Tisdag morgon

Publicerat: 2016-03-29 | 08:01:28
Hej igen,
Sitter i bilen och samåker för en gång skull med pappa. Påskhelgen har varit jättebra men hektiskt. Massor med jobb, bio, lite Kompishäng, horse show och såklart stallet. Nu går jag in i ytterligare en intensiv vecka med jobb alla dagar nu tisdag-söndag. Idag ska jag på en lägenhetsvisning och jag går in med stora plånboken ;) förhoppningsvis ska vi fira karro på fredag och på torsdag blir jag även till sjukhuset för en sista gång och bli utskriven, galet taggad! Hästen ska givetvis motioneras också. Blir inlägg när jag hinner helt enkelt. 
Ha det fint!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pink is always pink

Publicerat: 2016-03-25 | 15:00:00
 
 
 
 
//Tröja*Gant//Kjol*AndreaGDesign//Sjal*Becksöndergaard//Skor*Primeboots//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Trendig outfit i min smak

Publicerat: 2016-03-24 | 14:51:00
 
 
 
 
 
//Päls*Hollies//Hatt*zalando// Stövlar*Rizzo//Väsla*Mulberry//Kjol*Object//Blus*MichaelKors//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Godkväll

Publicerat: 2016-03-23 | 21:52:42
Hej,
Ytterligare ett kvällsinlägg innan det är dags att äta kvällis. Dagen har som vanligt bestått av massor med jobb (fick dessutom 1-2 mer smink relaterade jobb inför april under dagens gång) samt att jag hann förbi Mary Kays huvudkontor och hämta ut en order. Ponnyn fick sig en härlig promenad på kvällskvisten. Lyssnade på Josefin o Vanjas podd och dom sa en så klok sak i stil med man kan inte styra vad man tänker, men man kan styra över vad man gör med tanken. Där satt den verkligen! Efter middagen har jag nu packat upp min MK order samt fixat mina naglar. Vi jobbar halvdag imorgon på kontoret men jag ska direkt sedan på ett möte med en fotograf innan stallet, spännande. Måste kolla upp adressen också.
Vi Hörs!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blue outfit

Publicerat: 2016-03-23 | 09:42:00
En blåare outfit från förra veckan. På översta bilden ser man verkligen mina ridlår, muskler för hela slanten haha. 
 
 
 
 
 
 
//Sjal*MarcJacobs//Blus*Twist&Tango//Kjol*online//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Ont om tid

Publicerat: 2016-03-22 | 21:59:25
Hej!
Förlåt för kass uppdatering, och jag har heller inte hunnit förberda särskilt mycket tidsinställda för kommande dagar. Jag jobbar heltid + driver eget vid sidan av (= massor med jobbmail + planerande för tillfället). Utöver det har jag en häst som ska skötas och motioneras varje dag. Dagen har gått i ett och jag mailade dagens sista mail för 5 minuter sedan. Nu blir det kvällsmat och jag får se om jag orkar läsa igenom lite bloggar via mobilen från sängen ikväll. Det är dessutom sjukt mycket att göra på kontoret nu denna veckan, hade dock lyxen att ha hälsotid en timma idag samt fick besked om skatteåterbäring vilket lyste upp dagen. Att jag och ponnyn dessutom hade en mysig kvällsuteritt samt att jag igår hittade min drömlägenhet och har kontakt med mäklare gjorde ju inte saken sämre. Mycket att göra men samtidigt sjukt mycket roliga saker, precis så jag vill ha livet.
Vi hörs snart igen, ska försöka få in 2 inlägg/dag iallafall!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Molly 14 år

Publicerat: 2016-03-22 | 17:51:00
Inte nog med att jag har ägt Nobless i 7 år idag, vår lilla underbara pudel Molly fyller hela 14 år idag. En liten rädd, brun dvärgpudel föddes den 22 mars 2002 i Norge, mellan Olso och Gardemoen. Mina föräldrar åkte och köpte henne i juni 2002 och både jag o min bror blev så chockade då dom inte hade sagt något. Vilken lycka iallafall, ett smart knep utav dom. Molly är ju som sagt 14 år nu och därav är ju sanningen att hon tyvärr är inne på sista versen. Det känns så himla hemskt att tänka på det med tanke på att jag haft henne i 2/3 utav mitt liv. Jag är uppvuxen med denna lilla tjej. Hon är dock fortfarande rätt pigg och varje dag jag kommer från stallet skäller hon konstant tills hon får en ridstrumpa att springa och gömma. Molly har nog väckt alla grannar under alla tidiga morgonpromenader när hon skällt, hon morrar om man rör henne när hon ligger på ens kudde. Men det väger upp det alla dagar i veckan, för hon är alldeles uuunderbar. Fina lilla tjej <3
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

7 år tillsammans

Publicerat: 2016-03-22 | 09:36:00
Den 22 mars 2009 åkte jag och mina föräldrar ner till Varberg och lastade hem min lilla bruna ponny. Ett par dagar innan hade vi besiktiat henne vilket hade gått utan anmärkning. Jag var världens lyckligaste nyfyllda 15 åring haha. Idag står vi där 7 år senare och jag kan inte tänka mig en bättre häst att spendera de senaste 7 åren med än Nobless. Under våra första år tillsammans tränade vi och tävlade ganska så mycket. Vi tränade 1-2 gånger i veckan generellt för privattränare och under perioderna där jag tävlade som mest var det ungefär varannan vecka. I ett år var hon svårt skadad och hon blev faktiskt till och med utdömd. Men jag rehabiliterade henne och hon blev frisk. Utan Nobless kan jag garantera att jag inte hade varit såhär fri i min ätstörning som jag är nu. Våra 7 år tillsammans har varit blod, svett och tårar. Men jag kunde inte varit tacksammare än att ha min prinsessa vid min sida under min tonår och tidiga vuxenår. 
Dom som säger att man inte kan köpa lycka för pengar har aldrig ägt en häst!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Långkjols fynd från Zalando

Publicerat: 2016-03-21 | 17:55:00
Förra veckan klickade jag hem en billig, grå långkjol från Zalando. Det var från deras egna märke vilket gjorde att det verkligen blev ett fynd. Men det fungerar perfekt som en vardagskjol. Jag beställde i storlek S, vilket egentligen var alldeles för kort för långa mig, men sätter jag den långt ner fungerar det både på längden och i midjan. Så det var grymt, det finns alltid lösningar på problem. 
 
Svullen mage direkt efter mat haha
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Davos gröt

Publicerat: 2016-03-21 | 14:34:00
I torsdags/fredags testade jag att göra overnight oat aka Davos gröt. Jag gillar ju att ha extremt fasta gröter så minskade vätskan som vanligt (kunde dock haft lite mer vatten i). Men det var faktiskt riktigt gott och kan tänka mig att göra det igen.
Ingredienserna; 
2 dl havregryn (skulle aldrig bli mätt på "en portion")
ca 1,5dl vanilj kvarg
ca 1 glögg glas vatten
 
Blanda och låt stå i kylen med lite folie över under natten. Toppa med det du tycker är gott, för mig blev det massor med bär.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Me last monday

Publicerat: 2016-03-21 | 09:28:00
 
 
 
//Tröja&Kjol*SamsoeSamsoe//Halsduk*Acne//Stövlar*Rizzo//Väska*Mulberry//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Döm inte efter en bild..

Publicerat: 2016-03-20 | 18:10:00
Jag har fått ett par kommentarer om att jag bara äter "dietmat" och inga kolhydrater. Jag behöver egenetligen itte ens stå för svars för dessa kommentarer. Men jag vill bara säga att jag äter det jag tycker är gott (och så jag får i mig tillräckligt med kalorier). Vissa måltider är det väldigt lite kolhydrater (förutom alla grönsaker). Vissa måltider är det klyftpotatis, bröd eller liknande. Jag är mer och mer frisk i mitt ätande, jag äter det jag tycker är gott men ser till att kroppen får i sig det den behöver. Igår åt jag exempelvis lax med quinoa till lunch och sushi till middag. Bara för att man inte visar allt man äter behöver det inte betyda att man aldrig äter det. Kom ihåg det! :) Det var länge sedan jag mådde så bra som jag gör nu, jag äter betydligt mer än snitt kvinnan (uppskattar fortfarande kalorier) men jag har slutat väga mig själv och min mat. Jag är friare än på riktigt länge!
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mary Kay Career Conference

Publicerat: 2016-03-20 | 15:15:00
Igår spenderade jag stora delar av dagen på Clarion Post Hotel där jag och ca 600 andra fina kollegor och konsulter. Det var nämligen dags för Career Conferense i Mary Kay - anda. Jag har ju inte hunnit vara med på någon stor konferens innan då jag blev konsult i slutet av oktober (semenariet är i ju september). Det var en riktigt peppande dag och man blev så himla motiverad. Det var flera föreläsningar från Sales Directors osv som jobbat stenhård och lyckats. De mest imponerande var ju att höra våra nationals, när de står där i kavajer med swarovski och äkta diamanter. They are on top! Något som mer var inspirerande var att i princip alla SD var ju i 50-års åldern. Jag kände då att det inte var någon hets att man måste upp på toppen direkt, det tar tid. Men det går. En annan rolig grej var att de hade en random utlottning av några produkter. 5st av 600 vann det fina kittet och jag var en av dom. Snacka om slump. Just nu befinner jag mig i stallets "föreläsningssal" och visar lite produkter. Så taggad på att jobba och sälja!
Här kommer några citat/meningar/frågor som jag skrev upp under gårdagen som var väldigt bra och tankvärda enligt min åsikt.
 
If it doesn´t challenge you, it doesn´t change you!
 
Hitta vad som driver dig!
 
För detta mig närmare målet?
 
Ta råd från dom du vill byta plats med. 
 
Ett problem är en förklädd möjlighet!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Alpro go on yoghurt

Publicerat: 2016-03-20 | 09:56:00
Härom veckan när mamma var och handlade hade hon köpt mig en soya yoghurt med extra protein i smaken passionsfrukt vilket jag blev väldigt glad för. Konsistensen var tjockare än vanlig yoghurt vilket var ett himla plus. Mitt i hela yoghurten var en gul, flytande passionsfrukts "sylt". Det gjorde mig väldigt förvånad men samtidigt glad då det var något oväntat och annorlunda. Den smakar verkligen passionsfrukt vilket jag tycker är gott. Dock var den för söt för min smak och därför ger jag den 3,5/5 i betyg. Yoghurten finns i vinbär också, jag är sugen på att testa den också för jag kan tänka mig att den inte kommer vara riktigt lika söt. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 lustiga stall tvång

Publicerat: 2016-03-19 | 17:27:00
Alla människor har sina små tix/tvång. I stallet har jag alltid haft lite små tvång som är komiska, när jag var som sjukast i min ätstörning ahde jag dock galna tvång (kunde känna på dörrhantaget typ 20 gånger, var tvungen att ta 3 pumptag tvål, skölja ansiktet över 20 gånger, kunde inte använda hudkräm, dricka vatten osv..).
Tänkte därför dela med mig av mina 5 smp tix/tvång i stallet. Har ni något tvång som sitter i ryggraden? ;)
 
* När jag gör krafthinkarna måste alltid handtaget vara på baksidan så inte Nobless namn täcks.
 
* Det måste också ligga lika många morotsbitar i varje krafthink. Det är dessutom viktigt att morotsbitarna i respektive hink är jämnstora så hon inte sätter i halsen haha.
 
* Jag måste alltid skritta fram och av henne minst 10 minuter. Detta är alltid någgot jag klockar. När jag skrittar fram är det på långa tyglar och när jag skrittar av gör jag det för hand.
 
* När jag lämnar Nobless i boxen/hagen för dagen måste jag alltid ge henne 3 pussar och säga en viss "hejdå-fras". Det är alltid pinsamt när någon följer mig till hagen eller liknande o jag måste söga det jättesnabbt o mumla haha. Mamma skrattar alltid lika mycket. 
 
* Alla höpåsar som staplas måste ha hennes namn till höger på påsen, de får inte vara vända åt fel håll haha. Rätt ska vara rätt.
 
Gammal bild från 2012
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Maxim bars x 3

Publicerat: 2016-03-19 | 14:46:00
Mina favorit proteinbars är ju de från Maxim. Mycket protein och galet goda smaker. De jag vanligtvis äter innehåller ca 300-330kcal. Jag har hittat en mindre variant hos dom också på runt 170kcal vilket är bra när jag jobbar osv. för då äter jag 7 mål om dagen. Jag har testade tre nya varianter nu i veckan och här kommer en utvärdering av dom.
 
Almond & Caramel
Då mandel och karamell inte är mina favoritsmaker hade jag väldigt låga förväntingar på denna men den var helt klart långt över förväntan. Karamellsmaken var inte alls så stark och det kom lite mandelbitar då och då. Smaken var rätt dov men ändå riktigt god.
 
Crispy Brownie
Denna smakar choklad med lite krisp i. Då jag inte tycker om krisp jättemycket var inte förväntingarna skyhöga på denna heller. Men den var supergod. Lite lite crisp bara och annars en mjuk och god chokladsmak.
 
Double Chocolate 
En lite anorlunda bar, då själva bottnen var lite browniestuket och över var en något hårdare mousse med chokladbitar i. Blir det för mycket choklad kan det svida lite i min hals vilket det först gjorde med denna. Men jag hade faktiskt köpt två sådana barer så har ätit båda nu och andra gången var den flera snäpp bättre och jättegod.
 
Jag ger alla barer 4/5 och kommer lätt köpa alla dessa igen. Deras större barer får fullpott (särskilt jordnötsbaren) men dessa var nya småbars favoriter. 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fullspäckad lördag

Publicerat: 2016-03-19 | 10:33:00
Hej!
Detta är ett tidsinställt inlägg, just nu är jag nämligen på Clarion Post Hotel och har redan varit i stallet. Om min plan höll var jag i stallet 06.45, för att först ta en promenad med min prinsessa och sedan fixa allting. Varför jag är i stallet så tidigt en lördag är för att jag ska på Career Conference med ett stooort gäng Mary Kay konsulter. Det ska bli superskoj och det blir faktiskt mitt första större event med MK tjejerna. Det ska vara föreläsningar m.m. mellan 10-16 (paus för mat osv. givetvis). När jag väl är klart där ska jag åka raka vägen hem till Karro och hänga där. Tror vi köper någon middag och bara umgås. Ska bli superskoj. Mina scheman är ofta väldigt fullspäckade, men vill jag träffa människor och få in det i mitt liv gäller det att planera och prioritera. Jag förstår mig inte på människor som kan göra en grej på en dag och sedan hinner dom inte mer. Det är för mig bullshit. Du hinner om du vill. Svårare än så är det inte. Det kommer lite tidsinställda inlägg under dagens gång!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Årets första vårdag

Publicerat: 2016-03-18 | 17:22:00
I tisdags jobbade jag ju hemifrån och hann då gå ut med hunden ett par gånger på dagtid. Det var första riktiga vårdagen i Göteborg med ca 10 + grader. Så himla härligt och jag är verkligen så pepp på våren och sommaren nu. Vintern får vara över och jag välkomnar bara ben, ljusa dagar och d-vitamin med öppna armar. Min lilla Molly fick vara lite modell dagen till ära.
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hemmagjord pyttipanna

Publicerat: 2016-03-18 | 14:23:00
I tisdags gjorde vi pyttipanna till middag. Helst hade jag velat ha skinka med också men det var slut. Man hade kunnat ha i potatis i också men vi hade tyvärr ont om tid. Tyckte maten var lite väl salt, det var väl löken som gjorde det. Men svensk husmanskost brukar ju vara väldigt salt.
 
1. Vi stekte massa fläskfile, morötter, lök och persilja.
 
2. Givetvis ska man ha stekta ägg till pyttipanna.
 
3. Vi värmde frysta rödbetor i ugnen för rödbetor är givet till denna maträtten.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

My birthday outfit

Publicerat: 2016-03-18 | 10:00:00
 
 
 
//Blus&kjol*FilippaK//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En drömmig middag

Publicerat: 2016-03-17 | 17:11:00
I måndags gjorde jag en supergod och enkel middag. Helt klart en favorit som jag kommer göra flera gånger om.
 
1. Gröp ut en paprika
 
2. Gör en god röra. Till mig själv använde jag ett helt paket kikärtor, 1.5 kycklingfilé, kvarg och persilja.
 
3. Ha den i ugnen ca 220 grader minst 10minuter och servera med det du tycker är gott.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Georg Jensen gifts

Publicerat: 2016-03-17 | 14:22:00
Georg Jensen är ett av mina favorit märken när det gäller inredning. I födelsedagspresent fick jag bland annat en fin salladsskål, fina salladsbestick samt en flingsaltsskål med sked från märket. Superglad blev jag och det kommer bli så snyggt i lägenheten jag ska köpa nu i sommar. 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En stilren outfit

Publicerat: 2016-03-17 | 09:48:00
 
 
 
 
//Kappa*Kiomi//Tröja*RalphLauren//Kjol*AndreaGDesign//Halsduk*Missoni//Skor*Primeboots//Väska*Mulberry//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Sno stilen

Publicerat: 2016-03-16 | 17:47:00
Khloe Kardashian är tillsammans med Kendall min favoritsyster i Kardashian/Jenner klanen. Khloes stil har blivit mycket bättre de senaste åren tycker jag och här klippte jag ihop ett collage med kläder endast från nelly.com, lite mer budget men ändå relativ lik. 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 grejer för en perfekt middag

Publicerat: 2016-03-16 | 14:41:00
I lördags fyllde jag ju år. Jag bjöd på en mysig middag med lite mello-tävlingar. En riktigt lyckad kväll tyckte jag. Här kommer tre tips för att få en riktig god och mysig bjudning som alltid fungerar. 
 
1. TACOS. Med tacos kan det aldrig bli fel. Mina favoriter är med kyckling, hårda skal, gurka, tomat, paprika, ananas, morötter och vitlökssås. Oslagbart gott. 
 
2. TULPANER. Tulpaner är så himla fint, det och rosor. Piggar upp vem som helst, garanterat. 
 
3. FÄRSK FRUKT. Satte blåbär, melon och jordgubbar på spett. Succé. Enkelt och galet gott. 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En randigare outfit

Publicerat: 2016-03-16 | 09:40:00
 
 
 
//Tröja*Gant//Kjol*ObjectSkirt//Stövlar*Rizzo//Väska*Mulberry//Solisar*Rayban//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dinner @ Viktoria

Publicerat: 2016-03-15 | 17:32:00
I söndags åt jag och mina föräldrar middag på Viktoria. Det var flera år sedan jag var där men när jag var runt 18-19år var jag där ibland. Jag åt oxfilé med oljefrästa grönsaker. Tyvärr var det inte så gott som det såg ut, köttet var för blodigt och okryddat och det var egentligen bara paprikan o tomaten som var goda. Mina föräldrar var iallafall nöjd med sin mat och servicen var bra.
 
 
 
 
Mammas pasta.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Jobb hemifrån och vårväder

Publicerat: 2016-03-15 | 14:45:00
Hej!
Idag har jag jobbpass hemifrån, nämligen 14-17 samt 18-22. Så just nu sitter jag inne på min första arbetstimma. Ibland är det skönare att jobba hemifrån, på kvällarna får man ju ob så man jobbar lite mindre än på kontoret men får samma betalt, perfekt. Min dag har varit väldigt bra hittills. Den började med en timmas sovmorgon innan jag åkte ut till stallet. Red ut i strålande solsken på en superpigg ponny, mer än härligt. Därefter har pudeln fått två promenader, jag har skickat viktiga meddelanden, betalt räkningar, målat naglarna, lagt upp lite fler blocket-annonser, gjort lunchlåda inför morgondagen m.m. Med andra ord har jag fått gjort massor på min to-do list som jag annars får sitta med sent på kvällstid. Ikväll kommer en mäklare hit och ska värdera huset igen, spännande. Nu tänkte jag förbereda lite tidsinställda inlägg innan det blir mellistime. Givetvis medan jag jobbar parallellt. Ibland är livet riktigt on top!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Förra tisdagens outfit

Publicerat: 2016-03-15 | 09:33:00
 
 
 
 
//Päls*Hollies//Blus*Twist&Tango//Kjol*BelleShoes?//Stövlar*Rizzo//Väska*Mulberry//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hemmagjord bönpasta

Publicerat: 2016-03-14 | 17:23:00
En på jobbet tipsade mig att göra hemmagjord bönpasta. Var inte sent på, det var superlätt och blev supergott. 
 
Vi använde oss utav en zucchini på tre personer, vilket var för lite. Två hade varit mer lagom.
 
Skär zucchinin i bitar med hjälp av en potatisskalare.
 
Koka i ca 2-3 minuter.
 
Servera med det du tycker om.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gårdagens pay & jump

Publicerat: 2016-03-14 | 14:40:00
Igår var jag och hoppade en liten pay & jump på grannstallet. Vi skuttade endast en 60cm då vi inte hoppat över en enda bom sedan förra hoppningen i oktober förra året. Träning är överskattat ;) Nobless blev iallafall superduper pigg på banan och det var ingen skönthetsritt direkt. Men felfria var vi och kul tyckte vi båda att det var så vi var nöjda för dagen. 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En RL skjorta blir aldrig fel

Publicerat: 2016-03-14 | 09:26:00
 
 
//Kjol*ObjectSkirt//Skjort*RalphLauren//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Fokusera på det positiva

Publicerat: 2016-03-13 | 17:30:00
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pigg ponny och fin helg

Publicerat: 2016-03-13 | 15:21:45
Hej!
Just nu sitter jag och redigerar lite bilder från gårdagen och dagens pay and jump. Karro, jag och mamma var ett ypperligt team idag och på mindre än två timmar hade vi hunnit fixa allting samt att jag hann hoppa en clearround. Gårdagen var riktig mysig och jag hade en av mina bättre födelsedagar i mitt liv kan jag lätt säga. Idag har jag dessutom fått flera mycket lovande business mail - taggad på livet. Om några timmar ska jag och mina föräldrar ut och äta. Vi har ännu inte bestämt vart vi ska men det blir nog bra. Innan dess ska ett mellanmål i magen och jag ska förbereda massa blogginlägg inför kommande vecka. Hinner jag ska jag även se ett avsnitt Kardashian men det är väl tveksamt.

Hörs sen!
Min sessi, utvärdering av dagens ritt kommer imorgon.
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Pay & Jump

Publicerat: 2016-03-13 | 09:48:00
Idag ska jag hoppa en pay & jump på grannstallet. Bara en 60cm men jag och Nobless har inte hoppat en riktig bom eller bana sen halloweenhoppningen hos grannarna i höstas. Typiskt mig haha. Men det ska bli jättekul iallafall och jag är mer än taggad!

 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Blött hår

Publicerat: 2016-03-12 | 17:13:00
Något jag tänker på är att jag aldrig ser någon på stan med blött hår. Åker jag in på helgerna har jag alltid varit i stallet tidigare, mitt hår tar över en timma att torka och med mitt tidsschema finns det inte en chans att jag hinner vänta på det. Jag undrar hur alla andra löser situationen haha.
 
 
 
 
//Kappa*Kiomi//Blus*FilippaK//Kjol*Twist&Tango//Halsduk*Acne//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Grym födelsedag hittills

Publicerat: 2016-03-12 | 15:48:36
Hej mina vänner!
En så länge har jag haft en jättebra födelsedag. Fick en galen present av mina föräldrar som jag tappade hakan av samt grymma George Jensen grejer. Jag och mamma åkte till stallet där ponnyn var jättefin och glad. Därefter åkte vi och handlade lite och gjorde lite ärenden. Sedan vi kom hem vid 14-tiden har jag ätit lunch och gjort ett mejl-marathon med massor utav jobb. Jätteskönt att få det fixat. Nu ska jag fixa massa fin frukt inför ikväll och sedan äta mellis tänkte jag. Vi blir inte alls många ikväll då det blivit lite avhopp men det kommer bli jättemysigt ändå, Karro som kommer senare sover över också så det blir kul. Dags att skära frukt, jag kommer visa bilder på maten, lite presenter, outfit osv. senare. Men det är inte fotograferat ännu.

Vi hörs!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

HAPPY BIRTHDAY

Publicerat: 2016-03-12 | 10:00:00
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min 22-åriga födelsedag. HURRA HURRA HURRA. Grattis till mig själv. jag kommer att fira kvällen med lite vänner vilket ska bli jättemysigt. Morgonen kommer spenderas i stallet som vanligt. Imorgon kväll ska jag ut och fira att jag fyllt år med mina föräldrar.
 
När jag fyllde 20år
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Riktigt bra dag

Publicerat: 2016-03-11 | 21:43:15
Hej mina vänenr!
Nu sitter jag o mamma o ser på Let´s Dance med en snarkande pappa och hund i soffan bredvid haha. Min dag har faktiskt varit riktigt bra. Solen har strålat och jag har varit allmänt glad. Jag hade hälsotid en timma idag vilket var så härligt. Sedan lyckades jag få in en klipptid på lunchen - ca 25cm kortare men otroligt mycket fräschare och nöjdare iallafall. Dock känns det som jag inte har något hår kvar alls. Jag åkte sedan till stallet en stund och fixade allt. Nu på kvällen har det bara blivit lite mys och  nujag måste fixa lite inför min födelsedag imorgon. Juste, vet ni. Jag tog spontant 2 godisar idag, har inte ätit det på flera år, tycker det inte ens är gott längre men bara för att jag kan. Mamma blev superglad haha.
 
Vi hörs imorgon!
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lean bar - utvärdering

Publicerat: 2016-03-11 | 17:53:00
När jag var och köpte hästmat förra veckan sålde dom konstigt nog proteinbars också. Det var en Leanbar som jag aldrig smakat tidigare, den ända smaken som fanns var cookies & cream vilket jag givetvis var tvungen att smaka. Själva smaken var ganska god, den smakar cookies & cream. Dock var själva konsistensen tuggumiaktig och inte alls så hård som jag vill att den ska vara. Dessutom så fanns det inga bitar i och den var sådär perfekt rektangulär vilket gjorde att jag fick en konstgjordkänsla (trots att smaken inte var super konstgjord). Jag ger den betyget 3/5, konsistensen drar ner den, en okej bar men som jag nog inte kommer köpa igen. 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

3 saker - lista

Publicerat: 2016-03-11 | 14:55:00
3 saker jag ser fram emot
- Kommande helg
- Career conference med Mary Kay gänget
- Göteborgs Horse Show
 
3 saker jag gillar
- Sminkjobb
- Vara i stallet
- Kvarg
 
3 saker jag inte gillar
- När jag fryser
- Blöt mark när solen skiner
- Att se dåligt
 
3 saker jag vill
- Lyckas som makeupartist
- Åka till USA massor med fler gånger
- Köpa en lägenhet
 
3 saker jag borde göra
- Planera inför morgondagen
- Måla mina naglar
- Maila fotografer
 
3 saker jag kan 
- Köra bil
- Planera
- Ta hand om min häst
 
3 saker jag inte kan
- Stå på händer
- Säga nej
- Se utan linser
 
3 saker jag pratar ofta om 
- Lotter haha (jobbar på ett lotteri)
- Shopping
- Åsikter
 
3 saker jag önskar mig
- En skål från George Jensen
 - Filippa K kjol
- YSL skugga
 
3 saker jag blir lugn av
- Kontroll
- Rida
- Podcasts
 
3 saker som stressar mig
- Oordning
- Tid
- Lägenhetspriser
 
3 saker jag ska göra i helgen
- Fira min födelsedag med vänner
- Äta ute med mamma & pappa
- Hoppa pay&jump med Nobless
 
3 saker jag gjort i veckan
- Jobbat
- Ridit 
- Kört bil
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hairtalk

Publicerat: 2016-03-11 | 09:40:00
I förrgår fick jag sånt sug på att nu måste det verkligen ske en hårförändring. Mitt hår är väldigt långt och också väldigt slitet vilket gör att när jag har bad hairdays så ser det inte nice ut för fem öre. Googlade lite bilder på Sofi Fahrman och fick världens rusch. Dagens ända misison är att klippa mig. Antingen ska jag försöka få en klipptid på min häsotid, på min lunch eller mellan jobbet och stallet. Wish me luck!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Contouring

Publicerat: 2016-03-10 | 17:30:00
Contouring är ju fortfarande den största trenden inom makeup och det har vi väl att tacka Kardashians för. Jag tror dock att man kommer titta tillbaka om 10 år och tyckta alla vita highlighters ser crazy ut. Under min makeupartist utbildning jobbade vi givetvis mycket med denna teknik och det många faktiskt glömmer är att man måste anpassa contouren efter just sin ansiktsform. Generellt ska man ju lägga shadingen under kindben, vid hårfäste och haka samt highlighting panna, nästa, över kindben och runt bryn. Shadingen ska ju förminska och highlighting framhäva. Ett ovalt ansikt är det optimala, har man exempelvis ett väldigt runt ansikte bör man inte skugga vid horfäste och haka så mycket, det förminksiar ju och gör att ansiktet ser ännu rundare ut. Vill man ha en skimmrande highlight kan man ha det ovanför kindbenet, man bör dock inte ha skimmer under bryn, näsvingen osv. Jag får ofta frågan om just tips med contouring och om man bör använda krämiga eller puderformat. När jag lägger min egna vardags contouring använder jag Anastasias kit, perfekt. När jag gör sminkjobb brukar jag lägga en bas shading med krämprodukt och sedan komplettera med torraprodukter. Torra produkter håller längre och ska man alltså sminka sig själv rekommenderar jag det.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 anledningar att välja ett friskare liv

Publicerat: 2016-03-10 | 14:30:00
* Din kropp behöver näring, liksom alla kroppar. Bara alla organ kräver mycket mat. Jag kan lova er att hjärtsvikt, yrsel och svimmningar inte är att leka med. Det säger jag utifrån egna erfarenheter.
 
* Att vara inlagd, ligga på sjukhus och se ens vänner och familj resa, plugga och leva livet. Det får en att inse att med en ätstörning lever man inte livet.
 
* För attkunna följa sina drömmar och göra det man älskar. 
 
* Mat är faktiskt himla gott. 
 
* Alla människor är värda att älska sig själv. Att hela tiden hitta fel på sin kropp matar hjärnspökena och ökar ångesten. Vilken människa vill kunna leva sitt liv med ångestdämpande?
 

Jag är så otroligt glad att jag kommit så långt idag som jag gjort. Idag är jag genuint lycklig och mår bra. Från att ha konstant ångest och kunna stå i evigheter och hata min kropp har jag idag accepterat den. Om några veckor blir jag utskriven/friskskriven. Då är jag säker på att jag kommer ta det sista steget och verkligen bli fri. Man blir inte fri genom att knäppa på fingrarna eller inte utmana sig. Det är en resa med blod, svett och tårar men det är så värt det. För livet som frisk är så jäkla mycket bättre än livet som sjuk.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

A brown outfit

Publicerat: 2016-03-10 | 10:07:00
//Tröja*FilippaK//Klänning*MollyBekkåsen//Väska*MarcJacobs//Skor*Primeboots//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Morötter i regnbågens färger

Publicerat: 2016-03-09 | 17:38:00
Som ni kanske vet är jag morotsberoende haha. Så mycket så att jag till och med har blivit gul pg.a. karotenet. Då förstår man på vilken nivå det är.. I helgen hittade jag dock en morotsmix med gula, lila och vita morötter. Visste knappt att de lila existerade så givetvis var jag tvungen att testa dessa. Ungsbakade dom tillsammans med rödbetor och paprika. De var dock ganska smaklöa och de vanliga orangea är heltklart godast. Men det är kul att testa nya produkter och vidga sina vyer ibland.
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lillelördag

Publicerat: 2016-03-09 | 14:52:00
Idag är det lillelördag och vad passar då bättre än att jag rekommenderar ytterliggare en podcast favorit. Nämligen Lillelördag med Ann Söderlund & Anitha Schulman. Jag är ständigt på jakt efter nya guldkorn då jag ofta lyssnar på flera podcasts per dag. Denna hittade jag förra veckan och har hunnit beta igenom många avsnitt och fler ska det bli. En podcast med skönt snack om allt mellan himmel och jord. Ganska humoristisk också, när jag satt i chatten förra veckan på kontoret fick jag frågan av en kollega varför jag stundtals satt och skratta för mig själv. Lillelördag var svaret till det haha. Ni hittar den i en podcast app, så ladda ner den direkt!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En av mina bättre outfits

Publicerat: 2016-03-09 | 09:44:00
 
 
 
 
 
//Klänning*SamsoeSamsoe//Halsduk*Missoni//Stövlar*Rizzo//Hatt*Gant//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 visste ni om... min familj

Publicerat: 2016-03-08 | 17:52:00
*  Vi hade i många år ett riktigt spjut hemma från Friidrotts vm- 95 som pappa fick i samband med något jobb eftersom det arrangerades här i Göteborg. Det var megalångt och vi använde det någon gång när min bror hade något "friidrottskalas".
 
* Det skiljer bara ett skolår mellan mig och min lillebror, jag är född mars 1994 och han september 1995.
 
* Min mamma har jobbat på samma företag i över 25 år och det skulle itne förvåna mig om hon blir kvar där tills pensionen om typ 20 år..
 
* Vår lilla pudel Molly köpte mina föräldrar i Norge när hon bara var 8 veckor, om två veckor fyller hon 14 år, galet vad åren går.
 
* Min bror heter Daniel men har i alla år kallats för Didde. Eftersom jag var så liten när han föddes kunde jag inte uttala hans namn rätt, sedan har Didde hängt i under hela skol- och fotbollsåren. Några kallar han också för det i usa faktiskt, där har han dock blivit Danny, vilket inte är han!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mulberry Blossom Tote

Publicerat: 2016-03-08 | 14:59:00
I lördags när jag och mamma var i stan fick jag äntligen köpt mig min Mulberry Blossom Tote inne på NK. En helsvart, superfin. Perfekt vardagsväska med plats för mycket. Supernöjd är jag!
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

An outfit last week

Publicerat: 2016-03-08 | 09:36:00
 
 
 
 
//Klänning*Twist&Tango//Sjal*DKNY//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kendall Jenner, she is IT

Publicerat: 2016-03-07 | 18:02:00
Jag har nämnt det tusen gånger men jag kan inte få nog av Kendall Jenner. Hon är verkligen så himla snygg och har magisk klädstil, både streetstyle och på rödamattan. Det jag gillar i hennes utseende jämfört med hennes systrar (som också är dödens snygga) är att Kendall har ett mer naturligt utseende. Utan massa ingrepp, botox m.m. (vad det ser ut som iallafall). Lite fashioninspo såhär en måndags eftermiddag.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Paulus müsli

Publicerat: 2016-03-07 | 14:20:00
Jag älskar Pauluns müslis och äter olika sorter två gånger per dag. Sist vi beställde mat råkade jag dock beställa kakao/hallon müslin som jag aldrig smakat tidigare. Den smakar kakao, inte alls så söt vilket var ett plus. Men att äta något med kakaosmak till frukost är inget jag tycker om. Müslin har lite kokosflingor vilket jag tycker är gott, men det var inte riktigt min melodi. Jag ger den betyg 3/5. Det blir dock pappa som får äta upp resten för han tyckte den var godare.
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

En liten fläta

Publicerat: 2016-03-07 | 10:20:00
 
 
//Tröja*Gant//Kjol*Twist&Tango//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Lite måndagspepp

Publicerat: 2016-03-06 | 19:11:28
Nu börjar veckan lida mot sitt slut. Jag har verkligen märkt det senaste att när jag blir sur och gör små saker stora brukar jag tänka att "varför bli sur för en sån här skitgrej, se på allt som är bra istället". Tänk hur stor universum är. Sedan hur liten jorden är i förhållande till det. En människa är sedan en micropartikel i det förhållandet. Om du då fastnade i rödljuset eller var tvungen att diska av skärbrädan en extra gång gör det ingenting.
Gå in med den inställningen till kommande vecka, se möjligheterna. Glaset är halvfullt - drick och njut.
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Snöslask igen

Publicerat: 2016-03-06 | 15:24:53
Hej söndag!
Gårdagen slutade ändå med att min farmor o farfar kom på middag, trevlig. Dagen på stan med mamma var riktigt trevlig, jag fick med mig en väldigt trevlig grej från Mulberry.. ni får veta mer i veckan ;) Idag spenderade jag hela förmiddagen i stallet. Red och fixade allt + gjorde stallarbetet för ytterliggare en häst i stallet. Nathalie har varit här i några timmar och ätit lunch och hängt, riktigt mysigt. Nu ska jag fortsätta se på senaste avsnittet av Kardashian innan det blir mellanmål framför Kate plus 8. En mamma som fick tvillingar och sedan sexlingar, jättesöta barn haha som nu är typ 10år. Sett lite avsnitt från serien sporaliskt under åren så det är rätt underhållande. Ikväll ska vi Facetimea med brorsan annars blir det en väldigt lugn dag. Välbehövligt, jag måste dock fixa lite tävlingar inför lördag då jag ska ha lite vänner här på middag. 
Tillbaka till min favvoserie all time high, Keeping up with the Kardashians!
 
Inne i en Dash store i New York 2014.
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Black is always black

Publicerat: 2016-03-06 | 10:10:00
 
 
 
//Kjol*Twist&Tango//Blus*FilippaK//Pälsväst*Holles//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

5 saker jag är nöjd över..

Publicerat: 2016-03-05 | 17:28:00
Jag är väldigt bra på att klanka ner på min kropp istället för att uppskatta det fina med den. Ju mindre plats mina ätstörda tankar är desto mindre självkritisk blir jag dock vilket är otroligt skönt. Men i detta janteland får man inte berömma sig själv, för man vill ju inte uppfattas som att man tror att man är något..
Därför tänkte jag lista 5 saker som jag är nöjd med gällande mitt utseende, och det bör alla göra!
 
- Mina ögonfransar, jag får ofta beröm för att jag har långa och fina fransar.
 
- Mina långa ben. Benen är det jag har mest komplex för men också stundtals kan tycka är snygga. 
 
- Mitt långa blonda hår. Jag hade aldrig vågat färga mtit hår brunt, supersnygg men skulle ångrat mig direkt.
 
- Min längd, att vara 183cm lång är inget jag skäms över trots att jag jämt får kommentarer för min längd.
 
- Mina blå ögon, så snyggt!
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Cocopanda order

Publicerat: 2016-03-05 | 17:16:43
I måndags beställde jag hem lite sminkorganisation från Cocopanda. Ville få det lite mer organsierat på mitt sminkbord samt rensa ut allt smink jag inte använder. Städade iordning nu för någon timma sedan och resultatet blev ganska så bra tycker jag allt. Nu har jag framme det nödvändigaste som jag använder till vardags. 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Kontrastfärger

Publicerat: 2016-03-05 | 14:12:00
Under min makeupartist utbildning jobbade vi mycket med att få fram det absolut bästa för varje individ. För att ens ögonfärg verkligen ska komma fram bör man använda sig utav kontrastfärger - alltså motsatsfärger. Till vardags tycker jag att matta färger är det bästa och då med en nyans som verkligen framhäver just DIN ögonfärg. Mary Kay har perfekta matta basskuggor för endast 105kr. Intresserad? Säg till :)
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Mina helgplaner

Publicerat: 2016-03-05 | 10:06:00
Godmorgon!
Detta är ett tidsinställt inlägg, just nu befinner jag mig i stallet om min tidsplan hittills har följts. Gårdagskvällen spenderade jag med Karro. Jag hämtade upp henne på vägen från jobbet, plockade upp ett paket och sedan åkte vi en sväng till stallet. Vi fixade allt och sedan busade vi lite med Nobless i paddocken innan vi åkte hem och åt och umgicks, myskväll med andra ord. Idag ska jag rida ut med min lilla ponny. Sedan ska jag och mamma in till stan, vi ska luncha och sedan kolla in NKs utbud, både kläder, väskor, smink och inredning. Lär ta ett tag. Egentligen skulle min farmor o farfar komma på middag, men min snart 92-åriga farfar hade blivit inringd på lite jobb haha (han är präst). Still going strong med andra ord. Jag har lite att fixa med hemma sedan och ska även planera inför min födelsedagsmiddag med vänner nästa lördag. Söndag kommer att börja i stallet och sen ska jag träffa Nathalie och om jag hinner ska jag även på unit-möte.
 
Vi hörs under helgens gång!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Hårband

Publicerat: 2016-03-04 | 17:19:00
Något jag har börjat använda är hårband, får en sån Blair Waldorf känsla, för hur många gånger har man inte sett Gossip Girl och inspirerats? Jag älskar ju klänningar och kjolar, den lite flickigare stilen. Dock ska det ändå vara rakaplagg, bas och säker stil (som EbbaVS och EmiliaDP skriver om). Volanger och boho-stilen är verkligen inte jag. Jag gillar att ha utsläppt hår men eftersom jag har världens virvel i luggen samt rätt långt hår blir håret kaos om jag inte får bort det från ansiktet. I helgen hittade jag ett brunt hårband inne på Gitter, perfekt komplement till mitt svarta.
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Black & white

Publicerat: 2016-03-04 | 14:58:00
Dom första bilderna hade varit magiska om det inte varit sån rörig bakgrund. Älskar dom annars.
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Take a chillpill

Publicerat: 2016-03-04 | 10:03:00
 
 
 
 
//Blus*FilippaK//Byxor*SamsoeSamsoe//Sjal*CalvinKlein//Skor*UGGs//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Datum bokat

Publicerat: 2016-03-03 | 17:29:00
Jag är så glad. under gårdagens psykologsamtal bokade vi ett utskrivningdatum på östra - nämligen 31 mars. Jag är himla taggad. Absolut, jag har fortfarande endel starka tankar, men jag kan hantera dom och gå emot dom. Jag blir längre inte triggad av ätstörda människor eller när folk på jobbet snackar dieter m.m. Alla människor är olika och jag har insett att min kropp (liksom alla kroppar) behöver näring. Alla är unika och har olika behov och förutsättningar. Jag har livsglädje och har så mycket grejer att se fram emot i framtiden.
Jag är motiverad, förväntansfull och taggad på livet igen. Äntligen, som jag längtat!
 
I´m getting free
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Birthday wishes

Publicerat: 2016-03-03 | 14:19:00
Om ca 1,5 vecka fyller jag år, detta står på årets önskelista. Givetvis är det tanken som räknas, men mina föräldrar vill se något mer konkret, så here we go;
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Always wear a hat

Publicerat: 2016-03-03 | 09:57:00
 
 
//Klännings*SoakedInLuxury//Skärp*KarenMillen//Hatt*online//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Chanel skugga

Publicerat: 2016-03-02 | 17:44:00
I julklapp fick jag bland annat Chanels ögonskugga nr 82. Den är jättefin skimmrande på och jag rekommenderar
den verkligen om man vill ha en naturellsminkning men med det lilla extra. 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Framridning från i söndags del 1

Publicerat: 2016-03-02 | 14:34:00
I söndags red jag ju en programridning. Själva programmet reds i manegen men jag joggade fram henne lite i paddocken. Tyvärr är det ju februari-grått ute vilket inte ger några wowbilder direkt. Men dom är ju relativt skarpa iallafall (well done mamma). Något som är positivt när jag ser bilderna är att jag ser att Nobless biffat till sig lite och fått lite mer muskler. Himla skönt känns det efter att hon tappade mycket för ett drygt år sedan. 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Dimmigt värre

Publicerat: 2016-03-02 | 09:52:00
 
 
 
//Tröja*Massimodutti//Sjal*DKNY//Kjol*Abercrombie//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Gott, vegetariskt och snabbt

Publicerat: 2016-03-01 | 17:13:00
Superenkel och god mat. Går på 10 minuter att laga och väldigt mättande. Mycket vitaminer och annat bra också. 
 
1. Fräs bönor, broccoli, morötter och rödbetor (eller det du vill ha i).
 
2. När de frysta sakerna börjar bli varma, häll i ett paket kikärtor. Tillsammans med lite salt och vitlök.
 
3. Servera med en kallsås enligt smak. Yummy!
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Det är mars

Publicerat: 2016-03-01 | 14:12:00
Äntligen är det första mars, som jag längtat. Januari och februari är gråa månader som jag mest tycker är tråkiga, februari var dock en bra månad i år och i slutet när vårsolen tittade fram har jag fått mycket motivation till livet. Tänkte iallafall lista de sakerna jag ser fram emot under denna kommande månad;
 
12 mars - Jag fyller 22år. Själva födelsedagen ska jag fira in med vänner. Dessutom ska jag unna mig en Mulberry väska i present till mig själv.
 
13 mars - Nobless o jag ska starta en Pay and Jump på grannstallet, samt att jag o mina föräldrar ska ut och äta för att fira min födelsedag.
 
19 mars - Career Conferense med Mary Kay, så taggad.
 
20 mars(?) - En fotograf ska göra photoshoot med Nobless och mig. 
 
22 mars - Jag har ägt Nobless i 7 år samt att Molly fyller 14år.
 
26 mars - Då är det påskafton, mysigt.
 
28 mars - Göteborg Horse Show med världscupfinalen. 
 
 
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!

Put on some glitter

Publicerat: 2016-03-01 | 09:46:00
 
 
 
//Tröja*Juicy Couture//Klänning*FilippaK//Stövlar*Rizzo//
Ingen kopiering från min blogg är tillåten!