Candy crush

Publicerat: 2013-06-30 | 23:28:07

Blev inget datorsittande idag. När vi kom upp solade jag i några timmar sedan var det middag. Efter det spelade vi kubb och sedan landade jag mitt nya beroendespel, Candy crush. Kom på den smarta idén att när jag tog slut på mina liv på iPhonen (man måste vänta ca 20min för att få ett nytt liv) så laddade jag även ner det på paddan så spelade dubbelt, nörd eller vad?!

Nu ska jag sova, imon blir det bättre inlägg.
M

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Undrens tid är inte över ännu

Publicerat: 2013-06-30 | 14:14:53

Idag gott folk så har jag, efter nästan 4,5år , fått upp min mamma barbacka på Nobless. Jag red först och mamma såg att hon var lugn och fin så mamma tog äntligen mod till sig och hoppade upp. Jag rider ju barbacka flera gånger i månaden och älskar det. Det är så mysigt, allt från o trimma dressyr till att skritta ut i skogen osv. Så jag vart nöjd.

Just nu sitter jag i bilen påväg upp till landet. Vi ska upp och chilla och äta god mat så det blir nog bra. Skriver mer sen från min Mac när jag kommer fram till landet.

Hörs sen med andra ord!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kompiskväll

Publicerat: 2013-06-29 | 17:36:46

Hej!
Just nu sitter jag på bussen mot Linn. Vi ska sedan bege oss hem till vår (gamla) klasskompis Mimmi för klasshäng. Ska bli mycket trevligt. Igår kväll var jag ju hos Maria och firade henne i efterskott vilket var kul.
Stannade till i stan och shoppade lite innan jag hoppade på denna bussen haha. Visar er imon var det blev.

Såhär ser jag ut idag förresten!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gossipgirl

Publicerat: 2013-06-28 | 16:09:44

Sitter och ser på gossip girl nu fastän jag vet vem "hon" är. Alla är så snygga i den serien både tjejer och killar, wanties haha.
Förut red jag ut med Annie i stallet. Hon är så rolig och snäll Annie så det var en rolig ridtur och Nobless var duktig vilket gjorde det extra kul. Ikväll ska jag hem till Maria som fyllt år och fira henne, kul!

Hörs,
M

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grattis Mamma <3

Publicerat: 2013-06-26 | 16:51:00
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens bästa mammas födelsedag, HURRA HURRA HURRA! :D
 
Jag vet att jag inte alltid är den lättaste dottern och att vi bråkar endel. Men du ställer verkligen upp för mig och du ska veta att jag verkligen älskar dig mamma <3
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

New in

Publicerat: 2013-06-26 | 15:33:49
I måndags köpte jag en brun/beige kofta från Lexington. Enkel men funkar alltid. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Regn

Publicerat: 2013-06-26 | 12:07:28

Hej!
Regnet vräker verkligen ner ute, det har det gjort länge nu och himlen är grå så det håller nog tyvärr i sig. Problemet är ju då min ponny. Eftersom hon är ute utan täcke lär hon vara dyblöt. Då tänker ni säkert att jag kan rida barbacka, absolut men då det regnar och blåser så får man ändå ingen ärlig form och hon bara spänner sig och går på tvären.
Får helt enkelt hoppas att det slutar regna snart..

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Slapp

Publicerat: 2013-06-25 | 23:26:27

Hej!
Förlåt att jag inte bloggat idag. Har inte orkat men tagit det lugnt ändå. Vart i stallet och ridit och promenerat med Linda, trevligt!
Igår var jag på stan med Linn vilket var kul och skönt att få höra varandras minnen från midsommar då vi båda hade tagit någon snaps för mycket och vaknade upp i båtar på olika öar morgonen därpå haha. Fick även köpt mig ett plagg som jag tänkte visa imorgon.

Godnatt så hörs vi imon!
M

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Tips

Publicerat: 2013-06-24 | 19:46:07
Jag tänkte ge er ett tips. Jag är inte jätte husmorlig av mig, jag kan laga lite mat, städa, tvätta osv men jag är inget proffs på något utav det. Jag kan det mesta basic sakerna men jag har mycket att tacka google som har svar på alla mina frågor. Jag är däremot väldigt klantig och att jag ramlar eller spiller är inte alltför ovanligt tyvärr.

Därför tänkte jag rekomendera och tipsa om Vanish rosa, säg farväl till fläckar. Denna produkt är ett medel som man tar bort fläckar med på kläderna och dyligt. Vi använder oss av sprutflaskan och om man får en fläck så sprutar man på det men det finns även i pulverform, vet inte hur det fungerar men antagligen lika bra som sprutmedlet. Man sprutar på och sedan stoppar in i tvättmaskinen. När man tar ut plagget är det helt rent. Jag har använt det på allt i från alkoholfläckar till blodfläckar. Och dessa fläckar har varit på vita plagg i olika material (allt från blusar till tjocktröjor). Och det är inte alltid jag har tvättat det ens samma dag utan det kan ha gått flera dagar sen man fick fläcken, men bara det sprutas på innan tvätt så är det lugnt. 

Vanish kommer vara den självklara produkten jag kommer ha hemma när jag flyttar hemifrån i framtiden, många fina plagg har räddats tack vare Vanish.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Islandshästar

Publicerat: 2013-06-23 | 22:18:14
Innan jag skaffade Nobless så red jag på ridskola och under flera år red jag även islandshästar vi sidan om. Jag tror att det var ungefär 4-5år som jag var medryttare på dessa ponnysar. Jag satt och kollade tillbaka på gamla bilder idag och fick lite nostalagi. Tänkte att jag kunde berätta lite om dessa ponnysar som jag spenderade många, många timmar på ryggen med. Ägaren till dessa ponnysar var Gerd när jag red dem, det var en kvinna i 60 års åldern men hon var extremt pigg för sin ålder och vi red många galna ritter tillsammans. Med Gerd har jag bl.a. galopperat över en golfbana med och ridit på en skjutbana. Då red jag någon av dessa underbara hästar: 
 
Bára
Det var denna ponny som jag började rida när jag började rida Gerds ponnysar. Det var en ren islandshäst som alla hästar jag kommer berätta om i detta inlägg. Bára är en c-ponny som var pigg och allert men samtidigt väldigt snäll. Jag tror att Bára är född år 1995. Jag började rida henne 2005 tror jag och red henne ett tag. När jag red henne vid nyår det året så stack hon dock med mig. Då blev jag lite osäker och började rida Madicken (se nedan). Men Bára var en ponny som var med hela resan till jag köpte Nobless och henne red jag mycket de senare åren. När jag väl började arbeta henne var hon väldigt mjuk och trevlig. Vi red alltid ut då inget av stallen dom har stått på har haft paddock men då tyckte jag det roligaste som fanns var att busa i skogen (vilket fortfarande är sjukt kul). Bára ägs fortfarande av Gerd och hon bor nu nere i Varberg så jag har inte träffat henne sedan 2009. 
 
Madicken
Jag tror att Madicken var född runt 1992 och ungefär 140cm hög. Jag minns inte så jättemycket mer om henne mer än att hon var väldigt snäll. Hon var en lugn och pålitlig. Jag red  bara ute i skogen med henne, både med och utan sadel. Det var hon som gjorde att jag blev helt säker i att rida ut och busa i skogen. Jag har för mig att hon var rätt stoig men såfort man red ut tillsammans med Bára (som jag gjorde 2006/2007) så var hon jättesnäll. Madicken var tyvärr tvungen att avlivas 2007(?) då hon skadade sig/bröt benet under en skogstur (ej när jag red).
 
Tritla
Tritla är Báras föl som föddes 2006. Jag såg henne precis efter hon fötts (de höll på att ta bort moderkakan när jag kom). Henne red jag aldrig då hon såldes när hon endast var två år. Men jag var bl.a. med första gången hon badades, sattes på grimma, red uts med (vi red Bára och Madicken och hon sprang löst med) osv. Det var även jag som döpte henne (ägaren bestämde dock namnet) 5 juni 2006. Jag kastade paljetter osv. över henne haha det var tider det. Idag står hon en bit utanför Göteborg tror jag.
 
Góla
Góla var detn hästen som jag red mest under det sista åren. Hon köptes 2008 tror jag (mellan 2007-2008 då Gerd bara hade Bára som var ridbar så köpte hon en fjording, denna red jag dock inte utan red Bára under den tiden, sedan såldes fjordingen och Góla köptes). Jag har för mig att Góla är 132cm i mankhöjd och tror att hon är född år 1992. Hon var ingen ponny man kunde arbeta på då hon var väldigt stel (var ju dock själv inte så jätteduktig) men med henne red jag ut och busade och hoppade massor i skog och mark. Även hon var ett sto som alla Gerds islandshästar och det kunde man märka ibland. När man red ut själv och inte höll sig i skogen bakom stallet var hon väldigt jobbig att rida men det var en ponny som satte spår i mitt hjärta. Hon ägs fortfarande utav Gerd och bor med Bára vid Varberg. 
 
Dessa hästar har verkligen fått mig att älska (och hata) skogsridning. Det är tack vare dessa jag verkligen har varit noga med att Nobless ska få en varierad med mycket skogsridning. Jag har ridit på många galna ritter med dessa hästar och när jag minns dessa ritter idag så sitter jag bara och ler. Dessa hästar har jag spenderat mängder med timmar hos och jag är evigt tacksam att jag fått rida dessa. När jag var liten brydde jag mig varken om ras, ålder eller kapacitet på hästarna och idag är jag väldigt glad för det för så många underbara ritter jag har fått med dessa hästar är ofattbart. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Midsommar

Publicerat: 2013-06-22 | 20:38:29

Det var rätt galet kan jag säga. Vid halv 5 kom jag i säng i några killars båt, trevligt och skönt :) jag hade tyvärr inte min kamera med mig men flera andra hade det så ska se om jag kan ragga lite bilder :)

Sen jag kom hem har jag mest degat i soffan och ridit. Blev pizza till middag, classic?

Hörs,
M

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Uppe med tuppen

Publicerat: 2013-06-21 | 09:38:25

Hejsan! Klockan är endast halv 10 men jag är redan påväg hem till min kompis. Därifrån ska jag åka upp till hennes land för att fira midsommar.
Igår kväll fastnade jag framför tvn och kvällen avslutades med sex and the city som är väldigt bra.

Såhär midsommarfin blev Nobless idag 🌸

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ensam

Publicerat: 2013-06-20 | 18:01:01
Hej!
just nu sitter jag ensam hemma. Min familj har åkt till landet för att fira midsommar men jag ska fira med Linn och hennes kompisar imon på hennes land så det blir nog superkul :) (Linda jag tycker fortfarande du ska hänga med!!)
Om en stund ska jag göra sallad till middag och bestämma morgondagens klädsel. 
 
Förut red jag dressyr barbacka, gick jättebra :)
 
hörs sen! 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kompishäng

Publicerat: 2013-06-19 | 13:21:12
Hejsvejs!
 
Igår vid 7 så åkte jag in till stan. Jag köpte bär, godis och choklad lagom till att Linns buss kom in och jag mötte upp henne. Vi åkte upp till Masthugget och gick därifrån till Slottskogen och mötte upp Torun och Adrian och vi satt och åt det jag köpt. Vi åkte lite longboard och tog oss vidare till Majorna och Mariaplan.Vi satt o snacka i flera timmar och slutade senare på en pub (drack inget för jag körde). Vi avslutade kvällen med brownie och godis köp på seven eleven innan jag o Linn åkte hem till mig och Torun och Adrian till Adrian. Vi var hemma vid 1-tiden och såg på GossipGirl till 2 innan vi somnade.

Idag började vi dagen efter frukost med GosspiGirl och brownieätande. Jag följde Linn till bussen för ett liten tag sedan och nu sitter jag här med magont efter brownien jag inte tålde, men som var suuuupergod. 
 
Hörs sen!
 
Jag och Linn <3
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ridning

Publicerat: 2013-06-18 | 14:32:00
Hejhej!
 
Jag har varit ute i  stallet på morgonen och ridit. Jag red ut på stigar och på berg och det var såå härligt, förutom alla små kryp men det kan vi ju inte hjälpa.

Sen Nobless blev skadad har jag tyvärr tappat gnistan lite. Då hon vilat och skrittats i 7 månader (och lite trav i 2 månader) har jag inte kunnat träna eller tävla. Att tävla är självklart inte allt men jag tycker ärligt talat det inte är så jättekul när man inte kan sätta upp träning och tävlingsmål och utvecklas. Nu håller jag på att bygga upp henne där hon var innen, men det kommer ta flera månader till innan hon är i samma form som innan skadan. Hon har tappat 60kg muskler bl.a. och det säger väl en hel del. Hon orkar inte på samma sätt som tidigare och dessutom så får jag ju inte ens rida mindre volter, hoppa osv. Jag tycker inte det är lika kul att bygga upp det jag tidigare har gjort en gång.. vilket kanske inte är så konstigt. Jag vill att hon ska vara lika fin som hon var innan men då hon fortfarande saknar muskler så orkar hon såklart inte det än o då känner man sig så värdelös. Därför är det så skönt och rida ut, arbeta såklart men inte på samma sätt. Kunna rida på ängar när solen skiner och fårglarna kvittrar, så härligt. 

Vad allvarligt det blev helt plötsligt. Men jag tror och framförallt hoppas att jag kommer tycka det blir roligare när hon är mer igång och jag kan rida precis som jag vill. Jag har ju faktiskt spenderat nästan varje dag i över 4 år hos Nobless, nu börjar det bli ett tag som jag ägt henne. Så det är ju inte konstigt att man kommer in i sånna perioder ibland eller behöver ta en paus helt och hållet (dock inte i mitt fall). Särskillt när man inte har kunnat hålla igång som tidigare och bara mött motgång i nästan ett år. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Framtiden

Publicerat: 2013-06-17 | 23:21:08
Lovade ju att skriva ett lite vettigare inlägg här idag så kag tänkte skriva lite om framtiden och mina mål och förhoppningar osv. 
 
När jag hör ordet framtid blir jag rädd men samtidigt motivierad. Jag har ända sedan jag varit liten haft olika mål om framtiden osv. Många mål har suddats ut och många har även uppfyllts. När man tänker på framtiden så sätter alla olika tidsintervall, det kan vara 3 månader eller 30 år liksom.
Två stora mål som jag uppfyllt under det senaste året var att ta körkort och gå ur gyamnasiet med fler än hälften MVG (vilket jag klarade med råge). När jag var liten ville jag även skaffa egen häst och det var en dröm i flera år. Nu har jag varit hästägare i mer än 4år så den drömmen uppfyllde jag. 
 
En dröm och ett mål är för mig olika saker men som ändå går hand i hand  trots allt. Målen är för mig mer realistiska medan drömmrna är mer önskningar. Att få barn är ett sånt exempel som jag tycker är en dröm. Då man inte kan bestämma helt om man ska få barn eller inte. Det händer när det händer helt enkelt och för alla händer det tyvärr inte alls. Medan att typ ha 1 mille på banken är ett mål. För om man ger sig tusan på det så kan man oftast uppfylla det. Men om målen är tillräckligt stora så tycker jag ändå att det blir en dröm. Knepigt att förklara men men. Både mål och drömmar går såklart att uppfylla. 
 
Jag har en plan och drömmar hur jag vill att min framtid ska se ut. Nu till hösten ska jag börja plugga ekonomi (om jag kommer in vill säga). Är egentligen inte alls motiverad att  sätta mig i skolbänken igen. Hade hellre börjat jobba direkt och spara pengar så jag tidigare kan starta eget. Men tänker att en ekonomigrund är välbehövligt var man än hamnar senare i livet. Under min utbildning är tanken att jag ska jobba och tjäna pengar samtidigt. Efter jag är färdigtutbildad hoppas jag på attj jag har ett fastjobb. Att jag sparat tillräckligt så att jag kan köpa mig en första lägenhet när jag är utbildad. Att köpa en bostad är ju nämligen en investering. Jag hoppas att jag träffat min drömprins någonstans i denna veva och att vi något år senare väntar barn. Jag vill nämligen ha minst tre barn (om man nu får önska) och jag vill helst att jag får mitt första barn när jag är runt 25. Jag hoppas att jag startar eget i samband med att jag får barn så att jag kan jobba med mitt eget medan jag är hemma med mitt/mina barn. 
 
Några av mina framtidsmål/önskningar:
* Jag vill gifta mig med min drömprins och skaffa minst 3 barn.
* Jag vill kunna köpa mina framtida bostäder.
* Jag hoppas att jag kommer vara ekonomisktoberoende. 
* Jag vill ha en eller två små söta hundar. 
* Jag vill starta eget. 
* Framförallt så vill jag att jag och min familj och min framtida familj (och mina vänner) ska vara friska och lyckliga
  
Jag tror att det är viktigt att man har några mål och drömmar i livet så att man har något att stärva efter. Sedan måste det inte vara några man skriver flera a4 om eller tänker på varje dag. Men att dom ändå finns i bakhuvudet någon stans. Sedan får man ju inte glömma att bara för att man väljer en väg i livet betyder det verkligen inte att det andra är kört. Dessutom så kanske den vägen öppnar upp för ännu mer drömmar och mål.
 
Nu ska jag gå och lägga mig och fundera lite på framtiden haha. Oj vad duktigt och nördigt det lät. Men att ligga och fundera för sig själv kan vara så skönt ibland och så fruktansvärt ibland. Men nu hoppas jag att ni lägger er och tänker på någon/några drömmar/mål ni har och att ni imogron vaknar upp med energi och lust för framtiden. För det är precis det jag hoppas att jag gör imorgon när jag vaknar.
 
Godnatt, så hörs vi imon!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Shopaholic?

Publicerat: 2013-06-17 | 13:23:01
Här kommer det jag shoppat under de senaste tre dagarna..
 
Bilden gör färgen väldigt missvisande. Men det är en ljusrosa skjorta från Gant.
 
Denna extremt rosa skönhet har jag kollat in flera gånger. Jag lyckades få den till ett bra pris (om man jämför med orginalpriset) och den kommer från det danska supermärket Malene Birger.
 
Ett svart läderskärp från Tiger of Sweden.
 
Två BHar och ett par trosor från HM.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Imorgon lovas bättre uppdatering

Publicerat: 2013-06-16 | 22:34:54

Hejsan!
Imorgon lovar jag er mycket bättre uppdatering. Tänkte visa mina senaste shopping fynd (allt på rea faktiskt) samt skriva något vettigt och längre inlägg.
Här får ni en oseriös bild från lite av dagens outfit.

Godnatt så hörs vi imorgon!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

På vagnen

Publicerat: 2013-06-16 | 13:13:36

Sitter på spårvagnen och är strax i stan. Blir fika och shopping med Linn :).
Här får ni en bild från i fredags när jag och Linda hade myskväll hemma, trevligt :).

Hörs sen!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godnatt

Publicerat: 2013-06-15 | 22:59:22

Från mig o Molly (okej erkänner, bilden är inte från ikväll, Molly ligger i soffan nu och inte i min säng..)! Hörs imon igen!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Glad ponny

Publicerat: 2013-06-14 | 14:09:51
Idag börjades dagen med att jag och min bror åkte in till NKs sommarrea. Vi var där strax innan det öppnade viket behövdes. Jag köpte dock endast en rosa Gant skjorta, men det gjorde ju att jag har massa cash kvar. Ska gå dit i lugn och ro någon dag (antar imon med Linn? haha). Det fanns tyvärr inget i min brors storlek som han ville ha, så han fick bara agera snäll bror. 
 
När jag kom hem så var det bara att byta om och gå till stallet. Nobless skulle nämligen släppas ut tillsammans med de andra hästarna som gått på betet nu i några dagar. Nobless har ju varit skadad och gått i en liten ruta i 9 månader helt själv. Så kan säga att det var en glad ponny som fick vara med sina kompisar igen =)
 
Det är allt jag gjort hittils (+ ätit våfflor). Nu börjar snart Kim and Kourtney take NY. Är besatt av Kardshians haha älskar verkligen att se på den familjen.
När Nobless släpptes på betet förra året. Iår har inte insekterna varit lika jobbiga (tackar världen för Zokatil och tjära) så idag var min ponny naken haha.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

De senaste dagarnas shopping

Publicerat: 2013-06-12 | 15:45:19
 
* Bluslinne från Suzanne Nilsson. Beställde det, blev missnöjd med färgen men fick det för ett bra pris så behåller nog det ändå.
 
* Stort halsband från Second Female. Jättefint och det var det sista jag hittade i hela stan i den färgen.
 
* Vita jeans från Lee.
 
* Mascara från YSL. Har aldrig testat detta märke men det är ju stort och "fint" så hoppas den är bra.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullt upp

Publicerat: 2013-06-11 | 22:18:11

Förlåt för dålig uppdatering, har inte hunnit/orkat uppdatera (varierat). Idag har jag iaf inte varit hemma många sekunder. Var i stallet tidigt och fixade allt och red ut. Tandläkaren var även där men hann inte stanna när hon undersökte min ponny. Men det brukar gå bra så är inte så orolig.
Hem snabbt o duscha sen in till samskolan o se på deras utspring, SÅ många som man kände igen, fick riktig nostalgi. Jag o Linn gick sedan på stan o åt och shoppade, mycket trevligt. Fick med mig ett ur snyggt halsband som jag visar bild på en annan gång. Sen skulle jag åka till Victorias studentmottagning, tror ni då inte det var strömavbrott så alla spårvagnar stod still? Suck haha. Fick iallafall gå dit och det var trevligt och mycket god mat.
När jag kom hem hamnade jag i soffan med värkande fötter, converse en hel gå dag är inget att rekommendera.

Nu ska jag sova haha. Godnatt så hörs vi imon!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Vilken klänning

Publicerat: 2013-06-08 | 19:02:00
Jag vet inte om ni såg prinssesans beöllopsvigsel. Det gjorde jag iallafall och VILKEN KLÄNNING! Klänningen är designad av ingen mindre än italienaren Valentino. Klänningen var verkligen helt underbar. Spets i vitt såklart och ryggen var min klara favorit, lite djupare. Man såg verkligen hur perfekt handgjord den var/är. Detaljerna var fantastiska. Nu har jag verkligen överröst klänningen med många superlativ ord så att säga. Men det kan ha varit den finaste bröllopsklänningen jag sätt.

Här får ni några bilder som jag hittade på internet för er som missade. Sedan är ju Madde otroligt fin också såklart.
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Galopp

Publicerat: 2013-06-08 | 14:34:09
Hola!
 
Idag galopperade jag för första gången på 9 månader. Jag vet inte om det var min ponny eller jag som var gladast. Jag satt och log det lilla jag galopperade haha. Just nu sitter jag och väntar på att sändningarna från Prinsessans bröllop ska börja, kl 15. Ikväll ska jag och en kompis promenera, ananrs blir det en lugn dag. 
 

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sams bal

Publicerat: 2013-06-07 | 22:10:47
Just nu sitter jag inne på facebook och ser massa bilder på mina gamla klasskamrater på deras bal. I högstadiet gick jag nämligen på Samskolan, som är från dagis till 6an (lilla skolan) och 7an till 3an (stora skolan). Jag gick där i åk 7-9. Att jag inte gick kvar på Sam under gymnasiet har jag flera gånger ångrat då det var/är en väldigt väldigt bra skola. Nu såhär efter studenten är jag endå nöjd med att jag gick där jag gick, man Sam var såå bra också. Jag valde att inte fortsätta på gymnasiet för jag var väldigt skoltrött i nian, häst + massa plugg varje dag var krävande. 
 
Såhär såg jag iallafall ut på balen i nian. Klänningen är från Odd Molly och det var bara nåra månader innan det som jag började tycka om det märket faktiskt.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Glaaad

Publicerat: 2013-06-07 | 21:04:06
Hejsansvejsan!
 
Veterinärsbesöket idag gick mycket bra. Hoven såg fin ut och både Björn (hovslagaren) och Lisa (min veterinär) var nöjda. Så vet ni vad.. nu får vi börja galoppera igen. Shit, första gången sen september (hon har tjuvgalopperat några gånger mot min vilja), excited! Dessutom tog besöket bara strax över timmen. Har aldrig varit där så kort tid, som längst (på ett endagarsbesök) har vi vart där 8h. Så det var en nöjd Malin, mamma, pudel och ponny som åkte hem efter besöket. 
 
Tänkte beställda hem ett bluslinne nu och eventuellt äta lite glass innan det är dags att ta tredje turen idag upp till klubben och hämta min bror. Kan nog listas på topp 10 sveriges snällaste systrar idag!
 
Mitt hjärta och jag för ett par år sedan <3
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Veterinären

Publicerat: 2013-06-07 | 11:10:00
Hejsan!

Sitter hemma och ska se på hemmafruarna i Orange Country nu. Lagom till det är slut kommer mamma hem och vi ska då åka till veterinären med min lilla ponny. Hon har vairt fräsch nu de två senaste månaderna så det går nog bra. Hon har dock tappat sin braiga sko med silikon i igår när jag red, men hon markerade inget så hoppas den inte har skadats.
 
Jag skulle ju egentligen åkt in till stan imorse med Linn. Men hon är sjuk så jag skippade att åka in själv. Vi ska ta det imon istället om hon mår bättre. 
 
Nu börjar programet, vi hörs!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagen

Publicerat: 2013-06-06 | 10:10:23

Nu ska jag kila ner o äta frukost, känner nämligen doften av amerikanska pannkakor :)

Igår var jag först på min grannes student och sedan åkte jag in till stan och tog en drink och firade att min kompis fyllde år. Såhär såg jag ut (+ kuvertväska från Ralph lauren och - rayban när jag gick ut). Och jacka såklart.

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb jobb jobb

Publicerat: 2013-06-04 | 17:35:54

Har precis jobbat klart och sitter på bussen hem. Fick sätta upp mig på det jag ville jobba på i juni (hade inte räknat med något mer än idag) men har jag chansen så tar jag den alltid. Sen frågade de även om jag eventuellt kunde jobba en extra vecka i augusti. Visst visst, det betyder cashfloooow!! Men jag har även bestämt mycket ledigt, så varva jobb med ledigheter ska bli as gött, nu i juni jobbar jag inte så mycket (har inte fått det beviljat ännu utan bara lagt mina önskemål). Så detta blir nog kalas.

Ska hem o se på två inspelade program av Kim and kourtney nu. Mamma tar nämligen min lilla ponny idag, vilket är sjukt skönt!

Vi hörs!

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Haha..

Publicerat: 2013-06-03 | 18:08:00
Var tvungen att testa... everybody bought Abercrombie! ,) Skulle egentligen haft en bättre påse storleksmässigt, vi har superbra från NK o Gant men de större står inte på mitt rum så orkade inte byta rum. Vill även pointera att hon endast satt där typ 2 min och fick skinka efteråt. :)
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Glädje

Publicerat: 2013-06-02 | 20:00:30

Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Studenten 2013

Publicerat: 2013-06-01 | 23:48:17
Igår var en otrolig dag, den var fantastiskt rolig men samtidigt sorgligt. En mycket känslosam dag helt enkelt. Tänkte berätta lite om dagen med bilder osv.
 
Dagen började emd champagne frukost med klassen hemma hos en klasskompis. Vi var där klockan sex och drack champagne och åt jordgubbar (och snittar). Såhär såg jag ur när jag traskade iväg (okej jag blev körd utav min pappa).
 
Efter det åkte vi in till Götaplatsen där vi fotades. Sedan hade vi 1,5h till lunchen så vi promenerde i stan och skrek haha. Halv 11 var det lärarlunch på resturang ett. Vilket var otroligt fint. Lärarna (och några elever) höll helt fantastiska tal. Man satt helt mållös. Åh vad man kommer sakna lärarna också kan jag medge med handen på hjärtat. Efter lunchen var det dags för partypaddan. Vi åkte från kungsport ner till operan där vi sprang ut.
 
  
Efter utspringet var det såklart dax för flaket.
Hem och snabbt byta klänning till det var daxs för mottagning.
 
  
Kvällen avslutade med ännu ett klänningsbyte och fest inne på Sticky. Var dock sjukt trött och med några shots blev det ju inte bättre så blev hämtad vid 2. Men det var sjukt skönt att komma hem.
 
Hade en helt FANTASTISK student! Underbara människor, underbart väder, supergod mat och superduper fina presenter. TACK så mycket all som gjorde denna dagen oförglömlig. 
 
 
Idag hade jag och Linda mottagning i stallet eftersom vi gick ju i samma klass. Vi båda hade med oss (okej våra mammor) resterna från gårdagens buffeer. Vilket resulterade i sjukt mycket god mat. Vi alla åt tills vi höll på att spricka haha. Jag och Linda fick även pengar och två blommor var. Vilket jag bara kan säga TACK till. Jag står verkligen i världens bästa stall med de mest underbaraste människorna som finns. 
 
Är så otroligt glad och nöjd efter dessa dagar och säger än en gång SUPERTACK till alla som varit med och gjort allt detta möjligt =)
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!