Helgen är slut

Publicerat: 2015-05-31 | 21:31:01
Hej!
Just nu sitter jag i soffan och fixar lite tidsinställda inlägg inför veckan. Kommer att ha mycket att göra men givetvis kommer jag uppdatera mellan allt. Efter det är det dags för kvällsmat strax och lite yatzy spelande och sedan måste jag lägga mig i rimlig tid. 
 
Här kommer dagens 3 +
* Vi hade en jättemysig morsdag middag idag, jag och min bror gjorde tre-rätters (åt dock bara huvudrätten) men det var smaskigt och trevligt.
* Jag och mina föräldrar (mest pappa) hade ett väldigt bra möte idag med en man inom fastighetsbranschen... ;)
* Det var längesen jag var hos min farmor & farfar så jag tror att dom uppskattade mitt besök idag jättemycket. Dessutom var en av mina kusiner där vilket jag inte visste om. Kul att träffas!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens mellis

Publicerat: 2015-05-31 | 14:30:00
Igår åt jag laktosfri hallonkvarg (utan tillsatt socker) med jordgubbar och kiwi till mellis. Supergott!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Morsdag

Publicerat: 2015-05-31 | 11:46:11
Hej!
Idag är det sista maj, helt sjukt att det blir första sommarmånaden imorgon. Det är dessutom morsdag idag, grattis världens bästa mamma. Min mamma har alltid ställt upp för mig fastän jag kanske inte varit den lättaste att leva med alla gånger..
Dagen började iallafall i stallet med mamma dagen till ära. Var dock där en kortis för mamma hade bråttom så hon fixade allt och under tiden red jag ut en sväng i skogen och busade med min prinsessa. Nu ska jag snart göra lunch och ta det lite lugnt innan jag ska göra mig iordning. Efter det ska vi till en typ arkitekt, spännande spännande. Direkt efter det åker vi till farmor och farfar där det blir eftermiddagsmellis. Vi kommer att hansla mat på hemvägen och när vi kommer hem därifrån ska jag och min bror laga en morsdag middag till familjen. Mysigt. 
 
Min fina mamma i Miami <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

TBT studenten

Publicerat: 2015-05-31 | 09:13:00
Idag är det hela 3 år sedan jag tog studenten. Tänk vad fort tiden har gått. Jag hade verkligen en jättebra student. Först hade vi champangefrukost hos en klasskompis. Efter det var det fotografering osv. på Götaplatsen innan vi hade lärarlunch/betygsutlämning på restaurang Ett. Vi åkte partypaddan till Operan där vi sprang ut. Åkte flak runt hela stan vilket var svinkul. Hem där jag hade en stor mottagning för släkt, vänner och grannar innan det var dags att åka in till Sticky där kvällen spenderades. MInns dock inte så mycket av kvällen hehe.
 


 
 




 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kvällens outfit

Publicerat: 2015-05-30 | 17:27:25
Hej!
Nu ska jag strax ta bilen in och möta två tjejer jag låg inlagd med. Vi ska träffas på en vegetarisk restaurang och äta lite middag. Har lite panik för jag vet inte menyn men jag är ändå relativt lugn då det är vegetarisk = dom lär ha massor med grönsaker.
Lite failbilder på hur jag ser ut idag;
 
 
Har ingen aning om varifrån blusen kommer (det är en klännika/tunika). Kjolen kommer från Abercrombie iallafall.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Svar på kommentar

Publicerat: 2015-05-30 | 12:22:16
Äter du efter ett matschema eller lägger dina föräldrar upp dina portioner? :)
 
Inget av dom två alternativen haha.. Jag räknar ju som jag tidigare nämnt kalorier rätt slaviskt fortfarande. Jag har en kaloriapp och en gräns jag måste komma över varje dag av min behandlare. Detta kollar mamma i min app varje dag så jag har gjort. Därefter får jag planera själv vilket är det ända som fungerar för mig eftersom jag hatar när människor bestämmer/försöker tvinga i mig mat när jag är vuxen. Om jag exempelvis plockar bort mjölken ett mål så måste jag ju kompensera det med 0,5dl extra müsli exempelvis. Jag fick ju ett matschema när jag låg inne och har det som lite "riktlinjer" och vet ju hur mycket en snitt middag ligger på exempelvis.
Detta fungerar för mig och jag trivs med det. Hoppas det var svar på din fråga! Kram
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hår rosett

Publicerat: 2015-05-30 | 09:38:00
Igår ville jag testa mig på denna rosetten utav mitt hår, inte för att det är min typ av stil att gå runt med men det är kul att experimentera lite. Hade dock för långt hår så halva håret stack ut på baksidan.

Såhär gjorde jag iallafall;
1. Sätt upp håret i en HÖG knut/luftögla med håret hängande över ansiktet/framåt.
2. Dela knuten/luftöglan i mitten.
3. Ta allt överflödigt hår som ligger fram över ansiktet och ta det i mitten av knuten så det blir mitten partiet i rosetten.
4. Fäst mittendelen med några hårspännen på bakisdan.
5. Fluffa till rosett delarna lite med fingrarna.
KLART 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens tre positiva

Publicerat: 2015-05-29 | 21:50:00
* Mitt och mammas samtal med min behandlare idag, det gick bra och vi hade ett bra samtal och en bra energi.
 
* Jag är väldigt glad att jag inte spenderar min kväll på Ullevi som min bror och stor del av mina vänner/bekanta. Det är svinkallt och regnar stundtals, hade inte njutit av att vara där alls, hade bara stått och frusit, det vet jag.
 
* Tacos till middag, jobbigt men gott. Det är bra att trotsa det svåra och utsätta sig för det. Ju mer man utsätter sig för jobbiga saker desto mindre blir ångesten.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Taco middag

Publicerat: 2015-05-29 | 20:57:00
Idag har jag ätit tacos, första gången på jättelänge. Mitt monster skrek åt mig flera gånger, men genomförde måltiden och det var faktiskt riktigt gott.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Basic pink makeup

Publicerat: 2015-05-29 | 17:54:00
 
 

Dagens sminkning, enkel då jag skulle till sjukhuset och inte ville göra någon dramatisk/mörk sminkning. 
Använde mig av MakeUpStores skuggor (Frosted Shine, Cotton Candy, Hero samt Old Gold) samt deras ögonbrynspenna NO 3 och mascara från Dior Show. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ett snabbt hej

Publicerat: 2015-05-29 | 13:03:12
Hej!
Nu har jag precis ätit klart min lunch medan jag sett på lite smink videos på youtube och ska direkt när jag skrivit klart detta byta om, rasta hunden och sedan åka och hämta mamma. Idag har vi samtal på sjukhuset, hoppas det går bra. Min morgon spenderades som vanligt i stallet. Gick en härlig promenad i backarna med min prinsessa och sedan fixade jag allt såklart. När jag kom hem så sminkade jag mig samt gjorde en "håruppsättning" på skoj. Visar bilder på båda delarna lite senare, har inte fört in dom bilderna i datorn ännu och nu hinner jag det inte. Tiden springer iväg, vi hörs senare!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lite nytt

Publicerat: 2015-05-29 | 09:39:00
Ögonskugga från Make Up Store, nyans Hero.
 
Ögonfransböjare från Face Stockholm.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens positiva

Publicerat: 2015-05-28 | 22:43:31
* Idag är en dag jag tackat gudarna för jag står på en anläggning med manege när regnet och åskan är ett faktum!

* Jag och pappa gjorde grymma skisser för en eventuell framtid, drömma kan man alltid göra, och drömmarna som bara jag kan förverkliga (ej denna) kommer lätt bli sanna med min envishet. 

* Min kroppsbild har varit bra idag och jag har flera gånger insett att mina ben (revben, ryggrad etc.) sticker ut på ett ofriskt sett..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens mellis

Publicerat: 2015-05-28 | 14:44:50
Just nu sitter jag och äter detta mellis innan jag ska till stallet, keso med hallon och blåbär. Jag måste erkänna att det är ett rätt jobbigt mellanmål trots att jag äter det jämnt när jag jobbar, men det är gott och enkelt.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Massa hantverkare

Publicerat: 2015-05-28 | 12:31:04
Hej!
Just nu sitter jag i köket och väntar på att min lunch i ugnen ska bli klar. Samtidigt sitter pappa här + två hantverkare som ska byta vår kran i köket. Om en liten stund kommer ytterliggare en hantverkare eller något som ska kolla i grunden. Jag har inte varit i stallet ännu för vi har ju bara två bilar och pappa behövde ena och brorsan andra. Men nu har ju pappa kommit hem så hans bil är ledig. Ska dock inte åka ut förrän efter mellis eftersom jag sedan tar in ponnyn för dagen. Vädret har varit kasst idag och jag har bara sett på serier, promenerat en kortis med hunden och tömt diskmaskinen typ. Är så himla rastlös och varit ledig i 4 dagar. Det ska bli så himla skönt att börja jobba på måndag igen. Nästa vecka har jag verkligen fullt upp, kul. 
 
Vi hörs senare!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens sminkning

Publicerat: 2015-05-28 | 09:33:00


 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Trött med glad

Publicerat: 2015-05-27 | 21:27:50
Hej igen!
Min eftermiddag på stan med mamma var jättemysig. Fick med mig ett par sminkrelaterade produkter hem och så fick givetvis NK sig ett besök. Som jag sa till mamma när vi gick in där, i det varuhuset känner jag ett inre lugn typ haha. Efter lite shopping gick vi upp till Berzeliegatan och åt lite mat. För mig blev det kycklingspett och morötter. Det var ganska jobbigt men gott och trots att det kanske var för lite egentligen så är det alltid en utmaning att äta ute för mig så är nöjd att jag klarade det och åt upp all kyckling.
 
Här kommer dagens 3+ :
* Som vanligt får jag väl säga stallet. Mår verkligen bra där och idag var min prinsessa duktig.
* Det fina vädret, tackar Sverige.. det kanske kan bli sommar snart ändå.
* Min eftermiddag med mamma. Lite shopping, egentid med mammsen och restaurang besök.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bra morgon

Publicerat: 2015-05-27 | 12:21:32
Hej!
Min morgon spenderades i stallet, och det var så härligt. Solen strålade och ponnyn var fin (red först fram henne i paddocken och sedan galopperade jag + skrittade av på travbanan). Dessutom var det mycket människor i stallet idag, ibland när man är nere är det skönt när det är tomt i stallet men idag är jag glad och eftersom jag är en social person tycker jag det är jättekul med folk runt omkring mig (samtidigt som jag verkligen kan njuta av att vara själv hemma). Hunden fick en liten promenad när jag kom hem och sen dess har jag suttit och skissat på en eventuell sak för framtiden. Det blev jättebra så är exited haha. När mamma slutar jobbet sedan ska jag hämta upp henne så ska vi gå på stan en stund och sedan äta middag ute. Det ska bli jättemysigt. Tänkte göra en sminkning också som lär komma upp imorgon om den blir bra, och förhoppningsvis blir det lite shopping på stan så då kommer det också att dyka upp i det närmaste. Nu ska jag äta lunch och se på Modern Family.
 
Vi hörs!
 
En del av travbanan, vi har så grymma ridvägar/träningsmöjligheter där jag står. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Det är bra.

Publicerat: 2015-05-27 | 09:51:00
Den här bilden tycker jag stämmer så många gånger. Jag vet inte hur många gånger (särskilt på jobbet) jag bara tagit på mitt fake-leende och varit "så himla glad och energisk". Ett tag sa jag alltid när folk frågade hur det var att "allt var okej". Då fick jag alltid lite konstiga och förvånade blickar. Så nu har jag återgått till att säga att allt bra. Det är tråkigt däremot att psykisk ohälsa alltid ska "gömmas". Det är något som man inte ska prata om, att gå till en psykolog är något som är otroligt hemligt om det ens sker här. Jag tycker att det är väldigt tråkigt att det ska vara så. Att man inte får visa sig svag. Alla har upp- och nergångar i livet. Det är fullt normalt. I USA ex. har alla en "therapist", för det är okej att må dåligt. Jag tror att de som vågar vara ärliga mot sig själv att man inte mår bra och söker hjälp från det, kommer må bättre på sikt. Gräver man inte upp grunden till problemet kommer man nog alltid ha grus som skaver. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En enkel "skuggning" från helgen

Publicerat: 2015-05-27 | 09:23:00
 

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fokusera på det bra

Publicerat: 2015-05-26 | 23:18:04
Hej igen!
Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova, tänkte bara kika in här först. Läkarbesöket gick tyvärr inte jättebra, hade gått ner rätt mycket för att inte gjort någon radikal förändring, segt. Efter besöket åkte jag iallafall till Emma och vi åkte ut till havet och åt mellis, mys.

Här kommer dagens 3+
* Jag hade en sån bra morgon i stallet. Glad ponny, trevliga människor, fint väder och en bra podd.
* Min eftermiddag med Emma, underbar!
* Såg söndagens avsnitt av Kardashian, bästa programmet.

Godnatt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vi gick till kossorna

Publicerat: 2015-05-26 | 11:20:51
Hej!
Nu har jag precis kommit hem från stallet. Jag och min lilla ponny tog en promenad i det härliga vårvädret. Vi gick till kossorna och jag hade med mig kameran. Min förhoppning var att de skulle stå vid staketet så man hade fått lite balla bilder. Tyvärr var de långt borta, men det gjorde i och försig att Nobless var lugn haha. Hade dom kommit springande som sist så hade jag haft en dansande ponny runt mig. Men dom är ju ute hela sommaren så kommer nog hinna få någon kul bild på dom tillsammans med Nobless. 
Tänkte ta och se på ett avsnitt av Modern Family nu innan jag ska göra lunch och sedan till östra för vägning. Håller tummarna för att det går bra.
 
Ponnyn idag; 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lunchtips

Publicerat: 2015-05-26 | 09:42:00
I söndags åt jag detta till lunch. Stekt ägg (med salt och örtkryddor), morötter och avokado. Det går fort att göra och är gott. Till det drack jag kokosmjölk. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pudeln och jag

Publicerat: 2015-05-25 | 20:47:39
Den här tog mamma på mig och bebis förut <3
 
Här kommer dagens 3+
* Att Molly känns helt frisk igen, så himla skönt.
* Dagens stallbesök, min fristad med min prinsessa.
* Min motivation har kommit smygande tillbaka ida. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Måndag - ny vecka, nya möjligheter

Publicerat: 2015-05-25 | 14:51:02
Hej!
Som det ser ut nu är jag faktiskt ledig hela denna veckan. Det var väldigt längesen så kan faktiskt bli lite skönt, fast jag har givetvis sagt till min chef att om det blir någon sjuk/mycket att göra är jag alltiid tilgänglig haha. Dagen började iallafall att jag körde brorsan till sitt jobb och åkte sedan direkt ut till stallet. Red ut i det härliga vädret och fixade sedan allt innan jag åkte hem och promenerade en kortis med hunden. På tala om Molly, hon har verkligen repat sig från operationen nu och är så pigg och glad, det är så himla skönt att se. Sen dess har jag bara ätit lunch, sett på serier och målat mina naglar. Nu är det snart dax för mellis och vid halv 5 ska jag möta upp mamma för att åka och handla veckans mat. 
Är nervös inför vägningen imorgon, veckan som varit var faktiskt riktigt jobbig och motivationen dalade lite. Tyckte ändå jag har ätit ganska bra men min kropp har väldigt lätt att tappa om jag fuskar/rör på mig mer än vanligt. Men motivationen börjar komma lite igen så jag är taggad!
 
Jag och Molly 2013 tror jag
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Barbacka igår

Publicerat: 2015-05-25 | 14:37:00
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

My skin is my canvas

Publicerat: 2015-05-25 | 09:47:00

 
Sminkade mig lite igår när jag inte hade något bättre för mig. Måste verkligen öva, öva och öva!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens middag

Publicerat: 2015-05-24 | 19:11:15
Ungsbakad lax med potatis, kvarg och morötter. Mums!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Barbacka ridning

Publicerat: 2015-05-24 | 13:19:41
Hej!
Imorse åkte jag och mamma ut till stallet. Jag var taggad på att rida ett dressyrpass barbacka idag så det var det som gjordes. Grundplanen var att jobba henne i en högre form vilket jag gjorde och som faktiskt gick riktigt bra. Nobless går oftast bättre när jag rider barbacka och det tror jag dels beror på för att jag verkligen får med hela ryggpartiet hela tiden. Eftersom vi båda är lite beniga.. så gör det extremt ont när hon inte får med sig ryggen vilket också gör att jag känner det lättare och kan korrigera det. Vi hade med oss kameran till stallet och det blev några härliga bilder. Bjuder på en här nedan så kommer resterande upp imorgon!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från igår

Publicerat: 2015-05-24 | 09:07:00
 
 
 
 
 
 
 
// Kjol - ? // Tröja - Gant // Solisar - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

GRATTIS MÅNS

Publicerat: 2015-05-24 | 01:08:46
"We are the heroes of our time, But we' re dancing with the demons in our minds."

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Solig lördag

Publicerat: 2015-05-23 | 13:59:07
Hej!
Min dag började med att jag körde in min bror och hans kompis till stan för att dom skulle åka varvet på longboard. Åkte raka vägen till stallet där jag tillbringade hela förmiddagen med pyssel och ridning. Det blev lite lunch och serietittande en timma och nu ska jag göra mig iordning. Vi ska åka ner hela familjen till Lindholmen o se på varvet och så blir det eftermiddagsmellis (questi) i solen. Innan det ska vi ta lite outfitbilder på en fin äng här. Ikväll kommer Nathalie hit för att se på mellon. Det blir en bra dag med andra ord, hoppas jag iallafall!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Två snabba

Publicerat: 2015-05-23 | 09:48:00
Igår åkte jag faktiskt med min bror en bit till jobbet och fick ta bussen resten med tanke på att pappa var i Stockholm för ett morgonmöte. Pappa tar ju annars alltid mina outfitbilder, men Daniel tog snabbt (vi var sena as usual) fyra snabba bilder, två var användbara, here you go;
 
 
// Kappa - Gant // Halsduk - Acne // Klänning - Soaked in Luxury // Skärp - Karen Millen // Väska - Michael Kors //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lugn kväll

Publicerat: 2015-05-22 | 19:42:46
Hej!
Just nu sitter jag och väntar på att min mat ska bli klar i ugnen (linsbiffar med rotfruter) samt att min bror ska komma hem från jobbet med sin pizza så att vi kan äta. Våra föräldrar är på landet till imorgon så vi ska bara ha en slappkväll idag vilket ska bli så skönt. Ska se ikapp på Lyxfällan och Hela Kändis Sverige Bakar. Ponnyn får vila idag, tyvärr. Då vi bara har två bilar och mina föräldrar har den ena och brorsan andra och inte kommit hem än blir det lite sent att åka ut vid åtta en fredagkväll. Har ju ca 1mil  till stallet utan bussförbindelser så bil är ett måste. Så vi hade rödservice på Nobless idag. När jag kom från jobbet vid 18-tiden tog jag en pw i drygt en halvtimma med en podd i öronen, så himla skönt att andas lite. 
 
Nu måste jag ta ut maten, vi hörs sen!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bra sminkborttagning

Publicerat: 2015-05-22 | 14:24:00
Sminkborttagning är något jag verkligen inte lägger pengar på tyvärr. Innan har jag liksom använt Niveas gel men den tycker jag inte är en höjdare. För ett tag sen köpte jag denna gelen från Oliv på Åhlens. Den kostar någonstans runt hundringen och är mycket bättre och dessutom ekologisk. Tipsar er om den, helt klart!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Beige torsdag - gårdagens

Publicerat: 2015-05-22 | 09:52:00
 
 
// Klänning - Samsoe Samsoe // Väska - DKNY // Kofta - Lexington // Solglasögon - Rayban // Skor - Toms //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Torsdag 21 maj

Publicerat: 2015-05-21 | 23:00:20
Hej!
Dagen har verkligen varit fullt upp som vanligt. Jobbade hela dagen, sedan var det bara hem och äta middag lite snabbt. Efter det raka vägen ut till stallet för ridning. Kom hem, duschade och fixade matlådor inför imorgon innan det var dags för kvällsmat och yatzy spelande. Planen var ju egentligen att jag skulle vara ledig imon men då jag inte hade något sjukhus samtal faktiskt och min chef redan i måndags frågade om jag kunde jobba på fredag kunde jag inget annat än att säga ja. That´s life, cash is king. Har iallafall som vanligt förberett tidsinställda hit. 
Nu ska jag iallafall sova, här kommer dagens positiva;
 
* Gjorde fler Winbacks än vanligt på jobbet, nice.
* Mitt ridpass, i slutet hade jag en go känsla och avskrittningen på travbanan gav mig sånna vårkänslor.
* Min familj, trots tjaffs ibland så är dom världens bästa!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pauluns soppa - lunch tips

Publicerat: 2015-05-21 | 14:16:00
Idag åt jag denna Rostade Paprika soppa från Pauluns som lunch på jobbet. Den är faktiskt riktig god och jag äter den faktiskt ibland på jobbet då den är smidig att ha med sig. Morötterna och tomaterna är dock bara med på bild för snygghetens skull ;)
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-05-21 | 09:08:00
 
 
 
// Kjol - Twist & Tango // Blus - Zara // Halsband - Ester Elenora // Solisar - Rayban // Stövlar - Rizzo //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-05-20 | 23:03:49
* Det blev några härliga dagens outfit bilder idag med fin bakgrund trots kroppskomplex. Dom kommer upp imorgon.

* När pappa satt i möte gick jag in på hans kontor och satte upp en bild på Nobless i en Love-ram där inne haha. Vi hade pratat om det och jag beslutade att göra slag i saken när han berättade att en av dom han senast valde bort att anställa var häst kvinna.. Mer häst hehe!

* Efter middagen gick jag och tog ut linserna, sminkade av mig och bytte blusen mot en t-shirt. Så himla skönt och nu kunde jag bara borsta tänderna och dyka i säng. Dröm.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens lunch på jobbet

Publicerat: 2015-05-20 | 13:57:50

Lövbiff med morötter och rödbetor.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt från Mac

Publicerat: 2015-05-20 | 09:44:00
Mad läppstift, nyans Saint Germain. Måste skaffa några läpppennor för konturerna haha.
 
Ögonskuggborste, nummer 213.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Läkarbesök m.m.

Publicerat: 2015-05-19 | 20:39:37
Hejsan!
Dagen började som vanligt i stallet där jag träffade Märta och promenerade min lilla ponny med Fredagspodden i öronen. När jag vaknade vräkte regnet ner men i stallet var det fint vilket var väldigt skönt. Kom hem och gjorde mig iordning innan jag åkte till östra. Det gick bra, vill ju upp nu, men ändå långsamt. Hade gått upp 400g nu på en vecka vilket jag kan acceptera så det är skönt. Men som min behandlare sa, just nu ligger jag några hekton under den vikten jag skrevs in på kliniken i augusti/september förra året. Sedan gick jag ju i och för sig ner mycket men det fick mig ändå en liten tankeställare. 
Sedan åkte jag in till stan och mötte upp Emma o Michelle. Åt eftermiddagsmellis på stan (en questbar) och köpte lite smink osv. Vi hade väldigt trevligt. När jag sedan kom hem har jag sett på Kardashians (håller på med Bruce del 2 just nu men den buffrar så den får laddas) samt ätit middag och spelat yatzy.
 
Jag har gjort en ny kategori med dagens positiva eftersom jag försöker skriva det varje dag. Så från och med nu kommer man lätt kunna kategorisera det. Här kommer dagens positiva;
* Att träffa Märta i stallet, det gör mig glad, hon är så härlig och berättade positiva saker om hösten.
* Läkarbesöket, nu ska anoreximonstret krossas!
* Mitt stan häng idag, träffa kompisar, shoppa smink och äta questbar. Like it all.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb outfit igår

Publicerat: 2015-05-19 | 14:06:00
 
// Blus - Filippa K // Kjol - Zara // Skor - Toms // Väska - Michael Kors // Solisar - Rayban // Armband - Juicy Couture //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ny vecka, nya möjligheter

Publicerat: 2015-05-18 | 22:19:55
Hej!
Nu sitter jag faktiskt i köket och skriver detta efter att ha avslutat mitt kvällsmål och kvällens yatzy omgångar. Jag har jobbat hela dagen vilket var rätt jobbigt faktiskt haha. Vi hade massor att göra så var rätt stressad och sedan var jag supertrött vilket inte underlättade det. Direkt efter en lång arbetsdag åkte jag bara hem, bytte om och åt middag innan jag och mamma åkte ut till stallet. Red ett dressyrpass i paddocken och kom hem någon gång efter åtta. Kvällen har jag spenderat framför datorn med att förbereda lite tidsinställda inlägg för imorgon. Hade fått en fråga om om jag räknar kalorier, tips att sluta osv så det kommer imorgon bland annat.
Inför morgondagen har jag blandade känslor. Ska iallafall börja dagen med en promenad och en podcast med min lilla ponny vilket jag vet kommer att få mig på gott humör. Sedan ska jag upp till sjukhuset för vägning vilket är desto jobbigare. Vågen borde vara uppåt denna vecka tycker jag och det är faktiskt det jag hoppas på. Jag vill gå upp långsamt samtidigt som när/om jag går upp blir jag närmare mitt slutmål och då jag inte behöver gå upp mer. Där mitt hjärta och min kropp fungerar bra. Efter det ska jag in till stan och möta upp Michelle och Emma, två tjejer jag pluggade på högskolan ett år med, kul. Behöver även få med mig lite nödvändigheter i både sminkväg och tablettväg haha.. Vissa saker är roligare än andra.
 
Nu ska jag borta tänderna, äta mitt kalk och sminka av mig, godnatt!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Veckoupplägg för Nobless

Publicerat: 2015-05-18 | 14:37:00
Jag har ju ägt Nobless i över 6 år och har haft liknande ridupplägg från början, ungefär lika många dagar på banan som i naturen. Variera underlag och övningar. Där jag står uppstallad nu är ju ett rent dressyrstall vilket gör att vi inte har tillgång till några hinder på anläggningen. Nu har jag inte känt att det är något extremt problem, vill jag jättegärna hoppa kan jag ju antingen träna på grannstallet, sen har vi ju bommar på travbanan och "hinder" i skogen. Vi har ju fantastiska ridvägar med både underbara galoppsträckor och grymma backar (för att komma till galoppsträckorna). Så det är både styrke och konditionstränings fokus på uteritterna och i dressyren mer skolor och lösgjordhet. När jag rider dressyr skrittar jag alltid av henne för hand ute på vår travbana i gräs. 

Här är veckans preliminära plan för Nobless,
Måndag: Dressyr i paddocken
Tisdag: Promenad 
Onsdag: Mamma rider dressyr i paddocken/manegen
Torsdag: Dressyr i paddocken
Fredag: Uteritt
Lördag: Dressyr barbacka
Söndag: Uteritt
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sad but true

Publicerat: 2015-05-18 | 09:50:00
Denna bilden dök upp på min grannes instagram igår, och jag kunde inget annat än att hålla med till fullo. När jag låg inlagd i vintras fick jag verkligen bevis på vilka som stöttar mig. De som hörde av sig och kom till mig, hälsade på mig och brydde sig även när jag mådde som sämst. När jag inte var redo att vara bekymerslös, social och rolig. Utan ledsen och ångestfylld. Då fanns dom vid min sida. Jag insåg verkligen att jag har ett gäng riktigt fina vänner, och de som inte var hemma hörde av sig till mig osv. De allra flesta, i ett fall blev/är jag väldigt besviken docok. Hos en person trodde jag att jag betydde mer. Men jag har insett att så inte är fallet..
 
Kort och gott så inser man vilka som står vid ens sida när man är på botten. Psykisk ohälsa smittar inte som ett farligt virus, man blir inte som anhörig smittad om man stöttar, utan man hjälper den sjuka, visar att den är viktig!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kalorifråga

Publicerat: 2015-05-18 | 09:25:00
Fick denna kommenteren i förrgår och tänkte svara på den.
 
Räknar du kalorier? Tips på hur man slutar med det? Så rädd att vågen ska visa MASSOR uppåt om jag "släpper på kontrollen" :(
 
Ja, jag räknar kalorier, väldigt maniskt om jag ska vara ärlig. Det har givetvis mest varit negativt men just nu använder jag faktiskt det för att öka.. Jag har en kaloriapp där allt jag äter noteras. Men jag och min behandlare har varje vecka en kalorigräns jag måste äta varje dag. Den ökas succesivt varje vecka. Varje kväll kollar min mamma i min app och om jag inte skulle ätit rätt mängd måste jag dricka en näringsdryck, vilket är det värsta jag vet. Jag äter mycket hellre mat en dricker näringsdrycker men det är ju olika från person vad man gillar. Egenligen ska man ha både och men jag gär min resa mot ett friskare liv på mitt sätt, så det ska bli hållbart för mig. Givetvis vill jag inte räkna såhär maniskt, för tillfället är det för mig det bästa men jag hoppas att jag i slutet av sommaren ska ha kommit i från det. 
 
När jag låg inlagd i ca tre månader blev mitt räknande mycket, mycket mindre. Då fick man jobba att se mat som näring/energi/medicin och inte siffror. Jag har därför några tips till dig (alla som har problemet) för att minska kaloriräknandet. 
* Låt någon annan laga maten för dig/lägga upp. Det är en av de största anledningarna till att jag blev av med det maniska räknandet när jag låg inne. Jag visste ju inte hur mycket av varje ingrediens vår kock hade haft i, och vilka märken. 
* Häll maten i burkar. Detta blev jag tipsad av min favoritpersonal på avdelningen (dessutom lär mitt kontrollbehov av ordning och reda bli tillfredställt haha). Alltså en burk men müsli, en med havregryn osv.. alla skafferiprodukter. Då ser man inte alla siffror på paketen hela tiden. Dessutom kan man ju be ex. en förälder köpa produkten och hälla över det i burkar ex. så ser man inte innehållet/märket.
* Väg inte allt. Börja med att inte väga kanske frukt/bär/sallad osv (oftast lättast). Börja med att höfta, man har ett bra ögonmått jag lovar. Ska du tillexempel äta ett äpple, som del till ett mellis, väg det inte. Se det som en frukt. Vissa är större, vissa mindre, Helt normalt. Gäller ägg, potatis osv.. allt helt enkelt.
* Listor och variera. När vi var tvungen att göra matplanering för hempermissioner hade vi listor med frukostalternativ, mellisalternativ osv. Vi fick aldrig lägga samma frukost både lördag och söndag. Samma mellis på en helg osv. Då kan man själv skriva upp sina favoriter, och variera.  
 
Du kommer inte gå upp massor, jag lovar. FoodIsFuel, kram <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Knegaren

Publicerat: 2015-05-17 | 23:07:49
Hej!
Nu är denna långhelgen slut, som för min del i princip bara bestått av jobb och häst. Imorgon är det återigen dags för jobb men på telefon istället för i chatten. Veckan som kommer består till största del av jobb, häst och kompisgäng. Kommer klämma in ett sjukhus besök givetvis och även massa bloggande och yatzy spelande (maxi yatzy, världens bästa ångest dämpning).

Här kommer dagens ljusglimtar;
* Jobbet flöt på, bra stämning och de 6h gick relativt fort.
* Hade en härlig ridtur trots blåst och magont.
* Vann kvällens tre omgångar av yatzy. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mellis/kvällsmat

Publicerat: 2015-05-17 | 15:00:00
Eftersom jag är slarvig med förmiddags mellanmålet när jag är hemma (enl matschema ska man ju äta 6 gånger/dag) så blir mitt eftermiddags mellis och kvällsmål typ alltid lika stora. Detta åt jag igår till kvällsmat och ska äta detta idag också om en liten stund.
Naturell kvarg, Pauluns müsli äpple/kanel, äpple och kanel.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

17 maj, TBT

Publicerat: 2015-05-17 | 09:42:04
Idag är det 17maj, för exakt två år sedan jag hade min studentbal på Marstrand. Det var en av dom bästa kvällarna i mitt liv, helt klart. 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens positiva i vanlig ordning

Publicerat: 2015-05-16 | 22:56:42
Det är faktiskt så att jag varje kväll tänker på det men de dagar då jag inte skriver om det positiva som hänt under dagen så kan jag helt enkelt inte komma på några bra grejer (= haft en väldigt jobbig dag)

* Mina föräldrar kom hem från landet. Mamma kom ju hem en snabbis igår när vi var på möte men åkte upp dit igen. Jag har inte ont av att vara ensam men det är ju alltid roligare och maten blir lättare när man inte är själv. Förtillfället är jag ju dock motiverad och har hållt min plan dessa dagar ändå! 

* Jag åt en sån god middag. Linsbiffar med klyftpotatis, kvarg och morötter. Supergott!

* Jobbet, kunderna var glada och jag fick massa ob, cash is king!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens mellis

Publicerat: 2015-05-16 | 16:22:00
Jag fick en kommentar om att ni ville se mer mellis/mati nläggosv. på vad jag äter. Gjorde då en ny kategori till det och tänkte att jag kunde börja med en gång genom att visa mitt mellis jag åt för en liten stund sen.
Havregrynsgröt med sockerfri hallonkvarg (laktosfri), hallon och färska jordgubbar. Smaskens! 

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sminkning på 10min, inkl bas

Publicerat: 2015-05-16 | 10:04:00
 
 
White microshadow from Make Up Store
Cotton candy microshadow från Make Up Store
Old Gold microshadow  från Make Up Store
Eye brow pen, Brow Color NO. 3  från Make Up Store 
Diorshow mascara från Dior
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Min fredag

Publicerat: 2015-05-15 | 21:15:00
Godkväll!
Min fredag började i stallet där jag som vanligt fixade allt och red ut min lilla sessa. Solen sken och vi hade en mysig ritt som jag vet att vi båda uppskattade. Därefter fick jag skynda mig lite för att göra mig iordning och äta innan jag och mamma åkte upp till östra och faktiskt hade ett samtal tillsammans med min bahandlare. Jag tycker det var givande och bra för oss båda. Sedan 15.00 har jag jobbat hela eftermiddagen och kvällen, men jag slutade 21 istället för 21.30 så det var skönt med tanke på att det var ett väldigt krävnade arbetspass idag. Det kan man inte tro kanske när jag jobbar hemifrån, men det var det!
För tillfället står Let´s Dance på i bakgrunden och jag tänkte snart göra kvällsmat och setta på Modern Family men först ska jag ta ur linserna och sminka av mig, så himla skönt.
 
Här kommer dagens 3 + också;
*  Vädret, solen har strålat och allt är så grönt. Jag blir så glad då.
*  Dagens samtal med S, det var skönt att få prata av sig lite.
* Jag har haft en ganska bra kroppsbild idag, det behövs nu inför mitt jättekvällsmål jag snart tänkte inta.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Todays

Publicerat: 2015-05-15 | 15:42:06
 
// Tröja - Ralph Lauren // Kjol - Twist & Tango // Solisar - Rayban // Väska - Michael Kors //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Livshjulet

Publicerat: 2015-05-15 | 09:28:00
Igår när jag jobbade ville jag ha på någon podcast, började kolla i appen och hittade Livshjulet som jag inte hade lyssnat på tidigare. Dom hade mänder med avsnitt med olika kändisar som skulle poängsätta olika delar i livet. Jag hann igenom två avsnitt men blev sugen på att tänka igenom mitt egna liv lite. Tänkte därför poängsätta de 8 delarna i livet som de tar upp i podcasten, från 0-10, lets go!
 
Familj och vänner, 8p
- Jag har världens bästa familj och vänner. De ställer upp för mig även när jag har haft min största "kris" i livet. Jag skulle dock vilja vara snällare mot min familj och bli mer friare och kunna gå ut osv. med mina vänner igen.   
Bostad, 7p
- Jag bor ju hemma men jag älskar mitt rum och gillar vårt hus. Jag har dock en plan hur jag vill ha det i framtiden och där är jag inte än.
Jobb och karriär, 9p
- Just nu jobbar jag precis så mycket som jag vill och till hösten ska jag börja utbildningen jag drömmer om. 
Ekonomi, 6p
- Jag är väldigt ekonomisk och visst har jag pengar så jag klarar mig. Men jag vill göra smarta investeringar samtidigt som jag gillar lyx. Det kräver cash. 
Hälsa, kost och motion, 3p
- Denna var riktigt svår att poängsätta. En person som inte hade haft anorexi men som hade ätit den typ av mat som jag gör och tränat så mycket som jag ändå gör hade ansetts som väldigt hälsosam och duktig. Men jag är ju inte frisk och därför är det ju inte optimalt kanske. 
Fritid, 8p
- Jag är ju i stallet stor del av min fritid och det ser jag alltid till att göra tid för. Ibland på gott och ont kanske. Men det är min fristad.
Personlig utveckling, 7p
- Ätstörningen har fått mig att ändra mitt tankesätt mycket och jag har blivit mycket mognare "mentalt". Jag har fått en helt annan förståelse för mig själv och andra. Jag vågade ta steget att söka till Make Up Artist utbildning istället för att till hösten fortsätta på det trygga ekonomispåret. Det är jag stolt över. 
Kärlek, 0p
- Haha, den lättast. Tyvärr ingen kärlek i mitt liv för tillfället men det har ju sina anledningar. I sommar hoppas jag dock att det blir lite mer kilfokus i mitt liv.. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-05-14 | 23:28:57
* Kvällen med Linda, så bra!

* Min motivation, känner mig friskare och starkare i psyket vilket gör mig gladare för varje dag, har dock en lång väg kvar.

* Dagens stallebesök och ridpass, underbart. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

14 maj

Publicerat: 2015-05-14 | 17:04:09
Hej!
Idag börjar de flesta människors långledighet, men för mig börjar jobbet haha. Just idag hade jag bara ett 3h pass imorse (har eftermiddags/kvälls pass imorgon och på lördag och förmiddagspass på söndag) så efter jag hade jobbat åkte jag ut till stallet. Det är så himla fint vädet och jag red ut på min pigga lilla ponny. Det var flera andra hästar ute i skogen och även människor med hundar osv. vilket gjorde Nobless väldigt pigg, men det är bara kul när man märker att hon har sån livsenergi. Jag älskar att rida ut och ha en go podd på och bara låta henne galoppera med spetsade öron på de perfekta ridvägarna. Det är sån himla frihetskänsla och jag blir så himla motiverad på allt då. För tillfället är jag jättemotiverad att bli friskare och det är så skönt. Varje gång ångesten slår till så försöker jag tänka motargument och just nu fungerar det, me like.
Om en stund kommer min underbara bästis Linda hit på middag så det ska bli så kul. Vi har inte setts på snart 2 veckor så det är verkligen tid att ses.
 
Vi hörs!
Random bild på mig och min bror från USA som förövrigt är i Berlin nu under långhelgen, skönt för honom!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sotade ögon

Publicerat: 2015-05-14 | 09:51:00
Igår gjorde jag en liten sminkning när jag inte hade något bättre för mig. Här kommer resultatet, dock är det sjukt svårt att få det på bild när man fotar sig själv:
 
 
 
White microshadow from Make Up Store
Sun Breeze microshadow från Make Up Store
Old Gold microshadow  från Make Up Store
Black eyeshadow från MAC
Brow set gel från MAC
Diorshow mascara från Dior
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Molly

Publicerat: 2015-05-13 | 15:34:14
Så här söt är Molly idag, hon är inte jättepigg men vi har gosat i min säng massor, jag har fått i henne sin medicin och varit ute med henne på tomten några gånger. Lilla prinsessan, hoppas verkligen hon blir helt frisk efter operation och att det inte blir några komplikationer. Vi har haft henne över halva mitt liv och när jag tänker på min barndom så minns jag inte mycket före hon kom in i bilden. Hjärtat <3

 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Samsoe Samsoe

Publicerat: 2015-05-13 | 11:06:11
Igår fick jag med mig den här snygga klänningen. Den är från det danska märket Samsoe Samsoe (älskar deras kläder) och är köpt på NK. Gillar den jättemycket men som vanligt blev det en kamp mot monstret inne i omklädningsrummet angående storlek. Jag velade nämligen om jag skulle ta XS eller S. XS passade utan några konstigheter medan S var för stor, vet ju dock att jag måste gå upp några kilon och jag kom fram till att är man 183cm lång och 21 år gammal så ska man inte bära XS.. så köpte storlek S iallafall.
 
 
Öppen rygg (syns dock dåligt på bilden)
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-05-12 | 22:12:47
* Jag är glad över att Molly lever. Att hennes operation gick bra. Vi har ju haft henne i snart 13 år, man glömmer av att vara tacksam för det. 

* Mitt läkarbesök, förra veckan fick jag ju ett "hot" att om det inte vänder så får dom släppa mig till jag blir inlagd igen, eftersom jag bara har gått ner sen jag blev utskriven. Men jag har kämpat som en tok i veckan för jag vill verkligen gå kvar i öppenvården och gillar mina behandlare och vårt upplägg. Vill ju ha ett friskt liv. Så idag gav jag A och mig själv en liten knuff i rätt riktning.

* Mitt klännings köp idag. Shopping gör mig alltid glad när jag är nere. Visar bild på den. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Turbulens

Publicerat: 2015-05-12 | 15:36:37
Hej!
Gårdagen/dagen har varit ganska turbulent. På eftermiddagen/kvällen igår blev Molly allvarligt sjuk (till råga på allt hade jag sån ångest ett tag att jag hyperventlierade och trodde jag skulle dö..). Under morgonen åkte mamma och pappa till veterinären med pudeln medan jag var i stallet. Där fick dom ta beslutet att antingen operera bort livmodern eller ta bort henne. Givetvis valdes operation med tanke på att hon inte skulle lida efter åt utan på ett par veckor kunna bli helt återställd.. 
Efter lunch åkte jag iallafall upp till östra. Där var det lite gladare besked. Vågen visade 0,1kg upp vilket iallafall var en vändning så både min läkare och jag blev väldigt glada. Ett litet steg i rätt riktning. Passerade stan på vägen hem för jag var tvungen att köpa en ny laddare till min Mac. Enda nackdelen med Apple är deras priser, 900 spänn för en datorladdare. Så himla tråkig utgift. Gick även in på NK en snabbis och köpte en klänning, ett lite roligare köp iallafall.
Nu ska jag äta mellanmål och sedan ska vi åka till kliniken och hämta Molly. Mamma fick ett samtal för en stund sen att operationen iallafall hade gått bra och att hon hade vaknat nu.
 
 
Molly i söndags <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Porträttbilder från i söndags

Publicerat: 2015-05-12 | 09:14:00
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Måndag

Publicerat: 2015-05-11 | 14:14:59
Hej!
Denna vecka är jag ledig måndag-onsdag (jobbar resterande dagar) så denna måndag började i stallet. Red ett dressyrpass i paddocken vilket gick ganska bra, fixade allt och fodrade hästarna innan jag åkte hem och promenerade Molly, duschade, tvättade sminkborstar och åt lunch.
Nu har jag tagit det lugnt en stund men tänkte ta och dammsuga mitt rum, bädda rent samt gå ut med hunden innan det är mellis dax. Denna dagen blir med andra ord väldigt lugn. I eftermiddag ska vi bara ut och lämna hästtransporten i stallet eftersom mamma besiktade den idag och det är typ det som händer. Imorgon är det ju vägning igen, för första gången hoppas jag att vågen ska vara uppåt. Vill verkligen göra allt det jag drömmer om, och då kan jag inte vara så här låst med maten samt ha ett svagt hjärta. 
 
Dagens goda, vegetariska lunch. En linsbiff från Hälsans Kök (första gången jag åt den, sååå god), ungsbakade rödbetor och morötter samt lite kvarg med dill.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ridbilder från igår

Publicerat: 2015-05-11 | 10:04:00
 
 
 
 
 
 
Fleecetröja under min yttertröja/jacka så ser väldigt påklädd ut.. hehe
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-05-10 | 22:57:40
* Måste säga jobbet igen haha, ob och snälla kunder, chill!

* Stallet och dagens ridpass, tjejen med nolife typ. 

* Att vädret på eftermiddagen var så himla underbart. Blev så motiverad till livet! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Underbar ridtur idag

Publicerat: 2015-05-10 | 20:23:40
 
Mer bilder kommer imorgon 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb 9-15

Publicerat: 2015-05-10 | 10:56:32
Hej!
Just nu ligger jag i sängen (haha) och jobbar men det är rätt gött. Om en liten stund kommer mormor & morfar hit så får väl ta ner datorn och umgås lite med dom parallellt då. Det är också snart dax för förmiddagsmellis. Ska jag vara ärlig har jag extremt svårt för det målet och äter det bara när jag är på jobbet för vanligtvis är jag alltid i stallet denna tiden annars men brukar då istället äta ett större eftermiddags mellanmål. Men med tanke på att jag är hemma så får jag väl äta något snart då. Fastän jag har mycket ångest hela tiden så är jag faktiskt motiverad att inte tappa mer utan vill verkligen må bättre. Jag brukar ha dålig motivation men denna har hållt i sig länge nu (sen i tisdags) så det känns bra.
Efter jobbpasset ska jag till stallet, om det fortfarande är uppehåll så tänkte jag ta med kameran (med minneskortet idag?!) och be mamma fota lite härliga galoppbilder!
 
Vi hörs senare med andra ord!
Tänkte samma plats och outfit, fast med sadel ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 positiva

Publicerat: 2015-05-09 | 23:20:57
Försöker att fortsätta med att avsluta dagen i ett positivt mode, här kommer denna dags 3 +;

* Ridningen idag, risk för att låta som en riktigt hästtönt men att galoppera på en pigg och glad ponny i skogen är bland det bästa som finns.

* Köpte några questbars haha, så himla goda mellanmål. 

* Dagens jobbpass, visst det var långt men kunderna var glada och jag fick ob.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Me today

Publicerat: 2015-05-09 | 16:56:00
Klänningen är lite stor, därav glider den ner vid axeln..
// Solglasägon - Rayban // Klänning - Mango // Pälsväst - Hollies // Väska - Michael Kors //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mellis + jobb

Publicerat: 2015-05-09 | 15:25:00
Just nu sitter jag och äter denna goda mellis skålen bestående av kvarg, jordgubbar, kiwi och blåbär samtidigt som jag jobbar. Har chatten idag 14-21.30 så det blir jobb för hela slanten ikväll, men jag får ju dessutom ob så jag ska inte klaga. Imorse var jag o mamma i stallet. Red ut på en pigg ponny och galoppera en hel del i skogen, så härligt. Hade med mig kameran men fel minnsekort så tyvärr blev det inga bilder. Men mamma knäppte däremot några bilder på mig innan vi åkte och handlade mat en snabbis. Det kommer upp sen, nu back in business!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-05-08 | 23:26:57
* Ridningen imorse gick över förväntan och ponnyn var faktiskt riktigt trevlig.

* Nathalie var här hela kvällen, så himla mysigt!

* Trots monstrets starka tankar har jag gått emot det och ätit som jag ska. Jag var inte lyckligare på min lägsta vikt.. Det måste jag komma ihåg.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Eye makeup

Publicerat: 2015-05-08 | 13:54:19
 
Kassa bilder men försökte mig på en skuggning åt det gul/gröna hållet. Blev helt okej iallafall, ögonfransarna blev dock inte det bästa.. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-05-08 | 09:25:00
 
 
 
 
 
// Kappa - Mango // Tröja - Gant // Halsduk - Acne Studios // Kjol - Pernilla Wahlgren Collection // Skor - Primeboots // Väska & Iphonefodral - Michael Kors //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-05-07 | 22:50:32
* Jobbade idag. Älskar mina kollegor och dessutom var det typ inget att göra så man kunde se på massa annat haha.

* Utmanade mig med avokado till lunch. Min läkare sa att jag måste få i mig mer fett i min kost. Avokado har varit en fearfood men löste det idag iallafall.

* Dagens outfitbilder blev rätt bra haha, försökte att inte leta massa fel. De kommer upp imorgon förmiddag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Smink inspo

Publicerat: 2015-05-07 | 16:07:47
Har suttit inne och läst/tittat på Linda Hallbergs blogg ( http://lindahallberg.se ) i timmar nu. En sån himla inspiration. Imorgon när jag är ledig tänkte jag faktiskt göra någon kul sminkning och foto den. Här kommer lite inspo/favoriter från Lindas blogg. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Österrike

Publicerat: 2015-05-07 | 09:26:00
Jag har varit på semester (ca 2 veckor åt gången) i Österrike 2 gånger (2005 & 2007) samt bilat igenom landet några gånger utöver. Min ena fasters man kommer nämligen från Österrike och därför har vi åkt ner tillsammans med kusiner, fastrar, farbror, farmor & farfar osv. Nu var det många år sedan vi var där men det är ett land jag verkligen fastnade för. När vi var där hade vi så himla kul, och det var så galet fint. Några av sakerna som vi gjorde i Österrike var att rida, paddla forsränning och bestiga alptoppar. Jag skulle verkligen vilja åka tillbaka till detta land och vill man ha mer en "äventyrssemester" och njuta av underbara landskap är Österrike landet för dig!
 
Blandade bilder från 2005/2007 (eller så är alla från 2005, vet inte riktigt..)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fälttävlan atm

Publicerat: 2015-05-06 | 20:10:27
Just nu sänder Eurosport fälttävlan, så har ni inget bättre för er tycker jag ni ska slå på det. Jag ser väldigt sällan på ridsport nu för tiden, tycker inte det är lika kul att titta på det faktiskt men fälttävlan är ju lite annorlunda. Dessutom är det skönt att ha på i bakgrunden när jag är helt slut i huvud och kropp och ångesten ständigt pickande på mig..
 
Gammal hästbild från falsterbo 2013.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Äntligen motiverad

Publicerat: 2015-05-06 | 12:06:40
Igår gick det upp för mig att jag är närmare min inläggningsvikt än min utskrivningsvikt. Då förtsod jag allvaret igen. Jag ska inte tillbaka. Jag SKA börja på min Makeup Artist utbildning i augusti och jag tänker inte vara inlagd under sommaren. I stallet har jag känt mig svagare och svagare och det märkte jag idag när jag var ute och red i skogen att jag tyckte det var jobbigt att rida lätt, stå i fältsits och vara aktiv i sadeln. Nu äntligen har jag hittat min motivation. Fuskar jag skadar jag bara mig själv. Det spelar ju ingen roll om det står rätt kaloriantal i appen så mamma "godkänner det" om jag ändå inte fått i mig det. Det är ju inte mamma som väger sig, utan jag. Nu står lunchen i ugnen och fastän det är med ångest är jag redo. Nästa vägning ska jag ha gått upp några hekton. Jag ska visa dem alla att jag kan. Utan inläggning igen. Jag är starkare än monstret. Nu jävlar!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ner igen..!

Publicerat: 2015-05-05 | 19:01:34
Inför dagens läkarbesök hade jag massa ångest, för jag var helt säker på att vågen skulle vara still/upp. Har ju ätit lite mer än senast, dessutom åt jag lunch precis innan jag åkte till läkaren. Ändå var vågen ner en bra bit och nu måste jag vända detta på allvar. Vill inte ner på botten igen. Vill verkligen inte bli inlagd igen. Ändå är det så fruktansvärt svårt att äta, det är himla konstigt det. Hur hjärnan hela tiden kan spela mig ett spratt. Nu ska jag iallafall öka intaget lite till igen, dessutom behöver jag lägga till fett i mitt intag, i form av avokado eller lax. 
 
På min mobil har jag lite motiverande meningar som mina behandlare har bett mig skriva, här nedan kommer tre styckna av de sex jag skrivit upp..
- Jag vill inte vara rädd att jag ska dö!
- Livet går inte ut på att räkna kalorier!
- Jag var inte lyckligare på min lägstavikt!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dior mascara

Publicerat: 2015-05-05 | 16:28:50
Ny mascara från Dior, köpt på NK. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mall Cop 2

Publicerat: 2015-05-04 | 21:06:47
Idag var ju jag och min bror på bio. Vi ville gå på en klockan 15 så då fick det bli Mall Cop 2. Den handlade om  en säkerhetsvakt som var på en gala för vakter i Las Vegas och där på hotellet begicks samtidigt ett inbrott av maffian där de stal konst samt hade kidnappat säkerhetsvaktens dotter som kommit på dem. Det var endel humor och en komedifilm. Ibland var det dock väldigt mycket"fake scener" där människorna flög kors och tvärs. Tyvärr var det bara jag och min bror samt 2 personer till i bion vilket gjorde att stämmningen inte var den bästa. Jag tror att om det hade varit mer folk så hade det blivit lite roligare.
Den var helt okej iallafall och jag ger den 2,5 av 5.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ledig måndag

Publicerat: 2015-05-04 | 12:59:06
Hej!
Idag är det måndag igen, men här och häpna så jobbar jag inte. Denna veckan jobbar jag bara på kontoret på torsdag, men jobbar hemifrån lördag och söndag så får mina timmar ändå (+ OB). Imorse var jag i stallet och fixade allt samt red ett ridpass i manegen för regnet öste ner. Det gick rätt bra iallafall så det var skönt. Nu har jag precis ätit lunch och tänkte se på ett avsnitt av Modern Family. Därefter ska jag göra mig iordning för jag och brorsan ska in och se på bio. Det ska bli kul.
Imorgon är det vägning igen, det känns som vanligt som jag har gått upp i vikt (inte tappat iallafall) så får se vad vågen visar. Om jag tappar mycket mer lär jag ju inte få rida samt kanske behöver läggas in igen och det får inte ske..!
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nya Toms

Publicerat: 2015-05-04 | 10:31:00
Igår fick ett par hel svarta Toms följa med från NK. Har ju ett par bruna sen tidigare och dom är ju så himla sköna. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3 +

Publicerat: 2015-05-03 | 22:40:00
* Umgicks med min bästis Linda, så härligt!

* Dagens ridpass, istället för att rida dressyr red jag ut barbacka och galopperade i skogen. Myspys!

* Köpte ju mig ett par nya skor idag, nice.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens

Publicerat: 2015-05-03 | 14:25:49
Hej!
Nu har jag precis kommit hem från stan efter några timmar med Linda. Vi shoppade och åt lunch o hade allmänt mysigt. Fick med mig ett par skor från NK, som jag visar imon, kul. Något som var mindre kul var att lägga 250kr på kalk. Jag har ju kalkbrist och mitt skelett är skört vilket gjort att jag har ätit 2 tabletter dagligen i ett halv år nu och var enligt min läkare tvungen att fortsätta med det. 
Nu ska jag iallafall snart äta mellanmål och därefter åka till stallet för att rida ett dressyrpass. Ikväll ska jag hem till Linda igen.  Här nedan kommer dagens outfit;
// Solglasögon - Rayban // Jacka - mammas gamla // Blus - Soaked in Luxury // Kjol - Zalando // Armband - Juicy Couture // Halsduk - Missoni // Väska - Michael Kors //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nya ridskor

Publicerat: 2015-05-03 | 09:28:00
Mina ridskor har varit helt trasiga så jag var verkligen i behov av ett par nya. Eftersom jag aldrig har putsat några av mina ridskor någonsin så känns det väldigt onödigt att lägga pengar på ett par svindyra. Köpte ett par från Hööks (okej, fick av min supersnälla mamma), perfekt till syftet, stallarbete!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Plastic fantastic

Publicerat: 2015-05-02 | 15:20:00
Efter att ha dödat två blommor på två veckor fick jag nog och åkte till IKEA och köpte två plastblommor haha. Jag kom faktiskt på att blommor är det ända som håller bättre när de är fejk än när de är äkta. Annars kör jag på real stuff. Men jag tyckte dom var fina och det bästa är ju att dom är odödliga!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Rosa från USA

Publicerat: 2015-05-02 | 09:13:00
Min bror kom ju hem från USA igår. Han hade med sig två paket till mig. Det första visste jag vad de innehöll eftersom jag beställde det själv i julas men den hann aldrig komma innan brorsan kom hem. Det andra var en "försenad födelsedagspresent", supersnällt.

Ett Michael Kors skal, rosa i läder.
 
Tre pordukter från VS som brorsan valt ut till mig.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens 3+

Publicerat: 2015-05-01 | 23:40:27
* Pay and Ride, känslan av att knoppa ponnyn och göra oss fina. Har saknat det.

* Min bror kom hem från USA. Behöver jag säga mer?!

* Köpt och fått hem lite nya saker, men mer om det de kommande dagarna. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Bilder från idag del 1

Publicerat: 2015-05-01 | 17:26:00
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pay and ride

Publicerat: 2015-05-01 | 15:14:53
Idag var jag ju som sagt på Pay and Ride på en klubb/4-hgård i närheten. Jag har ju inte varit ute med henne på väldigt väldigt länge, så det var mest som en kul grej. Red LB:1, jag tyckte hon var för slö och hade inte tillräckligt med energi för att jag ska vara nöjd. Men mitt huvud var helt blankt när jag red, kom knappt ihåg något och   min kropp orkade verkligen inte rida.. frustrerande känsla. Så med dom förutsättningarna (+ att jag inte tränat för tränare på över 2år) får jag väl vara nöjd med mina 63%. Det var inga större missar förutom en gång när jag vände över ridbanan och hon blev superspänd. Men hon blev för djup i formen med tanke på att hon inte hade tillräckligt med energi. Det var typ det jag fick kommentar på och annars att jag hade en lydig och trevlig ponny. 
 
Det togs inga bilder på själva ritten pga. att det var i ridhus. Har lite bilder från framridningen och några porträtt bilder efter som kommer upp senare idag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!