Nackdelar med anorexi

Publicerat: 2015-03-31 | 20:38:57
Just nu är ångesten skyhög, tänkte därför dela med mig av lite fysiska nackdelar jag har blivit drabbat av med min ätstörning.
 
- Hjärtat påverkas, låg puls och blodtryck m.m.. 
- Lever påverkan.
- Skelettet blir skört, får äta kalktillskott flera gånger om dagen och har gjort det i månader.
- Ingen mens = kroppen fungerar inte.
- Inläggning, har varit inlagd i 3 månader och som det går nu går det åt samma håll igen.
- Yr, trött, ingen koncentration.
- Skavsår och smärta av alla ben som sticker ut.
- Kan inte sova. 
 
Ändå vill jag inte äta.. himla skit!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fifty Shades of Grey yesterday

Publicerat: 2015-03-31 | 09:52:00
//Tröja- Samsoe Samsoe // Sjal - DKNY // Kjol - Object //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Slut i kroppen

Publicerat: 2015-03-30 | 20:47:25
Hej!
Just nu sitter jag och är helt slut i kroppen. Det var tungt att gå upp imorse, med tanke på att det var sommartid. Jobbade hela dagen vilket ändå gick helt okej snabbt. Åkte bara hem och bytte om och åt lite snabbt innan jag åkte till stallet. På måndagar har jag dock lyxen att mamma fixar allt i stallet så åkte bara ut och red ett barbacka pass i manegen. Tog slut på min sista energi och jag är så trött nu, men jag älskar den känslan. Ponnyn gick bra och vi hade ett trevligt pass, mysigt att rida barbacka igen, det var ett tag sen.
Imorgon blir det ridning, långt möte med båda mina behandlare och träff med Emma. En bra dag med andra ord. Dock nervös inför sjukhus besöket och vägningen.
 
Nu ska jag fixa ett tidsinställt till imon och fortsätta se på Parneviks!
 
Gammal, mysig bild <3
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Navy trenchcoat from Gant

Publicerat: 2015-03-30 | 09:27:00
Nytt in i garderoben från Gant. Köpte den på NK igår.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ätstörning - stereotyper

Publicerat: 2015-03-29 | 17:27:40
Något jag har insett och som jag tycker det pratas om för lite är ätstörningar. Jag är ett typsikt exempel. Jag är sjuk i anorexi. När jag var som smalast syntes det att jag inte var frisk. Folk började fråga min pappa på jobbet hur jag mådde, och jag fick ständigt komentarer att jag skulle äta mer (får det fortfarande..!). Jag hade så dåliga värden (hjärta, lever, bmi osv..) att jag som ni vet blev akutinlagd i tre månader. Det är den synen folk har av anorektiker, smala som skelett och som blir inlagda. När jag pratar med kompisar om min ätstörning så frågar dom "när jag fick den". Det är egentligen helt omöjligt att svara på, men dom ätstörda tankarna har funnits i ett par år iallafall. Ofta får jag kommentarer då men; "aha men du åt ju när du var med oss för ett år sedan typ". Eh, ja det kanske jag gjorde. Men vet ni, den salladen kanske var det ända jag åt den dagen. Eller att jag ställde klockan på 6 för att hinna ta en pw innan jag skulle gå till stallet och vara där i 3h och röra på mig. 
 
Det finns tusen olika sorters ätstörningar. Jag kan lova er, att man gör allt för att verka "normal" ut i det sista inför sina vänner. För mig har ändå "folk sett" att jag varit sjuk. Dom allra flesta som har en ätstörning är faktiskt normalviktiga. Bara för att någon äter framför dig/inte ser sjuk ut betyder det inte att den inte är det. Att personen kanske inte äter något mer under dagen, tränar, spyr, hetsäter, räknar kalorier och har ångest syns inte alltid. Tänk på det. Ätstörningar är något man ska ta på största allvar. I anorexin är dödligheten 16% och då kan man jämföra mot exempelvis bröstcancer där dödligheten är 13,7%. 

Det jag ville komma fram till är iallafall att media tar bara fram skräckexmpel på ätstörningar (oftast anorexi) och jag tror att det är den bilden dom flesta människor har av ätstörningar generellt. Men vem som helst kan vara drabbad, det behöver verkligen inte synas, det är ju trots allt en psykisk sjukdom. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hårtips

Publicerat: 2015-03-28 | 12:58:07
Jag får ofta kommenterar om mitt hår, både från vänner, bekanta och random instagramföljare. Tänkte därför ge mina bästa hårtips!
 
- Bra hårprodukter. Jag använder schampoo, balsam och inpackning från Maria Nila. Glöm inte att använd iordningen schampoo, inpackning och sist balsam. Det beror på att balsam stänger hårstråna. Tvätta dessutom inte håret allt för ofta. 
 
- Olja, ger liv, glans och härlig doft. Jag använder en från Loreal faktiskt, vi har Moroccan Oil hemma som mamma är beroende av, men jag tyckte inte den oljan passade mitt hår.
 
- Undvik värmeprodukter som lock- och plattänger samt hårspray.
 
- Borsta inte håret när det är blött, hårstråna går oftare av då.
 
- Sov med fläta och jag undviker generellt att ha håret i högre toffsar/knutar osv då det sliter jättemycket. Ha dessutom aldrig toffs med metallbit.
 
- I vår tänkte jag också investera i en Mason Pearson hårborste, rätt dyra för att vara en hårborste men de ska vara underbara för håret.
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Selfie till chefen

Publicerat: 2015-03-27 | 12:36:18
Hej!
Det har varit dåligt med uppdatering det senaste. Igår direkt efter jobbet var jag och mina föräldrar iallafall iväg på en föreläsning. Det var min stallägare och en tjej i stallet som pratade om djur i rehabilitering. Tjejen som föreläste har också haft anorexi, legat inne där jag varit och blivit frisk tack vare sina djur bl.a. Kände så igen mig i vissa delar av föreläsningen och den var riktigt bra.
Dagen började i stallet. Var dock en dyster stämning då en hemsk grej hände där inatt.. ridningen gick iallafall rätt bra och det var skönt att få vara i stallet igen efter mina två stallfria dagar jag har varje vecka.
När jag var i stallet fick jag ett meddelande av min chef att jag skulle skicka en selfie till henne haha. Jobbar ju i chatten hemifrån imorgon och tydligen skulle det vara någon tävling för kunderna som krävde en selfie på mig, haha väldigt otippat. Nu ser jag på konståkning och om en timma så ska jag åka till östra för samtal. Ingen vägning idag iallafall så det är skönt. 
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit - ocharmig

Publicerat: 2015-03-26 | 09:11:00
// Klänning - Andrea G Design // Skärp - Karen Millen // Sjal - DKNY // Skor - Primeboots //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Söndagens ridpass, del 2

Publicerat: 2015-03-25 | 09:39:00
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Minus igen.

Publicerat: 2015-03-24 | 16:36:31
Hej!
Nu sitter jag i soffan efter att ha sett på senaste avsnittet av säsong 10 på Keeping Up With The Kardashians samt ätit mellis. Dagen började med ridning i det fina vädret så det var jättehärligt. Något som var mindre härligt var att åka till sjukhuset och inse att jag hade gått ner i vikt igen. Ganska mycket dessutom.  I och för sig äter jag ju underskott men ändå.. Några siffror som var postivia iallafall var min lönespec. NK here I come typ!
Blandad dag helt enkelt och om ett tag är det dags för middag. Att det ska vara så himla svårt att äta. Det är fan inte bara att tugga och svälja. Det borde alla veta!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-03-24 | 09:01:00
Igår var jag en liten glasögonorm på jobbet..
 
 
// Glasögon - Karen Millen // Tröja - FIlippa K // Kjol - Åhléns // Klackar - Hilfiger Denim // 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens ridpass, del 1

Publicerat: 2015-03-23 | 09:36:00
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Uteritt idag

Publicerat: 2015-03-22 | 13:21:48
Imorse var jag och mamma i stallet. Red ut och galopperade massor i skogen, härligt. Mamma hade med kameran och det blev faktiskt många rätt bra bilder. Bjuder på en nu så kommer resten i 2 tidsinställda under veckan!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

22 mars

Publicerat: 2015-03-22 | 09:48:00
Idag är det den 22 mars, vilket betyder att vår pudel Molly fyller 13 år och att jag har ägt min ponny Nobless i 6år.
 
Grattis mina underbara djur <3
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt från Gant

Publicerat: 2015-03-21 | 15:18:32
 
Navy/White, perfect for the summer 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-03-20 | 09:15:00
 
 
 
// Skorta - Gant // Sjal - Marc Jacobs // Solglasögon - Rayban // Kjol - Object // Skor - Primeboots //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ingen kö

Publicerat: 2015-03-19 | 14:04:37
Hej!
Sitter på jobbet och förtillfället har vi ingen kö på telefon, skönt.  Efter jobbet blir det lugnt, vi har röd service på ponnyn idag då mina föräldrar och läkare inte vill att jag rider varje dag.. Red faktiskt inte igår heller, rider bara 5 dagar i veckan förtillfället vilket är lite för lite kan jag tycka.. Mamma red igår.
Gårdagen spenderandes även den på jobbet.
Imorgon ska jag göra något jättespännande där min underbara Linda. Lägger även upp bilder från dagens outfit imorgon. 

Back in business!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dagens outfit

Publicerat: 2015-03-18 | 22:46:37

// Blus - Zara // Kjol - Twist & Tango // Halsband - Ester Eleonora // Stövlar - Rizzo // Väska - Michael Kors // 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-03-17 | 09:23:00
// Päls - Hollies // Kappa - Mango // Stävlar - Rizzo // Väska - Michael Kors // Tröja - Ralph Lauren // Kjol - Twist & Tango //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Magisk känsla

Publicerat: 2015-03-16 | 21:14:38
Hej!
Nu är jag helt slut. Klockan ringde 05.50 för jag var tvungen att släppa pappa på landvetter innan jobbet. Jobbade nästan 9h och därefter åkte jag bara hem och bytte om samt åt lite snabbt innan jag körde ut till stallet. Jag har faktiskt en så snäll mamma att på måndagar åker hon ut och fixar allt + hästen när hon slutar. Nobless måste ju in från hagen och jag kommer ut försent om jag åker ut direkt efter ifall hon står kvar ute. Idag hade hovslagaren varit ute också, äntligen.  Red iallafall ett härligt kvällspass i manegen. Stundtals hade jag en riktigt magisk känsla. När hon hade en gång som en elithöst typ. herregud vilket swung i steget, galen go känsla. Sitta och trimma i en manege efter en lång arbetsdag är inte helt fel, underbart. 
 
Hann precis hem till 20.00 så har sett på Parneviks nu, riktigt kul o fint hus. Saknar Florida när jag ser det programet.
 
Bild från Miami beach som jag tog i somras
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens eftermiddagsmellis

Publicerat: 2015-03-16 | 09:54:00
2 dl laktosfri hallonkvarg, 7 färska hallon.
Gott, dock tycker jag att kvargen är för söt, trots att den är utan socker..
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

4 saker att göra i LA

Publicerat: 2015-03-15 | 20:51:27
Jag har ju varit i LA två gånger, och ska tillbaka i höst igen är planen. Tänkte tipsa om 5 saker man inte skall missa när man är där.
 
1. Six Flags Magic Mountains, ett sjukt häftigt nöjesfält. 
 
2. Walk of Fame, givetvis måste man besöka stjärn-gången.
 
3. Venice Beach, en väldigt annorlunda beach med alla sorters människor.. Många filmer spelats in där och längs strandpromenaden kan man se det ena märkliga efter det andra. 
 
4. Universal Studios, där var vi första gången vi var i LA, där spelar dom in massor med filmer. Riktigt kul.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lyckad kväll igår

Publicerat: 2015-03-15 | 16:22:02
Igår hade vi jättemysigt hos mig. Jag hade gjort plocksallad med massa färsk frukt, kyckling och bulgur m.m. Till efterrätt var det fruktspätt. Det var väldigt uppskattat iallafall så det var roligt. Jag fick även massa fina presenter såsom smink, presentkort på NK och en smoothiebok. Tacksam över att jag har så fina vänner!
Bild från igår innan tjejerna kom, bara endel av bordet.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tjejmiddag ikväll

Publicerat: 2015-03-14 | 14:58:15
Hej!
Dagen började i stallet tillsammans med mamma. Red ett kort pass i paddocken (samt några minuter i anegen till det var vattning där). Det har ju varit frost under natten vilket gjorde att paddocken var lite frusen. Men Nobless var fin trots allt och efter det blev det lite avskrittning för hand. Mysig start på dagen och efter det åkte jag och mamma och köpte mat. ikväll kommer nämligen 6 fina tjejer hem till mig på middag eftersom jag har fyllt år. Det ska bli jättekul iallafall och jag är taggad. Nu tänkte jag måla mina naglar och ta det lite lugnt innan jag ska äta eftermiddags mellis och börja fixa inför middagen. Dom kommer inte förrän om 4h så det är hellugnt.
 

Bild från när jag fyllde 20år, förra året.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Thomas Sabo

Publicerat: 2015-03-14 | 10:13:00
 
Något jag bland annat önskade mig när jag fyllde år var denna berlocken från Thomas Sabo. Tre fjädrar i guld, rose och silver. Det finns två saker som jag särskilt gillar med den. Dels att den innehåller alla tre grundfärger på smycken, jag hatar exempelvis att ha gulddetaljer på väskan men silver på smycken samtidigt som jag vill ha ett smycke runt halsen som jag kan ha dygnet runt. Det andra är att fjädrar står för frihet tycker jag. Och det är just det jag strävar efter att bli, fri. Berlockerna är vanligtvis till armbanden (har själv ett TS armband) men jag satte det på en silverkedja och tyckte det fungerade super! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

My RayBan collection

Publicerat: 2015-03-13 | 17:57:53
Igår fyllde jag ju år och fick bland annat mitt tredje par RayBan. Behöver jag säga att jag älskar dom solglasögonen? Tidigare hade jag ett par Aviators med guldbågar och ett par brunsvarta Wayfarer men nu fick jag även ett par helsvarta Erika. Mina tidigare glasögon är köpta hos Specsavers och Synsam inne i Göteborg om jag inte är helt fel ute och dom nya är köpta på NK. 
 


Mina nya Erika Raybans.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-03-13 | 09:55:00
 
 
 
// Solglasögon - Rayban // Väska - Micheal Kors // Kappa - Mango // Blus - By Malene Birger // Kjol - Object // Sjal - Tommy Hilfiger // Stövlar - Rizzo //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-03-12 | 15:20:00
Kaosbild..
// Tröja - Gant // Kjol - Abercrombie & Fitch //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Throw Back Thursday

Publicerat: 2015-03-12 | 10:17:00
Bilderna är från 2010-2012 tror jag. På den tiden när jag matchade mig och Nobless som det ponnyekipage vi var (och är..)
 








 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Publicerat: 2015-03-12 | 09:16:00
Idag fyller jag 21 år. Bild från förra året.. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New In, Hilfiger Denim

Publicerat: 2015-03-11 | 10:17:00
Perfekta sommarklackar.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Serier jag rekommenderar

Publicerat: 2015-03-11 | 10:05:00
Jag är så mycket mer för serier än filmer (filmer är så långa). Här är några riktigt bra serier jag rekomenderar. Endel har jag sett på Netflix men då många går förtillfället på dom amerikanska sidorna gäller det att streama. 

Pretty Little Liars - Jag är väldigt lätt skärmd men denna serie är galet läskig. En hel del mord och klurigheter. Vem är A?
 
Gossip Girl - På Manhattan hittar man ungdomarnas elit. Dom rikaste. Festligheter och skandaler i ett.


Revenge - Emeliys pappa blev osyklidgt dömd. Alla som satte dit pappan ska nu hon sätta dit. Mycket hämd samtidigt som det är eleganta tillställningar.


Red Band Society - Svepte över denna serie på en helg när jag hade hempermisson. Handlar om ungdomar med lite olika sjukdomar inlagda på ett sjukhus. Tyckte den var lite underhållande när jag själv var inlagd.

Keep It Up With The Kardashians - Givetvis, realitys seriernas serie. Familjen kardashian. Sjukt underhållande och stilfulla systrar. De har även en del sidekicks som den senaste Khloé & Kourtney take the Hamptons.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 nice things from Gant

Publicerat: 2015-03-10 | 19:46:42
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fint väder

Publicerat: 2015-03-10 | 15:15:48
God eftermiddag!
Göteborg bjuder på riktigt fint väder idag, så himla härligt. Hade en jätteskön förmiddag i stallet. Red ut och lät ponnyn springa, kul sa vi båda. Blev även förfrågad att vara med på en horsemanship kurs på söndag. Är himla sugen på att vara med på den faktiskt så ska snacka med mamma. Har varit på en sån kurs typ 2010 med Nobless och är sugen på att göra det igen.
Åkte förbi ICA sedan och hämtade ut ett par skor som jag visar er imorgon innan jag åkte upp till östra för vägning och snack. Det gick sådär, några hekton ner men ett motiverande samtal.
Nu ser jag på kardashians och äter en questbar som mellis.
 
VI hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens outfit

Publicerat: 2015-03-10 | 09:45:00
 
 
// Solglasögon - Rayban // Jacka - Kiomi // Päls - Hollies // Skor - Rizzo // Klänning - Mango // Väska - Michael Kors // Armband - Juicy Couture //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens promenad

Publicerat: 2015-03-09 | 10:04:00
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Att man kan få så mycket ångest..

Publicerat: 2015-03-08 | 18:57:00
För lite fläskfilé och fullkornsris. Galet. Har gråtit och känner mig fet som en gris. Fan vad jag hatar det här. Så himla jobbigt. Tänkte iallafall fixe ett tidsinställt till imorgon med bilder från idag och se på någon sminkvideo innan vi ska FaceTimea med min bror. I hopp om att bli distraherad. Det kommer nog dock inte gå. Mina lår är för tjocka.
#livet med anorexi
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gossebild från idag

Publicerat: 2015-03-08 | 13:27:12
<3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mellanmål

Publicerat: 2015-03-07 | 17:12:45
1 dl keso, 75g jordgubbar. MUMS!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt från Abercrombie

Publicerat: 2015-03-07 | 10:31:00
Beställde härom veckan en kjol från Abercrombie & Fitch.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Make Up Store

Publicerat: 2015-03-06 | 14:33:00
Köpte en fin glittrig rouge igår från Make Up Store i nyansen Glame Rose. Det är alltid kul med variation.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-03-06 | 09:28:00
 
// Blus - Twist & Tango // Kjol - Object // Skor - Primeboots // Solglasögon - Rayban //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 dagars ledigt och NK häng

Publicerat: 2015-03-05 | 20:24:31
Hej!
Nu har jag precis kommit hem och satt mig i soffan. Jobbade ju till 17 och sedan åkte pappa och jag in till stan. Vi var inne en lång stund på NK, eftersom jag fyller år om en vecka. Sedan åt vi lite sushi innan vi gick förbi Åhlens och deras sminkkväll innan vi nu åkte hem. Nobless vilar idag och vi har satt upp röd service då mamma är på Rondo hela kvällen med jobbet och mina föräldrar och läkare tycker att 5 dagar ridning i veckan är tillräckligt för min kropp förtillfället... 
Imorgon ska jag iallafall till stallet på morgonen och efter det ska jag till östra och möte med min psykolog. Planen är också att träffa Emma på stan en stund efter mitt möte. Sån tur är har jag ingen vägning imorgon. Men nu tänkte jag göra ett par tidsinställda inför imorgon.
 
Vi hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Questbars

Publicerat: 2015-03-04 | 21:41:21
Eftersom jag måste äta mycket mellanmål varje dag har jag börjat äta questbars. Dom är goda, mättande och har hög proteinhalt. Dessutom så är det en bra fearfood eftersom dom smakar onyttigt.
Antingen så beställer jag mina på www.mmsports.se eller så köper jag dom i en Life butik i stan. I snitt kostar dom 25kr/st men de flesta brukar ha erbjuandade och mängd rabatt vid fler köp.
 
Här tipsar jag om mina top 3 favoritsmaker:
1. Dubble Chocolate Chunk
2. Cookies & Creams
3. White Chocolate Raspberry
 
Dock är det många smaker jag inte smakat ännu. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Anorexin ska bort

Publicerat: 2015-03-03 | 17:33:26
Lite ner idag på vågen igen. Jag vill inte sluta inlagd igen. Definitivt inte. Mitt monster ska bort. Som min behadlare sa idag, det ända sättet att långsiktigt bli av med ångesten är att utsätta sig för den. Det stämmer ju faktiskt. Jag var ju faktiskt inte lyckligare när jag var så smal så att mitt hjärta höll på att stanna. När jag inte kunde sitta på en stol utan att få fruktansvärt ont eller köra i en rondell utan att det svartnade för ögonen av yrhet. Fan, jag vill inte tillbaka till botten!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens jobboutfit

Publicerat: 2015-03-03 | 10:06:00
 
// Kofta - Ralph Lauren // Blus - G by Guess // Kjol - Åhlens // Klackar - Tommy Hilfigerr //
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb, ridning och tidsinställda

Publicerat: 2015-03-02 | 21:00:55
Hej!
Jag har som vanligt haft fullt upp idag. Dagen började med jobb hela den ljusa delen av dygnet. Det gick bra och timmarna gick faktiskt rätt fort. Direkt efter jobbet åkte jag hem och slängde i mig lite middag innan jag åkte till stallet. Mamma hade redan varit där och fixat allt så det var bara att slänga på sadeln, lyxigt. Ridpasset gick bra och jag har faktiskt haft tre riktigt bra ridpass på raken nu, härligt. Så imorgon bitti blir det ut och klättra och låta henne sträcka ut sig i lite snabb galopp, det ska bli kul. Efter det kommer även veterinären och ska kolla på henne tänder samt att vi ska diskutera sommaren. Jag har möte på sjukhuset efter det imorgon och eventuellt blir det träff med Idah efter Östra.
Nu ska jag förbereda ett tidsinställt inlägg till imoron och sedan blir det kvällsmat time samtidigt som jag antar att det blir ett parti maxi yatzy som vanligt med mina föräldrar haha.

Vi hörs! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 posstiva saker atm

Publicerat: 2015-03-02 | 10:47:00
1. Mars månad, jag fyller år om inte ens 2 veckor, kul.
 
2. Nobless går jättebra för tillfället.
 
3. Jag har massor med jobb, det är kul att vara behövt och att få cash igen.
 
4. I lördags internetshoppade jag lite från utlandet, alltid kul att vänta på.
 
5. Jag är inte inlagd. Jag kan göra vad jag vill, glädje!
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Nytt för ansiktet

Publicerat: 2015-03-01 | 09:35:00
Under mässan i fredags hittade jag AloeVera som utställare. Jag behövde en ny kräm till mitt ansikte och vad är då inte bättre men något helt naturligt?
 
NKs senaste tidning i bakgrunden ;)
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!