommit ur en varm dusch och håller på att värma en vetekudde i micron. Gårdagskvällen, natten och morgonen spenderades igår hos min moster för att fira hennes 50-årsdag. Min andra moster var också där och det var väldigt trevligt. Vi var i min mosters sommarstuga och dom har världens finaste havstomt, vilket läge.. makalöst. Deras vanliga boningshus är förövrigt mitt drömhus, så galet fint och även det med havsutsikt såklart.  På hemvägen passerade vi vårt land där mina föräldrar tog in utemöblerna och lite sånt och när jag kom hem så tänkte jag o mamma åka till stallet. Vi diskuterade dock och jag valde tillslut att stanna hemma. Ponnyn var tvungen att få en uteritt idag.. jag har ju ridförbud men bryter ju det titt som tätt men sist var mina värden dåliga och jag har ont i mitt hjärta atm så bestämde faktiskt att lyda läkarens råd genom att vila. Tänkte därför sätta mig i soffan nu och se på Pretty Little Liars, ikväll blir det bästishäng med Linda.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Wanties i sminkväg

Publicerat: 2014-11-01 | 13:02:21

Insåg att jag måste bredda mitt sminkutbud lite. Jag älskar ju Make Up Store smink så det kommer troligtvis vara därifrån allt nytt köps. Vill ha lite nya skuggor, även glitter eyeliner. Sedan är jag behov utav en ny concealer, en ögonprimer samt lite nya borstar. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Halloween dinner

Publicerat: 2014-11-01 | 11:33:00
Igår var det ju halloween så tänkte att jag skulle skoja till min middag lite. En nötfärsbiff iallafall med morötter, pumpa o grönsaker. Åt dock bara biffen(...!!!..), morötterna och hälften av pumpan. Men det såg aptitligt ut iallafall och jag älskar ju morötter så de var goda. Biffen var en hamburgare och det var fearfood men tvingade i mig den!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!