Redo för 2015

Publicerat: 2014-12-31 | 13:27:06
2014 har vart ett skitår överlag. Jag blev sjukare och sjukare i min anorexi vilket gjorde att jag nu i november månad lades in på 3 månader slutenvård. Jag fick ta en paus från både skola o jobb vilket jag tycker är tufft. Min bror har även flyttat till USA vilket gjort att jag saknat han mycket, men en av årets höjdpunkter var iallafall mina 3 veckor i USA i somras. Så himla kul hade jag. I samband med hemkomsten av resan så bytte vi även stall. Till ett stall med ridhus, fina ridvägar och mogna människor, det behövdes. 2013 var Nobless mest skadad, detta året hade hon några veckor (när jag var borta) fångtendes vilket ledde till vila. Annars har hon varit pigg och fräsch vilket varit väldigt skänt, vi har hoppat två starter på clearround och ridit en pay and ride och fått med oss tre rosetter på dessa starter. Duktig ponny. 
 
2015 kommer att börja med en månads till slutenvård. Som det ser ut sedan kommer jag att behandlas på dagvård i två månader till innan jag går över till öppenvården. När jag går över till dagvården hoppas jag kunna börja jobba lite helger igen och när den behandlingen är klar blir det plugg igen. Jag har däremot en annan plan gällande plugg och det ser jag fram emot. När jag går över till dagvården igen planerar jag även att börja rida på heltid igen vilket ska bli skönt. Full fart med andra ord men mest av allt ska jag jobba med mig själv. Blir jag nöjd med mig själv så hoppas jag att mitt anorexi-monster försvinner lite.
 
Påskhoppning i mars/april någong gång.
 
Bild från farfars 9-års kalas i april.
 
Pay and ride på GFRK, i april/maj tror jag.
 
New York i juni. 
 
Mys/bus i hagen några dagar innan jag skrevs in.. hade ridförbud så fick bara vara i stallet o gosa. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

God Jul

Publicerat: 2014-12-24 | 22:52:35
Nu ligger jag i sängen efter en lång, men bra dag. Det var med blandade känslor jag vaknade upp till denna julafton då julen består av mat och jag har anorexi. Visst måltiden med släkten var jobbig, jag hade ångest och räknade kalorier. Jag har stirrat på mina lår tusen gånger och inte kunnat ta varken en pepparkaka eller risgrynsgröt. 
Men jag har fått umgås med mina nära och kära, fått rida min älskade ponny och fått fantastiska presenter. Dessutom så avslutades kvällen med att snön har börjat falla.
Jag är så tacksam för min familj, min släkt och mina vänner som har gjort min jul toppenbra, efter förutsättningarna.
#blessed
Nobless i söndags, julfin ❤️

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

"Beskriv en känsla"

Publicerat: 2014-12-17 | 06:29:45
Det är dom studerna då jag känner frihet.
När jag tillsammans med dig andas syret från skogen, det är du och jag.
Alla krav och all ångest är borta för en liten, liten stund.
Jag njuter när jag är i min fristad med dig, mitt hjärta.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Avd 336

Publicerat: 2014-12-10 | 23:45:46
Idag har jag legat inne i en månad. Motivationen är tyvärr väldigt låg då mitt monster är extremt starkt. Någonstans vill jag ändå bli frisk, jag vill inte att anorexin ska ha kontrollen över mitt liv. Jag önskar ingen denna sjukdom, men om alla bara kunde få upppleva det en dag hade folk förstått. Hur galet svår sjukdomen är att besegra när man hamnat på botten. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!