in das skola

Publicerat: 2012-11-29 | 14:36:33
Sitter i skolan och har haft svenska. En lektion kvar vilket är matte d sen är det slut för idag..
Det är för övrigt sviiinkallt ute och nu märkt.

Höres!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fredagens biooutfit

Publicerat: 2012-11-28 | 22:36:16
Ja ni, inte de bästa bilderna. Min blus är förstor (syns i ryggen), min bh syns och mitt ansikte var för fult för att vara med för stunden.

Blus från Ajlajk (Tara)
Armband från Dag&Natt
Jeans från Dr Denim
Örhängen från Åhlens
(ett par boots samt min Abercrombie jacka till det).
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens shopping

Publicerat: 2012-11-28 | 20:06:00
Äntligen blev det beige/guldiga Marc By Marc Jacobs armbandet mitt. Har ett tag gått och funderat på vilken färg jag skulle slå till på och när jag väl bestämde mig fanns inte modellen inne i rätt färg, så dom beställde hem det från en deras andra butik, 40 min bort med buss.
 
Hade även bestämt att jag skulle köpa en vit Odd Molly blus med silver paljetter, men när jag provade den satt den inte så bra. Men då hade dom fått in (igår) en mörkblå/svart Odd Molly blus ur senaste kollektionen som var skit söt, scoooore!
 
 
 
 

Inte årets bästa bild, men ni får bilder en dag då den sitter på mig!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I skolan

Publicerat: 2012-11-28 | 11:16:03
Skulle faktiskt uppdateria i söndags medn blogg.se låg nere på kvällen. Nu sitter jag i skolan och har precis haft flexkurs, nu sitter alla och spelar quizkampen. Ska gå på toa nu och sen äta, antagligen thai. Viktigt inlägg... i eftermiddag köper jag ett MBMJ armband och en till sak... visar sen =)
 
Adios, sålänge!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hej!

Publicerat: 2012-11-24 | 23:53:00
Denna vecka har jag som vanligt haft fullt upp.
I måndags var jag ledig från skolan eftersom jag skulle till veterinären med Nobless. På förmiddagen var jag hos optikern och hade körlektion. Det gick bra hos veterinären. Hoven ser fin ut, dock växer det ju sjukt långsamt.
Jobbade tisdag - torsdag. Stallet på kvällarna.
Igår var jag först i skolan, sen åkte jag till stallet och red. Efter det satt jag ett par timmar och pluggade matte. På kvällen var jag på bio med min fina vän! Vi såg Skyfall, den var bra dock lite för läskig för min smak. Gårdagens outfit kommer upp på bild imon.
Idag började jag med en sovmorgon. Sedan åkte jag till stallet och red min pigga ponny. Direkt hem och äta, ut och övningsköra lite mer än en timma. Slutade med att jag körde till stan där jag hoppade av och mötte upp min kompis. Vi pratade och fikade och gick i butiker. Mysigt. Köpte mig ett skärp, har dock ångrat mig så ska lämna tillbaka det haha. Beställde även hem ett MBMJ armband i rätt färg (fanns bara inne i "felfärg" i butiken i city) så det kommer nog på måndag, supersnyggt är det. Hem och äta sedan har jag pluggat fram till nu. Har sjuk mkt att göra. Men fick faktiskt klart en hel del ikväll så det var skönt.
Nu ska jag antingen sova eller slösurfa.
 
Hörs imon!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hola Amigos!!

Publicerat: 2012-11-17 | 19:12:20
Dagen har varit rätt lugn. Har pluggat lite och vart i stallet x antal timmar och hållit på att frysa ihjäl. Min lilla ponny var duktig och idag travade jag henne för första gången på lääänge. Det var tryck i henne kan man säga =) Men hon var fin det lilla vi trava och var med bra med rygg osv. Blev tyvärr ingen bio idag då min kompis hade jätteont i sitt huvud, stackarn. Jag som brukar ha krämpor här o var vethur segt det är att ställa in saker.
 
Nu blir det nog popcorn och en bra film. Min pappa kom hem från Canada idag men ska till Finland redan imon så ska umgås lite med han.
 
Vi höres, det vet ni!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hoppning

Publicerat: 2012-11-16 | 22:57:00
Under detta året har jag faktiskt bara hoppat en "tävling". Och det var en clearround så det gills ju inte ens haha. Hoppade iaf två 80 rundor då och var nolla i båda. Detta året har jag tränat relativt regelbundet för min hopptränare Camilla. Hon är c-tränare och jag tycker hon är jätteduktig på att boosta en och ge bra tips. Min sits har ändrats avsevärt sen jag började träna för henne.
Iår har vi mest hoppat banor på LC-LB (90-100cm) men även högre. Enstaka hinder på LA+ (110+). Under 2012 kan man räkna gångerna Nobless har stannat på en hand. Det är mellan 3-5 gånger. Minns 3 gånger men har för mig att det varit en gång till haha. Så min lilla ponny har alltså hoppat mkt bra iår.
 
Här kommer lite blandade bilder från året. De gånger jag har min säkerhetsväst på mig är träningar för Camilla, när jag är utan är det hemma ;) Oftast har jag boots på henne, inte alltid när jag inte hoppar högt hemma, men annars så ;)... 
  

Har för mig att hindret här ligger på 110+ vilket det dock inte ser ut att göra haha... 
Hoppträning, bra att träna på titthinder... :) 
 

Från clearrounden
 

Uppvärmning, vattenmatta är ju inget läskigt :)
 
Barbacka hoppning i somras... visst är mitt ben snyggt?!! ;)
 
Hoppning hemma
 
Hoppning hemma

Åh vad jag blev hoppsugen, men snart så är vi igång igen!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mini lov

Publicerat: 2012-11-16 | 20:43:00
Tjenare!
Nu har jag faktiskt ingen skola på en vecka... måndagar börjar jag annars halv 1, men ska till veterinären med Nobless på eftermiddagen så skulle inte hunnit in och tbx innan. Ska istället ha körlektion och till optikern på förmiddagen. På tisdag är jag ju som vanligt ledig = jobb. Vi har studiedag onsdag och torsdag = jobb. Endel jobb som vanligt men det ger ju cashflow. Snart är det löning igen :)

Imon är planen att gå på bio med min kompis :) Vi har inte bokat ngt en men vet vad vi vill se iaf ;) Imon ska även Nobless travas för första gången (som jag bestämmer) på jättejättelänge. Har lite plugg jag tänkte avtarbeta oxå och kanske ngn pw elr lite party.

Höres hörni!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sjukling

Publicerat: 2012-11-13 | 10:44:53
Brukar ju vanligtvis jobba på tisdagar men eftersom jag har vart sjukt och haft feber ett par dagar (även idag) så stannade jag hemma idag och vilar upp mig. Hade ju körlektion igår, sedan var jag i skolan och på kvällen red jag och pluggade. Allt detta med feber vill jag tacka ipren. Men på kvällen var jag totalt död så idag kör jag med mys med hunden under massa täcken o varm oboy (och ipren såklart). På kvällen blir det dock hästen som vanligt (under 40 grader åker jag alltid till stallet), hoppas jag samlat lite mer kraft då...
 
Trött hund (orkar inte rotera bilden, vrid på huvudet själv)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mycket fina bilder

Publicerat: 2012-11-11 | 21:42:00
Iår har jag hunnit med en hel del dressyrstarter med Nobless. Bilderna är från både lokalatävlingar och klubb"tävlingar". Allt från Hallands län, till Göteborg och Bohuslän och Västragötalands länet. Allt från 5 minuter med transport upp till drygt 2h/vägen. Föresten, visst är min mamma duktig på att ta bilder, hon har tagit varenda en utav dessa och endast en är redigerad lite med färg, resten är orginal!  Här kommer några av mina favoritbilder från i år (några är från framridningen, därutav dunvästar/spö);
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sjukling

Publicerat: 2012-11-11 | 15:44:53
Igår började jag känna av att jag hade ont i halsen och imorse kunde jag inte ens sova,vaknade när jag svalde. Sedan har jag huvudvärk och är supermatt. Härligt. Tog 100år i stallet bara för det (okej jag stod o prata i typ 1h oxå..). Red ut på min lilla ponny idag, vilket gick bra. Min kompis gick med sin ponny, Jackie, bakom oss, men eftersom det blåste och Nobless inte är helt att lita på med andra hästar (hon har inte sparkat ngn på 2 år, men innan det har hon sparkat bl.a. Jackie ett par ggr) körde vi på att Linda ringde upp mig och vi prata i telefon (headset) hela turen. Mysigt!

Om en liten stund ska jag och min bror laga trerätters till min far, eftersom det är farsdag.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Busig ponny

Publicerat: 2012-11-10 | 20:12:15
 
Idag var Nobless på busigt humör. Man ser det så tydligt på henne, spetsade öron och hennes blick. Säger man då till henne låssas hon skärpa till sig sen är det på ett igen.
Började när jag mockade hennes hage. Hon står ju i en lite ruta så öppnade hagen helt tror ni inte hon då travar ut ur hagen haha, knas. Sedan togs alla hästar in inkl. henne. Då hon fick stå i gången medan jag fixade allt höll hon på och skrapa så jag trodde hon skulle komma till Kina. Men det fula är att hon bara gör det när hon ser mig, för såfort jag gick till sadelkammaren (det hörs från stallet) elr till foderloftet (där jag ser henne) så står hon som ett litet lamm haha. Sedan var det små nafsningar på min jacka och försökte hon att sno hö från andra... När jag höll på att skritta av henne på långa tyglar kom ett par tjejer tillbaka med en transport med massa gymkhana material. Då de inte såg mig i paddocken (kolmörkt ute ju) så "smällde" de  lite när de öppnade. Då var det ingen skritt här inte, suuck haha.
 
Haha mongo bild från 2010 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lördag

Publicerat: 2012-11-10 | 11:14:31
Nu är det lördag igen, så himla skönt. Få sova ut utan att klockan ringer är ren lyx. Just nu är jag ensam hemma med hunden. Min mamma är på spa med sina systrar till imon och min pappa och bror är på gymmet. Jag ska till stallet i eftermiddag är planen, eftersom jag har mockning av hagarna är de tingen mening att åka ut tidig. Sedan ska kanske jag och en kompis in till Kunskap och Framtid mässan annars är det rätt lugnt. Har lite plugg och göra och måste övningsköra. Lite sugen på att dra ut ikväll oxå, får se vad dagen leder till helt enkelt!
 
Jag ser totalt drogad ut, men mina djur är söta!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gissar att ingen har missat...

Publicerat: 2012-11-09 | 21:17:00
Denna super fräna rosa kavajen från Kingsland. Hade jag hopptävlat hade jag nog lätt köpt denna, tror dock det är förbjudet i dressyren... Dock gäller det att matcha denna väl. Stilren outfít förövrigt och till denna hade jag haft ett specialt beställt Scarpati schabrak. Den ligger på 3000kr vilket alla Kingslandkavajer ligger på (köpte dock min blå KLkavaj för en 1000 lapp billigare tack vare. mässpris) men tycker min sitter super så antar att denna också gör det och håller den bra kvalite och man inte tröttnar på den kan det vara värt det.
 
Här har jag min KL kavaj...
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hej igen

Publicerat: 2012-11-07 | 21:33:57
I söndags var jag på GFRK hela dagen. Det var gymkhana sm så jag var funktionär och pirsutdelare vilket var kul. Det blev inte vinst fför dom jag hoppats på, men man får glädjas åt andra.
 
I måndags var det först halkan vilket var kul. Sen skola, och häst. Red barbacka på min snuttis vilket gick bra. Gårdagen var jag faktiskt inte ledig. Hade nämligen ett kemiprov på skolan. Efter det åkte jag in och unna mig en svart Hunkydory kofta innan det var dags för körlektion. På kvällen var det hästen som vanligt.
Dagen började med att jag övade Anja Persson sälen på asfalten, vilket resulterade blodiga händer och skrapsår. Marken var svinhal och jag sprang... skolan flöt på och sen var det hästen och övningskörning.

Höres!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Plugg och häst, nu blire party

Publicerat: 2012-11-03 | 17:10:37
Igår var jag ju först på stan med min kompis. Det var trevligt förutom att jag fick sjukt omt i magen efter att vi ätit. Åkte och vaccinera mig sedan bara hem och ta en tablett och byta om. Till stallet, fixade allt med Nobless först och sedan promenerade jag henne. Sedan red jag min kompis d-ponny Jackie. Har inte ridit henne på typ 3 år så det var sjukt kul. Hon är väldigt annorlunda mot Nobless och det är en väldigt speciell ponny men det gick ganska så bra, min kompis mamma kollade och var nöjd. Kan dock tillägga att jag var som jätten själv på henne. Hon är lika hög som Nobless men en heeeelt annan kropp än henne så mina ben var typ vid knäna. Min kompis är 155cm och är liten/lagom på henne, jag är 183... På kvällen var det soffläge.
Idag vaknade jag med ångest haha. Hade en svenska bok som jag inte öppnat som man skulle läst ut på lovet. Så började dagen med att sträckäsa ut den, gick på knappt 2h, skönt. Sedan åkte jag till stallet och fixade allt och promenerade med min stjärna. Nu har jag suttit och pluggat kemi i två timmar och skall ta och byta om. Eller först torka, platta och olja in mitt hår. Sminka mig och välja kläder, innan jag kan klä på mig ;) Sedan kommer några grannar på halloween fest. Vi kör dock utan utklädnad iår, tråkigt men sant. Kanske kommer upp en bild på min outfit sen, beroende på hur snabb jag är.
Vi hööööres!
 
Min kompis, Linda, och Jackie i våras :)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lite nya bilder

Publicerat: 2012-11-02 | 08:45:25
 
Jag har nu suttit på Nobless två gånger, förra helgen. Jag får bara skritta henne och inte rida allt för små volter osv. men det har gått bra. Här kommer lite bilder.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

I ordninggjord

Publicerat: 2012-11-01 | 22:36:46
Håret är nytvättat med inpackning och olja. Sminket är borttaget och linserna uttagna. Ett avsnitt Revenge är kollat på och magen är mätt. Oktoberjobbet är avklarat så den 25e smäller det, woho får asbra lön då. Helt enkelt dax att krypa ner i min varma säng och det bästa av allt... ingen klocka är ställd. Så sjukt skönt att få sova ut. Sen blir det in till stan med min fina vän innan jag ska vaccineras och ponnyn skall fixas.
 
Imon då hörs vi, det lovar jag!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!